Page 1

Belsőégésű motoros, ellensúlyos villástargoncák

minőség | megbízhatóság | jó ár

1.5 – 5.5 tonna


Nem véletlen, hogy ez a világ kedvenc villástargoncája Ösztönösen vezethető… Legendásan megbízható költségű… Csekély üzemeltetési költségű… Az egész világon tudják az emberek, hogy megbízhatnak a Mitsubishi villástargoncájukban. És aki ezt a sok gépet gyártja, megtanult már 1-2 dolgot… Legkeresettebb típusunk, a GRENDIA, kifejezetten hatékony berendezés. Tapasztalatunkat azokon a józan, kézzelfogható jellemzőkön fedezheti fel, amelyek a valódi különbséget jelentik munkamódszereinket illetően. Látja az egyszerűen hozzáférhető helyeket, amelyeket a kezelők annyira szeretnek? Ezek meggyorsítják a napi ellenőrzéseket, és megfelezik a szervizköltségeket. A hatgörgős kialakítás pedig nemcsak erőssé teszi az emelőoszlopot, hanem kiválóan átláthatóvá is. Rászántuk az idő, és alaposan átgondoltuk ezeket a kérdéseket. Az eredménye pedig ez a gép lett, amely sokkal erősebb, olcsóbb az üzemeltetése, és élvezetes a vezetése. Mára már ezrek szerették meg GRENDIA típusokat. Bízunk benne, hogy Ön is köztük lesz.

www.mitforklift.com

2


A zöld gyémánt

A legnépszerűbb targonca sorozatunk, a GRENDIA nevének jelentése: "zöld gyémánt". A "zöld" itt a csekély üzemanyag fogyasztást, csekély károsanyag-kibocsátást és alacsony gumiabroncs kopást jelenti. A gyémánt pedig az erős, kiváló minőségű, és mindig értékarányos befektetés szimbóluma. Nem véletlen tehát, hogy ez a világ kedvenc villástargoncája.

3


A kellő tervezés és a sok gyakorlás növeli a teljesítményt (és a mienket is). Nem véletlen, hogy a legtöbbet gyakorló csapatok lesznek azok, akik a legjobban teljesítenek, amikor nagy rajtuk a nyomás: ugyanis semmivel sem lehet helyettesíti azt a magabiztosságot, amikor az ember pontosan tudja előre, mi fog történni. A nagy teljesítményű villástargonca üzemeltetési műveletek ugyanilyenek. A géppel az adott feladatot végrehajtó gépkezelő teljes biztonsággal tudja, hogyan reagál majd a targoncája. Mi, itt a Mitsubishinél, szereztünk már némi tapasztalatot. Szándékosan készítettük a GRENDIA gépeket a legkönnyebben és legösztönösebben vezethetőre. Az apró dolgok okozhatják a legnagyobb különbséget – ezért például a pedálok teljesen személyautós kivitelűek, és olyan szögben állnak, hogy kényelmesen használhatók legyenek egész nap. A körkörös kilátás nagyszerű, az egész targonca természetes, hogy stabil, és használata közben biztos lábakon áll. Ha ujjheggyel szeretné irányítani a gépet, nem probléma: cégünk először vezette be ezt a lehetőséget. A GRENDIA tehát egyszerűen a bizalmat adja Önnek. És ez a teljesítmény alapja.

Tökéletes vezérlés ujjheggyel

Mindegy, ha jobban szereti az ujjhegyes vezérlést, mint az ergonomikus vezérlőkarokat, a GRENDIA kivételesen pontos hidraulikus vezérléséből egyaránt előnyt élvez. A széles választékban rendelkezésre álló oldalmozgatóval, és más külön rendelhető szerelékekkel bármilyen is legyen a rakomány, biztos lehet abban, hogy precízen tudja kezelni azt.

www.mitforklift.com

4


A GRENDIA targoncákat széles körben alkalmazzák nagy igénybevételek mellett, rövid szállítási távolságokkal járó műveletekhez, mint például logisztikai és elosztó raktárak. A gépek ösztönösen vezethetők, bőséges teljesítményük bizalmat kölcsönöz a gépkezelőknek is.

5


Szívós, megbízható, és ugyanolyan keményen dolgozik, mint Ön. Más targoncáktól eltérően a GRENDIA gépeket a legkeményebb körülmények között is igazán megbízhatóra építették. A gép szíve a valóban ipari alkalmazásokra készült belsőégésű motor, alapkivitelben lánchajtású vezérléssel – amelynél az időrabló vezérmű bordásszíj cserére egyáltalán nincsen szükség. A motort alulról a Belly Seal haspáncél védi; a zárt kerékjáratok és a ciklonos légszűrő szintén alapkivitelű felszerelések. A szerviz időközök a leghosszabbak közül valók ebben az iparágban – és ez még nem minden! A GRENDIA gépeken a RapidAccess (azonnal hozzáférhető) szerviz kialakításokkal a szerviz költségek, és az állásidő a felére csökken a versenytársakéhoz képest. Ez a kialakítás, és ezek a megoldások naponta kifizetik Önnek az osztalékot… A mindennapos, a műszak megkezdése előtti ellenőrzés gyorsabb, és ugyanígy a rutin karbantartás is rövidebb ideig tart. Egyes targoncákon 35 percig is eltarthat egy izzó cseréje. A GRENDIA gépen ez egy kétperces művelet. De tényleg, egyszerűen szólva: ez jól ki van találva. De hiszen mi erről vagyunk híresek!

Távol tartjuk a szennyeződést a különleges Belly Seal haspáncéllal

A Belly Seal egy haspáncél, amely valamennyi GRENDIA típus alapfelszerelése, megvédi a gépet a portól és szennyeződéstől. A haslemezből és a kiegészítő különleges tömítésekből álló rendszer kiküszöböli a ciklon hatást, vagyis a por és a szennyeződés nem kerül felszívásra a motortérbe, és nem kerül kifúvásra újra a munkakörnyezetbe. Ez is hozzájárul a GRENDIA típusok motorjának hosszú élettartamához és kiváló szerviz intervallumaihoz.

www.mitforklift.com

6


Ha körülnéz, GRENDIA gépeket találhat a világ legkeményebb iparágaiban: betongyártás, építőipar, mezőgazdaság, és még számos terület. A gépek számára nincsen lehetetlen: győztesen kerülnek ki mindenhonnan.

7


Csendes, tiszta és mindig ügyel a környezetre. Ha a munkakörnyezet tisztasága, egészséges és nyugodt légköre elsőrendű szempont, a GRENDIA a tökéletes válasz. Ugyanaz a Belly Seal haspáncél, amely megvédi a motort a szennyeződéstől és portól, egyúttal megelőzi annak kifúvását is a környezetbe, és jelentős mértékben csökkenti a motor zajszintjét. Tény, hogy a kardáncsuklós meghajtás, a szívászajtompított szívónyílások, a speciális fogaskerekek és szivattyúk miatt a GRENDIA gépek jelentősen csekélyebb zajszintűek, mint számos versenytársuk: csak 78dBA a szabványos zajterhelése. A károsanyag-kibocsátás szintén alacsony értékű. Az alapkivitelű, szabványos, háromutas katalizátor megszüntetni a szénmonoxid, a szénhidrogén és a döntő fontosságú, káros nitrogén-oxid kibocsátás 95%-át: ez alapvető fontosságú, ha a gép beltérben is dolgozik, emberek, vagy élelmiszer közelében. A környezet, az árucikkek, és főleg a dolgozók védelme érdekében érdemes GRENDIA gépeket választani. Megdöbbentő lesz a különbség!

Tiszta munka, ciklon hatás nélkül A GRENDIA gépek magasra helyezett szívónyílása, a Belly Seal haspáncél és a zárt kerékjáratok miatt a gép teljesen megakadályozza a ciklon hatás kialakulását. Az ilyen jellemzőkkel nem rendelkező gépek (ld. az alsó ábrát) a port felszívják a motortérbe, amely áthalad a hűtőn és visszakerül a munkakörnyezetbe. A GRENDIA haspáncélja megakadályozza ezt. Így megvédi a dolgozókat és az árut…

7

www.mitforklift.com

8


A világ legigényesebb cégei közül számos bízik a GRENDIA gépekben azok tiszta, nyugodt és pormentes teljesítményének köszönhetően.

9


Csekélyebb üzemköltség. És csak megy… és megy… Egyszerűen szólva a GRENDIA az egyik legköltséghatékonyabb villástargonca a piacon. Bizonyos cégek számára a magas üzemanyag árak jelenleg sokkal nagyobb kiadást jelentenek, mint maga a targonca ára. Ez biztosan nem így van a GRENDIA gépekkel. Akár a dízel, akár a gázüzemű gépet választja, takarékos, jól kontrollálható teljesítménye akár 40%-os üzemanyag-megtakarítást is eredményezhet néhány vezető versenytársunkhoz képest. De ez még nem minden. A szerviz intervallumok hosszabbak, a szervizelés gyorsabban, és olcsóbban történik. A fékek kopását a súlycsökkentéssel minimalizáltuk. A kormányzási geometria is olyan kialakítású, hogy csekély legyen a gumikopás. És természetesen a masszív minőség növeli a megbízhatóságot, csökkentve a drága, nem tervezett állásidőt és javításokat. Nem gondoljuk, hogy találhat másik olyan targoncát a piacon, amelynek használata ennél kevesebbe kerül.

Tartsa magasan a teljesítményt a FlexControl csomaggal

A külön rendelhető FlexControl védelmi csomag olajhűtéses tárcsás féket jelent a tökéletes kezelhetőség és csekély karbantartás érdekében. A rövid szállítási távolságok esetén a FlexControl addig késlelteti az irányváltást, amíg a gép sebessége a megfelelő szintre nem csökken – ezzel tovább csökkentve a gumiabroncsok és a hajtómű kopását. A kezelés kényelme pedig tovább fokozható az automatikus rögzítőfékkel, az automatikus gyorsítással és a kerék kipörgésgátló funkciókkal.

www.mitforklift.com

10


Tehát mindegy, hogy dízel, vagy gázos gépet választ, a GRENDIA osztályában a leghatékonyabban bánik az üzemanyaggal.

11


Gondoljon a biztonságra. És nem csak a kezelőére, akit meg kell védeni. A villástargonca balesetek áldozatainak legnagyobb része a gyalogos munkatárs a gép mellett, ezért a biztonságosabb villástargonca mindenkinek jó hír. És minden apró baleset, amelyet megelőzhet a járműben, az árukészlettel kapcsolatban, vagy csak egyszerűen az állványszerkezetnél, közvetlenül előnnyé változik az összegzéskor. Legelőször is, a GRENDIA gépeket stabilra, minimális kockázatúra építették, és az erős, hat görgős emelőoszlop átláthatósága páratlan: 38%-kal jobb, mint más gépeknél, így a villacsúcs és a rakomány is jól látható. Az alapkivitelű, kibővített IPS2 rendszer reteszeli a meghajtást és a hidraulikus rendszert, ha a vezető nem ül az ülésben. Még jelszóval is védheti a gépet az illetéktelen használat ellen. További védelem a különleges, intelligens sebességhatároló, amely külön rendelhető, növeli a biztonságot és csökkenti a költségeket, miközben a rámpán is rendelkezésre áll a gép teljes ereje. Önök azért képzik a gépkezelőiket, hogy biztonságos legyen a munkavégzés. Mi pedig ehhez egy kis plusz segítséget adunk…

A kilátás körben valóban elsőrangú

A különleges emelőoszlop kialakításból fakadóan valamennyi GRENDIA típusból kiváló a kilátás a villacsúcsra. A kilátás felfelé is kivételes, ami további biztonságot jelent a vezetőnek, amikor nagyobb emelési magasságokkal dolgozik.

www.mitforklift.com

12


Capt

Praktikus, józan ésszel mért jellemzők, amelyek valóban megkülönböztetik a gépet a többitől: a GRENDIA a kezelővel együtt dolgozik a biztonság érdekében, mindenféle trükk nélkül.

13


Kiváló teljesítmény… kivételes megtakarítás

www.mitforklift.com

14


opcionálisan választható

S Dízelmotoros és LPG meghajtású ellensúlyos targoncák, 4 pneumatikus gumiabroncs 1.5 – 3.5 tonna

Hatékony LED-es lámpák

A külön rendelhető felszerelések széles választéka

Gépkocsi stílusú pedálok

Robosztus felépítés

15

A GRENDIA ES típust a belsőégésű motoros, ellensúlyos targoncákra vonatkozó legszigorúbb szabványok szerint alkották meg annak érdekében, hogy tulajdonosa számára maximális termelékenységet és minimális fenntartási költséget eredményezzen. Kivételesen csekély üzemanyag fogyasztása, tartós alkatrészei, csekély karbantartási igénye miatt a GRENDIA típus tökéletes befektetés. Ezenfelül a gép már alapkivitelben továbbfejlesztett extrákkal van felszerelve, amely kiváló ár-érték arányt kínál. GRENDIA név „Zöld Gyémántot” jelent: a zöld szín a környezetvédelemre, a gyémánt a magas minőségre, a megbízhatóságra és a biztos befektetésre utal. A gyors, tartós és kivételesen erős GRENDIA targonca a magas termelékenység, az alacsony kibocsátási szint és a kivételesen alacsony zajszint erős kombinációja. Ergonómiai tulajdonságai a maximális kényelmet, kezelést és precizitást biztosítja.

l Kézközelben elhelyezett hidraulikus kapcsolók l Tolató hangjelzés fogantyú/gomb

l Rakománysúly jelző l Sebességmérő l PlusCab paneles vezetőfülke

teherbírás FD/FG15N

FD/FG18N

1.5 t

1.8 t

FD/FG20CN

2.0 t

FD/FG20N

2.0 t

FD/FG25N

FD/FG30N

FD/FG35N

2.5 t

3.0 t

3.5 t

Alkalmazástól és a feltételektől függetlenül a legmagasabb színtű teljesítményt nyújtja. l Továbbfejlesztett Dízel technológia csökkenti az üzemanyag fogyasztást és teljes, tiszta égést, mindemellett alacsony zajszintet biztosít. l A háromutas katalizátor alapkivitelű felszerelésként jelentősen csökkenti a károsanyag-kibocsátást az iparág egyik legalacsonyabb értékére. (csak a gázüzemű típusoknál.) l IPS rendszer (Integrated Presence System) mindenféle targonca és oszlop mozgást letílt ha a kezelő személy nem ül a kabinban, emellett magában foglalja a biztonsági övre figyelmeztető fényjelzést és a kézifék hangjelzését.


PlusCab paneles vezetőfülke

www.mitforklift.com

16


l PIN-kódos indítás alapkivitelben a gépkezelőkhöz rendelt saját kóddal megakadályozza a gép illetéktelen használatát. l Ipari kivitelű, kiválóan átlátható panoráma oszlop piacvezető szintű kilátást eredményez a villacsúcsra és teherre a rövidebb ciklusidők és csekélyebb teher sérülés érdekében. Gépkocsi mintájú kezelőszervek

Ujjheggyel működtethető vezérlőkarok

l Fedélzeti diagnosztika a meghibásodások részletes diagnosztizálása számítógépes kapcsolat segítségével figyelmezteti a kezelőket és a szerviz mérnökeit a problémákról, felgyorsítja a felülvizsgálás időpontját, és megelőzi a károsodásokat. l RapidAccess azonnal hozzáférhető elemek gyors és egyszerű szervizelést biztosítanak minden karbantartási helyen.

l A teljes alsó haslemez megvédi a motorteret mindenféle idegen anyagtól – legyen az szennyeződés, por, víz – a hosszú motor élettartam érdekében.

l Alacsony zajszint a vezető fülénél, csak 78 dBA, és a hajtómű alacsony rezgésszintje kényelmesebbé teszi a vezetést, csökkenti a kifáradást.

l A masszív hátsó tengely egység a fémperselyes tartóbakokkal (a versenytársak kényes gumiágyazású függesztésével szemben) kivételesen tartós megoldású.

l Szabályozható kormányoszlop a memória funkcióval minden alkalommal optimális menetpozíciót garantál.

l Új, nagyszilárdságú villakocsi hat csapággyal rendelkezik, gyorsabb teherkezelést eredményezve.

l Teljesen szabályozható és függesztett ülés medencetámasszal és a biztonsági övvel a leghosszabb műszak alatt is kényelmet biztosít a kezelőnek.

l Hosszú szerviz intervallumok és a magas minőségű részegységek együtt csekélyebb karbantartási költségeket eredményeznek, minimális állásidővel és általános gépköltségekkel.

Jól átlátható védőkeret

RapidAccess azonnal hozzáférhető elemek Bal oldal: Az egyszerű, de hatásos szélvédő és tetőablak opciótól a teljesen zárt, fűtött szerkezetig a PlusCab jelű fülkék olyan a rugalmasságot kínálnak, amely bizonyosan megfelel az igényeinek. A PlusCabs fülke elemek percek alatt leszerelhetők, ha az időjárás megfelelő a szabadtári műveletekhez.

17

S


Jó teljesítmény... évekre szóló befektetés

www.mitforklift.com

18


opcionálisan választható

Dízelmotoros és LPG meghajtású ellensúlyos targoncák, 4 Pneumatikus gumiabroncs 4.0 – 5.5 tonna

Erős oszlop szerkezet

Tartós, kényelmes vezetőülés

Jól átlátható védőkeret

Gépkocsi mintájú kezelőszervek

19

A 4 és 5 t teherbírású, belső égésű motoros Mitsubishi targoncák magas hatékonysága és legendás megbízhatósága évek óta alátámasztható, még a legigényesebb munkafeltételek mellett is. Nemzedékek óta targoncáink tulajdonosai nagyon megbecsülik e gépek megbízhatóságát, tartósságát és lehetőségeit. A GRENDIA EX ennek a kivételes hagyománynak a követője. Ez a sorozat teljes mértékben rászolgál a nevére. A “Grendia” “zöld gyémántot” jelent, a targoncáink pedig környezetbarátok, hibátlanok és tökéletes befektetést jelentenek. A targonca kezelője minden bizonnyal megbecsüli az alacsony zaj- és rezgésszintet, a kényelmes kabint és az ErgoCentric funkciót, mely a legújabb megoldások csomagja, többek között a kormányzási rendszerben és a targonca hidraulika rendszerében. Továbbá, az Integrált IPS2 Jelenléti Rendszer, valamint a korszerű fékrendszer nagy biztonságérzetet garantál a kezelő számára. Ahogyan ezt a Mitsubishi vállalatnál megszokhattuk, minden rendszer és egység úgy lett megtervezve, hogy az minimálisra csökkentse az üzemi leállás idejét és a targonca fenntartási

l Olajjal hűtött nedves tárcsafékek és intelligens FlexControl targonca védelem l Érintéses hidraulikus vezérlőrendszer l PlusCab paneles vezetőfülke

teherbírás FD/FG40N

FD/FG45N FD/FG50CN FD/FG50N

FD/FG55N

4.0 t

4.5 t

5.5 t

5.0 t

5.0 t

költségeit. l Elegáns átgondolt forma mely biztosítja a hatékony munka lehetőségeit – üzemleállás nélküli, minden munkafeltétel mellett. l Az átgondolt dízel motort kivételes megbízhatóság és tartósság, valamint egyenletes járás és takarékosság jellemzi, sikeresen megfelelve a kibocsátási szabványok követelményeinek. l A korszerű LPG motor a háromutas katalizátorral teljes kontrollt, nagy üzemanyag megtakarítást és alacsony kibocsátási szintet biztosít. l Teljesen szabad meghajtás. A két előrehaladási és egy tolató menettel felszerelt hajtómű biztosítja az emelkedők maximális leküzdését és a jó menetsebesség elérését, valamint csökkenti a zaj- és rezgésszintet és az üzemeltetési költségeket.


www.mitforklift.com

20


l A piacvezető ErgoCentric szerkezet könnyű beszállást és kiszállást biztosít a targonca, egyedi, szabályozható és menthető beállítású kormányrendszerrel, felhasználóbarát szerelvényezéssel, vezérlőberendezések praktikus elhelyezésével és tökéletes látási viszonyokkal, melyek növelik a precizitást és a munka kiadósságát. LED világítás

l Az erős, látási viszonyokat nem korlátozó oszlop lehetővé teszi a nehéz rakományok biztonságos kezelését, akár nehéz feltételek mellett is l A magas minőségű oszlopok és a további felszerelések magas választéka az adott munkatípushoz való ideális konfigurációt és hozzáigazítás lehetőségét biztosítja.

Legújabb LPG megoldások

l Gyors hozzáférés funkció gyors hozzáférést biztosít a targonca minden eleméhez az átnézések és a szervizelési tevékenységek során. l Integrated Presence System 2 (IPS2), ez a Mitsubishi által tervezett innovációs rendszer, mely megelőzi a targonca vagy az oszlop elmozdulását, amikor a kezelőszemély nincs a helyén. A rendszer biztonsági öv jelzővel és hangjelzés kíséretű automata fékkel rendelkezik.

Kiváló kilátás az oszlopokon át

Kényelmes kézifék gomb

21

l Érintéses hidraulikus vezérlőrendszer (további felszerelés) a beépített, teljesen szabályozható, kényelmes könyöktámasszal (díjazott ötlet) nagy precizitást biztosít.

l Hidraulikusan vezérelt emelőkarok úgy vannak elhelyezve, hogy a munkavégzés közben könnyen hozzáférhetőek legyenek. l Vezérmű beállítás szabályozása növeli a targonca sokoldalúságát, optimális menetteljesítményt biztosítva a különböző felhasználás során. l A nagy átmérőjű hajtó féltengely kivételesen tartós és szinte egyáltalán nem igényel karbantartási műveletet. l Hosszabb időköz az átnézések között és az egységek hosszú élettartama csökkenti az üzemi leállások idejét és a vele kapcsolatos költségeket. l Az alacsony zajszint valamint a hajtórendszer alacsony rezgésszintje növelik a munkavégzés kényelmét, és kevésbé fárasztja a kezelőt. l A jól leolvasható műszerfal az összes berendezéssel Az LCD kijelzővel teljes körű információt szolgáltat többek között a sebességre, az időre, a motor munkaórájára, a szervizelési munkálatok időpontjairól és a meghibásodásokra vonatkozólag, ez növeli a kapacitást és a munkabiztonságot, meghosszabbítja a targonca élettartamát.


Engedje meg, hogy megkeressük Önnek a tökéletes megoldást! A bizalom abból a tudatból is fakad, hogy megvan a megfelelő eszköz az adott munkához. Ugyanez igaz a villástargoncákra is. Az ellensúlyos és raktári gépsorozatunk felépítése biztosítja, hogy minden esetben megtalálható a megfelelő targonca, bármilyen is legyen a feladat. Az Ön sikerét szem előtt tartva terveztük meg a sorozatokat, amelyek kiváló teljesítményű, megújított és biztonságos gépekből állnak. Ezek bármilyen munkára készek, amit Ön kijelöl számukra, és a konfigurációk széles választéka áll rendelkezésre, hogy minden igényének megfeleljenek. Engedje hát, hogy a helyi Mitsubishi forgalmazó segítsen megtalálni a tökéletes megoldást Önnek.

Dízel meghajtású ellensúlyos targonca

Gáz meghajtású ellensúlyos targonca

3 kerekű ellensúlyos elektromos targonca

4 kerekű ellensúlyos elektromos targonca

Az 1,5 – 16,0 tonnás gépcsaládunk erős, megbízható és precíz, mindenki számára előnyös kivitelű, legyen az a környezet, a gépkezelők, vagy akár az üzemanyag takarékosság…

A minden tekintetben továbbfejlesztett, fúvott, vagy szuperelasztikus abroncsos típusaink nagy hatékonyságúak, csekély károsanyag-kibocsátásúak, amely akár kültéri, akár beltéri alkalmazásánál nyerő kombináció.

A háromtámaszú, felhasználóbarát, innovatív és rugalmas elektromos gépeink nagy teljesítményűek; ezek szűk helyen, és akár nedves körülmények is üzemelhetnek.

4 kerekű elektromos targoncáink kivételesen erőteljesek, és könnyedén megbírkóznak a legnehezebb kihívásokkal és hosszú műszakokkal is, akárhol is szeretné alkalmazni.

www.mitforklift.com

22


Nézze meg a Mitsubishit a saját szemével:

www.mitforklift.com/videos

23

Elektromos kézi raklapmozgató

Felrakótargoncák

Tolóoszlopos targonca

Kommísiózó targonca

Ezek az "örökmozgó" gépeink az átszállítási lehetőségek széles skáláját kínálják: a rövid távú ingázástól kezdve egészen a nagyobb távolságokat felölelő szállításokig.

A kompakt, egyszerűen használható, sokoldalú felrakótargoncáink magas termelékenységet kínálnak.

A speciális targoncák sokoldalú választéka a csúcsot jelenti termelékenységben, megbízhatóságban és manőverező képességben.

A 11,5 méteres maximális munkamagasságú komissiózó targoncáink minden szinten magas hatékonysággal üzemelnek.


Nem hagyjuk egyedül… Mint sok más, a Mitsubishi nevet hordozó termék, az anyagmozgató berendezéseink is profitálnak a világ egyik legnagyobb cégének erőforrásaiból és naprakész technológiáiból.

Elkötelezettségünk az Ön üzleti tevékenysége iránt a számos iparágban szerzett széleskörű tapasztalatainkon, műszaki kiválóságunkon, és a vevőszolgálati tevékenységünk iránti igényességünkön alapul.

Tehát amikor a minőséget, megbízhatóságot és a kiváló árérték arányt kínáljuk, biztos lehet abban, hogy cégünk rendelkezik azzal a képességgel, hogy mindezt valóban nyújthassuk Önnek.

Cégünket ebben az egész világra kiterjedő, teljes Mitsubishi villástargonca üzletági szervezet támogatja. Szinte mindegy, hogy Ön az ország melyik részén van, közel vagyunk Önhöz, állandóan

A széles választékú, többszörösen díjnyertes gépsorozatunk minden egyes ellensúlyos és raktári típusa a legmagasabb elvárásoknak megfelelve készült, úgy megalkotva, hogy az folyamatosan munkát végezzen Önnek, nap, mint nap, évről évre, a munkaviszonyoktól és munkafeltételektől függetlenül.

készen állunk, hogy gyorsan és hatékonyan kielégíthessük az igényeit.

Mint az Ön helyi, hivatalos Mitsubishi forgalmazója, biztosítjuk Önnek, hogy minden egyes targonca állandóan üzemkész állapotú legyen.

Award-winning designs

Csak a Mitsubishi kínálja ezt a kombinációt: a világszerte meglévő műszaki kiválóságot és a kimagasló helyi támogatást. Csak a Mitsubishi kínál ilyen magas minőségű termékeket ilyen kedvező áron, és csak a Mitsubishi helyezi a megbízhatóságot olyan magas szintre, amennyire Ön is fontosnak véli azt.

Az „Integrated Presence System” (integrált jelenléti rendszer, IPS) kifejezés kereskedelmi célokat szolgál, a Mitsubishi targoncák azon számos kialakítási jellemzőjére utalva, melyek esetében az IPS-t alkalmazták. Nem utal arra, hogy a targoncát a megfelelő vezetési gyakorlat, illetve figyelem és elővigyázatosság nélkül lehet vezetni. A gyártó (MCFE, Almere, Hollandia) nem vállal semmilyen felelősséget a berendezés helytelen vagy veszélyes használatából fakadó balesetekért. A gépek teljesítménye a szokásos gyártási tűrésektől, a jármű állapotától, a gumiabroncsok típusától, a padozat, vagy felszín állapotától, az alkalmazás fajtájától, vagy a működési környezettől is függenek. Az előzőekben a gépek nem feltétlenül a mindenhol kapható felszerelésekkel kerültek bemutatásra. Az adott teljesítményigények és a helyben rendelkezésre álló kialakítások tekintetében kérjünk tanácsot a Mitsubishi targoncák helyi forgalmazójától. A Mitsubishi folyamatosan fejleszti termékeit. Ezért bizonyos anyagok, külön rendelhető felszerelések és műszaki jellemzők előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. CHBM1518 (07/13) © 2013 MCFE Hollandiában nyomtatva. mitforklift@mcfe.nl www.mitforklift.com

www.mitforklift.com

GRENDIA Belsőégésű motoros, ellensúlyos villástargoncák  
GRENDIA Belsőégésű motoros, ellensúlyos villástargoncák  

Legkeresettebb típusunk, a GRENDIA, kifejezetten hatékony berendezés. Tapasztalatunkat azokon a józan, kézzelfogható jellemzőkön fedezheti f...