__MAIN_TEXT__

Page 1

ПОЧИТУВАНИ КОРИСНИЦИ Ве информираме дека вршиме превоз на купената стока над 10.000 денари во зависност од габаритот на истата.

Se {to }e posakam!

ИСПОРАКА ВРШИМЕ ВО СКОПЈЕ ВО РАДИУС ОД 20 КМ

Промотивна понуда за месец март 2020 или до распродажба на залихите

и МЕРКУР Македонија доо

(02) 3 219 730, 3 219 701

Anturium 40 cm

499 ден.

Леванда 20 cm

229 ден.

МАРТ

13

МАРТ

14

% -15 ПЕТОК

За сите тековни и нови акции и презентации - станете наш пријател на

* ГОЛЕМ ИЗБОР НА ЗИМЗЕЛЕНИ САДНИЦИ *

Phalenopsis mix

490 ден.

PROGARDEN Гарнитура Веранда

САБОТА

на цел асортиман

po

n

pu

st

o v o vo

5999

15

НЕДЕЛА

Konfieri mix 30 cm

229 ден.

Гарнитура

метал/платно/стакло двосед+2 фотељи+маса

без перници, бела/антрацит

-30%

МАРТ

9 419нари де

-20% po

pu

st

9990 ден.

0 7 99 нари де

r

u k r e

m

До 80.000 ден. на 18 рати САМО СО ЛИЧНА КАРТА

Можност за плаќање со кредитни картички

Некои од сликите се симболични, го задржуваме правото на печатни грешки. Понудата важи од 24. февруари до 31. март 2020 г. или до распродажба на залихите. Количините се ограничени. На акциските цени не следува дополнителен попуст!


Вистински подарок за 8-ми Март

Aloe mix

199 ден.

Azalea на стап 40 cm

Aphelandra

Anthurium 55 cm

Bromelia mix 20 cm

Cactus во кофа

Calathea crocata 55 cm

Calathea mix 20 cm 90 cm

269 ден.

249 ден.

Begonia mix 13 cm

Azalea mix 25 cm

20 cm

339 ден.

239 ден.

519 ден.

189 ден.

490 ден.

539 ден.

од Campanula mix 10 cm 17 cm

99 ден.

259 ден.

Cordyline mix 50 cm

299 ден.

Crassula mix 18 cm

239 ден.

559 ден. 990 ден.

259 ден. 869 ден. ФЕВРУАРИ

28 ПЕТОК

-10 % попуст на САКСИИ

Croton mix 35 cm

Cycas 60 cm 140 cm

279 ден. 1750 ден.

955 ден.

100 cm

1299 ден.

Difenbahia mix 45 cm

219 ден.

Draceana mix 20 cm

199 ден. 45 cm

60 cm

579 ден. 1219 ден.

Dracaeana Fragrans golden + yellow coast

219 ден.

Hibiscus 35 cm

349 ден.

Hortenzija mix 40 cm

479 ден.

90 cm

Ficus Benjamina на стап јута 40 cm

299 ден.


Вистински подарок за 8-ми Март

459 ден.

299 ден.

349 ден.

Spathiphilium 40 cm 110 cm

Stephanotis

249 ден. 590 ден.

до

Yucca 20 cm

Vrisea mix 34 cm

Guzmania cupcake mix

619 ден.

Sanseveria велвет

929 ден.

30 cm

399 ден.

329 ден.

75 cm

Roza mix 40 cm

549 ден. 229 ден.

Kala mix boi

519 ден.

Ljubicica - разни бои

199 ден.

МАРТ

8

НЕДЕЛА

Nolina recurvata 15x35 cm

779 ден.

Phalenophsis со огромен цвет

590 ден.

Cupressus upressus 45 cm

Zamioculcas 55 cm

60 cm

179 ден. 239 ден.

Cupresus во форма

1190 ден.

Picea Conica 30/40 cm

235 ден.

Ficus ginseng Microcarpa 110 cm

2999 ден.

Phalenophsis во боја mix

1090 ден.

Thuja Aure Nana 60/70 cm

310 ден.

Bonsai mix големо

1299 ден.

Phalenopsis halenopsis mix

690 ден.

790 ден.

Thuja Smaragd Gold 50/60 cm

545 ден.


Äåêîðàòèâà Рамка за 3 слики

359 ден. Рамка за 8 слики

Часовник за маса метален, телефон

Часовник за маса метален, апарат за сликање

1190 ден.

Часовник за маса метален, 32 cm

Часовник висечки модел 27х10х31 cm

560 ден.

Растение во стаклен сад

Растение во стаклен сад

490 ден.

330 ден.

BONSAI дрво

Вештачко дрво во стаклен сад

1290 ден.

1050 ден.

840 ден.

Рамка за 4 слики

Рамка за слики

690 ден.

480 ден.

Óðåäóâàœå

330 ден.

200 ден.

Ðàñâåòà Ламба за маса 29 cm

630 ден. Софа 134X64X77 cm окер жолта

Ламба за маса 30 cm

9800 ден.

Ламба за маса метална 46 cm

969 ден.

955 ден.

Ламба за маса метална

1140 ден.

Ламба за маса рефлектор

1090 ден. Стол со 4 ногарки, светло сив

15690 ден.

% -P1O0 PUST

Стол 77х64х64 cm корално црвена

4999 ден.

Ламба за маса

Ламба за маса дрвена основа

590 ден.

Êó¼íñêè äîäàòîöè

vo n ovo r ku r

me

Nature

1090 ден. M isty

-10%

Terestrial

Ламба стоечка метална

3850 ден.


...podgotveni za sezonata... za ovo[tari i lozari!!!

...vo predsezonata e najeftino!!!

Тример BC - 52

Електрична пила ECS 1800 1800 W 5490 ден.

4850 ден.

230 ден.

8250 ден.

7050 ден.

650 ден. 1250 ден. 249 ден. 820 ден.

Електрична пила ECS 2000 2000 W 5690 ден.

5050 ден.

Бензинска пила GCS 3800 9290 ден.

490 ден.

8150 ден.

MTD SPBS 20249 ден.

18050 ден.

850 ден.

SEMENARNA Градинарски и цветни кеси

20/25 ден.

1450 ден. 940 ден.

. . . Z A B O G AT R O D . . .

Najgolem izbor na sertificirani ovo[ni sadnici

Мотокултиватор дизел Моќност 9 HP Две брзини напред + рикверц Доаѓа во сет со фреза и гумени тркала

58500 ден.

52650 ден. Мотокултиватор бензин Моќност 7 HP Две брзини напред + рикверц Доаѓа во сет со фреза, гумени тркала, плуг и браздач

189 ден.

АКЦИЈА ПОТОПНИ ПУМПИ

СУБ 1200

CLASIC 1200

5490 ден.

5750 ден.

CLASIC 1500 INOX

26250 ден.

23625 ден. Мотокултиватор бензин

Моќност 3,4 HP Две брзини напред + рикверц Доаѓа во сет со фреза и гумени тркала

18625 ден.

16765 ден.

4940 ден.

5175 ден.

8860 ден.

7975 ден.


NAJBOGAT IZBOR NA KOMPRESORI Masleni kompresori

-5% 24 л.; 1,5 kW

7990 ден.

po

p

7590

-10%

ust

ден.

Bezmasleni kompresori

-5% 50 л.; 1,5 kW

9990 ден.

po

p

9490

ust

ден.

-5% po

90 л.; 2,2 kW

p

ust

-5%

-5% po

200 л.; 3 kW

p

po

ust

pu

29400 ден. 27930 ден. 49290 ден. 46830 ден.

13350 ден.

12680

-5%

st

6 л.; 1,1 kW; 10 m црево

po

6 л.; 1,1 kW

6640

6990 ден.

ден.

pu

st

ден.

POPUST na celiot asortiman

-5% po

270 л.; 4 kW

pu

-5%

st

po

500 л.; 7,5 kW

66590 ден. 63260 ден.

pu

-5%

st

24 л.; 1,1 kW

107500 ден. 102120 ден.

14990 ден.

po

pu

14240

st

-5% 50 л.; 1,5 kW

18900 ден.

ден.

po

pu

17950

st

ден.

* ABAC ITALY - ЛИДЕРИ ВО РЕГИОНОТ!

PROFESIONALEN ALAT PO NAJDOBRI CENI Tehnologija za život

Дупчалка 550W; Ø13 ÅÊÑÒÐÀ ÖÅÍÀ

2850

Брусилка 750W; Ø115 ден.

ÅÊÑÒÐÀ ÖÅÍÀ

2999

Акум. одвртувач 2 батерии; 12V; 2Ah ден.

ÅÊÑÒÐÀ ÖÅÍÀ

6590

ден.

Акум. одврт. вибрации 2 батерии; 12V; 2Ah

Акум. одврт. без четкици 2 батерии; 18V; 2Ah

ден.

ден.

8190

ÅÊÑÒÐÀ ÖÅÍÀ

* СЕКОГАШ НОВИ И ИНТЕРЕСНИ ПОНУДИ

ÅÊÑÒÐÀ ÖÅÍÀ

11990

Комбинирана круж. пила 1200W; Ø216 ÅÊÑÒÐÀ ÖÅÍÀ

9990

ден.

* Овластен застапник и дистрибутер - Меркур *

APARAT I I PRIBOR ZA ZAVARUVAWE 1

Инвертер Varko 161 160 A/f 1,5-4 mm 11999 ден.

ГОДИНA

ГАРАНЦИЈА

BINZEL горилници

10790 ден.

цени од

ГОДИНИ

2

ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

Автоматска маска 2999 ден.

2690 ден.

* FINO-M електроди 110 ден./кг.

2

Инвертер Varin 160 A/f 1,5-4 mm 15999 ден.

13999 ден.

4950 ден.

BINZEL спреј, 400 ml 240 ден.

199 ден.

CO2 модел Varmig 1905 190 A/f 0,6-0,8 mm 29500 ден.

26490 ден.

HUATONG CO2 жица 99 ден./кг.

Ласерски метра GLM 30 m 40 m 50 m 80 m 120 m -

4190 ден. 6190 ден. 9490 ден. 11490 ден. 13890 ден.


Sertificirani aluminiumski skali 33-04

2150 ден.

30-04

10% -POPUST

6690 ден.

1935 ден. 6020 ден.

1490 ден.

1340 ден.

33-05

30-05

20-02

2590 ден.

1850 ден.

1665

троделна 44-08

1190 ден.

2330 ден.

ден.

30-06

47-09

2230 ден.

33-06

20-03

2999 ден.

1340 ден.

4580 ден.

Метални скали

ГАРАНЦИЈА 3 И 5 ГОДИНИ

* избор на повеќе од 50 модели * DRVENI SKALI

1490 ден.

3340 ден.

5090 ден.

1999 ден.

1070 ден.

ALUMINIUMSKA SKALA - SKELE SO PLATFORMA

% -P1O0 PUST

ALUMINIUMSKI KUTII ZA ALAT

ÅÊ ÑÒÐÀ ÖÅÍ È!

4 скалила

2450 ден.

460x330x150

51-00 B29 430x330x275

1880 ден.

1690 ден.

3090 ден.

2200 ден.

2780 ден.

51-01 595x390x380

51-01 580x380x275

4390 ден.

3950 ден.

3850 ден.

3460 ден. 5 скалила

2999 ден.

6 скалила

3650 ден.

2699 ден. 3280 ден.

4 дела; 3 скали

4 дела; 4 скали

8650 ден.

10990 ден.

9200 ден.

% -P1O0 PUST

11600 ден.

Kutii i organizatori za alat

цени од

30-299 ден.

Двострана 32х26х8 сm

309 ден.

Комбинирана 33х17х17 сm

Комбинирана 40х20х17 сm

325 ден.

395 ден.

Metalni koli`ki-organizatori za alat -5% po

pu

-10%

st

po

pu

Комбинирана 48х26х25 сm

915 ден. -10% po

st

st pu

p

1220 ден.

Организатор 15 кутии (9+6)

765 ден.

Monta~ni stala~i so 5 polici -10% 2000х900х300 mm

po

pu

st

2449 ден.

-5% po

Комбинирана 51х26х22 сm

2200 ден.

ust

2000х900х400 mm

2985ден.

5 фиоки 66х40х50 cm

9970 ден.

9470 ден.

7 фиоки 66х46х90 cm

12700 ден.

12060 ден.

7 фиоки 68х46х102 cm

17490 ден.

15740 ден.

* ПРОВЕРЕН КВАЛИТЕТ СО НАЈДОБРИ ЦЕНИ!

14 фиоки + плотна 102х46х102 cm

27700 ден.

24930 ден.

2680 ден.

2000х900х500 mm

3740 ден.

3360 ден.

* носивост 200 кг. *


Блиндор врати

OPTI-LIGHT 55x98

13190 ден.

66x118

13990 ден.

78x118

15190 ден.

11870 ден. 12590 ден. 13670 ден.

-10%

OPTI-STEP

Метал / медијапан

13650 ден.

12799 ден.

12285 ден.

УНИДОМ

po Метал пластифициран

pu

10490 ден.

9440 ден. O MA RO N P CE

Туш кабина + када мат стакло, 5 mm

% -P1O0 PUST

НА СИТЕ ДЕЗЕНИ И ДЕБЕЛИНИ ЗА ВРЕМЕТРАЊЕ НА ФЛАЕРОТ

Ламинат 9 mm

Паркет 13,2 mm

од

од

890 ден./m

2

120х80cm,150cm

1650 ден./m

ЛАМИНАТНИ И ПАРКЕТНИ ПОДОВИ СО ВИСОК КВАЛИТЕТ 6 mm 742

7 mm 5262

7 mm 4953

7 mm 3126

8 mm - 31 кл. 8 mm - 31 кл. 8 mm - 31 кл. 8 mm - 31 кл. 4282 4283 4284 K056

6 mm

7 mm

299 ден.

359 ден.

8 mm - 31 кл. 8 mm - 31 кл. 8 mm - 32 кл. 8 mm - 32 кл. 8072 K060 K265 8199

8 mm - 31 кл. 8 mm - 32 кл.

440 ден.

висина на кабина

5490 ден. 7599 ден. -10% po

0% -1 POPUST

100x100,180cm

висина на кабина

2

550 ден.

269 ден. 323 ден. 396 ден. 495 ден. ИЗБОР НА ПОВЕЌЕ ОД 30 ДЕКОРИ НА ЛАМИНАТ ОД ГЕРМАНСКИОТ ПРОИЗВОДИТЕЛ

st

pu

st

Подлога за ламинат 5 mm

50 ден./m

2

55 ден./m2

Летви медиапан за ламинат 72 ден. 80 ден.

цела лајсна од 2,78 m

-10% po

pu

st

26 ден./m

Profile for Misel

МЕРКУР - промотивен флаер Март 2020  

МЕРКУР - промотивен флаер Март 2020  

Profile for misel1
Advertisement