__MAIN_TEXT__

Page 1

ПОЧИТУВАНИ КОРИСНИЦИ Ве информираме дека вршиме превоз на купената стока над 10.000 денари во зависност од габаритот на истата.

Se {to }e posakam!

ИСПОРАКА ВРШИМЕ ВО СКОПЈЕ ВО РАДИУС ОД 20 КМ

Промотивна понуда за месец септември 2019 или до распродажба на залихите 

(02) 3 219 730, 3 219 701

ен.

Печка на цврсто гориво ОРИОН С

и МЕРКУР Македонија доо

12 kW, загрева до 60 m2

0д 1669

3 8 и 6 р 11дена Метална корпа за дрва box LX

1100 ден.

Алат за чистење камини Сет 4

770 ден.

1190 ден.

833 ден. Можност за купување на рати со

За сите тековни и нови акции и презентации - станете наш пријател на

ВИКЕНД

20 СЕПТЕМВРИ ПЕТОК

ПОП УС Т

KMS Maleric Инокс сад за вино

-15 %

-20%

21 СЕПТЕМВРИ САБОТА

200 литри . ден

10дена

150 литри . ден

9и 9 р 5 а н 8де

25 литри

. ден

1335

Мелница за грозје GRIFO MINI PMN16 рачна

20 литри

79ри0

НЕДЕЛА

АСО Р Т И М А Н

400x400x220 mm

0 1349

22 СЕПТЕМВРИ

-15 %

НА ЦЕЛИОТ

-15%

0 1075

Можност за плаќање со кредитни картички

АКЦИЈА

. ден

5290

7 4д4ен9ари

PLANA Стаклен балон со PVC обвивка

-10%

Некои од сликите се симболични, го задржуваме правото на печатни грешки. Акцијата важи од 06. септември до 06. октомври 2019 г. или до распродажба на залихите. Залихите се ограничени. На акциските цени не следува дополнителен попуст!

ен.

д 1185

6и 6 р а н 10 де

0ар2и 12 н е д


ТОПЛИНА ВО ВАШИОТ ДОМ

-10%

-10%

БЛИСТ ПЕЧКА ЗА ГРЕЕЊЕ Б1 ЕКО

БЛИСТ ПЕЧКА НА ЦВРСТО ГОРИВО ЕКОНОМИК ЛУКС ЛМ

po

моќност тежина димензии

редовна цена:

pu

st

po

8 kW 54 kg 46,5x79x39 cm

моќност тежина димензии

акциска цена:

редовна цена:

pu

-10%

st

5-7 kW 39 kg 33x36x93 cm

акциска цена:

po

pu

БЛИСТ ПЕЧКА НА ЦВРСТО ГОРИВО ЕКОНОМИК ЛУКС

моќност тежина димензии

редовна цена:

-10%

-10%

БЛИСТ ПЕЧКА НА ЦВРСТО ГОРИВО Б2

БЛИСТ ПЕЧКА НА ЦВРСТО ГОРИВО БЛИСТ ЖАР

st

po

моќност тежина димензии

5-7 kW 47 kg 40x46x90 cm

редовна цена:

акциска цена:

pu

st

8-9 kW 68 kg 46x40x93 cm

po

моќност тежина димензии

акциска цена:

редовна цена:

pu

st

5-7 kW 47 kg 40x46x90 cm

акциска цена:

7090 ден. 6381 ден. 6590 ден. 5931 ден. 8990 ден. 8091 ден. 9990 ден. 8991 ден. 11690 ден. 10490ден.

-7%

po

pu

po

редовна цена:

pu

ТРГОПРОДУКТ ПЕЧКА ЗА ГРЕЕЊЕ EKO

TIM ПЕЧКА ЗА ГРЕЕЊЕ MAGIC

моќност тежина димензии

-7%

-12%

st

моќност тежина димензии

10 kW 65 kg 86x52x48 cm

редовна цена:

акциска цена:

st

5,5 kW 45 kg 74,5x40x39 cm акциска цена:

po

pu

ТРГОПРОДУКТ ПЕЧКА ЗА ГРЕЕЊЕ ПЕЛА

моќност тежина димензии

редовна цена:

7 kW 70 kg 81x40x45 cm

акциска цена:

11490 ден. 10686ден. 6790 ден. 5975 ден. 8490 ден. 7896 ден.

МЕТАЛЕЦ ХЕРАКЛЕА 45

моќност тежина димензии

редовна цена:

-15% po

pu

6 kW 65 kg 83x53x75 cm

акциска цена:

9550 ден. 8118 ден.

st

МЕТАЛЕЦ ХЕРАКЛЕА 51

моќност тежина димензии

редовна цена:

-15% po

pu

6,5 kW 65 kg 89x53x75 cm

акциска цена:

9990 ден. 8492 ден.

st

-7%

st

po

pu

ТРГОПРОДУКТ ПЕЧКА ЗА ГРЕЕЊЕ ТАЛИЈА НЕЛА

моќност тежина димензии

редовна цена:

7 kW 65 kg 85x48x44 cm

акциска цена:

-7%

st

po

pu

st

ТРГОПРОДУКТ ПЕЧКА ЗА ГРЕЕЊЕ ТАЛИЈА ЕКО С

моќност 5,5 kW тежина 60 kg димензии 97,5x40x38,5 cm редовна цена:

акциска цена:

8590 ден. 7989 ден. 9990 ден. 9291 ден.

МЕТАЛЕЦ ШПОРЕТ ПЕЛА

моќност тежина димензии

редовна цена:

-15% po

pu

st

8-9 kW 90 kg 90,6x57,4x76 cm акциска цена:

13490 ден. 11467 ден.


ТОПЛИНА ВО ВАШИОТ ДОМ

-10% po

pu

БЛИСТ ПЕЧКА НА ЦВРСТО ГОРИВО БЛИСТ ОГАН Ф

моќност тежина димензии

редовна цена:

моќност тежина димензии

акциска цена:

11590 ден. 10431 ден.

ПРИТИ ПЕЧКА ЗА ГРЕЕЊЕ K1

моќност тежина димензии

редовна цена:

po

pu

-7% pu

st

9 kW 61 kg 45x38x76 cm

редовна цена:

14690 ден. 13221 ден.

-7%

моќност тежина димензии

акциска цена:

9990 ден. 9291 ден.

моќност тежина димензии

акциска цена:

ПРИТИ ПЕЧКА ЗА ГРЕЕЊЕ K22

редовна цена:

po

pu

-10%

st

po

БЛИСТ ПЕЧКА НА ЦВРСТО ГОРИВО БРМ

10-12 kW 98 kg 50x45x103 cm

po

-10%

st

БЛИСТ ПЕЧКА НА ЦВРСТО ГОРИВО СО РЕРНА БР

8-9 kW 64 kg 45x49x103 cm

po

-10%

st

pu

st

9 kW 72 kg 49x45x81 cm

редовна цена:

11990 ден. 11151 ден.

редовна цена:

17690 ден. 15921 ден.

-7%

моќност тежина димензии

акциска цена:

моќност тежина димензии

акциска цена:

ПРИТИ ПЕЧКА ЗА ГРЕЕЊЕ FМ

редовна цена:

pu

24 kW 150 kg 57x57x103 cm

акциска цена:

24990 ден. 22491 ден.

-7%

st

ПРИТИ ПЕЧКА ЗА ГРЕЕЊЕ FG

12 kW 97 kg 49x46x93 cm

моќност тежина димензии

акциска цена:

редовна цена:

14990 ден. 13941 ден.

po

pu

st

14 kW 120 kg 57x53x93 cm

акциска цена:

17990 ден. 16731 ден.

ГУСЕНИ ПЕЧКИ

МЕТАЛЕЦ ПЕЛИСТЕР Р

моќност тежина димензии

редовна цена:

-15% po

pu

st

12 kW 126 kg 60x47x100 cm

акциска цена:

18190 ден. 15462 ден.

МЕТАЛЕЦ МОЛИКА Р

моќност тежина димензии

редовна цена:

-15% po

pu

акциска цена:

-7%

st

11 kW 115 kg 56x45x97 cm

15990 ден. 13592 ден.

st

БЛИСТ ПЕЧКА НА ЦВРСТО ГОРИВО БРМ Е - за парно

12-14 kW 124 kg 57x57x103 cm

po

pu

po

pu

-7%

st

po

pu

ПЕЧКА ЗА ГРЕЕЊЕ M-5

ПЕЧКА ЗА ГРЕЕЊЕ M-35

моќност

моќност

9 kW

редовна цена: акциска цена:

15390 ден. 14313 ден.

редовна цена:

st

8 kW

акциска цена:

14490 ден. 13476 ден.


ПЕЧКИ НА ПЕЛЕТИ НОВО

-10% po

pu

-7%

st

po

pu

-10%

st

po

8 kW ≈ 40 m2

po

10 kW ≈ 70 m2

солара 6 kW ≈ 40 m2

редовна цена:

тукана 8 kW ≈ 60 m2

редовна цена:

редовна цена:

ВЕГА - воздух

карина 10 kW ≈ 80 m2

12 kW ≈ 100 m2

редовна цена:

редовна цена:

42990 ден.

45990 ден.

39890 ден. 43590 ден. 48590 ден.

59990 ден.

38691 ден.

42771 ден.

35899 ден. 39231 ден. 43731 ден.

53991 ден.

акциска цена:

акциска цена:

акциска цена:

акциска цена:

акциска цена:

-10%

беж бордо

црна беж бордо

ust

po

-7%

BLIST 21- водa

po

BIOLUX

сахара 21 kW ≈ 120 m2

pu

st

20 kW ≈ 160 m2

редовна цена:

ЕКОШПАР- водa

минима 12 kW ≈ 90 m2

редовна цена:

редовна цена:

pu

ЗА НОС Т М ОЖ В А ЊЕ Н А Е ЗА ГР С ТОРИИ О 2 ПР

-10%

st

po

алба аурита 18 kW 25 kW ≈ 120 m2 ≈ 180 m2 редовна цена:

редовна цена:

акциска цена:

акциска цена:

63990 ден.

78990 ден. 85990 ден.

69999 ден.

89270 ден.

57591 ден.

71091 ден. 77391 ден.

KOZLUSAN - LYDIA - водa 25 kW редовна цена:

po

pu

75786 ден.

акциска цена:

po

pu

25 kW, автоматско чистење

редовна цена: акциска цена:

78111 ден. 92991 ден.

st

редовна цена:

редовна цена:

90990 ден.

97990 ден.

акциска цена:

84621 ден.

91131 ден.

акциска цена:

st

81490 ден. 83990 ден. 99990 ден. акциска цена:

-10%

30 kW ≈ 230 m2

25 kW ≈ 180 m2

-7%

редовна цена:

NOVA

NOVA

НОВО

15 kW

акциска цена:

st

ЕКОШПАР- вода

95990 ден. акциска цена:

pu

црна беж бордо

77990 ден. акциска цена:

st

акциска цена:

-10% p po

pu

црна беж бордо

ЕКОШПАР - воздух

PRITY VERSO - воздух

редовна цена:

-10%

st

црна беж бордо

беж бордо

BLIST OPTIMA - воздух

pu

НОВО 2019

-7%

po

p

ust

ЕКОШПАР - NEW венус 12 kW ≈ 90 m2

астра космо 18 kW 25 kW ≈ 120 m2 ≈ 180 m2

редовна цена:

редовна цена:

редовна цена:

акциска цена:

акциска цена:

акциска цена:

95990 ден. 103990 ден. 109990 ден.

86391 ден. 93591 ден. 98991 ден.

цените на сите печки се со вклучени трошоци за сетирање


ОПРЕМА ЗА ЦЕНТРАЛНО ГРЕЕЊЕ ITAP Вентил за радијатор - прав

Експанзиони садови

-7%

po

st pu

239 ден.

po

-7% p

st pu

25/4 25/8

u op

st

25/4 25/6

2595 ден. 3156 ден. 3674 ден. 4269 ден. 4790 ден. 5348 ден. 5943 ден.

ДИМОВОДНИ ЦЕВКИ Ф-80 (за котли на пелети)

Кривина 90о Кривина 45о

25/7

акциска цена:

3153 ден. 5571 ден. 3711 ден. 5571 ден.

-7%

акциска цена:

4490 ден. 4890 ден. 7890 ден.

4176 ден. 4548 ден. 7338 ден.

po

pu

st

ТЕРМАЛ Регистар КДО

ЗАШТИТНА ИЗОЛАЦИЈА со алуминиумска фолија 1/2 col 3/4 col 1 col

3390 ден. 5990 ден. 3990 ден. 5990 ден.

2890 ден. 450/960 2290 ден. 600/960 2560 ден. 600/1320 3150 ден. 450/1320

125 ден./m 135 ден./m 145 ден./m

акциска цена:

2688 ден. 2130 ден. 2381 ден. -7% 2930 ден.

ДИМОВОДНИ ЦЕВКИ, колена Ф-120

ФАРБАНИ (Ф80) црн/мат за печки на пелети

409 ден. 368 ден. 285 ден. 257 ден. 365 ден. 329 ден. 325 ден. 296 ден.

32/8

WILO пумпи за парно - RS

акциска цена:

2790 ден. 600х1000 3350 ден. 600х1200 3950 ден. 600х1400 4590 ден. 600х1600 5150 ден. 600х1800 5750 ден. 600х2000 6390 ден.

0.5м

st

36 ден./m

HST пумпи за парно

32/6

pu

40 ден./m

229 ден.

213 ден.

-7%

600х800

po

256 ден.

1850 ден. 50 l 5300 ден. 80 l 7850 ден. 24 l

АИРФЕЛ панелен радијатор

-10%

KAN - црево алумпласт - ф16 - сите видови спојки

- ЕК

ФАРБАНИ (Ф120) црн/мат 1м 0.5м 0,25м Кривина 90о

249 ден. 224 ден. 165 ден. 149 ден. 139 ден. 125 ден. 165 ден. 149 ден.

ЕМАЈЛИРАНИ (Ф120) кафен/бел 1м 299 ден. ден. 0.5м 199 ден. ден. 0.25м 165 ден. ден. Кривина 199 ден. 90о ден.

269 179 149 179

po

pu

st

ШТЕДЛИВИ ТЕЛА

ШТЕДЛИВИ

1м (црн/мат) 0.5 м (црн/мат)

1150 ден. 1035 ден. 999 ден. 899 ден.

0.5 м (емајлирани кафен/бел)

1290 ден.

1161 ден.

Правосмукалка за пепел 800 W

-10% po

pu

БРИКЕТИ БУКОВИ Потекло: Моца - Србија

st

800 W

1000 W

1200 W

1990 ден.

2490 ден.

редовна цена:

редовна цена:

акциска цена:

акциска цена:

1890 ден.

редовна цена: акциска цена:

1699 ден. 1790 ден. 2190 ден.

199

Пелети A1 класа ден./вреќа 15 kg

топлотна моќ: 19 KJ/kg пепел: 0,54%

16 ден. /кг


ДА ГО НАПРАВИМЕ НАЈДОБРОТО ВИНО ... најдобрите Италијански дробилки за грозје ...

-15% po

Рачна дробилка за грозје ЕNO-MINI

Рачна дробилка за грозје PRESTIZ

7500 ден.

-20%

4750 ден.

3800 ден.

po

pu

6375 ден.

st

Рачна дробилка за грозје ЕNO 3

-15%

Електрична дробилка за грозје ЕNO 15

со сепарација на рачки капацитет 1200 kg/h

13810 ден.

p

u op

po

st

26650 ден.

22652 ден.

PLANA пластични садови

4290 ден. 50 л. 5590 ден. 100 л. 7690 ден. 300 л. 14690 ден. 25 л.

-15%

Стаклени балони Потекло: Италија

15 л. 34 л. 54 л.

PLANA каца

ден. ден.

PLANA буре

ден.

ре 60 л.

ден.

ре 120 л.

ден.

1315 3650

Гусен сад

p po

3019 3489 ден.

ust

Емајлиран сад

3290 ден. 2796 54 cm - 48 л.3440 ден. 2929 ден.

ден. 50 cm - 40 л.

ден.

Гусен сад

48 cm - 30 л. 3299 ден. 52 cm - 42 л.3840 ден.

-15%

Машинка за мелење месо/пиперки 910 ден.775 ден.

po

pu

st

po

p

ust

ден.

350 л.

ден.

500 л.

pu

st

1619 ден. 1375 ден. 2200 ден. 1870 ден. 2825 ден. 2400 ден.

po

pu

2799 3269 ден.

pu

st

Емајлиран сад

1970 ден. 1679 ден. 52 cm - 42 л. 2570 ден. 2179 ден.

ден. 48 cm - 30 л.

Теглa 720 мл

12 ден.

Капаче

Теглa 370 мл

st

Машинка за јуфки 990 ден. 842 ден.

po

4 ден.

-15% -15%

230 л.

po

-15%

-15% 48 cm - 40 л. 3550 ден. 54 cm - 46 л. 4100 ден.

st

... ненадминат Словенечки квалитет ...

Иноксен сад за чување вино KMS MALERIC Словенија

10 л.

pu

со сепарација на рачки капацитет 1800 kg/h

-15%

16250 ден.

325 689 960 1590 1990

st

капацитет 500 kg/h

капацитет 350 kg/h

5 л.

pu

Машинка за домати 279 ден. 239 ден.

10 ден.

Капаче

3 ден.

Налепница за тегла

17 ден.


КУПУВАЈТЕ ПАМЕТНО НА КРАЈ НА СЕЗОНА ЕКСТРЕМНИ ПОПУСТ

-35%

-35%

-35%

popust

popust

popust

popust

-35%

-35%

popust

BOSCH Рачна косилка

Тип на ел. тример

работна ширина 30 cm, систем на сечење со 4 ножеви.

4999

BOSCH Art 27

Моќност Пречник Цена (ден.)

3259

Тип на ел. пили

BOSCH Art 35 T

450 W 27 cm

600 W 35 cm

5990 3890 7270 4720

3

3

BOSCH Дробилка за гранки моќност: 2000 W; max Ф 35 mm; брзина 3650 min-1; Проток 90 кг/час

BOSCH Ake 35 S

Моќност Должина на сечиво Цена (ден.)

20540 13350

1800 W 35 cm

9190 5970

СЕТОВИ ПО ЕКСТРА ЦЕНИ

3

ГОДИНИ

ГОДИНИ

ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ЕКСТРА ЦЕНИ! Перачи под висок притисок моќност притисок проток

1200 W 100 Bar 300 L/h

1300 W 110 Bar 330 L/h

1500 W 120 Bar 350 L/h

2200 W 140 Bar 480 L/h

2600 W 160 Bar 570 L/h

Битови сет 25 ком

+ заштитни наочари ГРАТИС

2

ГОДИНИ

2

ГАРАНЦИЈА

2799 ден.

Термална камера GTC 400 C во L-box

+ заштитни наочари ГРАТИС

2

ГОДИНИ

Моторна пила PRO 1,2 кW, 37cm3 11000 ден.

ГАРАНЦИЈА

2290 ден.

7999 ден.

Дувалка за лисја WOLF GARTEN % 2600 W, со вреќа за собирање p o p u s t 4450 ден.

-15

3780 д.

КОМПРЕСОРИ АВАС 2

-7%

po

pu

1

po

pu

-30%

48900 ден.

pu

st

4

-7%

p

u op

Компресори

po

st

1

pu

st

3

50 л.

2

90 л.

320 l/m 2,2 kW 10 bar 69 kg

5

3

200 л.

486 l/m 2,2 kW 10 bar 91 kg

4

270 л.

476 l/m 4 kW 10 bar 180 kg

5

500 л.

Вол. проток на воздух Moќност на мотор Работен притисок Teжина

222 l/m 1,5 kW 8 bar 25 kg

1210 l/m 7,5 kW 10 bar 295 kg

Гаранција: 1 год. Потекло: Италија

9990 д. 29400 д. 49290 д. 66590 д. 107500 д.

ГРАТИС

GLM 40

MQ ТРАНСПОРТНИ КОЛИЧКИ

-7%

po

ГАРАНЦИЈА

69900 ден.

ГАРАНЦИЈА

st

-7%

330 ден.

popust

ГОДИНИ

-7%

st

330 ден.

Бургии за метал сет 7 ком

3

ГОДИНИ

Ударна дупчалка со гарнитура 3499 ден.

330 ден.

Бургии за бетон сет 7 ком

ГОДИНИ

Аголна брусилка 2000W, 230 3999 ден.

ГАРАНЦИЈА

1

330 ден.

4940 ден. 5595 ден. 6999 ден. 14625 ден. 27999 ден.

Бургии за дрво сет 7 ком

Цени од

1490 ден.

до

4100 ден.


6 мм

Класа

23

брза монтажа  лесно одржување  долготраен 

-10% p po

ust

Ламинат

299

9 mm - цена од

/м 26.9

Ламинат

ден

742 Храст шутер

Паркет

815 ден./m

2

1590 ден./m

13,2 mm - цена од

2

2

ЛАМИНАТНИ И ПАРКЕТНИ ПОДОВИ СО ВИСОК КВАЛИТЕТ

Сигурносни влезни врати по ЕU стандарди

Обложени со ЦПЛ негреблива фолија. Повеќе дезени на избор.

UNIDOM

6505 ден.

Блиндор врати AGL BASE

10490 ден.

9440 ден.

-10% p

u op

st

Блиндор врати SIMPA

6970 ден.

7525 ден.

-10%

-10%

-10%

pu

st

po

11690 ден.

st

СЕРИЈА TERRA

po

pu

st

Цена (ден.)

5 kg

8 kg

3850

25 kg

199 д. 289 д. 800 д.

Тенда склоплива метал/платно зелена, 3х3 m ден.

2889 ден.

ФИНАЛНА РАСПРОДАЖБА

Дрвена пивска гарнитура со наслон 80х200 cm ден.

-25% po

pu

-25%

9190

st

6990 ден.

po

pu

st

ВИКЕНД

20 СЕПТЕМВРИ ПЕТОК

ПОП УС Т

-15 %

po

66х118 cm 13200 ден.

-10%

78х118 cm 14395 ден.

Таванска скала дрвена

po

11220 д. OPTILIGHT Кровен прозор Комплет со опшивка Потекло Полска

169 д. 245 д. 699 д.

-10%

st

pu

st

СЕРИЈА SUPPORTA P4 STRONG

СЕРИЈА SUPPORTA

10880 д.

2490

Паковање

pu

9530 ден.

55х98 cm 12800 ден.

-15%

14999

Поликолор за внатрешни ѕидови

po

10590 ден.

СОБНИ ВРАТИ СО ВРВЕН КВАЛИТЕТ!!!

ПО ДГ ОТ ВЕН И ЗА ГРА ДБ А MQ Мешалка за бетон ден. ичка кол на Градеж ден.

БЕКАМЕНТ

pu

СЕРИЈА TREND

12990 ден.

8360 ден.

5855 ден. po

UNIDOM

7745 ден.

За ширина на ѕидови од 8 cm -13 cm и од 13 cm - 29 cm.

Балконски тенди ХОМИ (зелена/бела/крем) 300х200 cm ден.

8490

5094 ден.

12235 д.

pu

st

110х60 cm 110х70 cm 120х60 cm 120х70 cm

78х140 cm 15999 ден.

6450 ден.

13599 д. 5805 ден.

-10% po

САБОТА

12285 ден.

ТАВАНСКА СКАЛА „OPTISTEP“ СО МЕТАЛНИ СКАЛИЛА

-30

ПВЦ сет % MADURA ust op p двосед+2 фотељи +масичка достапни бои:

-40% po

-15

НА ЦЕЛИОТ

%

st

13650 ден.

pu

3290 ден.

st

2299 ден.

АКЦИЈА

21 СЕПТЕМВРИ

pu

22 СЕПТЕМВРИ НЕДЕЛА

АСО Р Т И М А Н

антрацит

бела

Profile for Misel

МЕРКУР- Промотивен флаер, Септември 2019  

МЕРКУР- Промотивен флаер, Септември 2019  

Profile for misel1
Advertisement