Page 16

novo i renovirano

n o v o

i

r e n o v i r a n o

Hotel Constantine the Great – Nov hotel u ponudi Beograda Hotel Constantine the Great je savremeni, luksuzni hotel, smešten u samom srcu Beograda koji je otvoren u novembru 2014. godine. Zahvaljujući svojoj lokaciji hotel je idealan kako za poslovne ljude tako i za turiste željne uživanja. Raspolaže sa 50 prostranih soba i luksuznih apartmana, površine od 25 do 57 kvadratnih metara, opremljenih u skladu sa najvišim svetskim standardima. U okviru hotelskog restorana Edict, gosti imaju priliku da uživaju u bogatom izboru internacionalnih i domaćih specijaliteta. Banket sala opremljena je najsavremenijom tehničkom opremom i raspolaže kapacitetom do 70 me­sta. Sala je pravi izbor za poslovne sastanke ili za privatne i korporativne događaje manjeg obi­ma. Hotel poseduje sopstveni privatni parking i garažu.

Holistički centar LifeDESIGN Hotela u Beogradu U LifeDESIGN hotelu, u Beogradu, razumeju važnost poslovnih uspeha, ali i da način života mo­­dernog čoveka nameće potrebu da svaki pojedinac posveti dodatnu pažnju svom fi­zi­č­ kom i duhovnom zdravlju. Stoga je razvojni tim hotela LifeDESIGN stvorio svojevrsnu oazu zdravog života u samom centru Beograda. Dosadašnje usluge (smeštaj, bogata restoranska ponuda, renovirane kon­ ferencij­ske sale i vrhunske usluge Five Elements Spa & Beauty centra) podignute su na novi nivo formiranjem jedinstvenog Holističkog centra i filozofije poslovanja. Holistički centar ljudima koji brinu o svom blagostanju nudi dodatne, potpuno inovativne usluge kao što su radionice posvećene zdravom načinu života ili individualne razvojne i relaksacione planove. Misija hotela je da klijentima pruži uslugu na najvišem nivou, a koja će biti definisana na osnovu njihovih individualnih potreba.

Otvoren Wellness i Spa centar u Hotelu Park u Rumi U hotelu Park Ruma, u srcu Sremskog okruga Srbije, nedavno je otvoren potpuno nov i sav­ remen Wellness i Spa centar vrhunskog kvaliteta u kojem se gosti mogu odmoriti nakon na­pornog dana. Wellness i Spa centar hotela Park predstavlja oazu mira i opuštanja za sve go­ste hotela, kao i za one koji žele da koriste samo Spa centar. Gostima su na raspolaganju sauna sa chromo terapijom, parno kupatilo sa aroma terapijom, kao i hidromasažna jakuzzi kada. Takođe, gostima je na raspolaganju i relax zona, a dodatna prednost je i činjenica da u Spa centar prodire dnevna svetlost.

Hotel Hilton od 2017. godine u Beogradu Prestižni hotel iz Hilton lanca biće otvoren 2017. godine u Beogradu, u Srbiji na uglu ulica Kralja Mi­la­ na i Kralja Milutina. Predviđeno je da hotel zauzme površinu od 17.250 kvadrata, a jedan deo ob­je­kta će biti smešten ispod površine zemlje. U sastavu hotela nalaziće se i unutrašnje dvorište, šetališta, letnja pozornica, dva restorana i više od 250 apartmana i soba. Jedan od restorana će se nalaziti na osmom spratu hotela, dok će drugi imati ulaz u unutrašnje dvorište u kojem će se nalaziti mnogobrojne biljke. Pored ova dva restorana u kojima će se nuditi raznovrsna jela, za goste su predviđena i dva kafe bara. Takođe, podzemna garaža na četiri nivoa sa 292 parking mesta biće dostupna gostima.

Hotel Olympia iz Vodica proširuje svoje kapacitete Uprava Hotela Olympia iz Vodica, u Hrvatskoj odlučila je da uloži sredstva u izgradnju dodatnog objekta koji će se nalaziti u sklopu postojećeg kompleksa. Hotel Olympia raspolaže sa 241 smeštajnom jedinicom, a prilikom izgradnje dodatnog objekta u ponudi će imati još 125 smeštajnih jedinica kategorije 5 zvezdica. Pored proširenja smeštajnih kapaciteta, Hotel Olympia će proširiti i svoje konferencijske kapacitete, tako da će organizatorima događaja moći da ponudi još 8 konferencijskih sala. Unutrašnji bazen biće dodatni sadržaj Olympia Life wellness centra, koji gostima već nudi razne usluge kao što su masaže, Spa i relax zona, teretana. Prilikom izgradnje dodatnog objekta u sklopu hotelskog kompleksa Olymipia, biće korišćena poslednja tehnologija obnovljivih izvora energije.

14

SEE Business Travel & Meetings magazine · februar 2015

Profile for Miona Milic

SEEbtm magazine No 17 Događaji: Nekad i Sad / Events: Now and then  

Cover story in this issue of SEE business travel and meetings magazine is about evolution in event organization. Read what have changed the...

SEEbtm magazine No 17 Događaji: Nekad i Sad / Events: Now and then  

Cover story in this issue of SEE business travel and meetings magazine is about evolution in event organization. Read what have changed the...

Advertisement