Page 1


Inhoudsopgave 

 


Ontwerp eigen huisstijl    

De opdracht draait rond nieuwe ontwikkelingen en social media. De icoontjes van verschillende online mediasoorten heb ik in mijn banner gebruikt. Erst aat telkens ook een boodschap erbij geschreven dat duidelijk weergeeft waar die social media voor staat. Ik heb ook mijn fictief naam erin verwerkt. In de onzichtbare mannetjes heb ik mijn voornaam geschreven. Daarnaast heb ik een slogan uitgevonden die ik ook link met nieuwe onwikkelingen en social media. Je moet de verandering zijn, dat valt op, niet nadoen wat anderen doen.


Nieuwe ontwikkelingen op internet Eerste Phonebloks in 2015 op de markt Google heeft laten weten dat de eerste versie van de Phoneblok al in 2016 op de markt moet komen! Dit is een goedkope versie van de telefoon die slechts vijftig euro moet kosten. De Phoneblok is een telefoon waarvan alle onderdelen los zitten. Op die manier kun je de telefoon samenstellen die voor jou op dat moment het best uitkomt. Breekt je scherm, zet je er gewoon een nieuwe op. Zin om de hele dag te Candy Crushen? Dan gooi je er een grote batterij in. Dat is niet alleen handig, maar ook nog eens goedkoop en milieuvriendelijk, vertelde Dave vorig jaar al: Sinds oktober vorig jaar werkt Dave Hakkens, de Nederlandse bedenker van Phonebloks, samen met Google onder de naam Project Ara. Dave bedacht het concept, maar Google bleek al bezig met een soortgelijk idee. Toen besloten de twee maar te gaan samenwerken.

De URL zit verstopt achter de afbeelding. Dit geldt voor alle URL’s.


Nieuwe ontwikkelingen op internet Is dit te vroeg?Sommige mensen stellen zich hier vragen bij. Of dit niet te snel op de markt wordt gebracht. Zouden er genoeg losse onderdelen beschikbaar zijn? Enkele reacties hierop: - Ik vind het best wel een goed idee, en zat me al te ergeren dat als er onderhand een knopje afvalt, dat je een nieuwe telefoon moet kopen. Met de phonebloks hoeft dat niet. Kun je er een knopje op terug zetten, of het deel waar het knopje vanaf gekomen is.

Het is ook weer minder afval, want in plaats van dat je de hele telefoon weggooit als er iets nieuws op de markt komt, kan je hier bij wijze van spreken gewoon het CPU blok en het scherm vervangen, en je bent weer up-to-date. -En jij denkt werkelijk dat die bloks van het nieuwe model downwards compatible zullen zijn met jouw versie van phonebloks? Net een pinnetje meer, een iets andere aansluiting, ander plugje, effin, verzin het maar. Ze hebben 1 woord echt goed gegoogled, namelijk “Verdienmodel� ;-)


Nieuwe ontwikkelingen op internet Meest verslavende Mobiele versie van 2048 spel en bijna perfect 2048 nummer puzzelspel voor Android! Verkennen diepe uitdaging voor je geest! Spel instructies: Veeg de tegels bewegen, wanneer twee tegels met hetzelfde aantal keer, ze samen te voegen tot een. Voorbeeld: 2 +2 = 4 ... 4 +4 = 8 ... Wanneer een 2048 tegel is gemaakt, wint de speler. [Game Kenmerken en voordelen] + Het enige spel versie in Google Play, die werkt op bijna elke android devices vanaf 2.2 + Swypes werkt voor hele schermoppervlak + Nacht modus voor het spelen in bed + Klassementen + Je kunt blijven spelen voor High-score na verzameld 2048 tegel2048 Pro / Beginner Mode [UNDO ON / OFF] + Soepelste Android-versie implementatie!+ Frequente spel verbeteringen op basis van uw feedback en commentaar


Nieuwe ontwikkelingen op internet Heb je een geheim die niemand mag weten, maar je toch wil delen met mensen (onbekende mensen)? Heb je een leuk gedicht of wil je je gevoelens naar buiten gooien? Je kan ze allemaal in de Miab steken! Werp het flesje in de zee als anoniem en wacht geduldig af tot iemand reageert op je bericht. Wees creatief! Dit is een nieuwe app die gemakkelijk te gebruiken is bij het leren kennen van nieuwe mensen van over heel de wereld. Je verstuurt je bericht in een fles en het zal ergens bij iemand eindigen. Reactie hierop: - De achtergrond heeft wel wat variatie nodig, zoals een mooie foto van zand of van de zee zelf. -Ik heb nog geen flessen zien passeren, waarschijnlijk doordat de app nog niet bekend is. Ik geef hiervoor 5 sterren omdat ik het idee erachter wel leuk vind.


Nieuwe ontwikkelingen op internet Ooit al gehoord van een cassette met een geheugencapaciteit van 185 terabyte? Het spreekt tot de verbeelding. De tape van Sony is wel niet ontworpen voor dagelijks gebruik. Belangrijke documentatie plaats je dan wel best op de cassette. De technologie ervan is immers veel betrouwbaarder dan een gewone schijf.

Dus zo’n cassettespeler kan gemakkelijke een triljoen aantal keer meer liedjes dan je iPhone bevatten, maar wat maakt het uit als je telkens opnieuw het bandje moet terugspoelen en doorspoelen om jouw favoriete nummers door je oortjes te laten weergalmen? Acht miljoen dagen luisterplezier Ook is het wel erg ongebruikelijk dat je ooit zoveel capaciteit zal nodig hebben. Laat ons zeggen dat nummers strikt genomen drie minuten lang duren, dan kan je ongeveer 64.750.000 liedjes op een tape bewaren, goed voor ruim acht miljoen dagen luisterplezier. Opdat je de tape ßberhaupt ooit gevuld zou krijgen, heb je daarenboven een luttele 22.000 jaar nodig.


Nieuwe ontwikkelingen op internet Internet Protocol versie 6, IPv6, is de golf van de toekomst. Het internet der dingen zou het internet van de klappen worden. Technologen hebben IPv6 al jaren geduwd De weerstand en traagheid die ze altijd hebben behandeld komt voort uit het feit dat er nogal wat werk aan is. De klok is al een tijd aan het tikken. Nu, echter, het tikken groeit veel harder. Vorige week, melden Network World en andere sites dat de Amerikaanse Register voor Internet Numbers (ARIN) te danken is aan zijn laatste toewijzing van de oude-stijl IPv4-adressen. ARIN is de uitgevende organisatie voor de Verenigde Staten, Canada en een groot deel van het Caribisch gebied.


Nieuwe ontwikkelingen op internet SPDY, vaak Speedy genoemd, is een opensource-netwerkprotocol voor het versturen van webinhoud. SPDY wordt ontwikkeld door Google. Google ondersteunt het protocol in hun browser Google Chrome, terwijl Mozilla Firefox dit sinds versie 11 ondersteunt, Opera sinds versie 12.10 en Internet Explorer sinds versie 11 in Windows 8.1. De belangrijkste doelstelling van dit project is het Hypertext Transfer Protocol (HTTP) versie 1.1 te vervangen door een beter alternatief op het bereiken van hogere transmissiesnelheid door datacompressie, prioritering en multiplexing.


Nieuwe ontwikkelingen op internet Pebble was een van Kickstarter eerste serieuze succesverhalen. Het doel: maak een bonafide SmartWatch, iets meer verwant was aan de fictieve Dick Tracy accessoires dan de echte wereld pre-iPhone voorgangers zoals de Casio Databank en Microsoft SPOT Watch. Een polshorloge die verbinding kan maken met uw telefoon en interactie met apps.

Nu, na tal van andere smartwatches, gedebuteerde en grotendeels mislukte - the Samsung Galaxy Gear , Martian Passport , en anderen - de Pebble stilstt. Meer dan dat, het is verbeterd. Maakt dat het de beste SmartWatch op de markt? Ik denk van wel, omdat de Pebble heeft altijd al het andere deel genageld: het is een comfortabele, zeer functioneel horloge dat waterdicht is. En nu, lopen veel meer apps, en ondersteunt meer iOS- en Android -apparaten dan elke andere draagbare die ik kan bedenken .


Nieuwe ontwikkelingen op internet Nu, echter, zijn er twee Pebbles: een, de nieuwe Pebble Steel, is strak; alle metalen, glas en stijl. Het kost ook $ 249. Dit Pebble - de oorspronkelijke, bescheiden plastic Pebble - is nog steeds te koop, en wat denk je? Het kan alles wat de Pebble Steel kan. Het is allemaal plastic, maar het kost $ 100 minder.

Welke kies je? Het is een kwestie van smaak. Ik ben hier om u eraan te herinneren dat, een jaar later, de oorspronkelijke Pebble is nauwelijks een erfenis: het is klaar om dezelfde klasse van apps als liefhebber Steel broer lopen, en heeft het een eigen heel goed.


Blog

Klikbare link achter 1e foto (bij alle volgende URL’s ook)


Blog


Blog


Website


Website


Powerpoint PDF


Powerpoint PDF


Prezi


Prezi


Delicious


RSS Reader


RSS Reader


Monitoring tools


Twitter


Instagram


Pinterest


Pinterest


Pinterest

Flipboek Mira Cheev  

Opdracht multimedia1

Flipboek Mira Cheev  

Opdracht multimedia1

Advertisement