__MAIN_TEXT__

Page 1

ПОЧИТУВАНИ КОРИСНИЦИ Ве информираме дека вршиме превоз на купената стока над 10.000 денари во зависност од габаритот на истата.

Se {to }e posakam!

ИСПОРАКА ВРШИМЕ ВО СКОПЈЕ ВО РАДИУС ОД 20 КМ

Промотивна понуда за месец октомври 2017 или до распродажба на залихите (02) 3 219 730, 3 219 701

и МЕРКУР Македонија доо

За сите тековни и нови акции и презентации - станете наш пријател на

O N A BR S... D O VA A Z

1+2 ГОДИНИ

3

4 90

+ куфер и лист

- моќност: 550 W - дупчење бетон: 20 mm - дупчење дрво: 30 mm - дупчење метал: 13 mm

GRATIS

2

ГОДИНИ

+ сет бургии BOSCH и маица ПОЛО

BOSCH Ударен чекан PBH 2100

- моќност: 650 W

ри дена

- моќност: 550 W - број на вртежи/мин: 0-2700 - дупчење дрво/метал: 25/10

ГАРАНЦИЈА

BOSCH Убодна пила PST 650

ГАРАНЦИЈА

BOSCH Ударна дупчалка GSB 1300 RE

2

ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

9 9 3 2

0 4 99 нари де

+ куфер

GRATIS

ри дена

GRATIS

На 21.10.2017 АРУВАМЕ... ВИ ПОД Секоја сметка над 500 ден. добива подарок!

Neodoliva ponuda

ЗА НАЈСРЕЌНИОТ Камин на цврсто гориво ХОРВАТ МИНИ

Единствено во МЕРКУР

2

9 9 5 13 и

ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

р дена

1+2 ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

0 619нари е

д BOSCH Акумулаторски одвртувач GSR 120 Li - батерија: 12 V; 1,5 Ah - брз полнач

Инвертер Varin 160A + кутија електроди и кожени ракавици

GRATIS

+ сет битови, куфер и поло маица GRATIS Можност за плаќање со кредитни картички

Некои од сликите се симболични, го задржуваме правото на печатни грешки. Понудата важи од 05 октомври до 05 ноември 2017 г. или до распродажба на залихите. Залихите се ограничени. На акциските цени не следува дополнителен попуст!


GOLEMA AKCIJA NA ВОЅСН

Аголни брусилки -25%

-25% po

st pu

po

pu

-25%

st

po

pu

-25%

st

po

pu

-25%

st

po

pu

-25%

st

po

pu

st

1+2

1+2

1+2

1+2

1+2

1+2

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГОДИНИ

BOSCH GWS 7-11S

моќност: 720 W дијаметар: Ø115mm вртежи: 11000

ГОДИНИ

BOSCH GWS 850 C

моќност: 850 W дијаметар: Ø125mm вртежи: 11000

ГОДИНИ

BOSCH GWS 14-125 CIE

ГОДИНИ

ГОДИНИ

BOSCH GWS 20-230 H

моќност: 1400 W дијаметар: Ø125mm антивибрации, регулација

ГОДИНИ

BOSCH GWS 22-230 H

моќност: 2000 W дијаметар: Ø230mm вртежи: 6600

BOSCH GWS 22-230 LVi

моќност: 2200 W дијаметар: Ø230mm вртежи: 6500

моќност: 2200 W дијаметар: Ø230mm антивибрации, регулација

3560 д. 4750 д. 4570 д. 6100 д. 7190 д. 9590 д. 7310 д. 9750 д. 8690 д. 11590 д. 14170 д. 18900 д. 1+2 1+2 Акумулаторски одвртувачи ПРЕПОРАЧУВАМЕ -25% ГОДИНИ

1+2 ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

1+2

-25% po

p

ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

po

p

ust

po

ГАРАНЦИЈА

po

батерија: 12 V; 2,0 Ah две батерии; брз полнач; куфер

BOSCH GSR 140-Li

батерија: 14,4 V; 1,5 Ah две батерии; брз полнач; куфер

BOSCH GSR 14,4-2 - Li

батерија: 14,4 V; 2,0 Ah две батерии; брз полнач; куфер

p

pu

st

1+2

-25%

ust

BOSCH GSR 12V-15

-25%

ГАРАНЦИЈА

ГОДИНИ

-25% po

p

ust

ГОДИНИ

ust

ГАРАНЦИЈА

BOSCH GSR 180 - Li

батерија: 18 V; 1,5 Ah две батерии; брз полнач; куфер

BOSCH GSR 10,8 V-EC

батерија: 10,8 V; 2,0 Ah две батерии; брз полнач GRATIS L-BOXX

8540 ден. 11390 ден. 8140 ден. 10850 ден. 10950 ден.14600 ден. 9450 ден. 12600 ден. 10200 ден.13600 ден. Ударни дупчалки -25% -25% 1+2 st

-25%

1+2

1+2

1+2

1+2

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

po

pu

st

po

ГОДИНИ

pu

-25%

pu

-25%

st

po

ГОДИНИ

BOSCH GSB 13 RE

моќност: 600 W вртежи: 0-2800 бетон/дрво: 13/25

pu

st

ГОДИНИ

BOSCH GSB 1600

моќност: 701 W вртежи: 0-3000 бетон/дрво: 16/30

po

po

pu

st

ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

ГОДИНИ

BOSCH GSB 16 RE

моќност: 750 W вртежи: 0-2800 бетон/дрво: 16/30

BOSCH GSB 18-2 RE

моќност: 800 W вртежи: 0-1100/3000 бетон/дрво: 18/36

BOSCH GSR 6-25 TE

моќност: 701 W вртежи: 0-2500 врт. момент: 20 Nm

4270 ден. 5690 ден. 5990 ден. 7990 ден. 8600 ден.11500 ден. 7950 ден. 10590 ден. 10300 ден.13750 ден.

Ударни чекани -25%

-25% po

p

po

-25%

st pu

po

st pu

-25% po

ПРЕПОРАЧУВАМЕ

st pu

ust

1+2

1+2

1+2

1+2

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГОДИНИ

ГОДИНИ

BOSCH GBH 2-24 DRE

моќност: 790 W; 2,7 J удари: 0-4200

BOSCH GBH 2-26 DRE

моќност: 800 W; 2,7 J удари: 0-4000

ГОДИНИ

BOSCH GBH 2-28 F

моќност: 880 W; 3,2 J удари: 0-4000 L-BOXX

ГОДИНИ

BOSCH GBH 3-28 DRE

моќност: 800 W; 3,1-3,5 J удари: 0-4000 тежина: 11,4 kg

-25% po

p

ust

1+2 ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

BOSCH GRATIS GBH 4-32 DFR + сет гедоре и L-BOXX

моќност: 900 W; 4,2 J удари: 0-3600 тежина: 16,5 kg

9490 ден. 12650 ден. 12300 ден.16400 ден. 13350 ден.17800 ден. 17990 ден.23990 ден. 29990 ден. 39999 ден. 2

Есента доаѓа, време е за освежување!


-25% ПОПУСТ НА ПРОФЕСИОНАЛЕН АЛАТ

Шлајферици -25% po

-25% po

st pu

pu

-25%

st

po

pu

-25%

st

po

1+2

1+2

1+2

1+2

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГОДИНИ

ГОДИНИ

ГОДИНИ

pu

st

-25%

Аксијални

po

ГОДИНИ

1+2

1+2

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГОДИНИ

BOSCH GSS 23 AE

BOSCH GSS 140 A

моќност: 190 W димензии: 92x182 mm тежина 1,7 kg

BOSCH GEH 125 AC

моќност: 180 W димензии: 105x113 mm тежина 1,4 kg

моќност: 340 W дијаметар: 125 mm тежина: 2,0 kg

650 W 8 mm 1,4 kg

моќност: 340 W дијаметар: 150 mm тежина: 2,1 kg

st

ГОДИНИ

BOSCH GGS 28 CE

BOSCH GEH 150 AC

pu

BOSCH GGS 28 LCE

моќност 650 W дијаметар 8 mm тежина 1,6 kg

21250 д. 7499 ден. 9999 ден. 7870 ден.110490 0490 ден. 9640 ден.12850 ден. 10690 ден.14250 ден. 14950 д. 11200 ден. 15940 ден. Убодни пили Циркулари % % %

-25

-25% po

p

po

ust

pu

-25

st

po

pu

-25

st

po

pu

st

-25% po

pu

st

1+2

1+2

1+2

1+2

1+2

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГОДИНИ

ГОДИНИ

BOSCH GST 65 B

BOSCH GST 90 BE

ГОДИНИ

BOSCH GKS 190

ГОДИНИ

BOSCH GKS 55

ГОДИНИ

BOSCH GKS 235 TURBO

моќност: 400 W дрво/алум./челик: 65/12/4 mm тежина: 1,7 kg

моќност: 650 W дрво/алум./челик: 90/40/20 mm тежина: 2,6 kg

моќност 1400 W кружна пила 190 mm тежина: 4,2 kg

моќност: 1350 W кружна пила 165 mm тежина: 3,8 kg

моќност: 2050 W кружна пила: 235 mm тежина: 7,6 kg

гаранција: 1+2 год.

гаранција: 1+2 год.

вртежи: 5500 врт./мин.

вртежи: 2100-4700 врт./мин.

вртежи: 5300 врт./мин.

5590 ден. 7450 ден. 8990 ден.11990 ден. 8900 ден.11900 ден. 13490 ден.117990 7990 ден. 14400 ден.119200 9200 ден. Комбинирани пили Индустриски фен 1+2 1+2 -25% p

op

-25%

ust

p

op

1+2

1+2

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГОДИНИ

ust

-25%

ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

p

u op

st

-25%

ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

po

pu

-25%

st

po

pu

st

1+2

ГОДИНИ

ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

BOSCH BOSCH GHG 660 LCD GHG 600 CE BOSCH GCM 8 SJL

моќност 1600 W кружна пила 216 mm вртежи: 5500 врт./мин.

30190 ден.40250 ден.

1+2 ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

-25% po

st pu

BOSCH GCM 12JL

моќност 2000 W кружна пила 305 mm вртежи: 4300 врт./мин.

32550 ден.43400 ден. 1+2 ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

-25% po

st pu

BOSCH GCM 10 S

моќност: 1500 W кружна пила 254 mm вртежи: 4700 врт./мин.

34640 ден.46190 ден. 1+2 ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

-25% po

st pu

моќност 2000 W 50-660°C температура 100-600°C 2300 W

BOSCH GTS 10 J

моќност: 1800 W кружна пила: 254 mm вртежи: 3650 врт./мин.

41890 ден.55850 ден. 1+2 ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

-25% po

pu

st

8399 д.

7999 д.

6299 ден. 5999 ден. 1+2 ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

1+2

-25% po

pu

st

Кршачи

ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

-25% BOSCH GBH 5-40 DCE

моќност: 1100 W; 8,5 J удари: 1500-2900

BOSCH GBH 8-45 DV

моќност: 1500 W; 12,5 J удари: 1380-2760

BOSCH GBH 36 VLI

моќност: 430 W; 0-1,7 J удари: 0-4850 батерии: 36 V

BOSCH GSH 11 VC

моќност: 1700 W; 23 J удари: 900-1700 тежина: 11,4 kg

BOSCH GSH 16-30

po

pu

моќност: 1750 W; 41 J удари: 1300 тежина: 16,5 kg

st

38550 ден. 51400 ден. 53200 ден.70950 ден. 37490 ден. 49990 ден. 52500 ден. 69999 ден. 58850 ден. 78490 ден.

Купете ВОЅСН алат за 25% пониски цени

3


POLUПРОФЕСИОНАЛЕН АЛАТ

-15%

2

ГОДИНИ

po

ГАРАНЦИЈА

pu

-10%

2

st

ГОДИНИ

po

ГАРАНЦИЈА

pu

-15%

2

st

ГОДИНИ

po

ГАРАНЦИЈА

pu

2

st

ГОДИНИ

-10% po

ГАРАНЦИЈА

pu

тра Екс

2

st

ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

-20% po

BOSCH Акумулаторски одвртувач

BOSCH Акумулаторски одвртувач

12 V; 1,5 Ah; 20 Nm + куфер

BOSCH Ударна дупчалка

BOSCH Пила лисичја опашка

550 W; 3000 вртежи; брзостезен футер

12 V со вградена батерија

pu

st

BOSCH Аголна брусилка

710 W; 150 mm; тежина 3 kg

750 W; Ф115 mm + куфер

4500 ден. 5295 ден. 3990 ден. 4430 ден. 2550 ден. 2999 ден. 5570 ден. 6190 ден. 2790 ден. 3490 ден. 2 2 2 2 -10% -15% -10% -15% 2 ГОДИНИ

p po

ГАРАНЦИЈА

ust

ГОДИНИ

p po

ГАРАНЦИЈА

ГОДИНИ

ust

p po

ГАРАНЦИЈА

ГОДИНИ

ust

p po

ГАРАНЦИЈА

ГОДИНИ

ust

ГАРАНЦИЈА

+ GRATIS

BOSCH Убодна пила PST 800 PEL

BOSCH Циркулар PKS 55

530 W; 80 mm; тежина 2 kg

BOSCH Шлајферица PSS 200 AC

BOSCH Комбинирана кружна пила PCM 8

200 W; 1,6 kg; 92x182 mm

1200 W; 160 mm; тежина 3,9 kg

-20%

тра Екс

резервен лист

po

pu

st

BOSCH Стабилна дупчалка PBD 40 720 W; футер 1,5-13 mm; ласер тип 650mm<1mmW;

1200 W; Ф216 mm; 7,9 kg

метал 13mm, дрво 40 mm

4365 ден. 4850 ден. 5940 ден. 6990 ден. 2690 ден. 2990 ден. 9300 ден. 10950 ден. 15960 ден. 19950 ден.

big on detail Алат за вешти мајстори

1

-15%

ГАРАНЦИЈА

po

p

1

-15%

ГОДИНИ

ust

ГАРАНЦИЈА

po

p

-15%

ГОДИНИ

ust

ГАРАНЦИЈА

po

pu

st

-15%

-15% po

1

ГОДИНИ

st pu

po

pu

st

1

1

ГОДИНИ

DREMEL 930 Пиштол лепак

ГОДИНИ

DREMEL 200 JC Мулти Алат

ГАРАНЦИЈА

загревање: 5 минути

моќност: 125 W

силиконски лепак: 7 mm

тежина: 0,55 kg

темпер. на топење: 165 °С

ГАРАНЦИЈА

DREMEL 3000 + сет 690 Мулти Алат

DREMEL DSM 20 Секач, повеќенаменски алат

моќност: 130 W

вртежи во мин.: 35 000

иглици: 8 -16 mm мека рачка

вртежи во мин.: 30 000

сет висококвалитетни кабел: 6 m додатоци, торба за носење гаранција: 1 год. 1295 ден. гаранција: 1 год. 2650 ден. гаранција: 1 год. 4450 ден. гаранција: 1 год.

1099 ден.

2250 ден.

КОМПРЕСОРИ

DREMEL Форифлекс, прецизен алат

3780 ден.

Номин. моќ: 300 W

обр/мин: 0-20000

педала за контрола на брзина 9250 ден. гаранција: 1 год. 17699 ден.

7860 ден.

15050 ден.

ГОЛЕМ ИЗБОР НА ПНЕВМАТСКИ АЛАТ И ПРИБОР ОД ИТАЛИЈАНСКИОТ БРЕНД

1

ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

GAV Пиштол за -10u%s t нанесување GAV op заштитно Пиштол p средство167А за воздух 60A

1

ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

1

ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

Вол. проток на воздух

Ел.напојување Moќност на мотор Боца Работен притисок АхBхC Teжина Гаранција: 1 год. Потекло: 4 Италија

MERCURE 24 Л ОЛ

MERCURE 100 Л ЦМ3

ABAC 200 Л ЦТ4

ABAC 270 Л ЦT5,5

ABAC 500 Л ЦT5,5

-7

-7

пренос со пренос со каиш, двостеп. каиш, двостеп. корекција корекција % 320 l/m % 486 l/m % 476 l/m % 1210 l/m % 222 l/m t t t st st pu pu 230 V 230 V p o p u s 400 V p o p u s 400 V p o p u s 400 V po po 1,5 kW 2,2 kW 3 kW 3 kW 7,4 kW 24 l 100 l 200 l 200 l 500 l 8 bar 10 bar 10 bar 9 bar 11 bar 600x275x590 1105x420x800 1500x470x1100 1500x450x1100 2030x680x1100 25 kg 7490 д. 69 kg 25990 д. 91 kg49290 д. 125 kg 66590 д. 180 kg 107500 д.

-7

-7

пренос со каиш

-7

6965 д. 24170 д. 45840 д. 61930 д. 99975 д.

-10% po

pu

st

-10% po

pu

st

279 ден.

GAV Пиштол за пескарење 166B

935 ден.

250 ден.

840 ден.

GAV Пиштол за дување 60D

-10%

-10% po

pu

po

pu

st

Капацитет на резервоар: 1l Притисок: 6-8 Bar Проток: 250-300 l/min

905 ден.

815 ден.

st

Манометар: F63 Притисок: 0-12 Bar

GAV Црева за воздух

566 ден.

539 ден.

629 ден.

599 ден.

-10% за целиот асортиман на


ВРВЕН КВАЛИТЕТ ПО СУПЕР ЦЕНА

Inverterski aparati za zavaruvawe 2

1

ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

p

po

po

ust

pu

pu

-15%

2

3

-15%

-15%

-20% po

2

2

ГОДИНИ

ГОДИНИ

po

ГАРАНЦИЈА

st

pu

-15%

2

4

st

ГОДИНИ

pu

st

Маска Din 15

ra t s na e kc e

надглавна, електронска, соларна ќелија

3150 ден.

2520 ден.

VARSTROJ Varin 1305

напон (50Hz)

1~230 V 5-130 A 1,5-2,5 mm

струја на заварување

електрода дијаметар Ø гаранција: цена:

2 год.

VARSTROJ Varin 1805

1

1~230 V 5-180 A 1,5-4 mm

13150 ден.

1~230 V 5-200 A 1,5-4 mm

28899 ден.

2 год.

11180 ден.

VARSTROJ Varin 2005 E

2

2 год.

25400 ден.

VARSTROJ Vartig 1705 TIG DC

3

37299 ден.

66500 ден.

2 год.

31705 ден.

56500 ден.

(5 kg Котур за жица)

2

ГОДИНИ

1

2

NOV

3

2

ГАРАНЦИЈА

ГОДИНИ

st pu

Маска професионална на сончева енергија, со трајна заштита UV/IR

-10%

5499 ден.

4675 ден.

p

u op

-10%

st

p

VARSTROJ Varmig 1600

напон (50Hz)

струја на заварување

жица дијаметар Ø гаранција: цена:

1

u op

VARSTROJ Varmig 1905

2

ГОДИНИ

ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

-10%

st

p

2

u op

VARSTROJ Varmig 191

st

3

2

po

VARSTROJ Vartig 221 AC/DC

VARSTROJ Vartig 301 AC/DC

1~230 V 30-190 A 0,6-0,8 mm

1~230 V 29-190 A 0,6-0,8 mm

1~230 V 5-220 A TIG/MMA

3~400 V 5-300 A TIG/MMA

2 год.

2 год.

2 год.

2 год.

2 год.

18360 ден.

26900 ден.

24200 ден.

34900 ден.

31400 ден.

305500 ден.

244400 ден.

(15 kg Котур за жица)

2

3

po

напон (50Hz)

струја на заварување

жица дијаметар Ø гаранција: цена:

371500 ден.

5

-20%

4

po

pu

st

ГОДИНИ

2

ГОДИНИ

2

ГОДИНИ

2

ГОДИНИ

2

ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

-10% pu

-10%

st

po

VARSTROJ Varmig 211 3~400 V 20-220 A 0,6-1,0 mm 2 год.

1

52900 ден.

47600 ден.

pu

-10%

st

VARSTROJ Varmig 251

po

2

pu

-10%

st

VARSTROJ Varmig 271

po

3

pu

VARSTROJ Varmig 331

st

4

2

a tr a s n e kc e

VARSTROJ WB-P500L MIG

3~400 V 25-250 A 0,6-1,2 mm

3~400 V 15-270 A 0,6-1,2 mm

3~400 V 15-300 A 0,6-1,2 mm

1~400 V 30-500 A 0,8-1,6 mm

2 год.

2 год.

2 год.

2 год.

60900 ден.

54800 ден.

69700 ден.

62730 ден.

st

297200 ден.

CO 2 Supermig професионални апарати 1

pu

MERK U R ! v i n a ja v u v a !!

1~230 V 30-160 A 0,6-0,8 mm

20400 ден.

O

-20%

ГАРАНЦИЈА

-15%

4

1~230 V 4-160 A 1,5-3,25 mm

CO 2 Апарати - MIG/MAG постапка

po

po

ГАРАНЦИЈА

91999 ден.

82799 ден.

СОВРШЕН ВАР ЗА НОВИ РЕМЕК ДЕЛА

5

675000 ден.

540000 ден.

5

st


НОСИ ТОПЛИНА ВО ВАШИОТ ДОМ Правосмукалка за пепел 800 W

Дрвени брикети од буковa пилевинa - Влaжност: 2,41% - Содржинa нa пепел: 1,49% - Долнa топлотнa вредност: 18408,08 kJ/kg - Екстрa квaлитетнa клaсa

Пелети

редовна цена:

- Влaжност: 6,13% - Содржинa нa пепел: 0,79% - Долнa тополотнa вредност: 16344 kJ/kg

-10% po

pu

редовна цена:

1880 ден.

Кривина 90о Кривина 45о

po

pu

моќност тежина димензии

акциска цена:

6990 ден. 6291ден.

моќност тежина димензии

редовна цена:

акциска цена:

-7%

ust

po

pu

pu

-10% po

po

pu

моќност тежина димензии

акциска цена:

редовна цена:

po

pu

-10%

st

po

МЕТАЛЕЦ ПЕЧКА М-50 СЛ

ФАБИГО КРЕКА

ФАБИГО РОБОТ

ФАБИГО ХЕРА

моќност тежина димензии

моќност тежина димензии

моќност тежина димензии

моќност тежина димензии

моќност тежина димензии

редовна цена:

акциска цена:

редовна цена:

14490 ден. 13476ден.

9 kW 122 kg 57x49x75 cm

акциска цена:

редовна цена:

po

pu

карина 10 kW ≈ 80 m2

редовна цена:

редовна цена:

редовна цена:

акциска цена:

акциска цена:

акциска цена:

редовна цена:

13 kW 80 kg 52x42x100 cm акциска цена:

редовна цена:

po

pu

st

црна беж црвена

ЕКОШПАР - вода печка на пелети

алба аурита 18 kW 25 kW ≈ 120 m2 ≈ 180 m2 редовна цена:

редовна цена:

акциска цена:

акциска цена:

pu

9 kW 49 kg 28x44x73 cm

акциска цена:

13290 ден. 11961 ден. 6490 ден. 5841ден.

-10%

st

црна бела црвена солара тукана 6 kW 8 kW ≈ 40 m2 ≈ 60 m2

акциска цена:

18590 ден. 17289ден. 7750 ден. 6975ден. -10%

ЕКОШПАР - воздух печка на пелети

7-9 kW 55 kg 47x36x75 cm

акциска цена

16690 ден. 15021ден.

МЕТАЛЕЦ ПЕЧКА М-30 СЛ 9 kW 85 kg 43x37x79 cm

st

11-12 kW 65 kg 86x52x48 cm

-10%

st

pu

KOPER НЕГОТИНО ORION S

10 kW 65 kg 86x52x48 cm

-10%

st

409 ден. 368 ден. 329 ден. 296 ден. 409 ден. 368 ден. 349 ден. 314 ден.

st

11190 ден. 10407ден.

10490 ден. 9756 ден.

-7%

-7%

po

TIM ПЕЧКА ЗА ГРЕЕЊЕ MAGIC

5-7 kW 47 kg 40x46x90 cm

редовна цена:

0.5м

st

БЛИСТ ПЕЧКА НА ЦВРСТО ГОРИВО БЛИСТ ЖАР

7-8 kW 65 kg 86x52x48 cm

p po

-7%

st

BLIST B1-EKO моќност тежина димензии

2290 ден. акциска цена:

16 ден./кг

16 ден./кг

ФАРАБАНИ Ф80 црн/мат за печки на пелети

БЛИСТ ОПТИМА печка на пелети црвена 8 kW ≈ 60 m2

редовна цена:

БЛИСТ САХАРА печка на пелети беж 21 kW ≈ 120 m2

редовна цена:

42490 ден. 49990 ден. 53990 ден.

81990 ден. 89990 ден.

46990 ден.

83990 ден.

38241 ден. 44991 ден. 48591 ден.

73791 ден. 80991 ден.

41490 ден.

74890 ден.

акциска цена:

акциска цена:

st


Bauer конвектор 2500W,со тркала 2690 ден.

-13%

2340 ден.

po

-10% po

pu

st

p

2650 ден.

2990 ден.

pu

st

po

u op

47 ден./m

2

55 ден./m2

st

-5% po

pu

st

pu

* потекло Франција

Тајфун на гас

st

15 kW 5790 ден.

-10% u op

Бауер p радијатор маслен 2900 W

3861 ден.

Летви p o p u s медиапан за ламинат 5 mm 85 ден. 94 ден.

Подлога за ламинат 5 mm

pu

Динамик тајфун 3000 W 3599 ден. 3999 ден.

st

-10%

st

po

4100 ден. 3895 ден. 4700 ден. 4465 ден. 2,0 kW 5300 ден. 5035 ден. 2,5 kW 5900 ден. 5605 ден. 3,0 kW 6500 ден. 6175 ден. 1,5 kW

-10%

Бауер калорифер 3000 W 764 ден. 849 ден.

-15% pu

2,5 kW

-10%

Бауер калорифер 2000 W 629 ден. 699 ден. po

2,0 kW

Динамик конвертор 2000W 1215 ден. 1350 ден.

st

-7%

2465 ден. 2781 ден. po

-10% p

p

ust

-10%

Динамик калорифер 2000W 675 ден. 750 ден. u op

Термиа конвектори

КОНВЕКТОР

1,0 kW

-7%

po

pu

+ crevo

30 kW 7990 ден.

7191 ден.

-10% 4290 ден.

p

u op

50 kW 9750 ден.

st

8775 ден.

LED Specijalna VITO  E27 Светилки ponuda 2700/6500 K

t

цела лајсна од 2,78 m

5211 ден.

st

31 ден./m

OSRAM  E27 9,5 W; 2700/6500 K

119 ден.

-8W

115 ден.

- 10 W

115 ден.

- 13,2 W 125 ден.

st

Ламинат 6 mm Ламинат 7 mm D 742 2951

Ламинат 7 mm Ламинат 8 mm Ламинат 8 mm Ламинат 8 mm D 4953 8494 8766 9400

Ламинат 6 mm

8 mm

299 ден.

440 ден.

278 ден./m 409 ден./m 2

7 mm

12 mm

359 ден.

Ормар за бања

2

675 ден.

Ламинат 8 mm Ламинат 8 mm Ламинат 8 mm Ламинат 12 mm 1688 9431 709 1665

334 ден./m 628 ден./m 2

2

ИЗБОР НА ПОВЕЌЕ ОД 30 ДЕКОРИ НА ЛАМИНАТ ОД ГЕРМАНСКИОТ ПРОИЗВОДИТЕЛ

55 cm - медиапан 8750 ден.

6799 ден. Ормар за бања 65 cm - медиапан 9850 ден.

7599 ден.

Ормар за бања - PVC 50 cm

7999 ден.

6299 ден.


Продажната програма на Merkur содржи повеќе од 30.000 металуршки производи. Богатиот асортиман гарантира дека изборот и квалитетот на производите во Merkur ја заслужуваат довербата и вниманието на нашите купувачи. Квалитетни производи, опремени со соодветна документација, поволни цени, почит кон посебните потреби и желби на нашите купувачи е наша насока кон која ги обликуваме понудите низ разгранетата продажна мрежа. Топло валани лимови и ленти

Носачи и профили

Топло валани ленти – црни ................................EN10051/EN10025-2 Топло валани ленти – лужени ............................EN10051/EN10111 Топло валани лимови од лента – црни ..............EN10051/EN10025-2 Топло валани лимови од лента – лужени ..........EN10051/EN10111 Профилирани топло валани лимови од лента...DIN59220/EN1025-2 Топло валани дебели лимови .............................EN10029/EN10025-2

Топло валани носачи ................EN10034/EN10279 Топло валани профили .............EN10056/EN10025-2 Ладно обликувани профили ....EN10162/EN10025-2

Материјали за заварување

Бетонски челик

Електроди ..........................EN499/EN1600 Жици за варење ................EN440/EN10279 Прашоци и пасти ...............EN760 Жици за лемење................DIN8513 Спрејови за заварување Полнети жици ....................EN758

Бетонски челик ............ DIN488-2/EN10017 Арматурна мрежа ....... DIN488-4/DIN488-1 Статик носачи .............. DIN488-1 Изработена арматура

Обоена металургија

Шипкасти челици

Алуминиум и алуминиумски легури легури...EN485-4/EN1386/EN755-3 Бакар и бакарни легури .......................EN1172/EN1652/EN1057 Месинг ..................................................EN1652/EN12164 Бронза...................................................EN1982 Цинк и цинкови легури ........................EN1179 Олово, калај, метални гранулати

Топло валан шипкаст челик ...EN10060/EN10058 Светло влечен шипкаст челик.......................................EN10278/EN10277-5 Жица .......................................EN10218-2/EN10270-1

Ладно валани лимови и ленти

Нерѓосувачка програма

Ладно валани ленти ....... EN10131/EN10140 Ладно валани лимови .... EN10131/EN10130 Динамо лим.................... EN10106 Поцинкувани ленти ........ EN10143/EN10327 Поцинкувани лимови .... EN10143/EN10327

Лимови и ленти .......EN10259/EN10051 Челици .....................EN10278/EN10029 Жица ........................EN10270-3 Цевки .......................EN10305-5/EN10217-7

Цевки и цевни колена

Алатна програма

Квадратни, правоаголни и округли рабни цевки ................ EN10305-5/EN10219 Округли безрабни прецизни цевки ...................................... EN10305-1 Округли рабни прецизни цевки ........................................... EN10305-2/ EN10305-3 Овални,полуовалнии елиптични рабни прецизни цевки ... EN10305-3 Безрабни округли челични цевки ........................................ EN10216-1 Цевни колена......................................................................... DIN2605/EN10253-1 Затворени градежни профили ............................................. EN10305-5/EN10111

Алатни челици........... EN4957

Меркур Македонија ДОО врши испорака по Ваша нарачка на целокупниот асортиман на металуршки материјали директно до Вашиот магацин или продажен центар.

И НА ПРЕЗЕНТАЦИЈА САБОТА 21 ОКТОМВРИ ДА НАУЧИМЕ ПОВЕЌЕ НИЗ ЗАБАВА, ДРУЖЕЊЕ...

ВЕ ПОКАНУВААТ

Profile for Misel

Merkur cenovnik oktomvri 2017 v8  

Merkur cenovnik oktomvri 2017 v8  

Profile for misel1
Advertisement