Page 1

MISJONSKIRKEN

SPEIDERKORPS

’19

KOMBIKURS 2019

20.-22. SEPTEMBER 2019

NYE KURS I ÅR: • Kristen trening • Film og media


Kombikursene 2019: Misjonskirken Speiderkorps inviterer til spennende og lærerike kurs på Hovden. Kombikurs er samlebetegnelsen på mange kurs som vi holder samtidig. Hvert kurs har egne opplegg, og vi har felles samlinger der alle er sammen. Kursene utvikler speiderledere og patruljeførere med viktige erfaringer og masse speiderkunnskap. Kursene er for MSK-speidere fra 7. klasse – og til og med godt voksne. Alle kursene er tilrettelagt for alder og verv.

ASSISTENT 1 Kursleder: Andreas Bjørsvik Mobil: 412 67 928 E-post: andreas.bjorsvik@gmail.com Dette kurset har mye praktisk læring og litt teori. Har du fylt 12 år og vil lære hvordan det er å lede en speiderpatrulje er dette kurset for deg. Vi sover inne hele helgen. PEFF 1 Kursleder: Stine Moldeklev Mobil: 919 18 033 E-post: Stineandersenmoldeklev@hotmail.no Peff 1 er et kurs for alle som går i 8. klasse eller over. I løpet av kurset lærer du generell speiderkunnskap, hvordan være patruljefører, turplanlegging, turgjennomføring og mye mer. Vi kan love en gøy, utfordrende og lærerik speiderhelg. Vi sover inne første natt og ute siste.

PEFF 2 Kursleder: Mads Seim Mobil: 901 41 926 E-post: maaads--@hotmail.com Peff2 handler om ledertrening og kurset er for deg som går i 9. Klasse. Opplegget vil inneholde samarbeid, konkurranser og en fantastisk naturopplevelse! Vi skal sove ute, grille bål og gjøre dere til verdens beste ledere. Vi gleder oss til å se akkurat deg på Peff 2! Tema som inngår i kursene Assistent 1 og Peff 1 og 2: - kristen trening i patruljen - patruljeføreren og assistenten - fordeling av oppgaver i patruljen, på møter, på leir - patruljemøtet i praksis - turplanlegging og overnattingsteknikk - leirbålet som samlingspunkt


PEFF 3 (FF) Kursleder: Per Kristian Næs Mobil: 993 61 634 E-post: perkn_92@hotmail.com Peff 3(ff) er en populær samling for eldre speidere som har deltatt på Peff 1 og 2. For å være med på dette kurset må du fylle 15 år i løpet av 2019. Her vil du lære mye nytt gjennom spennende aktiviteter. Du treffer gutter og jenter på din egen alder i tillegg til verdens tøffeste ledere. Det soves ute hele helgen. ROVER Kursleder: Morten Rønnestad Mobil: 906 99 368 E-post: mortenronnestad@gmail.com Dette lederkurset er for deg som har deltatt på Peff-treff og har lyst på nye utfordringer. Kurset vil kanskje være både psykisk og fysisk krevende for noen. Opplegget vil inneholde konkurranse, fart og spenning.

PROGRAMKURSET Kursleder: Kirsten S. Bondevik Mobil: 980 56 858 E-post: Kirsten.bondevik@dahlske.vgs.no Programkurset er et grunnleggende kurs for speiderledere. Du trenger ingen spesielle forkunnskaper, og er du ny leder er dette et kurs som vil gjøre deg til en tryggere leder. Tema: Hvordan fungerer de ulike delene av gruppa sammen, patruljesystemet, mening og helhet i treningsprogrammet, halv- og helårsplanlegging, kristen trening, samt tur som deltakerne planlegger. Aldersgrensen er 17 år.

familien og gode venner på hyttetur på høyfjellet! Dette er et sosialt kurs som også er åpnet for personer som ikke er speidere.

SOSIALEN Kursleder: Roy Slettne Mobil: 991 53 312 Epost: royslett@online.no Dette kurset er for ledere som har deltatt på Programkurset og andre lederkurs tidligere. Her blir det lagt vekt på utveksling av erfaringer, tanker og idéer fra speiderhverdagen fra den enkelte deltaker i en «løs» atmosfære.

FILM OG MEDIA Kursleder: Trond Filberg Mobil: 41 22 88 88 E-post: trond@mknu.no Hvordan bruke foto og film i speiderarbeidet? Hvordan reklamere for speiderarbeidet så flere blir med? Hvordan ta gode bilder med mobil og kamera? Lederkurset er for ungdommer og ledere som er 16 år og eldre.

BORETTSLAGET Kursleder: Joakim Haugnes Mobil: 950 70 613 Epost: joakim.haugnes@gmail.com Dette er et kurs med samvær for småbarnsfamilier. Det blir lagt opp turer og aktiviteter etter barnas ønske og behov. Ta med hele

For alle lederkursene deltar man på alt felles program. I tillegg er det en egen middag på lørdag. Deltagere på lederkursene bor i hytter.

KRISTEN TRENING Lederkurset vil bestå av ei mindre gruppe med ungdommer og ledere som er 16 år og eldre. I løpet av fredagskvelden og lørdag får man tips og teori om metoder for å forberede andakter og trosformidling. Det legges til rette for en god praktisk tilnærming. Deltagerne sover på en hytte. Påmeldingen er åpen for alle, ikke bare speidere og speiderledere.


PÅMELDING

’19

All påmelding skjer til gruppeleder som melder på via min.speiding.no. Faktura

20.-22. SEPTEMBER 2019

sendes gruppene etter kurset.

DELTAGERPRISER

PROGRAM

INFORMASJON

Kursene Assistent, Peff 1, Peff 2, Peff 3: kr 500 Alle lederkursene: kr 650

Kombikurs har felles åpning og slutt for alle. De enkelte kursene har egne program, med noen av programposter er felles.

Alle speidere på Kombikurs er forsikret gjennom sitt medlemskap i NSF.

Påmelding etter kl 23.59 den 10. september, koster kr 250 mer. Etter denne datoen er alle påmeldinger bindende, og ved avmelding beregnes det da full betaling.

Fredag er det felles kveldsmat og kursåpning kl 19.00 ved Hovden Høyfjellsenter. Lørdag har vi midnattsgudstjeneste. Søndag vasker og bader vi på Hovden Badeland, så husk badetøy. Til slutt er det gudstjeneste og misjonsauksjon, før avreise kl 14.00.

Informasjon om pakkeliste, kjørebeskrivelse og helsekort kan lastes ned fra MSK sin nettside. Nettside: mknu.no/kombi19

Høres dette kjekt ut så bli med!

MISJONSKIRKEN

SPEIDERKORPS

www.mknu.no/speider

Profile for Misjonskirken Norge - Misjonsbladet - UNG

KOMBIKURS 2019 - MSK-leir på Hovden - brosjyren  

Kombikurs er mange kurs som holdes parallelt for speidere og speiderledere i Misjonskirken Speiderkorps (MSK) - www.mknu.no/speider

KOMBIKURS 2019 - MSK-leir på Hovden - brosjyren  

Kombikurs er mange kurs som holdes parallelt for speidere og speiderledere i Misjonskirken Speiderkorps (MSK) - www.mknu.no/speider

Advertisement