Page 1

Lil Wayne ezt veszi ház helyett

89Ft ajándék balta


-STIHL 2018 4-5 -Lil Wayne 6-7 -Mit mond Ĺ?? 8-9


A 2001 óta minden évben megrendezett STIHL Or dulóját idén sem lehetett kihagyni. A 2018.áp érdekében, igazán érdemes volt leugrani, még melés az egyik legveszélyesebb és legnehezebb mi Kft. ebben az évben is mindent megtett a b körülmények biztosítása érdekében. Ezeken a V figyelmünket a a védőfelszerelések és a munkav ken elvégzett feladatokhoz gyosnak és pontosn ami nagyon meglátszott az erőiket összemérő f dött, a Bedő Albert Erdészeti Szakgimnáziumba ezek után valószínűleg a következő versenyt s Ráadásul a nézőink nem csak a versenyt élvezh bemutatóra, amit nem csak nézni lehetett, han mutatta szakács tudását, és Brunner János lov az erre kiváncsi utasokkal. Végül Lajkó Bende titkaiba. A verseny teljes idejében egy büfé nézőket, és a rendezvény végén sok pénzzel me


rszágos Fakitermelő Versenysorozat első forprilis 14.-én tartott verseny megtekintése Ásotthalomra is. Mint tudjuk, a fakiterb szakma, így az Andreas Stihl Kereskedelbalesetek megelőzése és a megfelelő munkaVersenysorozatokon, így ezen is felhívták a védelmi ruházatok viselésére. A versenyenak kellet lenniük az adott versenyzőknek, férfiak munkáin. A verseny 10 órától kezdőan. Sok család vett részt a rendezvényen és sem fogják kihagyni május 5.-én, Császáron. hették, mert e-mellet még sor került íjász nem kipróbálni is. Fackelmann István is bevaskocsija még a Tanulmány erdőben is járt, egúz faápoló is bevezetett minket, szakmája is üzemelt, ami sok étellel várta a rajongó ehetett haza.


A magyarországi átlag kereset újabb számitások szerint 328.000 Ft. Ennek ellenében a világon az átlag keteset ennél 10.000 FT-val kevesebb, azaz 318.000 Ft. Ez azt jelenti, hogy egy átlagos embernek ahhoz, hogy Magyarországon is 42.000.000 Ft-hoz, azaz 150.000 dollárhoz jusson, (természetesen törvényesen) annak az esélye igen kevés.Ezzel ellentétben viszont, Lil Wayne egy ház helyett ennyi pénzt inkább a fogainak a szépítésére költötte. Lil Wayne gyémántberakásos fogsorával, így mindennap úgy járhat, hogy tudja,


egy átlag ember 132 havi, azaz 11 évi keresete van a szájában (,ha az emberünk nem költ semmit ez idő alatt). A Hip-hop kultúrában ismertté vált grill nevű fogra feltehető ékszer nem ér annyit ehez képest, hiszen a rapper saját elmondása szerint (-Nem ez nem grill, mert a grill ... ki jön ... én ezekkel halok meg. Ezek a fogaim ...-) ezeket csak műtétekkel lehet leszedetni. Igaz az erre szánt pénz nem számít soknak, a 10.000.000 dolláros háza mellett.


-Áldás, békesség, gyermekem! -Jó napot kívánok, Jézus! Örülök, hogy elfogadta a meghívást a Férfiak lapja hetilapba. Mesélne magáról egy kicsit? Hol született? -Betlehemben születtem, de Názáretben nőttem fel. Innen a Názáreti Jézus becenév. -Apropo becenevek. Honnan jött a Jézus Krisztus elnevezés? -A Krisztus a görög krisztosz szóból képződött, hiszen az Újszövetség ezen a nyelven íródott, ennek a szónak a héber megfelelője Messiás, magyarul pedig: a fölkent. -Ugye azt olvashattuk, hogy sok csodát tettél, de melyikre vagy a legbüszkébb? -A csodákban nem az én dicsőségem rejlik, hanem azé aki elküldött engem ... De azért az 500 ember megvendégelése elég menő volt. -Hát tudom, hogy elfoglalt „ember” vagy szóval ez az interjú ennyi lett volna. Nagyon köszönöm, hogy eljöttél. -Én köszönöm. -Viszlát! -Béke legyen veled amerre jársz az utadon, testvérem!


Férfiak Lapja  
Férfiak Lapja  
Advertisement