__MAIN_TEXT__

Page 1

Se {to }e posakam! Промотивна понуда за месец јуни / јули 2018 или до распродажба на залихите

За сите тековни и нови акции и презентации - станете наш пријател на

-10%

(02) 3 219 730, 3 219 701

-10%

и МЕРКУР Македонија доо

popust

popust

INTEX Базен со филтер пумпа димензија 305x76 cm

-

3599 ден.

9 3д2ен3ари

Стол ПАРМА метал/пвц ратан, 55х56x73 cm

990 ден.

8де9на0ри

1135 ден.

ПОПУСТ НА ЦЕЛИОТ АСОРТИМАН НА

5

Чадор за сонце ф140 cm,

MADURA ПВЦ сет двосед+2 фотељи+масичка

8де6на9ри349

достапни бои: бела

Можност за плаќање со кредитни картички

-20%

popust

2990 ден.

0 2д3ен9ари

Лежалка ARIZONA ПВЦ

10ден2ар0и

na odbrani proizvodi и до

-50% Лежалка LETINO FISSO ПВЦ

ри дена

антрацит

Маса ПАРМА метал/стакло 5 mm, Ф60х70 cm

Масичка ПВЦ

18ден9ар0и

2де7на0ри

16ден9ар0и

Некои од сликите се симболични, го задржуваме правото на печатни грешки. Акцијата важи од 15 јуни до 31 јули 2018 г. или до распродажба на залихите. Залихите се ограничени. На акциските цени не следува дополнителен попуст!

www.merkurmak.mk


-10

INTEX Базен со % филтер пумпа popust димензија: - 244x76 cm 09037702

3000 ден. 2д7ен0ар0и

Душек за кампување 76х191х22 cm единечен

9ен4ар9и 4 д 5499 ден.

Душек за кампување 99х191х25 cm единечен

9 - алгацид 1 л. д8енари

Пластика пловечка за таблети со хлор 12,7 cm

5 - алгацид 5 л. 4де1нари - PX минус 1 л.

Пикник ел. фрижидер 24 l, 12 V-230 V 09026588

3де5на5ри - PX минус 5 л.

-10%

popust

4450 ден.

1д6ена5ри

Пикник фрижидер 10 l, ратан, разни бои 09026570

-10%

popust

3340 ден.

-10%

popust

6 3д0ен0ари

Држало за чадор

60а3ри

PRIMO Пикник ладилна торба, 20 l 09015259

400 ден.

3де6на0ри

Перниче 43x28х9 cm

Пумпа ножна

90

ри дена

Пумпа рачна

2де8на0ри

4де5на0ри

36

ри дена

42 ден.

PLASTIME фрижидер - 25 l

799 ден. - 32 l

-10%

535 ден.

-15%

6де7на9ри

1090 ден.

9де2на6ри

SPACIO Пикник ладилна торба, 40 l 09015261

MEDIO Пикник ладилна торба, 25 l 09015260

popust

5де8на0ри

Пикник патрон фреон за ладење 250 гр. 09026024

2де7на0ри

670 ден. ден

- 366 cm 5денари

- 396 cm

3де8на0ри

1д2ена0ри

39

20

3де1на0ри

1д1е0нар9и

12ден9ар0и

ри дена

Пикник ел. фрижидер 22 l, 12 V 09008403

5 4д0ен0ари

- 244 cm

Душек за кампување 137х191х25 cm двоен

Душек за кампување 152х203х22 cm двоен

8де9на0ри

Таблети хлор 5x200 гр.

Прекривка за базен - 305 cm

5де9на9ри

-10%

- 396x76 cm 09026233

4де6на0ри

Базен детски 168x40 cm

popust

- 366x76 cm 3 74 09037703 4860 ден. 4денари

4де8нар1и

730 ден.

popust

-10%

popust

6де5нар7и


Лежалка Lugano 147x52x62 cm; до 110 kg; со стреa и тркала

Лежалка Riviera 188x59x30 cm; до 120 kg

Лежалка Laguna 188x56x27 cm; до 120 kg

1д8ен1ар5и

1д1е8нар9и

Лежалка Spa 140/50x58/29x96 cm; до 120 kg; портокалова

Стол Parenzo 63/112-117/85 cm; до 110 kg

Лежалка/стол Zero 180x65x115 cm; до 110 kg

Стол MQ Heppy склоплив во торба

15ден5ар0и

12ден5ар0и

Стол MQ Tripi Стол MQ детски склоплив во торба склоплив во торба

1д9ена9ри

2д1ен3ар5и Стол Giada ПВЦ

1д5ен1ар5и

1д1е3нар0и

Маса Tevere ПВЦ, 79x72x70 cm

1д1ен1а0ри

MQ шатор за на плажа 220x120x100 cm

Стол Juma ПВЦ

Стол за плажа Rio ПВЦ, разни бои

1д1е5нар0и

Тенда бела/зелена метал/ПВЦ платно 3х3 m

13ден2ар0и

-25%

3де8на3ри

Шатор за кампување 200x200x140 cm

14ден5ар0и

2де4на5ри

Стол MQ Mini склоплив во торба

Тенда склоплива метал/платно зелена, 3х3 m

5 3850 ден. 3д4ен6ари

14ден3ар9и

popust

510 ден.

4де5на9ри

4де9на9ри

-10%

1599 ден.

popust

Шатор за кампување 200x200x140 cm

Вреќа за спиење

2д1ен2ар0и

10ден9ар0и

Подлога за кампување

3де5на0ри


Стол DOLOMITI разни бои

ПРОГАРДЕН Гарнитура за седење ВЕРАНДА

869

2и 7д8 енар

ПВЦ двосед + маса+ 2 фотелји сива без перници бела без перници

5999 ден.

бела

и ниц

р

е со п

39ар9и

7 ден

5999 ден.

ци

рни

о пе ва с

9 нари 78де9

си

-10%

popust

Маса ТАВОЛИ разни бои

2де7на0ри

Гарнитура LEON маса + 2 фотељи вештачки ратан

Гарнитура PADOVA вештачки ратан маса - 155х85х74 cm, стакло 5 mm 4 столици - 64х67х85 cm

-25%

popust

90 309

90 149 2 4 и 2 р а 1 1 ден

9ри1 8 7 а 2 ден

-15%

BIVA маса VERONA 9 ø105 см х 75 см 1129 (алуминиум) ри дена

4 0 6 9

popust

0 459

1 3д9ен0ари

0 336

6и 5 р а н 28 де BIVA стол текстил/метал (црн)

BIVA стол VERONA склоплив метал/платно (црн) + (крем)

0 785

67р2и

6дена

-15%

popust

0 785

2и 7 6 р а 6ден

BIVA лежалка VERONA BIVA лежалка VERONA текстил/метал со тркала текстил/метал со тркала (крем/сива) (црна) + (крем)

19 188 6 9 и 9 р а 15ден

MQ гарнитура NYBRO маса + 6 столици на расклопување (стакло+метал+платно) сива

-10%

popust

9 229

MQ стол NYBRO склоплив (метал/ платно) сив

9и 0 р а н 16 де

-30%

popust


Стол ЛИНА тапацир+ метални ногарки; сива, тегет, кафена

99р0и

Барски стол пресовано дрво + метал

2дена

Стол Ц2 дрво + метал, пресовано дрво натур

Маса ЛЕА ф 90 cm дрво + метал

0 7 7е9 нари д

0и 9 р 9 а н 5де

0ар0и н 29 е д

Пивски сет MODERN URBAN пластифициран метал, маса = 160х80 сm 2 клупи, 160х25 сm

Маса клуб 50х45 см пластифициран метал

Сет за градина (дрво+метал) маса 60х60 cm + 4 столици 52х46х80 cm

Пивски сет EKSKLUZIV (натур дрво + метал) маса = 200х80 сm 2 клупи 200х25 сm

со пластични перки

2750 ден.

790 ден.

popust

MAX Клима уред

9ар0 2 1 1 ден и Подвижна клима ACO1

Вентилатор

-12%

д

0 3д9ен9ари

0 9 и 9 р а 1 н 1 де

695 ден.

0 9 9 и р 10 ена

2420 ден. Вентилатор

со метални перки

1399 ден.

1231

ден.

-12%

popust

Вентилатор

со распрскувач за вода

4990 ден.

4391 ден.

-12%

popust

-12%

popust

- 3,5 kW

- 3,5 kW

14990 ден.

24990 ден.

12990 ден.

22490 ден.

- 5,5 kW

- 5 kW

23990 ден.

39990 ден.

19990 ден. - 7 kW

32990 ден.

27990 ден.

35990 ден. AIRFEL Клима уред

инвертер

- 7 kW

52490 ден.

47240 ден.5


СЕ К ОГА Ш Н А Ј Д ОБРА П ОН УД А 3

-15% po

p

-10%

ГОДИНИ

ust

po

ГАРАНЦИЈА

p

3

2

-20%

ust

po

p

-15%

ГОДИНИ

ust

po

ГАРАНЦИЈА

pu

st

Термална камера GTC 400 C во L-box

3

ГОДИНИ

ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

Акумулаторкси одвртувач 12 V; 2x1,5 Ah во куфер

6990 ден.

5940 ден.

701 W; 16/30 mm

550 W; 20/30 mm во куфер

DREMEL Пиштол за лепење + сет стапчиња

6290 ден.

5240 ден.

1150 ден.

Дупчалка GSB 1600 RE

Ударен чекан

6990 ден.

6550 ден.

3

ГОДИНИ

3

3

1350 ден.

3

ГОДИНИ

-30%

ГАРАНЦИЈА

-30%

popust

ГРАТИС

59990 ден. НОВ О

GLM 40

3

ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

ПРОМОТИВНА

ЦЕНА

екстремно ниски цени

ГОДИНИ

-30%

ГАРАНЦИЈА

popust

3

ГОДИНИ

ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

popust

-30%

-30%

popust

BOSCH Перач 120 bar; 1500 W; 350 l/h

9700 6790 ден.

BOSCH Рачна косилка работна ширина 38 cm, систем на сечење со 5 ножеви.

5850 4095ден.

ГАРАНЦИЈА

BOSCH ел. косилка Arm 37 моќност 1400 W дијаметар 37 cm корпа 40 L

popust

BOSCH пила Ake 40 S моќност 1800 W должина на 40 cm сечиво

14990 10490ден.

BOSCH Усисивач / Дувач за лисја моќност: 2500 W ќеса: 45 L

10280 7190 ден.

7390 5170 ден.

НАЈБОГАТ ИЗБОР НА BOSH ПРИБОР Листови за циркулар

ф 160 490 ф 190 Бургии за метал HSS PointTeq -ф4 сет 2/1 55 ден. - ф 6 40 ден.

ден.

Ламелни дискови ф 115 и ф 125 Цени од рамни и отворени -ф6 ден. гр. 40; 60; 80; 120 ф 230 710 ф 305 * понуда на повеќе од 700 различни производи * ден. -ф4

70 ден. 110 ден.

75

Брусни плочи MTECH Словенија

550 ден. eks

Горилник CO2 PAG 180 А

440 ден.

380 ден.

4800 ден.

Горилник CO2 PAG 250 А

4400 ден.

7750 ден.

Инвертер VARIN 1605 160 А; 1,5-4 mm

-10%

popust

Стега за маса 400 А

649 ден.

8970 ден.

1890 ден.

GRIP A 255 ABIMIG

4950 ден.

4490 ден.

GRIP A 355 LW

7050 ден.

29 ден. - ф 180 54 ден. - ф 125 35 ден. - ф 230 73 ден. * повеќе од 50 различни димензии * Електроди ЈАДРАН ф 2,5 - ф 5,0

135 д.

6100 ден. Горилник CO2 PAG 400 А

ceni

- ф 115

АПАРАТИ И ПРИБОР ЗА ЗАВАРУВАЊЕ Држало за електрода 200 А

tra

120 ден. /кг. Спреј 400 ml

240 ден.

195 ден.

Манометар за CO2

2490 ден.

Дизни ОД

29 ден.

Жица CO2 0,8 mm; 5 kg

115 ден. 490 ден. 2190 ден. 8100 ден. 6390 ден. 6 ден. 14400 * Меркур - генерален застапник за Varstroj за Македонија * 105 ден. /кг. 15999 ден.


20% ПОПУСТ

АКЦИЈА UNIOR -

- НОВ РАЧЕН АЛАТ ЗА ВЕШТИ МАЈСТОРИ -10% -10%

-10%

-10%

popust

-10%

popust

popust

Сет бургии и битови 40 дела

Сет нож и метро повеќенаменско

Сет клешти гарнитура 4 дела

585 ден.

755 ден.

820 ден.

1099 ден.

525

679

739

ден.

ден.

990

2220

4095 ден.

троделна 44-08

33-05

6021 ден.

2590 ден.

1341 ден.

Гарнитура рачен алат 53 дела

2150 ден.

1935 ден.

1490 ден.

Насадни клучеви 1/4” +3/8” 59 дела

2470 ден.

ден.

33-04

30-04

popust

popust

Сет битови со рачка 29 дела ден.

6690 ден.

1850 ден.

30-06

2230 ден.

47-13

2007 ден.

7490 ден.

6741 ден.

Перачи под висок притисок LAVOR Galaxy 140 Моќност: 1,9 kW Притисок: 140 Bar Проток: 450 L/h

10% -POPUST

3340 ден.

1071 ден.

1190 ден.

20-03

1490 ден.

1341 ден.

Алуминиумски скали

Метални скали

Агрегати

LAVOR Galaxy 160 Моќност: 2,5 kW Притисок: 160 Bar Проток: 510 L/h

NUTOOL NGD3200

-15%

7990 6990 11990 9990 Комбинирана дизна

4550 ден.

20-02

3006 ден.

1665 ден.

ден.

2331 ден.

33-06

30-05

popust

-10%

po

NUTOOL NG2200 на бензин, рачен старт, еднофазна трајна моќност 2 kW, резервоар 15 L, потрошувачка 1,4 L/h

17990 15292

pu

на бензин, рачно/електр. старт, еднофазна трајна моќност 3,2 kW, резервоар 15 L, потрошувачка 1,5 L/h

27490 23367

st

NUTOOL NGDP5500 на бензин, рачно/електр. старт, еднофазна трајна моќност 5 kW, резервоар 25 L, потрошувачка 2,7 L/h

46990 39942 7


8 мм

popustot важи на:

Класа

31

Ламинат 8 мм

p po

-15% po

p

клуч/цилиндар

6и 5 р а н 49 де

44 0

37н.4/м

де Избор на преку 20 дезени

2

можност за дополнително стругање и лакирање

Tрослоен панелен паркет 14 мм

-15%

6 13ен8ари

po

p

25%

Стол ALTEA зелен 420

3е1на5ри д

Стол ALTEA бел

st

810

6де8на9ри

Орман за бања CERSANIT медијапан комплет (горен и долен дел) 55 cm бело 8750

9 6д9ен9ари

55 cm црно/црвено

0 7д7е2 нари 0 875

9и 9 р 9 а 6ден *цената се однесува за комплет: када + кабина

65 cm бело 9850

8р0и 78 дена

65 cm црно/црвено 0 1065

8д5ен2ар0и

-20% p po

ust

ПОПУСТ ДО ЗАВРШУВАЊЕ НА ЗАЛИХАТА SCAB Лулашка СПЛЕНДИДО

артикал: 1450 декор: 105 за 3 лица 09021131

артикал: 6200 декор: 814 за 4 лица 09021128

15

-

p

SCAB Лулашка ЛОРД

2де7на0ри

u op

собни врати - серија Тренд

-20

ust

д

p

Туш кабина + када Проѕирно стакло 4 mm Акрилна када Профил - Хром % Димензии: 90x90x194 cm ust op

-18%

0 169

ust

BIVA Квака розета

ust

6195

popustot важи на:

-20%

90 136 6ри7 2 а 0 н 1 де

90 193 4ри2 5 а 4 н 1 де

SCAB Лулашка ЛОРД ПЛУС артикал: 6111 декор: 850 за 4 лица 09021127

90 209 2 4 7 и р а 5 н 1 де

NA SITE PROIZVODI ZA NA PLA@A, KAMPUVAWE I GARNITURI ZA DVOR

Profile for Misel

Merkur flaer juni juli 2018  

Merkur flaer juni juli 2018  

Profile for misel1
Advertisement