Page 1

Noi tendinte‌.

Lumea cireselelor


Cuprins -Super Info -Stirile saptamanii -Interviu -Super cherry -Gluma saptamani -Duelurile cireselelor


Super Info

-Dragi cireselelor daca nu stiti au fost deschise angajarile.Grabiti-va sa dati o proba. -Felicitarili cireselei Electra!Ea a fost numita admin.Ii urez mult noroc in continuare pentru ca decizile nu sunt chiar asa de usoare cand e vorba de mult iubitul nostu joc. -Se ca cireselele sunt iar prinse in lumea povestile.Le urez mult noroc tuturor scriitoarelor de pe joc. -Urmeaza sa se creeze o noua categorie numita reviste! Felicitari cireselei Electra pentru ideea sa! -Noul concurs se numeste Concursul Diamantelor,unde cireselele trebuie sa editeze poza cu ciresica lor pe pizap sau pe alte programe de editare purtand o rochie facuta din diamante: -Locul 1: 500 ciresele-de-aur -Locul 2: 250 ciresele-de-aur -Locul 3: 150 ciresele-de-aur -Danyela a incaput continuarea de la Jurnalul unei pustoaice!Povestea chiar merita citita!


Interviu cu Electra  

Electra a fost super draguta si mi-a raspuns la niste intrebari: 1.Cum te simti acum ca esti admin? •Minunat, magnific, super 2.Ce fel de persoana te consideri? Nebuna, egoiste si insistenta 3.Cat la suta jocul este asa cum iti doresti sa il faci? •95% 4.Ce fel de relatie ai cu admin? • Una super 5.Care este categoria ta preferata din forum? • Toate, nu pot alege una 6.Te-ai gandit atunci cand te-ai inregistrat pe joc ca o sa devi admin? • Nicio clipa


Super Cherry 

Hey!Ciresica saptamanii este ….Danyela! Ea este super cunoscuta mai ales pentru povesile ei ,care au adus o noua revolutie pe MyCherryLady !


Gluma saptamani 

O femeie se duce sa cumpere un produs de la Lumea Sutienelor. Vanzatorul insa nu gaseste nici un sutien pe marimea doamnei,pana la urma ca se lasa batut,femeia spune: -Uitati domnule,vreau un sutien ca acela. -Doamna aceea este o parasuta! zise vanzatorul


Duelurile cireselelor

ď Ž

Alegeti care ciresica va place mai mult si lasati un comentariu cu raspunsul!


Sfarsit! ď Ž

ď Ž

ď Ž

Multumesc mult cireselelor care au aparut in revista si cireselelor care mi-au citit revista. Revista Lumea Cireselelor va apareau in fiecare vineri. Va astept data viitoare!

Lumea cireselelor revista  

Aceasta revista este pentru toate cireselele

Lumea cireselelor revista  

Aceasta revista este pentru toate cireselele

Advertisement