Page 1

Sander Kleinenberg Artiest “Toots Thielemans. De man is 84 en doet nog steeds zeventig gigs per jaar. Een echte artiest; iemand die doet wat hij doet omdat hij niet anders weet.” Club “De Pacha op Ibiza, de beste discotheek ter wereld.” Album “Harbour Boat Trips van Trentemöller.” Acteur “Heath Ledger, echt een enorm gemis dat hij zich niet verder heeft kunnen ontwikkelen.” Tijdschrift “Ik lees het Amerikaanse Interview altijd met heel veel plezier.” Auto “Audi Q5, heb ik zelf ook overigens.” Website “Wetransfer.com. Inderdaad bedoeld om bestanden te versturen en te ontvangen, maar wel een van de weinige websites waar ik echt iets aan heb. Briljante vormgeving ook.” Schoenen “Schoenen moeten vooral comfortabel zijn en ook esthetisch verantwoord. Ik vind Yves St. Laurent-sneakers momenteel erg prettig.”

Tekst Jorrit Niels Fotografie Rik Romkes

Restaurant “Ik heb net gegeten bij het nieuwe restaurant van Sergio Herman, Pure C in Cadzand. Dat is een bloem in de Cadzandse woestijn. Daar heb ik echt fantastisch gegeten.” Hotel ‘Chateau Marmont in Los Angeles. Als ik in LA ben, ben ik er meestal een dag of vijf. In het hotel zelf zit ik liever niet, maar in de tuin heb je de zogenaamde cottages en dat is alsof je in een klein straatje in West Hollyood woont.” 194

Stad “Van Tokio en Amsterdam tot New York en Buenos Aires.” Museum “Chuming Art Industrial area in Shanghai is een fantastische plek om doorheen te slenteren.” Zonnebril “Oliver Peoples!” Telefoon “Blackberry Bold. Die hele iPhonehype snap ik niet zo. Maar dat zal wel aan mij liggen.” Winkel “Ik heb het altijd super naar mijn zin bij Jeffrey’s in New York en in Dover Street Market in Londen, maar Fred Segal in LA is echt mijn favoriete winkel.” Tandpasta “Rembrandt.” Horloge “Draag ik niet. Ik zou graag een Patek Philippe Worldtime willen, maar daar heb ik het geld nog niet voor over.” Kleding “Ik koop wat ik mooi vind. Van YSL en Dsquared2 tot Acne en JC Rags.” Luchtvaartmaatschappij “British Airways. Niet alleen vanwege de service, maar vooral omdat ze deel uitmaken van de grootste alliantie ter wereld.”


promotion

MEN ONLY FACEBOOK PAGE All men go Facebook! The place to be voor mannen en dan bedoelen we ook echt… for men only. Mannenpraat dus, over alles waar wij mannen van houden of juist een hekel aan hebben. Een online plek waar je ongestoord mannendingen deelt, zoals je scherpe voetbalinzichten, mooie meiden, de coolste hotspots en alles daar tussenin. Kortom, hier kun je op en top man - en dus helemaal jezelf - zijn. Vrouwen zijn dan ook niet uitgenodigd. Reden? Guys just need some guy time! Daarom host J.C.RAGS de Facebook pagina “ARE YOU MAN ENOUGH?” Een plek voor mannen om te praten over wat hen bezighoudt en hoe ze over de wereld om hun heen denken. “Wij beseffen heel goed dat er een ongeschreven code is tussen mannen, en we zijn er van overtuigd dat onze ‘for men only’ Facebook pagina zal uitgroeien tot een platform waar heel veel mannen dingen komen halen en brengen.” Aldus de crew van J.C.RAGS. “Als wij samen in de kroeg zitten, praten we altijd over dingen die onze vriendinnen ofwel niet interesseren, of niet begrijpen, daar steken we dan de draak mee ... en wij denken dat Facebook de perfecte plek is om zoveel mogelijk ‘echte’ mannen te bereiken. Natuurlijk is het vooral voor de fun, maar we denken dat het ook heel interessant kan worden. We willen gaan proberen de coolste dingen naar boven te halen, vernieuwend zijn, en elkaar op de hoogte brengen van de laatste trends”. Op de Facebook pagina wordt ook de ARE YOU MAN ENOUGH TO WIN THE ULTIMATE BOYS WEEKEND contest gehouden. Meespelen duurt slechts tien seconden. Hoe? Je hoeft alleen maar je Facebook profiel in de ‘Ben je man genoeg-generator’ in te voeren en op basis van jouw like’s, vrienden en activiteiten wordt dan berekend hoeveel procent man jij bent! Uit de spelers

met de hoogste percentages wordt vervolgens één winnaar geloot die het ultieme boys’ weekend wint samen met drie vrienden. Met de winnaars zal een filmploeg mee gaan die het weekend helemaal vast gaat leggen. Tijdens de lancering van de JFK Style Guide kent de clip dan zijn officiële release. En geheel in stijl van social media, kun je zelf aangeven hoe jouw favoriete weekend-met-de-jongens eruit moet zien. Ga dus online en give it a go! www.facebook.com/areyoumanenough?

129

Brochure voor J.C. RAGS/Dept  

Winkel hand out om de Facebookpagina van J.C. RAGS te promoten.