Page 1

Fรถretagspresentation


Sensor Medical

»

Vi på Sensor Medical specialiserar oss på medicinskt godkända eller anpassade IT-produkter. Sensor Medical är en del av Sensor ECS AB och fokuserar på produkter som har utformats speciellt för användning i hygieniskt känsliga miljöer såsom hälso- och sjukvård. Med ett brett sortiment som täcker in allt från MT-datorer och displayer till vagnar, tangentbord och isolationsutrustning, vill vi försöka tillgodose alla våra kunders olika behov. Vi har starka resurser inom montering och installation samt support, vilket innebär att vi även kan leverera skräddarsydda system när så efterfrågas. Sensor Medical finns etablerade både i Sverige och Danmark. Vår målsättning är att starta upp verksamheter även i Norge och Finland framöver.


Produktområden

PRODUKT SORTIMENT

Sensor Medical har ett brett sortiment av medicingodkända produkter från världsledande tillverkare. Vi garanterar hög kvalitet, leveranssäkerhet samt utmärkt service och support.

Datorer

Datorer för hygienskt känsliga miljöer samt för kontor- och maskinanvändning där ingen patientmiljö är inblandad. Samtliga datorer är konstruerade och testade för att uppfylla kraven för gällande standarder. Välj bland olika prestanda, storlekar och modeller och hitta er favorit bland alla våra tower-, desktop-, panel- och tabletdatorer.

Standard- och Medical-PC.

Monitorer Displayer och diagnostikmonitorer.

Tangentbord/ Möss Anpassade för hygieniskt känsliga miljöer.

Flexibla monitorer från PACSmate, utformade för medicinskt bruk. Varierande storlekar från 17” upp till 30”. Även displayer anpassade för diagnostiska applikationer i både färg och gråskala med exceptionellt kontrastförhållande.

Vi har många tangentbord från InduKey och Seal Shield i olika utföranden. Oavsett om du söker ett tangentbord i silikon, kompakt eller slimmad design, IP65/IP68-klassad eller ett som är enkelt att rengöra så har vi tangentbordet för dig. Komplettera gärna med våra ergonomiskt utformade möss med egenskaper som IP68 och scrollfunktion.


Produktområden

Galvaniskt och optiskt isolerade produkter.

Nätadaptrar Externa nätadaptrar, isolerade transformatorer och tillbehör.

Vi har ett stort utbud av medicinska isolatorer från Baaske Medical. Sortimentet täcker bland annat USB, VGA, DVI, LAN och strömadaptrar och transformatorer.

Baaske Medical’s medicinskt isolerade transformatorer för användning inom hälso-och sjukvård. Universella ingångssladdar tillgängliga. IEC 320utgång med ytterligare potentialutjämning.

Vagnar & Montering

Olika typer av monteringsfästen för väggar, tak och bord. Designade för medicinsk miljö med fokus på bästa ergonomi och hygien.

Montering för vägg, tak och bord.

För rullvagnar ber vi er att ta kontakt med oss, så tar vi fram en passande lösning för just er applikation.

Sensor Medical Truckvägen 16B 194 52 Upplands Väsby

Sensor ECS A/S Priorparken 355, 3. Sal 2605 Bröndby, DANMARK

Tel: +46 (0)8 594 744 00 Fax: +46 (0)8 669 01 10

www.sensorecs.dk

Info@sensorecs.se www.sensormedical.se

2015.01 2014.01

Isolatorer

Sensor Medical 2015.01  

En företagspresentation om Sensor Medical, dess verksamhet och produkter.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you