Page 1

W_BM1503_Layout 1 20-08-13 15:48 Pagina 1

Stablere

kvalitet | driftssikkerhet | valuta for pengene

1,0 – 2,0 tonn


W_BM1503_Layout 1 20-08-13 15:48 Pagina 2

lager – det er det vi gjør Det burde ikke være en overraskelse å høre at Mitsubishi kan innfri alle dine behov når det gjelder lager. Den fremragende konstruksjonen og innebygde påliteligheten som har gjort Mitsubishis motvektstrucker til verdens yndlingstrucker, finnes også i vårt komplette utvalg av lagerprodukter. I tillegg leveres alle lager- eller motvektstrucker fra Mitsubishi til deg med en ekstra bonus: vår unike standard for lokal støtte. Med andre ord tilbyr vi den perfekte kombinasjonen av pålitelige produkter og pålitelige mennesker ... som arbeider for deg.

vennlige råd basert på ekspertkunnskap Tenk på den lokale forhandleren som en venn som forstår virksomheten din, området du jobber i og de bestemte utfordringene som du står overfor. En venn med ekspertkunnskap som er klar og villig til å hjelpe deg. Stol på oss for å levere nøyaktig den riktige pakken med modeller, alternativer, finansiering og ettersalgsstøtte.

rask støtte Vi er 100 % engasjert i å holde trucken og virksomheten din i gang. Teknikerne våre, som har fått opplæring på fabrikken, er dine ”lokale helter” som er klare til dyst dag eller natt for å løse problemene dine. Utstyrt med de nyeste og raskeste mobile enhetene og støttet av uovertruffent effektiv delelevering, sikrer de at våre pålitelige trucker virkelig gir deg ustoppelig produktivitet.

kvalitetskonstruksjon Den legendariske påliteligheten til truckene våre skylder mye til de unike ferdighetene til håndverksteknikerne som bygde dem for hånd. Vi er også nøye med å bruke de riktige materialene og komponentene – og vi håndhever en streng kvalitetskontroll. Derfor kan du forstå at vi har selvsikkerhet til å tilby slike eksepsjonelle garantier. Og den høye bruktverdien til truckene våre beviser at brukerne er selvsikre også.

www.mitforklift.com

2


W_BM1503_Layout 1 20-08-13 15:48 Pagina 3

brukerfokusert design Glem artige påfunn. Truckene våre er utformet for den virkelige verden, til å gjøre nøyaktig det du vil at du skal gjøre: få jobben gjort, spare penger og maksimere overskuddet. Ved å bruke avanserte produksjonsmetoder og -teknologier inkluderer vi intuitiv håndtering, fremragende ergonomi og produktivitet, høy energieffektivitet og lave vedlikeholdsbehov i hver eneste truck.

3


W_BM1503_Layout 1 20-08-13 15:48 Pagina 4

Ledestablere

1,0 - 1,6 tonn

SBP10N2

Forlengbar og sammenleggbar plattform

www.mitforklift.com

Vannbestandige elektriske komponenter

VĂŚrbestandig utforming

Hurtig servicetilgang

4


W_BM1503_Layout 1 20-08-13 15:49 Pagina 5

Høy ytelse... selv der det er veldig trangt Kompakt, enkel å bruke og svært fleksibel, AXIA ES stablere har blitt utviklet for å være eksepsjonelt produktive under alle forhold. En ergonomisk tiller-arm og svært sterke gafler, sammen med et veldig smalt karosseri og spesielt god sikt, sikrer trucken utmerket manøvrerbarhet på trange plasser.

Bredt utvalg i tilbehør

LED arbeidslys

Stablerne leveres med en løftekapasitet på 1,0, 1,2, 1,4 eller 1,6 tonn. Alle AXIA A modellene har førsteklasses styrearm, utformet for å beskytte hendene mens de plasserer alt innen rekkevidde – for sikker, komfortabel og kontrollert bruk. For kjøring på ramper og ujevne gulv, er (i) modellene det beste valget. Modellen med sprikende ben, SBP16N2S, kan håndtere paller med bunn opp til en bredde på 1200 mm. Sammenleggbare plattformer for sjelden rampekjøring finnes på 1,2 til 1,6 tonns stablere. ● Lukkede karosseri tilbyr beskyttelse mot skitt, støv og andre partikler for å redusere slitasje.

50m

5.4m maksimal løftehøyde

typisk kjøreavstand

6km/h

1.6t maksimal kapasitet

maksimal kjørehastighet

Blant tilleggsutstyret finner du ● Valg mellom kjøre- og lastehjul for ulike applikasjoner ● Forlengelse av lastgrind

● Et stort utvalg av gaffelarmdimensjoner ● Batteribytteenhet ● Innebygget lader

kapasiteter SBP10N2

SBP12N2 (i)(R)

SBP14N2 (i)(R)

SBP16N2 (i)(R)(S)

1.0 t

1.2 t

1.4 t

1.6 t

● Kraftig vekselstrømbasert motor gir ypperlig trekkraft og gode prestasjoner på ramper i tillegg til jevn, rolig, kontrollert drift, større skiftlengde og lavere vedlikeholdsbehov. ● Romslig, forlengbar og sammenleggbar plattform tillater brukeren å kjøre komfortabelt – maks hastighet 6 km/t – på noen lengre kjøreturer (kun R-modeller). ● Bredt utvalg av løftehøyder og mastetyper inkluderer triplex master på 1,2 til 1,6 tonn modellene og et valg mellom standard eller frie løftemaster. ● Programmerbare kontroller justerer akselerasjon, kjørehastighet og bremseeffekt, slik at disse tilpasses oppgaven og føreren – noe som gir større fleksibilitet.

Innebygget lader

Liten svingradius

B R U K E S T I L A LT AXIA har et navn som reflekterer manøvrerbarheten, kombinerer AXIA prisvinnende ergonomi med høy egenskaper som høy ytelse og lavt vedlikehold. AXIA er effektiv, fleksibel og sterk og er derfor det perfekte valg for alle arbeidsplasser.

5

SBP10N2


W_BM1503_Layout 1 20-08-13 15:49 Pagina 6

trallestablere

1,0 - 1,6 tonn

Clearview mast

Lav bakkeklaring

Valgfrie, ergonomiske hevearmer

Energibesparende økonomimodus

www.mitforklift.com

SBP12N2(i)(R)

6


W_BM1503_Layout 1 20-08-13 15:50 Pagina 7

Høy ytelse... selv der det er veldig trangt

Robust gaffelkonstruksjon

● Svært effektivt elektronisk system har vanntette komponenter for maksimal pålitelighet – også i fuktige værforhold.

● Robuste gafler med sveiset konstruksjon og avrundede gaffeltupper for enkel pallehåndtering og gir ekstra styrke og levetid.

● Lavt tyngdepunkt bidrar til stabiliteten, og sørger for trygg betjening.

● Modell med sprikende ben tillater avstandsjustering mellom støttebenene for å tilpasse pallebredde (gjelder kun SBP16N2S).

● Fleksibelt batterirom gir plass til batterier i DINstørrelse og BS batterier med flere forskjellige kapasiteter og sørger for maksimalt samsvar med brukerutstyr og behov. ● Valg av to brukermodus ved bruk av nøkkelbryter styrker det sikkerheten, effektiviteten og produktiviteten. ● Ergonomisk utformet gummiert styrearm. Komfortabelt grep og enkel tilgang til manøvreringsknapper.

Utmerket siktbarhet til gaffeltuppene

● Oljefylt lukket transmisjon som er støtsikker, stille og trenger lite vedlikehold. ● Design med ypperlig sikt gir maksimalt oversikt over gaffeltupper og arbeidsområde. ● Lettbetjente kontroller reduserer førertretthet, minimerer feiltrinn og forsterker sikkerheten.

● Førsteklasses styrearm tilbyr det beste på markedet innen ergonomisk design, komfort og sikkerhet. ● Vannbestandig utforming styrer vann fra skvetting bort fra de viktigste elektriske komponentene og bidrar til lengre levetid for trucken. ● Liten svingradius sammen med kompakt karosseri og ypperlig siktbarhet gir det spesielt god manøvrerbarhet. ● Innebygd diagnoseprogram og sviktminnemappe gjør overhaling raskere og forhindrer skade. ● Regenerativ bremsing sørger for effektiv kontroll, redusert bremseslitasje og lengre levetid for gir.

Brukervennlig styrearm

SBP16N2S(R))

7

SBP1.2-1.6N2R(i)

SBP1.0 -1.6N2(i)


W_BM1503_Layout 1 20-08-13 15:50 Pagina 8

SBVN-serien plattformstablere

1,6 tonn

SBV16NS

www.mitforklift.com

8


W_BM1503_Layout 1 20-08-13 15:50 Pagina 9

All den fleksibiliteten du trenger... for alle situasjoner

5.4m maksimal løftehøyde

20m typisk kjøreavstand

6km/h

1.6t maksimal kapasitet

maksimal kjørehastighet

Blant tilleggsutstyret finner du

Komfortabel ergonomisk plattform

Clear-view <<Visionmast>>

Med sin elegante, kompakte form og overlegne ● Hjulmateriale etter eget ● Lastvektindikator lett styring, er SBV16N-serien utformet slik at valg ● Innebygd lader den passer inn i de trangeste kjøreganger og på ● Et bredt utvalg av ● Oppstart med PIN-kode gaffeldimensjoner de minste arbeidsområder. Der vil den stable – med programmerbare ● Et bredt utvalg av funksjoner tung last, nøyaktig og effektivt, i høyder på opptil master omfatter duplex ● Elektrisk styring 5,4 meter. Serien omfatter modeller med og triplex – med eller ● Kundens navn/logo/ uten friløft initialløft og større bakkeklaring for bruk på dekorasjoner på ● Løftehøydeindikator ramper, og bredsporete modeller som tillater sidepanelene justering for tilpasning til forskjellige kapasiteter pallebredder. Dessuten tillater alle modeller rask kjøring over lange avstander, og gir SBV16N SBV16NI SBV16NS føreren et valg mellom lede- og kjøremodus. Den fjærende kjøreplattformen og de beskyttende sidestøttene brettes lett vekk når de ikke er i bruk, men smekker sikkert på plass når de er nødvendige for å gi føreren stabilitet og trygghet. Enten du kjører eller går, beskytter den toppmoderne, lettbetjente styrearmens konstruksjon førerens hender og plasserer alt godt innenfor rekkevidde, slik at betjeningen blir trygg, bekvem og kontrollert. Vekselstrømteknologi sikrer jevn, rolig og kraftig ytelse, og reduserer slitasjen på komponentene til et minimum, mens understellets og mastens slitestyrke garanterer lang levetid, uansett forhold. ● Kraftig vekselstrømsmotor (AC) betyr høy kjørehastighet (opptil 9 km/t) og akselerasjon – selv med last – pluss jevn, rolig, kontrollert betjening, lengre skift og mindre vedlikeholdsbehov.

Tydelig display

1.6 t

1.6 t

● Revolusjonerende Visionmast-teknologi gir makeløs sikt forover og overlegen løfteevne. ● Mastutvalget omfatter triplex (løfting til 5,4 m) så vel som duplex og simplex – alt tilgjengelig med friløft. ● Stor, bred og fjærende plattform låser seg i lav stilling slik at det er lett å stige på og av, og den gir en trygg, ergonomisk ståstilling når den benyttes med de utsvingbare, høyt plasserte og polstrede sidesttøttene.

● Langt serviceintervall reduserer kostnaden ved eierskap og reduserer dødtid til et minstemål. ● Regenerativ bremsing sørger for effektiv kontroll, redusert bremseslitasje og lengre skift. ● Liten svingradius sammen med kompakt understell og ypperlig sikt gjennom masten gjør manøvrerbarheten usedvanlig god.

Robust mast

● Jevn hydraulikk med proporsjonal løfting og senking på alle modeller sikrer rykkfri bevegelse av mast og gaffelarmer, slik at du kan håndtere lasten forsiktig.

Sikkerhetsstag på putesiden SBV16N

9

1.6 t


W_BM1503_Layout 1 20-08-13 15:50 Pagina 10

SBRN-serien Ståstablere

1,2 – 2,0 tonn

SBR12N

www.mitforklift.com

10


W_BM1503_Layout 1 20-08-13 15:50 Pagina 11

Kompakt, rask, effektiv... og førervennlig

6.5m maksimal løftehøyde

100 m

8km/h

2.0t

typisk kjøreavstand

maksimal kapasitet

maksimal kjørehastighet

Blant tilleggsutstyret finner du

Til oppgaver som innebærer kjøring over store ● Friløft ● Senket førervern avstander i tillegg til stabling, er våre stå-stablere (2200 mm) ● Simplex-, duplex- og ideelle. triplex-master ● Reversert styring Særlig viktig er det at disse truckene er svært ● Arbeidslys ● Sladrespeil kompakte og kan arbeide i trangere kjøreganger ● Modifikasjon for kjølelager ● Varsellys (klasse III, -35° C) enn en skyvemasttruck. ● Armlene Du har valget mellom tre lastkapasiteter: 1,2, 1,6 og 2,0 tonn. De første to modellene vil løfte til en høyde på 6500 mm og 2,0-tonnsmodellen til 6300 mm. Ved hjelp av sidestabilisatorer (tilleggsutstyr) økes restkapasiteten under høyere løft.

● Automatisk stopp ved forvalgt løftehøyde ● Et bredt utvalg av gaffeldimensjoner

kapasiteter

Produktiviteten optimeres av rask kjøring og raske løftehastigheter, avansert elektronisk teknologi og ergonomisk design. Føreren har gleden av rask påog avstigning, en komfortabel ståstilling, god sikt og svært effektiv elektronisk styring.

Valgfrie, sidestabilisatorer

● Kraftig AC-motor betyr høy kjørehastighet og akselerasjon – selv med last – pluss jevn, rolig kontrollert betjening, lengre skift og mindre vedlikeholdsbehov. ● Sidestabilisatorer (tilleggsutstyr) (standard med triplex-master) øker restkapasiteten ved høyere løft. ● Diagonal ståstilling gir bedre sikt og førerkomfort. ● Elektronisk styring og kompakte dimensjoner tillater effektiv manøvrering på svært liten plass. ● Koniske gaffelarmtupper sikrer jevn, nøyaktig innføring i pallen. ● Regenerativ bremsing sparer energi, noe som gir lengre driftstid og reduserer slitasjen på bremsene.

Design med ypperlig sikt

● Innebygd diagnoseprogram og enkel servicetilgang til alle komponenter reduserer dødtid til et minimum og øker produktiviteten maksimalt.

LED arbeidslys SBR20N

11

● Strømuttak 12 V/8 A ● Batteriskifteenhet

SBR12N

SBR15N

SBR20N

1.2 t

1.5 t

2.0 t


W_BM1503_Layout 1 20-08-13 15:50 Pagina 12

SBSN-serien Sittestablere

1,5 â&#x20AC;&#x201C; 2,0 tonn

SBS15N

www.mitforklift.com

12


W_BM1503_Layout 1 20-08-13 15:50 Pagina 13

Kombinert ytelse, slitestyrke og komfort... sørger for produktivitet uten stans

6.5m maksimal løftehøyde

100 m typisk kjøreavstand

12km/h

2.0t maksimal kapasitet

maksimal kjørehastighet

Blant tilleggsutstyret finner du

Den allsidige SBS15-20N-serien kan både stable ● Bredt utvalg av ● Obligatorisk aktivering tung last i høyder på inntil 6,5 meter, arbeide i gaffeldimensjoner av sidestabilisatorer ved 2,5 m løft og høyere ● Kundens navn/logo/ smalere ganger enn en skyvemasttruck og ● Alternative hjul dekor på sidepanelene transportere gods effektivt over lengre avstander. ● Inn- og utkjøringsruller ● Skriveplate eller SBSN-serien er kraftig, rask og kontrollerbar, og for paller PC-oppheng ● Sidestabilisatorer ● Nøkkelbryter istedenfor den kombinerer førsteklasses ytelser med lett (standard på triplexstart/stopp-knapp og presis styring, ergonomisk betjening og master, ekstrautstyr på duplex-master) komfortabel førerplass… for kontinuerlig produktivitet gjennom lange skift. kapasiteter Alle tre modellene i serien har høye restkapasiteter, og initialløftmodellen har også økt bakkeklaring for bruk på ramper. En tilnærmet vedlikeholdsfri AC-drivmotor, lange serviceintervaller og rask tilgang til alle komponenter reduserer kostnadene og maksimerer oppetid. Den robuste strukturen i chassis og mast beskytter både føreren og trucken fra skader ved uhell. 2,0-tonns modellen er utstyrt med den revolusjonerende Visionmast, som gir overlegen oversikt over gaffelspissene.

Forlengbare sidestabilisatorer

SBS15N

SBS15NI

SBS20N

1.5t

1.5 t

2.0 t

● Robust chassis gir enestående holdbarhet og beskyttelse for føreren. ● Kraftig AC-motor gir høy kjørehastighet og akselerasjon - også med last - og i tillegg smidig, støysvak og kontrollert drift, lengre skift og mindre krav til vedlikehold. ● Stort batterirom rommer høykapasitetsbatterier (opp til 500 Ah). ● 360-graders elektronisk “fly-by-wire”styring gir presis svinging og minimal kraftbruk, selv ved høy hastighet. ● Fullstendig avfjæret og justerbart sete med hoftestøtte og setebelte som ekstra utstyr, sørger for førerens sikkerhet og komfort gjennom de lengste skiftene. ● Utfellbare sidestabilisatorer gir ekstra restkapasitet (standard på triplex-master, ekstrautstyr på duplex-master) ● PIN-kodestart med førerspesifikke innstillinger er inkludert som standard for å hindre uautorisert eller upassende bruk. ● Programmerbar styreenhet justerer akselerasjonen, kjørehastigheten, løftehastigheten og bremsekarakteristikken i forhold til bruken og den enkelte føreren for større allsidighet. ● Regenerative bremser gir effektiv kontroll, reduserer bremseslitasjen og gir lengre brukstid. ● Design med god oversikt maksimerer sikten til gaffelspisser og arbeidsområde, spesielt på 2,0-tonns modellen.

SBS20N

13


W_BM1503_Layout 1 20-08-13 15:50 Pagina 14

Et komplett produktutvalg... Våre allsidige ordreplukkere med høy og lav plukkhøyde er en del av et omfattende produktutvalg til lageret som også dekker alt fra elektriske gaffeltrucker og stablere til skyvemastog flerveistrucker.

Den like pålitelige motvektsserien tilbyr kapasiteter fra 1,3 til 16,0 tonn med diesel, LPG og elektriske strømkilder, forskjellige chassisstørrelser, pneumatiske, høyelastiske og andre dekk, et stort utvalg av master… og mange andre spesialiserte alternativer.

Vi har et enestående utvalg av modeller som alle er fullpakket med avanserte funksjoner som standard. Og de er tilgjengelige med et enormt utvalg av alternativer. Kort sagt kan din lokale forhandler levere deg den perfekte løsningen for enhver tenkelig lagersituasjon.

Enten du ser etter lagerutstyr, motvektstrucker eller en blanding av begge deler, finner du alt du trenger i Mitsubishis store utvalg. Uansett kan du være sikkert på at du får den samme høye standarden i design, konstruksjon, rådgivning og støtte.

Elektriske jekktraller

Stablere

Skyvemasttrucker, flerveistrucker og tårntrucker

Ordreplukkere

Vår familie av elektriske sniler strekker seg fra allsidige snile- og plattformmodeller til stå- og sittetraller konstruert for lange avstander og utvidet skift. Det inkluderer også en dobbelstabler som vil bære lasten din i to lag, og en snile med ergolift som hever lasten opp til 800 mm opp fra gulvet.

I stablerfamilien vår får du kapasiteter på opptil 2,0 tonn og maksimale løftehøyder på opptil 6,3 meter. Du kan velge mellom snile-, plattform-, stå- eller sitteversjon, avhengig av dine spesielle behov.

Vår familie av skyvemasttrucker, flerveistrucker og tårntrucker tilbyr en rekke spesialiserte håndteringsløsninger: Skyvemasttrucker som løfter opptil 11,5 meter; flerveistrucker, ideelle for håndtering av lang last på smale steder, med et maksimalt løft på 9,0 meter; og tårntrucker som løfter opptil 9,0 meter og kan operere i kjøreganger så trange som 1700 mm.

Truckene i vår ordreplukkerfamilie omfatter en rekke forskjellige ordreplukkere for lave nivåer med valg mellom styrearm eller rattkontroll i tillegg til ordreplukkere for høye nivåer som kan arbeide i en høyde på forbløffende 11,5 meter.

www.mitforklift.com

14


W_BM1503_Layout 1 20-08-13 15:51 Pagina 15

15

Dieseldrevne motvektstrucker

Motvektstrucker basert på LP-gass

Elektriske motvektstrucker med 3 hjul

Elektriske motvektstrucker med 4 hjul

Vår dieselbaserte motvektskonstruksjon omfatter våre flaggskipsmodeller med kapasitet på 1,5 til 3,5 tonn, våre alltid populære 4,0 til 5,5 tonns trucker og våre 'milde kjemper' med kapasitet på 6,0 til 7,0 eller 8,0 til 16,0 tonn. De kombinerer kraft og slitestyrke med driftsøkonomi, ergonomi og miljøvennlighet.

Den avanserte motorteknologien til våre LPG motvektstrucker sammen med avansert design på alle andre komponenter og systemer gir høy effektivitet og lave utslipp. Du kan velge kapasitet fra 1,5 til 3,5 tonn eller 4,0 til 5,5 tonn med luftdekk, mens trucker med super soft dekk er tilgjengelige med kapasitet fra 2,0 til 3,3 tonn og fra 3,5 til 7,0 tonn.

Nyskapende design og avansert elektronisk teknologi gjør våre elektriske motvektstrucker uslåelige når det gjelder ytelse, brukervennlighet og ren og skjær fleksibilitet. Disse leveres fra 1,3 - 2.0 tonns løftekapasitet.

Enten du velger tre eller fire hjul, er den samme avanserte teknologien i bruk. Vi har elektriske motvekts- trucker med 4 hjul med kapasitet på 1,6 5.0 tonns løftekapasitet.


W_BM1503_Layout 1 20-08-13 15:51 Pagina 16

I likhet med alle produkter med Mitsubishi-navnet, drar vårt utstyr for håndtering av materialer fordel av de enorme ressursene og avanserte teknologien til et av verdens største selskaper. Når vi lover deg kvalitet, pålitelighet og valuta for pengene, vet du at vi kan oppfylle denne garantien. Alle modeller i vårt omfattende og prisbelønte utvalg av gaffeltrucker og lagerutstyr er bygget etter nøye spesifikasjoner og utformelse for å få jobben gjort for deg dag etter dag, år etter år, uansett hva jobben eller hvordan forholdene er. For å sikre at trucken din alltid er klar for handling har vi et nettverk av lokale forhandlere, håndplukket på bakgrunn av deres gode kundepleie, med support fra Mitsubishi Forklift Trucks-organisasjonen. Uansett hvor du er, har vi en forhandler i nærheten, som er klar og villig til å oppfylle behovene dine. Den vennlige, lokale servicen dekker alt fra å finne den riktige modellen og konfigurasjonen for ditt bruksområde, til å tilby konkurransedyktige finansierings- og vedlikeholdspakker, uslåelige garantier, lang og korttidsleie, og service- og reparasjonsteam med kort reaksjonstid, samt bransjens raskeste og mest pålitelige deleekspedisjon. Bare Mitsubishi kan tilby deg denne kombinasjonen av teknisk ekspertise på globalt nivå og enestående lokal støtte - bare Mitsubishi tilbyr deg produkter av så høy kvalitet til en overkommelig pris, og bare Mitsubishi prioriterer pålitelighet like mye som det du gjør. www.mitforklift.com

NOTE: Performance specifications may vary depending on standard manufacturing tolerances, vehicle condition, types of tyres, floor or surface conditions, applications or operating environment. Trucks may be shown with non-standard options. Specific performance requirements and locally available configurations should be discussed with your distributor of Mitsubishi forklift trucks. Mitsubishi follows a policy of continual product improvement. For this reason, some materials, options and specifications could change without notice.

WNBM1503 (01/13) © 2013 MCFE Printed in The Netherlands

mitforklift@mcfe.nl

Stablere  

I stablerfamilien vår får du kapasiteter på opptil 2,0 tonn og maksimale løftehøyder på opptil 6,3 meter. Du kan velge mellom snile-, plattf...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you