Page 5

Hva skjer etter 2020?

Komiteen for MOMENT2020 består blant annet av, f.v.: Håkon Jahren, Jarle Råmunddal, Øyvind Haraldseid, Stein Bjørkholt, Torunn Lian, Kristian Råmunddal, Renate Svendsen og Svein Aksel Nakkestad. Q42 i Kristiansand blir møtestedet. Foto: Trond Filberg.

Hva beveger oss videre etter Vekst 2020 perioden er over? Hva vil prege oss det kommende tiåret? På MOMENT2020 den 24.-26. april 2020, vil disse spørsmålene være i fokus. Vekst 2020 er navnet på vår felles satsing for tiårsperioden 2010 til 2020. Med konkrete mål om fordobling og fordypning, menighetsplanting og vekst, har dette gitt inspirasjon og retning for fellesarbeidet i Misjonskirken Norge. Nå nærmer vi oss slutten på perioden, og i forbindelse med Generalforsamlingen i april 2020, samles vi derfor for å se framover for tiden som kommer. Bevegelse framover Ordet «moment» er latin og betyr «bevege». Det er også synonym for ordet «milepæl». På engelsk betyr ordet «øyeblikk».

MOMENT2020 er møteplassen der alle i kirkesamfunnet vil se bakover, feire dagens enhet og fellesskap – og samtidig se framover. Tillitsvalgte, ansatte og representanter fra alle misjonsmenighetene og fra Ansgarskolen, Misjonskirken UNG og Misjonskirken Norge er invitert. Åpne og formelle møter De viktigste møteplassene under MOMENT2020 vil være på Ansgarskolen (Hånes) og i Q42 (Kvadraturen). I konferansebygget Q42 blir det åpne kveldsmøter. Misjonskirken Norges generalforsamling, landsmøte for Misjonskirken UNG og eiermøte for Ansgarskolen gjennomføres på Hånes. Vertsmenighetene for arrangementet er ti lokale misjonskirker: Randesund misjonskirke, Ytre Randesund misjonskirke, Flekkerøy misjonskirke, Kristiansand misjonskirke Salem, Justnes misjonskirke, Hånes misjonskirke, Søgne

misjonskirke, Vågsbygd misjonskirke, Torridal misjonskirke og Hellemyr misjonskirke. Disse inviterte ved forrige generalforsamling, resten av kirkesamfunnet til Kristiansand i 2020. Ledergruppe på turné Hvordan løser vi oppdraget best i fellesskap? Hvordan får vi til gode generasjonsoverganger og bygger framtidens ledere? I tiden fram mot 2020 vil ledere fra Misjonskirken Norge sentralt møte ansatte, ledere og lederskap i de lokale misjonskirkene for å snakke om disse spørsmålene og sette fokus på vår visjon og vårt felles oppdrag. På elleve ulike samlinger over hele landet, skal alle menighetene våre få muligheten til å være med å be, tenke og legge planer for det neste tiåret i fellesskap.

mknu.no/moment2020

# 01 /2019

5

Profile for Misjonskirken Norge - Misjonsbladet - UNG

Misjonsbladet nr. 1 - 2019  

Misjonsbladet er hovedorganet for Misjonskirken Norge og Misjonskirken UNG. www.misjonsbladet.no

Misjonsbladet nr. 1 - 2019  

Misjonsbladet er hovedorganet for Misjonskirken Norge og Misjonskirken UNG. www.misjonsbladet.no

Advertisement