__MAIN_TEXT__

Page 1

ПОЧИТУВАНИ КОРИСНИЦИ Ве информираме дека вршиме превоз на купената стока над 10.000 денари во зависност од габаритот на истата.

Se {to }e posakam!

ИСПОРАКА ВРШИМЕ ВО СКОПЈЕ ВО РАДИУС ОД 20 КМ

Промотивна понуда за месец октомври 2019 или до распродажба на залихите 

(02) 3 219 730, 3 219 701

НЕОДОЛИВА ПОНУДА

За сите тековни и нови акции и презентации - станете наш пријател на

и МЕРКУР Македонија доо

BOSCH Ударна дупчалка GSB 1300 Re, 550W, Ф13 mm

+ гратис

ОДБРАНО ЗА ВАС

ОДБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ АЛАТ

ПО ЦЕ НА ОД 24 90 ДЕ НА

0 599 нари

РИ

0 9 4 3 ри

де

Сет бургии и битови

дена

BOSCH Акумулаторски одвртувач GSR 120 Li, 2 батерии 1,5 Ah

+ гратис

ПО ДА РО К BO SCH МА ИЦ А

ABAC Компресор 50 л.

0 899 нари де

На 19.10.2019 г. ВИ П

ОД АР У ВА МЕ . . .

BOSCH Брусилка 2000 W, Ф230

+ гратис

0 749нари де

ЕДИНСТВЕНО ВО МЕРКУР Апарат инвертер VARIN 1605 E, 160 A

+ гратис ка Секоја смдетен. над 599 дарок! добива по

Ќ НИОТ З А Н А ЈС РЕ Н КАМИ гориво

До 80.000 ден. на 18 рати САМО СО ЛИЧНА КАРТА

Можност за плаќање со кредитни картички

на цврсто kW Пиколо 6

0 9 9 12 и р дена

Некои од сликите се симболични, го задржуваме правото на печатни грешки. Акцијата важи од 10. октомври до 10. ноември 2019 г. или до распродажба на залихите. Залихите се ограничени. На акциските цени не следува дополнителен попуст!

90 9 0 1 нари

TACTIX Количка за алат со 7 фиоки 662х462х901 mm

де


НЕ О Д О ЛИВИ Акумулаторски одвртувачи

-25%

-25% po

p

u op

-25%

-25%

-25%

st

p

u op

ПОП У С Т

st

po

pu

st

st pu

ПРЕПОРАЧУВАМЕ -25% po

pu

st

-25% po

pu

st

BOSCH BOSCH GDR 120 Li + GSR 120 GSR 12 V-15

12V 2x1.5Ah; во куфер

9900 д.

BOSCH GSR 180 Li

12V; 2 батерии X 2Ah во куфер

13200 д.

8590 д.

18V; 2 батерии X 1,5Ah во куфер

11450 д.

9450 д.

Аголни брусалки -25% po

pu

st

12600 д.

BOSCH GSR 18-2-Li PLUS

18 V, 2 батерии X 2Ah; во куфер

ПРЕПОРАЧУВАМЕ

pu

18 V; 2 батерии X 2Ah; во L-box

BOSCH GSR 12V-12

12 V, 1 батериja X 2Ah + 1 батерија Х 4 Аh

11990 д. 15999 д. 12600 д. 16800 д. 9440 д. 12590 д.

-25% po

BOSCH GSB 18-2-Li PLUS

-25%

-25%

st

po

pu

st

po

pu

-25%

st

po

pu

st

-25% po

BOSCH GWS 7-115

моќност: 700 W дијаметар: Ø115mm

pu

st

BOSCH GWS 750 S

моќност: 750 W дијаметар: Ø115mm со потенциометар

BOSCH GWS 9-125

моќност: 900 W дијаметар: Ø125mm

BOSCH GWS 1400

моќност: 1400 W дијаметар: Ø125mm

BOSCH GWS 22-180 JH

моќност: 2200 W дијаметар: Ø180mm мек старт

BOSCH GWS 22-230 H

моќност: 2200 W дијаметар: Ø230mm

3590 д. 4790 д. 4100 д. 5470 д. 4499 д. 5999 д. 6590 д. 8490 д. 8475д. 11300 д. 8620д. 11490 д. -25% -25% -25% ПРЕПОРАЧУВАМЕ Ударни дупчалки -25% p po

ust

BOSCH GBM 10RE

600 W, Ø1-10 mm

po

-25% po

pu

pu

st

po

pu

st

po

pu

st

st

BOSCH GSB 1600RE

BOSCH GSB 18-2 RE

701 W, Ø1,5-13 mm

800 W, Ø1,5-13 mm

BOSCH GSB 21-2 PCT

1300 W, Ø1,5-13 mm

BOSCH GBM 1600 RE дупчалка/мешач 850 W; Ø13 mm метал/дрво: 16/40

-25% po

pu

st

BOSCH GSB 13 RE

600 W; Ø1,5-13 mm

7270 д. 9690 д. 5700 д. 7600 д. 7160 д. 9550 д. 16120 д. 21500 д. 8690 д. 11590 д. 3999 д. 5330 д.

Ударни чекани -25% ПРЕПОРАЧУВАМЕ

p po

-25%

-25%

ust

p po

ust

p po

-25%

ust

po

pu

st

-25% po

pu

st

BOSCH GBH 240

моќност: 790 W; 2,7 J удари: 0- 4200

BOSCH GBH 2-28

моќност: 800 W; 3,2 J удари: 0-4000

BOSCH GBH 3000

моќност: 800 W; 3,1 удари: 0-4000

BOSCH GBH 4-32 DFR

моќност: 900 W; 4,2 J удари: 0-3600

8990 д. 12000 д. 15820 д. 21100 д. 17920 д. 23900 д. 26920 д. 35900 д. 2

N A JBOGAT IZBOR PO N A JDOBRI CENI

BOSCH GBH 5-40 DCE

моќност: 110 W; 8,5 J удари: 1500-2000;

36670 д. 48900 д.


N A VO Y SN ПР О Ф Е СИОН А ЛЕ Н А Л АТ Убодни пили

-25%

-25% po

po

st pu

BOSCH GST 700

po

st pu

BOSCH GKS 190

650 W; 90 mm

-25%

-25% po

BOSCH GST 90 BE

500 W; 70 mm

Циркулари

st pu

st pu

-25% p po

BOSCH GKS 235

1400 W; 184 mm

Глодалки

BOSCH GKF 550

2100 W; 235 mm

-25% po

ust

pu

st

BOSCH GKF 600

550 W; 6 mm

600 W; 6/8 mm

4905 д. 6540 д. 8775 д. 11700 д. 8550 д. 11400 д. 14775 д.19700 д. 4270 д. 5690 д. 9975 д. 13300 д.

Пили за метал

-25% po

-25% po

pu

st

st pu

BOSCH GCO 20-14

2000 W; 355 mm

метал

2000 W; 305 mm

po

pu

-25% po

p

po

p

-25%

st

BOSCH GCM 10 MX;

дрво

1250 W; 216 mm

28600 д.

po

pu

-25%

st

po

pu

st

BOSCH GTM 12 JL;

дрво 1800 W; 305 mm /алум

2100 W; 254 mm /алум

26170 д.

38770 д.

54400 д.

34890 д.

51700 д.

po

pu

дрво

72570 д.

Индустриски фенови -25%

-25%

ust

BOSCH GCM 800 SJ;

дрво 1700 W; 255 mm /алум

Шлајферици

-25%

ust

pu

st

16900 д. 22540 д. 41460 д.55280 д. 21450 д.

Аксијални брусилки

po

-25%

BOSCH GCM 800 SJ;

BOSCH GCD 12 JL

метал

-25%

Пили за дрво

po

st

pu

-25%

st

po

pu

-25%

st

po

pu

st

-25% po

pu

st

BOSCH BOSCH BOSCH GGS 28 CЕ; 600 W GGS 28 LCЕ; 650 W GGS 8 CE; 750 W

10.000-30.000 обр. 10.000-30.000 обр. 2.500-8.000 обр.

15900 д.

22100 д.

24900 д.

11920 д. 16575 д. 18670 д. -25% po

pu

st

BOSCH GBH 8-45 DV

1500 W; 12,5 J удари: 1380-2760

64900 д.

48750 д.

Кршачи -25% p po

BOSCH GEX 125 AC

340 W; 125 mm

BOSCH GEX 125-150 AVЕ

400 W; 150 mm

BOSCH GHG 20-60

2000 W; 50-630°C

-25% po

pu

-25%

st

po

pu

st

Двострани точила

36650 д.

27490 д.

BOSCH GSH 11 VC

1900 W; 23 J удари: 1380-2760

73650 д.

55200 д.

BOSCH GSH 16-30

1750 W; 41 J удари: 1380-2760

93300 д.

69970 д.

-25%

-25% po

1500 W; 2-8,3 J удари: 1380-2760

2300 W; 50-650°C

10425 д.13900 д. 15740 д.20990 д. 7600 д. 10140 д. 7499 д. 9999 д.

ust

BOSCH GSH 5 CE

BOSCH GHG 23-66

p

ust

BOSCH GBG 35-15

350 W; Ø150 mm

po

pu

st

BOSCH GBG 60-20

600 W; Ø200 mm

9640 д. 12850 д. 13200 д.17600 д.

ВОЅСН Т Е Х НО ЛОГИЈ А ЗА ЖИВО Т

3


PROFESIONALNI MERNI INSTRUMENTI

-25% po

pu

-25% po

pu

st

big on detail

-25%

st

po

pu

st

po

BOSCH

BOSCH

Ласерско метро GLM 30

pu

st

BOSCH

Ласерско метро GLM 50C

Метро тркало GWM 32

-25%

-25%

-20%

-20%

-25%

po

p

po

ust

pu

st

BOSCH

Ласерски нивелатор GOL 32D + BT 160 + GR 500

ден. 5330 ден. 8925 ден. 1190 ден. 3825 ден. 5100 ден. 17330 23100 ден. 3999 ден.

-25% po

pu

st

po

pu

st

po

-25%

st

pu

po

pu

st

DREMEL 4000/45 Мулти Алат

DREMEL 940 ЈA Пиштол за лепак

моќност: 175 W

акумулатор: 4,8 V

сет висококвалитетни додатоци, торба за носење

вртежи: 8-20000 сет додатоци.

капацитет: 1,5 Ah

вртежи во мин.: 5-35000

BOSCH

BOSCH

Ласер линиски GLL 3-15H

BOSCH

Ласер линиски GLL 2-20

10999 ден.

8250 ден.

14150 ден.

10600 ден.

BOSCH

Ласерски нивелатор PCL 360 + BT 160

7900 ден.

Ласер линиски GCL 2-50C

11900 ден. 8930 ден.

1999 ден.

1599 ден.

6320 ден.

ден. 14550 19400 ден.

POLUПРОФЕСИОНА ЛЕН А ЛАТ

-25% po

-15% po

p

ust

BOSCH Аголна брусилка

-20%

st

po

pu

st

-20% po

p

ust

-15% po

BOSCH Ударен чекан PBH 2100

700 W, Ø125 mm

pu

BOSCH Ударен чекан

BOSCH Шлајферица PEX 220

750 W + СЕТ прибор +адаптер

550 W; во куфер

pu

st

BOSCH Комбинирана кружна пила PCM 8

1200 W; Ф216 mm; 7,9 kg

220 W; Ф125 mm;

2760 ден. 3250 ден. 5240 ден. 6550 ден. 11170 ден.14900 ден. 3100 ден. 3890 ден. 9300 ден. 10950 ден. -15% -15% -15% ра кст po

pu

st

po

pu

st

po

pu

st

Е

-20% po

BOSCH Правосмукалка

BOSCH Правосмукалка

700 W; 2100 l/m

BOSCH Пила лисичја опашка

1000 W; 2100 l/m

pu

BOSCH Стабилна дупчалка PBD 40

710 W; 150 mm; тежина 3 kg

тра Екс

st

BOSCH Столна пила PТS 10

720 W; футер 1,5-13 mm; ласер тип 650mm<1mmW;

-15%

1400 W; 254 mm

метал 13mm, дрво 40 mm

po

pu

st

5000 min-1

5940 ден. 6990 ден. 6450 ден. 7590 ден. 5515 ден. 6490 ден. 16400 ден. 20500 ден. 19460 ден.22900 ден. ГОЛЕМ ИЗБОР НА ПНЕВМАТСКИ АЛАТ И ПРИБОР ОД ИТАЛИЈАНСКИОТ БРЕНД

РАСПРОДАЖБА НА ПОСЛЕДНА ЗАЛИХА

-25% p po

ust

1

ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

-25% p po

ust

1

ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

-25% p po

ust

1

ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

-25% p po

ust

1

ГОДИНИ

299 ден. -15% 255 ден. po

SKIL Убодна пила

4285АА

2350 ден.

1790 ден. 4

SKIL Ел. ренде

1550 АА

3880 ден.

2890 ден.

SKIL Мулти брусалка

7207

3150 ден.

2390 ден.

SKIL Вибрациона брусалка Мастер 7381

5888 ден.

4420 ден.

GAV Пиштол за пескарење 166B

GAV за -15u%s t Пиштол GAV нанесување p po Пиштол заштит­но за воздух 60A средство167А

ГАРАНЦИЈА

pu

st

po

795 ден.

GAV Пиштол за дување 60D

-15% pu

st

-15%

935 ден.

Манометар: F63 Притисок: 0-12 Bar

780 ден.

663 ден.

po

-15% po

pu

st

pu

st

Капацитет на резервоар: 1l Притисок: 6-8 Bar Проток: 250-300 l/min

905 ден.

769 ден.

GAV Црева за воздух

599 ден.

509 ден.

-15% за целиот асортиман на


ДОКАЖАН КВАЛИТЕТ ПО NAJDOBRI ЦЕНI

Inverterski aparati za zavaruvawe -17% -15% -20% -20% 1

2

p po

3

ust

p po

6

4

ust

p po

ust

p po

-20%

5

ust

po

2

ГОДИНИ

2

ГОДИНИ

ГОДИНИ

ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

VARSTROJ Varko 161

напон (50Hz)

1~230 V

жица дијаметар Ø гаранција: цена:

2

VARSTROJ Varko 201

1

VARSTROJ Varin 1305

2

1,6-3,5 mm

1~230 V 5-200 A 1,6-4 mm

1~230 V 5-130 A 1,5-2,5 mm

2 год.

2 год.

2 год.

струја на заварување 5-160 A

11990 ден.

9950 ден.

29500 ден.

24990 ден.

st

-10% po

VARSTROJ Varin 2005 E

4

1~230 V 5-180 A 1,5-4 mm

st

2

1~230 V 5-200 A 1,5-4 mm

23920 ден.

ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

VARSTROJ WB-P500L MIG

5

13150 ден. 2 год. 29899 ден. 2 год. 37290 ден.

10520 ден.

pu

ra t s na e kc e

2

VARSTROJ Varin 1805

3

pu

29840 ден.

5

1~400 V 30-500 A 0,8-1,6 mmњњ

2 год. 675000 ден.

607500 ден.

MIG/MAG Апарати za SO 2 zavaruvawe Supermig

-15% p po

ust

-10%

1

po

pu

p po

-10%

st

2

po

pu

(15 kg Котур за жица)

-10%

(5 kg Котур за жица)

ust 3

st

-10% po

pu

st

4

-10% po

pu

st

-10% po

5

pu

st

6

Маска автоматска 4 сензори

6990 ден.

5940 ден. -20% po

pu

st

BINZEL Заштитен спреј

ГОДИНИ

2

ГОДИНИ

2

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

VARSTROJ Varmig 1600

напон (50Hz)

1

1~230 V

ГОДИНИ

2

ГОДИНИ

2

ГОДИНИ

2

ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

VARSTROJ Varmig 1905

VARSTROJ Varmig 191

2

3

VARSTROJ Varmig 251

4

2

VARSTROJ Varmig 331

1~230 V 30-190 A 0,6-0,8 mm

5

VARSTROJ 6 WB-P500L MIG

3~400 V 3~400 V 3~400 V 3~400 V 20-220 A 25-250 A 15-270 A 15-300 A жица дијаметар Ø 0,6-0,8 mm 0,6-0,8 mm 0,6-1,2 mm 0,6-1,2 mm 0,6-1,2 mm 2 год. 22400 ден. 2 год. 29500ден. 2 год. 41400 ден.2 год. 66700 ден.2 год.101200 ден.2 год. гаранција:

струја на заварув. 30-160 A

240 ден.

190 ден.

20160 ден. 26550 ден. 37250 ден.

цена:

КОМПРЕСОРИ АВАС

1

ГОДИНИ

2 a tr a s n e kc e

ГАРАНЦИЈА

101200 ден.

59999 ден. 90999 ден. 91080 ден.

-15%

ТIG Апарати

po

pu

st

-10%

ra st na k e ce

po

pu

st

4

1

a tr a s n e kc e

2

ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

3 Компресори Вол. проток на воздух Moќност на мотор Работен притисок Teжина

Гаранција: 1 год. Потекло: Италија

1

25 л.

222 l/m 1,5 kW 8 bar 25 kg

2

90 л.

320 l/m 2,2 kW 10 bar 69 kg

5 3

200 л.

486 l/m 2,2 kW 10 bar 91 kg

4

270 л.

476 l/m 4 kW 10 bar 180 kg

5

500 л.

1210 l/m 7,5 kW 10 bar 295 kg

7490 д. 27390 д. 47290 д. 63590 д. 95900 д.

напон (50Hz)

струја на заварув.

жица дијаметар Ø гаранција: цена:

VARSTROJ Vartig 1705 TIG DC

VARSTROJ Vartig 221 AC/DC

1~230 V 4-160 A 1,5-3,25 mm

1~230 V 5-220 A TIG/MMA

2 год.

66500 д.

2 год. 253309 д.

59850 ден. 215300 ден.5


ТОПЛИНА ВО ВАШИОТ ДОМ

-10%

-10%

-10%

-10%

-10%

БЛИСТ ПЕЧКА ЗА ГРЕЕЊЕ Б1 ЕКО

БЛИСТ ПЕЧКА НА ЦВРСТО ГОРИВО БЛИСТ ЖАР

БЛИСТ ПЕЧКА НА ЦВРСТО ГОРИВО СО РЕРНА БР

БЛИСТ ПЕЧКА НА ЦВРСТО ГОРИВО БРМ

БЛИСТ ПЕЧКА НА ЦВРСТО ГОРИВО БРМ Е - за парно

po

моќност тежина димензии

редовна цена:

pu

st

8 kW 54 kg 46,5x79x39 cm акциска цена:

6990 ден. 6291 ден.

po

моќност тежина димензии

редовна цена:

pu

st

po

моќност тежина димензии

5-7 kW 47 kg 40x46x90 cm

редовна цена:

акциска цена:

pu

st

po

10-12 kW 98 kg 50x45x103 cm

моќност тежина димензии

акциска цена:

редовна цена:

pu

st

12-14 kW 124 kg 57x57x103 cm акциска цена:

po

моќност тежина димензии

редовна цена:

pu

st

24 kW 150 kg 57x57x103 cm акциска цена:

11690 ден. 10490ден. 14590 ден. 13131 ден. 17690 ден. 15921 ден. 24990 ден. 22491 ден. -30% po

-15% МЕТАЛЕЦ ХЕРА 45 моќност тежина димензии

редовна цена:

-15% p

6 kW p o 65 kg 83x53x75 cm

ust

акциска цена:

9550 ден. 8118 ден.

МЕТАЛЕЦ ХЕРА 51 моќност тежина димензии

редовна цена:

po

-15% p

6,5 kW p o 65 kg 89x53x75 cm

ust

акциска цена:

st

МЕТАЛЕЦ ШПОРЕТ ПЕЛА

МЕТАЛЕЦ М-41

моќност тежина димензии

моќност тежина димензии

редовна цена:

9990 ден. 8492 ден.

pu

8-9 kW 90 kg 90,6x57,4x76 cm акциска цена:

редовна цена:

13490 ден. 11467 ден.

8 kW p o 65 kg 80x43x74 cm

po

pu

Метална корпа за дрва box LX

833 ден. 770 ден. -10%

st

po

pu

st

црна беж бордо

беж бордо

БЛИСТ ОПТИМА - воздух -

БЛИСТ 17 - вода -

БЛИСТ 21 - вода -

ЕКОШПАР - вода -

ЕКОШПАР - вода -

редовна цена:

редовна цена:

редовна цена:

редовна цена:

редовна цена:

редовна цена:

акциска цена:

акциска цена:

акциска цена:

акциска цена:

акциска цена:

акциска цена:

8 kW ≈ 50 m2

34990 ден. 31990 ден.

8 kW ≈ 50 m2

42990 ден. 34990 ден.

сахара 17 kW ≈ 100 m2

сахара 21 kW ≈ 120 m2

алба 18 kW ≈ 120 m2

68990 ден. 77990 ден.

69990 ден. 74990 ден.

ЌУМЦИ Ø80 црн/мат за печки на пелети

-10%

БРИКЕТИ БУКОВИ Потекло: Моца - Србија

ust

800 W

1000 W

1200 W

редовна цена:

редовна цена:

редовна цена:

акциска цена:

акциска цена:

акциска цена:

1890 ден. 1990 ден. 2490 ден.

1699 ден. 1790 ден. 2190 ден.

209 Пелети A1 класа 199 ден./вреќа 15 kg

топлотна моќ: 19 KJ/kg пепел: 0,54%

/10кг 170 ден. ден. за 155 количини над 1тон

аурига 25 kW ≈ 180 m2

78990 ден. 85990 ден.

62990 ден. 69999 ден.

Правосмукалка за пепел

p

st

1190 ден. 1100 ден.

акциска цена:

9490 ден. 8541 ден.

беж бордо

po

p

ust

-10%

SPECIJALNA ПОНУДА

БЛИСТ ОПТИМА ЕКО - воздух -

Алат за чистење камини Сет 4

-10%

pu

399 ден. 239 ден. 0.25м 199 ден. Кривина 90 305 ден. Т - Кривина 469 ден 1м

0.5м

о


-30% u op

-10%

st

u op

Mакс калорифер 1000W

Бауер p калорифер хоризонтален FH-5M 2000W

629 ден.

799 ден.

p

899 ден.

Бауер -10% радијатор o p u s t маслен p 2500 kW 11 ребра

2900 kW 13 ребра

3990 ден.

4790 ден.

po

-10%

Греалка електрична со ногарки 2850 ден.

Греалка печурка на гас 9650 ден.

po

2565 ден. po

p

890 ден.

st pu

st

-10%

-10%

Динамик тајфун 3000 W 3599 ден. 3999 ден.

ПТЦ Греалка 2000 W 1287 ден. 1430 ден.

po

po

st pu

pu

pu

st

st

2,0 kW

2,5 kW

2650 ден.

2990 ден.

2385 ден. 2691 ден.

Тајфун на гас

-10% p po

ust

ust

15 kW 5790 ден.

5199 ден.

30 kW 7990 ден.

7191 ден. + crevo

3499 ден.

po

Термиа конвектори

8685 ден.

Греалка на гас 3890 ден.

Ѕидна греалка FH-450 -10%u s t 2000W p 2034 ден. 2260 ден. p o

-10%

st pu

-10%

pu

Бауер калорифер 2000W 837 ден. 930 ден.

Динамик конвертор 2000W 1215 ден. 1350 ден.

-10% po

po

-10%

3599 ден. 4311 ден. st pu

-10%

st

50 kW 9750 ден.

8775 ден.

2,0 kW

КОНВЕКТОР 1,0 kW 1,5 kW

ЕЦ СП

3850 ден. 4390 ден.

1190 ден.

Ламинат 8 mm Ламинат 8 mm Ламинат 8 mm Ламинат 8 mm 4283 8494 8766 9400

-10% pu

st

Подлога за ламинат 5 mm

50 ден./m

2

6 mm

-10% po

p

ust

269 ден./m

2

7 mm

Ламинат 8 mm Ламинат 8 mm Ламинат 8 mm Ламинат 8 mm 1688 9431 709 1665

8 mm

359 ден.

440 ден.

323 ден./m 396 ден./m 2

* потекло Франција

И ЈА Л Н А П О Н УД А

po

299 ден.

3,0 kW

4970 ден. 5540 ден. 7390 ден.

Керамичка WC Школка - Симплон 1450 ден.

Ламинат 7 mm Ламинат 7 mm 3126 9431

Ламинат

2,5 kW

2

ИЗБОР НА ПОВЕЌЕ ОД 30 ДЕКОРИ НА ЛАМИНАТ ОД ГЕРМАНСКИОТ ПРОИЗВОДИТЕЛ

55 ден./m2

Летви медиапан за ламинат 72 ден. 80 ден.

цела лајсна од 2,78 m

-10% po

pu

st

26 ден./m


КУЌЕН САЕМ ВО ОКТОМВРИ

-25% ПОПУСТ

19

САБОТА

На 19.10.2019 г. ПОДАРУВАМЕ

ВИ

КОГА ПАЃААТ ЛИСЈАТА, ПАЃААТ И ЦЕНИТЕ

Секоја сметка над 599 ден. добива подарок!

ПОПУСТ

ПОПУСТ

.. .

ЗА НАЈСРЕЌНИОТ Камин на цврсто гориво Пиколо 6KW

-25%

-20%

до

ГОЛЕМИ ПОПУСТИ, ЗАБАВА И ДРУЖЕЊЕ

ВОДЕЧ­КИТЕ БРЕНДОВИ НА ЕДНО МЕСТО

-30% ПОПУСТ

Profile for Misel

Меркур - Флаер Октомври 2019  

Меркур - Флаер Октомври 2019  

Profile for misel1
Advertisement