Page 1

Beauty Genius ISSUE 1

Get Ready


r e tt e L s ’ r Edito Σε μία εποχή, που όλα πλέον είναι αμφισβητήσιμα και όλα προχωρούν για “καλό” χωρίς να προβλέπουμε τις μελλοντικές τους επιπτώσεις, κάποιοι από εμάς συνεχίζουμε να προχωρούμε αγκαλιά με τις αξίες μας. Σε κάθε περίπτωση είμαι υπέρ της εξέλιξης, αλλά όχι της εξέλιξης μοναχά για μην μένουμε “πίσω”, αλλά της συνειδητής εξέλιξης των ιδεών, των τεχνολογιών και της βελτίωσης του ίδιου του εαυτού μας είτε αυτό αφορά σε τρόπο σκέψης είτε σε συνήθειες. Ωφείλουμε στον εαυτό μας να προχωράμε παραπέρα. Να προχωράμε μακριά από επιβλαβείς συνήθειες, από επιβαρυντικές συναισθηματικά σχέσεις και κυρίως να έχουμε δική μας άποψη, να επιλέγουμε από τη “μάζα” αυτά που πραγματικά μας ταιριάζουν και μας εκφράζουν και να μην παρασυρόμαστε από τον φόβο του να μείνουμε “στην απέξω”. Κάπως έτσι, μερικοί από εμάς, προσπαθούμε να ισορροπούμε τις αγαπημένες συνήθειές μας, με όλη την ταχύτατη εξέλιξη. Κάποιοι (και εγώ περήφανη μέσα σε αυτούς), κρατάμε βιβλίο στο μετρό αντί το κινητό μας. Κάποιοι λέμε “ωραίο είναι αυτό το trend, αλλά δεν με εκφράζει” και κάποιοι βαρεθήκαμε παντελώς την αποκράλυπτη

υπερπροβολή εικονικής αφθονίας υλικών στα social media, ειδικά την εποχή που ο καθένας μπορεί να ικανοποιήσει το προσωπικό του -ας το πούμε- “σταριλίκι” στο Instagram και που το περιεχόμενο δεν το καθορίζει η πραγματική άποψη του εκάστοτε blogger (να με συγχωρείτε, την λέξη influencer δεν μπορώ να τη χρησιμοποιώ ούτε να τη διαβάζω), αλλά οι αλγόριθμοι, τα νούμερα και ένας ακατάπαυστος φόβος του να μείνεις στην απέξω. Κάπως έτσι και μετά από 6 χρόνια blogging και υπερπιστή στο κείμενο όταν έχω πραγματικά κάτι να πω, εγκαινιάζουμε το συνδυασμό των νέων τεχνολογιών, των digital prints και της beauty υπηρεσίας μας, του BeautyBox μας με τις κλασσικές αξίες του πάντα αγαπημένου κειμένου, αρνούμενοι την οποιαδήποτε “πίεση” συνεργασιών, αριθμών και trends με το ζόρι. Εδώ θα λέμε τις αλήθειες μας, για τις beauty επιλογές μας και όχι μόνο. Εύχομαι να αγκαλιάσεις και αυτό το βήμα μας, θα βάλουμε τα δυνατά μας για το πιο ποιοτικό περιεχόμενο!

A Zaradouka


s t n e t Con 2

EDITORS LETTER

4

ς ι ε ζ α β α ι δ Το ι φ ύ ο ρ μονο

6

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΒΡΕΣ ΜΑΣ

8-9

HAIR CARE

10-11

TIPS

12-13 14

BODY

15 16-17

OUR BOX

INSTAGRAMERS

REJUVANCE

19 20-21

STYLE

22-23 24-25

NEW HABITS

TRAVEL

BUSINESS


Subcribe MH ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΗ ΤΗ ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ BOX ΜΑΣ


Follow WWW.SHOP.MISSBLOUBLOU.COM WWW.MISSBLOUBLOU.COM INSTAGRAM: MISSBLOUBLOUBOX INSTAGRAM: MISSBLOUBLOUOFFICIAL


8

Magazine Name


New Launches ΝΈΑ ΛΑΝΣΑΡΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ BRANDS ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΟΥ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΔΙΑΚΡΙΤΗ.

Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι το πόσο δύσκολο είναι να περιποιηθείς μακριά ή ταλαιπωρημένα μαλλιά. Όμως μια γνώση που προκύπτει από έρευνες 15 ολόκληρων ετών από το Pantene, έρχεται για να αναδείξει τα μαλλιά σου κάνοντάς τα πραγματικά δυνατά, χαρίζοντας αναδόμηση και υγεία. Σύμφωνα με έρευνες του brand, το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών είχαν την εξής ανησυχία σχετικά με τα μαλλιά τους: τη φθορά όχι μόνο μέσα στην ημέρα από διάφορους παράγοντες αλλά και από το ίδιο το λούσιμο! Το Pantene έρχεται να πρωτοτυπήσει για ακόμη μια φορά, αφού καταρρίπτει τις μεγαλύτερες ανησυχίες των γυναικων σχετικά με τα μαλλιά τους, με την ειδικά εξελιγμένη φόρμουλα η οποία εμπλουτίζει τα μαλλιά με πλούσια συσταστικά κατά τη διάρκεια του λουσίματος! Κάθε φορά που λούζεσαι αφαιρούνται αποτελεσματικά από τα μαλλιά σου όλοι οι ρύποι και η λιπαρότητα, ενώ προστίθενται τα θρεπτικά συστατικά στην τρίχα, που τα κάνουν πιο δυνατά. Χαρακτηριστικό είναι ότι το 100% των γυναικών που το δοκίμασαν, συμφώνησαν ότι είδαν πιο δυνατά μαλλιά μετά τη χρήση! Το υπέροχο άρωμα Pantene παραμένει για να σε συνοδεύει όλο το 24ώρο σε κάθε hair flip σου, σε κάθε δροσερό ανοιξιάτικο αεράκι που ανακατεύει απαλά τα μαλλιά σου. Φυσικά, όλα αυτά δεν μπορούν να γίνουν χωρίς το σωστό τρόπο λουσίματος! Ο hair expert του Pantene Tom Zois, διακεκριμένος hair stylist και hair lover, μας εξηγησε τον σωστό τρόπο λουσίματος και μας επεσήμανε το συνηθέστερο λάθος κατά το λούσιμο. 1)Μην τρίβεις δυνατά το κεφάλι σου νομίζοντας ότι έτσι θα καθαρίζει καλύτερα. Με αυτό τον τρόπο ερεθίζεις και τραυματίζεις την επιφάνεια του κεφαλιού με αποτέλεσμα να φράζουν οι πόροι και να δημιουργείται λιπαρότητα. 2)Πολλές κοπέλες αμελούν το σωστό ξέπλυμα των μαλλιών στο πρώτο λούσιμο, θεωρόντας το περιττό εφόσον θα περάσουν και δεύτερο χέρι λουσίματος. Αυτό είναι λάθος, γιατί έτσι δεν αφαιρούνται οι ρύποι

Magazine Name or url

9


και διάφορα την πρώτη φορά και έτσι δεν έχουμε αποτελεσματικό καθάρισμα. 3)Να μην αμελούμε τη σημαντικότητα της χαλάρωσης κατά τη διάρκεια του λουσίματος. Είναι μια πολυ προσωπική και χαλαρωτική στιγμή, την οποία πολλές φορές μετατρέπουμε σε αγχωτική λόγω της βιασύνης. Αφιερώνοντας λίγα λεπτά μασάζ στο κεφάλι μας κατά τη διάρκεια του λουσίματος, εκτός από την αναζωογόνηση που αισθανόμαστε, τονώνουμε και την κυκλοφορία του αίματος. 4)Το condtiioner δεν θα έπρεπε να είναι κάτι που μας δημιουργεί extra άγχος. Το νέο conditioner Pantene, με μικρή μόλις ποσότητα, απαλύνει τα μαλλιά σε τέτοιο βαθμό ώστε να μπορούμε να περνάμε ανάμεσα

10

Magazine Name

από τα μαλλιά μας τα χέρια μας χωρίς να κομπιάζουν. Λούζοντας τα μαλλιά σου με το νέο Pantene Repair & Protect, τα βοηθάς να γίνουν πιο δυνατά, πιο ενυδατωμένα με απαλή υφή και να αποκτήσουν ξανά τη φυσική τους λάμψη και ζωντάνια. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που οι πιο διάσημες celebrities παγκοσμίως το έχουν top στη λίστα τους! Το Pantene Repair & Protect το βρήκες στο Box #2 του MissBlouBlou BeautyBox για να είσαι μια απο την πρώτες που θα το δοκιμάσουν!


Ξεκίνα τη μέρα σου δυναμικά όχι μόνο με τα lake μαλλιά σου αλλά και με την ψυχολογία σου! 4) Ever Fallen in Love: Nouvelle Vague Το Pantene προτείνει πρωἱνό stretching και 5)Selfish Love: Jessie Ware εμείς σου προτείνουμε τα 5 αγαπημένα μας τραγούδια για να ξεκινήσεις με υπέροχη ENJOY! διάθεση! 1)Pura Vida: Blank & Jones 2)Miss You: Carla Bruni 3)Can’t Stop the Feeling: Justin Timber-

Magazine Name or url

11


B OX#2

TO BOX ΑΥ Τ Ο Υ ΤΟΥ ΜΗΝ Α ´Ένα υπέροχο αδυνατιστικό προϊόν από την εταιρεία Dalon Cosmetics που βοηθά στην καταπολέμηση του περιττού λίπους στις πιο δύσκολες περιοχές! Απτά αποτελέσματα σε λίγες μόλις χρήσεις για λεπτότερη μέση και εσωτερικό των μηρών!

12

Magazine Name


TO BOX#2 TO ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΚΠΛΗΞΗ Με την συνολική αξία των προϊόντων και των υπηρεσιών μέσα στο box μας να φτάνει τα 66.70€, εμείς σου το προσφέρουμε στην ειδική τιμή γνωριμίας των 10€ Βιάσου καθώς έχουν παραμείνει ελάχιστα διαθέσιμα!

B E N O S TA N H A N D CREAM Η κρέμα χεριών Benostan με λάδι ελιάς και δενδρολίβανο, περιποιείται τα χέρια σου με τις εναλλαγές του καιρού και τα αφήνει απαλά και μεταξένια.

PA N T E NE S H A MP O O & CONDITIONER Δοκιμάζεις πρώτη το full size Pantene Repair & Protect με τη νέα σύνθεση, σε σαμπουάν και conditioner!

ME S S INI A N S PA LOT I O N Body Lotion Messinian Spa με ρόδι και μέλι. Αφήνει την επιδερμίδα σου λαμπερή και μυρωδάτη, ενυδατώνοντάς τη σε βάθος.

Magazine Name or url

13


Κ Α ΝΟΥ Ν Δ Ο ΥΛ Ε Ι Α ;

s l e G g Slimmin Κάπου προς το Πάσχα, αρχίζει και χτυπάει ένα καμπανάκι, ένα ξυπνητήρι που ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι όλο το χειμώνα το είχες στο snooze. Ναι, μιλάμε για το καμπανάκι της ιδανικής σιλουέτας σου.

Ας ξεκαθαρίσουμε όμως τα πράγματα κάπως ε; Ιδανική σιλουέτα για την κάθε μία, είναι κάτι πολύ προσωπικό και σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε να σου μιλήσουμε για “ιδανικές αναλογίες”. Αναφερόμαστε στο ιδανικό όπως το έχει η κάθε μια μας στο μυαλό της, σύμφωνα με τα δικά της μάτια! Αν είσαι από εκείνες που αισθάνεσαι ότι δεν χρειάζεται να χάσουν ούτε 1 πόντο από τη μέση τους, 14

Magazine Name

σε παρακαλούμε μη μας ξαναμιλήσεις! Αν ωστόσο θέλεις παράλληλη δράση για το αδυνάτισμά σου, σε συνδυασμό με τη διατροφή σου για πιο σμιλεμένη σιλουέτα, σου έχουμε ένα μυστικούλι.: Προϊόντα που βοηθούν στην αντιμετώπιση του περιττού λίπους στις δύσκολες περιοχές της κοιλιάς και των μηρών! Ψάξαμε, δοκιμάσαμε και ανακαλύψαμε το ιδανικό και σου προτείνουμε με σιγουριά, αυτό που έχει πραγματικά αποτελέσματα! Το ερώτημα ήταν πάντα ένα: Κάνουν όντως δουλειά οι συσφικτικές κρέμες;

Δοκιμάσαμε την Dalon Cosmetics με οργανικό πυρίτιο και καφεϊνη και επιβεβαιώνουμε τις έρευνες! Το οργανικό πυρίτιο που περιέχει, είναι ένα φυσικό συστατικό το οποίο υπάρχει σε αφθονία στη φύση και επιπλέον βοηθά στη δημιουργία κολλαγόνου στον οργανισμό μας. Καφεϊνη, η αδυνατίσματος.

βασίλισσα

του

Η καφεϊνη, όταν έρχεται σε απευθείας επαφή με τα λιποκύτταρα έχει έντονη λιποδιαλυτική δράση. Η ιδανική επιλογή του αδυνατιστικού προϊόντος έχει να κάνει και με την υπόλοιπη σύαστασή του αλλά και την υφή του η οποία πρέπει να είναι ελαφριά και να απορροφάται εύκολα.

Αυξάνει τη λιποδιάλυση κατά 22%, την μικροκυκλο φορία κατά 64%. Μειώνει την περιφέρεια κατά 4.4εκ και τη μέση κατά 3.5εκ μετά από 10 εβδομάδες καθημερινής χρήσης!


Instagramers To Follow

@MUR ADOSMAN

@ G O A R _ AV E T S YA N

@SARAHANGIUS

Υπέροχο Instagram από το πιο ταξιδιάρικο ζευγάρι που επισκέπτεται τα πιο όμορφα μέρη του πλανήτη με τη χαρακτηριστική πλέον πόζα με το χέρι!

H make up artist φαινόμενο με έδρα τη Ρωσία θα σου δώσει πολλή έμπνευση για τα καθημερινά σου makeuplooks!

Η blogger που σου χαρίζει απλόχεραπανεύκολα γρήγορα βιντεάκια για τα πιο ευφάνταστα χτενίσματα είναι στην κορυφή με τα αγαπημένα μας accounts!

Magazine Name or url

15


REJUVANCE

Face Rejuvance! 16

Magazine Name


R E J U VA N C E Face Rejuvance for a younger you! Κ ε ί μ ε ν ο α π ό τ ην Κων σ τ α ν τ ί ν α Στ α μ ά τ η.

*Μπορείς και εσύ να απολαύσεις δωρεάν ένα rejuvance προσώπου στο κέν τρο αισθητικής BEAUT Y KS,αξίας 50 € μέσα από το Box μας! Το ρεζουβανς (rejuvance) είναι μία τεχνική ανανέωσης και ανόρθωσης των χαρακτηριστικών του προσώπου και του λαιμού. Η τεχνική αυτή στοχεύει στον συνδετικό ιστό και ενεργοποιεί τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης.Η μέθοδος περιέχει τεχνικές υψηλής ακρίβειας ,οι οποίες εφαρμόζονται στην εκφυση,κατάφυση και στην γαστέρα των μυών του προσώπου με συγκεκριμένο πρωτόκολλο .Γι αυτό κ όποιος το εφαρμόζει πρεπει να ναι άρτια εκπαιδευμένος. Πολλοί το ονομάζουν και «φυσικό αναίμακτο λίφτινγκ» Τα αποτελέσματα ειναι εντυπωσιακά και η ανόρθωση ενίοτε ειναι αντιληπτή άμεσα! Εμεις στα Beautyks εφαρμόζουμε παντα τη μέθοδο της μισής πλευράς για να καταλάβετε ακριβως πως λειτουργεί στο δικό σας πρόσωπο.Μαλιστα σε

συνδιασμό με προϊοντικές θεραπειες που εφαρμόζουμε ,βελτιώνεται παρα πολύ η συνολική εικόνα του προσώπου και του λαιμού. Μία πλήρης θεραπεια αποτελείται από 6 συνεδρίες .Καθεμία από αυτες ενεργοποιεί διαφορετικό τμήμα του κρανίου ,αυχένα και λαιμού. (Μία συνεδρία στο μέτωπο ,μια στα μάτια κλπ) Ενώ η 6η συνεδρία μπορει και να εφαρμοστεί χωρις τις υπόλοιπες μιας που περιλαμβάνει όλα τα σημεία του προσώπου. Πλεονεκτήματα : -βελτίωση των χαρακτηριστικών του προσώπου και ενυδάτωση με φυσικό τρόπο -συντήρηση μετά από παρεμβατικές θεραπείες -αντιμετώπιση αϋπνίας ,καφαλαλγιών και οιδημάτων του προσώπου. -προάγει ευεξία και γενική υγεία.

Magazine Name or url

17


ST YLE TIPS

18

Magazine Name


s t i b a H w e N

Αυτό το μήνα αντικαθιστούμε τις συνήθειές μας με νέες πιο ωφέλιμες!

1 2 3 4 5

Αντικατέστησε τον δεύτερο καφέ της ημέρας με τσάι! Βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού και στην απώλεια κιλών. Aρχισε να ελαττώνεις την κατανάλωση γαλακτοκομικών, καθώς έχουν την τάση να μας φουσκώνουν. Δοκίμασε να ξεκινήσεις τη μέρα σου με 5 λεπτά stretching με την αγαπημένη σου μουσική αντί να πετάγεσαι από το κρεβάτι απότομα. Δεν έχεις ιδέα το πόσο θα αλλάξει η διάθεσή σου! Αν είσαι πολυάσχολη, έχε μαζί σου ένα βαζάκι με αμύγδαλα, σταφίδες και αποξηραμένα φρούτα. Θα σου δώσουν την απαιτούμενη ενέργεια χωρίς να σε παχύνουν! Πριν τον ύπνο κλείσε επιτέλους το κινητό και αντικατέστησέ το με ένα βιβλίο! Θα σε χαλαρώσει στο πι και φι!

Magazine Name or url

19


ST YLE

p o h S t r a Sm Σε μία εποχή που η μόδα ανακυκλώνεται πιο γρήγορα από ποτέ, παρατηρούμε ότι αυτό που αξίζει πραγματικά, είναι οι κλασικές μας αξίες, ειδικά όσον αφορά στο προσωπικό μας στιλ. Φυσικά και γνωρίζουμε από πρώτο χέρι ότι σε μια γενικότερη κρίση (όχι μόνο οικονομική αλλά και προσωπικού στιλ αφού το massive έχει κατακλύσει κάθε ντουλάπα), το να αποκτάς συνεχώς νέα ρούχα είναι πολυτέλεια. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ρούχα τα οποία θα φορέσεις λίγες φορές σε κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις και μετά θα αραχνιάζουν στην ντουλάπα σου. Βρήκαμε για εσένα τον πιο διασκεδαστικό τρόπο για να αποκτάς συνεχώς νέα ρούχα από πανάκριβα brands με ελάχιστα χρήματα. Ανακαλύψαμε το Hook On Chic, την ελληνική πλατφόρμα όπου μπορείς να νοικιάσεις ρούχα και τσάντες των πιο γνωστών σχεδιαστών, για ελάχιστα χρήματα και να μη ξοδέψεις μια ολόκληρη περιουσία για κάτι που θα φορέσεις μόνο μια φορά!

20

Magazine Name

ΠΩΣ Λ ΕΙΤΟΥ ΡΓΕΙ Eπιλέγεις από το www.hookonchic.com το ρούχο που σου αρέσει στο νούμερό σου. Διαλέγεις ενοικίαση για 4, 8 ή 15 ημέρες. Σου το στέλνουν στη διεύθυνσή σου, το κρατάς για τις ημέρες που έχεις επιλέξει και το επιστρέφεις! Αναλαμβάνουν εκείνοι την αποστολή, το σχολαστικό καθάρισμα μέτά από κάθε χρήση και κάνουν τη ζωή σου πανεύκολη σε αυτό τον τομέα! Αξίζει να του δώσεις μια ευκαιρία, μάλιστα στο box μας θα βρεις ένα ειδικό εκπτωτικό κωδικό, μόνο για εσένα για 20% έκπτωση!


c i h C n o k oo H

Special Discount just for you! Magazine Name or url

21


TRAVEL GUIDE & TIPS

Rome amore 22

Magazine Name

Ένα τεράστιο, ανοιχτό μουσείο. Δεν θα μπορούσε να περιγράψει κάτι άλλο καλύτερα τη Ρωμη από αυτή τη πρόταση! Τραγουδιστά Ιταλικά, απίθανες μυρωδιές φρεσκοψημμένης πίτσας σε κάθε στενό, οι οποίες μπλέκονται με τη μυρωδιά του εσπρέσσο και του αρώματος της φίνας Ιταλίδας που θα σε προσπεράσει βιαστική με τα μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου της και το κατακόκκινο κραγιόν. Άπειροι λόγοι σε κάθε γωνιά για να σπάσεις τη δίαιτά σου και άπειρα οπτικά ερεθίσματα για να


Mη ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου το travel size 55ml του body lotion Messinian Spa καθώς και την κρέμα χεριών Benostan! Το μέγεθός τους είναι ιδανικό για ταξίδια για να μην πιάνουν χώρο στο νεσεσέρ και να σε κρατούν όμορφη και περιποιημένη!

λειτουργήσει συνειρμικά ο εγκεφαλός σου και να θυμηθείς (ω ναι), τα λατινικά που μισούσες τόσο στο σχολείο. Η πόλη-κόσμημα είναι έτοιμη να σε δεχτεί με ανοιχτές αγκάλες και αυτή η περίοδος είναι η καταλληλότερη για να απολαύσεις όλα τα αξιοθέατα χωρίς την αποπνητική ζέστη!

και φυσικά να ψωνίσεις στη Via Del Corso την αντίστοιχη Ερμού. Είναι η ευκαιρία σου να απολαύσεις υπέροχο κρασί και φαγητό, να ονειρευτείς και να ερωτευτείς ξανά! Ελπίζουμε να σε πείσαμε να ταξιδέψεις!

Μη ξεχάσεις να απολαύσεις την Fontana Di Trevi, το επιβλητικό Κολοσσαίο, την Piazza Di Spanga, το Castel Saint Angelo, την Piazza del Popolo, να κάνεις περίπατο στην Villa Borgese

Magazine Name or url

23


24

Magazine Name


k r o w k r o Work w

Η ιδρύτρια του MissBlouBlou blog, box και digital magazine μας, κλήθηκε να μοιραστεί μυστικά επαγγελματικής σταδιοδρομίας με τους μαθητές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας στο πλαίσιο του Education Festival. Σε μια ανοιχτή συζήτηση, μοιράστηκε μαζί τους τις βασικές επαγγελματικές ηθικές αξίες, tips για networking, τα ζητήματα που πρέπει να προσέχουν για την επαγγελματική τους εικόνα και πως να χτίζουν

TS oTpE P3S

TO SUCCESS

σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες ή τους πελάτες τους. ‘Ενας πολύ ενδιαφέρον διάλογος με σκοπό να προετοιμάσει τους νέους επαγγελματίες για τα πρώτα τους βήματα σε επαγγελματικό περιβάλλον! Παρακάτω ακολουθούν μικρά tips που μπορεί να φανούν χρήσιμα και σε εσένα!

1 . Πρόσεχε πολύ τη δημόσια online εικόνα σου! Το 60% των υποψήφιων εργοδοτών, ελέγχει το προφίλ σου στο διαδίκτυο πριν σε προσλάβει! 2 . Μάθε personal branding. Το πως ντύνεσαι και παρουσιάζεις τον εαυτό σου, παίζει καθοριστικό ρόλο για την επαγγελματική σου πορεία. 3 . Δεν είσαι καλύτερος από κανένα και κανείς δεν είναι καλύτερος από εσένα. Να προσέχεις πως συμπεριφέρεσαι στους ανθρώπους γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν θα τους βρεις μπροστά σου!

Magazine Name or url

25


Beauty Genuis MissBlouBlouBeautyBox www.shop.missbloublou.com

Beauty Genius by MissBlouBlou ISSUE1  

MissBlouBlou Box has it's own magazine!

Beauty Genius by MissBlouBlou ISSUE1  

MissBlouBlou Box has it's own magazine!

Advertisement