__MAIN_TEXT__

Page 1

ПОЧИТУВАНИ КОРИСНИЦИ Ве информираме дека вршиме превоз на купената стока над 10.000 денари во зависност од габаритот на истата.

Se {to }e posakam!

ИСПОРАКА ВРШИМЕ ВО СКОПЈЕ ВО РАДИУС ОД 20 КМ

Промотивна понуда за месец ноември/декември 2017 или до распродажба на залихите

и МЕРКУР Македонија доо

(02) 3 219 730, 3 219 701

ELKA 185 SM

+ 36 LAMPIONI = 1669 и енар д Елка 155 cm + 36 лампиони

За сите тековни и нови акции и презентации - станете наш пријател на

=

СЕТ 6 чаши за бело и 6 чаши за црвено вино 1099

-15% po

9 6 3 1 ри дена

p

ust

93а4ри ден

-15% p po

ust

Туш кабина ICS 285 GS Тонирано стакло 4 mm Акрилна када Профил - Хром Димензии: 90x90x194 cm 7 6 90

7 65н3ари де

Можност за плаќање со кредитни картички

ање плаќ ти а з ост чни ра ожн со м 12 месе денари на 750 по

Некои од сликите се симболични, го задржуваме правото на печатни грешки. Понудата важи од 10 ноември 2017 г. или до распродажба на залихите. Залихите се ограничени. На акциските цени не следува дополнителен попуст!


Новогодишен венец

109 ари

30 см зелен

Гирланде зелена смрека 2.7m х 30cm

ден

а ш а н ш и д о г о в о Н

Норвешка елка ПВЦ

а j и г а м а д е е ж н о м ч о и

155cm

90cm 125cm

60cm

2 95 ари ден

200cm

879 ари ден

9 122нари де

185cm

5 196нари де

5 2 70нари де

230cm

5 38е9 нари д

9 4 83 нари де

Артик Слим лајн тенка зелена, ПВЦ Балсам ПВЦ

Слим лајн бела ПВЦ

185cm

185cm

230cm

155cm

155cm

150cm

9 136нари де

2

9 166нари де

9 2 05 нари де

185cm

5 288 нари де

0 415нари де

0 187нари де

6 26е9 нари д


4 39

16 9 ари

Гирланде зелена 6м Ф10

ри дена

ден

Хајланд фир

200cm

305cm 155cm

Елка со снег

Сибериа спруц

Лексингтон блу пајн

200cm

150cm

185cm

215cm

180cm

9 9 5 2 6 9 6 1 8 0 7 9 9 9 1 6 9 9 19 9 9 2 6 9 0 5 4 0 0 9 1 1 енари 1 енари и и и 1 и и и енар енар енар енар енар енар д

д

д

д

д

Артик Спрус зелена ПВЦ

д

д

Елка со снег и шишарки

215cm

210cm

230cm 155cm

5 413нари де

9 29е9 нари д

д

180cm 185cm

5 4 49 нари де

150cm

5 60е4 нари д

9 9 2 3 ри дена

9 9 3 5 ри дена

9 7 19нари де

3


Стаклен лампион

Стаклен лампион

Стаклен лампион

Стаклен лампион

89 ден.

119 ден.

159 ден.

214 ден.

70 mm

Стаклен лампион

70 mm

ф 100 mm

Стаклен лампион

Метален лампион

179 ден.

119 ден.

70 mm

Стаклен лампион

Стаклен лампион

Стаклен лампион

Стаклен лампион

89 ден.

214 ден.

214 ден.

89 ден.

70 mm

119 ден.

ф 100 mm

ф 100 mm

ф 100 mm

Стаклен лампион

Стаклен лампион

Стаклен лампион

79 ден.

214 ден.

249 ден.

70 mm

ф 100 mm

65 mm сет од 6

ф 100 mm

12 cm

Стаклен лампион

249 ден.

Стаклен лампион

89 ден.


ПВЦ кутија со 36 лампиони

ПВЦ лампиони

15 ком. х 50 mm; 11 ком. х 60 mm; 4 ком. х 70 mm; 6 ком. х 90 mm; златна/сребрена/црвена

ПВЦ кутија со 68 лампиони

Лампиони 12x30 mm

Врв за елка шпиц,

Новогодишен бастун, 8/1

ПВЦ лампион

Новогодишен лампион, 8/1

93 ден.

199 ден.

229 ден.

80 ден.

36/1

590 ден.

339 ден.

Врв за елка ѕвезда 200 mm повеќе бои

175 ден.

повеќе бои

13 cm; разни бои

935 ден.

85 ден.

20 cm; црвен/златен

40 mm; разни бои

НАЈНИСКА ЦЕНА ВО ГРАДОТ

Меламин чаша

79 ден. Меламин сад

86 ден.

Меламин тањир

79 ден.

Сад ПВЦ за колачи

79 ден.

Капкејк 48 дела

129 ден.

Новогодишен венец за 4 свеќи 22cm 35x15cm

269 ден.

329 ден.

Euphorbia pulcherrima 13cm (божиќна ѕвезда) керамички саксии 105 ден. 17cm 22cm

159 ден.

Новогодишни чаршави 38х85 = 85х85 = 40х180 = 150х200 =

120 ден. 270 ден. 340 ден. 380 ден.

MQ кебе 150х200 cm разни бои

539 ден.

MQ кебе флис 130х160 cm

199 ден.

Новогодишна расвета цени од

189 ден.

329 ден.


Подгответе ја новогодишната трпеза со

л и т с

Сад за лед 11x10 сm

179 ден.

Суши сет 11 дела

689 ден.

Сад за сервирање 40 сm

Послужавник 35,5 сm

569 ден.

Послужавник 36x26 сm

415 ден.

Сет за сирење 5 дела

669 ден.

Етажер

448 ден.

344 ден.

Суши сет 7 дела

Сад за ескајг

428 ден. Тањир

214 ден.

Ескајг 16 дела

1254 ден.

Шоља за млеко

298 ден.

169 ден.

Тањир 207 mm

79 ден. Соларник 2/1

Сад за јајца

229 ден.

98 ден.

Ѕвоно

139 ден. Шоља 450cc

128 ден. Бокал

Шоља за кафе

659 ден.

239 ден.

Сад

169 ден.

Керамика шоља 220cc

78 ден. MQ Електрична тава за пица 36/7 -10%

1208 ден.

1087 ден.

po

pu

st

BIVA Кујнска вага со сад

485 ден.

436

629 ден. -10%

566 ден.

ден.

-10% po

pu

BIVA Електрична кујнска вага декор дрво

st

po

pu

st

Дрвен послужавник

519 ден.

Ладилник за вино 12x18 сm

514 ден.


ГОЛЕМ НОВОГОДИШЕН ПОПУСТ НА ЦЕЛИОТ АСОРТИМАН !!!

-10% АПАРАТИ ЗА ЗАВАРУВАЊЕ

-10% REL MIG/MAG TIG ПЕЧКИ НА ЦВРСТО ГОРИВО

Б1 ЕКО

ОГАН ЛМ

моќност 7-8 kW тежина 54 kg димензии Редовна цена Акциска (ден.) цена (ден.)

6990

6291

Износ на 12 месечна рата (ден.)

730

ФАРАБАНИ Ф80 1м црн/мат за печки на пелети 0,5м Кривина 90о Кривина 45о

FAMOUS

моќност 8-9 kW тежина 55 kg димензии Редовна цена Акциска (ден.) цена (ден.)

8690

7990

Износ на 12 месечна рата (ден.)

920

409 ден. 368 ден. 329 ден. 296 ден. 368 ден. 314 ден.

моќност тежина 96 kg димензии Редовна цена Акциска цена (ден.) (ден.)

PELA

тежина Износ на 12 месечна рата (ден.)

15490 14406 1660

Редовна цена Акциска цена (ден.) (ден.)

13290 11990 Метална корпа за дрва box LX

Алат за чистење камини Сет 4

Износ на 12 месечна рата (ден.)

1380

Редовна цена (ден.)

1105

Акциска цена (ден.)

995

Редовна цена (ден.)

ЕКОШПАР

ЕКОШПАР - воздух тукана 8 kW ≈ 60 m2

1071

Редовна цена (ден.)

49990

Акциска цена (ден.)

43200

Износ на 12 месечна рата (ден.)

4990

црна беж црвена

Правосмукалка за пепел 800 W Редовна цена (ден.)

- вода алба 18 kW ≈ 120 m2

81990

2290

Акциска цена (ден.)

1880

Износ на 12 месечна рата (ден.)

Акциска цена (ден.)

73791 8520

црна беж црвена


НЕДЕЛА НА ГРЕЈНИ ТЕЛА (18-25.11.2017) КАМИН PELLET 10kW

THERMO PELLET 20kW

Моќност: 10kw Степен на искористеност - 88% Димензии: 98x56x49cm Површина на загревање 52-67m2 Тежина - 111kg Потрошувачка на пелети - 0.6-1.6kg/h Редовна цена Акциска Износ на месечна 2 години (ден.) цена (ден.) 12 рата (ден.) гаранција 46990 42291 4880 89152

Моќност - 20kw Топлотна моќ на вода - 16kw Димензии: 116.8х59.6х73cm Површина на загревање 100-120m2 Количина на вода во котелот-46l Потрошувачка на пелети - 1.2-4.1kg/h Моќ на греење - 4kw Искористеност - 90% Редовна цена Акциска Тежина - 216kg (ден.) цена (ден.) 2 години гаранција 82990 74691 89157

MBS SMEDEREVAC

ГОЛЕМ ПОПУСТ

MBS SMEDEREVAC ЗА ПАРНО ГРЕЕЊЕ

Износ на 12 месечна рата (ден.)

8620

на сите MBS и

КАМИНИ НА

FABBYGO КАМИНИ

ДРВА ИЛИ ПЕЛЕТИ

З Е Н ТА Ц И ЈА 18.11.2017 ПНАР ЕГРЕЈНИ ТЕЛА КАМИН

КАМИН

FABBYGO ROBOT

FABBYGO KREKA

Моќност(дрво/јаглен): 7kw / 9kw Димензии: 760х465х390mm Степен на искористеност (дрво / јаглен): 69% / 69% Димен отвор: Ø11.8cm Тип на гориво: дрво / јаглен Димензии на огниште: 380х390х280mm Редовна цена Акциска Тежина: 57кг (ден.) цена (ден.) Боја: 7750 6975 88133

Износ на 12 месечна рата (ден.)

810

Моќност(дрво/јаглен): 10kw / 12kw Димензии: 1030х500х450mm Степен на искористеност (дрво / јаглен): 72% / 72% Димен отвор: Ø11.8cm Тип на гориво: дрво / јаглен Димензии на огниште: 310х440х365mm Редовна цена Акциска Износ на месечна Тежина: 100кг (ден.) цена (ден.) 12 рата (ден.) Боја: 13290 11961 1380 88131

ГОЛЕМ ПОПУСТ НА МЕТАЛАЦ САДОВИ ЗА ДОМАЌИНСТВО НА ДЕН

18.11.2017. САБОТА попуст НА ЦЕЛИОТ АСОРТИМАН

Избери го својот попуст! Тв о ј п во сабота 18 ноември пу

ќе биде наградено со попуст од 50%, од 25%, 10% или 5%. Имајте среќна рака!

ст *

50

5

о Секое купување кое ќе го направите * За артиклите кои се во акција не следува дополнителен попуст.

Profile for Misel

Merkur cenovnik noemvri dekemvri 2017 v10  

Merkur cenovnik noemvri dekemvri 2017 v10  

Profile for misel1
Advertisement