Page 1

FOTOMONTATGE

Viatge a l'Everest  2011 Un món d'aventures

Miquel Guillamon Informàtica 3 4rt ESO


Projecte Viatge

-Aquest projecte m’ha semblat mol interesant. Em apres a utilitsar en una mateixa imatge, dos programes diferens (Gimp, Inkscape), i gracies als dos em pogut crear una imatge unica feta per nosaltres. Fotomontatge: -Per a aquest fotomontatge he utilitzat els programes:

Gimp:

inkscape:

Per començar: -He començat agafant una fotu on surtia jo, del Facebook enganxat al gimp.

,aquesta l’he guardat i l’he

-La fotu estava girada peró gracies aquest programa amb una aplicació anomenada “eina gira” l’he pogut posar verticalment.

Abans:

Ara:


-He anat a Internet, exactament al google imatges, i m’he guardat una fotu de l’Everest.

-Tornant a la meva imatge, he seleccionat amb la eina camins (aquesta eina m'ha permés seleccionar el contorn del meu cos) l’he retallat i l’he enganxat a la imatge de l’Everest.

He col·locat la meva imatge a escala amb la de l'Everest amb la eina he començat a possari altres elements com: Una aliga:

,i a partir d’aquí li


Un castor:

Un home que està fent snowboard:

-A continuació des del programa Inkscape, he creat una serie d’estrellas en una imatge.

-Les he traspassat al gimp, les he seleccionat, pero amb una altre eina. Aquesta m'ha permes seleccionar-ho tot sense haveru de anar fent-ho a mà. El problema és que numes es pot utilitzar si el fons de la imatge es d'un mateix color. Aquesta eina es trova en el gimp com a Eina Selecció de regió .


-A continuació les he copiat a la imatge que ia estava creant. M’han servit per què quedes millor el cel. També en el cel hi he col·locat una serie dexplocions anan primer a la eina llapis, continuació entres a:

Exactament a: -El resultat del cel gracies aquests elements ha sigut aquest:

ia


-Per finalitzar he creat un marc amb l’Inkscape i li he enganxat la fotu acabada.

fotomontatge  

es un tutorial, realitzat en la optativa de 4rt ESO en el qual creem una imatge a partir d'una nostre i una altra de llocs coneguts en el mo...

Advertisement