Page 1

GODT RUSTET 12 .-1 5. M A R S FE VI K S TR A N D H OTE LL


Alt makter jeg i ham som gjør meg sterk. Likevel gjorde det meg godt at dere sto sammen med meg da jeg var i nød. Fil 4,13-14.

VELKOMMEN TIL PMF’S VINTERMØTE 2019!

PMF’s vintermøte handler om å gi pastorer og ansatte i Misjonskirken Norge en uke med påfyll, både for hode, hjerte og ånd. I år har vi spesielt fokus på hvordan vi kan få og bevare et emosjonelt sunt åndelig liv, slik at vi står godt rustet til å lede andre inn i det samme. Vi kommer fra svært ulike settinger og menigheter, både i størrelse, stil og beliggenhet. Noen er mange i staben, mens andre er alene. Noen kommer til PMF som surfende på en bølge av framgang og medvind. Andre kommer blødende, med ødelagte rustninger og utslitte sko. Vårt mål er at vintermøtet skal være et sted hvor du, uansett hvor du er, blir utrustet for videre reise. Her får Sterk og Sliten stille seg arm i arm, og sammen bli styrket til hver god gjerning som Gud på forhånd har lagt klar for oss. Uansett om du helst vil ha masse undervisning, ”soake” i boblebadet, bo på bønnerommet, sitte i engasjerende samtaler eller bare le sammen med andre, håper vi at du vil finne rikelig med anledning til å bli fylt opp. Det hadde vært fryktelig gøy om du kom! Velkommen til PMF Vintermøte 2019! Hilsen PMF-styret, Hanna T. B. Severinsen, André Tjersland, Odd Arild Berge, Ben Solberg, Aleksander M. Gundersen og Rune Heimvoll


BIDRAGSY TERE TONY GULDBRANDSEN

RICKARD LUNDGREN

Tony Gulbrandsen har vært musikkpastor i Arendal misjonskirke i 13 år og har en lang karriere som artist, musiker og låtskriver. Sammen med kona Lise og sine tre barn, har Tony gitt ut flere plater og reist landet rundt for å lede og undervise om lovsang. Tony leder lovsangen under årets PMF.

Rickard og hans kone Karin startet ”Gå ut mission” år 2000. I sin tjeneste har han reist verden rundt og sett hundrevis av menigheter bli plantet som en direkte følge av Gå ut missions kampanjer. Som taler tør Rickard å være ærlig om livet, samtidig som hans fortellinger inspirerer og inviterer til et nærere Gudsforhold. Rickard taler på kveldsmøtene.

TORMOD KLEIVEN Tormod Kleiven er forskningsleder for Diakonova. Han er utdannet diakon, har vært ordfører i Rømskog og er styreleder i Normisjon på fritida. Vi er heldige som også i år har fått han med som “pastor for pastorene” på vintermøtet. I tillegg vil han bidra i samtalen rundt hvordan vi ivaretar og forvalter gudsnærværet i våre menigheter.

KJELL PEDERSEN Med 33 år innen NRK TV og Radio er Kjell en erfaren mann når det gjelder media. Han vil geleide oss rundt og i spørsmålet om hvordan vi som kirker og pastorer kan møte media på en bevisst og klok måte.

ERIK ANDREASSEN, pastor i Oslo misjonskirke Betlehem og

ANNE MARGRETHE MANDTANFINDSEN, menighetsrådgiver, vil ta oss med i en viktig undervisning om Emosjonelt sunn åndelighet.

Vi har selvfølgelig flere fra egne rekker som bidrar. Disse vil bli nærmere presentert på www.mknu.no/pmf19 og Facebook-gruppa “PMF” etter hvert.


PMF-TALKS: PM Fs TED -TALKS:

Vi fortsetter med suksessen ”Ted-talks” fra i fjor, men med en ny vri. Vi har utfordret fem personer til å ha hver sin Nytt av året er at vi har utfordret “PMF-talk”, en tale på 13 minutter om seks personer i fellesskapet vårt, et aktuelt tema. Etter lunsj kan du velge til å ha hver sin “ted-talk”, en tale på to PMF-talks som du ønsker å høre mer 13 minutter om et aktuelt tema. om i seminar-form. Talerne TA Ler: E R NE E R : Dahl Johannesen, • Margot LindaAmlie Andernach - barne og familiepastor i OsloMKNU: Levende Tro-konsulent, misjonskirke Betlehem ”Easy come, easy go”.

Grete Jarlesdatter Vangstad Mats Sveindal, Ungdomskonsulent - pastor i Bodø Misjonskirke

i UNG: ”Randesunds ungdomsar-

Markus beid” Kvavik - ungdomspastor i Lyngdal Misjonskirke

Torben Martin Joswig, leder

Martin Daland nasjonal avdeling, MKNU: - pastor i Skien Misjonskirke

”Hva med resten?”

Pål Brenne • Bjørn Øyvind Fjeld, tidl. førstelek- pastor i Misjonskirke Oslo Syd

tor ved Ansgar: ”Bibelsyn”

André Tjersland • - Pastor Lars Mandelkow, i i Misjonskirkenhøgskolelektor Askim

psykologi ved Ansgar: ”Når psykologi og tro snakker sammen”

Vi skal til Fevik Strand Hotell. Et nydelig hotell som Fevik Strand Hotell. Et STED ET: i Sørlandsskjærgården. STEDETliggerVirettskalvedtilvannkanten

nydeligtilhotell som ligger I motsetning på Rømskog, er detrett herved ikke bevannkanten i Sørlandsskjærgården. grensning på antall enkeltrom, men det er også mulig å velge dobbelrom.


TIRSDAG: Etter lunsj:

”Hva gjør vi når Gud kommer?” Med Ben Solberg, Torbjørg Oline Nyli m. fl

Kveld:

Kveldsmøte med Rickard Lundgren

ONSDAG: Før lunsj:

Morgensamling

Workshop: ”Emosjonelt Sunn Åndelighet” med Misjonskirken Norge

PROG R AM For oppdaterte detaljer, se www.mknu.no/pmf19 og meld deg inn i Facebook-gruppa “PMF”.

Etter lunsj:

”Emosjonelt Sunn Åndelighet” med Misjonskirken Norge

Kveld:

Kveldsmøte med Rickard Lundgren

TORSDAG: Før lunsj:

Morgensamling

Seminar: ”Hvordan møte media som pastorer og kirke” v/ Kjell Pedersen. PMF-talks. Etter lunsj:

PMF-workshops

Kveld:

Festmiddag med Daniel Brændeland og Benjamin Lindefjeld som konferansier.

FREDAG: Før lunsj:

Morgensamling

Seminarer: ”Veien videre”. Avreise kl 12 (ikke lunsj, men mulighet for matpakke)


PR AK TIS K PRIS: Pris er 4700 kr pr. pers i dobbeltrom og 5250 kr pr. enkeltrom*. Er du pensjonist eller student får du hele uken for 3500 kr. Pensjonister får enkeltrom. Det er mulig å komme på dagsbesøk til oss. Dette koster 1200 kr og er inkludert lunsj og 3-retters middag. Fra person nummer tre fra samme stab, gis det 500 kr rabatt. Dette justeres etter påmelding. Send e-post til pmfstyret@gmail.com for å be om dette. Det er også mulig å søke om redusert pris, dersom man ikke er student eller pensjonist og det ikke er arbeidsgiver som dekker oppholdet. *Prisen forutsetter betalt kontingent, dersom man er PMF-medlem (og ikke pensjonist). Har man ikke betalt kontingent for 2019 før deltagelse på vintermøtet, faktureres et tillegg på 500 kr i etterkant. Det er mulig å betale kontingent (200 kr) ved påmelding i checkin.

Vi har tilgang på 20 enkeltrom, men anbefaler de fleste å velge dobbeltrom. Dersom du har noen du ønsker å dele rom med, kan dette skrives i kommentarfeltet når du melder deg på.

REISESTØTTE: Pris på reise kommer i tillegg. Om dette beløper seg til mer enn kr 1500,-, kan man søke PMF om støtte.

TRANSPORT OG MER INFO: På www.strandhotelfevik.no finner du både reisebeskrivelse og mer informasjon. Ved påmelding kan du melde fra om du trenger transport fra Kjevik Flyplass, og vi vil vurdere løsninger basert på antall.

JA! Jeg blir selvsagt med på PMFs vintermøte 12.-15.mars 2019!

JA! Jeg logger meg inn på www.checkin.no og gir nødvendig info der! Påmeldingen åpner 1.februar og stenger 28.februar.

Profile for Misjonskirken Norge - Misjonsbladet - UNG

PMFs vintermøte 2019  

Brosjyren for vintermøtet 2019 til Pastor- og medarbeiderforeningen (PMF) i Misjonskirken Norge. www.mknu.no/pmf

PMFs vintermøte 2019  

Brosjyren for vintermøtet 2019 til Pastor- og medarbeiderforeningen (PMF) i Misjonskirken Norge. www.mknu.no/pmf

Advertisement