Page 1

Introductieworkshop 'Natuurlijk Verbinden' - een proloog voor Biomimicry 23 april en 14 mei 2013 "Organisations of the future are collaborative, innovative, networking, emergent, dynamic organisations more akin to living organisms." Giles Hutchins (The Nature of Business)

De economische veranderingen zijn waarschijnlijk ook voor uw bedrijven of organisatie voelbaar. Dat roept vragen op: Hoe ga je daarmee om? Hoe blijft het bedrijf veerkrachtig en hoe houd je het team gemotiveerd? Het antwoord komt wellicht uit de natuur. Ondernemingen geinspireerd op de natuur zijn veerkrachtig, adaptief, waarden gedreven en optimaliseren de bedrijfsprocessen. In deze onderneming van de toekomst werken teams samen zoals kuddes of zwermen doen en gaat het niet alleen om groei en winst, maar ook om maatschappelijke waarde en lang termijn perspectief. Er is een reden waarom bomen niet tot in de hemel groeien! Biomimicry ofwel 'leren van de natuur' is een opkomend vakgebied. Met deze workshop kunt is hier uitstekend mee kennismaken. Bowine Wijffels verzorgt samen met Miranda Boland een unieke introductie workshop waarin leren van de natuur (biomimicry) centraal staat. De workshop is de opmaat naar een verdieping in de vorm van een trainingsdag of een begeleidingstraject op maat. Wilt u leren om effectiever samen te werken? Wilt u reflecteren op uw leiderschapsstijl? Of zicht krijgen op de meest geschikte samenwerkingspartners? Doe dan mee!

Introductieworkshop 'Natuurlijk Verbinden' (locatie in stad Utrecht): - dinsdagavond 23 april 17.30 - 20.30 uur met lichte maaltijd - dinsdagmiddag 14 mei 14.00 - 16.30 uur met aansluitend een borrel Kosten Introductieworkshop: € 45,Een aansluitende trainingsdag met paarden kost: € 250,Workshop en trainingsdag samen: € 275,Een aansluitend begeleidingstraject kunnen we op maat voor u verzorgen. Voor vragen, stuur een mail naar: mail@mirandapaardencoaching.nl of b.wijffels@cailin.nl

proloog op biomimicry  

Bowine Wijffels verzorgt samen met Miranda Boland een unieke introductie workshop waarin leren van de natuur (biomimicry) centraal staat.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you