Mjöbäcksvillan Standard- och tillval 2021

Page 1

Dina val Välkommen till vüra standard och tillvalsprodukter. Vi ger dig frihet att välja!


Dina val vilar pĂĽ stabilt hantverk 2


Mjöbäcksvillan har byggt hus sedan 1970. Det innebär att vi varit delaktiga i att förverkliga husdrömmar i 50 år. Sedan starten 1970 har byggtekniken förändrats och utvecklats. Dagens hus har exempelvis betydligt högre energikrav än de som byggdes för bara 10 år sedan. Mjöbäcksvillan lever upp till alla de tuffa energikrav som ställs på moderna hus. Vi energiberäknar varje enskilt hus vi bygger. Det viktigaste för att få en låg energiförbrukning är att klimatskalet utformas så att det är välisolerat och tätt. Vår ytterväggskonstruktion är förmodligen en av de bästa på marknaden, med ett bra U-värde utan att få en för tjock väggkonstruktion.

Förutom ett riktigt bra klimatskal använder vi Nibes effektiva frånluftsvärmepump. Från vår fabrik i Mjöbäck på gränsen mellan Västergötland och Halland till våra hantverkare som är ute och platsbygger våra hus finns en kedja av duktiga och erfarna medarbetare som säkerställer att du som kund får ett välbyggt hus som klarar alla de normer och krav som ställs på moderna hus. Denna katalog innehåller en mängd kvalitetsprodukter som kommer bidra till att göra ett bra hus ännu bättre. Tack för att du valde Mjöbäcksvillan som din husleverantör!

3


4


Innehåll KÖK Luckor Bänkskivor Handtag Diskbänkar Köksblandare VITVAROR Vitvarupaket

Fläktar och övriga vitvaror

Tvätt/tork BAD Kommod/tvättställ Duschar Badkar Blandare INOMHUS Innerdörrar Golv Garderober

Leverantörer

Foder och lister

Fönsterbänkar Värmesystem Kaminer UTOMHUS Ytterdörrar Fönster Fönsteromfattning Panel Tak Solceller Garageportar 5


Så här bygger vi ditt hus.

Förutom ett riktigt bra klimatskal använder vi Nibes effektiva frånluftsvärmepump, som återvinner värmen i frånluften till värme och varmvatten. Värmepumpen har en inverteringsstyrd kompressor, vilket gör att den hela tiden anpassar sig efter husets förbrukning. Kontroll och styrning av värmepumpen görs via ett mycket användarvänligt gränssnitt. Värmepumpen är anpassad efter de senaste energikraven i BBR. 6

Energi Vi bygger välisolerade och energisnåla hus, som är bra för både er plånbok och framtida generationer!

Klimatskalet Det viktigaste för att få en låg energiförbrukning är att klimatskalet utformas så att det är välisolerat och tätt. Vår ytterväggskonstruktion är förmodligen den bästa på marknaden, med ett bra U-värde utan att få en för tjock väggkonstruktion. (En för tjock väggkonstruktion minskar er boyta).

Väggens fördelar • Isoleringen är uppdelad i tre skikt, för att bryta köldbryggor. • Ångspärren är placerad så att genomföringar undviks så mycket som möjligt. Ångspärren ansluter mot fönsterkarmar, för att erhålla en så tät konstruktion som möjligt. • Heltäckande isolerskiva utanför den bärande stommen ger en fuktsäkrad stomme.


3

4

5

6

7

8

1

2

VÄGGENS UPPBYGGNAD 1. 22 mm träfasad

6. 0,11 mm plastfolie

2. 28 mm spikläkt 3. Vindduk

7. 45 mm liggande regel + isolering (med bästa isolerkvalitet)

4. 30 mm fasadskiva (med bästa isolerkvalitet)

8. 13 mm gips

5. 170 mm regel + isolering (med bästa isolerkvalitet)

Isolering och U-värden på övriga byggnadsdelar 300 mm isolering i platta på mark. 500 mm isolering i vindsbjälklag. Fönster & Fönsterdörrar, U-värde 1,0. Ytterdörrar, U-värde 1,0–1,3.

7


SMARTA HUS Alla våra husmodeller kan utrustas med produkter för smarta hus. Med smarta eller intelligenta hus menas att du via en App kan styra husets olika funktioner. Produkterna installeras på din tillvalsbeställning hos den underentreprenör som ansvarar för elinstallationen. Några exempel på de funktioner som kan styras via App är ljus, ljud, värme, kamera, larm och lås.

Dags att utforma huset i detalj. 8


Ett hus är en plats där vardagen skall fungera och en plats att trivas och längta till. Att ta er tid och tänka igenom vad som passar er smak och era behov är detsamma som att investera i er framtid. Vad vill ni att man upplever när man stiger in i ert hus? Vad behöver ni för att er vardag skall fungera? Denna katalog är fylld med produkter som hjälper er att svara på dessa frågor. De produkter som ingår som standard är märkta med bokstaven S. Vårt tillvalssortiment är märkt med bokstaven T. Mjöbäcksvillan har alltid handlat om att tillmötesgå de behov du som kund har. För att kunna göra detta har vi i denna katalog ett större urval än någon gång tidigare. Våra leverantörer är noga utvalda för att de genomgånde erbjuder hög kvalitet och har ett rikt sortiment. Detta gäller både våra standardprodukter och

vårt tillvalssortiment. Ett tips på vägen är att ni funderar över vilka funktioner som kan underlättta för er i vardagen och hur ni får till en upplevelse som överensstämmer med er smak och samtidigt tar hänsyn till husets karaktär. Börja gärna med att sätta ramarna för hur ni vill att huset i sin helhet skall upplevas. På så sätt skapar man en tydlig målbild. Då blir det lättare att ta beslut på vad som passar i ert nya hus. Det kommer också att underlätta beslut på vilka färger, produkter och material som bidrar till att skapa det slutresultat ni önskar. ”Detaljerna gör helheten” sägs det ofta. Man kan också vända på det och säga att ”bestäm hur slutresultatet skall upplevas” så blir det lättare att uppnå målet genom att lägga omsorg i valet av detaljer.

9


Skandinavisk modern

Klassisk

New England

Funkis

Vilken stil är du? När det kommer till att inreda ett hem är det mycket bra att ha en tydlig stilidé. Inredning och arkitektur är tätt sammankopplade med varandra så det är naturligt att börja med att ta hänsyn till den arkitekturstil huset är byggt i. Har ni byggt ett hus i romantisk lantlig stil går det att förstärka känslan genom att välja inredning som går i samma stil. Moderna hus är lite mer förlåtande när det gäller att blanda stilar. När det moderna blandas med retro i modern inramning skapas oväntade möten som ofta blir

10

spännande. Men som det heter ”regler är till för att brytas”. Tänk på att det är ni som skall bo i huset - era idéer och er smak är facit. I denna katalog hittar ni olika tillvalsprodukter som fungerar bra ihop med de flesta arkitekturstilar. Har ni specifika önskemål som ni inte hittar i vårt standard eller tillvalssortiment så pratar ni bara med vår representant så hjälper de er med att hitta lösningar på era önskemål.


Vacker inrednings­ miljö

Så här ser du skillnad på standard- tillvalssortiment S

Vårt standardsortimentet är märkt med en grön symbol.

T

Vårt tillvalssortimentet är märkt med en blå symbol.

11


Tips från inredaren! Att inreda ett hem är en utmaning. Därför har vi valt att ge dig lite extra hjälp på vägen av ett proffs. Lisbet Ljung har en internationell bakgrund inom inredningsdesign och jobbar tillsammans med oss på Mjöbäcks­ villan som smakråd och när det gäller att ge liv och stil åt husdrömmar. Lisbet har tagit fram 4 olika inredningsstilar som hon här delar med sig av. Med hjälp av moodboards ger hon exempel på färger, produkter och textilier som med fördel kan matchas ihop.

Det här bör du tänka på öka trivseln med rätt stil

Ett hus blir ett hem så fort människor flyttar in. Men hur får du ditt hem att bli en förlängning av dina drömmar? Här presenterar jag mina tips på hur du får ut det bästa av sortimentet i denna katalog. Jag har sammanställt mina inredningstips på fyra moodbo­ ards. Där matchar jag produkterna i denna katalog med färger och texti­ lier. Och du, se detta som ett stöd på vägen. Er smak är alltid facit. Lycka till med ert nya hem! Lisbet Ljung QiDesign

12


Så här får ni ut mer trivsel i ert nya hem. LISBET GER TIPS, INSPIRERAR OCH VÄGLEDER. Under moodboarden har jag skrivit ner mina mina tankar om varje stilin­ riktning. Det ger er en lite mer fyllig bild av respektive stils personlighet. Tankar som kan vara bra att ha med när ni designar ert nya hem. Att inreda är kul, det blir ännu roligare när det finns en bärande idé att luta sig mot. För er som vill bolla idéer direkt med mig går det bra att kontakta er Mjöbäcksrepresentant så hjälper de er.

13


TENN Ø30 HÖJD 28 MM 31137

ALICE F82 ÅSKBLÅ

TENN CC 64 MM 31073

EASY EFFECT E SPÅRAD DÖRR

INTRA HORIZON HZ 815 DM, NEDFÄLLNING 34137

STANDARDPAKET VITVAROR

BLANDARE MED AVSTÄNGNING. TAPWELL 8322721, EVO186 KROM

SOLIARY BLUE NCS S 7020-B

CALM GREY NCS S 2005-R80B

CONTRAST NCS S 3050-Y10R

PURE EK NATUR 3-STAV 8723001

RAK 90X90

60500499, ALUBLANK/KLARGLAS

MODERN ROMANTIK Ett kärleksfullt och levande hem där hela familjen ges utrymme att växa. Här får fantasin flöda och inspirerande rum uppmuntrar till skapande i alla dess former. Ett hem att leva länge och mycket i. modern romantik är en kulörpalett i varma rostiga toner som speglar en känska av positivitet och optimism. En palett som balanserar mellan lugn och liv, medkulörer som framstår både trendiga och tidlösa. Oavsett om du har ett älskat antikt skåp eller en fin designstol kommer kulörerna från denna palett att lyfta dem.

14


INTRA GRANITE GREN100L084 34573 P HERITAGE EK LIME STONE PLANK

UNIQUE 02L SVART LASYR. VIT KARM

41007002

SVART 128 MM 31019

MUTED ROSE NCS S 4010-Y70R

BLUSHING PINK NCS S 3020-Y70R

NATURE BEIGE NCS S 2005-Y50R

BLANDARE MED AVSTÄNGNING. TAPWELL 9420852, ARM984 KROM NORA GRÅ

TILLVALSPAKET VITVAROR BLACK STEEL

EKLEKTISK ELEGANS Ett vågat hem med genomtänkta detaljer där maximalistiska material varvas med minimalistisk design. Här doftar det av mustiga toner från cederträ och vanilj och lyxen är inte längre bort än hemma. En inredningsfilosofi om att det blir lite mer spännande när man vågar ta ut svängarna. Eklektisk betyder blandning, och genom att mixa olika material, stilar och kulörer skapar du ett unikt, personligt och trivsamt hem. Kulörpaletten är intressant och oväntad och lämnar utrymme för dig att våga tänkta nytt. Måla in lister i samma kulör som väggen eller varför inte i en mörkare nyans? Det är bara du som bestämmer vilken känsla du vill skänka ditt hem.

15


DUSCHBLANDARE TAPWELL 9418834, EVM168-160 MÄSSING

HERITAGE EK LIME STONE PLANK

TAKDUSCHPAKET TAPWELL

41007002

PORSLINSHO PANOR 600 34197 DUSTY PINK NCS S 1510-Y70R

GREY MARBLE NCS S 3502-G

BLANDARE MED AVSTÄNGNING. TAPWELL 9421249, ARM984 MÄSSING

DARK GREY NCS S 6502-G

MÄSSING 128 MM 31011

AGNES F47 ANTIKGRÅ.

EASY EFFECT E SPÅRAD DÖRR

PERSONLIGT MODERNT Ett smart hem med mycket personligt där de gemensamma ytorna är fokus. Ett hem i balans med hållbara material som slits vackert med tiden. Inkluderande rum med själslig känsla och skön stämning där familj och vänner sluter samman över middagar och soffhäng. Personligt modernt är en kulörpalett som tar för sig utan att bli för mycket. För att mjuka upp kulörerna, var generös med textilier i form av mattor och gardiner, gärna i ljusa nyanser - men va inte rädd för att blanda in enstaka mönstrade detaljer. Låt konst ta plats och hitta unika föremål som personifierar ditt hem.

16


NATURE BEIGE NCS S 2005-Y20R

INTRA FRAME FR520 MÄSSING 34549

BLUE FJORD NCS S 3010-B70G

LIGHT OLIVE NCS S 3010-G40Y

BLANDARE MED AVSTÄNGNING. TAPWELL 9421249, ARM984 MÄSSING

BÄNKSKIVA KARUSELL

ANTIK MÄSSING LÄTTRAT 128 MM 31041

TILLVALSPAKET VITVAROR BLACK STEEL

ANNIKA F49 betonggrå.

UNIQUE 01L VITPIGMENT

PURE NATURE PLANK 7878002

BOHEMISKT NATURNÄRA Vi letar ständigt i naturen efter inspiration till våra kulörval. Det dova gröna från skog och äng och blå från sjö och hav är båda goda exempel på att moder jord aldrig matchar fel. Ett hem som står naturen nära känns varmt, omhändertagande och ombonat. Rum som flyter samman i harmoni och bjuder in till socialt umgänge, ett hem där många vänner ryms och en plats där alla känner sig bekväma. En naturnära färgpalett är inte bara stilren utan också väldigt tacksam att inreda med. Kombinera toner i en och samma färg med varandra, Blanda in andra naturnära toner i inredningen eller bryt av med en härlig färgklick.

17


Kök Våra kök kommer med hög standard och ett rikt utbud på tillvalsprodukter.

18


19


20


T

LUCKMODELL ANNIKA VIT MED GREPPLIST VIT/NOVA VITRIN BETONGGRÅ. HANDTAG PUSHFUNKTION. BÄNKSKIVA LAMINAT CONCRETE EFFECT 583.

21


T

LUCKMODELL MAJA HAVREGUL. HANDTAG 31045 BRONS LÄTTRAT. BÄNKSKIVA KOMPOSITSTEN TURBINE GREY, 30 MM.

T

22

LUCKMODELL LIV BRUNBETSAD EK MED GREPPLIST. BÄNKSKIVA KOMPOSITSTEN, CALYPSO, 12 MM.


S

T

LUCKMODELL ALICE ANTIKVIT. HANDTAG 31131 KROM. BÄNKSKIVA KOMPOSITSTEN TURBINE GREY, 30 MM.

xx

T

LUCKMODELL MAJA F84 SKOGSGRÖN HANDTAG 31203 MÄSSING BÄNKSKIVA NATURSTEN VERDE GUATEMALA

23


KÖK KÖKSLUCKOR

Grundköket omfattar.

KARIN VIT För dig som vill ha ett klassiskt och tidlöst skandinaviskt kök som tål att användas intensivt år efter år. Stilen är traditionell med influenser från svenskt 20-tal. Smakfulla detaljer ger miljön karaktär. Materialen är valda med stor omsorg om både design och funktion. Ett kök för familjen som värdesätter kvalitet i ordets alla betydelser.

Köksinredningen är komplett med erforderlig mängd passbitar socklar, ljusrampslister, bänkskivor, handtag och diskbänk. Lådhurts med 3 fullutdragslådor med dämpning, diskbänksskåp, häll-skåp med 3 fullutdragslådor med dämpning, väggskåp, bänkskåp, besticklåda, överskåp till kyl och frys, högskåp till ugn/micro. Luckdämpare Softclose till samtliga luckor (takhöjd 225 med takanslutning 240) samt enligt kundens huvudritning ev. städskåp eller skafferiskåp i kök.

KARIN VIT

T

T

AGNES F44 grå.

ALICE F58 varmgrå.

KULÖRER

F20

T MAJA F79 sandbeige.

F44

F78

F59

F70

F51

F79

F61

F48

F68

F47

F58

F49

F80

F82

F84

F87

T

24

T ANNIKA F49 betonggrå.

T

S

INES SVART

S

LIV ASK

T

F44 F78 F59 F70 F68 F47 F58 F49

Fler produkter och info. vedum.se

GRÅ MELLANGRÅ ANTRACITGRÅ SVART ANTIKVIT ANTIKGRÅ VARMGRÅ BETONGGRÅ

F51 F79 F61 F48 F80 F82 F84 F87

VANILJVIT SANDBEIGE TURKOS MÖRK TURKOS PERSIKA ÅSKBLÅ SKOGSGRÖN HAVREGUL


KÖK BÄNKSKIVOR

S KARUSELL

T 2007 DARK CHARLESTONE OAK

T 3010 CHICAGO CONCRETE DARK

T 2017 TRUFFLE SONOMA OAK

T 6216D BLACK BRAZIL

7486D ZEUS ANTRACIT

T 3008 URBAN STYLE

NATURSTEN

T

9477F MARFIL CREAM

T 5002 CHROMIX SILVER

T

T 6001 CERAMIC ANTRACIT

T 4371D DARK MOUNTAIN OAK

KOMPOSITSTEN

T NERO ASSOLUTO BLANK NATURSTEN

T IRON BARK BLANK. KOMPOSITSTEN

SNOWY IBIZA BLANK. KOMPOSITSTEN

KARUSELL DARK CHARLESTONE OAK CHICAGO CONCRETE BLACK BRAZIL ZEUS ANTRACIT

7487D 9477F 2017 3008 3009

T

T

DREAMY MARFILL BLANK. KOMPOSITSTEN

CALYPSO BLANK. KOMPOSITSTEN

T

3012 2007 3010 6216D 7486D

7487D ZEUS SILVER

T 3009 WHITE PELAGO MARBLE

T

T LONDON GREY BLANK. KOMPOSITSTEN

ZEUS SILVER MARFIL CREAM TRUFFLE SONOMA OAK URBAN STYLE WHITE PELAGO MARBLE

T FROSTY CARRINA BLANK KOMPOSITSTEN

T OYSTER BLANK. KOMPOSITSTEN

5002 6001 4371D

CHROMIX SILVER CERAMIC ANTRACIT DARK MOUNTAIN OAK

25


KÖK

HANDTAG OCH KNOPPAR

S

ROSTFRITT CC 128 MM 31006

T

KROM CC 128 MM 31202

T

T

T

SVART 128 MM 31019

KROM 128 MM 31014

MÄSSING 128 MM 31011

T VIT 128 MM 31007

T

T BRUNT LÄDER/KROM 128 MM 31036

SVART LÄDER/KROM 128 MM 31035

SVART LÄTTRAT 128 MM 31040

T

T

ANTIK MÄSSING LÄTTRAT 128 MM 31041

T SVART LÄTTRAT Ø20 HÖJD 25 MM 31127

TENN CC 64 MM 31073

T ROSTFRI Ø30 HÖJD 28 MM 31148

T MÄSSING Ø30 HÖJD 28 MM 31152

T

ROSTFRITT 128 MM 31081

T SVART Ø30 HÖJD 28 MM 31150

T VIT Ø30 HÖJD 28 MM 31149

T

ROSTFRITT LÄTTRAT 128 MM 31042

T ANTIK MÄSSING LÄTTRAT Ø20 HÖJD 25 MM 31128

T LÄDER BRUN/ KROM 31144

T KROM Ø30 HÖJD 28 MM 31151

T

T ROSTFRITT LÄTTRAT Ø20 HÖJD 25 MM 31129

T LÄDER SVART/ KROM 31146

T TENN Ø30 HÖJD 28 MM 31137

I Vedums sortiment finns fler varianter och storlekar att välja mellan. För mer info: vedum.se 26


KÖK

DISKHO & BLANDARE

S

T

T

INTRA LINEA 710 UNDER- OCH PLANLIMNING 341545

INTRA HORIZON HZ 815 DM, NEDFÄLLNING 34137

T

INTRA FRAME FR520 MÄSSING 34549

T

PORSLINSHO PANOR 600 34197

INTRA GRANITE GREN100L084 34573

T BLANDARE MED AVSTÄNGNING. ORAS OPTIMA. 8553480

T BLANDARE MED AVSTÄNGNING. TAPWELL 9420852, ARM984 KROM

T

S

BLANDARE MED AVSTÄNGNING. ORAS OPTIMA. 8335468

BLANDARE MED AVSTÄNGNING. GUSTAVSBERG. 8310776, ATLANTIC

T

T

T BLANDARE MED AVSTÄNGNING. TAPWELL 8322721, EVO186 KROM

T BLANDARE MED AVSTÄNGNING. TAPWELL 9421249, ARM984 MÄSSING

BLANDARE MED AVSTÄNGNING. MORA. 8318391, MMIX K5

BLANDARE MED AVSTÄNGNING. TAPWELL. 9421085, ARM984 MATTSVART

27


Vitvaror

28


29


KÖK

KÖKSPAKET VIT

KYLSKÅP 186 CM VIT A++ KS36VVW3P

S

FRYSSKÅP 186 CM VIT A++ GS36NVW3V

Standardpaket vitvaror.

VITT ÄR EN FÄRG SOM GÖR SIG BRA TILLSAMMANS MED DE FLESTA VAL AV KÖKSINTERIÖR. VÅRT STANDARDPAKET PÅ VITVAROR INNEHÅLLER KYL OCH FRYS, UTDRAGBAR FLÄKT, INDUKTIONSHÄLL, INBYGGNADSUGN, INBYGGNADSMIKRO SAMT DISKMASKIN. ALLA VITVARORNA ÄR FRÅN SIEMENS. INDUKTIONSHÄLL 60 CM EH651FEB1E

INBYGGNADSUGN VIT A HB517GCW0S

30

INBYGGNADSMIKRO VIT BF555LMW0

DISKMASKIN VIT 60 CM A++ LJUDNIVÅ 48 DB SN436W01AS


KÖK

KÖKSPAKET ROSTFRITT

KYLSKÅP 186 CM ROSTFRI A++ KS36VFI3V

T

FRYSSKÅP 186 CM ROSTFRI A++ GS36NVI3V

Tillvalspaket vitvaror. Rostfritt.

VITVAROR I ROSTFRITT PASSAR TILL DE MEST SKIFTANDE INREDNINGSTILAR OCH GER EN LITE EXTRA KVALITETSKÄNSLA ÅT VITVARORNA. VÅRT TILLVALSPAKET PÅ ROSTFRITT INNEHÅLLER KYL OCH FRYS, UTDRAGBAR FLÄKT, INDUKTIONSHÄLL, INBYGGNADSUGN, INBYGGNADSMIKRO SAMT DISKMASKIN. ALLA VITVARORNA ÄR FRÅN SIEMENS. INDUKTIONSHÄLL 60 CM EH651FEB1E

INBYGGNADSUGN ROSTFRI A HB517GCS0S

INBYGGNADSMIKRO SVART BF555LMS0

DISKMASKIN ROSTFRI 60 CM A++ LJUDNIVÅ 48 DB SN436I01AS

31


KÖK

KÖKSPAKET VIT EXKLUSIV

KYLSKÅP 186 CM A+++ VIT MED LÅNGA HANDTAG KS36VAW4P

T

FRYSSKÅP 186 CM A++ VIT MED LÅNGA HANDTAG GS36NAW3P

Tillvalspaket vitvaror. Vitt exklusiv.

VITT EXKLUSIVE ÄR ETT PAKET FÖR DIG SOM VILL HA EXTRA HÖG KVALITÉ PÅ DINA VITVAROR. PAKETET INNEHÅLLER KYL OCH FRYS, UTDRAGBAR FLÄKT, INDUKTIONSHÄLL, INBYGGNADSUGN, INBYGGNADSMIKRO SAMT DISKMASKIN. ALLA VITVARORNA ÄR FRÅN SIEMENS.

INDUKTIONSHÄLL 60 CM EX675LXC1E

INBYGGNADSUGN VIT MED PYROLYS A+ HB672GCW2S

32

INBYGGNADSMIKRO VIT BF634L/RGW1

DISKMASKIN VIT 60 CM A+++ LJUDNIVÅ 41 DB, ZEOLITH SN478W36TS


KÖK

KÖKSPAKET ROSTFRITT EXKLUSIV

KYLSKÅP 186 CM A+++ ROSTFRITT MED LÅNGA HANDTAG KS36VAI4P

T

FRYSSKÅP 186 CM A++ ROSTFRIT MED LÅNGA HANDTAG GS36NAI3V

Tillvalspaket vitvaror. Rostfritt exklusiv.

ROSTFRITT EXKLUSIV ÄR ETT PAKET FÖR DIG SOM VILL HA EXTRA HÖG KVALITÉ PÅ DINA ROSTFRIA VITVAROR. PAKETET INNEHÅLLER KYL OCH FRYS, UTDRAGBAR FLÄKT, INDUKTIONSHÄLL, INBYGGNADSUGN, INBYGGNADSMIKRO SAMT DISKMASKIN. ALLA VITVARORNA ÄR FRÅN SIEMENS.

INDUKTIONSHÄLL 60 CM EX675LXC1E

INBYGGNADSUGN SVART MED ROSTFRITT STÅL MED PYROLYS A+ HB673GCS2S

INBYGGNADSMIKRO ROSTFRITT STÅL BF634L/RGS1

DISKMASKIN ROSTFRI 60 CM AAA+++ LJUDNIVÅ 41DB, ZEOLITH SN478S36TE

33


KÖK

KÖKSPAKET BLACK STEEL

KYLSKÅP 186 CM SVART BLACKSTEEL A++ KS36VAX3P

T

FRYSSKÅP 186 CM SVART BLACKSTEEL A++ NOFROST-TEKNIK, ICETWISTER GS36NAX3V

Tillvalspaket vitvaror. Black steel.

BLACK STEEL PAKETET PASSAR FÖR DIG SOM VILL HA EN ROSTFRI OCH MÖRK YTA PÅ DINA VITVAROR. PAKETET INNEHÅLLER KYL OCH FRYS, UTDRAGBAR FLÄKT, INDUKTIONSHÄLL, INBYGGNADSUGN, INBYGGNADSMIKRO SAMT DISKMASKIN. ALLA VITVARORNA ÄR FRÅN SIEMENS. INDUKTIONSHÄLL 60 CM EX675LXC1E

INBYGGNADSUGN BLACKSTEEL TRÅDLÖS FJÄRRSTYRNING HB876GDB6S

34

INBYGGNADSMIKRO BLACKSTEEL BF834LGB1

DISKMASKIN BLACKSTEEL 60 CM A+++ LJUDNIVÅ 44 DB, ZEOLITH SN458B06TS


KÖK

INTEGRERAT

KYLSKÅP INTEGRERAD 177,5 CM KI81RAD30

FRYSSKÅP INTEGRERAD 177,5 CM GI81NAC30

T

Tillvalsprodukter vitvaror. Integrerat.

FÖR DIG SOM VILL ATT DINA VITVAROR SKALL SMÄLTA IN I KÖKET OCH VARA SÅ DISKRETA SOM MÖJLIGT I DIN KÖKSMILJÖ FINNS DESSA INTEGRERADE TILLVALPRODUKTER. KYL OCH FRYS, ALT. KOMBINERAD KYL OCH FRYS, DISKMASKIN. ALLA VITVARORNA ÄR FRÅN SIEMENS.

KYL/FRYS INTEGRERAD 178 CM KI87SAD30

DISKMASKIN HELINTEGRERAD 60 CM A++ LJUDNIVÅ 46 DB SN636X03AE

Fler produkter och info: siemens.se 35


KÖK

FLÄKTAR S

T

T

FLÄKT UTDRAGBAR 60 CM, SILVERLIST LI64MB520

För mer info: siemens.se FLÄKTKÅPA, 60 CM LC67KHM60

FLÄKTKÅPA VÄGGHÄNGD, 60 CM LC64BBC50

SIEMENS FLÄKTAR GÅR ENDAST ATT MONTERA MOT PLANT TAK

T T FRIHÄNGD FLÄKTKÅPÅ 60 CM, ARCAD FINNS I FLER FÄRGER

T

TAKFLÄKT KOMPAKT 100 CM, + EC TAKMOTOR FINNS I VIT (TILLKOMMER EXTRA KOSTNAD FÖR MONTAGE VID MELLANBJÄLKLAG ELLER TILL PAPPTAK)

T

FRIHÄNGD FLÄKTKÅPA 60 CM, PLAN

36

VÄGGHÄNGD FLÄKTKÅPA 60 CM, VERTIKAL

Fler produkter och info: fjaraskupan.se Vi erbjuder även produkter från Miele och Electrolux


KÖK

TVÄTT S

S

T

T

TVÄTTMASKIN 7 KG VIT Mjöbäcks Entreprenad Tvätt WM14N2O7DN

VÄRMEPUMPSTUMLARE 7K G VIT WT45RVC7DN

T

TVÄTTMASKIN WM16W468DN

S

TVÄTTBÄNK FRÅN VEDUM

TORK WT47W578DN OBS: Ritningen är bara vägledande.

37


Badrum

38


Skapa ett vackert och funktionellt badrum. Vüra val gÜr det lätt att hitta stilen.

39


BADRUM

T

40

SKAPA Underdel 80x35 skiffergrå med 1 låda. SKAPA Tvättställ 80x35 vit. SKAPA Handtag svart. SIGNUM Spegelskåp 80 skiffergrå med LED-belysning. SKOGA halvrund Hörndusch 90x90 svart matt profil och rökglas. Integrerat handtag. Fristående Akrylbadkar Ume.


BADRUM

41


BADRUM

42

T

FORMA Underdel 100x45 skiffergrå med 2 lådor, BOX ONE och easy Clean. LÄDERFLÄRP svart. SQUARE porslinstvättställ 100x45. SKURU Spegelskåp 100 skiffergrå med LED-belysning. HÖGSKÅP 123x30 skiffergrå. REYK Gjutmarmorbadkar. VENTO handdukstork 55x80 svart matt.

T

DK Underdel 60x45 vit med 2 lådor, BOX TWO, push open och Easy Clean. DK Tvättställ Falster 60x45 vit. DK Spegel 120 vit LED. DK Högskåp 170x40 vit med 2 dörrar. DK Sidoskåp 60x45 vit med 1 låda, BOX TWO och push open. DK Bänkskiva 60x45 vit. AMOR Elhanddukstork 10x85 blankpolerad 12W. OVAL 170 gjutmarmorbadkar.


BADRUM

T

FORMA Underdel 100x45 skiffergrå med 2 lådor, BOX ONE och easy Clean. LÄDERFLÄRP Naturfärgat läder. OCEAN porslinstvättställ. STILL Top-Mirror 80 Skiffergrå LED, dimbar. HÖGSKÅP 123x30 skiffergrå. BARB 166 akrylbadkar.

T

STIL Underdel Ram 100x45 vit med 2 lådor, BOX ONE och easy Clean. DEEP Tvättställ 100x45 vit. TWIT tvättställsblandare krom. HAMRA Spegelskåp 100 vit med LED-belysning. KNOPP stål.

43


BADRUM Duschväggar

BAD

S

RAK 90X90

60500499, ALUBLANK/KLARGLAS

T

HALVRUND DUSCH 90X90

60600499, ALUBLANK/KLARGLAS

KLARGLAS

DUSCHPROFILER SVARTMATT, VITMATT, ALUMATT, ALUBLANK FROSTGLAS

Välj mellan olika profiler och glas RÖKGLAS

44


BADRUM

BAD

Raka duschväggar

T

180° HÖRNDUSCH MED DÖRR 90X90 653799, KROM/KLARGLAS

T

HÖRNDUSCH RAK 90X90

693799, 180 RISTA HÖRNDUSCH

T

Mattsvart duschvägg i retrodesign. SKÄRMVÄGG FAST 88CM

692788, 180 RISTA SKÄRMVÄGG FAST

För fler produkter och info: svedbergs.se

45


BADRUM

BAD

S

SPEGEL 80 VIT 395084

S

T

UNDERDEL FORMA VIT 80X45. A15821

T

T

TVÄTTSTÄLL SQUARE 2008 HANDTAG 12338 KROM

Blond ek A19821

S 8277892, ATLANTIC

9421101, ARM071 MATTSVART

46

Svart ek A18821

HANDTAG 71394 KROM

Schiffergrå 374362

T TVÄTTSTÄLLSBLANDARE TAPWELL 9421094, ARM071 MÄSSING

T TVÄTTSTÄLLSBLANDARE TAPWELL

T

UNDERDEL SKAPA 60X35, 370361 TVÄTTSTÄLL SKAPA 37360

Schiffergrå A870821

TVÄTTSTÄLLSBLANDARE GUSTAVSBERG

SPEGEL 60 VIT 395064

T TVÄTTSTÄLLSBLANDARE ORAS 8347913

T TVÄTTSTÄLLSBLANDARE MORA 8344502, MMIX B5

T TVÄTTSTÄLLSBLANDARE TAPWELL 9420839, ARM071 KROM


BADRUM

BAD

S

T

WC-STOL SVEDBERGS

WC-STOL IFÖ SPIRA ART

9085-01, VIT

7803062

T

VÄGGHÄNGD IFÖ SPIRA 7819971

T

INBYGGD /VÄGGHÄNGD IFÖ SPIRA

7819954 + FIXTUR + SPOLKNAPP

För fler produkter och info: svedbergs.se oras.com gustavsberg.com moraarmatur.com tapwell.se

Standard, förhöjd, eller vägghängd? Hur vill ni ha er toalettstol? Standard

Vägghängning med synlig tank och inbyggd fixtur

Vägghängning med dold tank och inbyggd fixtur

Förhöjd

47


BADRUM

BAD

Plats fรถr avkoppling och egentid. T

BADKAR

1200, EMALJBADKAR VIT

T

12106, FRONT 12108, GAVEL

T BADKAR

59900 + TASSAR + UTLOPPS. BELLE VIT

48


BADRUM

T REYK REYK ÄR SKAPAT I DET SLITSTARKA NATURMATERIALET GJUTMARMOR SOM BESTÅR AV KRISTALLISERADE BERGSMINERALER. DET EFTERLIKNAR FUNKTIONEN I NATURENS VARMA KÄLLOR. TACK VARE SINA VÄRMEBEVARANDE EGENSKAPER FÅR DU ETT SKÖNARE BAD SOM DESSUTOM VÄRNAR OM VÅR NATUR.

49


BADRUM

BAD

S DUSCHBLANDARE TAPWELL

DUSCHBLANDARE GUSTAVSBERG

T

9418212, EVM168-160 KROM

8351167 ATLANTIC BADKARSBLANDARE BADKARSPIP 8156089

DUSCHBLANDARE ORAS OPTIMA 8343748

T

DUSCHBLANDARE TAPWELL

9420963, EVM168-160 MATTSVART

T DUSCHBLANDARE MORA

T

BADKARSBLANDARE ORAS

8344062V MMIX T5

S

T

DUSCHSET GUSTAVSBERG

8613145

8218319

T BADKARSBLANDARE MORA

T BADKARSBLANDARE TAPWELL

8344031 MMIX T5

9418723, EVM022-160 KROM

T

T DUSCHBLANDARE TAPWELL

BADKARSBLANDARE TAPWELL

9418834, EVM168-160 MÄSSING

9420964, EVM022-160 MATTSVART

T T

BADKARSBLANDARE TAPWELL 9418847, EVM022-160 MÄSSING

50

DUSCHSET ORAS OPTIMA 8377519


BADRUM

BAD

T DUSCHSET MORA 8199188, MMIX S5

T DUSCHSET TAPWELL

9418755, ZSAL300 KROM

T DUSCHSET TAPWELL

9420742, ZSAL300 MATTSVART

T

T DUSCHSET TAPWELL

9418801, ZSAL300 MÄSSING

TAKDUSCHPAKET ORAS NOVA 8283042

T TAKDUSCHPAKET MORA 8344165, MMIX SHOWER SYSTEM KIT

T TAKDUSCHPAKET TAPWELL

9418665, TVM7200-160 KROM

T TAKDUSCHPAKET TAPWELL

9418952, TVM7200-160 MATTSVART

T TAKDUSCHPAKET TAPWELL

9418739, TVM7200-160 MÄSSING

T TAKDUSCH GUSTAVSBERG LOGIC SQUARE 8282876

51


Inomhus Skapa trivsel och harmoni pĂĽ insidan.

52


53


54


55


DÖRRAR

INNERDÖRRAR S

S

EASY GW

SLÄT MÅLAD DÖRR

S

EASY EFFECT E SPÅRAD DÖRR

S

STYLE 03

FORMPRESSAD DÖRR

EASY VALNÖT GW

T

T

CRAFT 03

MASSIV SPEGELDÖRR

EASY NATURE EK GW

T

STYLE SP6+SP6

FORMPRESSAD DÖRR, KLARGLAS

56

T

SKJUTDÖRR

För fler produkter och info: swedoor.se


DÖRRAR

INNERDÖRRAR

ADVANCE-LINE UNIQUE - innerdörrar av högsta klass! UNIQUE är en innerdörr som blir vad du gör den till. En innerdörr i en kvalitet som är svår att överträffa. En innerdörr som levererar vad den lovar och lever upp till sitt namn - UNIQUE.

T

T

T

S

UNIQUE 01L

UNIQUE 02L

Tät dörr med en spegel

PLUSKARM

med tätningslist

UNIQUE 01L VITPIGMENT

Svart lasyr. Vit karm

BESLAG

S INNERDÖRRSHANDTAG IBIZA 1171

T INNERDÖRRSHANDTAG STOCKHOLM 0000

57


INOMHUS

GOLV

Vi erbjuder även KÄHRS sortiment.

Välj bland Tarketts vackra golv.

S PURE EK NATUR 3-STAV

T

T

T 7878002

8727013

T

T PURE NATURE PLANK

SHADE EK ITALIAN BROWN 2-STAV

7870065

7878010

7870037

8723904

SHADE EK EVENING GREY 3-STAV

SHADE EK SOFT GREY PLANK

SHADE EK PRALINE 3-STAV

SHADE EK NATURE MILKY WHITE

8723001

T

T SHADE EK SNOWFLAKE PLANK 7876113

T HERITAGE EK LIME STONE PLANK 41007002

För fler produkter och info: tarkett.se

58


INOMHUS Standard beror på vilken hustyp. Prata med din säljare.

GARDEROBER

S Handtag 31006. Garderob med hylla och klädstång flyttbar (210 cm) 60 cm. 2500360. Bredder: 400, 500, 600, 800 mm. Höjd i mm: 2100 mm Djup i mm: 580 mm Färg: Vit

S Handtag 31006. Linneskåp med 4 st hyllplan och 3 st strådkorgar (210 cm). 2500760 Bredder: 400, 500, 600, 800 mm. Höjd i mm: 2100 mm Djup i mm: 580 mm Färg: Vit

S Handtag 31006. Städskåp i flyttbart utförande med 1 st hyllplan, 1 medicinskåp, 2 små backar, 1 st hållare för dammsugarslang och strykbräda. 2500960. Bredd i mm: 400, 500 mm, 600 mm, 800 mm Höjd i mm: 2100 mm Djup i mm: 580 mm

T

59


INOMHUS

FODER OCH LISTER SOCKELLISTER

FODER

S SLÄT 12X56 MM, GRUNDMÅLAD

ALLMOGE 15X69 MM, GRUNDMÅLAD/OBEHANDLAD

SKREA 15X69 MM, GRUNDMÅLAD/OBEHANDLAD

S SLÄT 12X56 MM, GRUNDMÅLAD

T

T

ALLMOGE 15X69 MM, GRUNDMÅLAD/OBEHANDLAD

SKREA 15X69 MM, GRUNDMÅLAD/OBEHANDLAD

* LISTVERK PLATSMÅLAS VID KÖP AV NYCKELFÄRDIGT

60

TAKLISTER

S HÅLKÄLSLIST 15X56 MM, GRUNDMÅLAD

T SVANHALS 15X56 MM, GRUNDMÅLAD/ OBEHANDLAD

T

T


INOMHUS

FÖNSTERSMYG OCH FÖNSTERBÄNKAR STENSKIVOR

RUIVINA

LJUS RUIVINA

S FÖNSTERSMYG OCH FÖNSTERBRÄDA I MDF

AZUL

T

T

T

VARIATIONER I FÄRG OCH STRUKTUR KÄNNETECKNAR NATURSTEN OCH FÅR BERÄKNAS FÖREKOMMA I LEVERANSEN.

61


INOMHUS

BRASKAMINER

Skapa trivsel och sprid värme med en braskamin.

T

T

T

BRASKAMIN, 510G:1 STYLE

ELDSTAD, I61, SVART

BRASKAMIN, 556G:1 STYLE

Contura 510 Style har en stor glaslucka och passar perfekt om du vill placera din kamin i ett hörn. Luckan i glas ger ett lätt och modernt uttryck och sprider ljus och värme i ditt rum. Kaminen har även längre, mer integrerade handtag som inte blir varma.

Med en Contura i61 i svart plåt skapas en dramatisk kontrast med värmen och ljuset från brasan. Ett perfekt val för dig som vill ha en eldstad med en både stilren och praktisk yta. En skandinavisk estetik som skapar en luftig känsla.

De generösa sidoljusen på braskaminen gör att du kan se elden från flera vinklar i rummet. Luckan i glas ger ett lätt och modernt uttryck, samtidigt som de rena linjerna i designen gör att kaminen smälter in i ditt hem, oavsett vilken stil du föredrar.

För fler produkter och info: contura.se

62


INOMHUS

VÄRMEPUMPAR

Sunt inomhusklimat med Nibes framstående och miljövänliga värmepumpar. KYLIGA VINTERDAGAR OCH VARMA SOMMARDAGAR BEHÖVER ETT BALANSERAT INOMHUS KLIMAT SOM BIDRAR TILL EN BEKVÄM VARDAG OAVSETT VÄDER. NIBES VÄRMEPUMPAR TAR TILLVARA NATURENS FÖRNYBARA ENERGI, OCH GENOM ATT KOMBINERA DET MED NY SMART TEKNIK ERBJUDER DE EFFEKTIVA LÖSNINGAR SOM VÄRNAR OM MÄNNISKA OCH NATUR. VÄRMEPUMPARNA FÖRSER DITT HEM MED KYLA, VÄRME, VENTILATION OCH VARMVATTEN MED MINIMAL INVERKAN PÅ MILJÖN.

S

T

T

FRÅNLUFTSVÄRMEPUMP, F730

FRÅNLUFTSVÄRMEPUMP, F750

BERGVÄRMEPUMP, S1255

Komplett och högeffektiv frånluftsvärmepump, av den nya generationen, som ger värme, varmvatten, ventilation och återvinning. Nibe Uplink.

Komplett och högeffektiv frånluftsvärmepump, av den nya generationen, som ger värme, varmvatten, ventilation och återvinning. Nibe Uplink. Kan dockas mot tillbehör.

Värmepump med varmvattenberedare med berg, mark eller sjö som värmekälla.

För hus upp till 200 m².

För hus mellan 150 - 300 m².

För hus upp till 200 m².

63


INOMHUS

INVÄNDIGA TRAPPOR

S

S

L-Trappa

L-trappa med vagnstycke, spalje och handledare i vitmålad furu.

T

64

T

U-Trappa

U-Trappa med vagnstycke, spalje och handledare i vitmålad furu.

T


65


Utomhus

66


67


DÖRRAR YTTERDÖRRAR

S TVILLINGARNA CYD 992 G VIT/KULÖR KLARGLAS 10X21 ASSA 2002

S

S

TVILLINGARNA CYD 992

TVILLINGARNA CYD 992 PG

VIT/KULÖR 10X21 ASSA 2002

VIT/KULÖR KLARGLAS 10X21 ASSA 2002

T SOLEN CYD 833 P

VIT/KULÖR 10X21 ASSA 2002

LEJONET 801 G

VIT/KULÖR 15X21 KLARGLAS ASSA 2002

T SOLEN CYD 833

S

S LEJONET 801

VIT/KULÖR 10X21 ASSA 2002

T KUBEN 819 PG

VIT/KULÖR 15X21 ASSA 2002

VIT/KULÖR KLARGLAS 15X21 ASSA 2002

INVÄNDIG DEKOR DET GÅR ATT KÖPA TILL INVÄNDIG DEKOR PÅ DÖRREN SOLEN.

T

T LINJE 302 G

VIT/KULÖR KLARGLAS 10X21 ASSA 2002

68

BJÖRNEN CYD 848 G

VIT/KULÖR KLARGLAS 10X21 ASSA 2002

T LINJALEN CYD 838 G

VIT/KULÖR KLARGLAS 10X21 ASSA 2002

T KUBEN CYD 819 G

VIT/KULÖR KLARGLAS 10X21 ASSA 2002

T KVADRATEN CYD 839 G3 VIT/KULÖR KLARGLAS 10X21 ASSA 2002


DÖRRAR YTTERDÖRRAR ÖVER- & SIDOFÖNSTER

T ÖVERLJUS ÖL 460

VIT/KULÖR KLARGLAS 10/15X3.

S

T CASTOR CYD 864 G

VIT/KULÖR KLARGLAS 10X2 ASSA 2002

T CERES CYD 858 G

VIT/KULÖR KLARGLAS 10X21 ASSA 2002

T UTSIKTEN CYD 930 G

SIDOLJUS SL 450

VIT/KULÖR KLARGLAS 10X21 ASSA 2002

NORDAN STANDARDKULÖRER

T VIT/KULÖR KLARGLAS 3X21

YTTERDÖRRSHANDTAG

HOPPE 1140 STOCKHOLM I SILVERFÄRGAT ALUMINIUM ASSA 2002 CONNECT LÅS INGÅR

S

T NCS S 4050-R

NCS S 2570-Y90R

NCS S 5030-R90B

NCS S 6020-B70G

T CHARACTER CIFRO

VIT/KULÖR KLARGLAS 10X21 ASSA 2002

NCS S 4550-Y80R

NCS S 6020-G30Y

T CHARACTER DICE

VIT/KULÖR KLARGLAS 10X21 ASSA 2002

NCS S 6020-B10G

NCS S 6030-R70B

NCS S 3500-N

KODLÅS YALE DOORMAN

NCS S 7000-N

T CHARACTER IDENTITY 8 VIT/KULÖR KLARGLAS 10X21 ASSA 2002

30800080 SILVER

T

T CHARACTER TAJO

VIT/KULÖR KLARGLAS 10X21 ASSA 2002

CHARACTER SQUARE DOUBLE VIT/KULÖR KLARGLAS 15X21 ASSA 2002

69


FÖNSTER

Traryd Genuin - träfönster i absoluta toppklassen med U-värde 1,0 Här är träfönstret för dig som vill ha samma höga kvalitet och samma innovativa lösningar som Traryd Optimal erbjuder. Det är det självklara valet för dig som njuter av den genuina träkänslan i hela fönstret - och som inte har något emot att

måla dina fönster när det behövs, beroende på väder och vind där du bor. Traryd Genuin är alltså det äkta träfönstret med alla moderna lösningar och smarta detaljer som underlättar din vardag.

S

S

GENUIN Vridfönster

GENUIN Fast fönster

Traryds vridfönster är enkla att öppna och stänga. Vrid handtaget motsols, öppna fönstret, där har du ett vädringsläge. Om du frigör säkerhetsspärren kan du vända fönstret ”ut och in” för enkel och bekväm putsning. Vridfönstret har 3-glas isolerruta med 1,0 i U-värde som standard. Dolda vridbeslag.

Är i grunden av samma konstruktion som vridfönster men har fast karm och kan alltså ej öppnas. Detta gör modellen lämplig att använda i bottenplanet och i anslutning till balkonger, där det är lätt att putsa fönstren från utsidan.

S GENUIN Fönsterdörr Traryds utåtgående fönsterdörrar harmoniserar med Traryds olika fönstermodeller.

SKJUTDÖRRAR Skjutdörrar 3-glas isolerruta med personsäkerhetsglas

T

Finns även som aluminiumklädda 70

T

För fler produkter och info: trarydfonster.se


FÖNSTER

Traryd Optimal - aluminiumklädd utsida kräver minimalt underhåll Traryd Optimal har ett lågt u-värde 1,0 som gör att de släpper ut minimalt med värme vilket innebär att de är Energimärkta. Aluminiumklädda fönster passar extra bra i miljöer med hårt klimat - så som skärgården eller i städer med förorenad

luft. De finns i en mängd olika varianter. Du kan få dem som fasta, sido- , över-underhängda och vridfönster. De finns även med en mängd olika specialglas och i flera snygga standardkulörer.

KULÖRER

Standardkulörer utsida aluminiumbeklädnad

BRUNRÖD SVART RAL3011 RAL9005

BRUN RAL8017

SILVERGRÅ RAL7001

LJUSGRÅ RAL7035

ANTRACIT RAL7016

VIT NCS S 0500-N

ANODIC BROWN

ANODIC NATUR

VIT RAL9010

T

TAKFÖNSTER

EVERfinish Pivåhängt takfönster, som kan öppnas i valfri öppningsvinkel. Tålig polyuretanyta med en kärna av laminerat trä. Kan användas i taklutningar från 15-90º. Vit insida och antracitgrå utsida. Invändig gipssmyg.

S T

Integra fjärrstyrda takfönster.

För fler produkter och info: velux.se 71


TAK

TAKPANNOR

S SVART MP 101

S

S

TEGELRÖD MP 105

S RÖD MP 403

BRUN MP 102

S

S SVART MP 401

S

NOUGATBRUN MP 404

ANTRACIT MP 407

S TEGELRÖD MP 405

Sätt karaktär på huset med vackra takpannor.

T GRÖN MP 406

T MELLANGRÅ MP 408

72

T GRÅ MP 411

T FLASH NOUGATBRUN/ BRUN MP 424

T FLASH TEGELRÖD/BRUN MP 425


TAK

TAKPANNOR FALSAT LERTEGEL

T

T

NIBRA H14 NATURRÖD

CARISMA PLATT

GRANIT, YTBEHANDLAD ART.NR C00021

För mer info: www.benders.se

Med Carisma svart granit från Bender får taket en stilren och tidlös design.

T NIBRA H14 SVART ÄDELENGOBERAD

T CLASSIC SVART HT 801

T CLASSIC RÖD HT 803

T CLASSIC GRÅ HT 807

PLÅT VATTENAVRINNING

S VIT

T SVART

T SILVERMETALLIC

73


UTOMHUS

FÖNSTEROMFATTNINGAR

Välj bland flera olika fönsteromfattningar.

S

T

STANDARD

NEW ENGLAND

SIDO OCH ÖVERBRÄDA 28X120, UNDERBRÄDA 28X95

VATTBRÄDA 28X165, ÖVERBRÄDA 28X145 SIDOBRÄDA 28X120, UNDERBRÄDA 28X70

T NERGÅRDEN SIDO OCH ÖVERBRÄDA 28X120, UNDER- OCH VATTBRÄDA 28X95

T SKREA FÖNSTEROMFATTNING SKREA UTAN FODER.

KNUTAR

S

74

S

S

STANDARD

BREDA

NEW ENGLAND

28X120 + 28X95

28X170 + 28X195

28X120 + 28X95


UTOMHUS

PANELER

T

S

SVERIGEPANEL

LOCKPANEL

22X145 LIGGANDE

22X120 + 22X120

T

T

ENGLANDPANEL

MIJAPANEL

28X220

22X120

T

T

CYPERNPANEL

LOCKLÄCKT

22X145

22X145 + 22X45

T

HATTPROFILLÄCKT 22X145 + 22X45

75


UTOMHUS SOLCELLER

BADKARSBLANDARE. TAPWELL. 9420964, EVM022-160 MATTSVART

Producera din egen miljövänliga el. VÅRA FRÅNLUFTVÄRMEPUMPAR FRÅN NIBE ÄR OERHÖRT KOSTNADSEFFEKTIVA OCH GER DIG EN MYCKET FÖRDELAKTIG DRIFTKOSTNAD PÅ DITT HUS. FÖR DIG SOM VILL GÖRA EN INSATS FÖR MILJÖN OCH SAMTIDIGT FÅ NER DINA ENERGIKOSTNADER YTTERLIGARE FINNS MÖJLIGHETEN ATT FÅ DITT NYA HUS UTRUSTAT MED ETT SOLCELLSPAKET. PERFEKT FÖR DIG SOM HAR ELLER TÄNKER SKAFFA EN ELBIL.

SOLCELLSPAKET

BALKONGRÄCKE S

T

CLASSIC KLARGLAS

GLASRÄCKE

76

NEW ENGLAND

TRÄRÄCKE


UTOMHUS GARAGEPORTAR

S

Osbyporten OSBYPORTENS STÅLTÄCKTA PANELER GÖRS ALLTID MED 40 MM POLYURETANISOLERING OCH HAR EN INTEGRERAD BOTTENLIST I PORTBLADET. DETTA UNDVIKER ATT DET INTE BLIR EN KÖLDBRYGGA SOM FÖRSÄMRAR ISOLERINGSFÖRMÅGAN.

TILL VAL

OSBYPORTEN, OSBY-40-VW

VIT RAL 9010

För fler produkter och info: tfosby.se

KULÖRER S

VIT RAL 9010

T

T

GRÅ RAL 7016

SVART RAL 9005

T

VALFRI NCS-KULÖR

77


78


79


Frihet att välja!

Öxabäcksvägen 2, 512 65 MJÖBÄCK | Tel. 0325-61 81 00 info@mjobacks.se | www.mjobacks.se