Page 1

Interni STUDENI 2013

G L A S N I K

Novo u ponudi

Poštovani, do kraja godine trgovine Centra Kaptol otvorene su i nedjeljom. Kako bi se upravo tim danom privukao što veći broj posjetitelja, pripremljen je jak splet marketinških te aktivnosti odnosa s javnošću. Sve pod kapom Winter chica, posebnog koncepta razvijenog za nadolazeće razdoblje, a temeljenog na životnom stilu koji Centar Kaptol kontinuirano promiče. Na najslušanijim je postajama krenula radijska kampanja, a za prosinac se na Anteni Zagreb priprema posebna nagradna igra inspirirana adventskim kalendarom. U subotu i nedjelju, 7. i 8. prosinca, održat će se Sajam kreativnih detalja koji će u Centar Kaptol privući više od 10.000 posjetitelja. Kako posjećenost garaže konstantno raste zahvaljujući novoj cijeni parkiranja od 4 kn/h, ta cijena ostaje važeća do daljnjega. Veseli nas i vaša posjećenost Facebook stranice Centra Kaptol!

PhysioSport Na 1. razini Centra Kaptol otvoren je PhysioSport, centar koji na jedinstven način spaja estetiku, fizioterapiju, kineziterapiju, rehabilitaciju i individualni trening. Svakog klijenta u centru koji se proteže na 230 m², očekuje cjelovita usluga - od analize stanja preko funkcionalne te dijagnostike estetske forme do definiranja vrste i oblika tretmana u službi lokomotornog sustava te kože i potkožnog tkiva. Bez obzira je li cilj klijenta na kontroliran i siguran način skinuti višak kilograma, dovesti tijelo i zdravlje u formu, postići bolju kondiciju, oblikovati kritične zone, smanjiti ili izgubiti celulit, riješiti se akutnih i kroničnih bolova u leđima i vratu, uživati u ugodnoj masaži, brzo i kvalitetno zacijeliti ozljede lokomotornog sustava, pripremiti svoje tijelo za mogući period neaktivnosti ili si osigurati kvalitetan postoperativni oporavak, kvalitetno rješenje može dobiti u centru PhysioSport. Tretmani centra pokrivaju tri osnovna područja: aktivne terapije, estetske i relaksirajuće tretmane te osobne fitness programe. Sve usluge nadzire i provodi tim vrsnih stručnjaka - fizioterapeuta, kineziterapeuta, kineziologa i profesionalnih fitness trenera.

Tel.: 01 798 7389

Douglas Iris parfumerija ime novo ime - Douglas. Tirkizni logotip slavnoj je parfumeriji donio još bogatiju ponudu vrhunskih preparativnih i dekorativnih kozmetičkih proizvoda te mirisa. Ozračje za kupnju u kojem se klijenti osjećaju ugodno i poštovano, te educiranost osoblja koje je poznato po predanosti i ljubaznosti, naslanja se na dugu tradiciju Iris parfumerije i obogaćuje filozofijom Douglas Grupe. Riječ je o jednom od vodećih trgovačkih društava u Europi. Douglas Grupa u 2.000 specijaliziranih trgovina u više od 20 zemalja postiže godišnji promet koji prelazi 3 milijarde eura. Njihovi djelatnici kojih je preko 24.000, klijentima su svakodnevno na usluzi vođeni načelom “Trgovanje sa srcem i razumom”.

Tel.: 01 48 60 022

Cromantika Na 1. razini Centra Kaptol, u prostoru između Mercatora i poslovnice Hrvatske lutrije, otvara se Cromantika, mali concept store s umjetnički oblikovanim predmetima koje potpisuje Dubravka Uroić. Riječ je predmetima s oznakom „Krina dizajn“, točnije, o tri skupine predmeta - odjeći, modnim dodacima, nakitu i proizvodima za dom. Sve ih karakterizira spoj suvremenog dizajna, etno motiva i jedinstvene autoričine estetike. Rezultat su predmeti namijenjeni kupcima koji ne poznaju dobne, spolne i kulturne razlike, a koji kako u dekorativnim, tako i u uporabnim predmetima, cijene visoku razinu kreativnosti i majstorske izvedbe. Osim što će concept store u Centru Kaptol biti maloprodajno mjesto Krina dizajna, bit će to i showroom koji će doprinijeti veleprodaji izloženih umjetnički oblikovanih predmeta.

Tel.: 099 8764 578


Radne nedjelje Kako bi se posjetiteljima Centra Kaptol omogućila što ugodnija priprema za blagdane, do kraja godine trgovine Centra Kaptol rade i nedjeljom od 9 do 21 sat. Riječ je o 7 radnih nedjelja:

17.

21.

1.

8.

15.

22.

29.

studenog studenog prosinca prosinca prosinca prosinca prosinca

Kako bi se kupci upoznali s ovom informacijom, pripremljen je splet marketinških te aktivnosti odnosa s javnošću. Sve aktivnosti povezuje Winter chic, koncept koji je osmislio Studio Hendrih.

Radijska kampanja U ponedjeljak, 11. studenog, kreće radijska kampanja kojoj je u fokusu rad trgovina nedjeljom. Radijska se reklama emitira na Anteni Zagreb, Narodnom radiju te Totalnom FM-u. Uz dvoje spikera u snimanju reklame je sudjelovao i dr. Nenad Korkut, najpoznatiji hrvatski modni teoretičar.

Nagradna igra na Anteni Zagreb Tijekom prosinca na Anteni Zagreb, radijskoj postaji s najvećom slušanošću u Zagrebu, priprema se posebna nagradna igra Centra Kaptol. Igra se temelji na adventskom kalendaru i emitirat će se u dopodnevnom programu radnim danom od 2. do 20. prosinca. Kroz igru izravno promoviramo i zakupoprimce Centra Kaptol. Naime, 15 zakupoprimaca osigurava darove za slušatelje. Mehanizam igre je sljedeći: 1 ujutro na Facebook stranici Centra Kaptol objavljujemo foto asocijaciju nekog predmeta ili usluge iz Centra Kaptol 2 Antena Zagreb poziva slušatelje da posjete Facebook stranicu Centra Kaptol te sms-om pošalju rješenje foto asocijacije: „Jeste li posjetili Facebook stranicu Centra Kaptol i razotkrili predmet ili uslugu koja se skriva iza današnje foto asocijacije?“ 3 rješenje te ime dobitnika objavljuje se na internetskoj stranici Centra Kaptol

Brošura Upravo se završava posebna brošura o predblagdanskim aktivnostima te prigodnoj ponudi Centra Kaptol. Brošura se tiska u 10.000 primjeraka i kreće u distribuciju krajem tjedna. Promotorice Centra Kaptol dijelit će ju u središtu grada, a distribuirat će se i kroz Turistički informativni centar te VIP poslovnice Zagrebačke banke. Posjetitelji Centra Kaptol moći će ju preuzeti i u Centru Kaptol.

02


Sajam kreativnih detalja Nakon iznimno uspješnog prvog Sajma kreativnih detalja, održanog u veljači, u suradnji s medijskom kućom Styria, novinama 24sata i portalom Budi.in pripremamo novi sajam. Održat će se u subotu i nedjelju, 7. i 8. prosinca. Na hodnicima Centra Kaptol svoje će radove izložiti pomno izabrani hrvatski kreativci koji stvaraju torbe, nakit i detalje za dom: StvaRaona, Sexy Plexy, Herman.Design, Portrait Shop, Le prase/Mašenka, Mucca, Makeover addict, Soopaklox, Marinski Jewelry, Sapunomanija, Lolina kućna manufaktura, MoMa Modna Maca Art, Motiv Dizajn, WooHoo te Gita lampe i sjenila. Prošli je sajam privukao više od 10.000 posjetitelja, a nadolazeći ima još jači potencijal. Među ostalim, Sajam će se najavljivati kroz Styrijina tiskana i internetska izdanja.

Predavanja Brune Šimleše i Zorana Milivojevića Sociolog Bruno Šimleša i psihoterapeut Zoran Milivojević u dvorani 4 Cineplexxa Centar Kaptol održavaju ciklus predavanja u čijem je fokusu ljubav. Do kraja godine na rasporedu su sljedeća predavanja: 19. studenog

Zabude o ljubavi 

17. prosinca

Kako uloviti ljubav / Birati ili biti biran 

Svako predavanje posjećuje 250 ljudi, uglavnom žena, pa nam se slobodno javite ako u sklopu tih predavanja želite promovirati svoje proizvode i usluge.

Božićna projekcija za djecu djelatnika u Centru Kaptol U ponedjeljak, 23. prosinca, u 11 sati Centar Kaptol daruje djeci zaposlenika u Centru božićnu projekciju filma Šegrt Hlapić. Kako bismo što kvalitetnije pripremili navedenu projekciju, uskoro ćemo prikupiti podatke o broju, dobu i spolu djece

Božićno uređenje Hodnici Centra Kaptol već su dobili posebnu blagdansku rasvjetu, a uskoro će biti postavljene i dodatne dekoracije. Vas pozivamo da prigodno uredite vlastite izloge te božićnim motivima, glazbom te cjelokupnom atmosferom u svojem prostoru potaknete posjetitelje na pravodobnu pripremu za blagdane.

03


Suradnja sa zakupoprimcima Kao što ste već mogli pročitati, većina marketinških aktivnosti Centra Kaptol izravno je vezana uz zakupoprimce. Ako i sami imate neki prijedlog za dodatnu suradnju, slobodno ga pošaljite voditelju marketinga i prodaje Centra Kaptol Bruni Vlatkoviću na bruno.vlatkovic@centarkaptol.hr. U suradnji s našim agencijama evaluirat ćemo projekt i pružiti vam podršku u realizaciji.

Facebook stranica Facebook stranica Centra Kaptol ima 12.000 obožavatelja, a njihovih je prijatelja 1.250.000. Budući da je riječ o izrazito moćnom društvenom mediju, molimo vas da fotografije i sve dodatne informacije vezane uz svoju ponudu redovito šaljete na office@prorsus.hr.

Parkiranje 4 kn/h Odluka o snižavanju cijene parkiranja u garaži na 4 kn/h, donesena kao odgovor na želje i potrebe kako posjetitelja Centra, tako i zakupoprimaca, polučila je uspjeh. Tijekom ljeta zabilježena je 30 % veća posjećenost garaže nego u istom razdoblju lani. Da je odluka o novoj cijeni parkiranja dobra, uz statističke podatke potvrđuju i pozitivne reakcije posjetitelja. Vjerujemo da od nove cijene parkiranja i sami u svojem poslovanju osjećate korist. Zbog svega navedenog cijena parkiranja od 4 kn/h ostaje važeća i tijekom jeseni.

Kućni red Molimo vas da sukladno vašim ugovornim obvezama poštujete kućni red Centra Kaptol. Dostava je dopuštena izvan radnog vremena trgovina, tj. treba biti obavljena do 9 sati. Za istu koristite gospodarski ulaz i njegovo dizalo, a ne dizala za posjetitelje.

CENTAR KAPTOL d.o.o. Nova Ves 17 10 000 Zagreb tel: 01 / 4860 241 fax: 01 / 4860 240 mail: info@centarkaptol.hr www.centarkaptol.hr www.facebook.com/CentarKaptol

Newslow11112013  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you