Page 1

slim

bestellen

Professionele webshops voor laboratorium groothandels

Š Amgate 2013 - SlimBestellen is een product van Amgate B.V.


Webshops met een ‘personal touch’ U wilt een webshop die laat zien waar uw bedrijf voor staat. Die meer is dan een online catalogus van laboratoriumproducten met een kassa. Een webshop die laat zien dat u wilt investeren in de relatie met uw klant. Onze webshop-oplossing voor laboratorium groothandels biedt u een webshop op maat die niet alleen uw orderproces stroomlijnt, maar ook de dienstverlening aan uw klanten naar hoger plan brengt.

Uw webshop als klantenbinder Bestellen moet zo makkelijk mogelijk zijn. Daarom wordt voor uw klant automatisch een persoonlijke catalogus bijgehouden met zijn meest bestelde producten. Daarvan kan een afdruk worden gemaakt, compleet met afbeeldingen en barcodes. Met onze barcodescanner is een order dan snel geplaatst. Als uw klant gebruik maakt van de ingebouwde voorraadbeheersfunctie, signaleert de webshop bovendien tijdig wanneer producten moeten worden bijbesteld.

Heeft u interesse?

070-3065420


Nog slimmer bestellen met onze apps Met onze apps voor tablets en smartphones is uw webshop altijd en overal bereikbaar. Uw klant kan hiermee op elk moment en vanaf elke locatie inloggen en een bestelling plaatsen. En het bijhouden van de voorraad wordt met deze apps nog eenvoudiger.

Zet speciale producten in de etalage Uw high-end producten, zoals microscopen en andere complexe instrumenten, verdienen meer aandacht dan een enkele regel in de catalogus. Onze webshop-oplossing biedt ruimte om geïnteresseerde bezoekers van extra informatie te voorzien, zoals promotievideo’s, folders en productspecificaties.

Van webshop tot servicekanaal In de service-sectie van de webshop vindt de klant informatie over alle producten die hij heeft aangeschaft. Hij kan hier bijvoorbeeld productinformatie of handleidingen downloaden, een serviceverzoek indienen of een afspraak inplannen met een monteur.

Heeft u interesse?

070-3065420


Professionele webshops voor laboratorium groothandels Webshops met meerwaarde voor u én voor uw klanten.

In uw huisstijl

Magento webshop

Samen met u zorgen we dat de inrichting van de webshop – en de bijbehorende apps – perfect past bij uw bedrijf, met een ontwerp dat volledig voldoet aan uw huisstijl.

Amgate ontwikkelt webshops op basis van Magento, dat algemeen wordt gezien als de krachtigste en meest volledige open source webshop-oplossing die op dit moment beschikbaar is.

ERP-koppeling

Meertalig

Door koppeling met uw ERP-oplossing wordt uw webshop volledig ingepast in uw bedrijfsproces, en kunnen klanten, producten, prijzen, bestellingen en facturatie centraal worden beheerd en verwerkt.

Wilt u dat uw webshop ook in andere talen beschikbaar is? Ook dat kan probleemloos worden gerealiseerd.

Heeft u interesse?

070-3065420


slim

bestellen

amgate.com/slimbestellen Heeft u interesse?

070-3065420

Š Amgate 2013 - SlimBestellen is een product van Amgate B.V.

demo paul  

demo voor mailmix - later verwijderen