Page 5

MONTAŽA

FLEKSIBILNOST

IZVEDBA

Montaža oken je enako pomembna kot izdelava oken, saj je osnovni predpogoj za njegovo brezhibno delovanje in dolgotrajnost. Z nepravilno in nestrokovno montažo se lahko poderejo parametri, ki vplivajo na funkcionalne in izolacijske lastnosti. Pomembno je da montažo opravi profesionalna in strokovna monterska ekipa.

Okna in vrata vplivajo na arhitekturno podobo objekta, in so izraz individualnosti in stila življenja. Moderno, sodobno okno mora zraven dobrih izolacijskih lastnosti zadovoljevati tudi fleksibilnost pri izboru barv in oblik, enostavno vzdrževanje, protivlomno zaščito in prezračevanje.

Tehnologija izdelave, obdelava profilov, načini spajanja, končna obdelava profilov, načini spajanja, končna obdelava in funkcionalnost so samo nekatere stvari,na katere morate biti pozorni pri nakupu novih oken. Okna so izdelana na najmodernejših CNC strojih. Pred dostavo se na vsakem oknu opravi tudi končna kontrola. Pri nakupu novih oken obvezno preverite, če ima prodajalec stavbnega pohištva vse potrebne certifikate in, ali vam lahko izda garancijo.

5

Profile for MIRAL OKNA, d.o.o.

MIRAL OKNA KATALOG  

MIRAL OKNA KATALOG

MIRAL OKNA KATALOG  

MIRAL OKNA KATALOG

Advertisement