Page 1

MAGAZINUL PROMO}IILOR BOMB~!

Nr. 24/2011

Ofert` valabil` \n perioada 14.09.2011 - 20.09.2011 \n limita stocului disponibil.

miniMAX

Napolact

Tuborg

Cașcaval Bobâlna - 500g - preț/buc

Telemea de vacă - preț/kg INFO: Cuburi sfărâmate într-o apetisantă salată cu roșii, ceapă și castraveți, rase peste cartofii aburinzi de la cuptor sau fărâmițate din belșug printre straturile de mămăligă ale unui bulz fierbinte, toate îți lasă gura apă. Făcută din cel mai proaspăt lapte, telemeaua de vacă miniMAX îți face mereu poftă de o masă copioasă, autentic românească.

Bere - 0,5L - preț/pachet

50g

5+1

GRATIS

GRATIS

pliant 10/2011

89 16

11

Fortuna

Sugestii de prezentare

LEI

,69 LEI

Sun Food

2

LEI

11

,99 LEI

Pachet Ariel 4kg + Fairy 750ml Pachetul conține: - Ariel Mountain Spring detergent automat - 4kg - Fairy - detergent lichid pentru vase - 750ml - preț/pachet

Sardine în sos tomat - 215g - preț/buc

Cafea măcinată cremă - 100g - preț/buc

2

,19

,79 LEI

44

,99 LEI


PREPARATE DIN CARNE LACTATE-BRÂNZETURI Cris-Tim

Apetito

Brânză topită - 140g - diverse sortimente - preț/buc

Salam săsesc - 650g - preț/buc

INFO: Cris-Tim îți aduce vedeta produselor sale: salamul Săsesc, un adevărat capriciu culinar pe gustul întregii familii.

3

,75

Pregătit numai cu ingrediente și condimente selecționate cu multă grijă, salamul Săsesc îți face mereu poftă dintr-un sandviș cu pâine bine rumenită și legume proaspete. Spune și tu salam Sssăsssesc și începe-ți ziua în forță cu un mic dejun pe măsură.

LEI

Activia

Iaurt de băut - 330g - diverse sortimente - preț/buc

18

49

Maestro

3

,15

LEI

Agricola

Salam de vară - 500g/buc - preț/pachet

2+1 GRATIS

16

,29 LEI

LEI

Gastronomia

Pui familist - preț/kg

Burtă de vită fideluță - 1kg - preț/buc

8

,89 LEI

11

,79 LEI


DIVERTISMENT CĂlĂTORESC PE NISIPURI MIŞCĂTOARE

ÎN CASETĂ! SPORT DE MASĂ ÎN CANADA!

NIŞTE GURALIVE ANIMALE DIN OGRADĂ

ŞUTURI ALĂTURI

Știai că:

ÎMBRĂCATE DIN CAP PÂNĂ-N PICIOARE

…în credința populară, porumbelul simbolizează pacea interioară, armonia și împăcarea? Porumbelul apare de multe ori întruchipat în texte și imagini religioase și este expresia Sfântului

CAMPION FOLOSIT CA DIZOLVANT ADMISĂ CA ATARE CERCURI MICI

Duh. ... imaginea unui cactus este prezentă pe stema Mexicului? Aceasta înfățișează un vultur auriu mexican aflat cu picioarele pe un cactus și ținând în plisc un șarpe. …primul chimist din istorie a fost o femeie care se îndeletnicea cu fabricarea parfumurilor? Pe numele său Tapputi, femeia apare menționată într-o scriere cuneiformă din mileniul 2 î.Hr. din zona Mesopotamiei. …temperatura din interiorul unui igloo poate atinge și 16 grade Celsius doar folosind căldura degajată de corpurile locuitorilor lui? Un igloo îi proteja pe inuiți de temperaturi care coborau constant chiar și până la –45 grade Celsius.

CEL DE COLO... DIN PALAT! MACAGIU CEAŢĂ GROASĂ

INDICĂ DIRECŢIA MONEDE DIN BALCANI

UNII UŞOR DE DUS

COMUNITĂŢI RELIGIOASE

LEMN VALOROS DELICAT

SE OPUNE UNEALTĂ AGRICOLĂ A SE MÂNDRI VÂRF CEREALIER

ŢINE LOC DE EPITROP SE ÎNCURCĂ UNEORI CARTE DE VALOARE

SAU A INTRA CU PLUGUL

FIRE DE CUSUT

ÎN PISC! PIEDICĂ ÎN CALEA UITĂRII

NOTĂ PE PORTATIV

BĂRBAT... ADEVĂRAT

CÂNTEC PĂSĂRESC CUI DE LA POTCOAVĂ

UMOR: Un copil visează într-o noapte că o să moară bunică-său. Îi povestește tatălui, iar a doua zi sună bunica... a murit bunicul. După o săptămână copilul visează că o să-i moară tatăl. Speriat tatăl se duce grăbit la serviciu, se închide în birou și stă liniștit până la 12 noaptea, când văzând că nu se întâmplă nimic, hotărăște să se ducă acasă. Soția, văzându-l neliniștit, îl întreabă ce a pățit și acesta îi spune să-l lase în pace că a avut o zi grea.

LEGĂTURĂ STRÂNSĂ Foto: Dreamstime

Aceasta însă îi zise: - Crezi că doar tu ai avut o zi grea? Nici nu știi că a murit poștașul! Un copil îl întreabă pe tatăl său : - Tată, tu poți să scrii cu ochii închiși? - Nu știu, să încerc. - Bine, atunci sting lumina și să îmi semnezi și mie carnetul de note. Era odată un cerșetor care se așeza mereu lângă o biserică pentru a cerși cu o pălărie în mână. Într-o zi vine cu două pălării. Un

enoriaș se apropie de el și-l întreabă: - Domnule dragă, de ce aveți două pălării? Cerșetorul răspunde: - Adevărul este că mi-a mers atât de bine încât m-am hotărât să-mi deschid o sucursală.

5

3 9

7

2 7

2 6 3

6

4

2

1

5

7

9 8

Se duce un cal la cinematograf. Bate în gemuleț: Vreau și eu un bilet! Cucoana de la casă face ochii mari: Aoleu, măiculița, un cal care vorbește! Calul: Păi nu, că înăuntru tac.

4

7

9

1

5 2

2

8

6

3

2

2 3

2

3

4

5

6

7

8

9

10

9

5

6

4

1

8 5 4

8 9 10

8

6

7

3 9

6 7

7

8

4 5

6

4

3

6

5 8

2

4

8

3

5 1

9 1

7 7

IDEI... Orizontal: 1) Se întoarce primăvara la țară – Dreapta planului 2) Probe scrise 3) Se frământă pentru a obține o pâine – Merg împreună cu ele – Cu trup și sufl et 4) Asigurare auto – Spală vasele 5) Râsul bărbaților – Ajutor la bătrânețe 6) A folosi metode de constrângere – Deosebit de moi 7) Se iau după unele cuvinte – Medii la note! 8) Bune la cafele... la bufet! – Dă ocol pământului – Fir de fasole... necomestibil 9) Arătat cu degetul – Gospodar... în altă curte 10) Recolta de la țară. VERTICAL: 1) O greșeală făcută în serviciul religios – Prezintă spectacolul... de unul singur 2) Fură copii... mai demult (sg.) 3) Predă lucrarea la cheie – Înscrise într-un cerc! 4) Nu-i dă mâna – Neîntrecută în corectitudine 5) Scrise în sonete! – Vine... după miezul nopții 6) În felul lui e un om deștept – Făcut să vină spre noi 7) Bluzele leliței – Le vezi pe la război – România pe plăcuțe 8) Ne pune... de la coadă de cap! – Arătat cu degetul – Turcul luat la poliție 9) Ne oprește din drum – Care lucrează numai în atelierul lui 10) Ai mult curaj cu ea.

4

3 5

1

8

3

7

9

Sudoku se joacă pe o grilă de 9 x 9 împărțită în alte grile

de 3 x 3, numite regiuni. Fiecare joc are, din start, completate câteva căsuțe. Trebuie completate celulele goale cu cifre de la 1 la 9 astfel încât: 1. cifra poate să apară doar o singură dată pe rând; 2. cifra poate să apară doar o singură dată pe coloană; 3. cifra poate sa apară doar o singură dată în regiune (grila de 3 x 3).


DIVERTISMENT ANOSTE ŞI CÂT SE POATE DE BANALE

Știai că: ...primul “calculator” apare în 1623 și este realizat de germanul Wilhelm Schickard? Mașina a fost denumită Calculating Clock (ceasul calculator) și putea face singură adunări și scăderi, dar numai cu numere compuse din maxim 6 cifre.

ARTISTĂ ÎN SCENĂ NU POATE FI AJUNS...

FRUCT DULCEACRIŞOR A DURA

A MĂRUNŢI INTRARE ÎN CONCURS!

A DISPUNE ÎN RÂNDURI SUCCESIVE PRIMARĂ

CAPABILĂ SĂ IA MINŢILE OMULUI

CONTRAR ORDINII DE DREPT VEŞNICI CLASE LA FACULTATE VOCE LA OPERĂ SĂNĂTATE... CURATĂ ŢARĂ

TĂRIE LA BUTOI EXEMPLE MONTANE ALINTAT CU NUME DE BOTEZ

LĂNCIER DIN VECHEA CAVALERIE IMN

Foto: Wikipedia

UNDEVA DEPARTE... A SE IVI

…în timp ce oamenii au doar 5 milioane de receptori olfactivi în nas, câinii au peste 200 de milioane? De aceea câinii apreciază o mâncare ca fiind bună sau rea mai mult după miros decât după gust. …femeile din Elveția au primit drept de vot la nivel federal abia în 1971? …cea mai mare uzină de desalinizare din lume este Jebel Ali Desalination Plant, cu o producție totală de peste 300 de milioane m³/ an? Această remarcabilă construcție se află în Emiratele Arabe Unite.

9

6 8

1

5

5

7

7

1

9

9 1

2

1

2 5

3

4

3

6 5

8

2 5

6 2

4

6 6 7

8

7 1

2

4

7 6

4

8

7

6

6 9

9

7

8

5

3

ÎNFRĂŢIŢI ANGAJAT CU MUNCA LA NEGRU

3

6

9 9

O ZI DIN CALENDAR BEŢE! ANGAJAT LA BRASERIE

6

1

MONARH SLAV

PĂSĂRI ÎNRUDITE CU BARZA

2 3

GIGANT AFLATE PRIN VECINI!

1

Sudoku se joacă pe o grilă de 9 x 9 împărțită în alte grile

de 3 x 3, numite regiuni. Fiecare joc are, din start, completate câteva căsuțe. Trebuie completate celulele goale cu cifre de la 1 la 9 astfel încât: 1. cifra poate să apară doar o singură dată pe rând; 2. cifra poate să apară doar o singură dată pe coloană; 3. cifra poate sa apară doar o singură dată în regiune (grila de 3 x 3).

UMOR: Mama vorbește cu Bulă: - Fiule, ți-am cumpărat manualele pt școală, au fost scumpe, așa că... ai grijă de ele! - Bine mamă, nici nu mă ating de ele! Șeriful unui orășel era și singurul veterinar din acesta. Într-o seară, sună telefonul și răspunde soția șerifului. - Aș vrea să vorbesc cu soțul dumneavoastră! se aude vocea în telefon.

ARE TIMP BERECHET

Și gândacii se vor duce cu toții la vecin și scapi de ei. Zis și facut. Omul execută... lucrarea: dă adunarea. Căpitanul Gândacilor vine. Ăsta îi dă ordinul.. - Am înțeles, să trăiți! Un tip era exasperat că avea casa Și toți gândacii plecară la vecin. napădită de gândaci. Nu mai știa ce Omul răsuflă ușurat și mai-mai să se îmbete de bucurie. să mai facă. După două zile se trezește la el cu Aflând de necazul omului un amic Căpitanul Gândacilor: îl învață: - Ia o trompetă și sună “adunarea”. - Sâ trăiți, raportez. Am atacat, am cucerit și ne-am Cheamă-l la tine pe Căpitanul întors cu ... 20.000 de prizonieri!!! Gândacilor și ordonă-i: LA BUCĂTĂRIA VECINULUI, LA ATAC !!!

- Solicitați serviciile lui de șerif sau de veterinar? întreabă soția. - Ambele, strigă vocea de la telefon. Nu putem să mai deschidem gura câinelui și este un hoț în ea!

... PUSE În ordine Orizontal: 1) Loc special pentru montarea pieselor – Se ia de bărbat la o ceremonie 2) Luate la luptă – Lanternă... cu gaz 3) La începutul fiecărui domeniu! – Te scoală din boală – Măsura din cadrul lotului 4) Dovadă în scris pe orice adeverință 5) Fac debutul la amatori! – Se face de râs 6) Explicat cu lux de amănunte – A trage în gol 7) Fratele cel mare – Prinde bătut la cap 8) Dat pe goarnă – Cel care dispune – Cei... ce pică! 9) Termen de judecată depășit 10) Fond de carte. VERTICAL: 1) Savurează cu poftă torturile – Loc de frunte la teatru 2) Cursă de fond cu accidente în lanț – Șefi veniți din America 3) Scrise în temă! – Pelerină second hand – Încete! 4) Așteaptă o nouă înțelegere 5) Personal la ieșirea din tunel! – Are ac și cojoc de pielea animalelor 6) Iese din curtea bisericii – Bărbat cu puști 7) Se înmulțește cu usurință – Respectat cu sfințenie încă din vechi timpuri 8) Lăsate în urmă! – Privește lumea într-un stil modern – Mandea... în spate la fileu! 9) Ieșirea în lume 10) Unde-i picioarele... acolo-i și capul ei...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

2

3

4

5

6

7

8

9

10


miniMAX DISCOUNT PROPUNE: Încearcă rețete pe gustul și buzunarul românului: mâncărică de linte și desert cu banane. Mâncărică de linte Pregătire: 40 minute FIERBERE: 30 minute Dificultate: MICĂ Kcal: 300 4 porții

DIN PUȘCULIȚA TA Ulei Bunica, 1l Foi de dafin Galeo, 4g Pulpă de roșii cuburi GF, 400g Usturoi China, calitatea I Făină Boromir 000, 1kg Lapte Milli 1,5% grăsime, 1L Unt Milli, 80% grăsime, 200g Zahăr Mărgăritar, 1kg Praf de copt Darling, 10g Banane Ecuador, calitatea I

caută în magazin!

Cum se prepară

1. Se curăță legumele, se spală, se taie după preferință și se călesc cu cele două linguri de ulei până încep să se înmoaie. Se adaugă pulpa de roșii și se mai călesc câteva minute. 2. Separat, se spală lintea în mai multe ape reci, se scurge și se pune la fiert, într-o cratiță, acoperită cu

două căni de apă. După 10 minute, se strecoară și se toarnă peste legumele călite. 3. Se adaugă o cană de apă caldă (sau supă de legume), foaia de dafin, condimentele, sare și piper, după gust, și se lasă să fiarbă, la foc mic, circa 15-20 de minute, până scade bine zeama.

ingrediente 300g linte 2 linguri ulei 1 praz mic 2 căței de usturoi 2 morcovi 1 cartof 1 ardei gras roșu 1 ardei gras verde 300g pulpă de roșii din conservă 1 foaie de dafin 1 linguriță amestec măghiran, salvie, cimbru sare piper

Desert cu banane Pregătire: 30 MINUTE PRĂJIre: 35 minute Dificultate: mICĂ

Kcal: 400 10 porții

Cum se prepară

1. Ouăle, zahărul, praful de sare, untul moale și laptele se mixează până se omogenizează compoziția. Într-un alt vas, se amestecă făina cu praful de copt, peste care se toarnă compoziția preparată înainte și se mixează din nou, până se obține o compoziție fină, fără cocoloașe. 2. Într-o tigaie încinsă și unsă cu

puțin ulei turnăm cu un polonic, în mijlocul tigăii, un pic de aluat, fără a mișca tigaia, deoarece compoziția se întinde singură către margini. Se întorc pe partea cealaltă și se rumenesc, pe foc mic, până capătă o culoare maronie. 3. Se umplu cu rondele de banană și se stropesc cu topping de ciocolată.

ingrediente 450g făină 1 praf de copt 3 ouă 6 linguri zahăr 500ml lapte 3 lingurițe unt 1 praf de sare 4 banane topping de ciocolată


miniMAX DISCOUNT PROPUNE:

Trandafiri cu mere ingrediente 1 pachet foitaj 3 mere potrivite 2 linguri pudră de scorțișoară 7 linguri zahăr

zeama de la o jumătate de lămâie zahăr pudră pentru decor

1. Se spală merele, se taie sferturi, se scoate căsuța semințelor și se taie felii subțiri. Se pun într-o cratiță cu apă, cu trei linguri de zahăr, zeama de lămâie și se lasă să dea în 2-3 clocote. Se scot într-o strecurătoare și se lasă să se răcească.

4. Se rulează strâns de la unul din capete și se așază în picioare într-o tavă unsă cu puțin ulei. Se apasă ușor pe fiecare trandafir.

2. Foitajul se pune la dezghețat în frigider. Se întinde puțin cu sucitorul prima parte, se presară cu două linguri de zahăr și una de scorțișoară. Se trece cu sucitorul ca să intre zahărul și scorțișoara în aluat.

5. Se introduce tava la cuptor pentru 30-40 de minute, la foc potrivit, până se rumenesc “trandafirii”.

3. Se taie cinci fâșii și se așază felii de mere ușor suprapuse pe fiecare margine a fâșiilor.

6. Se scot pe un platou și se presară cu zahăr pudră. Procedezi la fel și cu a doua parte de foitaj.


BĂUTURI ALCOOLICE BĂUTURI NONALCOOLICE ALIMENTE DE BAZĂ Granini Still

Bergenbier

- 1,5L - diverse sortimente - preț/doză

Bere - 2,2L - preț/pet

INFO: Trebuie să recunoaștem că bărbații români respectă întotdeauna tradiția de a alege întotdeauna să bea ce le place și îi reprezintă cu adevărat. O bere cu gust rafinat, într-un ambalaj cu stil și personalitate pe care să o savurezi împreună cu prietenii adevărați. Nu rata oferta specială de 2,2l la preț de 2l. Bergenbier: prietenii știu de ce!

4

,19 LEI

Dorna - Izvorul Alb - Apă minerală plată - 2L - preț/pet

2

5

75

,35

Purcari

LEI

Barbix

Rose de Purcari - 0,75L - preț/sticlă

Buftea

Oțet din vin - 1L - preț/buc

26

,79 LEI

LEI

Gogoșari în oțet - 720ml - preț/buc

2

,49 LEI

4

,99 LEI


Herlitz Creative

Herlitz

Coperta caiet A5

Rucsac - diverse modele - preț/buc

Caiet - A5, 48 de file - dictando/matematică - preț/buc

- 10 buc/set - diverse modele - preț/set

INFO: Caiet pentru școală Herlitz Creative, diverse modele, format A5, 48 file, hârtie albă la interior, cu liniatură dictando/matematică, copertă policromie dublu-cretată.

1

36

19

Maped

,99

LEI

Herlitz

Creioane colorate - 24 culori/set - preț/set

11

LEI

4

LEI

Maped

Hârtie glasata A4 - 10 file/set - preț/set

,99

LEI

,19

Gumă de șters - 2 buc/set - preț/set

2

,99 LEI

2

,49 LEI

SE ACCEPTĂ PLATA PRIN CAD ȘI BONURI DE MASĂ Catalog pentru perioada 14.09.2011 - 20.09.2011

Luni-Sâmbătă 8-22 Duminică 8-20

adresele magazinelor miniMAX DISCOUNT AGNITA: Str. Mihai Viteazu Nr. 91 - 93, jud. Sibiu, Tel: 0372-731.034 ALBA-IULIA (CENTRU): Str. Primăverii Nr. 14 - 16, Tel: 0372-731.036 ALBA-IULIA (CETATE): Str. Toporașilor Nr. 22A, Tel: 0372-731.037 ALBA-IULIA (GAR~): Str. Regele Ferdinand I Nr. 1, Tel: 0372-731.035 ARAD: Calea Aurel Vlaicu Nr. 211, Tel: 0372-731.015 AVRIG: Str. Horia Nr. 16, jud. Sibiu, Tel: 0372-731.026 BAC~U: Str. Nicolae Bălcescu Nr. 3, jud Bacău, Tel: 0372-731.032 BR~ILA: Winmarkt Dunărea, Str. Mihai Eminescu Nr. 90, Tel: 0372-731.030 BUCURE{TI: Str. Luică, Nr. 180, sector 4, Tel: 0372-731.039 BUZ~U: Winmarkt Dacia, Piața Daciei Nr. 1, Tel: 0372-731.028 CAREI: Str. 25 Octombrie Nr. 67, Tel: 0372-731.041 CALAFAT: Str. Tudor Vladimirescu, nr. 21, jud Dolj, Tel: 0372-731.052 C~LAN: Str. Independenței Nr. 17, Tel: 0372-731.017 CÂMPULUNG MOLDOVENESC: Montana Mall, Calea Transilvaniei Nr. 141, Tel: 0372-731.040 CÂMPULUNG MUSCEL: Str. I.C.Brătianu Nr. 8, Argeș, Tel: 0372-731.008 CERNAVOD~: Str. Cazărmii Nr. 1, Tel: 0372-731.010 CHI{INEU CRI{: Str. Înfrățirii nr. 58, jud. Arad, Tel: 0372-731.050 CISN~DIE: Str. Sibiului Nr. 1A, Sibiu, Tel: 0372-731.023 CLUJ-NAPOCA: Str. Aurel Vlaicu Nr. 25, Tel: 0372-731.043 CURTEA DE ARGE{: Str Albești nr 30, jud Argeș, Tel: 0372-731.053 FOC{ANI: Str. Unirii nr. 18, jud. Vrancea, Tel: 0372-731.049 G~E{TI: Str. Viitorului Nr. 1 - 5, jud. Dâmbovița, Tel: 0372-731.038 HUNEDOARA: Str. Viorelelor Nr. 5, Tel: 0372-731.004 MANGALIA: Str. Portului Nr. 44, Tel: 0372-731.009 OLTENI}A: B-dul Tineretului Nr. 105-115, Tel: 0372-731.006 ORADEA: B-dul Ștefan cel Mare nr. 79, bl. C29, Tel: 0372-731.048

ORAVI}A: Str. Zona Gării - Poligon, jud. Caraș-Severin, Tel: 0372-731.022 PA{CANI: Str. Grădiniței, Calea Romanului, Tel: 0372-731.020 PITE{TI: Str. Nicolae Bălcescu, Complex BIG, jud. Argeș, Tel: 0372-731.054 PLOIE{TI: Complex Nord, Șos. Nordului Nr. 1, Tel: 0372-731.042 PUCIOASA: Str. Republicii Nr. 83, Tel: 0372-731.007 RÂMNICU S~RAT: Centrul Comercial Victoria, Str. Victoriei Nr. 2, Tel: 0372-731.027 RÂ{NOV: DN 73 Calea Brașovului, FN, Tel: 0372-731.013 SATU MARE: B-dul Independenței nr. 14A, Tel: 0372-731.047 SÂNNICOLAU MARE: Str. Timișorii Nr. 2A, Tel: 0372-731.044 SEBE{: Str. Decebal Nr. 1, Jud. Alba, Tel: 0372-731.033 SFÂNTU GHEORGHE: Str. Banki Donath, nr. 7, jud Covasna, Tel: 0372-731.051 SINAIA: B-dul Carol I Nr. 41, Tel: 0372-731.024 SLATINA 1: Aleea Muncii Nr. 12, Tel: 0372-731.001 SLATINA 2: Str. Văilor Nr. 10A, Tel: 0372-731.011 {TEF~NE{TI: Str. Coasta Câmpului Nr. 56b, Argeș, Tel: 0372-731.021 TÂRGOVI{TE: Str. Petru Cercel Nr. 10A (Micro 11), Tel: 0372-731.003 TÂRGU MURE{: B-dul 1848 nr. 46A, jud. Mureș, Tel: 0372-731.045 TECUCI: Str. Unirii nr. 18, jud. Galați, Tel: 0372-731.046 TITU: Str. I.C. Vissarion Nr. 8, Tel: 0372-731.016 TULCEA: Winmarkt Diana, Str. Babadag Nr. 1, Tel: 0372-731.031 TURDA: Complex Winmarkt, P-ța 1 Decembrie 1918 Nr. 34-36, Tel: 0372-731.018 TURNU M~GURELE: Str. Vlad Țepeș Nr. 2, Tel: 0372-731.014 URZICENI: Str. Transilvaniei Nr. 5, Tel: 0372-731.002 VASLUI: Winmarkt Central, Str. Ștefan cel Mare Nr. 82, Tel: 0372-731.025 VICTORIA: Str. Primăverii Nr. 7, jud. Brașov, Tel: 0372-731.019 VULCAN: Str. Platoului Nr. 7, Tel: 0372-731.029

Oferta este valabil` în limita stocului disponibil. Promo]ia se desf`[oar` în toate magazinele miniMAX. Fotografiile de decor nu prezint` obliga]ii contractuale. • reclamatii@minimaxdiscount.ro • www.minimaxdiscount.ro.

Oferta miniMAX DISCOUNT 24/11  

Oferta miniMAX DISCOUNT 24/11

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you