Page 1

Kent u Cuneraa al? Waar staat Cuneraa voor? C U N E R A A

Cuneraa, een betrouwbare naam U, u bent als klant koning Nauwkeurig werken Enthousiaste medewerkers Rhenen All-in, voor binnen en buiten A-klasse kwaliteitswerk

Cuneraa Facilitaire Diensten

Bij Cuneraa hebben wij een bekende naam in Rhenen hoog te houden. Hoe we dat doen? Door dagelijks een representatief schoon gebouw voor onze klanten te verzorgen, met als gevolg dat er een motiverende en gezonde werkomgeving ontstaat voor iedereen. U krijgt van Cuneraa dus altijd een goed eindresultaat!

Waarom voor Cuneraa kiezen? Om kort te zijn: als u voor Cuneraa kiest, kiest u voor kwaliteit, betrouwbaarheid, servicebereid-heid, zorgvuldigheid. Professionaliteit, dus.

Meer weten? Bezoek onze website: www.cuneraa.nl Direct vragen stellen? Stuur ons een e-mail: info@cuneraa.nl

Maak kennis met schoonmaak- en facilitaire voorzieningenbedrijf Cuneraa. www.cuneraa.nl


Wie zijn wijj

Wat doen wij?

Compleet mpleet p Cuneraa

Cuneraa is een jong, dynamisch schoonmaakbedrijf in Rhenen, waarbij kwaliteit en de klant vooropstaan. Bent u niet tevreden, dan zijn wij dat ook niet.

Om u zo volledig mogelijk van dienst te zijn, vatten we bij Cuneraa ons takenpakket erg breed op. Schoonmaken en deskundig adviseren staant centraal, maar dat kunnen wij ook aanvullen met bijvoorbeeld het reinigen van de gordijnen en vitrage of het servicewerk in de kantine. Daar houden wij ons graag mee bezig, zodat u zich bezig kunt houden met uw eigen werkzaamheden. Dat is wel zo efficiënt en effectief.

Cuneraa aa biedt onder andere de volgende veelzijdige diensten aan:

Onze professionaliteit uit zich in ons werk, de kwaliteit, en ook in het contact. We communiceren efficiënt door de korte lijnen in ons bedrijf efficiënt, waardoor wij snel en flexibel kunnen inspelen op de wensen van onze klanten. Dat is voor u als klant prettig, maar ook voor ons. Bij Cuneraa is iedereen tevreden! Met ‘iedereen’ bedoelen we bij Cuneraa ook echt iedereen. Wij weten namelijk hoe belangrijk een goed onderhouden ruimte is, of u nu een kantoor heeft, een school, een bouwkeet of een fabriek. Niet alleen is het goed voor uw professionele uitstraling, maar ook het werkplezier wordt hierdoor vergroot. Cuneraa verzorgt daarom ieder pand tot in de puntjes.

Wie zijn onze medewerkers? Onze medewerkers zijn stuk voor stuk vakbekwaam en enthousiast. Ze zijn getraind en opgeleid en spreken de Nederlandse taal.

Schoonmaken (dagelijks/periodiek)

Algemeen specialistische reiniging

Afhalen en wassen van serviesgoed

Bouwsupport

Calamiteitenservice

Dieptereiniging van het sanitair

Glasbewassing

Foodindustrie

Industriële reiniging

Inspecteren van ramen en zonnewering

Bij Cuneraa is de klant koning: u geeft zelf aan waar uw bedrijf behoefte aan heeft. Wij leveren dus, uitzonderlijk klantgericht, altijd maatwerk.

Leveren van schoonmaakmiddelen

Linnenverzorging

Loodgieterswerkzaamheden

Dat gebeurt bij ons op afspraak, om een prettige samenwerking met de klant te kunnen garanderen. Naar aanleiding van uw wensen plannen wij u in in ons rooster. Uw rooster gaat dan overigens gewoon standig en staan uw door: wij werken geheel zelfstandig werkzaamheden dus niet in de weg.

Servicewerk in de kantine

Verzorging van automaten

Profiteer dus van waar andere bedrijven al naar vragen: een uitgebreid aanbod aan schoonmaakwerkzaamheden én facilitaire diensten!

Klantgericht Cuneraa

Ziet u uw wensen hier niet tussen? Geen probleem, wij staan namelijk open voor nieuwe uitdagingen. Neem dus gerust contact met ons op!

folders van  

Cuneraa Schoonmaak& Facilitaire Diensten

folders van  

Cuneraa Schoonmaak& Facilitaire Diensten

Advertisement