Page 1

v

Novoletne pocitnice za otroke: v

Smucanje ali deskanje

Kdaj? Od nedelje 26.12. do èetrtka 30.12.2010

Kje? Kope, nastanitev na smuèišèu v hotelu Luka

Cena: 296 EUR 5-dnevni stacionarni teèaj smuèanja vkljuèuje: avtobusni prevoz, nastanitev v hotelu Luka, polni penzion, šola smuèanja ali deskanja, smuèarske karte, animacijo, cd in diplomo. Prijave sprejemamo do 17.12.2010!

Informacije in prijava: 031 877 754, sport.mini@gmail.com ali na:

www.minisport.si


Ostale informacije: Poèitnice za otroke: Šola smuèanja je namenjen otrokom od 5. leta dalje, teèaj deskanja pa otrokom od 8. leta. Na teèaju otroci potrebujejo smuèi, smuèarske palice in smuèarske èevlje, oz. desko za na sneg, èelado, rokavice ter smuèarske hlaèe ter bundo. V kolikor otroci nimajo svoje smuèarske opreme, si jo lahko pri nas po ugodni ceni tudi izposodijo. Ob prijavnici oznaèite najem opreme ali jo rezervirajte na naslov: sport.mini@gmail.com Nastanitev: Hotel Luka se nahaja v osrèju smrekovih gozdov, na nadmorski višini 1345 metrov, na Kopah, neposredno na smuèišèu. Nudi prvovrstno udobje v lepo opremljenih prostornih sobah, v restavraciji pa vam postrežejo z okusnimi domaèimi specialitetami. Sobe, v katerih so nastanjeni otroci imajo lastno kopalnico, televizijo in telefon.

Veè informacij in hitra prijava na: www.minisport.si e-mail: sport.mini@gmail.com T : 031 877 754 Po prejemu prijavnice, prejmete po pošti na dom raèun, ki ga najkasneje pred odhodom tudi poravnate. Po prijavi vas bomo o vseh podrobnostih teèaja smuèanja in deskanja tudi obvestili na posredovane kontakte.

www.minisport.si

PRIJAVNICA:

Svojega otroka prijavljam na teèaj smuèanja ali deskanja na snegu: (obkrožite)

Ime in priimek starša: ....................................................................... Ulica: ................................................................................................... Poštna številka in kraj: ........................................................................ E-mail starša: ...................................................................................... Mobilni telefon starša: ......................................................................... Ime in priimek otroka: ....................................................................... Rojstni datum otroka: .......................................................................... Osnovna šola/vrtec: ............................................................................. Najem opreme: Da/Ne ......................................................................... Predhodno znanje smuèanja oz. deskanja na snegu:

.

Zacetno

.

Nadaljevalno

Podpis starša:

Izpolnjeno prijavnico za teèaj smuèanja in šolo deskanja, oddajte v tajništvu vrtca ali šole, pošljite na e-mail: sport.mini@gmail.com, ali na naslov Mini Sport, Galjevica 56, 1000 Ljubljana oziroma jo izpolnite na www.minisport.si

sola smucanja, tecaj deskanja  

novoletne pocitnice za troke: smucarski tecaji in sola smucanja in deskanja na snegu. V casu bozicno-novoletnih pocitnic. smucarska zabava z...

Advertisement