Page 1

Columns februari 2009 t/m december 2009


De columns op een rijtje blz.3

februari 2009: Een hoop gedoe... Bij de loodgieter thuis lekt het; bij sekscoach Marielle is het soms wekenlang saai tussen de lakens. Dan wordt het tijd haar eigen adviezen in praktijk te brengen.

blz.4

maart 2009: Vrouwenweekend Een weekend weg met enkel vrouwen is een weekend vol gezeur, dacht sekscoach Marielle altijd. Toen ze toch een keer meeging, deed ze ervaringen op die ze nu nog in haar praktijk gebruikt.

blz.5

april 2009: Bikinifobie Te dik, te wit, te lang: nooit was Marielle blij met haar lichaam in bikini. Een workshop maakte een eind aan haar ontevredenheid. “In mijn ondergoed hing ik voor de spiegel. Wat was er nou zo leuk en lekker aan mij?”

blz.6

mei 2009: Prinses Eeuwig wachten op de prins op het witte paard? Sekscoach Marielle heeft een beter idee!

blz.7

juni 2009: Fantasieën Sekscoach Marielle is er helemaal vóór; het uitleven van je seksuele fantasieën. Wat niet wil zeggen dat ze zelf altijd zo dapper is.

blz.8

juli 2009: Supercarrièremoedervrouw Moeders vertellen elkaar maar al te graag hoe ze hun levens moeten indelen. Maar met solidariteit komen we een stuk verder.

blz.9

augustus 2009: Perfect date Leuke single vrouwen die tijdens hun dates de ‘ware’ maar niet tegenkomen. Hoe is dat toch mogelijk? Vrouwencoach marielle snapt het.

blz.10

september 2009: Plezierboekje Haar man is twee maanden van huis en Marielle is van plan om vooral veel plezier te maken in die periode. Hoewel..

blz.11

oktober 2009: Verlanglijstje Krijgen wat je wilt is helemaal niet zo moeilijk. Het enige wat je volgens sekscoach marielle moet doen, is zeggen waarnaar je verlangt.

blz.12

november 2009: Dieselmotor Op zoek naar passie met hem? Zorg dan eerst voor passie met jezelf, adviseert Marielle.

blz.13

december 2009: Polyamorie Fikse relatiedip? Sekscoach marielle bespreekt de opties; blijven, weggaan of er een ander bij nemen. “Niet idereen durft een oude relatie los te laten.”


Columns van Marielle Kleynjan in Sante 2009  

Alle columns die van marielle Kleynjan verschenen zijn in maandblad Sante van februari 2009 t/m december 2009

Advertisement