Page 1

Hele hans barndom og teenageår tjente han Satan. Hans skolegang var sparsom, fordi han var besat af onde ånder. Gideon bevægede sig lige så meget i den åndelige verden som i den fysiske. I satanisme og heksekraft havde han magt til at angribe og dræbe, stort set hvem han ville. Han levede i det overnaturlige, kunne oprejse døde, drak menneskeblod, forårsagede trafikulykker, kunne forflytte sig, blive usynlig og forvandle sig til hvad som helst. Hele hans virkelighedsbillede var dannet af Djævelens løgne. Gideon blev afsløret under et angreb på en kirke i 2005, hvor han opgav og overgav sig til Jesus Kristus. Han er siden blevet befriet fra dæmoner og alle sataniske pagter er brudt.

Fra satanisme til radikal Kristendom

Fra satanisme til radikal kristendom

Denne bog afslører Satans rige, hans strategier og hans arbejdsmetoder. Den giver et dybt indblik i underverdenen og i hvordan Satans agenter arbejder. Det bliver meget klart, at lunkne kristne er de foretrukne ofre, mens helhjertede og hengivne kristne er helt udenfor Satans rækkevidde. Gideon mødte Helligåndens kraft og voldsomme ild mange gange og hver gang måtte han opgive sine planer om angreb. På en sund og klar måde, holder Gideon alle Satans løgne op mod Guds ord, mens han opmuntrer til at leve et helhjertet liv med Gud.

Fra satanisme til radikal kristendom

Gideon K. Mulenga

Gideon K. Mulenga

Født i Zambia i 1983. Indviet til satanisme af sin egen mor, da han var en helt lille dreng. Genfødt kristen siden 2005. Studerende på Kaniki Bibel College. Graduerer november 2009 for at gå ud i fuldtidstjeneste.

Gideon K. Mulenga

Bogomslag  

Bogomslag til en bog skrevet af Gideon Mulenga fra Zambia

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you