Page 1

W_BM1512_W_BM1512 20-08-13 12:26 Pagina 1

Elektrische pallettrucks

kwaliteit | betrouwbaarheid | waar voor uw geld

1.6 – 2.5 ton


W_BM1512_W_BM1512 20-08-13 12:26 Pagina 2

magazijnwerk - dat is wat wij doen Het mag dan ook geen verrassing zijn om te horen dat Mitsubishi aan al uw magazijnbehoeften kan voldoen. De buitengewone eigenschappen en hoge normen die de Mitsubishi-contragewichttrucks tot de meest favoriete trucks ter wereld maken, kenmerken ook ons volledige assortiment aan magazijnproducten. Bovendien wordt elke Mitsubishi magazijn- of contragewichttruck geleverd met een extra bonus: onze unieke lokale ondersteuning. Met andere woorden, wij bieden u de perfecte combinatie van betrouwbare producten en betrouwbare mensen ... die voor u werken.

vriendelijk, deskundig advies Beschouw uw plaatselijke dealer als een vriend die uw bedrijf , de markt waarin u opereert en de specifieke problemen waarmee u wordt geconfronteerd begrijpt. Een vriend met kennis van zaken, die altijd klaar staat en bereid is u te helpen. U kunt erop vertrouwen dat wij precies het juiste pakket aan modellen, opties, financiering en after-sales ondersteuning leveren.

responsieve ondersteuning Wij doen er alles aan om uw truck en uw bedrijf draaiende te houden. Onze door de fabriek opgeleide technici zijn uw 'lokale helden' - klaar om op elk moment van de dag of nacht in actie te komen om uw problemen op te lossen. Uitgerust met de nieuwste, snelle mobiele hulpmiddelen en ondersteund door een onovertroffen efficiĂŤnte levering van onderdelen, zorgen zij ervoor dat onze betrouwbare trucks u echt non-stop productiviteit bieden.

hoogwaardige constructie De legendarische betrouwbaarheid van onze trucks heeft veel te danken aan de unieke vaardigheden van de vakkundige technici die ze met de hand bouwen. Wij zorgen er ook voor dat de juiste materialen en onderdelen worden gebruikt - en handhaven een strenge kwaliteitscontrole. U begrijpt dus waarom we vol vertrouwen dergelijke uitzonderlijke garanties bieden. En de hoge tweedehands waarde van onze trucks bewijst dat gebruikers dit vertrouwen ook hebben.

www.mitforklift.com

2


W_BM1512_W_BM1512 20-08-13 12:26 Pagina 3

gebruikersgericht ontwerp Vergeet alle foefjes. Onze trucks zijn ontworpen voor de echte wereld, om precies te doen wat u wilt dat ze doen: de klus klaren, geld besparen en uw winst optimaliseren. Met behulp van geavanceerde productiemethoden en technologieĂŤn, zorgen wij voor intuĂŻtieve 'afhandeling', uitstekende ergonomie en productiviteit, hoge energiezuinigheid en lage onderhoudskosten in elke truck.

3


W_BM1512_W_BM1512 20-08-13 12:26 Pagina 4

Elektrische meelooppallettrucks

1.6 – 2.0 ton

PBP16/18/20N2

Onovertroffen hefhoogte

www.mitforklift.com

snel en makkelijk laden

optionele ergonomische hendels

Eenvoudige toegang voor onderhoud

4


W_BM1512_W_BM1512 20-08-13 12:26 Pagina 5

Buitengewone prestaties... in alle omstandigheden

0.2 m

20 m

maximum hefhoogte

normale rijafstand

2.0 t maximum capaciteit

6 km/h maximum rijsnelheid

Opties

Veelzijdig batterijcompartiment

selecteerbare prestatie modes

Informatief display voor ingebouwde lader (optie)

De elektrische PREMIA ES-meelooppallettrucks, l Diverse aandrijf- en l Koelhuismodificatie die specifiek zijn ontwikkeld om onafgebroken lastwielen voor (klasse III, -35 °C) verschillende prestaties te leveren in veeleisende l Laststeunrek voor toepassingen ladingen omgevingen en krappe ruimten, bieden u l Verzegelde ingebouwde l Multifunctioneel display uiteenlopende overladingsmogelijkheden. Of u batterijlader met urenmeter nu overstapt van een handtruck of korte of l Vorkrollers l Stang voor bevestiging lange afstanden aflegt, er is altijd wel een l Grote verscheidenheid van terminal vorkafmetingen PREMIA-model dat in uw behoeften voorziet. capaciteiten De hoge stabiliteit en de onovertroffen PBP16N2 PBP18N2 PBP20N2 PBP20N2R PBP20N2E hefhoogte staan garant voor een eenvoudige bediening op een ongelijkmatige ondergrond. De modellen zijn geschikt voor buitengebruik, 1.6 t 1.8 t 2.0 t 2.0 t 2.0 t ongeacht de weersomstandigheden, aangezien het chassis en de elektrische installatie zijn beschermd tegen regen en opspattend l Met olie gevuld, afgesloten water. Dankzij het onderhoudsarme ontwerp, dat overbrengingssysteem is schokbestendig, stil en geen gevoelige componenten omvat, is de kans op onderhoudsarm. defecten minimaal en blijven de onderhoudskosten l EfficiÍnt elektronisch systeem omvat laag. waterdichte componenten voor maximale Via de sleutelschakelaar kan de bestuurder betrouwbaarheid, zelfs in de vochtigste schakelen tussen twee prestatiemodi, wat zorgt voor omstandigheden. extra veelzijdigheid. Alle vier de modellen hebben l Robuuste vorken hebben een gelaste constructie een geavanceerd, gebruiksvriendelijk disselontwerp en afgeronde punten voor een moeiteloze insteek waardoor de handen worden beschermd en alle en extra sterkte en duurzaamheid. functies binnen handbereik zijn en een veilige, comfortabele en beheerste bediening wordt l Ongekende hefhoogte van 135 mm zorgt voor gegarandeerd. eenvoudige hantering op steile hellingen en laadperrons, zelfs als de pallets beschadigd zijn. Het PBP20N2R-model heeft een opvouwbaar platform waarop de bestuurder eventueel kan zitten, terwijl de PBP20N2E beschikt over hefvorken voor gemakkelijk laden en lossen. l

Afgesloten chassis biedt bescherming tegen vuil, stof en andere deeltjes om slijtage te beperken.

l Hoge stabiliteit wordt gewaarborgd doordat de trucks naast de twee lastwielen ook nog zijn uitgerust met twee gekoppelde zwenkwielen (naast het centrale aandrijfwiel).

Optionele assessoire-bar

PBP20N2R: met opklapbaar platform

5

PBP20N2E: met hefvorken


W_BM1512_W_BM1512 20-08-13 12:26 Pagina 6

Elektrische pallettruck met platform & Dubbel-stapelaar met platform

2.0 – 2.5 ton

PBV20N2

www.mitforklift.com

6


W_BM1512_W_BM1512 20-08-13 12:27 Pagina 7

Gemaakt voor actie… en klaar voor iedere uitdaging, zelfs in de kleinste ruimten

0.2 m

50 m

2.5 t

maximum hefhoogte

normale rijafstand

maximum capaciteit

12 km/h maximum rijsnelheid

Opties

Batterijen met hoge capaciteit

Optionele vaste zijsteun

Ergonomische disselboom

De PREMIA EM platform power pallettrucks zijn l PIN-codesysteem in l Vorken verkrijgbaar in afgedicht, beschermd en speciaal ontwikkeld plaats van contactsleutel vele maten voor onderhoudsarme behoeften in elk systeem. l Hogere reissnelheid - 12 l Naam/logo/illustratie Deze trucks zijn gebouwd voor gebruik onder de km/u – met lasten tot klant op zijpanelen 600 kg l Ladingbeschermrek meest veeleisende omstandigheden. Zelfs bij l Aanpassing voor koude een ongelijke ondergrond, spattend water, opslag (Klasse III, -35°C) stof en een ruwe behandeling blijven deze trucks gewoon doorwerken. Dankzij de capaciteiten intuïtieve bediening via de gebruiksvriendelijke disselboom en de PBV20N PBF25N2 PBV20ND veiligheid en het comfort van het ergonomische platform is de bediener altijd 2.0 t 2.5 t 2.0 t veilig, zeker van zijn zaak en heeft hij alles onder controle. Om aan verschillende behoeften te voldoen, zijn een standaardmodel (PBV20N2) en een heavy duty model (PBF25N2) verkrijgbaar. De PBF25N2 is ontworpen voor continu, intensief gebruik over langere afstanden, met de zwaarste lasten. Dit model behaalt een topsnelheid van 8,5 km/u (optioneel 12 km/u). De standaard PBV20N2 is ideaal voor pallettransportwerk in logistiekterminals en industriële magazijnen, en voor het laden en lossen van voertuigen. Er is ook een ingenieus model met dubbele pallet (PBV20ND) verkrijgbaar, dat twee pallets tegelijk kan vervoeren. Ideaal voor het laden en lossen van gestapelde dubbeldekpallets. l Gesloten chassis beschermt tegen vuil, stof en andere deeltjes, om slijtage te beperken. l Krachtige, afgedichte motor en Vulkollan aandrijfwiel garanderen een lange componentlevensduur. l Met olie gevuld, afgesloten overbrengingssysteem is schokbestendig, stil en onderhoudsarm.

Model met vast platform (PBF25N)

NUMMER EEN Nummer één in betrouwbaarheid… nummer één in productiviteit… in alle omstandigheden. De compacte, efficiënte en robuuste elektrische PREMIA-pallettrucks voorzien in elke behoefte. PBV20ND

7

l Groot, inklapbaar platform blijft uitgeklapt voor makkelijk opstappen en de hoge, bekleedde zijsteunen zorgen ervoor dat de bestuurder veilig en ergonomisch kan staan. l Rubber mat voor uitstekende grip voorkomt glijden en zorgt voor schokdempende ondersteuning. l Multifunctionele controller van de nieuwe generatie stuurt zowel de aandrijving als de lift voor een soepele, geruisloze controle met minder componenten die onderhouden moeten worden.


W_BM1512_W_BM1512 20-08-13 12:27 Pagina 8

Elektrische pallettruck met platform & Dubbel-stapelaar met platform

www.mitforklift.com

2.0 – 2.5 ton

8


W_BM1512_W_BM1512 20-08-13 12:27 Pagina 9

Gemaakt voor actie‌ en klaar voor iedere uitdaging, zelfs in de kleinste ruimten

Zijbalken met schokdemping (PBV20ND)

l Volledig programmeerbaar zorgt ervoor dat acceleratie, rijsnelheid en remactie worden aangepast aan de toepassing en de bestuurder, wat de veelzijdigheid vergroot.

l Optionele ergonomische hendels waarmee bedieners de last met gemak kunnen opheffen of laten zakken, ook wanneer ze handschoenen dragen.

l Watervaste bedrading en connectoren voorkomen, in combinatie met de gesloten batterijbak en kanalisering van spatwater systeemstoringen en corrosie.

l Zwevend rijplatform vermindert trillingen en onderhoud en verhoogt het comfort voor de bestuurder.

l Supersterke vorken bieden een duurzame, gelaste constructie met afgeronde punten voor een gemakkelijke palletinvoer. l Hoge stabiliteit wordt gewaarborgd doordat de trucks naast de twee lastwielen ook nog zijn uitgerust met twee gekoppelde zwenkwielen (naast het centrale aandrijfwiel).

Compacte duplex mast (PBV20ND)

l Ongekende hefhoogte van 135 mm zorgt voor eenvoudige hantering op steile hellingen en laadperrons, zelfs als de pallets beschadigd zijn. (alleen PBV20N2 / PBF25N2) l Compacte duplex hefmast biedt twee hefhoogtes (1600 en 2000 mm), met maximale laadcapaciteit van 2000 kg (of 1000 kg per vorkpaar), en biedt optimaal zicht naar voren. (alleen op PBV20ND) l Geavanceerde disselarm biedt het beste qua ergonomisch ontwerp, comfort en veiligheid.

Optionele hefhoogte-indicator en voorkeuzeschakelaar (PBV20ND)

l Kleine draaicirkel in combinatie met het compacte chassis en uitstekend zicht biedt het uitzonderlijke manoeuvreerbaarheid.

l Maxius stuurwiel biedt het ultieme in ergonomie, comfort en design, terwijl alle bedieningsorganen gemakkelijk bereikbaar zijn. (alleen PBF25N2.) l Tegen stof beschermde laadwielen vereisen minder onderhoud en vervanging van componenten. l Batterijen met hoge capaciteit leveren standaard 375Ah en maximaal 500Ah op PBF25N2, voor langere shifts. l Veelzijdig batterijcompartiment is geschikt voor DIN- en BS-batterijen van verschillende capaciteit voor maximale uitwisselbaarheid met batterijen van bestaande trucks en behoeften van de gebruiker. (alleen PBV20N2 / PBF25N2) l Twee prestatiemodi, te activeren via de hoofdknop, zorgen voor meer veiligheid, een hogere energie-efficiĂŤntie en productiviteit. (alleen PBV20N2 /PBF25N2) l Ingebouwde diagnosefuncties en storingshistoriemap versnelt onderhoud en helpt schade te voorkomen.

Dubbele palletvervoerder (PBV20ND)

PBV20N2

9


W_BM1512_W_BM1512 20-08-13 12:27 Pagina 10

PBRN-serie Elektrische pallettrucks met staanplaats

www.mitforklift.com

2.0 ton

10


W_BM1512_W_BM1512 20-08-13 12:27 Pagina 11

Grote afstanden, kleine ruimten... geen probleem

0.2 m

100 m

2.0 t

maximum hefhoogte

normale rijafstand

maximum capaciteit

11 km/h maximum rijsnelheid

Opties

Erginomische bediening

360-graden sturen

11

Voor zowel het transport en overslag van l Keuze uit diverse l Grote verscheidenheid goederen over lange afstand (meer dan aandrijfwielen voor aan vorkafmetingen verschillende 50 meter), als laad- en loswerk dient u uw l Vrieshuis uitvoering toepassingen (klasse III, -35 ºC) bestuurder het comfort, de veiligheidsvoorl Ingebouwde batterij l Verstelbare armsteun zieningen en ergonomische voordelen van een lader l Omgekeerde power pallettruck met staande of met zittende l Pallet in- en uittrijrollen stuurrichting bestuurder te gunnen. capaciteiten Dankzij het krachtige accelereren, de grote rijsnelheid en het optimale bedieningsrendement PBR20N zult u al snel een aanmerkelijke toename in verwerkingscapaciteit zien. 2.0 t l Een op wisselstroom werkende aandrijfmotor betekent minder onderhoud, een lager energieverbruik en een groter l De afgeronde vorkpunten bevorderen een vlotte vermogen van de truck. Daardoor heeft de truck verwerking van pallets. een uitstekende grip op de vloer en dito rijgedrag op hellende opgangen. l Het informatieve display en ingebouwde diagnosesysteem stimuleren efficiënt gebruik l Het ergonomische bedieningspaneel, het en onderhoud. onbeperkt 360° elektronische stuursysteem en het smalle chassis maken nauwkeurig l De goede service toegankelijkheid - o.a. manoeuvreren mogelijk. dankzij het opklapbare paneel, de gasveer en rollen ten behoeve van het onderhoud en het l De comfortabele bestuurdersruimte met verwisselen van de batterij - resulteert in een vrijdragende vloer vermindert vermoeidheid. minimale stilstandtijd.


W_BM1512_W_BM1512 20-08-13 12:27 Pagina 12

PBSN-serie Elektrische pallettrucks met zitplaats

www.mitforklift.com

2.0 ton

12


W_BM1512_W_BM1512 20-08-13 12:27 Pagina 13

Snel en efficiënt pallettransport... en zeer comfortabel

0.2 m

100 m

2.0 t

maximum hefhoogte

normale rijafstand

maximum capaciteit

11 km/h maximum rijsnelheid

Opties

Voor het effiënt transporteren van goederen over l Grote keuze aan l Vergrote capaciteit langere afstanden hoeft u niet langer te zoeken vorkafmetingen tot 2,5 ton dan de krachtige, snelle, controleerbare PBS20N l Naam/logo/artwork van l Bestuurdersbeschermkap sit-on aangedreven pallettruck. Met moeiteloze, de klant op zijpanelen l Picking lijst of pc-steun nauwkeurige besturing, ergonomische bediening l Rollers voor in en uit l Contactslot in plaats rijden van pallets van start/stop-knop en een comfortabele bestuurdersstoel staat de l Vrieshuismodificatie PBSN garant voor constante productiviteit (klasse III, -35°C) gedurende de langste shifts. Swing-open service toegang

Dankzij de wisselstroom-aandrijfmotor die weinig onderhoud behoeft, de lange onderhoudstermijn en de snelle toegang tot alle componenten worden de kosten beperkt en wordt de bruikbare tijd gemaximaliseerd. Ondertussen beschermt het robuuste chassis en de mast zowel de bestuurder als de truck tegen schade. l Robuust chassis biedt uitzonderlijke duurzaamheid en bescherming van de bestuurder.

Krachtige AC-motor

l Krachtige wisselstroommotor betekent hoge aandrijfsnelheid en acceleratie - ook met last plus een soepele, geruisloze en gecontroleerde werking, langere shiftduur en lagere onderhoudsvereisten. l Groot batterijcompartiment biedt ruimte aan batterijen met hoge capaciteit (tot 500 Ah). l 360-graden elektronische ‘fly-by-wire’ besturing maakt nauwkeurig sturen mogelijk met minimale inspanningen, zelfs bij hoge snelheden.

PIN code start

Volledig verstelbare stoel

13

l Volledig verstelbare geveerde stoel met optionele heupbeschermers en gordel, maakt het voor de bestuurder tijdens de langste shifts veilig en comfortabel.

capaciteiten PBS20N

2.0 t

l Lastgewichtindicator is standaard om overschrijding van de maximale capaciteit te voorkomen. l Opstarten met PIN-code met voor de bestuurder specifieke instellingen is standaard opgenomen om ongeautoriseerd of onjuist gebruik te voorkomen. l Programmeerbare besturing om de versnelling, rijsnelheid, hefsnelheid en het remmen aan de inzet en de bestuurder aan te passen - voor een grote veelzijdigheid.


W_BM1512_W_BM1512 20-08-13 12:28 Pagina 14

een uitgebreid assortiment... Onze veelzijdige hoog- en laag-niveau orderverzamelaars maken deel uit van een uitgebreid assortiment aan magazijnapparatuur, dat ook alles omvat van elektrische pallettrucks en stapelaars tot reach- en multi-way-trucks Wij bieden een uitzonderlijke verscheidenheid aan modellen, elk vol met geavanceerde standaardfuncties ... en verkrijgbaar met een enorm scala aan opties. Kortom, uw plaatselijke dealer kan u de perfecte oplossing leveren voor elke denkbare magazijnsituatie.

Ons even betrouwbare assortiment aan contrawichttrucks biedt een capaciteit van 1,0 tot 16,0 ton, met diesel, LPG en elektrische aandrijving, verschillende chassismaten, pneumatische, massieve en andere banden, een scala aan masten ... en nog veel meer gespecialiseerde opties. Of u nu op zoek bent naar magazijnapparatuur, contragewichttrucks, of een combinatie van beide, Mitsubishi heeft alles wat u nodig hebt. In elk geval kunt u zeker zijn van dezelfde hoge normen van ontwerp, bouw, advies en ondersteuning.

Gemotoriseerde pallettrucks

Stapelaars

Reach, multi-way en turret trucks

Orderverzameltrucks

Ons assortiment aangedreven pallettrucks loopt uiteen van veelzijdige modellen met meelopende bediener en platformmodellen tot machines met sta- of zitplaats die zijn ontworpen voor lange afstanden en langere shifts. Het omvat ook een vervoerder van dubbele pallets, die uw lasten twee diep vervoert en een model met meelopende bediener met ergolift tot 800 mm vanaf de grond.

Ons assortiment stapelaars omvat modellen met een capaciteit tot 2.0 ton en een maximumhefhoogte tot 6,3 meter. Voor al uw specifieke toepassingen hebt u keus uit meeloop- en plateaumodellen en machines met zit- of staanplaats.

Ons assortiment reach, multi-way en turret trucks biedt een aantal trucks voor gespecialiseerde toepassingen: reach trucks die tot 11,5 meter hoog heffen, multi-way trucks, die ideaal zijn voor het hanteren van lange lasten in smalle ruimten en een maximumhefhoogte van 9 meter bieden, en turret trucks, eveneens met een hefhoogte tot 9 meter en zelfs geschikt voor gangpaden die niet breder zijn dan 1700 mm.

Ons assortiment orderverzameltrucks omvat een aantal modellen voor het verzamelen van orders die zich op geringe hoogte bevinden. Er zijn modellen met disselarm en met stuurwiel, alsook machines die maar liefst 11,5 meter hoog komen.

www.mitforklift.com

14


W_BM1512_W_BM1512 20-08-13 12:28 Pagina 15

15

Dieselcontragewichttrucks

LPGcontragewichttrucks

Elektrische driewielige contragewichttrucks

Elektrische vierwielige contragewichttrucks

Van onze toonaangevende modellen van 1,5 tot 3,5 ton en onze razendpopulaire trucks van 4,0 tot 5,5 ton tot de 'zwaargewichten' met een capaciteit van 6,0 tot 7,0 ton of van 8,0 tot 16,0 ton, onze krachtige en duurzame dieselcontragewichttrucks zijn zuinig, ergonomisch en milieuvriendelijk.

Dankzij de geavanceerde motortechnologie en het doordachte ontwerp van alle andere onderdelen en systemen zijn onze LPGcontragewichttrucks bijzonder efficiĂŤnt en schoon. Er zijn modellen met een capaciteit van 1,5 tot 3,5 ton en van 4,0 tot 5,5 ton met luchtbanden en trucks met een capaciteit van 2,0 tot 3,3 ton of van 3,5 tot 7,0 ton met massieve banden.

Dankzij het innovatieve design en de geavanceerde elektronische technologie zijn onze elektrische contragewichttrucks onverslaanbaar qua prestatievermogen, gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit. Onze driewielige modellen van 1,0 tot 1,5 ton en van 1,3 tot 2,0 ton zijn zeer gewild omdat ze bijzonder wendbaar zijn en daardoor in de krapste ruimten kunnen worden gebruikt.

Of u nu voor een drie- of vierwielig model kiest, beide zijn voorzien van dezelfde geavanceerde technologie. Er zijn vierwielige elektrische contragewichttrucks met luchtbanden en een capaciteit van 1,6 tot 2.0 ton, 2,0 tot 3,5 ton en 4,0 tot 5,0 ton en modellen met massieve banden met een capaciteit van 1,5 tot 3,0 ton.


W_BM1512_W_BM1512 20-08-13 12:28 Pagina 16

Zoals voor alle producten van Mitsubishi geldt, is het succes van ons intern transport materiaal te danken aan de talloze medewerkers en de hypermoderne technologie van een van ’s werelds grootste ondernemingen. Als wij het dus hebben over kwaliteit, betrouwbaarheid en echt waar voor uw geld, dan kunt u er zeker van zijn dat wij dat waar kunnen maken. Alle modellen in onze uitgebreide en bekroonde range vorkheftrucks en magazijnapparatuur zijn gebouwd volgens hoge kwaliteitsnormen en staan altijd voor u klaar… dag in dag uit… jaar in jaar uit… ongeacht de werkzaamheden... ongeacht de omstandigheden. Om ervoor te zorgen dat uw truck altijd even productief is, bieden wij een netwerk van door onszelf geselecteerde plaatselijke dealers – dealers bij wie de klant centraal staat… en die ondersteund worden door Mitsubishi Forklift Trucks. Waar u ook gevestigd bent, er is altijd een dealer bij u in de buurt – een attente dealer bij wie u voor alles terecht kunt. Onze plaatselijke service omvat werkelijk alles: van het perfecte model en de ideale configuratie voor uw toepassing en concurrerende, flexibele financierings- en onderhoudspakketten tot een ongeëvenaarde garantie, verhuur op korte en lange termijn, en een snelle onderhouds- en reparatieservice… plus de snelste en meest betrouwbare levering van onderdelen in de branche. Alleen Mitsubishi kan u wereldwijd technische topkwaliteit bieden in combinatie met een uitstekende plaatselijke service… alleen Mitsubishi biedt u zo’n hoogwaardig product voor zo’n betaalbare prijs… en alleen Mitsubishi hecht evenveel waarde aan betrouwbaarheid als u. Neem vandaag nog contact op met uw plaatselijke dealer en ontdek wat Mitsubishi voor u kan doen. www.mitforklift.com

LET OP: Technische specificaties kunnen afwijken vanwege de normale productietoleranties, de staat van het voertuig, het gebruikte type banden, de toestand van de vloer of ondergrond, de toepassing en de gebruiksomgeving. Trucks kunnen zijn afgebeeld met voorzieningen die niet standaard bij de levering zijn inbegrepen. Neem bij specifieke gebruikseisen en bij vragen over welke uitvoeringen in uw regio leverbaar zijn, contact op met uw leverancier van Mitsubishi-heftrucks. Mitsubishi werkt permanent aan verdere verbetering van zijn producten. Wijzigingen in materialen, opties en specificaties zijn daarom voorbehouden.

WDuBM1512 (03/13) © 2013 MCFE Gedrukt in Nederland

mitforklift@mcfe.nl

Elektrische pallettrucks  

Van onze toonaangevende modellen van 1,5 tot 3,5 ton en onze razend populaire trucks van 4,0 tot 5,5 ton tot de 'zwaargewichten' met een cap...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you