Page 1

PROGRAMACIÓ D’ACTIVITATS Març

Activitat 1: pintem instruments (educació infantil) El mes passat hem gaudit jugant amb la música, aquest ho fem pintant la nostra pròpia i original orquestra. Hem buscat diferents instruments que conformen una orquestra i els pintem de tots colors. Temporització: tot el mes. Objectiu: gaudir de la nostra feina i respectar el treball dels companys. Tenim mitja hora per desenvolupar l’activitat , en cas de no acabar-la es reprendrà el proper dia d’activitat. Metodologia: es treballa per nivells: P3: fa la migdiada. P4 i P5: pintem una orquestra.

Materials: fotocopies d’instruments, llapis de colors...

Els nens i nenes que no estiguin fent l’activitat, seran al patí jugant.

Activitat 2 : fem un mòbil. (cicle inicial). Els nois i noies de primària fem un mòbil amb notes musicals. Temporització: tot el mes. Objectiu: Crear els nostres acords musicals.


Tenim mitja hora per desenvolupar l’activitat , en cas de no acabar-la es reprendrà el proper dia d’activitat. Metodologia: es treballa per nivells: Cicle inicial : fem un mòbil de notes i claus musicals.

Materials: palles de plàstic, fil, cartolina, llapis de colors, retoladors.....

Els nens i nenes que no estiguin fent l’activitat, seran al patí jugant.

Activitat 3 : papiroflèxia. (cicle mitja i superior). Els nois i noies de cicle mitja i superior es veuen capaços d’endinsar-se una mica més en l’interessant món de la papiroflèxia. Són molt atrevits i es proposem fer un piano amb aquesta tècnica, veurem com s’ho fan..... Temporització: tot el mes. Objectiu: descobrir l’interessant món de la papiroflèxia. Tenim mitja hora per desenvolupar l’activitat , en cas de no acabar-la es reprendrà el proper dia d’activitat. Metodologia: es treballa per nivells: Cicle mitja i superior : fem un piano de paper.

Materials: paper de colors

Els nens i nenes que no estiguin fent l’activitat, seran al patí jugant.


Activitat 4 : Què m’agradaria fer a l’hora del patí? (primària) Aquesta activitat està pensada per a que els nois i noies del menjador participin donant idees per fer activitats i jocs de patí, i així gaudir més de l’estona lliure del menjador. Hem col·locat una pissarra al menjador perquè els nois i noies pengin les seves propostes. Temporització: fins a final de curs. Objectiu: aconseguir que s’impliquin en les activitats i jocs que organitzem. Tenim mitja hora per desenvolupar l’activitat , en cas de no acabar-la es reprendrà el proper dia d’activitat. Metodologia: es treballa per nivells: Cicle inicial i cicle mitja: durant l’estona del patí els nois i noies podem passar per la pissarra i enganxar-hi un paper amb la seva proposta. No hi ha límit de participació.

Materials: paper, llapis o retolador... Els nens i nenes que no estiguin fent l’activitat, seran al patí jugant.

Activitat 5 : torneig de ping-pong. (primària). Fem un campionat de ping-pong. Temporització: dos mesos. Objectiu: promoure el joc en equip i la relació entre diferents grups classe.

Metodologia: es prepara un torneig per cicles. La composició dels diferents equips serà de nois/noies de diferents classes. Els jugadors dels equips es poden inscriure a: Torneig individual, dobles i dobles mixtes.


Activitat 6 : jocs al pati. Temporització: fins a final de curs. Objectiu: promoure actituds de cooperació, sociabilitat i comunicació, i respectar a través del joc en equip les diferències i similituds entre els nens i nenes de diferents llocs.

Metodologia: es treballa per nivells. combinant els jocs proposats amb el joc lliure. Educació Infantil: P3: fa la migdiada. P4 i P5: juguen a: 6.1 jocs: pica paret, pilota, joguines del patí. Cicles inicial, mitja i superior: juguen a: 6.2 jocs: futbol, voleibol, saltar a corda, pica-paret. 6.3 En cas de pluja es faran: Jocs de taula: parxís, dòmino, jocs de construcció... Just dance: gaudiran de la música resseguint una coreografia.

El material fungible que utilitzem per fer les activitats es guarda a l’armari del menjador tancat amb clau. La clau és a la cuina. Les joguines que utilitzem per fer les activitats de pati es guarden a l’armari de la sala polivalent tancades amb clau. La clau és a la cuina.

Programació març 2018  
Programació març 2018  
Advertisement