__MAIN_TEXT__

Page 1

ПОЧИТУВАНИ КОРИСНИЦИ Ве информираме дека вршиме превоз на купената стока над 10.000 денари во зависност од габаритот на истата.

Se {to }e posakam!

ИСПОРАКА ВРШИМЕ ВО СКОПЈЕ ВО РАДИУС ОД 20 КМ

Промотивна понуда за месец октомври 2018 или до распродажба на залихите

и МЕРКУР Македонија доо

(02) 3 219 730, 3 219 701

BOSCH Акумулаторски одвртувач GSR 120 Li BOSCH Брусилка GWS 7-115

+ 3 брусни плочи

За сите тековни и нови акции и презентации - станете наш пријател на

0 999 нари

+ сет битови 25 ком. + Selfie држач + маица BOSCH

де

Инвертер Varko 160 A

0 349 нари

+ кутија електроди и кожени ракавици

0 589 нари

де

де

BOSCH Шлајферица PSS 200

1

ГОДИНА

0 2 39 нари

ГАРАНЦИЈА

де

BOSCH Ласер PLL 360 +статив +капа Puma

BOSCH Ударна дупчалка 550 W + сет бургии + маица BOSCH

0 899

BOSCH Метро GLM 30

0 9 5 2 ри дена

ри дена

0 399 нари де

г. 8 1 0 2 . 0 1 . На 13 Р ОДА УВАМЕ... ВИ П метка Секоја с

TACTIX Количка за алат со 7 фиоки 662х462х901 mm (испорака од 20 октомври)

. над 599 деанрок! д добива по

990

НИОТ ЗА НА ЈСРЕЌ Камин риво на цврсто го НИ ХОРВАТ МИ

10 енари д

BOSCH Ударен чекан GBH 240; 790W; 2,7J

+ куфер BOSCH + Power Bank 8400 mAh До 80.000 ден. на 18 рати САМО СО ЛИЧНА КАРТА

Можност за плаќање со кредитни картички

0 915нари де

Некои од сликите се симболични, го задржуваме правото на печатни грешки. Понудата важи од 08 октомври до 11 ноември 2018 г. или до распродажба на залихите. Количините се ограничени. На акциските цени не следува дополнителен попуст!


Електрични брусилки -25% po

pu

-25%

-25%

st

po

BOSCH GWS 9-125

моќност: 900 W дијаметар: Ø125mm

pu

-25%

НЕОДОЛИВИ p

st

BOSCH GWS 13-125 CIE

u op

-25%

st

p

BOSCH GWS 17-125

моќност: 1300 W дијаметар: Ø125mm со потенциометар

u op

st

po

BOSCH GWS 20-230 H

моќност: 1700 W дијаметар: Ø125mm со потенциометар

-25% pu

ПОПУСТ -25%

st

po

BOSCH GWS 20-230 JH

моќност: 2000 W дијаметар: Ø230mm

pu

st

BOSCH GWS 22-230 H

моќност: 2000 W дијаметар: Ø230mm мек старт

моќност: 2200 W дијаметар: Ø230mm

4910 д. 6550 д. 7490 д. 9990 д. 9675 д. 12900 д. 7490 д. 9990 д. 8240д. 10990 д. 8550д. 11400 д. Акумулаторски одвртувачи -25% -25% -25% ПРЕПОРАЧУВАМЕ po

pu

st

po

pu

st

po

pu

st

-25% po

pu

st

-25% po

pu

st

-25% po

BOSCH GSR 1000

вградена батерија 12V; во куфер

4870 д.

6490 д.

pu

st

BOSCH GSR 12 V-15

12V; 2 батерии X 2Ah во куфер

8590 д.

11450 д.

BOSCH GSR 140 Li

BOSCH GSR 180 Li

14,4V; 2 батерии X 1,5Ah 18 V, 2 батерии X 1,5Ah; во куфер во куфер

9640 д.

-25% po

BOSCH GSB 1300 RE класичен футер

3525 д. 4700 д. po

pu

st

600 W, Ø13 mm дрво: 25 mm бетон: 15 метал: 10 mm

pu

701 W, Ø13 mm дрво: 30 mm бетон: 18 mm метал: 12 mm

st

BOSCH GSB 16 RE брзостезен футер

4270 д. 5690 д.

Ударни чекани -25% po

pu

pu

-25%

st

po

pu

st

6140 д. 8190 д.

-25% po

p po

18 V, 2 батерии X 2Ah; L-box + 4 сета прибор

BOSCH GSB 1600 RE класичен футер

BOSCH GSB 13 RE брзостезен футер

-25%

10,8 V; 2 батерии X 2Ah; во L-box

BOSCH GSR 18-2-Li

11240 д. 14990 д. 11475 д. 15300 д. 13650 д. 18200 д.

12850 д.

Ударни дупчалки

-25%

BOSCH GSR 10,8 V-EC

ust

BOSCH GSB 18-2 RE

8990 д. 11990 д.

моќност: 800 W вртежи: 0-1100/3000 бетон/дрво: 18/36

850 W; Ø13 mm метал/дрво: 16/40

-25%

ПРЕПОРАЧУВАМЕ

8025 д. 10700 д. 8740 д. 11650 д.

-25% p po

BOSCH GBM 1600 RE дупчалка/мешач

ust

p po

ust

st

-25% po

pu

st

GRATIS

+ сет гедоре и L-BOXX

BOSCH GBH 2-26 DRE

моќност: 800 W; 0-3 J удари: 0-4000

BOSCH GBH 2-28

моќност: 800 W; 3,2 J удари: 0-4000

BOSCH GBH 3-28

моќност: 800 W; 3,1-3,5 J удари: 0-4000

BOSCH GBH 4-32 DFR

моќност: 900 W; 4,2 J удари: 0-3600

11990 д. 15950 д. 14060 д. 18750 д. 19490 д. 25990 д. 27740 д. 36990 д. 2

ТОПЛА ПОНУДА ЗА ЛА ДНИ ДЕНОВИ

BOSCH GBH 4-32 DFR

моќност: 900 W; 4,2 J удари: 0-3600; тежина: 16,5 kg

29990 д. 39990 д.


NA VOYSN ПРОФЕСИОНАЛЕН АЛАТ Убодни пили -25% po

Циркулари

-25% po

st pu

st pu

-25% po

BOSCH GST 700

BOSCH GST 90 BE

500 W; 70 mm

650 W; 90 mm

po

st pu

BOSCH GKS 190

Глодалки

-25%

st pu

-25% p po

BOSCH GKS 235

1400 W; 184 mm

BOSCH GKF 600

2100 W; 235 mm

-25% po

ust

600 W; 6/8 mm

pu

st

BOSCH GHO 6500

650 W; 0-2,6 mm

4905 д. 6540 д. 8810 д. 11750 д. 9150 д. 12200 д. 14850 д.19800 д. 10490 д. 13990 д. 8175 д. 10900 д.

Пили за дрво -25% po

p

-25%

-25%

ust

po

p

po

st pu

Пили за метал

BOSCH GCM 8 SJL

дрво

1250 W; 216 mm

20510 д. 27350 д.

1600 W; 216 mm

31875 д. 42500 д.

Шлајферици

pu

BOSCH GCO 20-14

дрво

1800 W; 254 mm

40650 д. 54200 д.

-25% po

st pu

pu

st

-25% po

pu

po

pu

2000 W; 355 mm

17550 д. 23400 д.

BOSCH GEX 125 AC

po

17200 д.

24700 д.

po

po

st pu

25900 д.

-25% po

1100 W; 8,5 J удари: 1500-2900

37275 д. 49700 д.

p

1500 W; 12,5 J удари: 1380-2760

48675 д. 64900 д.

pu

st

2000 W; 100-600 °C

BOSCH GHG 660 LCD

2300 W; 50-660 °C

7190 д. 9590 д. 6900 д. 9200 д. -25%

-25%

ust

BOSCH GBH 8-45 DV

st

Двострани точила

st

-25% po

BOSCH GBH 5-40 DCE

pu

pu

BOSCH GHG 600 CE

10425 д.13900 д. 11990 д.15990 д. 12900 д. 18525 д. 19425 д. -25%

37125 д. 49500 д.

-25%

st

10.000-30.000 обр. 10.000-30.000 обр. 2.500-8.000 обр.

340 W; 150 mm

метал

2000 W; 305 mm

-25%

st

BOSCH BOSCH BOSCH GGS 28 CЕ; 600 W GGS 28 LCЕ; 650 W GGS 8 CE; 750 W

BOSCH GEX 150 AC

340 W; 125 mm

pu

st

Индустриски фенови

-25% po

BOSCH GCD 12 JL

метал

-25%

st

pu

st

Аксијални брусилки

-25% po

BOSCH GTC 10 J

дрво

po

-25%

ust

po

BOSCH GCM 800 SJ

-25%

po

BOSCH GBH 36 VLi

36 V; 2 батерии Х 4,0 Аh 0-4850

37500 д. 49999 д.

p

ust

BOSCH GBG 35-15

350 W; Ø150 mm

9675 д. 12900 д.

ВОЅСН ТЕХНОЛОГИЈА ЗА ЖИВОТ

po

pu

st

BOSCH GBG 60-20

600 W; Ø200 mm

13390 д.17850 д. 3


ГОЛЕМА АКЦИЈА

НА POLUПРОФЕСИОНАЛЕН АЛАТ -15% -10% -15% -15%

-15% po

p

ust

po

p

ust

po

p

ust

po

p

po

BOSCH Акумулаторски одвртувач

BOSCH Акумулаторски одвртувач

12 V со вградена батерија

BOSCH Аголна брусилка

BOSCH Убодна пила

700 W, Ø115 mm

12 V; 1,5 Ah; 20 Nm + куфер

тра Екс

ust

pu

st

BOSCH Пила лисичја опашка

500 W; 65 mm; во куфер

710 W; 150 mm; тежина 3 kg

3820 ден. 4490 ден. 4799 ден. 5650 ден. 2690 ден. 2990 ден. 2549 ден. 2999 ден. 5515 ден. 6490 ден. -20% -10% -15% po

pu

st

po

pu

st

po

pu

st

-15% po

BOSCH Ударен чекан PBH 2100

BOSCH Шлајферица PEX 220

550 W; во куфер

BOSCH Комбинирана кружна пила PCM 8

st

-15% po

BOSCH Стабилна дупчалка PBD 40

pu

st

BOSCH Столна пила PТS 10

720 W; футер 1,5-13 mm; ласер тип 650mm<1mmW;

1200 W; Ф216 mm; 7,9 kg

220 W; Ф125 mm;

pu

тра Екс

1400 W; 254 mm

метал 13mm, дрво 40 mm

5000 min-1

5240 ден. 6550 ден. 3735 ден. 4150 ден. 9300 ден. 10950 ден. 17425 ден. 20500 ден. 21500 ден.25300 ден.

Алат за вешти мајстори

big on detail 1

ГОДИНИ

1

ГОДИНИ

1

ГОДИНИ

1

ГОДИНИ

1

ГОДИНИ

1

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

-20% p po

DREMEL 930 Пиштол лепак

-15%

ust

p po

-15%

ust

p po

DREMEL 3000 + сет 15 Мулти Алат

загревање: 5 минути

DREMEL 4000/45 Мулти Алат

моќност: 130 W

pu

капацитет: 1,5 Ah

сет висококвалитетни сет висококвалитетни вртежи: 8-20000 додатоци, торба за додатоци, торба за сет додатоци. 1350 ден. носење 3690 ден. носење 7950 ден. 3490 ден.

1080 ден.

3140 ден.

2

1

po

pu

po

pu

pu

po

pu

2

90 л.

5

3

200 л.

270 л.

9290 д. 27340 д. 45840 д. 61930 д. 99975 д.

66590 д.

pu

st

педала за контрола на брзина 17699 ден.

7860 ден.

15050 ден.

1210 l/m 7,5 kW 10 bar 295 kg

107500 д.

GAV Пиштол за пескарење 166B

-10% po

pu

st

-10%

935 ден.

840 ден.

GAV Пиштол за дување 60D

500 л.

Гаранција: 1 год. Потекло: 4 Италија

49290 д.

476 l/m 4 kW 10 bar 180 kg

5

222 l/m 1,5 kW 8 bar 25 kg

29400 д.

486 l/m 2,2 kW 10 bar 91 kg

4

po

Вол. проток на воздух Moќност на мотор Работен притисок Teжина

9990 д.

320 l/m 2,2 kW 10 bar 69 kg

обр/мин: 0-20000

9250 ден.

299 ден. -10% 269 ден.

st

3

50 л.

Номин. моќ: 300 W

GAV за -10u%s t Пиштол GAV нанесување p po Пиштол заштит­но за воздух 60A средство167А

st

-7%

1

st

ГОЛЕМ ИЗБОР НА ПНЕВМАТСКИ АЛАТ И ПРИБОР ОД ИТАЛИЈАНСКИОТ БРЕНД

-7%

-7%

Компресори

pu

po DREMEL Форифлекс, прецизен алат

ГАРАНЦИЈА

st

po

p po

-15%

st

иглици: 8 -16 mm мека рачка кабел: 6 m

1

4

ust

pu

DREMEL DSM 20 Секач, повеќенаменски алат

ГОДИНИ

-7%

st

po

2790 ден.

6760 ден.

КОМПРЕСОРИ АВАС -7%

-15%

st

акумулатор: 4,8 V

вртежи во мин.: 5-35000

силиконски лепак: 7 mm

po

DREMEL 7750 JA Мулти Алат

моќност: 175 W

темпер. на топење: 165 °С вртежи во мин.: 30000

-20%

ust

Манометар: F63 Притисок: 0-12 Bar

780 ден.

699 ден.

po

-10% po

pu

st

pu

st

Капацитет на резервоар: 1l Притисок: 6-8 Bar Проток: 250-300 l/min

905 ден.

815 ден.

GAV Црева за воздух

599 ден.

539 ден.

-10% за целиот асортиман на


PROVEREN КВАЛИТЕТ ПО NAJDOBRI ЦЕНI

Inverterski aparati za zavaruvawe -15% -15% -15% 1

po

p

2

ust

po

p

3

ust

po

-15%

5

st

po

2

ГОДИНИ

2

ГОДИНИ

2

ГОДИНИ

2

ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

VARSTROJ Varin 1305

струја на заварување

електрода дијаметар Ø гаранција: цена:

VARSTROJ Varin 1605

1

VARSTROJ Varin 1805

2

1~230 V 5-130 A 1,5-2,5 mm

1~230 V 5-160 A 1,5-3,25 mm

1~230 V 5-180 A 1,5-4 mm

2 год.

2 год.

2 год.

13150 ден.

11180 ден.

ТIG Апарати

15999 ден.

13599 ден.

-15% po

1~230 V 5-200 A 1,5-4 mm

29899 ден.

2 год.

25400 ден.

VARSTROJ Varko 201

4

1~230 V 5-200 A 1,6-4 mm

37299 ден.

2 год.

31700 ден.

st

ra t s na e kc e

2

VARSTROJ Varin 2005 E

3

pu

5

29500 ден.

25070 ден.

MIG/MAG Апарати za zavaruvawe -10%

st pu

po

-15% pu

p

ust

u op

ГОДИНИ

напон (50Hz)

po

p

-15%

4

pu

(5 kg Котур за жица)

-10%

st

po

pu

-10%

st

po

pu

st

st

Маска

професионална на сончева енергија, со трајна заштита UV/IR

2

5499 ден.

ГОДИНИ

4675 ден.

ГАРАНЦИЈА

VARSTROJ VARSTROJ VARSTROJ Vartig 1705 TIG DC Vartig 221 AC/DC Vartig 301 AC/DC

напон (50Hz)

1~230 V

струја на заварув. 4-160 A

1~230 V 5-220 A TIG/MMA

3~400 V 5-300 A TIG/MMA

256000

319200

ГОДИНИ

2

ГОДИНИ

2

ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

напон (50Hz)

2

VARSTROJ Varmig 1600

VARSTROJ Varmig 1905

VARSTROJ Varmig 191

1~230 V

1~230 V 30-190 A 0,6-0,8 mm

1~230 V 29-190 A 0,6-0,8 mm

26550

34100

струја на заварув. 30-160 A

жица дијаметар Ø 1,5-3,25 mm жица дијаметар Ø 0,6-0,8 mm 2 год. 66500 д. 2 год. 301200 д. 2 год. 375500 д. гаранција: 2 год.22400 ден. 2 год.29500 ден. 2 год. 37900 ден. гаранција: цена: ден. ден. ден. цена: ден. ден. ден.

56530 1

-10% p

pu

CO2 Supermig професионални (15 kg Котур за жица) апарати 3

-10%

st

p

u op

-10%

st

p

u op

4

5

-10%

st

po

pu

st

-10%

-15% po

u op

2

20160

po

Маска автоматска

st

4 сензори

6990 ден.

5940 ден.

-20% po

pu

st

BINZEL Заштитен спреј

240 ден.

190 ден.

ГОДИНИ

2

ГОДИНИ

2

ГОДИНИ

2

ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

VARSTROJ Varmig 211

напон (50Hz)

1

3~400 V

струја на заварување 20-220 A

жица дијаметар Ø гаранција: цена:

0,6-1,0 mm 2 год.

58900 ден.

52999 ден.

VARSTROJ Varmig 251

2

VARSTROJ Varmig 271

2

3

VARSTROJ Varmig 331

3~400 V 25-250 A 0,6-1,2 mm

3~400 V 15-270 A 0,6-1,2 mm

3~400 V 15-300 A 0,6-1,2 mm

2 год.

2 год.

2 год.

66700 ден.

59999 ден.

76600 ден.

68940 ден.

pu

st

ra t s na e kc e 4

101200 ден.

2

ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

VARSTROJ WB-P500L MIG

5

1~400 V 30-500 A 0,8-1,6 mm

2 год. 675000 ден.

91080 ден. 607500 ден.

СОВРШЕН ВАР ЗА НОВИ РЕМЕК ДЕЛА

5


НОСИ ТОПЛИНА ВО ВАШИОТ ДОМ -30% po

pu

st

парно

-25%

моќност: 6 kW+23 kW

po

pu

-25%

st

po

pu

-30%

st

po

pu

st

редовна цена:

31990 ден. акциска цена:

22393 ден.

КОПЕР ПЕЧКА НА ЦВРСТО ГОРИВО НЕРО

КОПЕР ШПОРЕТ - СПЕЦИЈАЛ обичен моќност

редовна цена:

моќност тежина димензии

10 kW

редовна цена:

акциска цена:

po

pu

-10%

st

po

БЛИСТ ПЕЧКА ЗА ГРЕЕЊЕ Б1 ЕКО

моќност тежина димензии

редовна цена:

pu

po

моќност тежина димензии

акциска цена:

моќност тежина димензии

акциска цена:

редовна цена:

pu

редовна цена:

-10%

st

po

моќност

акциска цена:

моќност

акциска цена:

pu

акциска цена:

-20%

st

po

БЛИСТ ПЕЧКА НА ЦВРСТО ГОРИВО БЛИСТ ЖАР

моќност тежина димензии

9 kW

редовна цена:

12 kW

8490 ден. 6368 ден. 16690 ден. 11683 ден.

ГУСЕНА ПЕЧКА ЗА ГРЕЕЊЕ M-30

10 kW 65 kg 86x52x48 cm

КОПЕР ПЕЧКА НА ЦВРСТО ГОРИВО ОРИОН-С

7,5 kW 55 kg 47x43,5x56 cm

редовна цена:

-10%

st

TIM ПЕЧКА ЗА ГРЕЕЊЕ MAGIC

8 kW 54 kg 46,5x79x39 cm

9 kW 86 kg 49x49x84 cm

12490 ден. 9368 ден.

15590 ден. 10913 ден.

-10%

КОПЕР ПЕЧКА НА ЦВРСТО ГОРИВО ОРИОН

акциска цена:

редовна цена:

pu

st

ХОРВАТ ТЕХНИКА ПЕЧКА НА ЦВРСТО ГОРИВО КЛАРА СФ

со вентилатор ∼ 70 m2 моќност 10 kW тежина 120 kg

5-7 kW 47 kg 40x46x90 cm

акциска цена:

редовна цена:

акциска цена:

6990 ден. 6291 ден. 11190 ден. 10071ден. 14490 ден. 13041 ден. 11090 ден. 9981 ден. 29990 ден. 23990 ден.

ПЕЛЕТИ Потекло: Екостеп - Србија

БРИКЕТИ БУКОВИ Потекло: Моца - Србија

пречник: 6 mm влага: <10% пепел: <1,2% кал. вредност: >16,5 MJ/kg квалитет: ISO 17225-2

ПРАВОСМУКАЛКА ЗА ПЕПЕЛ 800 W

топлотна моќ: 19 KJ/kg пепел: 0,54%

160

225 ден. /вреќа 15 кг

за количини над 1 тон:

-15%

ден. /пакет 10 кг

po

pu

st

409 ден. 285 ден. 0.25м 235 ден. Кривина 90 365 ден. Т - Кривина 469 ден. 1м

редовна цена:

2220 ден.

за количини над 1 тон:

200 ден. /вреќа 15 кг

ЌУМЦИ Ø80 црн/мат за печки на пелети

акциска цена:

1887 ден.

140 ден. /пак. 10 кг

0.5м

о

НОВО 2018 црна беж бордо

црна беж бордо

-10% po

pu

солара тукана 6 kW 8 kW ≈ 40 m2 ≈ 60 m2

редовна цена:

редовна цена:

акциска цена:

акциска цена:

-10%

st

po

pu

ЗА НОС Т М ОЖ В А ЊЕ Н А Е ЗАГР С ТОРИИ О 2 ПР

ЕКОШПАР - воздух карина 10 kW ≈ 80 m2

редовна цена:

ВЕГА - воздух 12 kW ≈ 100 m2

редовна цена:

44490 ден. 51490 ден. 55490 ден.

65990 ден.

39990 ден. 46341 ден. 49941 ден.

59391 ден.

акциска цена:

црна беж бордо

акциска цена:

-10%

st

po

ЕКОШПАР- вода

pu

st

беж бордо

-10% po

pu

st

беж бордо

-10% po

pu

st

BLIST - воздух оптима 8 kW ≈ 40 m2

BLIST 21- водa сахара 21 kW ≈ 120 m2

83990 ден. 89990 ден.

46990 ден.

83990 ден.

75591 ден. 80991 ден.

42291 ден.

75591 ден.

алба аурита 18 kW 25 kW ≈ 120 m2 ≈ 180 m2 редовна цена:

редовна цена:

акциска цена:

акциска цена:

редовна цена: акциска цена:

редовна цена:

акциска цена:

* Во цените се вклучени трошоци за сетирање и пуштање во употреба од овластен сервисер


-10% p

u op

-10%

st

u op

Бауер p калорифер хоризонтален и фен 2000W 786 ден. 875 ден.

Mакс калорифер 2000W

529 ден.

590 ден.

-10% p

u op

p

p

Mакс калорифер 1500W

u op

p

1199 ден.

-12%

u op

1350 ден.

pu

st

Бауер калорифер 3000W

1215 ден.

-10%

st

Бауер p o p u радијатор маслен 2900 W

4221 ден.

2,0 kW

2,5 kW

2650 ден.

2990 ден.

po

pu

-10%

st

po

pu

-7%

po

pu

3850 ден. 3580 ден. 1,5 kW 4390 ден. 4083 ден. 2,0 kW 4970 ден. 4622 ден. 2,5 kW 5540 ден. 5152 ден.

1,0 kW st

-7%

po

pu

st

* потекло Франција

-10%

-10%

st

st

4690 ден.

Тајфун на гас

-10%

1350 ден.

КОНВЕКТОР

2465 ден. 2781 ден.

2772 ден.

po

Динамик тајфун 3000 W 3599 ден. 3999 ден.

Термиа конвектори

st Бауер pu po конвектор 2500W, со тркала 3150 ден.

-10%

st

-10%

st

Динамик конвертор 2000W

1150 ден.

u op

Бауер калорифер 2000W 864 ден. 960 ден.

-10%

st

1035 ден.

-10%

st

po

pu

po

st

pu

st

15 kW 5790 ден.

5199 ден. Греалка електрична со ногарки 2850 ден.

Греалка печурка на гас 9650 ден.

2565 ден.

8685 ден.

Греалка на гас 3890 ден.

30 kW 7990 ден.

7191 ден.

+ crevo

50 kW 9750 ден.

8775 ден.

3499 ден. Ламинат 7 mm Ламинат 7 mm 3126 9431

-10% po

Ламинат 8 mm Ламинат 8 mm Ламинат 8 mm Ламинат 8 mm 4283 8494 8766 9400

pu

st

Подлога за ламинат 5 mm

44 ден./m

2

8 mm

440 ден.

Ламинат

-10% po

p

ust

396 ден./m

2

7 mm

Ламинат 8 mm Ламинат 8 mm Ламинат 8 mm Ламинат 12 mm 1688 9431 709 1665

12 mm

359 ден.

675 ден.

323 ден./m 608 ден./m 2

2

ИЗБОР НА ПОВЕЌЕ ОД 30 ДЕКОРИ НА ЛАМИНАТ ОД ГЕРМАНСКИОТ ПРОИЗВОДИТЕЛ

49 ден./m2

Летви медиапан за ламинат 72 ден. 80 ден.

цела лајсна од 2,78 m

-10% po

pu

st

26 ден./m


-20

%

намалување на сите LOTUS - модели на мебел за бањи од ЕКСКЛУЗИВНАТА и МОДЕРНА линија

Попустот важи од 9-14 октомври за времетраење на саемот за мебел.

ОК ТОМВРИ

12

ПЕ ТО К

14

13

СА БО ТА

% 7

-

18 0 2 . 0 1 . 3 1 На АРУВАМЕ...

ВРИ ОК ТОМ

ОК ТОМВРИ

НЕ ДЕ Л

тка Секоја смдеен. над 599 дарок! добива по

А

t s u p o p

НА ЦЕЛИОТ АСОРТИМАН, А НА ОДРЕДЕНИ ПРОИЗВОДИ ДО

ВИКЕНД НА

ОД П И В

ЌНИОТ ЗА НА ЈСРЕ о цврст Камин на ВАТ МИНИ Р гориво ХО

- 35

%

popus

t

ВО ОК ТОМ

12

В РИ

РИ ОК ТОМВ

ПЕ ТОК

поволности ти големи акции и поволнос проследени дружење ... проследе ни со забава, дружење... * Презентациите се во период од 09-16 h *

13

С А Б О ТА

ОК ТОМВ

РИ

14

НЕ ДЕ ЛА

Profile for Misel

МЕРКУР-промотивен флаер, Октомври 2018  

МЕРКУР-промотивен флаер, Октомври 2018  

Profile for misel1
Advertisement