Page 1

S OMMER F E S T I VA L EN 20 19

S OM ME R F E S T I VA L 9.-1 4 . JUL I 20 19

www.livogvekst.no

1


HI L SE N

VELKOMMEN TIL LIV & VEKST! Liv & Vekst skal være «et sted for fellesskap og styrket Jesus-tro». En av de tingene som kan være med å styrke dette, er å ha en fast rytme i livet, og i Misjonskirken liker vi å kalle denne rytmen for disippelpuls. En disippel med en levende tro kan ha mange slags pulsslag: fellesskap, bønn, tjeneste, hvile, lovsang og bibellesning. I sommer vil vi sette fokus på Bibelen. Den levende boka som har gitt liv til så mange og likevel kan være så lett å glemme i en hektisk hverdag! Eller, den kan oppleves tørr som en ørken! Tenk om sommerens festival gjorde at både de unge og eldre blant oss fikk en ny entusiasme og glød i møte med denne boka? Tenk om hver av oss fikk en fornyet erfaring av den kilden Bibelen kan være i våre liv? Hvilken forskjell ville det 2

gjøre for oss om vi ble aktive bibelbrukere til hverdags? Gjennom årets festivaluke vil vi inspirere barn, ungdom, voksne og eldre til å bruke Bibelen. Vi vil skape en ny begeistring for Guds ord! Velkommen til Liv & Vekst sommerfestival 2019! Øyvind Haraldseid, Misjonskirken Norge Svein Aksel Nakkestad, Misjonskirken UNG Ingunn F. Breistein, Ansgarskolen


, Alle sammen-moter Alle sammen-møtene er for alle generasjoner. Vi inviterer til en snau time med Jesus og mennesker, lek og moro, alvor og ro, lovsang, dans og tilbedelse.

Stagedive Live vil lede oss i lovsangen. Jump Stagedive, Camp Stagedive og Across er med på møtene torsdag og søndag. Lørdag får vi besøk av Jarle Waldemar som har hele møtet. Alle tider i et liv teller, og i år vil vi se litt ekstra på hva som er viktig i de ulike tidene – en ny tid hver dag. Dette vil på forskjellige måter bli reflektert i møtene. Noen av aktørene i år er Eivind Galdal, Viggo Klausen, Ellen Merete Drønen og Kristine Lauvrak. Kom – uansett alder!

ONSDAG-SØNDAG 10.00 Stavernhallen 3


t r e su p for barna!

og til og med dem som skal starte i 1. klasse til høsten. Stedet er i aktivitetssalen i Stavernhallens nybygg 2.etasje, kl 18.00-19.30. Voksne formidler Jesus-fortellingene med både sang, musikk, andakt, lek og moro. Lørdag får SuperDuper besøk av Jarle Waldemar. Hvert barn må komme i følge med en voksen! Gjør gjerne avtaler med andre foreldre om å passe hverandres barn. Poenget er at hvert barn har en voksen de er trygg på under samlingen. Det er også vakter som følger med.

Samlingene ledes av mennesker som ser barna og «gir jernet» for at nettopp ditt barn skal trives, være trygg, ha det gøy og bli enda mer kjent med Jesus. Det blir smågrupper i flere av tilbudene.

24/7 er for barna som skal begynne i andre til femte klasse etter sommeren. Det starter kl 18.00 i Stavernhallens nybygg. Haugesund misjonskirke står i spissen for samlingen med lek og moro, god forkynnelse og tid i smågrupper. Det blir full fart og mye energi, krydret med musikk, sang og dans.

Krabbekroken for de

Tweens er for de som starter i sjette

aller yngste (0-2 år) er for barna og deres voksne. Stedet er i 2. etasje i Stavernhallens nybygg. Det er leker, krabbematter og kjøkken i rommet. Toaletter er ikke langt unna. Alle sammenmøter og Storsamling blir overført til en TV i rommet. 4

SuperDuper er for barn fra 3 år

og sjuende klasse til høsten. Det starter kl 20.00 i Stavernhallens nybygg. Grimstad misjonskirke byr på forkynnelse, sang, dans, musikk, tid i smågrupper, konkurranser og moro. I tillegg blir det «Tweens Aktiv» på kunstgressbanen fra kl 18. Dette blir en aktivitetsøkt med lek, spill og gøy.


FORELDREMØTE For at du som foresatt skal være trygg, og for at barna skal få et best mulig opplegg, må du komme på foreldremøtet. Her får du nyttig og nødvendig informasjon, og god anledning til å stille spørsmål. Dersom du har et barn med ekstra utfordringer vil vi at du opplyser om dette ved å sende en e-post til Linda A. Johannesen, linda@mknu.no, når du melder deg på. Vi trenger ikke å vite detaljer, men vi ønsker å være forberedt slik at vi kan møte alle på best mulig måte. Det kan være aktuelt at foreldre selv må være med, dersom barna trenger ekstra oppfølging. Vi håper på forståelse for dette.

ONSDAG kl 11.15 Hovedbygg peisestue

Ansvarlig for barnas sommerfestival: Linda A. Johannesen linda@mknu.no

Vakter og aktiviteter Alle samlingene har ordninger med vakter. Dette for å øke både barnas sosiale trygghet og fysiske sikkerhet. For å få nok voksne må alle som har barn på festivalen ta minimum én økt blant barna i løpet av uka. Dette blir fordelt på forhånd, og du vil få e-post om hva din oppgave blir. Du får også en sms om ditt ansvar på morgenen samme dag. Vi tar forbehold om eventuelle forandringer. Husk at alle barna må være registrert i Festivalkontoret for å være med. Her får de også et armbånd med foresattes mobilnummer. Se til at nummeret er leselig gjennom hele uka. Festivalområdet innbyr til lek og aktiviteter som fotball, volleyball, klatring i trær, bading og sykling. Det blir organisert fotball på kunstgressbanen ved Stavernhallen onsdag og torsdag, kl 13.00 for barn, og Kl 14.00 for voksne. Onsdag-lørdag blir det hoppeslott på folkehøgskolen fra kl.13.00 -14.30. Fredag har vi rabatt på billett til Foldvik familiepark (foldvik.no). For rabatt kan du få med et deltagerbevis i Festivalkontoret, som gir mer informasjon.

Torsdag kl 15.15 Bibelfest i Nesjarheim 5


Ungdomsleirene 6

Ansvarlig for ungdomsleirene: Helene M. Gundersen helene@mknu.no

Jump Stagedive

Camp Stagedive

Across

I år har vi laget en helt ny leir for alle som skal begynne i 8. klasse, nemlig Jump Stagedive! Det blir mange fellesaktiviteter med Camp Stagedive, og om morgenene deltar alle på Powerstation. I tillegg finner vi på sprell, har egne smågrupper og egen Powerstation på kveldene. Vi gleder oss til å se deg på Jump Stagedive!

For deg som starter i 9. og 10. klasse. Det blir god stemning og mange opplevelser. Vi har aktiviteter som fotball, volleyball, bading, underholdning og mye mer! Jesus er i fokus, og du vil få muligheten til å bli bedre kjent med Ham.

For deg mellom 16 og 20 år, med andre ord for deg som er ferdig med ungdomsskolen. Dette er en fantastisk møteplass med tid for Jesus og vennskap. I tillegg til aktiviteter og Powerstation, blir det spennende seminarer med det beste vi har innen ledertrening!


Powerstation

Dette er møtene til Jump Stagedive, Camp Stagedive og Across. Powerstation, kraftstasjonen, er hjertet i alle leirene. Her blir det fullt trøkk med Jesus, lovsang, talere og innslag som rører ånd, sjel og kropp. Om morgenene er alle sammen, mens Jump Stagedive har egen Powerstation på kvelden.

Ledere

Vil du være leder på leir? Vi har bruk for ledere til mange oppgaver. Ungdommene trenger blant annet gruppeledere, aktivitetsledere, nattevakter og førstehjelpsansvarlige. På Jump Stagedive og Camp Stagedive kan du være leder fra du er 19 år, og på Across fra du er 22 år. Ta kontakt om du ønsker å være leder: Jump: Håkon Vikse – haako-vi@online.no, Camp: Martine Aanensen – martineaanensen@gmail.com, Across: Iselin Eidsnes – iselineidsnes@gmail.com. Across’ere kan også være hjelpeledere for 1.-4. klassinger på 24/7. De har et program som ikke kolliderer med eget program. Kontakt Linda, linda@mknu.no. Kryss av i Checkin.

Praktisk

Deltakere på Stagedive og Across bor på eget område ved Nesjarheim. Stagedivere overnatter i ferdigriggede lavvoer,

og de må ta med sovepose og liggeunderlag (ikke oppblåsbar madrass). Deltagere på Across må selv ta med telt for overnatting, sammen med sovepose og liggeunderlag.

Priser Jump Stagedive og Camp Stagedive: Medlemmer i UNG: kr 1850 Ikke-medlemmer: kr 2050

Priser Across:

Medlemmer i UNG: kr 1950 Ikke-medlemmer: kr 2150 Hjelpeledere på 24/7 får kr 490 i rabatt.

Søskenpriser for UNG-medlemmer: 2 søsken: kr 1610 per pers. 3 søsken: kr 1390 per pers.

Festivalpasset SA

Det samme festivalpasset (armbånd) gjelder for både Stagedive og Across. Festivalpasset SA inkluderer all mat, overnatting og T-skjorte.

Påmelding

Påmelding skjer på egne sider via Checkin.no. Mer informasjon om påmelding, opplegg, oppdatert program og valg av spor, klikk deg inn på nettsiden www.livogvekst.no eller på www.facebook.no/Stagedive.UNG og www.facebook.com/ Across.UNG

7


Storsamlinger

I STAVERNHALLEN

TIRSDAG-LØRDAG 18.00 Stavernhallen 8

Storsamlingen er kveldsmøtet i sommerfestivalen med lovsang og tale. Parallelt har barna sine møter, så storsamlingen er lagt opp for voksne. Det tas inn kollekt til nasjonale og internasjonale formål.


Tirsdag: Solveig Tufte Johansen

Fredag: Knut Tveitereid

Solveig er en kjær forkynner i vårt kirkesamfunn med bakgrunn som pastor i Skien misjonskirke og taler på Kvinnekonferansen. Hun har holdt gode bibeltimer på sommerfestivalen og inspirerer til å bli bedre kjent med Guds ord.

Knut er førsteamanuensis ved NLA-høgskolen og har vært ungdomsprest i Uranienborg menighet og ungdomspastor Storsalen menighet i Oslo. Han har utgitt bøkene «En helt overkommelig bibel», «En helt overkommelig disippel» og «Jesus: overkommelig og ubegripelig».

Onsdag: Viggo Klausen Viggo er barne- og familieforkynner i Misjonskirken UNG. I over tjue år har han vært en tydelig formidler av Jesus, langt utover egne rekker. Han er ustanselig på reisefot og taler i små kirker og store kirkekonferanser.

Lørdag: Martin Daland Martin er hovedpastor i Skien misjonskirke og har vært medlem i Nasjonalt råd i Misjonskirken Norge.

Torsdag: Torbjørg Oline Nyli

Lovsang

Torbjørg Oline har begynt som hovedpastor i Ytre Randesund misjonskirke, etter at hun nylig avsluttet som pastor i Fevik misjonskirke. Hun er forfatter av boka «Etterlysning: Åndelige foreldre» og har vært daglig leder i Misjonskirken UNG.

Lovsangen i storsamlingene ledes av et team fra Flekkerøy misjonskirke i Kristiansand.

9


HOVEDPROGRAM 9.-14. JULI 2019 Tirsdag

Torsdag

10.00 18.00

7.30 9.00 10.00

21.00

Festivalkontoret åpner for registrering Storsamling, Stavernhallen, Taler: Solveig Tufte Johansen Sceneprogram i Hagekroa

Onsdag 7.30 9.00 10.00 11.15 13.00 15.00 18.00 21.00

Bønn i kapellet Bibeltime, Undervisningsbygget Alle-sammen møte, Stavernhallen, Taler: Ellen Merete Drønen Foreldremøte, Peisestua Bli kjent samling for nye, oppmøte utenfor Hovedbygget Storseminar med Bjørn Are Davidsen, Undervisningsbygget Storsamling, Stavernhallen, Taler: Viggo Klausen Sceneprogram i Hagekroa

15.00 15.15 18.00 21.00

Fredag 7.30 9.00 10.00 15.00 18.00 21.00

10

Bønn i kapellet Bibeltime, Undervisningsbygget Alle sammen-møte, Stavernhallen, Taler: Eivind Galdal Storseminar med Sindre Olafsrud, Undervisningsbygget Bibelfest for barn med foreldre, Nesjarheim Storsamling, Stavernhallen. Taler: Torbjørg Oline Nyli Sceneprogram i Hagekroa

Bønn i kapellet Bibeltime, Undervisningsbygget Alle sammen-møte, Stavernhallen, Taler: Kristine Lauvrak Storseminar med Knut Tveitereid, Undervisningsbygget Storsamling, Stavernhallen, Taler: Knut Tveitereid Sceneprogram i Hagekroa


Det tas forbehold om endringer i programmet. Følg med på oppdateringer på www.livogvekst.no.

Lørdag 7.30 9.00 10.00 13.00 13.00 15.00 18.00 21.00

Bønn i kapellet Bibeltime, Undervisningsbygget Alle sammen-møte, Stavernhallen, Jarle Waldemar Storseminar med Jarle Waldemar, Undervisningsbygget PMF-samling for medlemmer, Nesjarheim Misjonsløpet for Kongo Storsamling, Stavernhallen, Taler: Martin Daland Sceneprogram i Hagekroa

Søndag 7.30 10.00

Bønn i kapellet Felles gudstjeneste, Stavernhallen. Taler: Viggo Klausen

I møtene tar vi opp kollekt. Du kan gi med kontanter, kortterminal eller Vipps. I Alle sammen-møtene er det kun Vipps-innsamling. Gavene går til vårt nasjonale og internasjonale arbeid. 11


EIENDOMSFORVALTNING | EIENDOMSUTVIKLING EIERSTYRING | SELSKAPSLEDELSE

SVEIN ROAR ANDERSEN AS www.sra.no

• Betongsaging • Kjerneboring • Meisling • Riving • Betongsaging • Kjerneboring • Meisling www.dybdahlbetong.no • Riving www.dybdahlbetong.no

VIL DU HJELPE TIL? Vi trenger mange frivillige medhjelpere i festivalen. I påmeldingen kan du se aktuelle oppgaver du kan hjelpe til med, blant annet nattvakter og ryddehjelp. Barne- og ungdomstilbudene trenger gruppeledere og vakter. Vil du hjelpe til? Kryss av ved påmeldingen eller meld fra til festivalsjefen på e-post: tor.marius@mknu.no.

12

– Pensjonsspesialisten


Storseminarer

Storseminarer Undervisningsbygget

Onsdag kl 15.00

Fredag kl 15.00

Bjørn Are er en skribent og forfatter, og han holder foredrag om religionsfilosofi, tro og vitenskap. Bjørn Are er knyttet til foreningen Skepsis, og har skrevet bøker og artikler om myter og vandrehistorier, om vitenskapshistorien og den europeiske middelalderen, progrock og tegneserier. Han er sivilingeniør med tilleggsstudier i pedagogikk og sosialantropologi.

Knut er opptatt av kirke, ungdom, forkynnelse, bibelbruk og trosopplæring. Fra en pastoral bakgrunn arbeider han i dag ved NLA-høgskolen og forsker på tema knyttet til disippelskap og ungdom. Flere av hans bøker har ordet «overkommelig» i seg, og Knut ønsker å gjøre troen og livet som disippel tilgjengelig for alle mennesker.

Torsdag kl 15.00

Lørdag kl 13.00

Teamarbeid kan gjøre arbeidet effektivt og meningsfylt, men dårlig teamarbeid kan sluke krefter. Seminaret vil se nærmere på hva som virker destruktivt på sunt teamarbeid. Sindre har bakgrunn i Laget (NKSS) og er i dag leder for Nordic Navigation som hjelper organisasjoner med lederutvikling.

Sommeren 2019 kommer Jarle og Karina Waldemar ut med boka «Slik hjelper du barnet ditt til å bli den beste utgaven av seg selv». Boka tar for seg viktige sider ved foreldrerollen og hvordan prege hjemmet med godhet og raushet. Jarle er opptatt av å formidle evangeliet kreativt, ikke minst til familiene.

Bjørn Are Davidsen: «Lurt av læreboken?»

Sindre Olafsrud: «Når teamarbeid blir vanskelig – og hvordan løse det»

Knut Tveitereid: «En helt overkommelig Bibel»

Jarle Waldemar: «Slik hjelper du barnet ditt til å bli den beste utgaven av seg selv»

13


ansgarhogskole.no

ansgarskolen.no

Trygghet du trenger i møte med framtiden. Hos Knif Trygghet får du som frivillig eller ansatt i et kristent fellesskap forsikret både dine og din organisasjons eiendeler.

LØP OG SPONS! Vi utfordrer alle til å løpe flest mulig runder i misjonsløpet for å samle inn penger til Kongo. Hver løper må skaffe seg sponsorer som satser rause beløp per runde løperne gjennomfører. Løpet skjer inne på festivalområdet og starter ved Hovedbygget. Blant løperne blir det kåret vinnere i flere kategorier. Mer informasjon for opplegg og registrering av løpere og sponsorer, på nettsiden: mknu.no/misjonslopet

kniftrygghet.no | 23 68 39 00


, Misjonslopet

15.00 Lørdag

Med mye moro og engasjerte supportere er løpere og sponsorer med på å samle inn store summer for misjonen. I år samler vi inn til vårt arbeid i Kongo-Brazzaville. Misjonskirken Norge har fulgt den kongolesiske kirken helt siden 1939, da våre første misjonærer dro til den sentral-afrikanske republikken. Siden den gang har vi samarbeidet med vår søsterkirke i Kongo, både gjennom vekst og framgang, og store prøvelser. I Kongo støtter vi flere prosjekter: • Ngamaba, arbeid blant sårbare barn • Urfolks rettigheter og kultur • Bekjempelse av kjønnsbasert vold • Evangelisering blant teke-folket • Ledertrening og pastorutdanning • Trosopplæring i menigheter

LØP FOR KONGO! 15


Bibeltimer Bønn Maria-kapellet er åpent hver dag for deg som ønsker et sted for stillhet, ettertanke og bønn. Morgenbønn skjer onsdag-søndag kl 7.30 i kapellet. Forbønnsteam vil være tilgjengelig ved storsamlingene i Stavernhallen, men også for samtale og forbønn underveis.

16

Bibelen er hovedtema for sommerfestivalen, og bibeltimene vil starte dagene med inspirerende bibelundervisning onsdag, torsdag, fredag og lørdag. Dette skjer kl 9.00 i Undervisningsbygget. Medarbeidere fra Misjonskirken Norge holder bibeltimene.

Bibelfest Torsdag kl. 15.15 i Nesjarheim er det bibelfest for foreldre og barn som skal starte i 4.-7. klasse. Ansatte og ledere oppfordres til å se en demonstrasjon av en Levende tro-samling med Bibelen som tema.

Hagekroas scene På kveldene er det sceneprogram i Hagekroa, stedet mange møter hverandre for hygge, grillmat og en god prat. Fra kl 21.00 er det variert underholdning fra scenekanten. Humor og musikk er viktige ingredienser! Lars Martin Torp fra Lillesand er scenesjef.


MAT Alle måltidene serveres i Hovedbyggets spisesal og i Hagekroa. Har du særlige diettbehov oppgi dette ved påmelding. Om vi ikke klarer å imøtekomme ditt behov, vil vi ta kontakt med deg for en løsning. I kaféen får du kjøpt kaker, is, brus, slush, snacks og annet godteri, samt valgfritt fra kaffeautomat. Kaféen holder oppe til kl 23.00 hver dag. Hver kveld er det salg i Hagekroa av grillmat og drikke fra kl 20.30.

MÅLTIDENE Kl 8.00 Frokost Kl 12.00 Lunsj Kl 16.00 Middag

HVOR ER DET?

SIKKERHET

Stavern folkehøyskole Fredtun og Stavernhallen er sommerfestivalens område. Aktiviteter, møter, mat og innkvartering skjer flere steder og i forskjellige bygg på stedet.

Festivalområdet skal være et trygt sted for alle. På grunn av regler for branngater, må vi begrense antall parkerte biler på folkehøyskolens område. Følg skilting og informasjon.

Det er laget et eget kart for festivalområdets bygg og møteplasser. Kartet er tilgjengelig på nettsiden og på arrangementets Facebook-side.

Festivalen har utarbeidet planer for krisehåndtering for brann, personskade, dødsfall, forsvinning, grenseoverskridende atferd eller mistanke om overgrep.

17


. Pamelding

Påmeldingen skjer på nettsiden Checkin.no. Før du starter påmeldingen, bør du ha registrert deg med profil på Checkin. Tenk nøye gjennom hva du ønsker å melde deg på til, før du starter. Betaling skjer med betalingskort ved påmeldingen. Merk, det er egen påmelding i Checkin for ungdomsleirene.

Valg av overnatting og rom

Vi forsøker å etterkomme alle ønsker når det gjelder overnatting. Bestilte rom blir holdt av fram til betalingsfrist. De beste rommene er i internatene Vestly, Fredvang og på JKØ, der alle rom har eget bad/WC. Øvrige internatrom på folkehøyskolen har i hovedsak plass til tre personer, men det er mulig å bo fire avhengig av alder. Felles bad/WC på gangen. Nytt i år er rom på Soldathjemmet uten pensjon. Familier på tre får ett rom, mens familier på fire kan måtte få to rom.

18

Avbestilling og refusjon

Ved avbestilling før 1. juni er avbestillingsgebyret kr 450. Før 1. juli gir vi 50 prosent refusjon av fakturabeløp. Ved sykdom bør egen reiseforsikring benyttes for refusjoner. Stagedive og Across har egen påmelding med priser som ikke kan kombineres med prisene for familier eller andre voksne. Har du spørsmål eller avklaringer for påmelding, ta kontakt med festivalsjef Tor Marius Langås på e-post tor.marius@ mknu.no eller telefon 477 54 990.


PRISER 2019

Festivalpris = festivalpass + overnatting

Festivalpass

Overnatting

Alle som deltar må ha festivalpass, inklusiv dagsbesøk. Festivalpasset (et armbånd) mottar du ved ankomst i registreringen på festivalkontoret. Kontroll av gyldig pass vil kunne skje ved inngang til møter, matsal og aktiviteter.

Internatene Bjørkly og Tunheim m/full pensjon, de rimeligste på folkehøgskolen. Dobbeltrom, voksen: kr 3 220 per person* Enkeltrom, voksen: kr 3 630 per person Barn 3-12 år: kr 1 185 per person Sengetøy: inkludert. Nytt i år!

Ukespass for voksne og barn (3-12 år): kr 750 (kr 950 etter 1. juni) Makspris familie: kr 3 250 Dagspass (uansett antall timer man er på stedet): kr 150 (kr 200 etter 1. juni)

Internatene Vestly og Fredvang m/full pensjon, de nyeste rommene. Dobbeltrom, voksen: kr 4 500 per person* Barn 3-12 år: kr 1 625 per barn Sengetøy: inkludert

Merk! Barn under 3 år bor og spiser gratis, men alle barn må meldes på. Prisene og prispakkene gjelder ikke for barn og ungdom fra 12 år som skal delta på Jump Stagedive, Camp Stagedive eller Across.

Justissektorens kurs- og øvingssenter (JKØ) m/full pensjon, god standard. Ligger en kort spasertur fra Stavernhallen mot sentrum. Frokost spises på stedet. Dobbeltrom, voksen: kr 3 850 per person* Enkeltrom, voksen: kr 4 550 per person *For å få denne prisen må bestillingen inkludere to voksne.

Nyhet! Soldathjemmet, standard midt mellom tilbudene på folkehøgskolen. Ny overnattingsmulighet innendørs. Uten pensjon, men med tilgang på kjøkken. Ligger en kort spasertur fra Stavernhallen mot sjøen. Pris per rom, ikke person. Dobbeltrom: kr 3100 per rom Enkeltrom: kr 2000 per rom

Camping på festivalområdet Vogn/bil: kr 1 700 Stort telt: kr 1 375 (4-mannstelt og større) Lite telt: kr 900 (1 til 3-mannstelt) Strøm: kr 130 (valgfritt) Tidligste innkjøring på området for camping er mandag kl 14.00. Kost for campere Deltagere som bor på campingen kan bestille måltider sammen med andre deltagere. Kan velge mellom full pensjon eller bare middag. Full pensjon: Voksen: kr 1 650,  3-12 år: kr 625 Kun middag: Voksen: kr 850,  3-12 år: kr 300 19


Velkommen til Stavern! #livogvekst Oppdatert informasjon og program pĂĽ sommerfestivalens nettside:

20

www.livogvekst.no

MISJONSKIRKEN

NORGE

MISJONSKIRKEN

UNG

Profile for Misjonskirken Norge - Misjonsbladet - UNG

Liv & Vekst 2019 sommerfestival Stavern  

Brosjyren for sommerfestivalen med deltagere fra menighetene i Misjonskirken Norge. Arrangeres i samarbeid med Misjonskirken UNG og Ansgarsk...

Liv & Vekst 2019 sommerfestival Stavern  

Brosjyren for sommerfestivalen med deltagere fra menighetene i Misjonskirken Norge. Arrangeres i samarbeid med Misjonskirken UNG og Ansgarsk...

Advertisement