Page 1

DOELSTELLINGEN

VERSPREIDING

Log.On is een informatieplatform voor de logistieke en transportsector in de Euregio Maas-Rijn. Het doel is het creëren van een logistieke gemeenschap in de Euregio door middel van een driemaandelijks tijdschrift en een internetsite. Log.On heeft de volgende objectieven:  Het versterken van de banden tussen de verschillende regio’s van de Euregio en de bedrijven die er actief zijn.  Aandacht besteden aan de samenwerkingsverbanden tussen de industriële bedrijven en de logistieke dienstverleners uit de Euregio.  De troeven van de Euregio en de individuele regio’s aantonen als aantrekkingspool voor projecten op het vlak van transport en logistiek.

Log.On zal de volgende thema’s behandelen Log.On wordt beheerd in volledige in elk nummer: onafhankelijkheid door een  Portretten van 4 spelers in de redactionele ploeg van MMM Business Media die rond het tijdschrift een transport en logistiek expertiseplatform uitbouwt.  Een belangrijke evolutie in de sector transport en logistiek met reacties en Eén van de elementen van dat interventies van de spelers uit de expertiseplatform is de oprichting van verschillende regio’s. een redactiecomité onder de leiding  Rondetafels en/of debatten van MMM en bestaande uit de vertegenwoordigers van de regio’s van  Een case study uit de industrie de Euregio MR. Dit comité waakt over  Een artikel over het thema HR, bij de lancering van de eerste nummers voorkeur vanuit een transregionaal en zorgt voor een regelmatige perspectief beoordeling van het tijdschrift.  Een diepgaande analyse van 4 Het redactionele team zal uit logistieke zones journalisten bestaan uit elk gebied van  Andere artikels in functie van de de Euregio, verbonden met de lokale actualiteit of specifieke projecten economie.  Nieuws en agenda van activiteiten  Een column telkens geschreven door een vertegenwoordiger van één van

de regio’s

TAALGEBRUIK

Het voorwoord verschijnt in drie talen Elk artikel wordt geschreven in de taal van het betrokken bedrijf waarbij gewaakt wordt over een evenwichtige verdeling tussen de gebruikte talen De vertaling van de artikelen komen een internetsite die toegankelijk wordt via de QR-code bij de korte samenvatting in het tijdschrift

Log.ON - P. 1

10 000 exemplaren Bedrijven met meer dan 20 werknemers in de sectoren : -

Transport en logistiek Industriële bedrijven Groothandel

« Log.ON heeft als doel het creëren van

REDACTIONELE LIJN

 

 

een logistieke gemeenschap in de Euregio»

GEOGRAFISCH BEREIK 80% van de verspreiding in :  Provincie Limburg (BE + NL)  Zuidoost-Noord Brabant (NL)  Arrondissement Leuven (BE)  Province de Liège (BE)  Deutschsprachige Gemeinschaft (BE)  Regio Aachen (DE)  Eifelfkreis Bitburg-Prüm & Kreis Vulkaneifel (DE) 20% van de grote industriële en logistieke zones in een straal van 400 km rond de Euregio Maas-Rijn

CONTACT REDACTIE● Peter OOMS ● +32 495 58 82 86 ● pooms@mmm.be


30 jaar ervaring ten dienste van de sectoren Transport en Logistiek!

MMM Business Media is dé specialist inzake business-to-business communicatie in twee sectoren: wegtransport en logistiek, autovloten. Om aan de informatiebehoeften van zijn lezers te beantwoorden heeft MMM Business Media communicatieplatformen gecreëerd met aanvullende media: magazines, gidsen en jaarboeken, internetportalen, webzines en evenementen.

Enkele voorbeelden van onze expertise : Truck & Business Met passie geanimeerd door echte transportprofessionals helpt het Truck & Business platform de ondernemers en vlootbeheerders bij alle beslissingen in het dagelijks beheer. Onderwerpen zijn zo gevarieerd als de commerciële politiek, de reglementering, methodes om een bedrijf te beheren en alle aspecten van vlootbeheer, analyses van de belangrijkste nieuwigheden en het ontdekken van de nieuwste tendensen, onder meer op het gebied van boordtelematica.

www.truck-business.com

Warehouse & Logistics Warehouse & Logistics is het communicatieplatform voor bedrijfsverantwoordelijken die beslissingen nemen inzake logistiek in de industrie, voor distributie en dienstverleners. In het tijdschrift staat het magazijn in het midden van de logistieke activiteit. Vanuit het magazijn zijn er raakpunten met het transport met een speciale focus op het multimodale vervoer.

www.warehouseandlogistics.com Légende de l’image ou du graphique

MMM Business Media organiseert jaarlijks het belangrijkste evenement in de sector: de Transport & Logistics Awards waar de winnende projecten voor het voetlicht gehaald worden voor een publiek van meer dan 1 200 personen.

www.transportandlogisticsawards.com

Naast de Belgische informatieplatformen heeft MMM Business Media een verankering in Nederland door de publicatie van het magazine STM (Speciaal Transport Magazine) en heeft het door de jaren heen een samenwerkingsverband uitgewerkt met gespecialiseerde uitgeverijen over transport en logistiek in meerdere landen.

Log.ON – P. 2

LogON Mediapack NL  

LogON Mediapack

Advertisement