__MAIN_TEXT__

Page 1

ПОЧИТУВАНИ КОРИСНИЦИ Ве информираме дека вршиме превоз на купената стока над 10.000 денари во зависност од габаритот на истата.

Se {to }e posakam!

ИСПОРАКА ВРШИМЕ ВО СКОПЈЕ ВО РАДИУС ОД 20 КМ

Промотивна понуда за месец април 2019 или до распродажба на залихите 

(02) 3 219 730, 3 219 701

ае

... NE BARAJTE DETELINA SO ^ETIRI LISTA ... л и дер н 5% попуст! 2 опс к иот ви п

неод оли

0

9 5д1е9 р на и

Косилка

1,2 kW; 32 cm

ар!

69 3

аз

и МЕРКУР Македонија доо

вр

Моторна косилка 1,8 kW; 51 cm; 800 m2

0 5 6 20 нари де

о о !!! н д е а н мес тн е т и к ч воде ре н до в и б

Перач под виско притисок

1,2 kW; 100 bari

ск ни

0 5 2 8 енари

1,45 kW; 51,7 cm

рен

ге р

д

7 06

ква

манс к и

д

ет

najsre]en izbor - MERKUR Makedonija ...

Можност за плаќање со кредитни картички

0

5 9 2 5 енари

л

ит

...

и цени !

Бензински тример BC 52

п рове

За сите тековни и нови акции и презентации - станете наш пријател на

избор по н гат а ј бо

ај

Некои од сликите се симболични, го задржуваме правото на печатни грешки. Акцијата важи од 8. април до 12. мај 2019 г. или до распродажба на залихите. Залихите се ограничени.


I ovaa prolet -25 % popust na gradinarski alat na Електрични тримери

-25%

-25%

popust

Тип на ел. тример Моќност Пречник Цена (ден.)

-25%

popust

-25%

popust

popust

BOSCH Easytrim

BOSCH Easytrim

BOSCH Art 24

280 W 23 cm

300 W 26 cm

400 W 24 cm

2530 1899

3200 2399

-25%

Ножици за жива ограда

BOSCH Art 27 450 W 27 cm

5150 3860

11300

BOSCH AHS 60-16 Ножици за жива ограда моќност: 450 W должина: 600 mm

7590

popust

popust

5990 4490

BOSCH Art 35 T

7270

600 W 35 cm

5450

BOSCH Easy Hedge Cut 12-45 Акумулаторски ножици 12 V/2,5 Ah должина: 450 mm

popust

-25%

-25%

8475

-25%

5690

popust

BOSCH AHS 45-16 Ножици за жива ограда моќност: 420 W должина: 450 mm

4399

3299

-25%

Електрични косилки

-25%

popust

Тип на ел. косилки Моќност Ширина на сечење Волумен на корпа Цена (ден.)

-25%

popust

BOSCH Arm 37

1300 W 34 cm 40 L

1400 W 37 cm 40 L

12600 9450

Моќност Притисок Проток Цена 2 (ден.)

14990 11240

-25%

-25%

popust

popust

BOSCH Easy Aquatak 110

BOSCH Easy Aquatak 120

1300 W 110 Bar 330 L/h

1500 W 120 Bar 350 L/h

7460

5595

9330

6999

-25%

popust

BOSCH Arm 34

Перачи под p o p u s t висок притисок

Тип на перач

-25%

BOSCH Universal Aquatak 130 1700 W 130 Bar 380 L/h

13340 9999

popust

BOSCH Advanced Rotak 650 1700 W 41 cm 50 L

19870 14900

-25%

popust

BOSCH Advanced Aquatak 150 2200 W 150 Bar 480 L/h

29800 22350

BOSCH Advanced Rotak 750 1700 W 45 cm 50 L

21990 16490

-25%

popust

BOSCH Advanced Aquatak 160 2600 W 160 Bar 570 L/h

37330 27999


Najgolem izbor po najdobri ceni vo

-25%

Подлошка со сајла за Easytrim

-25%

popust

-25%

-25%

popust

popust

-

399 ден.p o2p5u% s 535 ден.

t

popust

-25%

popust

BOSCH Тример AMW

BOSCH Art 23-18 акумулаторски 18V/2,5 A/h; ф23 cm

BOSCH Art 30+ моќност: 550 W; 30cm

7680 5760

BOSCH Тример AMW додаток дијаметар: 36 cm

сет 3 во 1 моќност: 1000 W

10660 7995

11400 8550

4800

3600

BOSCH Тример AMW додаток жива ограда нож: 43 cm

5800

Подлошка со сајла за тример ART

550 ден.

4350 410 ден.

-25%

Електрични пили

popust

-25%

popust

-25%

-25%

-25%

popust

popust

popust

Ланец за пила

Тип на ел. пили

BOSCH Ake 30 S

BOSCH Ake 35 S

BOSCH Ake 40 S

1190 890 1800 W 1800 W 1800 W 35cm 1240 930 30 cm 35 cm 40 cm 7455 5590 9190 6890 10390 7790 40cm 1300 975

Моќност Должина на сечиво Цена (ден.)

-25%

-25%

popust

30cm

-25%

popust

popust

BOSCH Акумулаторски ножици Батерија 13,6 V; 50 min активна работа; нож за ограда + нож за трева

6999 5250

BOSCH Акумулаторски ножици Батерија 10,8 V, 100 min. активна работа

-25%

9990 7490

popust

-25%

popust

BOSCH Отстранувач на мов / чешел за трева моќност: 1100 W, ширина: 32 cm, корпа: 50 L

BOSCH Рачна косилка

BOSCH Рачна косилка

работна ширина 30 cm, систем на сечење со 4 ножеви.

работна ширина 38 cm, систем на сечење со 5 ножеви.

14999 11250 4999 Перачи под висок притисок -1

3750

5%

5959

-25%

Резервен нож за косилка

1280 960 34cm 1455 1090 4460 37cm 1520 1140 32cm

popust

LAVOR Galaxy 140 Моќност: 1,9 kW Притисок: 140 Bar Проток: 450 L/h

BOSCH Усисивач / Дувач за лисја моќност: 2500 W ќеса: 45 L

BOSCH GHP - 5-65/2400W/160Bar - 5-75/2600W/185Bar * гаранција 3 години

29350 24950 36900 31365 41990 35690

BOSCH сет прибор за перење кола Моќност: 1100 W Капацитет на садот: 15 L

2900

20540 15400

Перачи под висок притисок

popust

- 5-55/2200W/130Bar

BOSCH Дробилка за гранки моќност: 2000 W; max Ф 35 mm; брзина 3650 min-1; Проток 90 кг/час

2175

LAVOR Ikon 160

(индукциски мотор)

Моќност: 2,2 kW Притисок: 160 Bar Проток: 390 L/h

7490 6590 11390 9990

7190 5390

Комбинирана дизна

-25%

popust

3


ZA NAJUBAVO UREDENI GRADINI ПОВТОРНО ВО МЕРКУР

Електрична косилка 3.22

Електрична косилка 3.82

-10%

Моќ: 1000 W / 220 V Ширина: 32 cm корпа: 30 L до 250 m2

po

st pu

4315 ден. 3884 ден.

Моќ: 1400 W / 220 V Ширина: 38 cm корпа: 38 L до 450 m2

-10% po

pu

st

5485 ден. 4937 ден.

Бензинска косилка 4.65 SP-B Моќ: 1,7 kW Ширина: 46 cm 7 позиции на нож самоодна

19605 ден.

24050 ден.

БЕТОНСКИ СКАРИ И ЧЕШМИ

ДОБРО ПОЗНАТИОТ Дробилник на гранки SL 2800 Моќ: 2800 W Дебелина на гранки до 45 mm Автоматско прилагодливи ножеви Тежина: 26 kg

Бензинска косилка 42.8 SP-A Моќ: 1,9 kW Ширина: 42 cm 5 позиции на нож не е самоодна

Електрична косилка SMART 32 E Моќ: 1000 W / 220 V Ширина: 32 cm 3 позиции на косење корпа 27 L, до 250 m2

3690 ден.

14490 ден.

Бензинска косилка 51 BC Моќ: 1,7 kW Ширина: 51 cm 3 позиции на нож Тежина: 26 kg без корпа

-10% po

pu

st

Скара АЛЕКСАНДАР

Чешма АНА

14500 ден. 13050 ден.

5200 ден. 4680 ден.

12250 ден.

Бензинска косилка ADVANCE S3 SPKV HW Мотор: KAWASAKI Моќ: 3 kW Ширина: 53 cm Корпа 70 L самоодна

Електрични ножици HT-61 Моќ: 600 W Должина на нож: 610 mm

3250 ден.

Кабел за косилка пресек должина 3х1 15 m 3х1

20 m

3х1

25 m

3х1,5

15 m

Мотокултиватор на бензин WEMA Моќ: 7 HP Брзини: 2 напред + рикверц Сет: гумени тркала, браздач, плуг, компирача

26250 д. 24990 д.

32899 ден.

цена

599 ден. 699 ден. 799 ден. 799 ден.

ПАНЕЛНА ОГРАДА Производ Димензии (cm) 100

Панел 150

200

105

Столб 150

200

1230 д. 1810 д. 2410 д. 553 д. 775 д. 1000 д.

Цена (ден.)

1107 д. 1629 д. 2169 д. 499 д. 698 д. 900 д.


ZADOVOLSTVO VO VA[ATA GRADINA

Сет МИЛАНО маса + двосед + 2 фотлји (акација)

Сет ПАДОВА маса + 4 стола (вештачки ратан)

-10% po

p

ust

-10% po

p

ust

24500 ден.

22050 ден.

34990 ден.

31491 ден.

-10%

Сет АНИМО маса (60х60) + 4 стола (52х46х80)

po

st pu

-10%

Сет ЛЕОН маса + 2 фотлји (вештачки ратан)

po

ПРОГАРДЕН Гарнитура за седење ВЕРАНДА ПВЦ двосед + маса+ 2 фотелји бела без перници

st pu

11990 ден.

10791 ден.

14990 ден.

13491 ден.

-10%

5999 ден.

po

pu

st

5399 ден. Сет АНТРАЦИТ маса + двосед + 2 фотлји (платно + метал)

-10% p po

ust

9990 ден.

8991

ден.

антрацит без перници

бела со перници

антрацит со перници

5399 ден.

6659 ден.

7109 ден.

5999 ден.

-10% po

pu

st

pu

Тенда склоплива метал/платно зелена, 3х3 м

3850 ден.

st

Балконски тенди ХОМИ 200х150 cm ден.

6790

7899 ден.

3465 ден.

-10% po

7399 ден.

6111 ден.

300х200 cm ден.

8490

7641 ден.

400х250 cm ден.

10490

9441 ден.

Тенда бела/зелена метал/ПВЦ платно 3х3 м

1599 ден.

1439 ден.

Чадор, разни бои ф 300 cm самостоечки

3999 ден.

3599 ден.


Моноблок ОВА

Моноблок ДУРУ

Моноблок НОУРА

WC Школка КЛАСИК (со капак) отвор (под/ѕид)

-12%

-12%

-12%

6650 ден.

7650 ден.

9490 ден.

po

st pu

po

5852 ден.

st pu

po

6732 ден.

9350 ден.

80 cm

80 cm

8790 ден.

Мебел за купатило СОФИЈА златен / сребрен

8228 ден.

11390 ден.

80 cm

10850 ден.

9999 ден.

14550 ден.

9548 ден.

100 cm

-12%

13500 ден.

100 cm

t

12790 ден.

st

1927 ден.

65 cm

9990 ден.

pu

2190 ден.

Мебел за куп. ЈАКУТ антрацид / даб / канион

65 cm

st

po

8351 ден.

Мебел за купатило СЕЛЕН

-12%

-12%

st pu

12804 ден.

-12%

100 cm

t

18990 ден.

s s pu pu 11880 ден. 11255 ден. 16711 ден. po po ZBOGATEN ASORTIMAN NA SANITARIJA I BAWI, GOLEM IZBOR ZA SE^IJ VKUS po

pu

Туш када аголна висина 16 cm

Туш када правоаголна висина 16 cm

Када - класик АСТРА

-10% po

-10%

st pu

po

st pu

80 cm

90 cm

100 cm

70x100 cm

80x110 cm

90x120 cm

3590 ден.

4150 ден.

5490 ден.

4190 ден.

4990 ден.

6090 ден.

* гаранција 5 години 120x70 cm

8190 ден.

140x70 cm

8760 ден.

-10% po

pu

st

160x70 cm

9650 ден.

3231 ден. 3735 ден. 4941 ден.

3771 ден. 4491 ден. 5481 ден. 7371 ден. 7884 ден. 8685 ден.

Кабина ПАГОС аголна

Кабина АКСУ правоаголна

Када - аголна ЛУНА

-10% po

80 cm

90 cm

100 cm

8560 ден.

8990 ден.

9450 ден.

7704 ден. 8091 ден. 8505 ден. 6

-10%

st pu

po

70x100 cm

st pu

80x110 cm

90x120 cm

8890 ден. 9190 ден.

9890 ден.

* гаранција 5 години

-10% po

pu

st

120x120 cm 130x130 cm 140x140 cm

12990 ден. 13690 ден. 14390 ден.

7999 ден. 8271 ден. 8901 ден. 11691 ден. 12321 ден. 12951 ден.

* цените се само за кабина со 6 mm транспарентно стакло


Камена волна во бали • • • • • • •

Стаклена волна во ролни

димензии: 1000x600x50 mm специфична тежина 30 kg/m3 една бала: 7,5 m2 коефициент на топлотна спроводливост 0,038 W/mK незапалив материјал класа на незапаливост А1

• • • • • • •

димензии: 1200x7500x50 mm специфична тежина 18 kg/m3 една ролна: 18 m2 коефициент на топлотна спроводливост 0,045 W/mK незапалив материјал класа на незапаливост А1

52 ден./m

105 ден./m

2

2

DECOSA Таван панел, стиропор, 2 m2

БЕКАМЕНТ

159 ден.

Поликолор за внатрешни ѕидови Пакување од Цена (ден.)

5 kg

8 kg

25 kg

199 д. 289 д. 800 д.

159 д./парче

169 д. 245 д. 699 д.

MQ Мешалка за бетон М-125

-10%

Призма стаклена

po

pu

st

14999 ден.

13499 ден.

VO NO

Блиндор врати

13650 ден.

Метал пластифициран

10490 ден. Метал / медијапан

12799 ден. Кваки за врати ЗА СЕКОЈА КУПЕНА BIVA (клуч, цилиндар) ВРАТА ВИ НУДИМЕ КВАКИ СО 10% ПОПУСТ Rouse

6195 ден. 7435 ден. 8360 ден.

СЕРИЈА SUPPORTA

СЕРИЈА TERRA

СЕРИЈА TREND

810 д.

Обложени со ЦПЛ негреблива фолија. За ширина на ѕидови од 8 cm -13 cm и од 13 cm - 29 cm. Повеќе дезени на избор.

-10%

Amy

799 д. Nancy

790 д. Susan

850 д.

-10% po

pu

st

po

pu

st

Таванска скала дрвена 110х60 cm 110х70 cm 120х60 cm 120х70 cm

6450 ден.

5805 ден.

Ламинат 7 mm 1424

ТАВАНСКА СКАЛА „OPTISTEP“ СО МЕТАЛНИ СКАЛИЛА

Подлога 5 mm

55 ден./m

2

49 ден./m

2

Ламинат

Ламинат

7 mm

8 mm - 31 класа

359 ден./m 440 ден./m 2

2

323 ден./m 396 ден./m 2

Ламинат

8 mm - 32 класа 12 mm - 32 кл.

550 ден./m 675 ден./m

2

495 ден./m 608 ден./m 2

Ламинат 8 mm 8494

Ламинат 8 mm 8766

Ламинат 8 mm 8521

Ламинат 8 mm 4282

Ламинат 8 mm 4283

Ламинат 8 mm 709

Ламинат 12 mm 1665

2

Ламинат

2

Ламинат 7 mm 5262

2

ИЗБОР НА ПОВЕЌЕ ОД 30 ДЕКОРИ НА ЛАМИНАТ ОД ГЕРМАНСКИОТ ПРОИЗВОДИТЕЛ

-10%

s pu Летви po медиапан за ламинат 2,78 m

t

80 ден.

72 ден./летва

7


NO VO

AVSTRISKI KVALITET NA MAKEDONSKIOT PAZAR

Тип на пумпа Моќност Капацитет Висина Цена

AL-KO потопна пумпа SUV 6500 250 W 6500 l/h 6m

3600 ден.

РС 1-20”

AL-KO потопна пумпа SUV 12000 550 W 9500 l/h 8m

5490 ден.

AL-KO потопна пумпа DRAIN 7000 350 W 7000 l/h 6m

3790 ден.

Варфар-24”

879

Спортива-20” 699

0

0 7д7ен9ари

(дискови, амортизер)

AL-KO потопна пумпа DRAIN 12000 850 W 12000 l/h 5m

5750 ден.

AL-KO потопна пумпа DRAIN INOX 1100 W 15000 l/h 11 m

8860 ден.

Хуниган-29”

(дискови, амортизер)

999

0

0 8д9ен9ари

0

0 6д3ен9ари

Лејди-28”

Ранер-29”

(шимано менувачи)

Сити-28”

0 949

(дискови)

0 8д4ен9ари

(бел/тегет)

10 4

Венум-29”

• алуминиумски рам, кочници • V-brake кочници • полуметални педали 90 • шимано менувач 169 0 • дискови, амортизери 9 14де9нари

90

0 9д4ен9ари ÅËÅÊÒÐÎ ÒÐÎÒÈÍÅÒÈ

245

00

SVE@O HOLANDSKO CVE]E VO SEKOE VREME

90 2 1де9нари

-15 %

АПРИЛ

19 ПЕТОК

АПРИЛ АПРИЛ

20

САБОТА

21

НЕДЕЛА

ПОПУСТ НА СИТЕ

САКСИИ

Избери го својот попуст! во сабота 20 април Тв о ј п пу

ќе биде наградено со попуст од 50%, од 25%, 10% или 5%. Имајте среќна рака!

ст *

50

5

о Секое купување кое ќе го направите * За артиклите кои се во акција не следува дополнителен попуст.

Profile for Misel

MERKUR- Flaer April 2019  

MERKUR- Flaer April 2019  

Profile for misel1
Advertisement