Page 1

Miss Global International Miss Global Belgium krijgt de kans om ons land te vertegenwoordigen op Miss Global International in Jamaica. Vorig jaar trok Caro VerlĂŠ, Miss Global Belgium 2011-2012, samen met organisatrice Stefanie Vandenabeele 2 weken na haar kroning richting Montego Bay. Als jongste kandidate redde ze zich prima tussen de andere kandidates, afkomstig uit 30 verschillende landen. Ze genoot er van zwemmen met dolfijnen, afspraken met prominenten, feestjes, diners, uitstapjes,... Caro werd op de finale zesde, wat een fantastische prestatie is voor een jonge Miss die net aan haar jaar begon!

Ook hier is het belangrijk dat Miss Global Belgium niet enkel beschikt over een mooi uiterlijk, maar ook over de nodige brains. Ze dient op de hoogte te zijn van wat er zich afspeelt in eigen land, maar ook in het buitenland. Miss Global International is een unieke kans om connecties te maken over de hele wereld en om bij te leren over andere culturen.

Dit jaar kon Sofie Schillemans, eerste eredame Miss Global Belgium 20112012, genieten van al het moois dat Jamaica te bieden heeft. Ze vertrok in september en kreeg de kans om deze creaties te showen op de finale. Sofie eindigde in de top 15.

Jurk: Freya Wygaerden - Made for you Foto: Johny Willemyns Styling: Ozee

Jurk: Tylaine Vanden Broeck - Maison Tylaine Foto: Johny Willemyns Styling: Ozee

19 jamaica  
Advertisement