__MAIN_TEXT__

Page 1

Se {to }e posakam!

ПОЧИТУВАНИ КОРИСНИЦИ Ве информираме дека вршиме превоз на купената стока над 10.000 денари во зависност од габаритот на истата. ИСПОРАКА ВРШИМЕ ВО СКОПЈЕ ВО РАДИУС ОД 20 КМ

и МЕРКУР Македонија доо

Промотивна понуда за месец ноември/декември 2019 или до распродажба на залихите  (02) 3 219 730, 3 219 701

Новогодишни фигури керамика

7 90 ари За сите тековни и нови акции и презентации - станете наш пријател на

ден

0 119нари

185 cm

де

Елка Балсам

+ 36 лампиони _____________

0 129нари

= 1799

де

денари

0 139нари де

0 149нари де

До 80.000 ден. на 18 рати САМО СО ЛИЧНА КАРТА

Можност за плаќање со кредитни картички

Некои од сликите се симболични, го задржуваме правото на печатни грешки. Понудата важи од 15 ноември до 31 декември 2019 г. или до распродажба на залихите. Количините се ограничени. На акциските цени не следува дополнителен попуст!


Classic Норвешка елка ПВЦ 155cm

90cm

200cm

125cm

60cm

0 108ари

330и

ден

ар ден

0 13е5нари д

Артик Спрус зелена ПВЦ

305cm

185cm

9 22е9 нари

2

д

230cm

ари ден

ари ден

де

Артик Слим лајн тенка зелена, ПВЦ

Слим лајн бела ПВЦ

215cm

9 2 4 29 9 0 5 нари 1 денари

9 4 19

899

185cm

185cm 230cm

230cm

155cm

9 3 19 ари ден

155cm

155cm

185cm

9 249

5 675

9 519 ари ден

ари ден

ари ден

Гирланде зелена 6м Ф10

Балсам ПВЦ

0 32 1ри а ден

9 538 ари ден

199ари

9 19е9нари д

0 28е9 и нар д

9 43е4 и нар

Калифорниски бор

ден

155cm

9 159ари ден

185cm

9 179 ри а ден

Гирланде зелена смрека 2.7m х 30cm

49н9 ари

Гирланде Сибирска, зелена 2.7m х 20cm

7 99

Новогодишен венец

119ари

30 см зелен

185cm

де

155cm

ари ден

ден

9 29е3 и нар д

9 40е5 и нар д

д


Eksklusiv

Сибериа спруц бор

Валеј Сприс бор зелена ПВЦ

Стелтон

215cm

215cm

99 5 2 1 нари

1

де

Northern lights

185cm

9 79е9 и р на

9 999

д

ари ден

North pole

Милингтон

215cm 210cm

210cm

185cm 155cm

99 1 19 ари ден

99 10д9енари

Монтгомери Фростед снежна ПВЦ

Елка со снег и шишарки

9 35е9 и нар д

210cm 180cm

185cm

9 57е9 и р на д

д

9 69е9 и нар д

Хајланд фир

200cm 155cm

9 43е3 и нар

200cm 155cm

150cm

9 8 36 ари ден

59 5 0 1 нари де

9 42ен1ари д

9 59е9 и нар д

9 7 79нари де

5 55е5 и р на д

9 69ен4ари д


Стаклен лампион велвет 60 mm

Стаклен лампион со пердув

90 ден.

80 ден.

115 ден.

виолетив

сив

130 ден.

80 mm

Стаклен лампион

Стаклен лампион 80 mm разни бои

80 mm

95 ден.

90 ден.

печурка

130 ден.

Стаклен лампион

175 ден.

99 ден.

100 mm

печурка

90 ден.

80 mm

печурка 100 mm

115 ден.

Стаклен лампион 80 mm

80 ден.

Стаклен лампион

ЛЕД стаклен украс

99 ден.

150 ден.

80 mm

80 mm

Украс

Украс

ЛЕД светло топка 150 mm

автомобил

145 ден.

175 ден. Украс

Украс

камион

ЛЕД светло дедо мраз

299 ден.

100 ден.

Стаклен украс

Стаклен украс

Стаклен украс

119 ден.

139 ден.

69 ден.

автомобил

стаклен

порака во шише

Украс

ЛЕД светло дедо мраз 90 mm

135 ден.

Украс

ЛЕД светло куќа, кафена

239 ден. Лампиони

Лампиони

Лампиони

Украс

999 ден.

599 ден.

220 ден.

150 ден.

СЕТ 52/1, стаклени бои: златна/сребрена/црвена

СЕТ 26/1, стаклени бои: златна/сребрена/црвена/бели

СЕТ 6х65 mm бои: златна/сребрена/црвена/бели

ЛЕД светло куќа, бела


ПВЦ лампиони 36/1

369 ден.

ПВЦ кутија со 36 лампиони

15 ком. х 50 mm; 11 ком. х 60 mm; 4 ком. х 70 mm; 6 ком. х 90 mm; златна/сребрена/црвена

610 ден.

Новогодишен лампион, 8/1

Новогодишен бастун, 8/1

90 ден.

210 ден.

40 mm; разни бои

13 cm; разни бои

ПВЦ кутија со 68 лампиони

Врв за елка ѕвезда

Врв за елка шпиц,

180 ден.

99 ден.

200 mm повеќе бои

950 ден.

ПВЦ лампиони

ПВЦ лампиони

140 ден.

650 ден.

12х50 mm разни бои

250 mm повеќе бои

сет 45 разни бои

Новогодишно дрво ЛЕД

109 ден. Новогодишно дрво светлечко

од

335 ден. до 850 ден.

Новогодишна гранка ЛЕД

Дедо мраз

фигура, текстил

од

550 ден.

220 ден.

Новогодишни ЛЕД сијалички од 30 LED до 400 LED

Новогодишни модли за печење

160 ден.

Euphorbia

Новогодишни модли за печење

Божиќна ѕвезда

269 ден.

350 ден. Новогодишен сет за колачи

130 ден.

Новогодишни модли за печење

199 ден.

ГОЛЕМ ИЗБОР НА НОВОГОДИШНИ ШОЛЈИ СО ЦЕНИ ОД

59 ден.

Саксии

39 ден.

115 ден. 999 ден.


Новогодишни садови 800 ml стакло 485

-15% -30% ПОПУСТ

ден.

ПОПУСТ

Mакс тостер ST 210 1049 ден. 125x230 mm

ден.

170x350 mm

499

999

ден.

Mакс цедалка KL 323 А1 699 ден.

ден.

Табуретки

33х42 cm

43х33 cm

ден.

ден.

1665

735

Сервис 18/1 2799 ден.

1375

ден.

Mакс апарат за крофни АК 850 1179 ден. Шолји 6/1 200 ml 1399 ден.

ден.

ден.

2379

2220

40х40 cm

489

1189 ден.

Mакс апарат за нес кафе пена LSM 101 649 ден.

825 ден.

455 ден.

куфер

1999 ден.

Сервис 18/1 2399 ден.

Ламби

2039 ден.

Столна метална 64 cm

Mакс фен со дифузер HD 4228 2200 W 1099 ден.

769 ден.

1140 ден.

Рефлектор ламба 64 cm 2900 ден.

Шолји 6/1 200 ml 1129 ден.

959 ден.

Mакс правосмукалка Домино 2000 W 4349 ден.

3045 ден.


ТОПЛИНА ВО ВАШИОТ ДОМ

SPECIJA LNA ПОНУДА БЛИСТ БЛИСТ ПЕЧКА ЗА ГРЕЕЊЕ Б1 ЕКО

моќност тежина димензии

8 kW 54 kg 46,5x79x39 cm

редовна цена: акциска цена:

БЛИСТ ПЕЧКА НА ЦВРСТО ГОРИВО БЛИСТ ЖАР

моќност тежина димензии

5-7 kW 47 kg 40x46x90 cm

редовна цена: акциска цена:

БЛИСТ 17 - вода -

БЛИСТ 21 - вода -

ЕКОШПАР - вода -

ЕКОШПАР - вода -

редовна цена:

редовна цена:

редовна цена:

редовна цена:

редовна цена:

акциска цена:

акциска цена:

акциска цена:

акциска цена:

акциска цена:

ОПТИМА ЕКО

БЛИСТ ПЕЧКА НА ЦВРСТО ГОРИВО БРМ

моќност тежина димензии

- воздух 8 kW ≈ 50 m2

12-14 kW 124 kg 57x57x103 cm

34990 ден.

редовна цена: акциска цена:

6990 ден. 5990 ден. 11690 ден. 9990 ден. 17690 ден. 15490 ден.

31590 ден.

износ на 12 мес. рата

-30% po

pu

st

БРИКЕТИ БУКОВИ Потекло: Моца - Србија топлотна моќ: 19 KJ/kg пепел: 0,54%

Алат за чистење Метална корпа за дрва box LX камини Сет 4

1190 ден.

170 150

1100 ден.

833 ден. 770 ден.

црна беж бордо

беж бордо

3410 ден.

сахара 17 kW ≈ 100 m2

сахара 21 kW ≈ 120 m2

алба 18 kW ≈ 120 m2

68990 ден. 77990 ден. 78990 ден. 85990 ден. 59990 ден. 69990 ден.

износ на 12 мес. рата

Правосмукалка за пепел

на 6470 ден. износ 12 мес. рата 7550 ден.

66490 ден. 72490 ден.

износ на 12 мес. рата

p

1m 399ден. 0,5 m 239ден. Криви­на 90° 305ден. Криви­на 45° 279ден. T-штик 469ден. Лонче 315ден. Розетна 249ден. Редуцир 120/80 850ден.

ust

1000 W 1200 W

редовна цена: редовна цена:

ден. /10кг ден. за количини над 1тон

на 7170 ден. износ 12 мес. рата 7820 ден.

Димоводни цевки Ø-80, фарбани црн/мат, за котли/печки на пелети

-10% po

аурига 25 kW ≈ 180 m2

1990 ден. 2490 ден. акциска цена: акциска цена:

1790 ден. 2190 ден.

. . . ПРЕДНОВОГОДИШНИ ПОПУСТИ ВО - Потопни пумпи за чиста и отпадна вода

-15% ПОПУСТ

НА ЦЕЛИОТ АСОРТИМАН

-15%

- Бои и лакови - Лепак за плочки

ПОПУСТ

- Силикони - Лепила за разна намена - Китови и заптивни маси - Момент лепила - Одвлажнувачи на воздух

-10%

- Глет маси и поликолори

ПОПУСТ

ГОЛЕМО НОВОГОДИШНО ИЗНЕНАДУВАЊЕ - ПОПУСТ НА ЦЕЛИОТ АСОРТИМАН !!!

-10% ПОПУСТ

BOSCH Аголна брусилица GWS 7-115; 700W; Ф115 mm

-10% ПОПУСТ

BOSCH Убодна пила PST 650; 500W; 65 mm

-10% ПОПУСТ

-10%

BOSCH Акумулаторски одвртувач GSR 120 Li; 2 батерии

ПОПУСТ

BOSCH Ударна дупчалка GSB 1300 Re; 550W; Ф13 mm

-10%

2990 ден. 2690 ден. 3890 ден. 3499 ден. 3780 ден. 3400 ден.

ПОПУСТ

6650 ден. 5990 ден.

-10% ПОПУСТ

BOSCH Ударен чекан GBH 240; 790 W; 2,7 J; 0-4200 удари

9440 ден. 8490 ден.

VARSTROJ Апарат за варење Varko 161; 1~230 V; 5-160 A; 1,6-3,5 mm

-10% ПОПУСТ

11100 ден. 99907ден.


UNIDOM

UNIDOM

Блиндор врати AGL BASE

сигурносни блиндор врати по ЕU стандарди

10490 ден.

9440 ден. UNIDOM

САМО ОВОЈ ВИКЕНД НОЕМВРИ

22

САМО ОВОЈ ВИКЕНД НОЕМВРИ

НОЕМВРИ

НОЕМВРИ

ПЕТОК

САБОТА

НЕДЕЛА

22

23

24

24

23

11690 ден.

НЕДЕЛА

САБОТА

ПОПУСТ

6505 ден.

12990 ден.

НОЕМВРИ

НОЕМВРИ

-20 % -10 % ПОПУСТ ПЕТОК

Блиндор врати SIMPA

7745 ден.

Обложени со ЦПЛ негреблива фолија. Повеќе дезени на избор. За ширина на ѕидови од 8-13 cm и од 13-29 cm.

8360 ден.

10590 ден.

5855 ден.

6970 ден.

7525 ден.

9530 ден.

СЕРИЈА TREND

СЕРИЈА TERRA

СЕРИЈА SUPPORTA

СЕРИЈА SUPPORTA P4 STRONG

СОБНИ ВРАТИ СО ВРВЕН КВАЛИТЕТ!!!

ВИКЕНД АКЦИЈА ВО ДЕКЕМВРИ

ДЕКЕМВРИ

ДЕКЕМВРИ

ПЕТОК

САБОТА

НЕДЕЛА

13

14

ПОПУСТ НА ЦЕЛИОТ АСОРТИМАН

15

САМО ОВОЈ ВИКЕНД САМО ОВОЈ ВИКЕНД НОЕМВРИ

НОЕМВРИ

НОЕМВРИ

ПЕТОК

САБОТА

НЕДЕЛА

23

24

-15% ПОПУСТ НА 22

НОВОГОДИШНАТА ПРОГРАМА

НОЕМВРИ

НОЕМВРИ

НОЕМВРИ

ПЕТОК

САБОТА

НЕДЕЛА

22

23

24

-20%

ПОПУСТ

ПОВЕЛЕТЕ НА ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА МАЛИ ДОМАЌИНСКИ АПАРАТИ НА 23.11.2019 САБОТА.

Profile for Misel

Меркур- леток Ное/Дек 2019  

Меркур- леток Ное/Дек 2019  

Profile for misel1
Advertisement