Page 1

M

I

D

T

M E L L E M A L T

D E T

G

D

O

E


LEJLIGHEDERNE Vi er heldige i Aarhus. Vi er tæt på skoven, stranden og bylivet, og vi har muligvis Danmarks bedste studiemiljø samt et kulturliv i verdensklasse. Midt i det hele finder du Risskov Brynet.

Risskov Brynet er et helt nyt boligbyggeri, hvor første etape af lejligheder stod klar til indflytning i september 2017. De resterende etaper følger løbende frem mod medio 2020. Der forventes i alt cirka 5.000 beboere i området. Risskov Brynet er bygget på bæredygtige principper med fokus på at udnytte sollyset optimalt. Gør brug af boldbanen på 6. sal, boldbanen i terræn, udendørs fitnessredskaber, bål- og grillpladser, borde, bænke eller delebilsordning. Bevæg dig trygt rundt i det naturskønne område der, som elevatorer og parkeringsarealer, er videoovervåget. Nyd solopgangen, en varm sommerdag eller en kold dag under et tæppe på de store og skønne altaner – mange sågar med udsigt over Aarhus Bugten. Glæd dig hver dag over de åbne og grønne linjer med alsidig natur, stisystemer og et varieret facadeudtryk. Der er gode indkøbsmuligheder i nærheden, og som børnefamilie er vuggestue, børnehave og skole lettilgængeligt.

Uanset om du ønsker at bo alene, dele din hverdag med en roommate eller have din familie tæt på by, skov, strand og vand - og med et pulserende liv i Smilets By i cykelafstand - er Risskov Brynet stedet for dig, som ønsker at få mest muligt ud af Aarhus.

Bliv eller forbliv aarhusianer!


ARKITEKTUR, DER GØR EN FORSKEL Området tilgodeser behovet for boliger til vidt forskellige typer af beboere med meget forskellige behov. Samtidig er boligerne økonomisk tilgængelige for alle, uden der af den grund er gået på kompromis med arkitekturen og kvaliteten af materialerne. Byggeriet består af flere bygninger med etageejendomme i varierende højder og opført med skiftende facader i hvid, grå, sort og sand. Den visuelle leg med materialerne giver hver enkelt opgang sin egen identitet, selvom der er mange boliger samlet på ét sted.

Studenter, kærestepar, familier og alle andre kommer næsten ikke tættere på skov, strand og by. Risskov Brynet er garant for gedigne boliger med en attraktiv placering – og ikke mindst til en fornuftig pris, der matcher størrelserne på de forskellige lejemål fra 1-4 værelser. Lej f.eks. en lejlighed på 32m2 til en husleje fra kr. 4.450,- pr. måned.*

FAKTA D D 1-2-3-4 værelses lejligheder D D Lækre og lyse lejligheder (alle med egen terrasse eller altan) D D Matlakeret egetræsgulv D D Køkkener fra HTH (de store lejligheder med køkken/stue ud i ét og køkkenø i midten) D D Opvaskemaskine D D Køle- fryseskab D D Induktionskogezone D D Indbygningsovn D D Garderobeskab D D Vaske-og tørremaskine D D Genvex-anlæg D D Gulvvarme i alle rum D D Depotrum D D Parkering i gård og kælder *Forbehold for evt. prisændringer.


Book en køretid i 1 af de 10 el-delebiler

Bæredygtighed og sammenhængskraft kommer til udtryk på mange måder i Risskov Brynet. Du kan ved indflytning downloade en app og efterfølgende booke en tid til en elbil.


I N D F LY T N I N G Skal der være 1-2-3-4 værelser i din nye lejlighed? Skal du bo alene, sammen med familien eller sammen med en roommate? Boligerne i Risskov Brynet er skabt til at kunne rumme dig – eller jer. Alle lejligheder har store skønne altaner eller terrasser, flotte Tarkett gulve med gulvvarme i alle rum, kombineret vaske- og tørremaskine, opvaskemaskine, køle-fryseskab, induktionskogezone, indbygningsovn og garderobeskabe.

Hele området har fælles grundejerforening med dygtige viceværter. Desuden er området forsynet med Stofa tv og bredbånd og har p-pladser i kælder og terræn.

Begivenhedsrige muligheder


Tæt på … UNIVER SITE TER VIA , Uni, BSS

SHOPPING & C AFÉER Veri Center, Strøget , L atinerk var teret , Trøjborg , Bruun’s Galleri

SKOV & S TR AND Riis Skov, Den Permanente, Havnebad

TR ANSP OR T MUL IGHEDER Busser, Letbanen, Superc ykelstien, Banegården


det

I

D

T

A L T

D E T

M E L L E M

M

tember 2 p se a fr g in tn y fl d klar til in

5 min

Cafémiljø

Den Permanente

Riis Skov

t

Veri Cen rundt o m hjørnter e

jborg Tæt ved studie ø r T t stranden og sho, skoven, pping.

McD´s

Letbanen

Risskov Brynet

Fliigtenfeorsasn

Bveud sisden af

nde æ p s e d g o indre liv

r e d e h g i l j e l e g i l Deleven r e n a t l a e n n ø k s med 017

VIA

i b a k s s e l Fæl linjer, de grønne nde vinkler.


D

VIA

UNI lig

ARoS

10 min

15 min

Bruun's Galleri

DOKK1 :)

Navitas Strøget

vateret

Latinerk

energien og valgmu

l i t n e m m o k l e v Byd hederne

Banegården

E

Den Gamle By

BSS

O

Oplev mulig de ma heder nge når m , der e r a n b i Bry or , net.

G

20 min

Havnebad


OmrĂĽdet indbyder til fĂŚllesskab og ak tiviteter i kr ydsfeltet mellem Risskov Br ynet og naturen.


OMGIVELSERNE Kan du løsrive dig fra Risskov Brynets mange tilbud og muligheder, kan du på det tidligere erhvervsområde ved Bryggerivej opleve et kreativt møde mellem gammelt og nyt.

Gør brug af boldbanen på 6. sal, boldbanen i terræn, udendørs fitnessredskaber, bål- og grillpladser, borde, bænke eller delebilsordning. De gamle buer fra Aarhus Sporvejes anlæg bevares som et flot arkitektonisk ikon, der minder om Risskov Brynets centrale beliggenhed i forhold til den nye letbane, busser og supercykelsti. Supercykelstien der fører dig helt ind til de mange tilbud i Smilets By.

Kontakt til naturen


ØKONOMI Økonomien ved at bo i Risskov Brynet er også attraktiv. Der er mange faciliteter som kælderrum, delebiler, parkeringskælder, bålplads, udendørs fitnessredskaber og meget mere.

En typisk 2-værelses lejlighed på 62 m2 koster fra kr. 8.000 pr. måned ekskl. forbrug. Depositum udgør 3 måneders husleje og forudbetalt leje udgør 1 måneds husleje.* Skynd dig! Nybyggede lejligheder af denne kvalitet med denne beliggenhed, og i denne prisklasse er sjældne i Aarhus og er ikke på markedet ret længe. *Forbehold for evt. prisændringer.

Lys og lækker nordisk stil


1-værelses lejlighed

32

m2

2-værelses lejlighed

65

m2

4-værelses lejlighed

85

m2

Ek sempler på boliger – Se flere varianter på risskovbr ynet .dk


3-værelses lejlighed

67

m2

1-værelses lejlighed

43

m2

3-værelses lejlighed

71

m2

Ek sempler på boliger – Se flere varianter på risskovbr ynet .dk


VISION Siden 2017 har vi oplevet en stor succes i Risskov Brynet med de mange ”tilflyttere”, og vi ser frem til den kommende udbygning frem mod 2020. Vi fortsætter de bæredygtige visioner i en lys og lækker nordisk stil. Begrebet liveability er i centrum her, da det kort fortalt handler om at skabe en ny bydel, hvor der er plads til alle og aktiviteter for alle.

Her prioriteres skabelsen af uderum, der inviterer til rekreation, fællesskabsudfoldelse samt ophold og aktiviteter for alle.

Spændende vinkler & puls


Delevenlige lejligheder med skønne altaner Domis / udlejning @ domis .dk / r isskov br y net .dk

Profile for Minuskel A/S

Risskov Brynet brochure a4 etape h web  

Risskov Brynet brochure a4 etape h web  

Advertisement