__MAIN_TEXT__

Page 1

ПОЧИТУВАНИ КОРИСНИЦИ Ве информираме дека вршиме превоз на купената стока над 10.000 денари во зависност од габаритот на истата.

Se {to }e posakam!

ИСПОРАКА ВРШИМЕ ВО СКОПЈЕ ВО РАДИУС ОД 20 КМ

Промотивна понуда за месец јуни/јули 2019 или до распродажба на залихите 

(02) 3 219 730, 3 219 701

Столчиња за плажа Koopman

и МЕРКУР Македонија доо

9де5на5ри

Масичка ПВЦ, 65x52x44 cm

3де5на0ри

5де9на0ри

2д1ен9ар0и

достапни бои:

Лежалка ARIZONA, ПВЦ 154x61x222 cm

9де3на0ри

За сите тековни и нови акции и презентации - станете наш пријател на

достапни бои:

Чадор за сонце Koopman ф150 cm

достапни бои:

19ден9ар0и

Лежалка Laguna 188x56x27 cm; до 120 kg Можност за плаќање со кредитни картички

Лежалка LETINO FISSO ПВЦ, 71x192x223 cm

3де9на0ри Лежалка Riviera 188x59x30 cm; до 120 kg

13ден5ар0и

INTEX Базен со филтер пумпа димензија 305x75 cm

4090 ден.

3д4ен7ар5и

Некои од сликите се симболични, го задржуваме правото на печатни грешки. Акцијата важи од 17. јуни до 31. јули 2019 г. или до распродажба на залихите. Залихите се ограничени.

16ден5ар0и


1д5ен1ар5и

Стол Гиада со наслон, бела 60х61х109 cm.

13ден2ар0и

Стол лежалка Зеро тегет, 180х65х115 см, до 110 кг

5 21ен3ари д

1250и р дена

6де5на9ри

7 19 2 денари

БИВА стол за кампирање Парензо тегет, склоплив, метал + платно, 63/112x117/85см до 110 кг

145x100x80 cm.

218x115x115 cm

1д1ен1а0 ри

Стол Јума со наслон, бела 60х61х109 cm. MQ Лежалка Јуниор 180x56x25см до 110 кг, тегет, алуминиум + платно

Маса Тевере ПВЦ, 80х72х70 см, склоплова, кампинг

4де9на9ри

БИВА стол за кампирање, детски склоплив во торбичка, ЗOO дезен

БИВА стол за кампирање Хепи склоплив во торба, разни бои, метал + платно

БИВА лежалка за кампирање Спа метал+платно, портокалова/сива, 140/50х58/29х96 см до 120 кг

12ден9ар0и

0 13ден5ари

5де5на0ри

5де3на5ри

6де5на5ри

6де7на9ри

0 13ден0ари

4де5на9ри

80x60 cm

Ø155 cm

6де5на5ри

8де5на0ри

56x34x24 cm

Ø176 cm

5де1на0ри

2де1на5ри

40 cm


ИНТЕКС БАЗЕН

-10%

popust 366Х76 cm ИЗ

5590

ден.

5030 ден.

244Х76 см ИЗ

Таблети за базен хлор 5/1 5x200 гр.

ИНТЕКС ПОКРИВКА ЗА БАЗЕН ИЗИ 244 cm

350 ден.

350 ден.

- алгацид 1 л.

92 ден.

ИЗИ СЕТ 305 cm

450 ден.

- алгацид 5 л.

430 ден.

ИЗИ СЕТ 366 cm

3400 ден.

396Х84 cm ИЗ

550 ден.

- PX минус 1 л.

5840

ИЗИ СЕТ 396 cm

EASY SET со филтер пумпа

6490

- PX минус 5 л.

3790

ден.

Торба за ладење 18l

Алуминиумска подлога за кампување; 190х160 см.

300 ден.

120 ден.

ден. ден.

650 ден.

175 ден.

ИНТЕКС ПРИБОР ЗА ИНТЕКС ЧИСТЕЊЕ БАЗЕНИ КУТИЈА ПЛОВАК СЕТ 3/1 ЗА БАЗЕНИ

750 ден.

39 ден.

120 ден.

ИНТЕКС ФИЛТЕР ЗА БАЗЕН ЕАСИ СЕТ 244

90 ден.

ИНТЕКС ПУМПА ЗА ДУШЕЦИ РАЧНА 48 СМ

ИНТЕКС ПУМПА НОЖНА 28 СМ

450 ден.

280 ден.

PLASTIME фрижидер - 25 l

799 ден.

- 32 l

1090 ден.

Пикник патрон фреон за ладење 400 гр.

1450 ден.

42 ден.

ИНТЕКС ДУШЕК ЗА ВОДА

210 ден.

ИНТЕКС ДУШЕК дупли зелен со вградена пумпа 152Х203Х22 cm

ИНТЕКС ДУШЕК ФЕШН 183х69

240 ден.

ИНТЕКС ПЕРНИЧЕ НА ДУВАЊЕ 43Х28Х9 cm РАЗНИ БОИ

99 ден.

ИНТЕКС КОШАРКАРСКИ КОШ

ИНТЕКС ГУМА КРОФНА 107цм

ИНТЕКС ГУМА ЧОКОЛАДНА КРОФНА 114цм

230 ден.

215 ден.

309 ден.

ИНТЕКС ДУШЕК 137X191X25 cm.

1109 ден.

ИНТЕКС ДУШЕК ФОТЕЉА

750 ден.

ИНТЕКС ТОПКА +ЛЕД СВЕТЛО 22цм, за базен

490 ден.

ИНТЕКС ДУШЕК единечен 76Х191Х22 cm ден. ЈУНИОР 99Х191Х25 cm ден.

650 950

ИНТЕКС ДУШЕК-ДАСКА 178х94цм

999 ден.

ИНТЕКС КОЦКА +ЛЕД СВЕТЛО 23х23х22цм, за базен

490 ден.

3


ZADOVOLSTVO VO VA{ATA GRADINA Стол BABY

390 ден.

Стол DOLOMITI разни бои

Столче KAMELIA

899 ден.

799 ден.

159 ден.

Маса МОКА

Стол LADY

антрацит/бела

ПВЦ/ратан 150х90х72 cm

1750 ден.

5450 ден.

Стол IDEN

антрацит/бела

950 ден.

137x68x72

1550 ден.

Маса KING

490 ден.

1990 ден. сива без перници

и

-15%

ПВЦ/ратан 79х79х72 cm

Стол OKEAN

ц бела без перници рни о пе с а л ден. бе

5999

9 нари 73де9

5999 ден.ци рни

е со п сива

9 нари 78де9

-15%

popust

popust

Стол ALTEA

Стол ALTEA

бел

зелен

Маса FARETO

370 ден.

400 ден.

102x68x72

315 ден.

popust

590 ден.

ПРОГАРДЕН Гарнитура за седење ВЕРАНДА ПВЦ двосед + маса+ 2 фотелји

Маса FARО

-20%

Маса BABY

1110 ден.

340 ден.

Тенда склоплива метал/платно зелена, 3х3 м

3850 ден.

3080 ден.

-10%

popust

Тенда бела/зелена метал/ПВЦ платно 3х3 м

1599 ден.

1439 ден.

Тенда

-10%

popust

метал/платно 244х127x248 cм

8490 ден.

7640 ден.

Балконски тенди ХОМИ 200х150 cm

300х200 cm

400х250 cm

6111 ден.

7641 ден.

9441 ден.

6790 ден.

8490 ден.

10490 ден.


ZADOVOLSTVO VO VA[ATA GRADINA Ратан гарнитура

0 9д9ен9ари

БОГОТА 80х200 без наслон

-10%

popust

Стол ПАРМА

метал/пвц ратан, 55х56x73 cm

990 ден.

890 ден.

Маса ПАРМА

метал/стакло 5 mm, Ф50х70 cm

Дрвена пивска гарнитура

1390 ден.

1250 ден.

0 нари 9д1е9

со наслон 80х200 cm

Дрвена пивска гарнитура без наслон 80х200 cm

0 6д9ен9ари

-15%

Сет ЛЕОН

popust

маса + 2 фотлји (вештачки ратан)

14990 ден.

12740 ден.

MQ гарнитура NYBRO

маса + 6 столици на расклопување (стакло+метал+платно) сива

-30%

popust

Сет АНТРАЦИТ

маса + двосед + 2 фотлји (платно + метал)

-10%

popust

BIVA маса VERONA алуминиум Ø105 см х 75 см

0 336

85р6и

2дена BIVA стол

текстил/метал (црн)

9990 ден.

MQ стол NYBRO

8990 ден.

склоплив (метал/платно) сив

19 188 3 7 1 р а 3 1 ден и

9и 0 р 6 а 1 ден

-15%

9 1129 4 9д6ен0ари

popust

0 459

1и 0 9 р а 3ден BIVA стол VERONA склоплив метал/платно (црн) + (крем)

0 785

2и 7 6 р а 6ден BIVA лежалка VERONA текстил/метал со тркала (црна) + (крем)

0 785

2и 7 6 р а 6ден BIVA лежалка VERONA текстил/метал со тркала (крем/сива)


...da zavr[ime so obvrskite i odime na odmor... Eл . ко си лк а

SMART 32E Моќнос т 1000W / 22 Шир. на сечење 32 0V cм Вис. на сечење 25-6 Под. на височина: 0 мм 3 Волумен на корпа: поз. 27 l Тежина 12 kg Цена

7015 8250 ден.

po

pu

Цена

-15%

-15%

2

SMART 38E 0V Моќнос т 1400W / 22 cм 37 е ењ сеч на р. Ши 0 мм Вис. на сечење 25-6поз. Под. на височина 3 l 35 Волумен на корпа Тежина 14 kg

BC 52 Моќност 1,45 / 9000 kw Шир. на сечење 51,7 cм Прибор: појас, глава со конец, глава со нож Тежина 7,5 kg Цена ден.

3135 ден. 3690 ден.

ГОДИНИ

Eл . ко си лк а

Моторен тример

st

po

st pu

po

2

po

pu

-10%

MTD ЕЛЕКТРИЧНА ПИЛА ECS 2000/40

st

Моќност: 2000 W Должина на меч : 40 cm Тежина: 4 kg Димензии: 51 cm X 20 cm X 29 cm

po

pu

st

ГАРАНЦИЈА

MTD МОТОРНА ПИЛА GCS 3800/35

Моќност: 1200 W Должина на меч : 35 cm Резервоар: 0,31 L Тежина: 4,2 kg

9290 ден. 8360 ден.

5920 ден. 5330 ден. MTD МОТОРНА ПИЛА GCS 4600/45

AL- KO БЕНЗИСКА ПИЛА BKS 3835

9630 ден. 8665 ден.

-10% po

pu

-10% po

p

u op

pu

st

MTD ЕЛЕКТРИЧНА ПИЛА ECS 2000/40

-10%

Моќност: 1600 W Должина на меч: 45 cm Ланец: 1,3 mm 3/8 Резервоар: 0,55 l Тежина: 5,5 kg

Моќност: 1200 W Подмачкување на ланец - автоматско Должина на меч 35 cm Тежина: 5,25 kg Брзина на ланец 21 m/sek.

st

ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

-10%

pu

2

ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

4419 ден. 5199 ден. -15%

Моќност: 2000 W Должина на меч : 40 cm Тежина: 4 kg Димензии: 51 cm X 20 cm X 29 cm

st

5690 ден. 5120 ден.

9490 ден. 8560 ден.

st

...SEKOGA{ PODGOTVENI...

...akcija... ДЕКОРАТИВЕН КАМЕН

265 ден.

-35% po

6

pu

st

169 ден./вреќа

...samo sega... AL-KO КОСИЛКА МОТОРНА 4.25 P-B

КАБЕЛ ЗА КОСИЛКА пресек должина 3х1 15 m 3х1 20 m 3х1 25 m 3х1,5 15 m

цена

599 ден. 699 ден. 799 ден. 799 ден.

Моќност: 1,8 kw/800 m2 Мотор: B&S SERIES 300 E 1,8/2900 Широчина на сечење: 51 cm Височина на сечење: 25-75 mm Подесување на височина: 7 позиции Teжина: 25,9 kg Самоодна - НЕ

20650 ден.

17555 ден.

-15% po

pu

st


СЕКОГАШ НОВИ И ИНТЕРЕСНИ ПОНУДИ ЕКСТРА ЦЕНА

-35%

ПРОМОТИВНА ЦЕНА

po

Ударна дупчалка GSB 1300 550 W

Акумулаторски сет GSR + GDR 120 12V; 1,5 Ah

Акумулаторски сет GSR + GDH 180 18 V; 1,5 Ah

3990 ден. 3490 ден. 11990 ден. 10490 ден. 19500 ден. 17490 ден.

BOSCH Акумулаторски ножици Батерија 13,6 V; 50 min активна работа; нож за ограда + нож за трева

pu

st

BOSCH Акумулаторски ножици Батерија 10,8 V, 100 min. активна работа

6999 4550

9990 6490

-20% po

pu

st

BOSCH Лагер нивелатор PLL 360

9990 7999

+

Р ОК ПОД А FST112 RO E a r k Is е н се т - 11 дел ргии у б HSS н з а б е то

2

ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

-20% po

pu

st

2

2

-30%

ГОДИНИ

p po

ГАРАНЦИЈА

ust

ГАРАНЦИЈА

Електрична дупчалка Iskra ERO IE-ED710 Моќност: 710W 0-2800 врт./мин. Променлив футер: Ø 1,5 - 13 mm

Аголна брусалка Iskra ERO IE-AG750 Моќност: 750W; Ø 115 mm

3699 ден. 2960 ден.

3899 ден.

ПРОВЕРЕНО

-25%

ГОДИНИ

po

pu

Метална количка

st

со 7 фиоки 662х462х901mm

Батерија дупчалка Iskra ML-CD92-180 Напон: 18V; 1,5 Ah; 0-700 врт./мин.; 18 mm (дрво), 7 mm (железо)

2730 ден.

3990 ден.

11700 ден. ЕКСТРА ЦЕНА

2990 ден.

*МЕРКУР - ГЕНЕРАЛЕН ЗАСТАПНИК ЗА DAIHEN VARSTROJ

-15%

Inverteri i So2 modeli po super ceni -20% p

u op

-15%

st

p

u op

-10%

st

p

+

u op

-10%

st

po

Инвертер Varin 1605 160 A 1,5-4mm

13150 ден. 10520 ден.

15999 ден. 13599 ден.

pu

Co2 Varmig 1600 160 A 0,6-0,8mm

22400 ден. 20160 ден.

+

Co2 Varmig 1905 190 A 0,6-0,8mm

29500 ден. 26550 ден.

Ñåðòèôèöèðàíè àëóìèíèóìñêè ñêàëè 30-04

1490 ден.

1265 ден.

-15% p po

ust

-15% p po

ust

2230 ден.

1895 ден.

33-04

2150 ден.

1830 ден.

33-05

47-13

7490 ден.

6365 ден.

+ Varmig 221 AC/DC комплет

253300 ден.

215300 ден. Метални скали

-15% po

pu

st

троделна 44-08

6690 ден.

2200 ден. 5685 ден.

1850 ден.

30-06

p po

ust

2590 ден.

30-05

1570 ден.

-15%

pu

st

+

+

Инвертер Varin 1305 130 A 1,5-2,5mm

po

33-06

3340 ден.

2839 ден.

* избор на повеќе од 50 модели * гаранција 3 и 5 години

-15% POP UST

20-02

1190 ден.

1010 ден. 20-03

1490 ден.

1265 ден.

7

st


Сет мебел за бања, 55 cm (горен+долен дел)

ИЗБОР НА ПОВЕЌЕ ОД 30 ДЕКОРИ НА ЛАМИНАТ ОД ГЕРМАНСКИОТ ПРОИЗВОДИТЕЛ

Ламинат

8 mm - 31 класа

440 ден./m

2

374 ден./m

8 mm - 32 класа

550 ден./m

2

0 ен. 56д9 А

ТР НА ЕКС А ЦЕ СК ЦИ АК * количините се ограничени*

p po

Ламинат Ламинат Ламинат Ламинат 8 mm - 31 кл. 8 mm - 31 кл. 8 mm - 31 кл. 8 mm - 31 кл. 4282 4283 8461 8096 Ламинат 8 mm - 31кл. 5336

Ламинат 8 mm - 31кл. 709

Ламинат 8 mm - 31кл. 8494

Ламинат 8 mm - 31кл. 8521

Ламинат 8 mm - 32кл. фуга КО58

Ламинат 8 mm - 32кл. фуга 8199

Ламинат 8 mm - 32кл. фуга К265

Ламинат 12 mm - 32кл. 1665

2

Ламинат

12 mm - 32 кл.

675 ден./m

2

574 ден./m

2

НОВО! НОВО! НОВО! НОВО!

НАСКОРО ВО МЕРК УР: ПАРКЕТ И ЛАМИНАТ ОД РЕНОМИРАНИОТ ПРОИЗВОДИТЕЛ - TARKETT BXPW 1400E 1400 W 110 bar 390 l/h

5599

ден.

4999 ден.

-30%

ПЕРАЧИ ПОД ВИСОК ПРИТИСОК BXPW 1700E

BXPW 2000E

LAVOR-predator

7999

9999

14430ден.

1700 W 130 bar 420 l/h

ден.

2000 W 140 bar 440 l/h

12265 ден. po

ден.

7999 ден.

2500 W 180 bar 510 l/h

-15%

BXPW 1700E + додатоци

8999

ден.

8999 ден.

6999 ден.

ust

2

Ламинат

468 ден./m

-15%

pu

st

* количините се ограничени*

НА ЦЕЛИОТ АСОРТИМАН

Profile for Misel

МЕРКУР- Промотивен флаер Јуни/Јули 2019  

МЕРКУР- Промотивен флаер Јуни/Јули 2019  

Profile for misel1
Advertisement