__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

FREE PRESS

JUST SAY YES

03

FALL | WINTER 2015 - 2016

TO YOUR DREAM WEDDING


ΤΟ ΤΙΤΑΝΙΑ σφραγίζει την ευτυχία σας με μοναδικές αναμνήσεις ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΟ ΤΙΤΑΝΙΑ ΣΑΣ ΥΠΟΔΈΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΆ ΤΗΣ ΑΘΉΝΑΣ, ΔΊΝΟΝΤΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΌ ΤΟΥ ΎΦΟΣ, ΞΕΧΩΡΙΣΤΌ ΤΌΝΟ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΙΔΙΑΊΤΕΡΗ ΗΜΈΡΑ ΤΗΣ ΖΩΉΣ ΣΑΣ, ΤΟ ΓΆΜΟ ΣΑΣ.

ΧΕΙΜΏΝΑ Ή’ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ, ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΟ ΈΧΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΊΝΕΙ το ιδανικό σημείο που θα φιλοξενήσει τη δεξίωση των ονείρων σας. Το μοναδικά ατμοσφαιρικό Olive Garden, με θέα την Ακρόπολη και το Λυκαβηττό και την πλήρως ανακαινισμένη βεράντα του, μπορεί να φιλοξενήσει έως 300 άτομα το καλοκαίρι και 180 το χειμώνα, με την ποιότητα των υπηρεσιών και την απεριόριστη θέα που φτάνει μέχρι και τη θάλασσα του Σαρωνικού, να παραμένουν ανεπηρέαστα από τις εποχές.

ΟΙ ΠΟΛΎ-ΧΏΡΟΙ EUROPA & OURANOS, χωρητικότητας έως 500 και 150 ατόμων

#yesIdogr

αντίστοιχα, συνδυάζουν υπέροχα τη διακριτική πολυτέλεια με τη μοντέρνα αρχιτεκτονική σχεδίαση και τις παρεμβάσεις από την εικαστική τέχνη.

Η ΈΜΠΕΙΡΗ ΟΜΆΔΑ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝΙΑ θα σας εκπλήξει με την προθυμία της να αναλάβει ακόμα και την μικρότερη λεπτομέρεια που θα κάνει τη δική σας γαμήλια δεξίωση διαφορετική από κάθε άλλη. Άλλωστε, η διοργάνωση δεξιώσεων αποτελεί πολυετή παράδοση για το team του ξενοδοχείου, που θα σας καθοδηγήσει σε κάθε βήμα προς την πραγματοποίηση του ονείρου σας.

Πάνω από όλα, το Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ προσφέρει πολύ προσιτές τιμές και μια απόλυτα προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, δίνοντας σας την επιλογή ανάμεσα σε μπουφέ ή σερβιριζόμενο μενού, με ειδικά διαμορφωμένες τιμές που αρχίζουν από 31€. Τα γαμήλια πακέτα του ξενοδοχείου συνοδεύονται από πλήθος δώρων για κάθε ζευγάρι! Επιπλέον, το ξενοδοχείο διαθέτει πλήρως ανακαινισμένο parking, που λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως, χωρητικότητας 200 αυτοκινήτων, το οποίο οι καλεσμένοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν σε μία ειδική τιμή.


TITANIA HOTEL

Το μοναδικά ατμοσφαιρικό Olive Garden, με θέα την Ακρόπολη και το Λυκαβηττό και την πλήρως ανακαινισμένη βεράντα του, μπορεί να φιλοξενήσει έως 300 άτομα το καλοκαίρι και 180 το χειμώνα, με την ποιότητα των υπηρεσιών και την απεριόριστη θέα που φτάνει μέχρι και τη θάλασσα του Σαρωνικού.

διεύθυνση Πανεπιστημίου 52, 106 78 Αθήνα τηλέφωνα 210 3326220 & 210 3326222 (Τμήμα Εκδηλώσεων) e-mail conference@titania.gr,

Εδώ, που το όνειρο γίνεται πραγματικότητα!

website www.titania.gr/athens_wedding_hotel 5


COVER STORY ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΜΠΟΥΡΗ

THE FREE PRESS EDITION ISSUE 3 – ΟΚΤΏΒΡΙΟΣ 2015 ΔΩΡΕΆΝ ΈΚΔΟΣΗ / ΑΘΉΝΑ

Photos Άγγελος Μπαφατάκης Make up Κωνσταντίνα Μιχοπάνου Hairstyle Ξένια Καπιζώνη Location Πύργος Πετρέζα

PUBLISHER Μυρτώ Κάζη

EDITOR IN CHIEF Αργυρώ Γιακούμα

Όλες οι φωτογραφίσεις του τεύχους έγιναν με προϊόντα MAC Cosmetics

ART DIRECTOR Τίνα Νερούτσου

ΣΥΝΕΡΓΆΤΕΣ Αντωνακάκη Χριστίνα Βιτζηλαίου Νεφέλη Γκαντήραγα Αθηνά Κόφου Μαρία Σιγάλα Ευαγγελία

ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ

78

10

Χρήστος Στάης

19

FASHION DIRECTOR Σπύρος Σαββίνος

ΕΜΠΟΡΙΚΉ ΔΙΕΎΘΥΝΣΗ

35

Σοφία Συμεών Λιλή Δράκου (Epic Communication)

WEDDING PLANNERS

42

PHOTO DATA BASE Shutterstock

RAINY TIPS

ΙΔΙΟΚΤΗΣΊΑ - ΔΙΕΎΘΥΝΣΗ

51

48

Μυρτώ Κάζη Ζαν Μωρεάς 46Β Χαλάνδρι, 15231 Τ: 2130327018 F: 2106858341 E: info@yes-i-do.gr

COVER STORY ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΜΠΟΥΡΗ

56

GROOMS

69

Το περιοδικό YES I DO press μπορείτε να το διαβάσετε και στο στο site www.yes-i-do.gr

HIGH TECH WEDDING

80

NEXT DAY

85

Το περιοδικό διατίθεται δωρεάν. Απαγορεύεται ολική ή μερική ανατύπωση χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.

81

Η δημιουργική ομάδα του Yes I do free press εμπνέεται από γεγονότα και φωτογραφίες από όλο τον κόσμο. Αν παρ’όλα αυτά πιστεύετε ότι κάποια πηγή υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα που δεν γνωρίζουμε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

HAPPILY EVER AFTER

94

ΥΙD PARTY

97

ΖΩΔΙΑ

Contact Us www.yes-i-do.gr facebook.com/yesIdogr instagram.com/yesidogr email: info@yes-i-do.gr

#yesIdogr

PHOTOSHOOTING COORDINATOR

WEDDING NEWS ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΕΣ ΓΆΜΟΥ

40

PHOTOGRAPHER Άγγελος Μπαφατάκης

94

Τιράζ: 20.000 Εκτύπωση: Χαϊδεμένος Α.Ε.Β.Ε

Το περιοδικό YES I DO press μπορείτε να το διαβάσετε και στο site:

www.yes-i-do.gr


EDITOR’S LETTER

A letter from the editor

ΤΟ ΤΡΊΤΟ ΤΕΎΧΟΣ ΤΟΥ YES I DO είναι γεγονός και ακόμα το συζητάμε μεταξύ μας στο γραφείο και δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Μια μικρή ομάδα ξεκίνησε πριν από περίπου ένα χρόνο, ένα μεγάλο εγχείρημα. Αποφάσισε να δημιουργήσει ένα φρέσκο, ένα διαφορετικό περιοδικό γάμου για τα ζευγάρια και τους καλεσμένους που ξέρουν τι θέλουν. Για εκείνους που αναζητούν οτιδήποτε νέο, όμορφο, ξεχωριστό. Ξεκινήσαμε δειλά, συνεχίσαμε δυναμικά και πλέον πατάμε γερά στα πόδια μας και με πολλή περηφάνια σάς παρουσιάζουμε το φθινοπωρινό τεύχος του Yes I Do. Ένα Free Press γεμάτο ιδέες, όμορφο κόσμο και ένα νέο αλλά πολύ μεγάλο κεφάλαιο. Το Happily Ever After. To “μετά του γάμου” ή αλλιώς τον βασικό και τον πιο ουσιαστικό λόγο για τον οποίο παντρευόμαστε. Αυτό το “μετά”, αυτή την υπέροχη συνέχεια ενός ζευγαριού που γνωρίστηκε τυχαία, ερωτεύτηκε παθιασμένα, ενώθηκε για πάντα και δημιούργησε μια νέα ζωή. Και ποια θα μπορούσε να αποτυπώσει καλύτερα αυτό το “σενάριο”, από τη Δέσποινα Καμπούρη, αυτή την υπέροχη σύζυγο και τρυφερή μαμά… Το τεύχος αυτό μάς βρίσκει αλλαγμένους. Αλλάξαμε layout, αλλάξαμε ύφος ακόμα και τα χρώματά μας. Γίναμε πιο γήινοι, πιο προσγειωμένοι, πιο ατμοσφαιρικοί. Άλλωστε η ίδια η εποχή μάς σπρώχνει σε μια νέα wedding πραγματικότητα, που θέλει γάμους να γίνονται παραμονή εκλογών ή δημοψηφισμάτων. Τα ερωτευμένα ζευγάρια όμως δεν πτοούνται, αντιθέτως μέσα στην κρίση, παίρνουν δύναμη για να βγουν ακόμα πιο δυνατά. Και εμείς, αυτά τα ζευγάρια θαυμάζουμε. Ο τέλειος γάμος για εμάς δεν θέλει ούτε δεκάδες χιλιάδες ευρώ, ούτε πριγκιπικά σκηνικά. Θέλει σωστή οργάνωση, γούστο, αισθητική, κομψές επιλογές και ένα ζευγάρι που θα “σύρει το χορό”. Γιατί στον γάμο, το Α και το Ω είστε εσείς, ο γαμπρός και η νύφη. Εσείς δίνετε τον παλμό, το χρώμα, το vibe. Ξεφυλλίστε το τεύχος μας και περιμένουμε τα σχόλιά σας. Προτάσεις για νέα θέματα και βέβαια τα δικά σας true stories για να τα δημοσιεύσουμε!

Καλή ανάγνωση!

ΥΓ: Δεν ξέρω σε ποιο τεύχος και σε ποιο “ΥΓ” θα σταματήσω να λέω πόσο υπέροχη είναι η ομάδα μας. Ο νέος μας -ακούραστος- φωτογράφος, ο Άγγελος Μπαφατάκης, αυτή η υπέροχη γραφίστρια, η Τίνα Νερούτσου και τα κορίτσια μου, η Αργυρώ μου και η Ευαγγελία. Η Νεφέλη, η Μαρία, η Αθηνά, η Χριστίνα, η Κωνσταντίνα, ο Σπύρος, η Σαββίνα, η Ξένια, ο Χρήστος και όλοι όσοι γνωρίζετε ή δεν γνωρίζετε και θα δείτε online στα backstage μας, είναι οι άνθρωποι που έδωσαν κομμάτι από τον εαυτό τους, τόσο για το Yes I Do Free Press, όσο και για το www.yes-i-do.gr . Σας ευχαριστώ και θέλω να ετοιμαστείτε για το επόμενο!

*Και μην ξεχνάτε, σε wedding photos που ανεβάζετε, βάλτε hashtag #yesidogr CREDITS Photo: Άγγελος Μπαφατάκης w Μake up: Κωνσταντίνα Μιχοπάνου w Hairstyle: Ξένια Καπιζιώνη Dress: Sotiris Georgiou w Earrings: blue gold rosary Jasmine by Georgina w Location: Πύργος Πετρέζα Το make up της Μυρτώς Κάζη έγινε με προϊόντα MAC COSMETICS

7


This is the YesI do team ! ΤΑ ΕΠΤΆ ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΤΟΥ YES I DO ΔΊΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΆ ΤΟΥΣ YES I DO ΚΑΙ ΝO I DON’T TIPS ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΕΤΙΝΟΎΣ FALL | WINTER WEDDINGS ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΌΝΟ!

ΓΙΑΚΟΎΜΑ ΑΡΓΥΡΏ

Yes I do σε ένα ξέφρενο wedding party που θα κάνεις με τους φίλους σου και μόνο! Α, και yes I do στα romantic wedding dresses!

χορό του ζευγαριού. Κάντε μαθήματα tango ή salsa και δώστε παράσταση μπροστά στους καλεσμένους σας. ®

No I don’t στους γαμπρούς και τους

Η Μαρία φοράει Vintage φούστα από προσωπική συλλογή made in μπλούζα & κολιέ TOP SECRET, παπούτσια Zara

Η Αργυρώ φοράει total outfit by London Boutique

ΑΝΤΩΝΑΚΆΚΗ ΧΡΙΣΤΊΝΑ

καλεσμένους που ΔΕΝ χορεύουν. ®

ΓΚΑΝΤΉΡΑΓΑ ΑΘΗΝΆ

Yes I do σε παλ χρωματισμούς, ζεστά

Yes I do στο φυσικό μακιγιάζ, στη

welcome drinks, μαξιλάρες και κουβερτούλες και φυσικά στο χαμόγελο!

No I don’t στο έντονο μακιγιάζ

σε fluo χρώματα, γούνες και βαριά υφάσματα και στη γκρίνια...στους φθινοπωρινούς αλλά και σε όλους τους γάμους γενικότερα! ®

δαντέλα και στις πλεξίδες στα μαλλιά! και στα ψηλοτάκουνα που δε σου επιτρέπουν να περπατήσεις! ® Η Αθηνά φοράει Be You καφτάνι.

ΚΌΦΟΥ ΜΑΡΊΑ

Yes I do στις vintage ταξιδιάρικες λεπτομέρειες, βρες εκείνη την παλιά καφέ βαλίτσα της γιαγιάς και χρησιμοποίησέ την αντί βιβλίου ευχών.

No I don’t στον κλασικό slow πρώτο

No I don’t

Η Χριστίνα φοράει total outfit London Boutique

ΣΙΓΆΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΊΑ

Yes I do στα tea - length νυφικά!

No I don’t

στις υπερβολές... όχι πολλά στρας, όχι μεγάλες ουρές και το τούλι με μέτρο.

Η Ευαγγελία φοράει total outfit by London Boutique

ΚΆΖΗ ΜΥΡΤΏ

Yes I do σε ερωτευμένους ανθρώπους που ετοιμάζονται να δημιουργήσουν οικογένεια και το γιορτάζουν.

No I don’t σε γάμους που γαμπρός και νύφη μοιάζουν με "δυο ξένους". ®

Η Μυρτώ φοράει Sotiris Georgiou, ζώνη Nidodileda, παπούτσια Migato, σκουλαρίκια blue gold rosary | Jasmine by Georgina

ΒΙΤΖΗΛΑΊΟΥ ΝΕΦΈΛΗ

Yes I do σε νυφικό με μακριά μανίκια για την εκκλησία, τα οποία όμως βγαίνουν μετά για να μην ζεσταθείς στον χορό.

No I don’t σε δεξιώσεις σε παραθαλάσσια κτήματα. ®

Η Νεφέλη φοράει γκρι μάξι φόρεμα whiteDlight και πέδιλα Stradivarius.

CREDITS #yesIdogr

Photos: Άγγελος Μπαφατάκης w Fashion Direction: Σπύρος Σαββίνος w Make up: Κωνσταντίνα Μιχοπάνου | Σαββίνα Σκεπετάρη Haistyle: Ξένια Καπιζιώνη w Props φωτογράφισης: Phaedra Liakou Events w Κορσάζ καρπού: Redboxdays.gr w Location: Πύργος Πετρέζα Το make up των κοριτσιών έγινε με προϊόντα MAC COSMETICS


ΥΛΙΚΆ Διαλέγουμε φυσικά υλικά, παραδοσιακές γεύσεις, μυρωδιές που θυμίζουν Ελλάδα. Η λεβάντα θα παίξει και φέτος πρωταγωνιστικό ρόλο, το ίδιο και αγαπημένα ελληνικά μυρωδικά όπως και τα πιο αντιπροσωπευτικά χειμωνιάτικα φρούτα.

TRENDS AΠΟ ΤΗ ΜΥΡΤΩ ΚΑΖΗ

ΧΡΏΜΑΤΑ Οι αποχρώσεις του σάπιου μήλου μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι και συνδυάζονται με το παραδοσιακό λευκό της νύφης και το μαύρο του γαμπρού.

HEAD PIECES Φτιαγμένα από φθινοπωρινά λουλούδια. Μεγάλα, εντυπωσιακά, ελαφρώς νοσταλγικά.

WELCOME DRINKS Σερβιρισμένα σε vintage ποτήρια πάνω σε ένα δισκό της γιαγιάς.

10 Yes I do

Bridal Trends FALL / WINTER ‘15

ΟΙ ΦΕΤΙΝΟΊ ΓΆΜΟΙ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΏΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΕΙΜΏΝΑ ΘΑ ΕΚΠΈΜΠΟΥΝ ΖΕΣΤΑΣΙΆ, ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΎΝ ΌΜΩΣ ΜΙΑ ΚΟΜΨΉ, ΣΧΕΔΌΝ ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΉ ΑΤΜΌΣΦΑΙΡΑ.

MAKE UP Nude, χωρίς glitter και έντονα χρώματα. Επιλέξτε την παλέτα των πεσμένων φύλλων του φθινοπώρου και αποφύγετε οτιδήποτε στημένο και ψεύτικο.

ΑΝΘΟΔΈΣΜΗ Μοιάζει να κόπηκε μόλις από έναν κήπο ή τον αγρό.

SOMETHING BLUE Αγαπημένη μας τάση, ιδιαίτερα όταν τη βλέπουμε να παίρνει σάρκα και οστά στα bridal shoes, δεν θα είναι ποτέ εκτός μόδας!

BRIDAL DRESS As vintage as it gets. Η μεταποίηση του νυφικού της μαμάς σας, είναι πλέον ένα πολύ πιθανό ενδεχόμενο και βέβαια, ένα δυνατό χαρτί.

BRIDAL SHOES Ρομαντικά, preppy shoes, ειδικά σε παστέλ αποχρώσεις. Λευκά και χρυσά πέδιλα, δίνουν τη θέση τους σε pastel peep toes, που θα “κλείσουν το μάτι” στον φωτογραφικό φακό.

ΓΑΜΠΡΌΣ Στυλάτος, απλός, χαλαρός χωρίς όμως να το κάνει για να προκαλέσει. Φέτος ο γαμπρός, είναι ο εαυτός του. Τόσο απλά. Photos: ShutterStock

9


Thefromlatest

weddings

Η ΜΥΡΤΏ ΚΆΖΗ ΕΠΙΛΈΓΕΙ & ΠΡΟΤΕΊΝΕΙ

1

Η boho σειρά νυφικών της Άννας Ανεμομύλου, μας κέντρισε με τη vintage αύρα της.

2

Γόβες για το γάμο και κομψές μπαλαρίνες για το wedding party by Ferragamo (Ferragamo Boutique).

3

Χειροποίητα bridal shoes φτιαγμένα στα μέτρα σου; Είδαμε τη νέα σειρά της Femme Fanatique και τα φανταστήκαμε στα πόδια μας!

5

Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά, by Ioanna Kourbella.

4 Λευκά, αιθέρια, elegant και σέξυ -όσο χρειάζεται- τα bridal εσώρουχα της Intimissimi είναι αυτό που θες να φοράς κάτω από το νυφικό σου.

6 Πόσα make up trials να κάνεις; Όσα θες! Με το Make Up Genius της L’Oreal μπορείς να δοκιμάσεις στο λεπτό όσα looks θέλεις χωρίς να χρειαστείς demake up! Το δοκιμάσαμε, κατέβασέ το δωρεάν!

#yesIdogr


Photo: Lulumeli

8

Για φθινοπωρινές νύφες που τολμούν. Make up look by YSL.

7

THE LATEST FROM WEDDINGS

13

Εσείς είδατε τη σειρά L by Prigkipo; Αισθάνομαι ότι η Καλομοίρα και η Κέλλυ θα μονοπωλήσουν τους φετινούς γάμους με τα στέφανα που δημιουργούν..

10

9

Celia Kritharioti Bridal Collection στον φακό του Κώστα Αυγούλη. Αιθέρια, περίτεχνα, λαμπερά νυφικά.

Knit your dreams με κομψές πλέξεις από τον Νάσο Ντότσικα.

11 12

Βρήκαμε τις πιο κομψές χρυσές βέρες. Οι KK Jewelry Lab αφήνουν το δικό τους fashion αποτύπωμα στη φετινή wedding season.

Something Blue, μια παράδοση που αγαπάμε να κρατάμε. Είτε στο γάμο (NINE WEST καστόρινη μπλε γόβα), είτε στο πάρτυ (UGG, Folli Follie Group). Και γιατί να μην συμμετέχει στο παιχνίδι και ο γαμπρός; (Toms, Navy Canvas)

Thinking of the sweetest flower girls? Με τη συλλογή Monsoon Babies & Children θα γράψουν το δικό τους ονειρεμένο παραμύθι. 11


hair

make up

dress

shoes

#yesIdogr

H ΝΕΦΕΛΗ ΒΙΤΖΗΛΑΙΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ BASIC TIPS ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ BRIDAL ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ!


TIPS

THE HAIR ΜΗΝ ΚΆΝΕΙΣ ΕΞΕΖΗΤΗΜΈΝΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ. Όσο πιο κοντά στο στυλ σου είναι το χτένισμα, τόσο πιο πολύ θα αισθάνεσαι άνετα και θα είσαι χαλαρή και λαμπερή. ΦΡΌΝΤΙΣΕ ΝΑ ΒΆΨΕΙΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΆ ΣΟΥ ΠΕΡΊΠΟΥ 2 ΕΒΔΟΜΆΔΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΆΜΟ. Ένα last minute λάθος στη βαφή θα σου “κοστίσει” ακριβά. Επίσης, σε περιθώριο 10-12 ημερών

THE MAKE UP

το χρώμα των μαλλιών σου θα είναι στη σωστή του απόχρωση.

ΔΙΆΛΕΞΕ! Ή έντονα μάτια ή έντονα χείλη. Και τα δύο μαζί: #not

ΤΟ ΧΤΈΝΙΣΜΆ ΣΟΥ ΕΞΑΡΤΆΤΑΙ ΑΠΌ ΠΟΛΛΟΎΣ ΠΑΡΆΓΟΝΤΕΣ, όπως το ύφος του νυφικού, το στυλ του γάμου αλλά και από το αν θα φορέσεις πέπλο ή κάποιο headpiece. Μην παραλείψεις να το αναφέρεις στον κομμωτή σου, όταν θα ξεκινήσετε τις πρόβες του χτενίσματος.

ΠΡΌΒΑ. ΠΡΌΒΑ. ΠΡΌΒΑ. Να είσαι 100% σίγουρη για το τελικό αποτέλεσμα, δεν χωράνε δραματικές αλλαγές την ώρα που βάφεσαι για το μυστήριο.

ΒΆΛΕ ΨΕΎΤΙΚΕΣ ΒΛΕΦΑΡΊΔΕΣ. Θα εντυπωσιαστείς με το πόσο θα τονίσουν το βλέμμα σου.

THE DRESS ΜΙΑ ΦΟΡΆ ΠΑΝΤΡΕΎΕΣΑΙ, ΑΝ ΈΧΕΙΣ ΧΡΌΝΟ ΔΟΚΊΜΑΣΕ ΌΣΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΝΥΦΙΚΆ ΜΠΟΡΕΊΣ. Θα το διασκεδάσεις αφάνταστα, θα μπεις πολύ γρήγορα στο κλίμα του γάμου και εκεί που δεν το περιμένεις, εντελώς ξαφνικά, θα βρεις το δικό σου νυφικό! Θυμίσου να έχεις χτενίσει όμορφα τα μαλλιά σου και να έχεις κάνει nude make up. Καμία μέλλουσα νύφη δεν αισθάνεται όμορφη σε πρόβα νυφικού αν δεν έχει πάει περιποιημένη.

ΞΕΚΊΝΑ ΤΙΣ ΠΡΌΒΕΣ ΑΠΌ ΟΊΚΟΥΣ ΝΥΦΙΚΏΝ

ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΠΟΛΛΆ και διαφορετικά σχέδια για να καταλήξεις στο στυλ που σου ταιριάζει και που φυσικά αρέσει σε εσένα. Οι γνώμες της μαμάς, των κολλητών, της κουμπάρας είναι πολύ σημαντικές, αλλά όχι πιο σημαντικές από τη δική σου!

ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΎΕΣΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΊΣΚΕΙΣ ΚΆΤΙ. Θα βρεις! Και μόλις το βρεις θα το καταλάβεις: για όλες τις νύφες υπάρχει εκεί έξω το τέλειο νυφικό!

THE SHOES ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΌ ΠΑΠΟΎΤΣΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΔΈΝΕΙ ΠΆΝΩ ΣΤΟ ΠΌΔΙ, είτε με μπαρέτα, είτε στον αστράγαλο, είτε ως μποτάκι, που είναι φέτος πολύ στη μόδα. Οι γόβες επειδή δεν δένουν είναι πιθανόν να «βγαίνουν» στα βήματά σου και να σου δημιουργήσουν αίσθημα ανασφάλειας στο περπάτημα. Σαφώς πρέπει να έχεις περπατήσει ή χορέψει με τα νυφικά σου παπούτσια στο σπίτι για αρκετή ώρα, κάποιες μέρες πριν το μυστήριο. ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΊΣΕΙΣ ΝΑ ΦΟΡΈΣΕΙΣ ΧΕΙΡΟΠΟΊΗΤΑ παπούτσια, συζήτησέ το αρκετά με τον υποδηματοποιό για να ταιριάξει το σχέδιο σωστά στη φόρμα του ποδιού σου. Φόρεσέ τα ξανά και ξανά και σιγουρέψου ότι δεν χρειάζεσαι άλλη αλλαγή. ΑΝ ΣΕ ΧΤΥΠΆΕΙ ΑΡΚΕΤΆ ΤΟ ΠΑΠΟΎΤΣΙ, αλλά δεν υπάρχει back up πλάνο δεύτερου high heel ζευγαριού, άλλαξέ τα αμέσως μετά το μυστήριο. Δεν υπάρχει πιο cool εικόνα από μια νύφη με flat! 13


από την Αργυρώ Γιακούμα

They make the jewelry, you make the memories! ΧΕΙΡΟΠΟΊΗΤΑ ΜΟΝΌΠΕΤΡΑ, TAILOR MADE ΒΈΡΕΣ, ΦΊΝΕΣ ΓΡΑΜΜΈΣ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΜΈΝΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ. Η ΟΜΆΔΑ ΤΗΣ ΚΚ JEWELRY LAB ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΊ ΚΟΣΜΉΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΝ ΜΙΑ ΥΠΈΡΟΧΗ ΙΣΤΟΡΊΑ. ΤΗ ΔΙΚΉ ΣΑΣ. ΣΥΝΑΝΤΉΣΑΜΕ ΤΗΝ CREATIVE DIRECTOR ΤΗΣ ΚΚ, ΚΑΤΕΡΊΝΑ ΚΟΥΛΟΥΜΠΟΎΡΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΉΣΑΜΕ ΓΙΑ ΒΈΡΕΣ, ΜΟΝΌΠΕΤΡΑ, ΕΚΛΕΚΤΈΣ ΠΡΏΤΕΣ ΎΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΎΤΙΜΕΣ ΠΈΤΡΕΣ

WEDDING RING CHOICE DESIGN, ΣΩΣΤΉ ΕΦΑΡΜΟΓΉ και κόστος είναι ο συνδυασμός των στοιχείων που πρέπει να λάβει το ζευγάρι υπόψιν του κατά την επιλογή των βερών. Μην ξεχνάτε πώς πρόκειται για ένα κόσμημα, τόσο για τον άνδρα, όσο και τη γυναίκα, που προορίζεται να φορεθεί για μια ζωή. Το βάρος του χρυσού και η ενδεχόμενη επιλογή πετρών καθορίζουν ανάλογα και την τελική τιμή.

WEDDING RING TRENDS

ΦΈΤΟΣ, ΟΙ ΒΈΡΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΊΖΟΝΤΑΙ από διακριτικότητα, εμπλουτισμένη σε κάποιες περιπτώσεις με ένα στοιχείο που θα τις κάνει ιδιαίτερες. Μια ενδιαφέρουσα γραφή στην πλάγια πλευρά, μια όμορφη πέτρα σε ιδιαίτερο σημείο ή ένα χαραγμένο σύμβολο που μπορεί να σημαίνει πολλά για το ζευγάρι και τίποτα για εμάς τους υπόλοιπους, κάνουν τις φετινές βέρες ξεχωριστές.

#yesIdogr


ΚΚ JEWELRY LAB

WEDDING RING DESIGN & METAL

ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ «ΚΑΝΌΝΑΣ» για την ομοιότητα των βερών. Θεωρούμε άλλωστε απολύτως φυσικό και από πλευράς διαστάσεων, το γυναικείο χέρι να δέχεται ένα πιο λεπτεπίλεπτο κόσμημα σε σχέση με το ανδρικό. Ροζ χρυσός 18Κ για τη γυναίκα και λευκόχρυσος 18Κ με μαύρο επιπλατίνωμα για τον άνδρα είναι ένας υπέροχος συνδυασμός που τον συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

15


WEDDING RING SIZE

ΈΝΑΣ ΕΎΚΟΛΟΣ ΤΡΌΠΟΣ είναι να «δανειστείτε» ένα δαχτυλίδι που φοράει η αγαπημένη σας στο ίδιο δάχτυλο και να μετρήσετε την εσωτερική περίμετρο ή να το φέρετε σε εμάς, φροντίζοντας ωστόσο να το επιστρέψετε στη θέση του πριν το καταλάβει... Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας (kkjewelrylab.com/e-shop) μπορείτε να βρείτε και να διαβάσετε έναν απλό οδηγό για το μέγεθος δαχτυλιδιών που φτιάξαμε για εσάς, ώστε να κάνουμε τη ζωή σας ευκολότερη!

ΜΟΝΌΠΕΤΡΑ ΣΤΑ ΜΟΝΌΠΕΤΡΑ, Ο «ΒΑΣΙΛΙΆΣ» συνεχίζει να είναι το διαμάντι κοπής μπριγιάν, υπάρχει όμως και η τάση να χρησιμοποιούνται διαφορετικές κοπές πετρών, όπως τρίγωνες (triangle), οβάλ, cushion shape, emerald cut και heart shape. Ο ορίζοντας της αισθητικής των ανδρών έχει ανέβει πλέον επίπεδο και ως αποτέλεσμα, επιλέγονται εκτός από τα κλασσικά μονόπετρα, πιο μοντέρνα σχέδια δαχτυλιδιών με μια πέτρα ή συνδυασμό περισσότερων, χρωματιστοί πολύτιμοι λίθοι για τους πιο τολμηρούς, ενώ μια τάση που θα δούμε αρκετά τα επόμενα χρόνια, είναι ένα όμορφο διαμάντι μπριγιάν για να κρεμαστεί στο λαιμό ως μενταγιόν και όχι με τη μορφή δαχτυλιδιού!

PROTECTION & PRESERVATION ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΜΗ ΜΑΓΕΙΡΕΎΕΤΕ φορώντας το μονόπετρό σας! Δεν θα σας πούμε να ακολουθήσετε το παράδειγμα της Drew Barrymore, η οποία βουτάει το μονόπετρό της μέσα σε ένα ποτήρι vodka (!), αλλά μια απλή περιποίηση με ζεστό νερό και απαλό βούρτσισμα με μια οδοντόβουρτσα σίγουρα θα ήταν αρκετή. Ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για προϊόντα υψηλής κοσμηματοποιίας, που απαιτούν προσοχή και φροντίδα. Είναι πολύ σημαντικό να ελέγχετε τη σταθερότητα της πέτρας πάνω στο σκελετό του δαχτυλιδιού και να επισκέπτεστε το κοσμηματοπωλείο που εμπιστεύεστε για ένα τυπικό έλεγχο σε ετήσια βάση. H KK Jewelry Lab προσφέρει δωρεάν την υπηρεσία καθαρισμού του μονόπετρου στους πελάτες της, στα πλαίσια μιας ολοκληρωμένης after sales υποστήριξης.

#yesIdogr


ΚΚ JEWELRY LAB

Yes I do

Στο ιδιαίτερο και διαφορετικό!

No I Don’t Στα κλισέ!

website www.kkjewelrylab.com facebook KK Jewelry Lab instagram kkjewelrylab

Yes I Do INFO Η ΚΚ JEWELRY LAB ΈΧΕΙ 35 ΧΡΌΝΙΑ ιστορίας στο χώρο της υψηλής κοσμηματοποιΐας. Κάθε στάδιο της παραγωγής των κοσμημάτων επιβλέπεται, τόσο από την Κατερίνα Κουλουμπούρου, Creative Director της KK Jewelry Lab, όσο και από έμπειρους, εξειδικευμένους τεχνίτες, από τη στιγμή της επιλογής των πρώτων υλών, μέχρι την ολοκλήρωσή τους. Σημαντικό πλεονέκτημά της είναι

η bespoke υπηρεσία της, όπου η ομάδα της δημιουργεί κοσμήματα ακριβώς όπως εσείς τα φαντάζεστε! Το ταξίδι ξεκινάει με ένα ραντεβού στο Lab, όπου συζητάτε την αρχική σας έμπνευση και τις ιδέες σας. Όταν καταλήξετε στο σχέδιο, τις πέτρες και το μέταλλο, η έμπνευση γίνεται πράξη για τη δημιουργία και παράδοση ενός κοσμήματος που αφηγείται τη δική σας μοναδική ιστορία.

17


από την Αργυρώ Γιακούμα

ΠΟΛΙΤΙΚΌΣ ΓΆΜΟΣ

Μια «ψυχρή» διαδικασία #not! ΌΛΑ ΌΣΑ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΚΆΝΕΤΕ ΓΙΑ ΈΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΓΆΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΆΨΕΙ ΙΣΤΟΡΊΑ!

#1 CREATE AN ATMOSPHERE

#3 OUTDOORS FESTIVITIES

DIFFERENT

ΕΦΌΣΟΝ Ο ΓΆΜΟΣ ΤΕΛΕΣΤΕΊ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΊΟ, αντί για μπομπονιέρες παραγγείλτε ένα ρετρό καρότσι που ετοιμάζει μαλλί της γριάς ή pop corn. Εναλλακτικά, κανονίστε να σας περιμένει έξω από το δημαρχείο η αγαπημένη σας μπάντα για να «ντύσει» μουσικά την έξοδο σας.

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΌΣ ΓΆΜΟΣ ΕΊΝΑΙ ΣΥΝΉΘΩΣ για εκείνες τις νύφες που δεν έχουν ονειρευτεί ποτέ τον εαυτό τους με το κλασικό νυφικό. Ένα cocktail dress με 50’s αναφορές θα δώσει ξεχωριστή πινελιά στο νυφικό σας στυλ ή αν λατρεύετε τα αξεσουάρ μαλλιών, τότε μια vintage κουάφ θα σας μεταμορφώσει σε

ΔΙΑΣΚΕΔΆΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΊΛΟΥΣ ΣΑΣ στο αγαπημένο σας μπαράκι ή στο μαγαζί που βγήκατε το πρώτο σας ραντεβού. Φροντίστε να υπάρχει finger food και άφθονο αλκοόλ και διασκεδάστε μέχρι το πρωί.

#2 WEAR SOMETHING

#4 WEDDING PARTY

Για τα διαδικαστικά του πολιτικού γάμου (χαρτιά, υποχρεώσεις κουμπάρου κτλ) κάνε κλικ στο

www.yes-i-do.gr

#yesIdogr

Photo: Lulumeli

ΠΡΟΤΟΎ «ΚΑΤΑΛΉΞΕΤΕ» ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΊΟ, ρωτήστε αν ο δήμαρχος μπορεί να τελέσει το γάμο στο χώρο του wedding party σας, τον οποίο θα έχετε ήδη διακοσμήσει. Έτσι η τελετή του γάμου θα πάρει άλλη μορφή και αίσθηση! Αν πάλι δεν μπορεί να σας παντρέψει εκτός δημαρχείου, επιλέξτε το δημαρχείο που κάνει γάμους και απογεύματα Παρασκευής για να το συνδυάσετε με after wedding drinks με τους φίλους σας.

style icon. Οι γαμπροί από την άλλη έχετε το ελεύθερο να μην περιοριστείτε σε ένα κλασικό -συχνά βαρετό- κουστούμι! Sneakers, funky πουκάμισα, στενά παντελόνια σε πολλές αποχρώσεις -μπορντό, βαθύ κίτρινο, λαδί- παπιγιόν ή ό,τι άλλο σας φτιάχνει το κέφι θα απογειώσει το outfit σας.

Ένα από τα θεϊκά παπιγιόν που φτιάχνει ο GiPap. ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΕΔΏ: www.gipapbowties.com


Είσαι επαγγελματίας του γάμου; ΘΈΛΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΈΑ ΤΟΥ YES I DO; Για μια ολοκληρωμένη παρουσίαση στo www.yes-i-do.gr & το free press mag επικοινωνήστε μαζί μας στο 213 0327018 ή στείλτε μας mail στο info@yes-i-do.gr

19


στην Αργυρώ Γιακούμα w Photos: Άγγελος Μπαφατάκης

ΆΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΦΑΤΆΚΗΣ ΑΥΤΌΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΔΙΚΌΣ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΜΈΝΟΣ ΦΩΤΟΓΡΆΦΟΣ!

ΓΙΑ ΕΜΆΣ Η ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΆΦΩΝ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΣΗΜΑΝΤΙΚΉ. ΓΙΑΤΊ ΜΑΖΊ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑ ΠΕΡΆΣΕΙΣ ΆΠΕΙΡΕΣ ΏΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΆΣ, ΓΙΑΤΊ ΕΊΝΑΙ ΕΚΕΊΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΘΑΝΑΤΊΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΥΠΏΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΊΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΊΣΘΗΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΚΌΝΑ.

Ο ΆΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΦΑΤΆΚΗΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΦΩΤΟΓΡΆΦΟΣ ΤΟΥ YES I DO - FREE PRESS VOL.3. Η φωτογραφία για εκείνον υπήρχε στο μυαλό του από τα δέκα του χρόνια, παρόλο που στο ενδιάμεσο τον κέρδισε ο χώρος του marketing και της διαφήμισης. Σήμερα, ακολουθεί το παιδικό του όνειρο και απαθανατίζει τις πιο όμορφες στιγμές των ανθρώπων.

Από 10 χρονών έπαιρνα τη Minolta του πατέρα μου και τραβούσα φωτογραφίες. Το marketing με κρατούσε κοντά στο αντικείμενο αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό, έτσι τα τελευταία 3 χρόνια έκανα το μεγάλο βήμα επιστροφής στη μεγάλη μου αγάπη, τη φωτογραφία. #yesIdogr


ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΦΑΤΑΚΗΣ

Η φωτογραφία για μένα είναι η προσπάθεια υλοποίησης της αισθητικής μου, μια επιλεκτική απόδοση της πραγματικότητας δηλαδή. Όταν οι φωτογραφίες μου σημαίνουν κάτι και για τους άλλους, η ικανοποίηση είναι τεράστια.

ΟΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΓΑΜΗΛΙΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ….

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ TIPS ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ… Ο καιρός είναι καθοριστικός για τη φωτογράφιση, ειδικά όταν δεν είναι εύκολα προβλέψιμος. Το καλοκαίρι η βασική δυσκολία είναι η ζέστη που προκαλεί εφίδρωση (και στο ζευγάρι αλλά και στο φωτογράφο!) και το χειμώνα το κρύο κάνει δυσκολότερη τη φωτογράφιση σε εξωτερικούς χώρους, ειδικά για τη νύφη. Πρέπει κανείς να έχει πάντα plan B ή και C για να είναι βέβαιος ότι θα καλύψει κάθε ενδεχόμενο. Μου έχει τύχει να ξεκινάμε μυστήριο με πεντακάθαρο γαλανό ουρανό και να βγαίνουμε από την εκκλησία με ομπρέλες λόγω καταρρακτώδους βροχής. Πρέπει να είναι κανείς πάντα έτοιμος να αυτοσχεδιάσει!

Η γαμήλια φωτογραφία είναι από τα πιο δύσκολα είδη αλλά σε αποζημιώνει στο αποτέλεσμα. Έχει τη διπλή ταυτότητα ρεπορτάζ/τέχνη. Από τη μια κυνηγάς το στιγμιότυπο, από την άλλη το ζευγάρι θέλει να δει κάτι περισσότερο από τη ρεαλιστική απεικόνιση μιας ωραίας στιγμής: πρέπει να έχει ύφος και στυλ στην απόδοση. Δεν φτάνει δηλαδή να “έχεις” το στιγμιότυπο, πρέπει να το απογειώσεις. Αυτό είναι πραγματικά απαιτητικό με δεδομένο ότι έχεις πολλά γεγονότα να συμβαίνουν σε μικρό χρονικό διάστημα. Για μένα κλειδί στη φωτογράφιση του ζευγαριού είναι η γνωριμία και η εξοικείωση. Όσο καλύτερα γνωριστούμε με το ζευγάρι, τόσο πιο χαλαροί είναι με την παρουσία μου, τόσο πιο πολύ “αφήνονται” μπροστά μου, οπότε και έχω καλύτερη πρόσβαση στα συναισθήματα και τις στιγμές τους.

Δείτε αρκετά portfolio ώστε να μπορείτε να ξεχωρίσετε τη δημιουργικότητα από την έτοιμη συνταγή και το κλισέ και μετά επιλέξτε 2-3 φωτογράφους που σας άρεσε η δουλειά τους. Αυτούς πρέπει να τους συναντήσετε από κοντά και στη συνέχεια να επιλέξετε αυτόν που θα σας κάνει να νιώσετε πιο άνετα. OΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ ΣΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΊΖΟΝΤΑΙ ΑΠΌ «ΚΊΝΗΣΗ» ΚΑΙ «ΣΥΝΑΊΣΘΗΜΑ», ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΓΕΝΙΚΆ ΔΎΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΎΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΆ. ΠΙΣΤΕΎΕΙΣ ΌΤΙ ΑΥΤΌ ΈΧΕΙ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΊΔΙΑ ΤΗ «ΦΎΣΗ» ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΊΩΝ ΌΠΩΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΓΆΜΟΣ ΚΑΙ Η ΒΆΠΤΙΣΗ; Χαίρομαι που αναγνωρίζεις αυτά τα στοιχεία γιατί είναι ηθελημένο. Με ενδιαφέρει πολύ οι φωτογραφίες να αιχμαλωτίζουν το συναίσθημα της στιγμής, ακόμα κι αν τα πρόσωπα δεν φαίνονται στην πιο glossy στιγμή τους. Μάτια κλειστά δυνατά από χαρά, στόμα που σφίγγεται για να μην ξεσπάσει σε κλάμα συγκίνησης, αυτές είναι μοναδικές στιγμές που κυνηγάω όσο και το χαμόγελο ή το πηγαίο γέλιο ευτυχίας. Η κίνηση και το συναίσθημα είναι για μένα κλειδί στις φωτογραφίες γιατί δημιουργούν μοναδικές εντάσεις που δεν αναπαράγονται, ζουν για λίγο και θέλω να είμαι εκεί για να τις κρατήσω ζωντανές.

Yes I do

Μεγάλες αγάπες. Όμορφες στιγμές. Δυνατό γέλιο.

No I Don’t Κανόνες & κλισέ. Δήθεν. Copy/paste.

website aggelosbafatakis.wix.com/ abphotography facebook AggelosBafatakisPhotography instagram abafatak

21


στην Αργυρώ Γιακούμα w Photos: Άγγελος Μπαφατάκης

Time for Elegance ΗΛΙΆΝΑ ΚΟΝΤΟΓΕΏΡΓΗ WEDDING PLANNER

ΓΙΑ ΤΟ ΓΆΜΟ ΣΑΣ

ΑΠΌ ΜΙΚΡΉ ΤΗΣ ΆΡΕΣΕ ΝΑ ΦΤΙΆΧΝΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΈΣ ΣΤΙΓΜΈΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΊΛΟΥΣ ΤΗΣ. ΑΥΤΉ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΓΆΠΗ ΣΚΈΦΘΗΚΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΈΡΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΧΡΌΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΖΕΥΓΆΡΙΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΆΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΖΉΣΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΉ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΉ ΣΤΙΓΜΉ, ΕΚΕΊΝΗ ΤΟΥ ΓΆΜΟΥ ΤΟΥΣ.

«ΓΙΑ ΜΈΝΑ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΌ να μπορώ να κάνω εκείνη την ημέρα μοναδική για δύο ανθρώπους που ξεκινούν τη ζωή τους» μας εξομολογείται η πάντα χαμογελαστή wedding planner Ηλιάνα Κοντογεώργη της Time for Elegance, που μετά τη φωτογράφιση της είπαμε να πάρει να βάλει ένα ματάκι γιατί σίγουρα ματιάσαμε το λαμπερό της βλέμμα και τα υπέροχα και τόσο φθινοπωρινά πράγματα που είχε ετοιμάσει!

Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ…

“Για εμάς η πρώτη συνάντηση με το ζευγάρι είναι εξαιρετικά σημαντική. Στην πρώτη κουβέντα με τους μελλόνυμφους προσπαθούμε να καταλάβουμε ποιο είναι το θέμα και το ύφος που έχουν στο μυαλό τους και εμείς με τη σειρά μας δίνουμε μερικές ιδέες για το πώς θα μπορούσαμε να εξελίξουμε αυτό που σκέφτονται. Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις, όπου άλλο θεωρεί το ζευγάρι πως του ταιριάζει και στην πορεία της συζήτησης αντιλαμβάνεται πως οι προτάσεις μας για

κάτι διαφορετικό είναι αυτό που εκφράζει ακριβώς τα θέλω και τις επιθυμίες του! Αυτό ακριβώς είναι που μας δίνει "τροφή" για να αναζητάμε συνεχώς καινούργιες και πρωτότυπες λύσεις για τη "δική" τους μέρα”.

ΟΙ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΙ ΓΑΜΟΙ ΦΕΤΟΣ...

Θα έχουν θέμα:

Country style! Εκμεταλλευτείτε τη φύση και τα χρώματα που σας προσφέρει δημιουργώντας ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό για το γάμο σας.

Θα έχουν χρώμα:

Το σάπιο μήλο και όλη η χρωματική παλέτα αυτού, είναι οι βασικές αποχρώσεις που θα ντύσουν το γάμο σας!

Θα έχουν διακόσμηση:

Κινηθείτε σε φυσικούς τόνους και επιλέξτε φυσικά υλικά!

ΟΙ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΓΑΜΟΙ ΦΕΤΟΣ...

Θα έχουν θέμα:

Βαμβάκι, βαμβάκι παντού! Ένα τόσο φυσικό υλικό που παραπέμπει σε «χιονισμένα» τοπία μπορεί να γίνει εύκολα η θεματική του γάμου σας! So let it snow!

Θα έχουν χρώμα:

Το λευκό είναι το χρώμα που θα επικρατήσει φέτος τον χειμώνα. Από τη διακόσμηση μέχρι και το νυφικό μπορείτε να κάνετε το σκηνικό του γάμου σας as snowy as it gets!

Θα έχουν διακόσμηση:

Οι ξύλινες κατασκευές στη διακόσμηση ενός χειμερινού γάμου θα δώσουν τη ζεστασιά που χρειάζεται ένα χειμερινό γαμήλιο σκηνικό. Συνεπώς εκμεταλλευτείτε το ξύλο και τις άπειρες δυνατότητες που σας προσφέρει!

CREDITS Make up Κωνσταντίνα Μιχοπάνου Hairstyle Ξένια Καπιζιώνη Location Πύργος Πετρέζα

website www.timeforelegance.gr facebook Time for elegance instagram time_for_elegance #yesIdogr


ΗΛΙΆΝΑ ΚΟΝΤΟΓΕΏΡΓΗ

Ο τέλειος “Time for elegance” γάμος είναι αυτός με τον οποίο θα καταφέρουμε να ενθουσιάσουμε αρχικά το ζευγάρι με τις επιλογές και τις ιδέες μας και δεύτερον τους καλεσμένους τους. Θέλουμε εκείνη τη μέρα και όλη την περίοδο της προετοιμασίας να βλέπουμε στα πρόσωπα του ζευγαριού μόνο τη χαρά και την εμπιστοσύνη. Ένα χαμόγελο ευτυχίας εκείνη τη μέρα είναι για εμάς ο τέλειος επίλογος.

SOME WEDDING PLANNING TIPS

e Ξεκινήστε την οργάνωση του γάμου σας αρκετό καιρό πριν τη "μεγάλη" μέρα, ώστε να έχετε το χρόνο να αλλάξετε ή να προσθέσετε ιδέες για το μυστήριο, τη δεξίωση και τους καλεσμένους.

e Καλοκαίρι ή χειμώνας; Είναι μια ερώτηση στην οποία πρέπει να δώσετε εσείς την απάντηση για να μπορέσετε να βρείτε τη σωστή εκκλησία και το χώρο της δεξίωσης. Μην ξεχνάτε ποτέ τα ανεπιθύμητα καιρικά φαινόμενα.

e Αποφασίστε τον αριθμό των καλεσμένων στην εκκλησία και στη δεξίωσή σας. Ο αριθμός αυτός θα καθορίσει αισθητά το budget, οπότε σκεφτείτε το καλά.

e Όσο σημαντικό είναι το μέρος τέλεσης του μυστηρίου, εξίσου σημαντικό είναι και το location του δείπνου, καθώς πρέπει να ελέγξετε το χώρο, την ποιότητα του φαγητού και τις υπηρεσίες που σας παρέχουν. Μην συγκρίνετε μόνο τις τιμές αλλά και την ποιότητα. Κάτι που μπορεί στην αρχή να σας φανεί ακριβό μπορεί να αποδειχθεί τελικά value for money.

e Φτιάξτε ένα χρονοδιάγραμμα για την ώρα και τον τόπο που πρέπει να βρίσκεται ο κάθε επαγγελματίας καθώς και οι συγγενείς που θα σας βοηθήσουν για να μην αγχωθείτε την τελευταία στιγμή.

e Δώστε μεγάλη προσοχή στους φωτογράφους και τον DJ. Το άλμπουμ και το βίντεο θα είναι κάτι που θα βλέπετε για πάντα και η μουσική είναι που θα ξεσηκώσει τον κόσμο για ένα μοναδικό party.

Yes I do & No I don’t Time for Elegance Tips! Απολαύστε το χρονικό του γάμου σας, είναι όλο δικό σας! Κρατήστε όποιο παραδοσιακό έθιμο σας εκφράζει! Χαμογελάτε συνέχεια είναι ο τέλειος σύμμαχός σας! Μην ξεκινήσετε δίαιτα express την τελευταία στιγμή, δεν θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα και θα σας απογοητεύσει. Μην παραμελείτε τον σύντροφο σας, όσο άγχος και να έχετε σε αυτή τη στιγμή μην ξεχνάτε να του υπενθυμίζετε το λόγο που τον παντρεύεστε. Απομακρύνετε όποιον σας προκαλεί άγχος!

Yes I Do INFO

Στην Time for Elegance θα βρείτε ολοκληρωμένες προτάσεις γάμου στο ύφος που επιθυμείτε. Από το save the date και την επιβεβαίωση των προσκεκλημένων, μέχρι το μέρος που θα τελεστεί το μυστήριο καθώς και όλη η οργάνωση του wedding party, όλα γίνονται με την κομψότητα που τους αρμόζει χωρίς εσείς να ανησυχείτε για το παραμικρό!

23


στη Μυρτώ Κάζη

ERA NUTS

Nuts Herbs Spices

“Τα Era δεν αποτελούν μια ακόμη αλυσίδα, αλλά βασίζο οσο φιλ κή αδι μον νται σε μια ί. οιε ροπ φο δια τα ία φία η οπο Αυτή στηρίζεται σε αξίες όπως ποιότητα, φυσικότητα, δημιουργικότητα και μια μοναδική εμπειρία εξυπη! ρέτησης σε κάθε επίσκεψη ς σει Αρώματα, χρώματα, γεύ και εικόνες παντρεύονται αρμονικά για να αφυπνίσουν τις αισθήσεις, για να δημιουργήσουν μια ξεχωριστή ζει ατμόσφαιρα, την οποία αξί ”. σει βιώ κανείς να

ΣΤΑ ERA NUTS ΘΑ ΒΡΕΙΣ ξηρούς καρπούς βότανα αποστάγματα μπαχαρικά εκλεκτά κρασιά ροφήματα γλυκίσματα

CREDITS Photoshooting Άγγελος Μπαφατάκης Grooming Κωνσταντίνα Μιχοπάνου Location Πύργος Πετρέζα

#yesIdogr

ERA SHOPS Κολωνάκι Πατριάρχου Ιωακείμ 1 Νέο Ψυχικό Ομήρου 2


ERA NUTS

Ο ΑΝΤΏΝΗΣ ΚΡΑΣΣΆΣ, ΑΥΤΌΣ Ο ΤΌΣΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΌΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΆ ΑΚΟΎΡΑΣΤΟΣ ΆΝΘΡΩΠΟΣ (ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΆΣ) ΜΆΣ ΜΙΛΆΕΙ ΓΙΑ ΤO ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΌ FOOD CONCEPT STORE! TΑ ERA NUTS! ΓΝΩΡΊΣΤΕ ΤΑ ΜΑΖΊ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΆΝΤΕ ΓΕΥΣΤΙΚΌ UPGRADE ΣΤΟ ΓΆΜΟ ΣΑΣ! ΌΤΑΝ ΜΠΑΊΝΕΙΣ ΣΤΑ ERA NUTS ΧΡΕΙΆΖΕΣΑΙ ΑΡΚΕΤΆ ΛΕΠΤΆ για να συνέλθεις από τα χρώματα και τα αρώματα και να θυμηθείς τον σκοπό της επίσκεψής σου. Εμείς πήγαμε για να δοκιμάσουμε τα λαχταριστά τους κουφέτα και καταλήξαμε με υποβρύχια βανίλιας, κρασί, μαρμελάδες και ένα σωρό ξηρούς καρπούς!

OΝΕΙΡΕΥΤΉΚΑΜΕ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΑΠΌ ΤΑ ERA NUTS ΩΣ WELCOME GIFTS ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΑ ΤΩΝ ΚΑΛΕΣΜΈΝΩΝ ΣΕ DESTINANTION ΓΆΜΟΥΣ! ΤΟ ΈΧΕΤΕ ΚΆΝΕΙ ΑΥΤΌ ΤΟ PROJECT;

Έχουμε προσφέρει μέχρι σήμερα τα προϊόντα

TΑ ERA NUTS ΜΕ 3 ΛΈΞΕΙΣ:

γήινο, αφύπνιση, δημιουργικότητα. ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΈΝΟ ΣΟΥ ΠΡΟΪΌΝ ΕΊΝΑΙ: το era mix.

ΤΟ ΤΈΛΕΙΟ ΚΟΥΦΈΤΟ ΕΊΝΑΙ:

τραγανό.

ΘΕΣ Ο ΚΌΣΜΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ERA NUTS ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ:

το απόλυτο food concept store.

μας σε πολλούς γάμους! Πιστεύουμε πως είναι μία ιδανική επιλογή που ταιριάζει στην κυρίαρχη τάση της εποχής για επιστροφή σε πιο φυσικά, γήινα και παραδοσιακά πράγματα στις καθημερινές απολαύσεις.

TΙ ΘΑ ΠΡΌΤΕΙΝΕΣ ΩΣ WELCOME GIFT ΣΕ ΜΙΑ ΤΈΤΟΙΑ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ;

Aπό μοναδικές συσκευασίες με πρωτότυπους ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, μέχρι και μικρές συσκευασίες κρασιών και άλλα mini-gifts. Όλα εξαρτώνται από την προσωπικότητα του ζευγαριού, το στυλ / το concept που έχει επιλέξει, το μέρος και βέβαια την εποχή του γάμου!

ΈΝΑ ERA BAR ΔΊΠΛΑ ΣΤΟ… DANCE FLOOR ΤΟΥ ΠΆΡΤI! ΈΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΊΣΘΗΣΗ ΌΤΙ ΑΥΤΉ ΘΑ ΉΤΑΝ ΜΙΑ ΠΙΝΕΛΙΆ ΠΟΥ ΘΑ ΈΚΑΝΕ ΤΟ ΠΆΡΤI ΝΑ ΚΡΑΤΉΣΕΙ ΑΚΌΜΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ!

Ένα Era bar ειδικά στημένο για ένα γάμο είναι μία εξαιρετική ιδέα που προτείνουμε συχνά για να συνοδεύσουν το ποτό τους οι καλεσμένοι ειδικά τις πρώτες πρωινές ώρες! Συνήθως, περιλαμβάνει μία μεγάλη ποικιλία από ξηρούς καρπούς, snacks και αποξηραμένα φρούτα. Υγιεινά και ελαφριά!

ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΠΆΜΕ ΣΤΑ ΥΠΈΡΟΧΑ ΚΟΥΦΈΤΑ ΣΑΣ! ΓΕΎΣΕΙΣ, ΧΡΏΜΑΤΑ, ΣΧΉΜΑΤΑ. ΜΊΛΗΣΈ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΤΟ ΤΌΣΟ YES I DO ΚΟΜΜΆΤΙ ΤΩΝ ERA NUTS!

Τα Era διαθέτουν τα παραδοσιακά λευκά αμύγδαλα, καθώς και χρωματιστά κουφέτα αμυγδάλου με επικάλυψη σοκολάτας σε πολλές γεύσεις, όπως μπανάνα, καρύδα, καραμέλα, φράουλα, double chocolate, πορτοκάλι και λεμόνι. Επίσης για τους μικρούς μας καλεσμένους έχουμε τα χρωματιστά crispy κουφέτα δημητριακών με σοκολάτα γάλακτος με λευκή επικάλυψη ζάχαρης, ιδανικά και για βαπτίσεις.

TΙ ΩΡΑΊΑ ΙΔΈΑ ΝΑ ΈΧΕΙΣ ΓΙΑ ΓΛΥΚΌ ΒΑΖΆΚΙΑ ΜΕ ΓΛΥΚΌ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΎ!

Σήμερα, διαθέτουμε γλυκά του κουταλιού σε γεύσεις πορτοκάλι, βύσσινο, φράουλα και πετροκέρασο, από Έλληνες παραγωγούς και επιλεγμένες περιοχές της χώρας . Μία ενδιαφέρουσα πρόταση είναι να τοποθετηθούν γλυκά της επιλογής του ζευγαριού σε μικρά πρωτότυπα γυάλινα βαζάκια, στολισμένα με κορδέλες στο ύφος του γάμου είτε στο welcome table / στο χώρο υποδοχής μαζί με κουφέτα, είτε στα τραπέζια στο χώρο της δεξίωσης, ακόμα και στο candy bar!

Παραγγείλτε online www.eranuts.com facebook EraNuts instagram @eranuts Hashtags #eranuts #erastores

25


στη Μυρτώ Κάζη w Photos: Άγγελος Μπαφατάκης

ΧΥΜΟΙ VERVE

Η πιο χρωματιστή & δροσερή πινελιά του wedding party σας! ΕΊΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΈΣ, ΕΊΝΑΙ ΌΜΟΡΦΕΣ, ΕΊΝΑΙ ΣΤΥΛΆΤΕΣ. ΤΟ ΊΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΧΥΜΟΊ VERVE ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΎΝ ΤΟ ΝΈΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΌ ΒΉΜΑ. Η ΚΈΛΛΥ ΚΑΙ Η ΜΆΡΘΑ ΧΑΤΖΗΓΙΆΝΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΉΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ YES I DO ΣΕ ΈΝΑ COUNTRY ΣΚΗΝΙΚΌ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΊΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΥΜΟΎΣ VERVE ΠΟΥ “ΕΙΣΒΆΛΛΟΥΝ” ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΆ ΣΤΟΥΣ ΓΆΜΟΥΣ ΕΊΤΕ ΩΣ WELCOME DRINKS ΕΊΤΕ ΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΌ ITEM ΤΟΥ WEDDING PARTY! ΑΝ ΝΑΙ, ΠΕΊΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΊΑ ΣΑΣ!

Ναι το έχουμε κάνει και οι καλεσμένοι πραγματικά ενθουσιάστηκαν! Πέρα από δροσιά και υγεία, οι χυμοί έδωσαν και χρώμα στο wedding party!

ΤΙ SET UP ΘΑ ΠΡΟΤΕΊΝΑΤΕ ΓΙΑ ΈΝΑΝ ΓΆΜΟ ΜΕ WELCOME DRINKS ΤΟΥΣ ΧΥΜΟΎΣ VERVE;

ΤΕΛΙΚΆ ΓΙΑΤΊ ΌΛΟΙ ΜΙΛΆΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΥΜΟΎΣ VERVE;

ΑΦΕΝΌΣ , ΓΙΑΤΊ ΕΊΝΑΙ ΚΆΤΙ ΝΈΟ, ΦΡΈΣΚΟ, με ζωντάνια και με χρώματα που μόλις τα δεις σου δίνουν χαρά! Έπειτα ολοένα και περισσότερο οι Ελληνες στρέφονται σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Οι χυμοί Verve καλύπτουν την ανάγκη αυτή προσφέροντας χυμούς και προγράμματα αποτοξίνωσης με θρεπτικά και μη επεξεργασμένα συστατικά. Τελος, οι γεύσεις και οι συνδυασμοί φρούτων και λαχανικών διαφέρουν από ό,τι μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει.

ΤΟΥΣ ΕΊΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΝΕΙΡΕΥΤΉΚΑΜΕ ΩΣ FULL POWER ΒΙΤΑΜΙΝΟΎΧΟ WELCOME DRINK ΣΕ ΓΆΜΟ! ΤΟ ΈΧΕΤΕ ΚΆΝΕΙ ΑΥΤΌ;

Οι χυμοί ταιριάζουν σε κάθε είδος γάμου! Λόγω της πολυχρωμίας τους είναι από μόνοι τους η τέλεια πινελιά σε κάθε set up.

ΠΟΙΕΣ ΓΕΎΣΕΙΣ ΤΑΙΡΙΆΖΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΈΤΟΙΑ ΠΕΡΊΣΤΑΣΗ;

Aνάλογα με την εποχή και τις προτιμήσεις του ζευγαριού μπορούμε να προτείνουμε διάφορους συνδυασμούς φρούτων και λαχανικών που θα σας εκπλήξουν!

ΑΣ ΜΙΛΉΣΟΥΜΕ ΌΜΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΎΜΗΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΊΑ ΤΗΣ ΝΎΦΗΣ! ΠΏΣ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΉ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΠΕΞΈΛΘΕΙ ΣΤΟ ΔΎΣΚΟΛΟ ΑΥΤΌ PROJECT, ΈΧΟΝΤΑΣ ΠΆΝΤΑ ΔΥΝΆΜΕΙΣ;

Η νύφη θα πρέπει να ακολουθήσει μία ισορροπημένη και πλούσια σε βιταμίνες καθημερινή δια-

τροφή. Προτείνουμε να ακολουθήσει κάποιο από τα προγράμματα αποτοξίνωσης διάρκειας μίας, τριών είτε πέντε ημερών ή και να βάλει στο καθημερινό της πρόγραμμα διατροφής 2-3 χυμούς για τουλάχιστον ένα μήνα. Ξεκουράζουν το πεπτικό σύστημα με υγιεινό και φυσικό τρόπο, στηρίζουν και γεμίζουν τον οργανισμό με πλούσιες θρεπτικές ουσίες και ένζυμα και βοηθούν το σώμα να καθαρίσει και να αποβάλει τις τοξίνες!

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΆ ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΣΑΝ ΝΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΤΟΎΝ ΩΣ “ΠΟΤΆ” ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΚΆΤΙ ΌΜΟΡΦΟ, COLOURFUL ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΟΎΧΟ ΟΙ ΜΙΚΡΟΊ ΚΑΛΕΣΜΈΝΟΙ ΕΝΌΣ ΓΆΜΟΥ;

Τα παιδιά λατρεύουν τους χυμούς Verve! Τους έχουμε προσφέρει σε παιδικά πάρτι και τα παιδιά τους απόλαυσαν πραγματικά.

BACHELORETTE ΜΕ ΧΥΜΟΎΣ VERVE! ΕΊΝΑΙ ΌΝΤΩΣ ΜΙΑ ΔΡΟΣΙΣΤΙΚΉ ΚΑΙ FUNKY ΙΔΈΑ;

Οι χυμοί Verve είναι η τέλεια πρόταση για ένα Bachelorette με θεραπείες ομορφιάς για λάμψη, ανανέωση και ενέργεια για τη νύφη και τις φίλες της για την ημέρα του γάμου!

ΤΟ STORY ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΏΝ ΟΙ VERVE ΜΕ 3 ΛΈΞΕΙΣ:

ενέργεια, αποτοξίνωση, ανανέωση ΤΟ ΠΙΟ ΛΑΤΡΕΜΈΝΟ ΣΑΣ ΦΡΟΎΤΟ:

το καρπούζι γιατί μας φέρνει αμέσως στο μυαλό το ελληνικό καλοκαίρι! ΤΙ ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΤΟΛΜΉΣΕΙ ΑΚΌΜΑ; Έναν χυμό από μπρόκολο, κουνουπίδι, σκόρδο και κρεμμύδι. Τι λέτε, να το τολμήσουμε; Η ΠΙΟ ΤΈΛΕΙΑ ΓΕΎΣΗ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ ΕΊΝΑΙ: οι χυμοί Verve! ΟΙ VERVE ΣΕ ΤΑΞΙΔΕΎΟΥΝ MENTALLY:

στο μέρος που ονειρεύεται ο καθένας!

#yesIdogr

Μεγαλώσαμε ακολουθώντας έναν υγιεινό τρόπο διατροφής. Τη φιλοσοφία αυτή θέλαμε να μεταφέρουμε και στα παιδιά μας. Ωστόσο συναντήσαμε δυσκολίες καθώς στην ελληνική αγορά δεν υπήρχαν επιλογές για υγιεινά σνακ και η καθημερινή παραγωγή φρέσκων χυμών στο σπίτι είναι κοπιαστική. Για αυτό το λόγο αποφασίσαμε να παρακολουθήσουμε μαθήματα juicing στο Λονδίνο και να δημιουργήσουμε τη δική μας εταιρεία παρασκευής cold pressed χυμών και πακέτων αποτοξίνωσης.


ΧΥΜΟΙ VERVE

website www.vervejuices.gr facebook verve juices instagram @verve_juices Hashtags #vervejuices #juiceitup Make up: Κωνσταντίνα Μιχοπάνου | Σαββίνα Σκεπετάρη w Hairstyle: Ξένια Καπιζιώνη w Location: Πύργος Πετρέζα

27


στην Αργυρώ Γιακούμα

ΧΡΙΣΤΊΝΑ ΜΠΟΥΤΣΙΟΎΚΗ

Wedding Smiles Countdown ΈΝΑ ΥΠΈΡΟΧΟ BOHEMIAN ΝΥΦΙΚΌ, ΈΝΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΌ LOCATION ΚΑΙ Ο ΆΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΖΩΉΣ ΣΟΥ. ΠΏΣ ΝΑ ΜΗ ΧΑΜΟΓΕΛΆΣ ΕΚΕΊΝΗ ΤΗΝ ΗΜΈΡΑ; ΣΥΝΑΝΤΉΣΑΜΕ ΤΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΌ ΟΔΟΝΤΊΑΤΡΟ, DDS, MSC, ΜΕ ΕΞΕΙΔΊΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΉ, ΧΡΙΣΤΊΝΑ ΜΠΟΥΤΣΙΟΎΚΗ ΚΑΙ ΚΆΝΑΜΕ ΜΑΖΊ ΤΗΣ ΈΝΑ WEDDING COUNTDOWN ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΚΆΘΕ ΝΎΦΗΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΌΝΟ! ΤΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΆΝΕΤΕ 6 ΜΉΝΕΣ ΠΡΙΝ, ΤΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΣΤΙΓΜΉ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΘΕΡΑΠΕΊΕΣ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ ΘΑ ΑΝΑΔΕΊΞΟΥΝ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΌ ΣΑΣ; Photos: Άγγελος Μπαφατάκης w Make up: Κωνσταντίνα Μιχοπάνου w Hairstyle: Ξένια Καπιζιώνη w Location: Πύργος Πετρέζα #yesIdogr


ΧΡΙΣΤΊΝΑ ΜΠΟΥΤΣΙΟΎΚΗ

5-6 ΜΉΝΕΣ ΠΡΙΝ

ΜΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΌ ΔΙΆΣΤΗΜΑ στη διάθεσή μας, ακόμη και οι πιο απαιτητικές οδοντιατρικές επεμβάσεις είναι πραγματοποιήσιμες. Ελλείποντα δόντια μπορούν να αποκαταστηθούν με εμφυτεύματα σε 3-4 επισκέψεις και συνολική διάρκεια 4 μηνών. Στραβά δόντια, κενά και συνωστισμοί δοντιών μπορούν να διορθωθούν με την τεχνική της αόρατης ορθοδοντικής, στην οποία τα δόντια μετακινούνται σταδιακά στις σωστές τους θέσεις με τη χρήση εξατομικευμένων, διαφανών ναρθήκων. Η ορθοδοντική θεραπεία για τα πρόσθια δόντια ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις δεν ξεπερνά τους 6 μήνες, ενώ για να ισιώσουν 1-2 στραβά δόντια απαιτείται μόλις 1-1,5 μήνας.

1 ΜΉΝΑΣ ΠΡΙΝ

ΜΈΣΑ ΣΕ ΔΙΆΣΤΗΜΑ 4 ΕΒΔΟΜΆΔΩΝ μπορούν να πραγματοποιηθούν όλες οι αποκαταστατικές οδοντιατρικές εργασίες για την επιδιόρθωση χαλασμένων δοντιών ή την αναπλήρωση δοντιών που λείπουν, και περιλαμβάνουν την κατασκευή γέφυρας ζιρκονίου, ολοκεραμικών στεφανών και ενθέτων πορσελάνης. Οι γέφυρες ζιρκονίου προτιμώνται έναντι των συμβατικών μεταλλοκεραμικών γεφυρών, λόγω της απαράμιλλης αισθητικής που επιτυγχάνεται από την απουσία του μετάλλου. Εάν θέλετε να διορθώσετε το σχήμα των δοντιών, να αλλάξετε το μέγεθός τους, να κλείσετε τα μεσοδόντια διαστήματα άμεσα χωρίς ορθοδοντική θεραπεία ή να αποκτήσετε μόνιμο λευκό χρώμα στα δόντια, οι όψεις πορσελάνης σας λύνουν το πρόβλημα. Πρόκειται για λεπτές φλούδες κεραμικού που τοποθετούνται σαν επικαλύψεις στην μπροστινή επιφάνεια των δοντιών και ολοκληρώνονται σε χρονικό διάστημα 2-3 εβδομάδων. Τέλος, μεμονωμένα δόντια που έχουν μαυρίσει μετά από απονεύρωση μπορούν να αντιμετωπιστούν με την εσωτερική λεύκανση, διαδικασία κατά την οποία το δόντι λευκαίνει σταδιακά κατά τη διάρκεια 3-4 επισκέψεων μέσα σε 2 εβδομάδες.

1 ΕΒΔΟΜΆΔΑ ΠΡΙΝ

ΕΊΝΑΙ Η ΚΑΤΆΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΉ να αποκτήσετε λαμπερό, λευκό χρώμα στα δόντια με συνδυασμό λεύκανσης δοντιών στο ιατρείο με τη χρήση λάμπας λεύκανσης για έντονο αποτέλεσμα και σταθεροποίηση του χρώματος για μεγαλύτερη διάρκεια με μασελάκια λεύκανσης στο σπίτι. Η τεχνική ονομάζεται power bleaching και ολοκληρώνεται σε 4-5 ημέρες, ενώ το αποτέλεσμά της διαρκεί ανάλογα με τις διατροφικές συνήθειες του καθένα, την κατανάλωση καφέ και το κάπνισμα, εώς και 3 χρόνια. Ακόμα, μεμονωμένες λευκές ή σκουρόχρωμες κηλίδες μπορούν να αντιμετωπιστούν με την τεχνική infiltration. Σε μία μόλις επίσκεψη μπορούν επίσης να διορθωθούν τα κενά ανάμεσα στα δόντια, τα σπασίματα και οι ρωγμές, στραβά δόντια αλλά και το σχήμα ή το μέγεθος των δοντιών με την τεχνική bonding. Με αυτή τη μέθοδο, οι προβληματικές περιοχές ανιχνεύονται ξεχωριστά σε κάθε δόντι, και εκεί χωρίς να προηγηθεί τρόχισμα, προστίθενται σύνθετες ρητίνες, δίνοντας την εικόνα ενός αρμονικότερου χαμόγελου. Ο πιο γρήγορος τρόπος για να αποκτήσετε ένα ίσιο και αρμονικό χαμόγελο ονομάζεται cosmetic recontouring και ολοκλη-

Εάν θέλετε να διορθώσετε το σχήμα των δοντιών, να αλλάξετε το μέγεθός τους, να κλείσετε τα μεσοδόντια διαστήματα άμεσα χωρίς ορθοδοντική θεραπεία ή να αποκτήσετε μόνιμο λευκό χρώμα στα δόντια, οι όψεις πορσελάνης σας λύνουν το πρόβλημα. ρώνεται σε μία επίσκεψη. Με αυτήν την τεχνική διορθώνονται, επίσης χωρίς τρόχισμα, ανομοιομορφίες στα κοπτικά άκρα των δοντιών, διαφορές στο μήκος τους και σπασμένες γωνίες, έτσι ώστε το περίγραμμα του χαμόγελου να ακολουθεί τις ιδανικές αναλογίες. Αυτό που κάνει την τεχνική ιδιαίτερη, είναι ότι ενώ οι αλλαγές που πραγματοποιούνται είναι μικρές και το τελικό αποτέλεσμα είναι θεαματικό λόγω της ομοιομορφίας που επιτυγχάνεται. Εάν οι διορθώσεις που απαιτούνται είναι πιο εκτεταμένες, και δεν υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος, οι όψεις ρητίνης είναι ένας εύκολος τρόπος να αποκτήσετε το τέλειο χαμόγελο. Ολοκληρώνονται σε 1 επίσκεψη και παρόλο που είναι μόνιμη θεραπεία, υπάρχει η δυνατότητα στο μέλλον να αφαιρεθούν και να αντικατασταθούν με όψεις πορσελάνης ή να πραγματοποιηθεί ορθοδοντική θεραπεία προκειμένου να διορθωθεί το χαμόγελο. Τέλος, μέσα σε 1 εβδομάδα μπορεί να πραγματοποιηθεί αντικατάσταση δυσχρωμικών σφραγισμάτων στα πρόσθια δόντια ή αντικατάσταση μαύρων σφραγισμάτων στα οπίσθια δόντια, ιδιαίτερα στα οπίσθια δόντια της κάτω γνάθου, τα οποία γίνονται εμφανή όταν γελάμε με την ψυχή μας!

DIY ΛΕΎΚΑΝΣΗ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ h

Την τελευταία εβδομάδα πριν το γάμο, φροντίστε καθημερινά τη στοματική σας υγιεινή με σχολαστικό βούρτσισμα των δοντιών 3-4 φορές την ημέρα με μία λευκαντική οδοντόκρεμα και χρήση οδοντικού νήματος. Με αυτόν τον τρόπο θα διώξετε το μεγαλύτερο ποσό των επιφανειακών χρωστικών και θα αναδείξετε το λευκό χρώμα των δοντιών σας. Αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε τη λευκαντική οδοντόκρεμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, καθώς μπορεί να προκαλέσει αποτριβές στα δόντια.

h

Αποφύγετε την κατανάλωση καφέ, τσαγιού, κόκκινου κρασιού και χρωματιστών φαγητών καθώς θαμπώνουν το χρώμα των δοντιών σας.

h

Πιείτε τα ροφήματα με καλαμάκι για να μειώσετε την επαφή των χρωστικών με τις οδοντικές επιφάνειες.

h

Φάτε φράουλες για να ενισχύσετε το φυσικό λευκό χρώμα των δοντιών.

h

Εάν έχετε μασελάκια για λεύκανση στο σπίτι, χρησιμοποιείστε τα το προηγούμενο βράδυ πριν το γάμο, καθώς το πρώτο 24ωρο μετά από τη λεύκανση, το λευκό χρώμα είναι εντονότερο.

ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΣΤΙΓΜΉ

ΜΌΛΙΣ 1-2 ΗΜΈΡΕΣ πριν την τελετή μπορεί να πραγματοποιηθεί λεύκανση των δοντιών, η οποία θα περιοριστεί σε λεύκανση μόνο στο ιατρείο, χωρίς την ενίσχυση με μασελάκια στο σπίτι. Ακόμη και λίγες ώρες πριν το γάμο μπορεί να πραγματοποιηθεί καθαρισμός των δοντιών, για ένα φρέσκο, υγιές χαμόγελο, γυάλισμα των δοντιών με ειδικές πάστες στίλβωσης και ταυτόχρονη απομάκρυνση των χρωστικών με αμμοβολή, προκειμένου να αναδειχθεί το φυσικό λευκό των δοντιών. Φροντίστε να είστε ιδιαίτερα προσεκτική τις τελευταίες ημέρες για να αποφύγετε τις δυσάρεστες εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής και τα μικροατυχήματα και μην χρησιμοποιειτε τα δόντια σας σαν εργαλεία (π.χ. για το κόψιμο κλωστής, ονυχοφαγία, άνοιγμα συσκευασιών κλπ). Στην περίπτωση ωστόσο ατυχήματος, μην πανικοβάλλεστε, καθώς ό,τι κι αν έχει συμβεί, η σύγχρονη αισθητική οδοντιατρική μπορεί να σας εγγυηθεί ότι την ημέρα του γάμου θα μπορείτε να χαμογελάτε ελεύθερα!

website www.odontiatreio-smiles.gr facebook Οδοντιατρείο Smiles twitter @Smiles_Odontiat

Dental kit Τι μπορείτε να έχετε μαζί σας για να αποφύγετε τις δυσάρεστες εκπλήξεις μετά το γάμο: u

Οδοντόβουρτσα και οδοντόκρεμα σε travel size. u

Στοματικό διάλυμα για να φρεσκάρετε την αναπνοή σας. u

Οδοντικό νήμα για το κομματάκι τροφής που σφηνώθηκε στα δόντια. u

Μαστίχα Χίου σε περίπτωση απώλειας σφραγίσματος στα πίσω δόντια, ώστε να μπορέσετε για λίγες ώρες να «μπαλώσετε» τη ζημιά και να αποφύγετε τον πόνο και τη συσσώρευση τροφής. u

Παυσίπονο, για παν ενδεχόμενο. 29


στη Μυρτώ Κάζη w Photos: Άγγελος Μπαφατάκης

BRIDAL HOMESIES

& much more…

ΠΗΝΕΛΌΠΗ ΤΣΆΚΑΛΟΥ - ΚΟΥΡΤΖΉ & ΑΥΓΉ ΒΆΓΙΑ ΤΑ HOMESIES ΤΑ ΑΓΑΠΆΜΕ ΓΙΑΤΊ ΌΤΑΝ ΤΑ ΦΟΡΆΜΕ ΝΙΏΘΟΥΜΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΕΣ! ΕΊΝΑΙ ΆΝΕΤΑ, ΣΤΥΛΆΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑ ΤΑ ΑΞΙΟΠΟΙΉΣΕΙΣ ΑΠΌ ΤΟ ΠΡΩΊ ΩΣ ΤΟ ΒΡΆΔΥ! ΓΝΩΡΊΣΑΜΕ, ΤΗΝ ΑΥΓΉ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΝΕΛΌΠΗ, ΤΑ ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΠΟΥ “ΚΡΎΒΟΝΤΑΙ” ΠΊΣΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΤΡΈΛΑ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΕΙ ΤΑ HOMESIES ΚΑΙ ΜΙΛΉΣΑΜΕ ΜΑΖΊ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΓΥΝΑΊΚΕΣ ΠΟΥ ΤΡΈΧΟΥΝ ΌΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ, ΓΙΑ ΥΠΈΡΟΧΕΣ ΧΑΛΑΡΈΣ ΣΤΙΓΜΈΣ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ ΚΑΙ ΒΈΒΑΙΑ ΓΙΑ… ΣΤΥΛΆΤΕΣ ΝΎΦΕΣ! ΣΤΟ ΤΈΛΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΉΣΑΜΕ ΠΩΣ Η ΖΩΉ ΕΊΝΑΙ ΈΝΑ ΌΜΟΡΦΟ ΠΑΡΑΜΎΘΙ, ΑΡΚΕΊ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΓΡΆΨΕΙΣ ΤΙΣ ΣΕΛΊΔΕΣ ΤΟΥ ΕΣΎ! ΠΏΣ ΕΞΗΓΕΊΤΕ ΤΗΝ ΤΡΈΛΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΏΝ ΜΕ ΤΑ HOMESIES;

Φανταστείτε ότι ανοίγετε την ντουλάπα σας για να διαλέξετε ένα ρούχο που να σας καλύπτει σε όλες τις στιγμές της ημέρας σας και ταυτόχρονα να είστε στυλάτες και άνετες. Έτσι απλά προκύπτει η τρέλα των Homesies. Είναι η απόλυτη 24/7 επιλογή της σύγχρονης γυναίκας που μπορεί να ξεκινήσει με αθλητικά το πρωί και να καταλήξει με ψηλοτάκουνα το βράδυ με το ίδιο ρούχο.

ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΆΝΕΤΑ ΚΟΜΜΆΤΙΑ ΤΗΣ ΓΚΑΡΝΤΑΡΌΜΠΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΎΦΕΣ ΤΑ ΛΑΤΡΕΎΟΥΝ ΓΙΑΤΊ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΊΑ ΤΟΥΣ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΑΙΣΘΆΝΟΝΤΑΙ ΆΝΕΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΈΣ. ΠΟΙΑ ΣΧΈΔΙΑ ΠΡΟΤΕΊΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΎΦΗ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΎ ΦΘΙΝΟΠΏΡΟΥ/ΧΕΙΜΏΝΑ;

Μιας που πλέον οι νύφες αναζητούν κάτι πιο ιδιαίτερο για τη μεγάλη ημέρα, αλλά ταυτόχρονα αγαπούν τη ρομαντική πλευρά της δαντέλας, προτείνουμε το Victorian lace (σ.σ. αυτό που φοράει η Αυγή). Είναι ένας συνδυασμός vintage δαντέλας σε off white χρώμα με beige μαλακό cotton ώστε να είναι άνετες αλλά και σε ρομαντική διάθεση. Από την άλλη, για εκείνες που αγαπούν να κρατούν ενθύμια, προτείνουμε το λευκό βαμβακερό Homesie που σχεδιάσαμε μαζί με το yes I do, στο οποίο η νύφη μπορεί να επιλέξει να γράψει το μήνυμα που αντιπροσωπεύει τον γάμο της ή το όνομά της.

με έτοιμο. Άλλωστε όταν το σχεδιάζουμε το κάνουμε πάντα με γνώμονα το τι θα μας άρεσε πολύ να φοράμε εκείνη την περίοδο. Αν έπρεπε να ξεχωρίσουμε κάποιο θα ήταν και για τις δυο μας, τα Homesies που είχαμε σχεδιάσει ειδικά για την ημέρα του γάμου μας και τις βαπτίσεις των παιδιών μας.

ΤΑ HOMESIES ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΤΈΛΕΙΟ ΔΏΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΎΦΗ ΑΠΌ ΤΙΣ ΦΊΛΕΣ ΤΗΣ; ΠΏΣ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΓΊΝΕΙ PERSONALIZED ΜΕ ΤΟ ΌΝΟΜΆ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΆΤΗ;

Αν κρίνουμε από το πόσοι πελάτες μας έχουν ενθουσιαστεί και αγκαλιάσει τα Homesies ως bridal δώρο θα λέγαμε ότι ναι, είναι το τέλειο δώρο! Μια πρωτότυπη ιδέα και ένα μοναδικό ενθύμιο για τη μέλλουσα νύφη από τις φίλες της. Η προσωποποίηση γίνεται είτε με τηλεφωνική συνεννόηση, είτε με προσωπικό ραντεβού στο showroom μας, τουλάχιστον δεκαπέντε μέρες πριν από το γάμο και δεν υπάρχει όριο στη φαντασία που μπορεί ο πελάτης να βάλει για να το δημιουργήσουμε μαζί. Απλά να προσθέσουμε ότι το προσωποποιημένο δώρο για εμάς δεν τελειώνει στο ρούχο, καθώς υπάρχει η δυνατότητα το bridal Homesie να συνοδευτεί από ένα παραμύθι ενθύμιο για την ιστορία αγάπης του ζευγαριού.

ΈΧΕΤΕ ΌΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ SOLOS! ΜΑ ΤΙ ΥΠΈΡΟΧΟ ΔΏΡΟ ΓΙΑ ΒΆΠΤΙΣΗ ‘Η BABY SHOWER.

Η απόλυτη τάση των onesies καθιερώθηκε σε όλο τον κόσμο λόγω της άνεσης την οποία προσφέρουν. Εμείς σε αυτή την άνεση προσθέσαμε το απόλυτο στυλ, την κομψότητα και τη δυνατότητα να προσωποποιήσει κάποιος ανάλογα με το γούστο του και την φαντασία του το ρούχο.

H παιδική σειρά των Homesies, που μπήκε στη ζωή μας τον τελευταίο χρόνο, είναι ίσως και το πιο αγαπημένο μας project αυτή τη στιγμή. Εκτός από ένα αγαπημένο καθημερινό ρούχο των παιδιών αποτελεί όντως ένα δώρο - έκπληξη για βάπτιση ή baby shower. Τι πιο ιδιαίτερο από το να χαρίσει κάποιος ένα προσωποποιημένο solo, συνοδευόμενο από ένα παραμύθι ειδικά γραμμένο για το ίδιο το παιδί ή ένα συλλεκτικό solo με την Barbie ή τα Hot Wheels στο πλαίσο της νέας μας συνεργασία με την Mattel!

ΠΟΙΟ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΌ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΜΈΝΟ ΣΧΈΔΙΟ;

ΤΑ HOMESIES ΜΕ 3 ΛΈΞΕΙΣ.

ΓΙΑΤΊ ΞΕΧΩΡΊΖΟΥΝ ΤΑ HOMESIES; ΠΟΙΌ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΆΛΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝΈΚΤΗΜΑ;

Κάθε Homesie γίνεται το αγαπημένο μας όταν το πρωτοβλέπουΟι Ελένη Μενεγάκη, Μαίρη Συνατσάκη και Μαρία Ηλιάκη επιλέγουν Homesies για να είναι κομψές και άνετες.

Yes I love!

CREDITS Η Πηνελόπη & η Αυγή φοράνε homesies!

Πηνελόπη Make up Κωνσταντίνα Μιχοπάνου HairStyle Ξένια Καπιζώνη w Αυγή Make up Σαββίνα Σκεπετάρη

HairStyle Ξένια Καπιζώνη Location Πύργος Πετρέζα

#yesIdogr


BRIDAL HOMESIES

Κάνε δώρο στην κολλητή σου ένα tailor made Homesie με το όνομά της!

τηλέφωνο 210 6831830 website www.homesies.gr facebook homesies.gr instagram @homesies Hashtag #homesies

31


στην Αργυρώ Γιακούμα w Photos: colorstories+thekid by Nikiforos

Let’s talk about

photography

in fall / winter weddings! ΤΗΝ COLORSTORIES+THEKID BY NIKIFOROS ΤΗ ΓΝΩΡΊΣΑΜΕ ΣΤΟ 2Ο ΤΕΎΧΟΣ ΤΟΥ YES I DO ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΎΝ ΜΙΑ ΑΠΌ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΈΝΕΣ ΜΑΣ ΟΜΆΔΕΣ ΦΩΤΟΓΡΆΦΩΝ. ΓΙΑΤΊ; ΕΚΤΌΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΜΑΣ ΣΥΜΠΆΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΆΝΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΌ ΚΑΙ ME ΌΡΕΞΗ ΓΙΑ ΚΆΘΕ ΕΊΔΟΥΣ ΣΥΖΉΤΗΣΗ «ΑΡΧΗΓΌ» ΤΗΣ ΝΙΚΗΦΌΡΟ, ΑΝΑΓΝΩΡΊΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΛΈΝΤΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΎΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ «ΙΔΙΑΊΤΕΡΕΣ», ΜΕ ΆΠΟΨΗ ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΣΥΝΑΊΣΘΗΜΑ. ΆΛΛΩΣΤΕ Ο ΓΆΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΤΗΣ COLORSTORIES+THEKID BY NIKIFOROS, ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ ΠΆΝΤΑ ΣΑΝ ΑΦΟΡΜΉ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΗΓΗΘΟΎΝ ΙΣΤΟΡΊΕΣ – ΠΟΡΤΡΑΊΤΑ ΑΝΕΠΑΝΆΛΗΠΤΑ ΤΗΣ ΚΆΘΕ ΣΤΙΓΜΉΣ! #yesIdogr


COLORSTORIES+THEKID BY NIKIFOROS

...και στη συνέχεια χειμώνας. ...πιο απρόβλεπτος, αλλά το ίδιο φιλόδοξος και περήφανος!

ΕΜΕΊΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΉΣΑΜΕ ΣΤΟ ΥΠΈΡΟΧΟ STUDIO τους μεταξύ πολλών φωτογραφίσεων και ταξιδιών και συζητήσαμε μαζί τους για τη φωτογραφία ξεφυλλίζοντας το portofolio τους από φθινοπωρινούς και χειμερινούς γάμους!

ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΕΤΑΙ ΌΤΙ ΟΙ ΠΙΟ ΌΜΟΡΦΟΙ ΓΆΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΕΊΝΑΙ ΌΣΟΙ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΦΘΙΝΌΠΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΜΏΝΑ. ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΆΠΟΨΗ ΤΗΣ COLORSTORIES+THEKID BY NIKIFOROS;

Στην Ελλάδα μας, ο Ηλιος ο ηλιάτορας μας ταξιδεύει και μας συντροφεύει όλο το χρόνο. Περνά το καλοκαίρι και εξακολουθεί να μας μαγεύει και να μας συναρπάζει με ένα φως φθινοπωρινό πιο βαθύ, πιο γενναιόδωρο, που σέβεται και αναδεικνύει με το δικό του μοναδικό τρόπο το πρόσωπο και προτείνει ανεμελιά και αναζήτηση. Οι εικόνες του φθινοπώρου που αγαπάμε έχουν μέσα τους μία τρυφερότητα και μία αναζήτηση σε χρώματα παστέλ που δένει τόσο αρμονικά με τα ερωτευμένα παιδιά που περπατούν χέρι-χέρι. Και στη συνέχεια χειμώνας. Πιο απρόβλεπτος, αλλά το ίδιο φιλόδοξος και περήφανος, μας δίνει τη δυνατότητα για λήψεις πραγματικά πολύ ιδιαίτερες, με περισσότερο μυστήριο ίσως και μια γλυκιά μελαγχολία που μας τρελαίνει στο studio. Και βέβαια τα χιόνια, και οι γιορτές και οι Αλκυονίδες…

ΠΟΙΕΣ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΈΣ ΣΑΣ ΠΡΟΤΆΣΕΙΣ ΣΤΑ ΖΕΥΓΆΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΊΖΟΥΝ ΤΟ ΓΆΜΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΈΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΈΣ;

Στη συζήτηση που έχουμε με τα ζευγάρια φροντίζουμε ανάλογα με το χαρακτήρα τους και τις προτεραιότητές τους να τους προτείνουμε επιλογές που κάνουν τη βραδιά εκείνη αξέχαστη. Μία όμορφη δεξίωση κατά τη διάρκεια του χειμώνα παραδείγματος χάριν, μας δίνει τη δυνατότητα να οργανώσουμε σε επίπεδο φωτογράφισης και κινηματογράφισης πολύ διαφορετικά και ξεχωριστά πράγματα από μία δεξίωση το καλοκαίρι. Το ίδιο ισχύει και για τo location shooting που διαφέρει κατά κανόνα, τόσο σε επίπεδο styling, όσο και concept.

KΆΝΟΝΤΑΣ ΈΝΑ «ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΌ FLASHBACK», ΠΟΙΟΣ ΕΊΝΑΙ Ο «ΚΑΛΎΤΕΡΟΣ» Ή « WORTH-TO-REMEMBER» ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΌΣ & ΧΕΙΜΕΡΙΝΌΣ ΓΆΜΟΣ ΤΗΣ COLORSTORIES+THEKID;

Η ερώτηση παγίδα του YesIDo... Τους αγαπάμε όλους πολύ-πολύ, όμως η αλήθεια είναι πως υπάρχουν στιγμές που όλα βοηθούν και συνομοτούν για εικόνες αξέχαστες που λάμπουν μέσα στο χρόνο. Διαλέξαμε ορισμένες από αυτές για να τις παρουσιάσουμε στο τρίτο καταπληκτικό τεύχος σας!

website www.colorstories.gr

email colorstories@gmail.com

facebook colorstories+thekid

τηλέφωνο 210 8104084 | 6977 122721 33


Photos: colorstories+thekid by Nikiforos

ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ ΤΑ YES I DO ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΑ NO I DON’T TIPS ΓΙΑ ΈΝΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΌ ΚΑΙ ΈΝΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΌ ΓΆΜΟ;

Yes I do

Να το τολμήσετε. Και δεν εννοούμε μόνο τον Σεπτέμβριο... Κάθε εποχή έχει τη δική της χάρη! Ένας σωστά οργανωμένος γάμος σε ένα μικρό παραδοσιακό χωριό μέσα στο χειμώνα έχει μοναδική ατμόσφαιρα! Τα χρώματα του φθινοπώρου και του χειμώνα έχουν μία εντελώς δική τους προσωπικότητα. Location shooting λοιπόν! Ο γάμος–πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν παραμένει ένα all-timeclassic που στο σωστό χώρο θα μείνει αξέχαστος. Να έχετε μαζί σας κάτι πολύ chic γιατί θα έχει ψυχρούλα!

No I don’t

Μην έχετε κανένα δισταγμό και καμία αμφιβολία για τον καιρό. Θα είναι σύμμαχος σε κάθε περίπτωση γιατί αυτός είναι ο γάμος σας και θα είναι υπέροχος! Δεν υπάρχουν I don’t. Διάθεση και κέφι χρειάζεται για το διαφορετικό και το απρόσμενο. Οι εικόνες του φθινοπώρου και του χειμώνα έχουν πάντα τη δική τους προσωπικότητα και γοητεία. Και όπως λέμε πάντα, κορυφαίοι φωτογράφοι υπάρχουν λίγοι. Υπάρχουν όμως και αξίζουν την εμπιστοσύνη του κάθε ζευγαριού που αναζητά μία ματιά διαφορετική και μία κάλυψη υψηλού επιπέδου των προσωπικών τους στιγμών.

Μην έχετε κανένα δισταγμό και καμία αμφιβολία για τον καιρό. Θα είναι σύμμαχος σε κάθε περίπτωση γιατί αυτός είναι ο γάμος σας και θα είναι υπέροχος! #yesIdogr


ΜΑΣ ΜΙΛΟΎΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΆΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΆΜΟ ΤΟ ΦΕΤΙΝΌ ΦΘΙΝΌΠΩΡΟ/ΧΕΙΜΏΝΑ!

ΠΟΙΈΣ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΤΆΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΉΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΦΕΤΙΝΟΎΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΎΣ ΚΑΙ ΧΕΙΜΩΝΙΆΤΙΚΟΥΣ ΓΆΜΟΥΣ; ΤΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΈΞΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΑΠΟΦΎΓΕΤΕ; ΠΟΙΌ ΘΈΜΑ; ΠΟΙΌ LOCATION; ΠΟΙΟ ΓΛΥΚΌ; ΠΟΙΑ ΛΟΥΛΟΎΔΙΑ; ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΜΌΝΟ ΈΝΑ ΜΙΚΡΌ ΔΕΊΓΜΑ ΤΩΝ ΕΡΩΤΉΣΕΩΝ ΠΟΥ ΤΑΛΑΝΊΖΟΥΝ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΦΕΤΙΝΈΣ ΝΎΦΕΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΉΣΟΥΜΕ, ΘΈΣΑΜΕ ΚΆΠΟΙΕΣ ΑΠΌ ΑΥΤΈΣ ΤΙΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ ΣΕ 4 ΑΓΑΠΗΜΈΝΕΣ ΜΑΣ WEDDING PLANNERS ΚΑΙ ΠΉΡΑΜΕ ΜΕΡΙΚΈΣ ΆΚΡΩΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΥΣΕΣ ΑΠΑΝΤΉΣΕΙΣ...

Photos: Άγγελος Μπαφατάκης w Make up: Κωνσταντίνα Μιχοπάνου & Σαββίνα Σκεπετάρη w Hairstyle: Ξένια Καπιζιώνη w Location: Πύργος Πετρέζα

35


από την Ευαγγελία Σιγάλα

ΦΑΊΔΡΑ ΛΙΆΚΟΥ

Phaedra Liakou Events ΘΈΜΑ Rustic, romantic. LOCATION Οινοποιείο. ΧΡΏΜΑΤΑ Blush, dusty pink. ΥΛΙΚΌ Παλαιωμένο ξύλο. ΔΙΑΚΌΣΜΗΣΗ Μοναστηριακά ξύλινα τραπέζια, κρεμαστές ανθοσυνθέσεις, κεριά. ΛΟΥΛΟΎΔΙ Sweet avalanche roses, dusty miller, υάκινθος. ΠΡΟΣΚΛΗΤΉΡΙΟ Χαραγμένο φύλλο ξύλου, λιτό, απλό. ΜΠΟΜΠΟΝΙΈΡΑ Παλαιωμένο ξύλινο κουτί. ΓΛΥΚΌ Naked cake με φρέσκους λωτούς. WEDDING TABLE NUMBERS Ποικιλίες κρασιών. ΝΥΦΙΚΌ Χρώμα-Ivory, μεταξωτό τοπ με μανίκι, ανοιχτή πλάτη, τούλινη φούστα με κεντημένα μοτίβα. ΣΤΥΛ ΓΑΜΠΡΟΎ Χρώμα-Chocolate, κλασσικό, ξύλινο παπιγιόν και ξύλινα μανικετόκουμπα. ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΩ ΦΈΤΟΣ Λινάτσα, mason jars. MY SPECIAL SOMETHING Ευχές σε ετικέτες κρασιών, κάθε μπουκάλι μια ευχή! ΣΕ ΤΙ ΛΈΩ YES I DO Αυθεντικό, χημεία μεταξύ planner-ζευγαριού, δημιουργικότητα. ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ NO I DON’T Άγχος, στις επιρροές από συγγενείς, επιτηδευμένο. Η ΔΟΥΛΕΙΆ ΜΟΥ ΜΕ 3 ΛΈΞΕΙΣ Tailor-made, αισθητική αρμονία, ποιότητα.

website: www.phaedraevents.gr facebook: PhaedraLiakouEvents instagram: @phaedra_liakou email: info@phaedraevents.gr #yesIdogr

CREDITS Φόρεμα: madame shou shou Κοσμήματα: Πριγκιπώ Ξύλινες κατασκευές, Wedding favor, Wedding towel ring & Προσκλητήριο: 27 Wooden Accessories Η σύνθεση λουλουδιών αποτελείται από Dusty Miller, Hyacinthus, Astiibe Europa, Symphoricarpos Magical Scarlet pearl, Sweet avalanche roses όλα από το redboxdays.gr


4 WEDDING PLANNERS

ΒΆΛΙΑ ΝΟΎΣΙΑ

Beaucoup Handcrafts ΘΈΜΑ Μήλο-κανέλα ή φθινοπωρινά φύλλα. LOCATION Σκηνικό με πρωταγωνιστή τη φύση, την πέτρα και το ξύλο. ΧΡΏΜΑΤΑ Βαθύ κόκκινο, απαλό πορτοκαλί, ιβουάρ. ΥΛΙΚΌ Χαρτί craft, δαντέλα, αποξηραμένοι καρποί, ξύλο, μυρωδικά, βότανα. ΔΙΑΚΌΣΜΗΣΗ Κορμοί, φύλλα, αποξηραμένοι καρποί σε συνδυασμό με λινάτσα ή γάζα σε γήινες αποχρώσεις. ΛΟΥΛΟΎΔΙ Περισσότερο φύλλα και λιγότερο λουλούδια. Κουμαρόφυλλα, ruscus, λυσίανθος, τριαντάφυλλα. ΠΡΟΣΚΛΗΤΉΡΙΟ Ματ χαρτί με μια λεπτομέρεια σε λαδί δαντέλα. ΜΠΟΜΠΟΝΙΈΡΑ Craft χαρτί ή λινάτσα, δέσιμο από φυσικό σπάγκο ή δαντέλα, μια πινελιά από φρέσκα μυρωδικά ή αποξηραμένα φρούτα. ΓΛΥΚΌ Red velvet cake. WEDDING TABLE NUMBERS Γραμμένα πάνω σε λεπτές φλοίδες από κορμούς δέντρου. ΝΥΦΙΚΌ Σε ιβουάρ απόχρωση, με κεντήματα και βαμβακερή δαντέλα. ΣΤΥΛ ΓΑΜΠΡΟΎ Σύμφωνο με το καθημερινό του στυλ. Είναι άχαρο για έναν άντρα σε μια τέτοια στιγμή να χρειάζεται να υποδυθεί κάτι που δεν είναι καθημερινά. ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΩ ΦΈΤΟΣ Γυαλιστερά υφάσματα και κορδέλες MY SPECIAL SOMETHING Βιβλία ευχών που δεν μένουν κολλημένα στις σελίδες αλλά γίνονται κάδρα ή γλυπτά. ΣΕ ΤΙ ΛΈΩ YES I DO Στο συνδυασμό των πιο αναπάντεχων υλικών. ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ NO I DON’T Στα κλασικά σχέδια που έχω ξαναδεί. Προτιμώ να υπάρχει ένα twist. Η ΔΟΥΛΕΙΆ ΜΟΥ ΜΕ 3 ΛΈΞΕΙΣ Η πιο υπέροχη δουλειά στον κόσμο που δεν είναι... δουλειά! Πειράζει που δεν είναι 3;!

website: www.beaucoup.gr CREDITS Photos: Ιωάννα Τζετζούμη Location: Aleria Restaurant

facebook: Beaucoup Handcrafts instagram: beaucoup.gr email: info@beaucoup.gr 37


ΑΡΕΤΉ ΓΕΩΡΓΑΛΉ

Madam Sousou

ΘΈΜΑ Chic vintage. LOCATION Φθινοπωρινό, να θυμίζει χωριό ή τοπίο με πεσμένα φύλλα. ξύλινα μοναστηριακά τραπέζια, πέτρινοι τοίχοι, θέα το πράσινο του αγρού. ΧΡΏΜΑΤΑ Γήινες αποχρώσεις πεσμένων φύλλων, υφάσματα στην απόχρωση της άμμου, ιβουάρ, σομόν. ΥΛΙΚΌ Βαμβάκι, στάχια, λεβάντα, σπόροι, σταφίδες, καρύδια, λικέρ… ΔΙΑΚΌΣΜΗΣΗ Πλεκτά, κεντήματα της γιαγιάς, φυσικά υλικά: ξύλο, βαμβάκι, γυαλί. ΛΟΥΛΟΎΔΙ Λεβάντα, στάχια, αρωματικά βότανα, αμάραντο, λουλούδια του αγρού και του βουνού. ΠΡΟΣΚΛΗΤΉΡΙΟ Οικολογικό χαρτί, με δέσιμο από σπάγκο και δαντέλα ή μια ρομαντική βαμβακερή κορδέλα. ΜΠΟΜΠΟΝΙΈΡΑ Πουγκάκια με στάχια ή λεβάντα, μπουκαλάκια με λικέρ της μαμάς, μπουκετάκια με κουφέτα που θα φορεθούν σαν μπουτονιέρες. ΓΛΥΚΌ Πίστη στις παραδόσεις: κουραμπιές, παστέλι, καλτσούνια. Ή λευκή τούρτα με πινελιές στις αποχρώσεις της διακόσμησης. WEDDING TABLE NUMBERS Σε ένα κομμάτι κορμού δέντρου ή σε χοντρό οικολογικό χαρτί. ΝΥΦΙΚΌ Ρομαντικό με vintage επιρροές, σε απλή γραμμή. Δαντέλα, ιβουάρ χρώμα, ανάμνηση του chic ρομαντισμού. ΣΤΥΛ ΓΑΜΠΡΟΎ Γκρι ανθρακί κουστούμι, πουκάμισο λιλά, ή βεραμάν, ή καρό, ή πουά, παστέλ μαντήλι ή παπιγιόν και γιατί όχι, τιράντες. ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΩ ΦΈΤΟΣ Λινάτσα, βαλίτσες, πατζούρια, μπαούλα. MY SPECIAL SOMETHING Η χρυσόσκονη της αγάπης μου για κάθε νέα δουλειά που αναλαμβάνω! ΣΕ ΤΙ ΛΈΩ YES I DO Στην πρόκληση της φαντασίας μου για να στήσω κάθε φορά ένα νέο παραμύθι που λέγεται γάμος. ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ NO I DON’T Σε οτιδήποτε είναι κόντρα στη φιλοσοφία μου, σε κάθε τι κραυγαλέο που δεν βγάζει ζεστασιά και αγάπη. Η ΔΟΥΛΕΙΆ ΜΟΥ ΜΕ 3 ΛΈΞΕΙΣ Αγάπη, παραμύθι, χρυσόσκονη.

website: www.madam-sousou.gr facebook: Madam Sousou instagram: @madamsousoustyle email: madamsousoustyle@yahoo.gr #yesIdogr

CREDITS Αccesories: Madam Sousou


4 WEDDING PLANNERS

ΠΈΓΚΥ ΣΙΜΙΤΖΉ

I Wish Chic Events ΘΈΜΑ Wooden bohemian style. LOCATION Σε αγρόκτημα, εκτός πόλης. ΧΡΏΜΑΤΑ Γήινα: μπορντό Βουργουνδίας, γλυκό ροδακινί, γκρί, λευκό. ΥΛΙΚΌ Ξύλο, δαντέλα ΔΙΑΚΌΣΜΗΣΗ Κηροπήγια, κομψά φανάρια, garden lights, ασημένια μαχαιροπήρουνα, βαριά ποτήρια, πορσελάνες της γιαγιάς, αγαπημένα προσωπικά αντικείμενα. ΛΟΥΛΟΎΔΙ Λουλούδια του δάσους: πρωτέα, ιμπέρικουμ, πιπέρι αγκάθι, νεραγκούλα, σενεράρια, βερόνικα, λεπτομέρειες από μούσκλι. ΠΡΟΣΚΛΗΤΉΡΙΟ Recycled paper με βαθύ τύπωμα. ΜΠΟΜΠΟΝΙΈΡΑ Παχύφυτο σε craft box. ΓΛΥΚΌ Bohemian wedding cake με "άγρια" επιφάνεια από κρέμα μαρέγκας, φρέσκα χειμωνιάτικα λουλούδια ή φρούτα. WEDDING TABLE NUMBERS Wooden laser cut. ΝΥΦΙΚΌ Nude αποχρώσεις, bohemian headpiece. ΣΤΥΛ ΓΑΜΠΡΟΎ Dark tweed suit, τιράντες και εντυπωσιακή μπουτονιέρα από φρέσκα λουλούδια του δάσους. ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΩ ΦΈΤΟΣ Βιβλία ευχών… υπάρχουν και άλλες ιδέες! MY SPECIAL SOMETHING Ζεστές εσάρπες. ΣΕ ΤΙ ΛΈΩ YES I DO Σε photobooth με εμπνευσμένα props. ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ NO I DON’T Σε καλεσμένους που δεν γνωρίζετε. Η ΔΟΥΛΕΙΆ ΜΟΥ ΜΕ 3 ΛΈΞΕΙΣ Όραμα, επιθυμία, θετική ενέργεια.

website: www.iwishchicevents.com CREDITS Φόρεμα: Nidodileda Κοσμήματα: Theodora

facebook: I wish_chic events instagram:I Wish Chic Events email: peggyiwish@gmail.com 39


ΠΥΡΓΟΣ ΠΕΤΡΕΖΑ

Ένας φιλόξενος Πύργος, σκηνικό για μια μαγική γαμήλια δεξίωση ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΜΉΛΙΑ ΔΕΞΊΩΣΗ ΣΑΣ ΘΈΛΕΤΕ ΜΙΑ ΙΔΈΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΉ, ΈΝΑ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΌ, ΈΝΑ ΧΏΡΟ ΠΟΙΟΤΙΚΌ, ΜΙΑ ΟΡΓΆΝΩΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΊΤΕ. ΘΈΛΕΤΕ ΤΟΝ ΠΎΡΓΟ ΠΕΤΡΈΖΑ. ΈΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΌ ΧΏΡΟ ΕΚΔΗΛΏΣΕΩΝ ΣΤΑ ΜΕΣΌΓΕΙΑ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΊΣΕΙ ΌΤΙ Η ΔΙΚΉ ΣΑΣ ΔΕΞΊΩΣΗ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΉ ΚΑΙ ΌΠΩΣ ΑΚΡΙΒΏΣ ΤΗΝ ΈΧΕΤΕ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΊ. ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΌ ΤΟΥ ΓΆΜΟΥ ΣΑΣ ΣΧΕΔΙΆΖΕΤΑΙ από την αρχή βάσει των δικών σας επιθυμιών, και σε αυτό συμβάλλει και η κουζίνα του Πύργου Πετρέζα, η οποία παρέχει ιδιαίτερες γαστρονομικές προτάσεις, ανάλογα με το ύφος του γάμου και τις προσωπικές απαιτήσεις σας. Το μενού επιμελείται ο βραβευμένος με Χρυσούς Σκούφους & βραβεία Gourmet, Executive Chef Μιλτιάδης Κιούκας, το όνομα και η ιστορία του οποίου αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα, τη γεύση και την ξεχωριστή παρουσίαση κάθε πιάτου που δημιουργεί. Ο Πύργος Πετρέζα έχει φτιαχτεί εξ αρχής με σκοπό τη φιλοξενία, με σεβασμό στην αρχιτεκτονική και τη φυσική ομορφιά της κατάφυτης περιοχής και με όλες τις ανέσεις και υποδομές που απαιτεί μια εκδήλωση υψηλής αισθητικής και άψογης διοργάνωσης. Επειδή αρχικός στόχος ήταν η κατασκευή ενός χώρου συγκέντρωσης και διασκέδασης για φίλους και συγγενείς της ιδιοκτήτριας οικογένειας, ο Πύργος Πετρέζα διακρίνεται για την οικογενειακή «ζεστασιά» του, που δημιουργεί οικειότητα & άνεση στους επισκέπτες, και ένα πραγματικά προσωποιημένο περιβάλλον, ξεχωριστό για κάθε εκδήλωση που φιλοξενεί. Σε αυτό σημαντικό ρόλο έχουν οι σημερινές οικοδέσποινες, η υποδοχή των οποίων θυμίζει σπιτική φιλοξενία, χωρίς όμως να υπολείπεται σε αποτελεσματικότητα & επαγγελματισμό.

Όπως και αν έχετε φανταστεί τον γάμο σας, είναι σίγουρο ότι επιλέγοντας τον Πύργο Πετρέζα για την γαμήλια δεξίωση σας, θα πραγματοποιήσετε την επιθυμία σας να γιορτάσετε την ωραιότερη μέρα της ζωής σας με τον πιο ξεχωριστό τρόπο και θα προσφέρετε στους καλεσμένους σας αξέχαστες στιγμές χαράς & φιλοξενίας.

Μιλτιάδης Κιούκας

διεύθυνση 3ο χλμ Σπάτων – Πικερμίου ΤΘ 112, 19004 Σπάτα τηλέφωνο +30 2106039396 +30 210 6043396 fax +30 2106039398 e-mail info@pyrgospetreza.gr website www.pyrgospetreza.gr

#yesIdogr


από την Ευαγγελία Σιγάλα

ΠΑΡΑΚΑΛΏ... ΜΗΝ ΕΚΝΕΥΡΊΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΈΝΟΥΣ ΣΑΣ! 10 ΓΑΜΉΛΙΑ ΛΆΘΗ ΠΟΥ ΝΕΥΡΙΆΖΟΥΝ ΚΆΘΕ ΚΑΛΕΣΜΈΝΟ ΚΑΙ ΠΏΣ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΦΎΓΕΤΕ. ΔΙΑΒΆΣΤΕ, ΕΜΠΕΔΏΣΤΕ, ΔΡΆΣΤΕ ΑΝΑΛΌΓΩΣ...

Wait, there is no plus one?

ΑΝ ΞΈΡΕΤΕ ΠΩΣ ΚΆΠΟΙΟΣ Ή ΚΆΠΟΙΑ από τους καλεσμένους σας είναι σε σχέση μην τους αρνηθείτε τη δυνατότητα να έρθουν στο γάμο σας μαζί με τον ή την σύντροφό τους, απλά επειδή εσείς δεν θεωρείτε τη σχέση αυτή σοβαρή... Οφείλετε να είστε τυπικοί και να καλείτε πάντα plus one. Μια πρόσκληση χωρίς plus one φέρνει τον καλεσμένο σας σε αμηχανία.

Λάθος venue, λάθος εποχή

ΤΏΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΙΡΌΣ ΑΡΧΊΖΕΙ ΝΑ ΚΡΥΏΝΕΙ σκεφτείτε το διπλά αν πρόκειται να κάνετε έναν outdoor γάμο. Αν βέβαια από μικρή είχατε φανταστεί το γάμο σας σε ένα ξωκλήσι στην εξοχή, κάντε το όνειρό σας πραγματικότητα, αλλά φροντίστε να έχετε διαθέσιμες πασμίνες για να μείνουν ζεστοί οι καλεσμένοι σας. Aλλιώς παντρευτείτε καλοκαίρι! Καλεσμένοι που κρυώνουν = καλεσμένοι που θα φύγουν νωρίς.

Where is the bride?

ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΊΤΑΙ ΠΙΑ ΤΌΣΟ ΧΑΡΙΤΩΜΈΝΟ να «στήσει» η νύφη τον γαμπρό στην εκκλησία αλλά αν είναι κάτι που θέλετε να κάνετε περιοριστείτε στην πεντάλεπτη καθυστέρηση... Ο γαμπρός μπορεί να περιμένει, αλλά ίσως οι καλεσμένοι δεν έχουν την ίδια υπομονή.

Το λάθος sitting plan

Η ώρα της ανθοδέσμης

ΜΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΆΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΈΝΟΥΣ ΣΑΣ σε ένα βαρετό βράδυ! Όλοι πρέπει να κάθονται στο ίδιο τραπέζι με τουλάχιστον δύο, τρεις γνωστούς, αλλιώς η νύχτα θα τους φανεί ατελείωτη και η ανάγκη να κοινωνικοποιηθούν με αγνώστους αβάσταχτη!

ΚΑΛΏΣ Ή’ ΚΑΚΏΣ ΔΕΝ ΝΙΏΘΟΥΝ ΆΝΕΤΑ όλες οι single φίλες της νύφης να στηθούν στο κέντρο της πίστας για να πιάσουν την ανθοδέσμη... Μην ξεχνάτε: δεν απευθύνονται όλα τα έθιμα σε όλες τις καλεσμένες.

Μήπως το ζευγάρι χάθηκε στο δρόμο;

Κάντε τον DJ να σταματήσει να μιλά

ΣΥΝΉΘΩΣ ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΉ οι καλεσμένοι κατευθύνονται προς το venue του πάρτι. Πού πάνε όμως οι νεόνυμφοι; Μένουν πίσω στην εκκλησία για λίγες ακόμη φωτογραφίες και ίσως πάνε στο νέο τους σπίτι για να φρεσκαριστούν... Γιατί λοιπόν καθυστερούν να πάνε τόσο πολύ στο πάρτι τους; Ένα μυστήριο που βασανίζει πάντα τους καλεσμένους! SOS Μην αργήσετε να πάτε στο wedding party, όταν θα φτάσετε οι καλεσμένοι σας θα είναι χαμένοι στο newsfeed του instagram!

Όχι άλλες προπόσεις και ευχές

ΝΑΙ, ΝΑ ΠΟΥΝ ΔΥΟ ΛΌΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΕΥΓΆΡΙ ΟΙ ΚΟΥΜΠΆΡΟΙ, ναι να μιλήσουν και λίγο οι γονείς αλλά enough is enough... Φροντίστε: όσοι θέλουν να σας ευχηθούν δημοσίως πρώτον να είναι νηφάλιοι και δεύτερον να είναι συνοπτικοί.

ΤΟ ΓΑΜΉΛΙΟ ΠΆΡΤΙ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΈΝΑ ΑΠΛΌ ΠΆΡΤΙ και ο DJ πρέπει να το καταλάβει εγκαίρως, δεν χρειάζεται ούτε να μιλά ανάμεσα στα τραγούδια, ούτε να αναλάβει ρόλο παρουσιαστή της βραδιάς.

Μια - σύντομη - στάση σε κάθε τραπέζι

ΚΆΠΟΙΟΙ ΈΧΟΥΝ ΤΑΞΙΔΈΨΕΙ ΑΠΌ ΜΑΚΡΙΆ για να σας τιμήσουν, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να περνάτε από τα τραπέζια, να τσουγκρίζετε ποτήρια και να φωτογραφίζεστε με κάθε καλεσμένο λες και είμαστε στα 90s. Μια πρόποση με το ποτήρι ψηλά, αρκεί! Το tour των ζευγαριών στα τραπέζια που διαρκεί μια ώρα θα καταδικάσει το πάρτι σας μια για πάντα…

41


8rainy

day tips ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΝΎΦΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΎΣΕΙ ΌΤΙ “ΕΊΝΑΙ ΤΎΧΗ ΝΑ ΒΡΈΧΕΙ ΣΤΟ ΓΆΜΟ ΣΟΥ” ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΊ ΜΕ ΑΥΤΌΝ ΠΟΥ ΤΗΣ ΤΟ ΕΊΠΕ! ΥΠΆΡΧΕΙ ΌΜΩΣ ΝΎΦΗ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΉ ΚΑΙ ΈΧΕΙ ΠΡΟΒΛΈΨΕΙ ΚΆΘΕ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΑ!

2

ΕΠΙΛΈΞΤΕ ΧΤΕΝΊΣΜΑΤΑ ΜΕ ΌΓΚΟ Η βροχή πάντα συνοδεύεται από υγρασία και τα μαλλιά σας θα φριζάρουν όση λακ και να βάλετε. Κάτι πιο ανάλαφρο ή ακόμα και ένα ωραίο updo μπορεί να σώσει την κατάσταση. YES I DO TIP Σκεφτείτε και το ενδεχόμενο να φορέσετε πέπλο που σίγουρα θα προστατέψει το χτένισμά σας.

1

ΕΦΟΔΙΑΣΤΕΊΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΝΥΦΙΚΉ ΟΜΠΡΈΛΑ Δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι λευκή, μπορείτε να πρωτοτυπήσετε και να διαλέξετε μια ομπρέλα στο χρωματικό θέμα του γάμου, που θα σας κάνει να μοιάζετε με μοντέλο σε editorial περιοδικού. YES I DO TIP Ακόμα και να μην βρέξει η ομπρέλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην after wedding φωτογράφιση για ένα πιο ρετρό αποτέλεσμα.

#yesIdogr


RAINY DAY TIPS

5 3

Σε περίπτωση που έχετε κανονίσει να κάνετε το πάρτι σας σε ανοιχτό χώρο δείτε από νωρίς τα προγνωστικά για τον καιρό και καλό θα είναι να τοποθετήσετε έγκαιρα τέντες στο χώρο της δεξίωσης. Αν το αφήσετε για τελευταία στιγμή σίγουρα θα σας κοστίσει πολύ πιο ακριβά.

6

ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΊΤΕ ΤΗ ΒΡΟΧΉ! Με βροχερό background μπορείτε να βγάλετε τις πιο ξεχωριστές και ρομαντικές φωτογραφίες. Επίσης, ζητήστε από τον DJ να παίξει τραγούδια σχετικά με τη βροχή, όπως το "It's raining men”.

ΕΠΙΛΈΞΤΕ ΑΔΙΆΒΡΟΧΟ ΜΑΚΙΓΙΆΖ Ζητήστε από τη make up artist σας να σας βάλει αδιάβροχη μάσκαρα και έχετε μαζί σας μαντιλάκια ντεμακιγιάζ σε περίπτωση που λερωθείτε. Εννοείται πως η πούδρα είναι απαραίτητη για να σταθεροποιήσει το μακιγιάζ σας.

7 8

ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΈΝΟΥΣ ΣΑΣ! Αν έχετε φροντίσει για gift bags βάλτε μέσα χαρτομάντηλα ή πετσέτες για να σκουπίσουν τα νερά της βροχής. Επίσης μπορείτε να έχετε αδιάβροχα ή έξτρα ομπρέλες σε ένα καλάθι έξω από την εκκλησία σε περίπτωση ξαφνικής μπόρας.

ΕΠΕΝΔΎΣΤΕ ΣΕ ΈΝΑ ΔΕΎΤΕΡΟ ΚΛΕΙΣΤΌ ΖΕΥΓΆΡΙ ΠΑΠΟΎΤΣΙΑ Σας προτείνουμε να τολμήσετε stylish γαλότσες για funky αποτέλεσμα.

4

ΠΡΟΣΟΧΉ ΣΤΟ ΝΥΦΙΚΌ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΛΈΞΕΤΕ! Οι μακριές ουρές δεν είναι ό,τι πιο βολικό σε περίπτωση βροχής! Προτιμήστε ένα νυφικό που να μπορείτε να το σηκώνετε όταν περπατάτε για να μη λερωθεί από τις λάσπες.

43


από την Ευαγγελία Σιγάλα

ΔΕΊΞΕ ΜΑΣ ΤΟ ΝΥΦΙΚΌ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΎΜΕ ΠΟΙΑ ΕΊΣΑΙ! ΤΟ ΝΥΦΙΚΌ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΠΛΌ ΔΕΊΓΜΑ ΤΟΥ ΓΟΎΣΤΟΥ ΣΑΣ ΑΛΛΆ ΑΠΟΚΑΛΎΠΤΕΙ ΠΟΛΛΆ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌΤΗΤΆΣ ΣΑΣ!

ΜONIQUE LHUILLIER FALL 2015

MONIQUE LHUILLIER FALL 2015

ΝΥΦΙΚΌ TEA LENGTH

ΝΥΦΙΚΌ ΜΊΝΙ

ΝΥΦΙΚΌ BALL GOWN

ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΎΠΤΕΙ ΓΙΑ ΕΣΆΣ

ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΎΠΤΕΙ ΓΙΑ ΕΣΆΣ

ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΎΠΤΕΙ ΓΙΑ ΕΣΆΣ

Έμπνευσή σας είναι η Audrey Hepburn και είδωλό σας δυναμικές και ιδιαίτερες γυναίκες.

Είστε ένα σύγχρονο κορίτσι της πόλης και λατρεύετε την ιδέα να μπορείτε να φορέσετε το νυφικό σας ξανά και ξανά σε μελλοντικές σας εξόδους.

Είστε απελπιστικά ρομαντική, περιμένετε πώς και πώς την στιγμή που ο μέλλων σύζυγός σας θα σας πρωτοαντικρύσει με το υπέροχο νυφικό σας.

ΠΏΣ ΘΑ ΕΊΝΑΙ Ο ΓΆΜΟΣ ΣΑΣ

MONIQUE LHUILLIER FALL 2015 #yesIdogr

ΜARCHESA FALL 2015

Διαχρονικός και κομψός χωρίς να λείπουν οι προσωπικές σας πινελιές, κανείς δεν θα μπορεί να μαντέψει τη χρονολογία του γάμου σας από τις γαμήλιες φωτογραφίες!

ΠΏΣ ΘΑ ΕΊΝΑΙ Ο ΓΆΜΟΣ ΣΑΣ

ΠΏΣ ΘΑ ΕΊΝΑΙ Ο ΓΆΜΟΣ ΣΑΣ

NAEEM KHAN FALL 2015

Απλός, σοφιστικέ και μοντέρνος... ταυτισμένος με το σκηνικό μιας σύγχρονης πόλης.

LA SPOSA FALL 2015

Ροδοπέταλα στον διάδρομο; Φυσικά! Γιατί όχι και μία άμαξα με λευκά άλογα; Είπαμε είστε ρομαντική ψυχή...


PERSONALITY TEST

ΝΥΦΙΚΌ SHEATH

ΝΥΦΙΚΌ ΓΟΡΓΌΝΑ

ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΎΠΤΕΙ ΓΙΑ ΕΣΆΣ

ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΎΠΤΕΙ ΓΙΑ ΕΣΆΣ

Είστε ήρεμη, cool και συγκρατημένη...

Θα μπορούσαμε να σας χαρακτηρίσουμε «Glam girl», ξέρετε τι σας αρέσει και τι θέλετε, έχετε αυτοπεποίθηση και μάλιστα μεταδοτική.

ΠΏΣ ΘΑ ΕΊΝΑΙ Ο ΓΆΜΟΣ ΣΑΣ Ακριβώς επειδή είστε cool και συγκρατημένη ο γάμος σας θα είναι διακριτικά κομψός! Με προσεκτικό προγραμματισμό αλλά χωρίς υπερβολές και άγχος θα καταφέρετε να διοργανώσετε έναν υπέροχο γάμο.

ΠΏΣ ΘΑ ΕΊΝΑΙ Ο ΓΆΜΟΣ ΣΑΣ

REEM ACRA FALL 2015

ΜARCHESA FALL 2015

ΝΥΦΙΚΌ A-LINE

Οι καλεσμένοι θα εντυπωσιαστούν με όλες τις «λαμπερές» λεπτομέρειες με τις οποίες θα εμπλουτίσετε το γάμο σας...

ΝΥΦΙΚΌ ΠΑΝΤΕΛΌΝΙ

ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΎΠΤΕΙ ΓΙΑ ΕΣΆΣ

ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΎΠΤΕΙ ΓΙΑ ΕΣΆΣ

Είστε παραδοσιακή, πάντα προσέχετε την εμφάνισή σας και δεν υποκύπτετε ποτέ σε υπερβολές που αργότερα θα μετανιώσετε.

Έχετε ισχυρή αίσθηση του στιλ και δεν διστάζετε να πάτε ενάντια στις συμβάσεις.

ΠΏΣ ΘΑ ΕΊΝΑΙ Ο ΓΆΜΟΣ ΣΑΣ

ΠΏΣ ΘΑ ΕΊΝΑΙ Ο ΓΆΜΟΣ ΣΑΣ Eχετε επιλέξει έναν γάμο all time classic. Λευκές λεπτομέρειες, πέπλο και τριαντάφυλλα.

ELIE BY ELIE SAAB FALL 2015

PRONOVIAS FALL 2015

Προσωπική δική σας υπόθεση! Πιθανό να επιλέξετε τον πολιτικό γάμο και στη συνέχεια ένα funky δείπνο με καλεσμένους μόνο στενούς συγγενείς και φίλους. 45


Our

True Story ΑΝΔΡΈΑΣ

ΑΛΕΞΊΑ

ΣΕ ΚΆΘΕ ΤΕΎΧΟΣ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΊΑ, ΈΝΑ TRUE STORY ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΊΞΟΥΜΕ ΠΩΣ ΌΤΑΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΓΆΠΗ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΜΌΝΟ ΥΠΈΡΟΧΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ! ΣΤΕΊΛΕ ΜΑΣ ΤΟ STORY ΣΑΣ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ ΣΤΟ info@yes-i-do.gr

CREDITS Style | Chabby Chic / Polka Dot Wedding Colors | Mint-Peach-Gold Wedding Planninig | I Wish Chic Events Photography | White Frame Cinematography | Eclipse Productions Wedding Entertainment | Showtime Wedding Dress | Jennifers Shoes | Lemisios Makeup | Gina Andriopoulou Ιnvitation-Mπομπονιέρες | I Wish Chic Events με την βοήθεια της νύφης και του φίλου της Φραγκούλη! Groom’s Attire | Kourlas Στέφανα | Anna Kolozi Koσμήματα | της γιαγιάς Καίτης, μεγάλης κοσμηματοπώλης εποχής ’60-’70! Photobooth | αναπαλαιωμένη καρέκλα, προίκα από την γιαγιά Κατίνα! Catering | Δειπνοσοφιστήριον Cake | Bakeworks Αμυγδαλωτά | Zairis - Andros Rentals | Zazoo #yesIdogr


OUR TRUE STORY

47


EgyptianHoneymoon Η ΜΑΡΊΑ ΚΌΦΟΥ, Η ΑΓΑΠΗΜΈΝΗ ΜΑΣ TRAVELSTORIESFROMYWORLD, ΠΉΓΕ ΣΤΗΝ ΑΊΓΥΠΤΟ, ΕΊΔΕ, ΔΟΚΊΜΑΣΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΊΝΕΙ!

Μπλε νερά να βρέχουν τα πόδια σας, ψάρια σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου να περνούν από μπροστά σας, ρομαντικό δείπνο για δύο και βόλτα στην έρημο με καμήλες, την ώρα που ο ήλιος δύει ανάμεσα στους φοίνικες και εσείς πιασμένοι χέρι χέρι περπατάτε στην παραλία πίνοντας ένα δροσερό ποτό. Όχι, δεν είναι κάποιο όνειρο αλλά οι στιγμές που θα ζήσετε αν επιλέξετε την Αίγυπτο ως προορισμό για το επόμενο ρομαντικό σας ταξίδι. Ένα μέρος που συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο θάλασσα, έρημο, χαλάρωση αλλά και ιστορία.

#yesIdogr

ΞΕΚΙΝΏΝΤΑΣ ΜΕ ΒΑΣΙΚΌ ΠΡΟΟΡΙΣΜΌ την περιοχή Sharm El Sheikh –ένα τροπικό παράδεισο και γνωστό θέρετρο της Ερυθράς Θάλασσας, και επιλέγοντας ως βάση σας ένα από τα πολλά παραλιακά, πολυτελή ξενοδοχεία της Naama Bay θα περάσετε τις πρώτες ημέρες της παραμονής σας στην Αίγυπτο, χαλαρώνοντας, κάνοντας μασάζ, δοκιμάζοντας τοπικά εδέσματα και βουτώντας στα καταγάλανα νερά. Το συγκεκριμένο μέρος είναι ιδανικό για να μυηθείτε στον κόσμο των καταδύσεων και να περάσετε ώρες χαζεύοντας ύφαλους και κοράλλια. Αν πάλι δεν θέλετε να είστε μόνο στη θάλασσα μπορείτε να περάσετε μια ολόκληρη ημέρα στην έρημο με μεταφορικό μέσο είτε ένα jeep, είτε ένα ζευγάρι καμήλες οι οποίες θα σας οδηγήσουν σε μια πραγ-

ματική όαση. Θα απολαύσετε ένα δείπνο κάτω από τα αστέρια υπό τους ήχους τοπικών μουσικών οργάνων που θα σας κάνουν να νομίσετε πως βρίσκεστε σε κάποια άλλη εποχή. Από το Sharm el Sheikh μπορείτε βέβαια, να οργανώσετε διήμερη εκδρομή στο Κάιρο. Εξερευνήστε τα στενάκια τη πόλης, περιπλανηθείτε στα μαγαζιά της αγοράς του Αλ Χαλίλι και αγοράστε χρωματιστά μαντήλια για να σας προστατέψουν από τη σκόνη και την άμμο της ερήμου ενώ θα βγάζετε φωτογραφίες μπροστά από τις πυραμίδες και την επιβλητική Σφίγγα της Γκίζας. Αν θέλετε το συγκεκριμένο ταξίδι να σας μείνει πραγματικά αξέχαστο, τότε πρέπει να προσθέσετε στη λίστα σας τη μονοήμερη κρουαζιέρα στο Νείλο.


EGYPTIAN HONEYMOON

ΓΙΑΤΊ ΝΑ ΠΆΤΕ ΣΤΟ SHARM EL SHEIKH

Yes I Do TIPS

Εφόσον έχετε στη διάθεσή σας περισσότερες από 7 ημέρες, όσο και να θέλετε να χαλαρώσετε, μη μείνετε μόνο σε ένα μέρος. Κλείστε τα εισιτήριά σας (εσωτερική πτήση) και για την περιοχή Hurghada.

Γιατί θα συνδυάσετε χαλάρωση, πολυτέλεια, θαλάσσια σπορ και βόλτες στην έρημο. Και όλα αυτά σε απίστευτα προσιτές τιμές! Είναι το ιδανικό μέρος για το πρώτο σας ταξίδι εκτός Ευρώπης γιατί συνδυάζει μοναδικά νερά, βραδινή διασκέδαση, ασφάλεια (το Sharm είναι ένα μέρος που δημιουργήθηκε για τον τουρίστα) και παράλληλα σε λίγες ώρες έχετε τη δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με Βεδουίνους, να περιπλανηθείτε στην έρημο, να κάνετε κρουαζιέρα στο Νείλο και να περάσετε τη μέρα σας περπατώντας ανάμεσα στις πυραμίδες, φωτογραφίζοντας την περίφημη Μεγάλη Σφίγγα της Γκίζας.

ΠΏΣ ΝΑ ΠΆΤΕ

Με πτήση της Aegean Airlines με ενδιάμεση στάση το Κάιρο. Εναλλακτικά μπορείτε να πετάξετε για Κάιρο, να μείνετε 2 ημέρες εκεί και να πάρετε ιδιωτικό λεωφορείο για Sharm El Sheikh.

ΠΌΤΕ ΝΑ ΠΆΤΕ

Η καλύτερη εποχή είναι το φθινόπωρο! Στην Ελλάδα μόλις έχουν αρχίσει τα πρωτοβρόχια και εσείς φεύγετε για να ζήσετε το καλοκαίρι σας. Ήλιος, θάλασσα, μασάζ, ζέστη και το άλλο σας μισό.

Για snorkeling μη μείνετε μόνο στο Naama Bay αλλά κάντε μια μονοήμερη εκδρομή στο Ras Muhammad National Park. Με 250 διαφορετικούς κοραλλιογενείς ύφαλους και 1000 είδη ψαριών θα ζήσετε μια μαγική εμπειρία κάτω από το νερό!

ΠΟΎ ΝΑ ΜΕΊΝΕΤΕ

Οι επιλογές είναι πολλές! Εμείς διαλέξαμε το Helnan Marina Sharm Hotel (4 stars), καθώς το σημείο που βρίσκεται είναι πολύ κεντρικό και παράλληλα δίπλα στη θάλασσα. Έτσι για τις μετακινήσεις μας στην πόλη δεν θα χρειαστείτε ταξί. Εναλλακτικά μπορείτε να μείνετε στο Hilton Sharm El Sheikh Fayrouz Resort με το μοναδικό spa center, όπου το μασάζ είναι κάτι που δεν πρέπει να παραλείψετε σε καμία περίπτωση! Μια ακόμη ενδιαφέρουσα πρόταση είναι η διαμονή σε σκάφος! Σας προτείνουμε το Carlton Fleet ή το Etoiles Yacht.

Πριν μπείτε στο ταξί, διαπραγματευτείτε το ποσό που θέλετε να πληρώσετε για τη διαδρομή που θα κάνετε. Επαναλαμβάνουμε, πριν μπείτε! Να δοκιμάσετε koshari (κάτι σαν το δικό μας φακόριζο) και φυσικά γλυκό konafa και Lokmet el kadi (λουκουμάδες αιγυπτιακοί). Πριν πάρετε το δρόμο για το αεροδρόμιο επιδιώξτε τις 2 τελευταίες ημέρες να προγραμματίσετε και μια επίσκεψη στο όρος Σινά αλλά και στο ορθόδοξο μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης τα οποία βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το Naama Bay.

49


website

www.yes-i-do.gr

email

info@yes-i-do.gr

facebook

yesIdogr

instagram yesidogr

twitter

yesidogr

pinterest

yesidogr


ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΜΠΟΥΡΗ

Our Cover Girl

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΜΠΟΥΡΗ

51


στη Μυρτώ Κάζη

ΠΑΝΤΡΕΎΤΗΚΕ ΤΟΝ ΆΝΤΡΑ ΤΗΣ ΖΩΉΣ ΤΗΣ ΣΕ ΈΝΑΝ ΓΆΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΘΥΜΌΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΙΡΌ. ΔΗΜΙΟΎΡΓΗΣΕ ΜΙΑ ΟΝΕΙΡΕΜΈΝΗ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΌΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΆΝΤΡΑ ΤΗΣ ΖΟΥΝ ΈΝΑ ΠΑΡΑΜΎΘΙ. ΌΠΟΤΕ ΤΗΣ ΜΙΛΆΣ, ΕΊΝΑΙ ΠΆΝΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΉ ΚΑΙ ΑΙΣΙΌΔΟΞΗ ΚΑΙ ΣΊΓΟΥΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΊΖΕΙ ΤΟ ΕΠΌΜΕΝΟ ΤΗΣ ΒΉΜΑ. ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΈΡΑ Ή’ ΣΤΗ ΖΩΉ ΤΗΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΏΦΥΛΛΌ ΜΑΣ, ΘΈΛΑΜΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΊΚΑ ΔΥΝΑΜΙΚΉ, ΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΈΝΗ ΣΎΖΥΓΟ, ΜΙΑ ΤΡΥΦΕΡΉ ΜΑΜΆ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΣΑΜΕ ΆΡΑΓΕ, ΝΑ ΒΡΟΎΜΕ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΑΠΌ ΤΗ ΔΈΣΠΟΙΝΑ ΚΑΜΠΟΎΡΗ; ΔΕΝ ΝΟΜΊΖΩ.. ΉΣΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΌ ΤΙΣ ΠΙΟ ΌΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΕΣ ΝΎΦΕΣ ΠΟΥ ΈΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΠΟΤΈ! ΑΝΑΠΟΛΕΊΣ ΕΚΕΊΝΗ ΤΗ ΜΈΡΑ; Ναι πολύ! Είχαμε περάσει τόσο όμορφα που έχω σκεφτεί να κάνουμε ένα reunion του χρόνου στο νησί με όλους τους φίλους μας που είχαν έρθει στο γάμο μας. Ήταν μία μοναδική μέρα που δεν θα την ξεχάσω ποτέ!

ΑΝ ΕΊΧΕΣ ΈΝΑ ΜΑΓΙΚΌ ΡΑΒΔΆΚΙ ΤΙ ΘΑ ΆΛΛΑΖΕΣ ΤΗ ΜΕΓΆΛΗ ΜΈΡΑ; ΜΕΤΆΝΙΩΣΕΣ ΓΙΑ ΚΆΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΚΑΝΕΣ; Το μόνο που σκέφτομαι ότι μπορεί να άλλαζα είναι το χρώμα των μαλλιών μου. Θα τα ήθελα ένα ή δύο τόνους πιο ανοιχτά, όπως είναι τώρα για παράδειγμα. Σκέψου ότι το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι αυτό. Όλα τα υπόλοιπα ήταν καλύτερα απ’ όσο φανταζόμουν!

ΤΙ ΘΥΜΆΣΑΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΊΑ ΤΟΥ ΓΆΜΟΥ ΣΟΥ; Τις πρόβες στο ατελιέ των Μελή και Λάσκου. Κάθε μας συνάντηση ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την κούραση της ημέρας! Γελούσαμε, κάναμε πλάκες, βγάζαμε φωτογραφίες! Τι ωραίες στιγμές!

ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΌ ΕΚΕΊΝΗ ΤΗΝ ΗΜΈΡΑ; CREDITS Photos Άγγελος Μπαφατάκης Make up Κωνσταντίνα Μιχοπάνου Hairstyle Ξένια Καπιζώνη Location Πύργος Πετρέζα Η Δέσποινα φοράει total outfits Nidodileda. Το στεφάνι της Δέσποινας είναι custom made στεφανάκι με λευκά τριαντάφυλλα από την Jasmine by Georgina. H κούνια και το set up των φωτογραφίσεων είναι μια δημιουργία της Πέγκυς Σιμιτζή (www.iwishchicevents. com) με τη βοήθεια της “Chloro Filli” (chlorofilli.gr) #yesIdogr

Θυμάμαι τα βουρκωμένα μάτια του μπαμπά μου τη στιγμή που με συνόδευε με τη βαρκούλα στο εκκλησάκι και την προσπάθειά μου να μην κλάψω κι εγώ… Θυμάμαι πολλούς ανθρώπους που ούτε καν γνώριζα να με περιμένουν κάτω από το δωμάτιο για να με δουν νύφη, να μου ευχηθούν και να με χειροκροτήσουν. Στο λέω και πάλι ανατριχιάζω από την αγάπη που μου έδωσαν απλόχερα οι κάτοικοι της Κύθνου.

ΤΟ ΕΠΌΜΕΝΟ ΠΡΩΊ ΌΤΑΝ ΆΝΟΙΞΕΣ ΤΑ ΜΆΤΙΑ ΣΟΥ, ΘΥΜΆΣΑΙ ΠΟΙΑ ΉΤΑΝ Η ΠΡΏΤΗ ΣΟΥ ΣΚΈΨΗ; Να φάμε γρήγορα πρωινό για να πάμε για μπάνιο με τους φίλους μας! Ήταν σαν πενταήμερη!

Θυμάμαι τα βουρκωμένα μάτια του μπαμπά μου τη στιγμή που με συνόδευε με τη βαρκούλα στο εκκλησάκι και την προσπάθειά μου να μην κλάψω κι εγώ…


ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΜΠΟΥΡΗ

ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΟΎΛΕΥΕΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΊΚΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΆΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΊ ΦΈΤΟΣ;

Να μην αγχωθεί με τις προετοιμασίες και να ευχαριστηθεί το γάμο της. Αυτή η μέρα δε θα ξαναγυρίσει!

ΥΠΆΡΧΕΙ ΆΡΑΓΕ ΜΥΣΤΙΚΌ ΓΙΑ ΈΝΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΈΝΟ ΓΆΜΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΗ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ;

Σεβασμός, κατανόηση, επικοινωνία και πραγματική αγάπη που ξεκίνησε από έναν δυνατό και αυθεντικό έρωτα. Αυτό δε μπορεί να στο πάρει κανείς!

ΠΏΣ ΜΠΟΡΕΊ ΜΙΑ ΓΥΝΑΊΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΆΣΕΙ ΤΟ ΡΌΛΟ ΤΗΣ ΣΥΖΎΓΟΥ, ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΊΟ ΤΟΥ ΡΌΛΟΥ ΤΗΣ ΜΑΜΆΣ;

Χμ… Καλή ερώτηση. Συμβαίνει σε όλες τους πρώτους μήνες της μητρότητας. Έχει φροντίσει η φύση γι’ αυτό. Όλο το ενδιαφέρον της μαμάς συγκεντρώνεται στο μικρό της θαυματάκι! Αν ο άντρας έχει κατανόηση και υπομονή όλα θα επανέλθουν στα φυσιολογικά μετά από λίγο καιρό!

Let’s play a game! Ο ΤΈΛΕΙΟΣ ΓΆΜΟΣ ΕΊΝΑΙ: Ο

δικός μου!

ΤΟ “Σ’ΑΓΑΠΏ” ΣΗΜΑΊΝΕΙ:

Θέλω να γεράσω μαζί σου. ΈΝΑ ΑΚΌΜΑ ΤΑΞΊΔΙ ΤΟΥ ΜΈΛΙΤΟΣ ΘΑ ΉΤΑΝ ΣΤΟ: Bora Bora.

Αυτό που μόλις το φορέσεις θα ουρλιάξεις από χαρά!

ΤΟ ΠΙΟ ΥΠΈΡΟΧΟ ΝΥΦΙΚΌ ΕΊΝΑΙ:

ΤΟ WORST CASE SCENARIO ΣΕ ΈΝΑΝ ΓΆΜΟ ΕΊΝΑΙ ΝΑ: Παρατήσει ο γαμπρός τη νύφη

στην εκκλησία.

ΈΡΩΤΑΣ ΕΊΝΑΙ:

Το πιο σημαντικό ξεκίνημα μιας σχέσης.

ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΕΊΝΑΙ:

Τα πάντα!

ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΈΝΟ ΣΟΥ ΜΈΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΕΊΝΑΙ:

Ένα μικρό χωριουδάκι στην Πελοπόννησο. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ:

Ένα απομονωμένο παραθαλάσσιο χωριό στο νησί Similan στην Ταϋλάνδη. ΤΟ ΡΟΎΧΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΊΖΕΣΑΙ ΠΟΤΈ:

Τα αέρινα maxi boho φορέματα.

Η ΦΡΆΣΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ:

Έλα ρε φίλε!

ΌΤΑΝ ΚΛΕΊΝΕΙΣ ΤΑ ΜΆΤΙΑ ΣΟΥ ΣΚΈΦΤΕΣΑΙ:

Αυτούς που αγαπώ!

ΣΕ 10 ΧΡΌΝΙΑ ΘΑ: Έχω μεγαλώσει την οικογένειά μου και θα έχουμε μετακομίσει σε ένα μεγαλύτερο σπίτι για να χωράμε όλοι!

53


Η γυναίκα είναι ένα σπουδαίο πλάσμα που αν βρει την αγάπη δεν μπορεί κανείς να την νικήσει!

#yesIdogr


ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΜΠΟΥΡΗ

Ο ΤΈΛΕΙΟΣ ΓΑΜΠΡΌΣ ΠΏΣ ΕΊΝΑΙ;

Yes I do

Cool, ηλιοκαμένος και μπαμπάς! Σαν τον άντρα μου! (Υ.Γ: Είναι απίστευτη ευλογία να παρευρίσκεται το παιδί σου στο γάμο σου!)

No I Don’t

Έχει ως πρώτη του προτεραιότητα την ευτυχία της οικογένειάς του, έχει ήθος, είναι στήριγμα για τη γυναίκα του και τα παιδιά του, είναι πιστός και προστατευτικός, έχει οράματα, είναι αυτοδημιούργητος και δεν παραβιάζει ποτέ τις αξίες του.

Σε ένα σοκολατένιο γλυκό!

ΚΑΙ ΠΏΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΤΈΛΕΙΟΣ ΆΝΤΡΑΣ;

Σε οτιδήποτε τοξικό που μπορεί να διαταράξει την εσωτερική μου γαλήνη!

ΠΏΣ ΚΑΤΑΦΈΡΝΕΙΣ ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΣΕ ΌΛΑ ΚΑΛΉ; ΥΠΆΡΧΕΙ ΆΡΑΓΕ ΈΝΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ ΜΥΣΤΙΚΌ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΈΝΗ ΓΥΝΑΊΚΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΟΎΣ ΡΌΛΟΥΣ;

Έχω αποτύχει πολλές φορές, απλώς δουλεύω πολύ με τον εαυτό μου και προσπαθώ να μην επαναλαμβάνω τα λάθη μου. Καμία γυναίκα δεν είναι τέλεια. Όμως η φύση μας είναι αυτή που μας δίνει τη δυνατότητα να είμαστε μέσα σε όλα, αποτελεσματικές και δυναμικές. Η γυναίκα είναι ένα σπουδαίο πλάσμα που αν βρει την αγάπη δεν μπορεί κανείς να την νικήσει!

ΣΕ ΔΎΟ ΣΕΙΡΈΣ ΠΏΣ ΕΊΝΑΙ ΤΟ 24ΩΡΌ ΣΟΥ;

Σε δύο μόνο;;; Είστε άκαρδοι εκεί στο Yes I do! Ξεκινάω λοιπόν: Ετοιμάζω τη μικρή μου για τον παιδικό, πάω στο γραφείο, την παίρνω το απόγευμα και ξεκινάμε για ενόργανη, μπαλέτο, κολυμβητήριο και αγγλικά ανάλογα με τις μέρες (όλα δικές της επιλογές). Επιστρέφω σπίτι, κάνω γυμναστική, μαγειρεύω, καθαρίζω, κοιμάμαι! Χα…. Θα ήθελα να ήταν περισσότερες οι ώρες της ημέρας!

ΑΝ ΓΥΡΝΟΎΣΕΣ ΤΟ ΧΡΌΝΟ ΠΊΣΩ ΚΑΙ ΣΕ ΈΒΛΕΠΕΣ ΜΑΘΉΤΡΙΑ ΤΗΣ 3ΗΣ ΛΥΚΕΊΟΥ, ΤΙ ΘΑ ΈΛΕΓΕΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΣΟΥ; Βρε γλυκούλα μου τι σκεφτόσουν όταν έκοψες αυτή την τραγική φράτζα;

ΤΙ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΊΣ ΠΟΤΈ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ; Την κακεντρέχεια, την κακή πρόθεση.

ΑΝ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΆΨΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΣΟΥ ΜΕ 3 ΛΈΞΕΙΣ…

Μα τι βασανιστήρια είναι αυτά που μου κάνετε; Ενθουσιώδης, ενοχική, δουλευταρού.

ΆΝΤΕ, ΒΆΛΕ ΚΑΙ ΆΛΛΗ ΜΊΑ: Καλή φίλη.

ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΊΑ ΣΥΜΒΟΥΛΉ ΠΟΥ ΔΊΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΌΡΗ ΣΟΥ;

Να μην κάνει ποτέ στους άλλους αυτά που δε θέλει να της κάνουν, να χαρίζει να προσφέρει, να βοηθά ανθρώπους που έχουν ανάγκη, να σέβεται και να προστατεύει τα ζώα, να μην τα παρατάει στην πρώτη δυσκολία και να αγωνίζεται για τα ιδανικά της, να είναι τίμια και δίκαιη. Να είναι ένας καλός άνθρωπος. Αυτό προσεύχομαι! ΤΟ MAKE UP ΤΗΣ ΔΈΣΠΟΙΝΑΣ ΈΓΙΝΕ ΜΕ ΠΡΟΪΌΝΤΑ MAC Κρέμα προσώπου: Mac Mineralise Charged Water Face & Body Lotion Make up: Studio Sculpt SPF Foundation NW25 Πούδρα: Mineralize Natural Powder Foundation Concealer: NW 25 Studio Finish Μολύβι ματιών: Coffee Eye Pencil Σκιές: Embark & Espresso Eyeliner: Blacktrack Fluidline Μολύβι χειλιών: In Anticipation Lip Gloss: Mac Dazzleglass Κραγιόν: Cremesheen Creme Cup

ΦΈΤΟΣ ΘΑ ΕΊΣΑΙ;

Στο Mothersblog.gr. Αυτό μου φτάνει και περισσεύει!

facebook despoina.kampouri instagram despinakampouri twitter dkampouri 55


YES

WE ASKED THEM

MORE

THEY SAID

5 already married guys are talking about marriage ΒΟΎΡΟΣ ΑΝΔΡΈΑΣ ΜΙΣΑΗΛΊΔΗΣ XAVIER ΜΠΊΘΑΣ ΤΆΣΟΣ ΣΟΦΙΑΝΌΣ ΣΤΈΛΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΎΛΗΣ ΣΤΑΎΡΟΣ

Photos: Άγγελος Μπαφατάκης w Grooming: Κωνσταντίνα Μιχοπάνου | Σαββίνα Σκεπετάρη Hairstyle: Ξένια Καπιζιώνη w Location: Πύργος Πετρέζα


5 MARRIED GUYS ARE TALKING

ΒΟΎΡΟΣ ΑΝΔΡΈΑΣ ΣΎΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ

ΠΌΣΑ ΧΡΌΝΙΑ ΕΊΣΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΈΝΟΣ; 7 ΑΛΉΘΕΙΑ, ΠΌΤΕ ΣΚΈΦΤΗΚΕΣ ΠΡΏΤΗ ΦΟΡΆ ΌΤΙ - ΌΝΤΩΣ- ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΊΣ; Όταν συνειδητοποίησα ότι με άντεχε επί τρία συναπτά έτη. Η ΠΙΟ ΑΜΉΧΑΝΗ ΣΤΙΓΜΉ ΤΗ ΜΈΡΑ ΤΟΥ ΓΆΜΟΥ ΣΟΥ ΉΤΑΝ: Περιμένοντας τη νύφη στην εκκλησία. ΑΝ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΆΨΕΙΣ ΣΤΟ ΓΙΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΈΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΓΆΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΈΛΕΓΕΣ; Γάμος είναι να αποφασίζεις να κάνεις ένα ταξίδι με παρέα αντί να το κάνεις μόνος σου. Δεν έχεις πάντα την ελευθερία να πας όπου θες και να κάνεις ό,τι θες αλλα ό,τι χάνεις σε ελευθερία το κερδίζεις πολλαπλά σε αγάπη και εμπειρίες. Ο ΓΆΜΟΣ ΓΙΑ ΣΈΝΑ ΜΕ 3 ΛΈΞΕΙΣ ΕΊΝΑΙ: Αγάπη, σεβασμός, επιθυμία. ΥΠΆΡΧΕΙ ΜΥΣΤΙΚΌ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΆ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΎ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΉΣΕΙ ΈΝΑΣ ΓΆΜΟΣ ΣΤΟ ΧΡΌΝΟ; Zen & Meditation. Η ΠΙΟ ΥΠΈΡΟΧΗ ΣΤΙΓΜΉ ΠΟΥ ΈΧΕΙΣ ΖΉΣΕΙ ΌΝΤΑΣ ΠΑΝΤΡΕΜΈΝΟΣ ΕΊΝΑΙ ΌΤΑΝ: Η γέννηση του γιου μας και όλες οι επόμενες. ΤΙ ΔΕΝ ΈΧΕΙΣ ΠΕΙ ΠΟΤΈ ΣΤΗ ΓΥΝΑΊΚΑ ΣΟΥ; Σιγά μην σας πω.

Κοστούμι Bespoke Athens Παπούτσια Hogan, Hogan Boutique 57


ΜΙΣΑΗΛΊΔΗΣ XAVIER ΙΔΙΟΚΤΉΤΗΣ HOLY SPIRIT COCKTAIL CAR ΠΌΣΑ ΧΡΌΝΙΑ ΕΊΣΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΈΝΟΣ; 1 ΑΛΉΘΕΙΑ, ΠΌΤΕ ΣΚΈΦΤΗΚΕΣ ΠΡΏΤΗ ΦΟΡΆ ΌΤΙ - ΌΝΤΩΣ- ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΊΣ; Όταν έβαλα στο ψυγείο το μονόπετρο για να κάνω πρόταση στη γυναίκα μου. Η ΠΙΟ ΑΜΉΧΑΝΗ ΣΤΙΓΜΉ ΤΗ ΜΈΡΑ ΤΟΥ ΓΆΜΟΥ ΣΟΥ ΉΤΑΝ: Όταν ο ιερέας άρχισε να ψέλνει το μισό Ευαγγέλιο στα γαλλικά. Είχε την ίδια καταγωγή με εμένα. ΑΝ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΆΨΕΙΣ ΣΤΟ ΓΙΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΈΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΓΆΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΈΛΕΓΕΣ; Θα του έλεγα ότι είναι ο λόγος που υπάρχει...Θα καταλάβει... Ο ΓΆΜΟΣ ΓΙΑ ΣΈΝΑ ΜΕ 3 ΛΈΞΕΙΣ ΕΊΝΑΙ: Κολλητός-Προσπάθεια-Έρωτας ΥΠΆΡΧΕΙ ΜΥΣΤΙΚΌ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΆ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΎ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΉΣΕΙ ΈΝΑΣ ΓΆΜΟΣ ΣΤΟ ΧΡΌΝΟ; Μυστικό όχι δεν υπάρχει. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να είσαι ερωτευμένος. Τα υπόλοιπα έρχονται. Η ΠΙΟ ΥΠΈΡΟΧΗ ΣΤΙΓΜΉ ΠΟΥ ΈΧΕΙΣ ΖΉΣΕΙ ΌΝΤΑΣ ΠΑΝΤΡΕΜΈΝΟΣ ΕΊΝΑΙ ΌΤΑΝ: Όταν κάναμε τατουάζ τις βέρες μας. ΤΙ ΔΕΝ ΈΧΕΙΣ ΠΕΙ ΠΟΤΈ ΣΤΗ ΓΥΝΑΊΚΑ ΣΟΥ; Βαρέθηκα...

Κοστούμι Dimitris Petrou Παπούτσια Desert shoes Migato #yesIdogr


5 MARRIED GUYS ARE TALKING

ΜΠΊΘΑΣ ΤΆΣΟΣ

INTERNET & NEW MEDIA DIRECTOR @ DEMCO GROUP OF COMPANIES ΠΌΣΑ ΧΡΌΝΙΑ ΕΊΣΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΈΝΟΣ; 1 ΑΛΉΘΕΙΑ, ΠΌΤΕ ΣΚΈΦΤΗΚΕΣ ΠΡΏΤΗ ΦΟΡΆ ΌΤΙ - ΌΝΤΩΣ- ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΊΣ; Την πρώτη μέρα που τη γνώρισα. Χωρίς καμία αμφιβολία... Η ΠΙΟ ΑΜΉΧΑΝΗ ΣΤΙΓΜΉ ΤΗ ΜΈΡΑ ΤΟΥ ΓΆΜΟΥ ΣΟΥ ΉΤΑΝ: Όταν συνειδητοποίησα πως δεν πρόκειται να συνέλθω από τα υποβρύχια της προηγούμενης βραδιάς. ΑΝ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΆΨΕΙΣ ΣΤΟ ΓΙΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΈΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΓΆΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΈΛΕΓΕΣ; Είναι μια μέρα χαράς και ευτυχίας τόσο για το ζευγάρι όσο και για τους πολύ στενούς φίλους και συγγενείς του ζευγαριού. Είναι το πρώτο βήμα πριν την ολοκλήρωση της λέξης «οικογένεια»! Το επόμενο είσαι εσύ...

Ο ΓΆΜΟΣ ΓΙΑ ΣΈΝΑ ΜΕ 3 ΛΈΞΕΙΣ ΕΊΝΑΙ: Είναι 4 λέξεις για μένα: Οικογένεια, αγάπη, ευτυχία, έρωτας. ΥΠΆΡΧΕΙ ΜΥΣΤΙΚΌ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΆ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΎ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΉΣΕΙ ΈΝΑΣ ΓΆΜΟΣ ΣΤΟ ΧΡΌΝΟ; Φαντάζομαι (όντας παντρεμένος μόνο ένα χρόνο) πως όλα στηρίζονται στην κατανόηση, στην αληθινή αγάπη και στην ειλικρίνεια. Με αυτά τα συστατικά σίγουρα μπορείς να πας μακριά. Η ΠΙΟ ΥΠΈΡΟΧΗ ΣΤΙΓΜΉ ΠΟΥ ΈΧΕΙΣ ΖΉΣΕΙ ΌΝΤΑΣ ΠΑΝΤΡΕΜΈΝΟΣ ΕΊΝΑΙ ΌΤΑΝ: Όταν μου ανακοίνωσε η γυναίκα μου πως είναι έγκυος. Χωρίς δεύτερη σκέψη. ΤΙ ΔΕΝ ΈΧΕΙΣ ΠΕΙ ΠΟΤΈ ΣΤΗ ΓΥΝΑΊΚΑ ΣΟΥ; Όλα τα παραπάνω;

Κοστούμι Sotiris Georgiou Παπούτσια Sneakers Nike, Janoski 59


ΣΟΦΙΑΝΌΣ ΣΤΈΛΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΣ ΠΌΣΑ ΧΡΌΝΙΑ ΕΊΣΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΈΝΟΣ; 3 ΑΛΉΘΕΙΑ, ΠΌΤΕ ΣΚΈΦΤΗΚΕΣ ΠΡΏΤΗ ΦΟΡΆ ΌΤΙ - ΌΝΤΩΣ- ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΊΣ; Όταν πήραμε το αεροπλάνο για τη Βενετία, όπου και παντρευτήκαμε. Η ΠΙΟ ΑΜΉΧΑΝΗ ΣΤΙΓΜΉ ΤΗ ΜΈΡΑ ΤΟΥ ΓΆΜΟΥ ΣΟΥ ΉΤΑΝ: Το βράδυ, μετά τον γάμο ανέβασα 39 πυρετό, κάτι πολύ σπάνιο για μένα. Ευτυχώς το άλλο πρωί ανένηψα πλήρως. ΑΝ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΆΨΕΙΣ ΣΤΟ ΓΙΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΈΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΓΆΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΈΛΕΓΕΣ; Τα καλύτερα. Ο ΓΆΜΟΣ ΓΙΑ ΣΈΝΑ ΜΕ 3 ΛΈΞΕΙΣ ΕΊΝΑΙ: Μαρία. Ανδρέας. Διοχάντη. ΥΠΆΡΧΕΙ ΜΥΣΤΙΚΌ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΆ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΎ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΉΣΕΙ ΈΝΑΣ ΓΆΜΟΣ ΣΤΟ ΧΡΌΝΟ; Όχι. Πρέπει να το θέλουν και να το παλεύουν και οι δύο. Η ΠΙΟ ΥΠΈΡΟΧΗ ΣΤΙΓΜΉ ΠΟΥ ΈΧΕΙΣ ΖΉΣΕΙ ΌΝΤΑΣ ΠΑΝΤΡΕΜΈΝΟΣ ΕΊΝΑΙ ΌΤΑΝ: …επιστρέφοντας ένα βράδυ από το γραφείο με περίμενε στο κρεβάτι μας ένα δώρο, παρότι δεν είχαμε κάποια γιορτή. Το άνοιξα. Ήταν ένα παιδικό μπλουζάκι με στάμπα «I love my dad». Έτσι μου είπε ότι ήταν έγκυος. ΤΙ ΔΕΝ ΈΧΕΙΣ ΠΕΙ ΠΟΤΈ ΣΤΗ ΓΥΝΑΊΚΑ ΣΟΥ; Ότι αυτό που ζούμε είναι πολύ πιο όμορφο από ό,τι είχα ποτέ φανταστεί.

Κοστούμι Κούρλας Παπούτσια Προσωπική συλλογή #yesIdogr


5 MARRIED GUYS ARE TALKING

ΦΡΑΓΚΟΎΛΗΣ ΣΤΑΎΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΊΑΣ - ΙΔΙΟΚΤΉΤΗΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΊΟΥ “ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΌ”

ΠΌΣΑ ΧΡΌΝΙΑ ΕΊΣΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΈΝΟΣ; 6 ΑΛΉΘΕΙΑ, ΠΌΤΕ ΣΚΈΦΤΗΚΕΣ ΠΡΏΤΗ ΦΟΡΆ ΌΤΙ - ΌΝΤΩΣ- ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΊΣ; Ένα μήνα πριν το γάμο, μέχρι τότε ήμουν ορκισμένος εργένης! Η ΠΙΟ ΑΜΉΧΑΝΗ ΣΤΙΓΜΉ ΤΗ ΜΈΡΑ ΤΟΥ ΓΆΜΟΥ ΣΟΥ ΉΤΑΝ: Παραδόξως δεν υπήρξε. Το απόλαυσα από την αρχή μέχρι το τέλος. ΑΝ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΆΨΕΙΣ ΣΤΟ ΓΙΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΈΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΓΆΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΈΛΕΓΕΣ; Θα του έλεγα ότι έχω φτάσει 43 και ακόμα το ψάχνω! Ο ΓΆΜΟΣ ΓΙΑ ΣΈΝΑ ΜΕ 3 ΛΈΞΕΙΣ ΕΊΝΑΙ: Ενσυναίσθηση, αγάπη, φροντίδα. ΥΠΆΡΧΕΙ ΜΥΣΤΙΚΌ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΆ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΎ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΉΣΕΙ ΈΝΑΣ ΓΆΜΟΣ ΣΤΟ ΧΡΌΝΟ; Φυσικά και υπάρχει! Να τα έχει καλά με τον εαυτό του, αυτό είναι το μυστικό για όλες τις σχέσεις. Η ΠΙΟ ΥΠΈΡΟΧΗ ΣΤΙΓΜΉ ΠΟΥ ΈΧΕΙΣ ΖΉΣΕΙ ΌΝΤΑΣ ΠΑΝΤΡΕΜΈΝΟΣ ΕΊΝΑΙ ΌΤΑΝ: Η γυναίκα μου, μου είπε πως είναι έγκυος στο τρίτο μας παιδί. ΤΙ ΔΕΝ ΈΧΕΙΣ ΠΕΙ ΠΟΤΈ ΣΤΗ ΓΥΝΑΊΚΑ ΣΟΥ; Ότι τα βράδια σηκώνομαι κρυφά και τρώω τη merenda της!

Κοστούμι Mi-Ro Παπούτσια Brogues Fratteli Rosseti, Καλογήρου 61


στην Αργυρώ Γιακούμα w Photos: Άγγελος Μπαφατάκης

27 WOODEN ACCESSORIES

ΜΙΑ ΒΌΛΤΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΉ ΕΛΛΆΔΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΊΣΕΙ ΠΩΣ ΟΙ 27 WOODEN ACCESSORIES ΑΠΟΤΕΛΟΎΝ ΈΝΑ EXPANDING TREND. ΆΝΔΡΕΣ ΣΤΟ ΔΡΌΜΟ, ΣΕ ΔΕΞΙΏΣΕΙΣ, ΣΕ EVENTS, ΣΕ ΓΆΜΟΥΣ, ΕΠΙΛΈΓΟΥΝ ΤΑ ΞΎΛΙΝΑ ΠΑΠΙΓΙΌΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ UPGRADE ΣΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥΣ. ΠΑΠΙΓΙΌΝ, ΜΑΝΙΚΕΤΌΚΟΥΜΠΑ, ΡΟΛΌΓΙΑ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΆ ΟΛΑ ΞΥΛΙΝΑ, ΔΙΑ ΧΕΙΡΌΣ ΣΤΑΜΆΤΗ ΝΕΔΙΛΆΚΗ ΚΑΙ ΕΡΜΊΝΑΣ ΚΕΧΑΓΙΆ, ΕΙΣΒΆΛΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΉ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΛΕΊΝΟΥΝ ΤΟ ΜΆΤΙ! ΟΙ ΔΥΌ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΎΡΓΗΣΑΝ ΠΡΏΤΟΙ ΤΑ ΞΎΛΙΝΑ ΠΑΠΙΓΙΌΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΩΣ ΤΟ 50% ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΏΝ ΤΟΥΣ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΓΆΜΟ!

ΓΑΜΠΡΟΣ, ΠΑΠΙΓΙΟΝ & ΤΑΣΕΙΣ

CREDITS Grooming Σταμάτη Κωνσταντίνα Μιχοπάνου Make up Ερμίνας Σαββίνα Σκεπετάρη Hairstyle Ξένια Καπιζιώνη Total outfit Ερμίνας The Little Fabrica Accessories 27 Wooden Accessories Location Πύργος Πετρέζα

“Ενδυματολογικά επιστρέφουμε στο vintage style και αυτό έχει δημιουργήσει την τάση για μια προτίμηση στο παπιγιόν, το οποίο έχει μια αριστοκρατικότητα που παραπέμπει σε παλαιότερες εποχές. Το ξύλινο παπιγιόν, από πέρσι που ξεκινήσαμε τη δημιουργία του, αποτέλεσε από μόνο του μια τάση ανεξαρτήτως εποχής και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Το μόνο που αλλάζει ανάλογα με την εποχή είναι το ύφασμα. Βελούδο, κοτλέ και μάλλινο για το χειμώνα, ποπλίνες και βαμβακερά υφάσματα για το καλοκαίρι”.

e ΟΙ ΓΑΜΠΡΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ...

“Η προτεραιότητα των ζευγαριών είναι η χάραξη της ημερομηνίας του γάμου και τα αρχικά των ονομάτων τους, χωρίς να μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα η χάραξη της αγαπημένης τους πόλης, όπως για παράδειγμα το Παρίσι ή η Ρώμη ή αγαπημένων τους μότο. Πολλοί γαμπροί μάλιστα, επιλέγουν να συνδυάσουν τα δικά τους αξεσουάρ με εκείνα του κουμπάρου ή των παρανύμφων. Εμείς από πλευράς μας προσπαθούμε το αποτέλεσμα να ταιριάζει προσωπικά στο κάθε ζευγάρι και στο ύφος του γάμου του”.

e ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΥΦΕΣ…;

“Ανάλογα με το ύφος του γάμου, θα μπορούσαμε να προτείνουμε αξεσουάρ μαλλιών έως και ξύλινα χειροποίητα κοσμήματα. Ακόμα, για ένα άρτιο αποτέλεσμα μπορούμε να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε ξύλινες χειροποίητες μπομπονιέρες ανάλογα με το ύφος του κάθε γάμου”.

e ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ & ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

“Η διαδικασία δεν διαφέρει πολύ από την προετοιμασία της κατασκευής ενός ξύλινου επίπλου. Εκτός από εξειδικευμένες ενέργειες που γνωρίζουμε όσοι έχουμε ειδικευθεί στο ξύλο, τα υπόλοιπα είναι πάνω κάτω γνωστά. Κοπή, τρίψιμο, βάψιμο, χάραξη -εάν αυτό χρειάζεται- και τοποθέτηση υφάσματος. Η παράδοση γίνεται μέσα σε 3-4 εργάσιμες ημέρες και η αποστολή γίνεται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα ενώ η πληρωμή είναι με αντικαταβολή”. #yesIdogr


27 WOODEN ACCESSORIES

Yes I Do INFO

Ο ΣΤΑΜΆΤΗΣ ΈΧΕΙ ΣΠΟΥΔΆΣΕΙ σχεδιαστής και τεχνολόγος ξύλου ενώ η Ερμίνα έχει πλούσια εμπειρία στο εμπόριο καθώς λειτουργεί κατάστημα στο χώρο της μόδας. Τα είδη ξύλου που χρησιμοποιούν η Ερμίνα και ο Σταμάτης είναι η καρυδιά, το μεράντι, το νυαγκόν, το ιρόκο, το ξύλο δρυός, το πεύκο και το σαπέλι. Πέρα από τα παπιγιόν τα παιδιά έχουν μια ολοκληρωμένη σειρά από μανικετόκουμπα -χαραγμένα ή μη-, όπως και ξύλινες χειροποίητες μπουτονιέρες με πολλούς συνδυασμούς υφασμάτων, ενώ για το 2016 πειραματίζονται με νέα υλικά, επομένως… stay tuned!

Yes I do

Στην αισιοδοξία, την αγάπη, τον έρωτα, την έμπνευση και τη δημιουργία, όπως επίσης και στα όνειρα των νέων ανθρώπων

No I Don’t

Στη μιζέρια

website www.27woodenaccessories.gr facebook 27 Wooden Accessories instagram 27_wooden_accessories 63


από τον Ζήση Ρούμπο

ΤΑ ΕΊΔΗ ΤΩΝ

γαμπρών

ΌΣΟΙ ΛΈΝΕ ΌΤΙ Ο ΓΑΜΠΡΌΣ ΕΊΝΑΙ ΈΝΑΣ ΚΑΙ Η ΝΎΦΗ ΕΊΝΑΙ ΜΊΑ, ΕΊΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΙΣΧΥΡΊΖΟΝΤΑΙ ΌΤΙ ΌΛΑ ΤΑ ΖΏΑ ΕΊΝΑΙ ΑΠΛΆ ΘΗΛΑΣΤΙΚΆ, ΕΡΠΕΤΆ ΚΑΙ ΠΤΗΝΆ. ΚΑΙ ΨΆΡΙΑ. ΚΑΙ ΑΜΦΊΒΙΑ. ΤΕΛΟΣΠΆΝΤΩΝ, ΚΑΤΑΛΆΒΑΤΕ ΤΙ ΘΈΛΩ ΝΑ ΠΩ. ΟΙ ΓΑΜΠΡΟΊ ΚΑΙ ΟΙ ΝΎΦΕΣ ΧΩΡΊΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΊΔΗ, ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΆΚΙΑ. ΘΑ ΣΑΣ ΜΙΛΉΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΊΔΗ ΤΩΝ ΓΑΜΠΡΏΝ ΚΑΙ ΠΏΣ ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΊΖΕΙΣ. ΚΑΙΡΌΣ ΝΑ ΜΆΘΕΤΕ ΤΙ ΕΊΔΟΣ ΕΊΣΤΕ ‘Ή ΠΟΎ ΑΝΉΚΕΤΕ, ΑΝ ΈΧΕΤΕ ΉΔΗ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΊ (ΝΑ ΖΉΣΕΤΕ!).

Ο ΑΘΕΟΣ

Ο ΚΑΡΙΕΡΙΣΤΑΣ

ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΝΌΤΕΡΟ ΔΗΜΑΡΧΕΊΟ της περιοχής σας, κάνει ‘Ό,ΤΙ κάνουν και οι άλλοι γαμπροί. Απλά σας δυσκολεύει τη ζωή γιατί σε αντίθεση με τις εκκλησίες, στα δημαρχεία ΔΕΝ έχουν προβλέψει για το πάρκινγκ. Προσπαθεί να δείχνει casual γιατί σηκώνει τη γροθιά του στο Θεό που δεν υπάρχει και παρ’ όλα αυτά, η μάνα του έχει παραγγείλει μπομπονιέρες με σταυρουδάκια. Στα σκαλιά του δημαρχείου προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του ότι στην ουσία δεν παντρεύεται, ότι τίποτα δεν αλλάζει και κάνει αμήχανο χαβαλέ με τους κολλητούς του, κρατώντας το μπουκέτο που θα δώσει στην νύφη. Παραδίπλα, μπορεί κανείς να παρατηρήσει τους ξενερωμένους γονείς του ζευγαριού που έχουν ντυθεί για την όπερα. Ο άθεος γαμπρός νομίζει ότι κάνει μεγάλη μαγκιά, μέχρι την στιγμή που κάποιος κολλητός του θα του ζητήσει να βαφτίσει το παιδί του. Τον ξεχωρίζεις από την νύφη με το ταγιέρ που χαμογελάει ψεύτικα δίπλα του, ενώ μέσα της κλαίει γοερά.

ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΌΣ ΠΟΥ ΜΕΤΡΆΕΙ 3 PLUS ΓΆΜΟΥΣ. Ο πιο πρόσφατος του έγινε σε κάποιο νησί, με μία νύφη που της ρίχνει πιο πολλά χρόνια από όσα υπάρχει το μετρό στην Αθήνα. Οι δικοί του καλεσμένοι είναι συνήθως συνταξιούχοι πλοιοκτήτες που κάνουν την ίδια ζωή με αυτόν και φοράνε όλοι σαγιονάρες των 600 ευρώ. Ο καριερίστας γαμπρός χαμογελάει στα σκαλιά της εκκλησίας πρώτον, γιατί είναι ψιλομεθυσμένος και δεύτερον, γιατί δεν μπορεί να πιστέψει ότι η μπογιά του περνάει ακόμα. Πολύ σύντομα μετά το μυστήριο, θα ανακαλύψει ότι η μπογιά του είναι τα λεφτά του, θα ξενερώσει και θα ετοιμαστεί για τον επόμενο του γάμο.

CREDITS Photos Άγγελος Μπαφατάκης Grooming Σαββίνα Σκεπετάρη

#yesIdogr

Ο ΤΟΛΜΗΡΟΣ ΠΟΥ Η ΤΌΛΜΗ ΤΟΥ ΞΕΚΊΝΗΣΕ και σταμάτησε στο να ζητήσει από την καλή του να δοκιμάσουν χωρίς. Καλό παιδί, στο μέσο των σπουδών του και χωρίς ούτε μία σταγόνα σάλιο στο όνομά του. Τον ξεχωρίζεις από το ψεύτικο χαμόγελο που έχει καθώς στέκεται στα σκαλιά της εκκλησίας. Δεν είναι δυστυχισμένος. Απλά υπολογίζει τα κεφάλια που θα έρθουν στο τραπέζι, για να ξέρει πόσα θα χρωστάει στους γονείς της νύφης. Φοράει κοστούμι δύο νούμερα μεγαλύτερο που το έχουν πληρώσει και αυτό οι γονείς της νύφης. Μαζί επίσης με το νυφικό, τις μπομπονιέρες και όλα τα υπόλοιπα. Οι γονείς του στέκονται πίσω πίσω σκυθρωποί, μαζί με τους 4 κολλητούς του που δεν μπορούν να σταματήσουν να γελάνε. Συνήθως κάποιος από αυτούς, κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, θα του ψιθυρίσει κάτι που μοιάζει με ‘τώρα τηγάνισες’.

THE ONE TO RULE THEM ALL ΕΊΝΑΙ ΑΝΥΠΌΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΆΕΙ ΧΑΡΟΎΜΕΝΑ. Μιλάει σε όλους, δεν τον νοιάζουν τα ρούχα του ή αν τον λέρωσε η θεία με κραγιόν. Περιμένει τη νύφη και λέει αστεία, δίπλα του καλοί φίλοι, χαρούμενες φάτσες, χαρούμενα τα πάντα, μέχρι και οι random περαστικοί στο βάθος του φαίνονται χαρούμενοι. Η ανθοδέσμη στα χέρια του είναι από λουλούδια στο αγαπημένο χρώμα της γυναίκας του. Όχι μέλλουσας, όχι. Την έχει παντρευτεί από καιρό, απλά εκείνη δεν το ξέρει. Είναι κομψός όχι γιατί φοράει ακριβά ρούχα αλλά γιατί κανείς δεν προσέχει τα ρούχα του. Τα μάτια του κλέβουν την παράσταση, είναι μεγάλα, ρουφάνε τα πάντα, ψάχνουν. Γλεντάει τη στιγμή σαν άνθρωπος και αυτός ο γάμος είναι γι’ αυτόν το ύστατο γλέντι. Κι έρχεται η νύφη με το αμάξι. Εκεί θα τον δεις να παγώνει. Όχι από σοκ. Απλά σταθεροποιεί την εσωτερική του κάμερα για να καταγράψει καλύτερα, ο αέρας μυρίζει λιβάνι και αρώματα ανθρώπων και κερί. Είναι ερωτευμένος και η νύφη το ίδιο και αυτή η μικρή απόσταση μέχρι να συναντηθούν μοιάζει χιλιόμετρα. Στην τελετή θα τον δεις να γυρίζει και να χαζεύει την γυναίκα του. Χαμογελάνε και οι δύο χαζά και μετά σοβαρεύουν. Κοιτάζει τα εικονίσματα, ακούει τα λόγια, σκέφτεται αυτούς που λείπουν και είναι σίγουρος ότι η ευτυχία του τους φτάνει εκεί που βρίσκονται. Στο γλέντι θα τον δεις να χορεύει ασταμάτητα, να ιδρώνει, να γελάει και να μην ξεκολλάει από τη νύφη του. Και κάποια στιγμή μέσα στον θόρυβο, θα ψιθυρίσει μεθυσμένα στο αυτί της: «Θα ‘θελα να γύριζα τον χρόνο πίσω, να τα ξαναζούσαμε όλα απ’ την αρχή».


ΤΑ ΕΊΔΗ ΤΩΝ ΓΑΜΠΡΩΝ

Ο ΕΝΣΤΟΛΟΣ Ο ΓΑΜΠΡΌΣ ΠΟΥ ΌΛΟΙ ΘΑ ΘΈΛΑΜΕ ΝΑ ΕΊΜΑΣΤΕ. Αν ήμασταν ο Τομ Κρουζ στο ‘A few good men’. Όντας στρατιωτικής ή αντίστοιχης ένστολης προέλευσης, ο συγκεκριμένος γαμπρός είναι ο μοναδικός που μπορεί να κλέψει την παράσταση από τη νύφη. Είναι ο γαμπρός που όλες οι καλεσμένες γυναίκες θα ήθελαν να έχουν και που όλοι οι άντρες θα ήθελαν να είναι. Στέκεται αγέρωχος στα σκαλιά, συνήθως με κάποιο σπαθάκι να κρέμεται από το ζωνάρι του και κάπου παραδίπλα οι γονείς του, δακρύζουν περήφανα. Περνάει κάτω από λεπίδες κατά την έξοδο του από το μυστήριο και αντί για ρύζι του πετάνε σφαίρες ή κάτι τέτοιο, δεν είμαι σίγουρος. Τον ξεχωρίζεις από το ελαφρώς συννεφιασμένο βλέμμα του, καθώς σκέφτεται πώς να πει στην μέλλουσα γυναίκα του ότι ο μήνας του μέλιτος ακυρώνεται, λόγω ξαφνικής δυσμενούς μετάθεσης σε κάποιο χωριό που δεν έχει ρεύμα.

Νομίζατε ότι αυτοί είναι οι τύποι των γαμπρών; Oh no!

Διαβάστε για τον μεταλλά και πολλούς άλλους στο www.yes-I-do.gr

Ο NEW AGE HIPPIE ΦΟΡΆΕΙ ΛΕΥΚΉ ΠΟΥΚΑΜΊΣΑ ΜΕ ΑΝΑΤΟΛΊΤΙΚΑ ΣΧΈΔΙΑ, λευκό παντελόνι, βραχιολάκια στο χέρι με κοχύλια και έχει δεμένα στα μαλλιά του πούπουλα περιστεριών. Τα πούπουλα είναι ‘προσευχές’ που θα κάψουν το βράδυ με την σύζυγο του και θα εισπνεύσουν τον καπνό. Φοράει σανδάλια από στάχια του Θιβέτ και τα προσκλητήρια του γάμου του, είναι κοτρόνες που ζωγράφισε ο ίδιος και η καλή του. Για στολισμό της εκκλησίας έχει χρησιμοποιήσει αποξηραμένα φυτά που μυρίζουν κάππαρη και ρίγανη, πράγμα θετικό γιατί σε ανοιχτούς χώρους δεν πλησιάζουν έντομα. Στα σκαλιά της εκκλησίας αντί για ανθοδέσμη, κρατάει ένα Μπουλακίνι, το παραδοσιακό όργανο βροχής της φυλής των Ατζατζινάρι, το οποίο αγόρασε από το Μοναστηράκι για 17 ευρώ. Ο παπάς δίπλα του είναι πασιχαρής, γιατί έχει πάρει 500 ευρώ για να του επιτρέψει να εμφανιστεί έτσι. Οι καλεσμένοι του, είναι ξενερωμένοι συνάδελφοι του από τη δουλειά του στο λογιστικό γραφείο, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ξόδεψαν όσα ξόδεψαν για να ντυθούν. Επίσης, στην περιοχή όπου γίνεται ο γάμος, κυκλοφορούν ξεπουπουλιασμένα περιστέρια.

65


στη Μυρτώ Κάζη

HARRIS KARIPIDIS ΑΝΑΖΗΤΉΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΣΤΥΛΆΤΟ ΈΛΛΗΝΑ BLOGGER. ΈΝΑΝ ΆΝΤΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΈΧΕΙ ΣΤΥΛ ΑΛΛΆ ΝΑ ΈΧΕΙ ΚΑΙ ΆΠΟΨΗ. ΚΆΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΉΣΕΙ ΓΙΑ STYLISH ΓΑΜΠΡΟΎΣ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΟΜΨΈΣ ΝΎΦΕΣ. Ο ΧΆΡΗΣ ΚΑΡΙΠΊΔΗΣ, ΉΤΑΝ ΑΚΡΙΒΏΣ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΨΆΧΝΑΜΕ. Η ΣΥΖΉΤΗΣΗ ΈΓΙΝΕ ON ’N OFF ΤΗΣ VESPA ΑΝ ΚΑΙ ΉΤΑΝ ΦΟΡΈΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΈΛΑΜΕ ΝΑ ΜΙΛΆΜΕ ΆΛΛΟ, ΘΈΛΑΜΕ ΑΠΛΆ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΆΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΊΔΙΟ ΝΑ ΠΟΖΆΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ URBAN ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΆΦΙΣΗΣ.

Photos: Ιουλιανός Θεοδόσης w Κοστούμι: Prince Erotokritos w Top, Skirt & Hair Accessories: Leon w Body: Celebrity Skin w Shoes: Adidas (Stan Smith) Watches: Daniel Wellington w Μοντέλο: Χρυσάνθη Αποστολακη w Styling: Οδυσσέας Προβατάς #yesIdogr


HARRIS KARIPIDIS

ΠΏΣ ΕΊΝΑΙ ΤΕΛΙΚΆ Ο ΤΈΛΕΙΟΣ ΓΑΜΠΡΌΣ;

Ο τέλειος γαμπρός δεν είναι αυτός που απλά θα συνδυάσει ενα slim fit κοστούμι με τα κατάλληλα παπούτσια. Είναι πολλά παραπάνω. Είναι αυτός που θα καταφέρει να εξασφαλίσει την αγάπη του με τέλειο τρόπο στη σύντροφό του. Αυτός που θα παρέχει ασφάλεια και εμπιστοσύνη σε ένα γάμο. Αυτός που θα εστιάσει στο μέλλον της σχέσης και στον προορισμό της και όχι μόνο σε χαρούμενες στιγμές και εφήμερα συναισθήματα. Και τέλος, αυτός που θα δώσει την υπόσχεση να αγαπήσει επίμονα και ακατάπαυστα και να την τηρήσει.

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΕΊΝΑΙ:

Η υιοθέτηση fashion trends που δεν μας κολακεύουν και η επιλογή ρούχων που δεν ταιριάζουν στο σωματότυπό μας. Χρώματα και υφάσματα που δείχνουν φθηνά.

Ο πιο στυλάτος γαμπρός με 3 λέξεις είναι: dapper, cool & daring. Και η πιο stylish νύφη - επίσης με 3 λέξεις είναι: easy, breezy, beautiful - cover girl :)

ΤΙ ΣΕ ΧΑΛΆΕΙ ΣΕ ΈΝΑΝ ΓΆΜΟ;

Οι πρόχειρες αποφάσεις που δεν έχουν ως σκοπό την επίλυση προβλημάτων αλλά την επικάλυψή τους.

ΦΈΤΟΣ Ο WINTERGROOM ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ:

Εμπιστευτεί περισσότερο την παλέτα του γκρι και να ξεφύγει από το κλασσικό μαύρο ή το πολυφορεμένο μπλε. Πάντα μακριά από το λευκό κοστούμι φυσικά! Επίσης να δώσει έμφαση σε λεπτομέρειες, όπως γιλέκο, μανικετόκουμπα, ακόμα και στις κάλτσες.

ΚΑΙ Η ΝΎΦΗ:

Αυτό που πρεπει να αποφύγει η νύφη είναι η υπερβολή σε makeup, μαλλιά, νυφικό, κοσμήματα και στο συνδυασμό τους. Η απλότητα πάντα λειτουργεί υπέρ μιας κομψής εμφάνισης.

H BEAUTY ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΊΑ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΎ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΕΙ:

Η δεκαετία που διανύουμε έχει φέρει τον άνδρα πιο κοντά στην περιποίηση μαλλιών και σώματος και αυτό μόνο θετικά μπορεί να επηρεάσει μια τέτοια μέρα. Ξεκινώντας θα πρέπει να γνωρίζει τις αδυναμίες της επιδερμίδας του, να επιλέξει κατάλληλα σαπούνια και κρέμες, όχι μονο για τη μέρα του γάμου αλλά και για την καθημερινή του υγιεινή. Μούσι, φαβορίτες, στέρνο και σβέρκος θα πρεπει να “καθαρίσουν” και να καλοσχηματιστούν. Και φυσικά να “διευθετήσει” την ανεπιθύμητη τριχοφυία στο μεσόφρυο, στα αυτιά και στη μύτη, λεπτό θέμα αυτό, αλλά η περιποίησή τους δεν θα ρίξει την τεστοστερόνη κανενός.

ΜΠΟΡΕΊ Ο ΓΑΜΠΡΌΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΆΛΕΙ ΚΟΥΣΤΟΎΜΙ; ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ, ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΈΣΕΙ;

Ένα κοστούμι είναι πάντα η ασφαλής επιλογή. Δεν ταιριάζει όμως σε όλους - ή καλύτερα - δεν αισθάνονται όλοι το ίδιο άνετα μέσα σε ένα σετ ρούχων. Καλό θα είναι να μείνει μακριά από trends και παροδικά fashion statements. Να είναι ο εαυτός του και μπορεί να επιλέξει ένα υφασμάτινο παντελόνι με ένα ωραίο σακάκι και όσο το δυνατόν πιο λιτά αξεσουάρ.

ΠΟΙΑ PROPS ΚΆΝΟΥΝ UPDATE ΣΤΟ STYLING ΕΝΌΣ ΖΕΥΓΑΡΙΟΎ;

Στον άνδρα θεωρώ πως η επιλογή γραβάτας ή παπιγιόν σε χρωματικό συνδυασμό με το ποσέτ (όχι ασορτί) και τις κάλτσες είναι αυτή που θα καθορίσει την εμφάνιση του γαμπρού ως προσεγμένη, ενώ στην περίπτωση της νύφης το βαρύ makeup και τα περίτεχνα χτενίσματα με μπούκλες, τιάρες και λουλούδια στο κεφάλι την καθιστούν λίγο απροκρουστική. Σωστό makeup στις αποχρώσεις της, κομψές γόβες (χωρίς στρας και φιόγκους) και λευκά σέξι εσώρουχα.

AΓΑΠΗΜΕΝΑ Χρώμα: Μωβ Ύφασμα: Τζην Στυλ: Preppy Δεκαετία: 50’s Attitude: Good boy gone bad

blog fashionattendant.com facebook Harris Karipidis instagram Harris Karipidis twitter Harris Karipidis 67


8 wedding tasks ΠΟΥ ΚΆΘΕ ΓΑΜΠΡΌΣ

ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΦΈΡΕΙ ΕΙΣ ΠΈΡΑΣ

THE MENU...

THE HONEYMOON...

ΕΊΤΕ ΚΑΝΟΝΊΖΕΤΕ ΈΝΑ SIT DOWN μενού, είτε μπουφέ, οι ιδέες του γαμπρού είναι χρήσιμες! Αφήστε τον να πάει στο food tasting και να διαλέξει ό, τι ευχαριστεί τον δικό του ουρανίσκο... Είναι σίγουρο πως έχει πείρα και φυσικά θέληση να βοηθήσει στο αγαπημένο θέμα του φαγητού!

ΕΊΝΑΙ ΈΝΑ WIN WIN TASK. Σε αντίθεση με το wedding planning, ο σχεδιασμός του ταξιδιού είναι πιο χαλαρή διαδικασία, στην οποία δεν εμπλέκονται ούτε γονείς, ούτε υποχρεώσεις, ούτε στενά χρονοδιαγράμματα! Αποφασίστε από κοινού τον προορισμό και αφήστε τον γαμπρό να τακτοποιήσει τις "λεπτομέρειες".

ΠΕΊΤΕ ΤΗ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΏΣ ΈΧΕΤΕ ΦΑΝΤΑΣΤΕΊ το κοστούμι του αλλά μέχρι εκεί, εμπιστευτείτε το γούστο του και αφήστε τον να διαλέξει μόνος του το κοστούμι με το οποίο νοιώθει και άνετος και όμορφος!

Η ΛΊΣΤΑ ΓΆΜΟΥ...

KEEP THE BRIDE HAPPY!

Η ΕΥΑΓΓΕΛΊΑ ΣΙΓΆΛΑ ΠΡΟΤΕΊΝΕΙ ΕΠΤΆ ΤΡΌΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΤΟΥ ΚΑΛΟΎ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΆΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΆΜΟΥ ΣΑΣ.

ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΟ «ΧΡΉΣΙΜΗ» ΛΊΣΤΑ ΓΆΜΟΥ let the groom in charge, δεν θα παρασυρθεί από όμορφα αλλά περιττά αντικείμενα, θα προσθέσει σίγουρα ηλεκτρονικά είδη και έξυπνα gadgets, ενώ πιθανόν να ζητήσει και τη συμβολή των φίλων σας στο honeymoon budget!

THE SUIT...

HAPPY WIFE EQUALS HAPPY LIFE, και αυτό είναι και το σημαντικότερο task που πρέπει να αναλάβει ο κάθε γαμπρός ξεκινώντας κιόλας από τη μέρα του γάμου, φυσικά όχι από υποχρέωση αλλά για χάρη της αγάπης σας...

Η ΜΟΥΣΙΚΉ ΤΟΥ ΠΆΡΤΙ... Η ΜΟΥΣΙΚΉ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ «ΦΤΙΆΞΕΙ» ή να «χαλάσει» το πάρτι, ακόμη και αν έχετε εμπιστοσύνη στον DJ που έχετε επιλέξει, ο γαμπρός πρέπει να ετοιμάσει για αυτόν τη λίστα με τα αγαπημένα σας τραγούδια και με αυτά που «ξεσηκώνουν» τους καλεσμένους σας και φυσικά να τονίσει ποια τραγούδια είναι στην «no way» λίστα σας!

THE SIGNATURE COCKTAIL... ΣΊΓΟΥΡΑ ΤΟ ΠΙΟ FUN TASK ΕΊΝΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΉ του signature cocktail, εκτός από κρασί και σαμπάνια αφήστε τον να επιλέξει ή γιατί όχι να δημιουργήσει το ιδανικό για το γάμο σας ποτό... Θα τον κάνει τόσο περήφανο!

#yesIdogr

Let your groom be in charge!


από τη Μυρτώ Κάζη

Add a touch

of totechnology your wedding... ‘‘Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΊΑ ΤΟΥ ΓΆΜΟΥ ΣΑΣ" ΛΈΕΙ Η ΕΥΑΓΓΕΛΊΑ ΣΙΓΆΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΈΕΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΆ. ΤΟ ΕΝΝΟΕΊ! ΔΕΊΤΕ ΠΏΣ ΘΑ ΠΡΟΣΘΈΣΕΤΕ ΜΕΡΙΚΈΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΈΣ ΠΙΝΕΛΙΈΣ ΤΌΣΟ ΣΤΟΝ ΓΆΜΟ ΣΑΣ ΌΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΑΜΉΛΙΟ ΠΆΡΤΙ!

#HASHTAG ΞΈΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΎΨΑΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΧΌ, αλλά τα #Hashtags το απόλυτο must have σε κάθε μοντέρνο γάμο, έχουν τα dos and donts τους. Εμπνευστείτε από τα ονόματά σας, δημιουργείστε το δικό σας #Hashtag και χρησιμοποιείστε το δημιουργικά. Πριν το οριστικοποιήσετε τσεκάρετε αν έχει χρησιμοποιηθεί από άλλους και αν είναι εύκολο να γραφτεί χωρίς να κουράζει. #Ena_Hashtag_San_Auto_Den_Tha_To_Xrisimopoiisei_Kaneis

SELFIE STICKS ΤΑ SELFIE STICKS ΕΊΝΑΙ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΑ ώστε να διευκολύνετε τους καλεσμένους σας να αποτυπώσουν στα τηλεφωνά σας στιγμιότυπα του γάμου σας. Προμηθευτείτε μερικά selfie sticks - σε διαφορετικά χρώματα και σχέδια μοιράστε τα στους καλεσμένους σας και θέστε τους μόνο έναν κανόνα... είτε μέσω του wedding hashtag που έχετε ορίσει, είτε μέσω ενός sharing app να μοιραστούν όλες τους τις λήψεις μαζί σας.

ΣΤΑΘΜΟΊ ΦΌΡΤΙΣΗΣ ΕΆΝ ΘΈΛΕΤΕ ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΈΝΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΎΝ στις προσδοκίες σας και να εμπλουτίσουν το άλμπουμ του γάμου σας με δικές τους λήψεις και με έντονο "hash tagging" πρέπει να φροντίσετε να είναι "ετοιμοπόλεμοι". Στο γαμήλιο πάρτι σας τοποθετήστε διαφόρων ειδών φορτιστές σε ένα τραπεζάκι και ενημερώστε τους καλεσμένους σας ότι δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τα επίπεδα της μπαταρίας τους.

WEDDING DRONES ΖΗΤΉΣΤΕ ΑΠΌ ΤΟΝ ΦΩΤΟΓΡΆΦΟ Ή’ ΤΟΝ ΒΙΝΤΕΟΓΡΆΦΟ ΣΑΣ να χρησιμοποιήσει ένα drone κατά την κάλυψη του γάμου σας και ετοιμαστείτε να θαυμάσετε εντυπωσιακές εναέριες λήψεις.

WEARABLE TECHNOLOGY ΤΙ ΘΑ ΛΈΓΑΤΕ ΑΝ ΚΆΠΟΙΑ ΧΡΌΝΙΑ ΑΡΓΌΤΕΡΑ μπορούσατε να γυρίσετε πίσω στη μέρα του γάμου σας και να είχατε τη δυνατότητα να δείτε πώς ακριβώς χτυπούσε η καρδιά σας την ώρα που αντικρύσατε τον σύντροφό σας στα σκαλιά της εκκλησίας; Αν θέλετε, μπορείτε! Στην αγορά υπάρχουν ειδικά ρολόγια, με δημοφιλέστερο το Apple Watch, που μετρούν και καταγράφουν τα χτυποκάρδια σας... Φανταστείτε στο μέλλον να χαζεύετε το διάγραμμα και να προσπαθείτε να θυμηθείτε σε ποια στιγμή αντιστοιχεί ο κάθε χτύπος της καρδιάς σας!

69


από τη Μυρτώ Κάζη

4 ΑΘΗΝΑΊΟΙ Photos: Άγγελος Μπαφατάκης w Make up: Κωνσταντίνα Μιχοπάνου | Σαββίνα Σκεπετάρη w Hairstyle: Ξένια Καπιζιώνη

25 ΛΈΞΕΙΣ Ο ΚΑΘΈΝΑΣ. ΘΈΜΑ; Ο ΓΆΜΟΣ. ΔΕΣ ΤΙ ΜΑΣ ΕΊΠΑΝ!

ΠΆΝΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΌΠΟΥΛΟΣ Φωτογράφος

Οι άνθρωποι ερωτεύονται επειδή:

αισθάνονται Και παντρεύονται επειδή:

θέλουν ένα πάρτι Στους γάμους βαριέμαι:

τα στημένα Αλλά γουστάρω όταν:

υπάρχει αυθορμητισμός Στον δικό μου γάμο δεν θα καλούσα:

πολιτικούς Την επόμενη μέρα του γάμου πρέπει:

να στείλω τις φωτογραφίες που έβγαλα Το τέλειο γαμήλιο hashtag είναι το:

#yesidogr

Φέτος έχω ήδη προσκλητήρια για:

τόooσους γάμους. Όλοι παντρεύονται! Επιδημία! Αν παντρευόμουν κάποιον-/α ηθοποιό , τραγουδιστή-/τρια, πολιτικό που δεν ζει πια, αυτός/η θα ήταν ο/η:

Grace Kelly, δαγκωτό!

facebook companosgi

Λέω πάντα yes i do:

instagram panosgi

στη Σέριφο #yesIdogr


4 ΑΘΗΝΑΊΟΙ

ΜΑΡΊΑ ΜΑΪΛΗ

Founder and Coowner @Fairynails

Οι άνθρωποι ερωτεύονται επειδή:

το έχουν ανάγκη

Και παντρεύονται επειδή:

θέλουν οικογένεια

Στους γάμους βαριέμαι:

τα σόγια

Αλλά γουστάρω όταν:

το ζευγάρι ξεσαλώνει Στον δικό μου γάμο δεν θα καλούσα:

υποχρεώσεις

Την επόμενη μέρα του γάμου πρέπει:

να φεύγεις σε honeymoon

Το τέλειο γαμήλιο hashtag είναι το:

#foreveryours#

Φέτος έχω ήδη προσκλητήρια για:

3 γάμους

Αν παντρευόμουν κάποιον-/α ηθοποιό, τραγουδιστή-/τρια, πολιτικό που δεν ζει πια, αυτός/η θα ήταν ο/η:

John F. Kennedy

Λέω πάντα yes i do σε:

fairy tale καταστάσεις! H Mαρία είναι ιδρύτρια και συνιδιοκτήτρια της αλυσίδας καταστημάτων fairynails, www.fairynails.gr, επίσημος διανομέας της Εταιρείας peggy sage paris, www.paggysage. com και exclusive distributor των brand καλλυντικών www.mioskincare.com, www. humanandkind.com καθώς και happily married since 2013 and blessed mommy since 2014.

Για τις fairy νύφες προτείνω αποχρώσεις nude που προσδίδουν αγνότητα και καθαρότητα.

instagram _fairynails

Για πιο τολμηρές εμφανίσεις έντονο μπορντό και για το twist και something blue απόχρωση σε γαλάζιο! 71


ΝΊΚΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΎΛΟΥ Digital Account Manager

Οι άνθρωποι ερωτεύονται επειδή: είναι

άνθρωποι

Και παντρεύονται επειδή: αγαπάνε Στους γάμους βαριέμαι: το

προκάτ πρόγραμμα.

Αλλά γουστάρω όταν:

το ζευγάρι κάνει ό,τι θέλει! Στον δικό μου γάμο δεν θα καλούσα: γνωστούς Την επόμενη μέρα του γάμου πρέπει: να

μου

συνέλθεις!

Το τέλειο γαμήλιο hashtag είναι το: #karasot Φέτος έχω ήδη προσκλητήρια για: 3

γάμους

Αν παντρευόμουν κάποιον-/α ηθοποιό, τραγουδιστή-/τρια, πολιτικό που δεν ζει πια, αυτός/η θα ήταν ο/η: Leonard Nimoy Λέω πάντα yes i do σε: γάτες

Η Νίκη Σωτηροπούλου ασχολείται με το digital marketing. Έχει φτιάξει μια σελίδα χιουμοριστικού περιεχομένου το Let It Beh, ένα site που συλλέγει ενδιαφέροντα θέματα, το www.curator.gr, και είναι μέλος του webradio www.poplie.eu. Το φόρεμα της Νίκης είναι Benetton και τα παπούτσια της Melissa. #yesIdogr

twitter @nikisot


4 ΑΘΗΝΑΊΟΙ

ΓΙΆΝΝΗΣ ΤΣΙΟΎΛΗΣ Δημοσιογράφος

Οι άνθρωποι ερωτεύονται επειδή:

Την επόμενη μέρα του γάμου πρέπει: να φας καλά

Και παντρεύονται επειδή:

έχουν κάνει dating

Το τέλειο γαμήλιο hashtag είναι το: #ketouhronou

Στους γάμους βαριέμαι:

Φέτος έχω ήδη προσκλητήρια για:

Αλλά γουστάρω όταν:

Αν παντρευόμουν κάποιον-/α ηθοποιό , τραγουδιστή-/τρια, πολιτικό που δεν ζει πια, αυτός/η θα ήταν ο/η:

είναι στο ένστικτό τους

τις κλισέ playlists

υπάρχουν wedding crashers Στον δικό μου γάμο δεν θα καλούσα: ανθρώπους

που δεν αγαπώ

twitter cartoondandy instagram cartoondandy

0 γάμους

Montgomery Clift

Λέω πάντα yes i do:

στο trolling

O Γιάννης όταν δεν φτιάχνει μπατζίνες ή δεν παίζει με τις Yu-Gi-Oh κάρτες του ή δεν οργανώνω τη δισκοθήκη του, γράφει για διάφορα media και διευθύνει το InStyle.gr. 73


στην Ευαγγελία Σιγάλα w Photos: Άγγελος Μπαφατάκης

ADAM TSAROUCHIS

The sweetest musician in town Για ένα μουσικά επιτυχημένο γαμήλιο πάρτι... ΤΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΊΣΕΙ ΤΟ ΖΕΥΓΆΡΙ;

Το πρώτο που πρέπει να φροντίσει είναι η μουσική του γαμήλιου πάρτι να ανταποκρίνεται στο γούστο των καλεσμένων τους και να τους κάνει να περάσουν όμορφα. Φυσικά, δεν πρέπει να σκεφτούν μόνο τους άλλους, πρέπει να αγαπούν και αυτοί τη μουσική που επιλέγουν!

ΚΑΙ ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ ΑΝ ΤΑ ΓΟΎΣΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΌΨΕΙΣ ΔΙΊΣΤΑΝΤΑΙ;

Δεν αποτελεί πρόβλημα. Είναι ωραίο να υπάρχει ποικιλία στη μουσική ώστε να μην γίνει το πάρτι μία μονότονη μουσικά βραδιά... Διαφορετικά μουσικά είδη καλύπτουν πολλά διαφορετικά γούστα και ευχαριστούν περισσότερους καλεσμένους.

Αν κάποιο ζευγάρι...

ΖΗΤΟΎΣΕ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΉ ΣΟΥ;

Θα πρότεινα να υπάρχει μια live μπάντα που να παίζει Swing και 80s Disco. Είναι μουσική με την οποία μπορείς να χορέψεις και να περάσεις ευχάριστα.

ΉΘΕΛΕ ΜΕ ΈΝΑ ΤΡΑΓΟΎΔΙ ΝΑ ΣΕ ΞΕΣΗΚΏΣΕΙ ΝΑ ΧΟΡΈΨΕΙΣ;

Θα με ξεσήκωναν με το «You’re just too good to be true». Είναι ένα κλασικό κομμάτι που κάνει τον κόσμο να χορεύει... Το έχω τραγουδήσει σε γάμο και έχω δει τους καλεσμένους να το διασκεδάζουν.

#yesIdogr

Ο ΑΔΆΜ ΤΣΑΡΟΎΧΗΣ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΠΕΡΊΟΔΟ ΑΚΟΎΕΙ ΜΟΥΣΙΚΉ ΚΑΙ ΔΙΑΒΆΖΕΙ ΣΤΊΧΟΥΣ ΕΤΟΙΜΆΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΕΎΤΕΡΟ ΔΊΣΚΟ ΤΟΥ, ΑΛΛΆ ΓΙΑ ΝΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΊΣ Ο ΑΔΆΜ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΆ ΠΟΤΈ ΝΑ ΑΚΟΎΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΆ ΜΟΥΣΙΚΉ! ΠΟΙΟ ΜΟΥΣΙΚΌ ΕΊΔΟΣ ΑΓΑΠΆ; ΜΑ ΦΥΣΙΚΆ ΤΗ JAZZ ΚΑΙ ΤΟΥΣ SWING ΡΥΘΜΟΎΣ ΤΗΣ! ΕΜΕΊΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΉΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΉΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΌ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΈΝΟ ΘΈΜΑ... ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΉ, ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΌ ΜΑΣ... ΤΟ ΓΆΜΟ!

ΏΣΤΕ ΈΧΕΙΣ ΤΡΑΓΟΥΔΉΣΕΙ ΣΕ ΚΆΠΟΙΟ ΓΆΜΟ;

Ναι, το έχω κάνει δύο φορές. Την πρώτη τραγούδησα τον πρώτο χορό σε ένα γάμο που ήμουν κουμπάρος και τη δεύτερη, σε έναν πολύ όμορφο γάμο στη Ζάκυνθο, μαζί με τη μπάντα μου κάναμε ένα πρόγραμμα swing χορευτικό... ήμασταν έκπληξη για τη νύφη!

Picking Your First Dance Song Η ΕΠΙΛΟΓΉ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΎ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΏΤΟ ΧΟΡΌ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΎ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΣΗΜΑΝΤΙΚΉ ΚΑΙ ΣΊΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΕΎΚΟΛΗ... ΑΔΆΜ, ΜΉΠΩΣ ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΉΣΕΙΣ;

Νομίζω ότι το πρώτο τραγούδι ενός γάμου θα πρέπει να είναι ένα κομμάτι το οποίο το ζευγάρι αγαπάει πολύ και είναι ταυτισμένο μαζί του και φυσικά στους ρυθμούς του οποίου μπορούν να χορέψουν... είναι πολύ άσχημο να βλέπεις ζευγάρια που δεν μπορούν να υποστηρίξουν αυτό που έχουν διαλέξει. Για παράδειγμα να μην επιλέξουν ένα ταγκό αν δεν νιώθουν άνετα να το χορέψουν!

ANY SPECIAL ADVICE?

Δεν θα μου άρεσε η επιλογή του τραγουδιού να γίνει ανάμεσα από ελληνικά λαϊκά τραγούδια και κλασικές wedding μπαλάντες. Είναι καλύτερο το ζευγάρι να διαλέξει κάτι πιο ξεχωριστό, ένα τραγούδι με το οποίο έχει πραγματικά δεθεί.


ADAM TSAROUCHIS

Yes I Do INFO

Grooming: Σαββίνα Σκεπετάρη w Hairstyle: Ξένια Καπιζιώνη w Location: Πύργος Πετρέζα

Ακούστε τον Αδάμ στον πρώτο του δίσκο «Σαν Ταινία». Και το φετινό χειμώνα δείτε τον σε μία από στις κοινές του εμφανίσεις με την Ηρώ.

Ο ΑΔΆΜ ΓΕΝΝΉΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΘΉΝΑ. Με πατέρα τραγουδιστή και μουσικό μεγάλωσε σε ένα σπίτι με πολλή μουσική και το ραδιόφωνο μόνιμα ανοιχτό. Σε μικρή ηλικία ξεκίνησε να σπουδάζει μουσική και τραγούδι κερδίζοντας μάλιστα υποτροφία για το Musical Theatre στην Αμερική! Μετά τις σπουδές του ξεκίνησε να τραγουδά σε μουσικοθεατρικές παραστάσεις και να συνεργάζεται με σημαντικούς Έλληνες δημιουργούς. Παράλληλα εμφανίζεται σε μουσικούς χώρους κυρίως με jazz ρεπερτόριο αλλά και διασκευές από την ελληνική μουσική σκηνή.

facebook adam.tsarouchis instagram @adamtsarouchis Twitter @adamtsa

ΤΡΑΓΟΎΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΏΤΟ ΣΑΣ ΧΟΡΌ BY ADAM TSAROUCHIS

Yes I Do

1. Smile by Nat King Cole 2. The First Time I Ever Saw Your Face by Roberta Flack 3. My Funny Valentine by Frank Sinatra

No I Don’t

1. My Heart Will Go On by Celine Dion 2. Είναι Στιγμές από τον Αντώνη Ρέμο 3. Unbreak My Heart by Toni Braxton

75


στην Αργυρώ Γιακούμα w Photos: Άγγελος Μπαφατάκης

ΧΡΉΣΤΟΣ ΒΈΡΓΑΔΟΣ PASTRY CHEF

To ιδανικό wedding cake είναι εκείνo που κρύβει την αγάπη του ζευγαριού!

CREDITS Grooming Κωνσταντίνα Μιχοπάνου Location Πύργος Πετρέζα

#yesIdogr


ΧΡΉΣΤΟΣ ΒΈΡΓΑΔΟΣ

8 ερωτήσεις

ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΤΈΛΕΙΟ ΓΛΥΚΌ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΆΜΟ ΣΟΥ! Ο ΊΔΙΟΣ ΔΗΛΏΝΕΙ ΞΕΚΆΘΑΡΗ ΑΔΥΝΑΜΊΑ ΣΤΗ ΣΟΚΟΛΆΤΑ ΧΩΡΊΣ ΌΜΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΚΑΤΑΛΉΞΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΌ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΈΝΟ ΓΛΥΚΌ! ΦΈΤΟΣ ΘΑ ΕΤΟΙΜΆΖΕΙ ΤΑ ΓΛΥΚΆ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΕΛΈΝΗ” ΣΤΟΝ ALPHA ΕΝΏ ΘΑ ΣΥΝΕΧΊΣΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΊΔΕΙ ΤΑ ΓΛΥΚΆ ΜΥΣΤΙΚΆ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΤΗΣ ΣΧΟΛΉΣ ΠΟΥ ΔΙΔΆΣΚΕΙ. ΤΟ WEDDING CAKE ΕΊΝΑΙ “ΤΟ ΚΕΡΑΣΆΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΎΡΤΑ” ΚΑΙ ΈΤΣΙ ΤΟΝ ΑΝΑΚΡΊΝΑΜΕ ΣΕ ΜΌΛΙΣ 8 ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΆΡΟΥΜΕ ΌΣΗ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΑ ΓΙΝΌΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΟ ΓΛΥΚΌ ΠΕΙΡΑΣΜΌ ΤΟΥ ΓΆΜΟΥ! ΠΟΙΑ SWEET TRENDS ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΉΣΟΥΝ ΣΤΟ ΓΆΜΟ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΘΑ ΜΑΣ «ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΉΣΟΥΝ»;

Απευθυνόμενος σε ένα κοινό που έχει μεγάλη ενημέρωση πλέον από τα μέσα ενημέρωσης σχετικά με τις νέες τάσεις, τόσο στις γεύσεις, όσο και στην εμφάνιση των γλυκών γάμου, δεν θα πω κάτι καινούργιο αλλά ότι, γεύσεις πιο ιδιαίτερες κερδίζουν έδαφος και υποχωρούν σιγά σιγά οι κλασικοί συνδυασμοί, όπως σοκολάτα-βανίλια.

ΚΑΙ ΑΝ ΜΙΛΆΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΉ YES I DO ΤΟΎΡΤΑ, ΠΏΣ ΘΑ ΉΤΑΝ ΑΥΤΉ;

Το έχω σκεφτεί και εγώ αυτό πολλές φορές, για το ποια είναι η ιδανική, η τέλεια τούρτα γάμου και ξέρεις πού έχω καταλήξει; Ότι τελικά είναι αυτή που τη διαλέγει ένα ζευγάρι και την ώρα που τους δείχνω και συζητάμε, βλέπω να κοιτάζονται στα μάτια. Εκεί φαίνεται το πάθος και ο έρωτάς τους. Άρα, τελικά η ιδανική τούρτα είναι αυτή που κρύβει την αγάπη του ζευγαριού...

ΤΙ ΚΆΝΟΥΝ ΠΙΣΤΕΎΕΙΣ «ΛΆΘΟΣ» ΤΑ ΥΠΟΨΉΦΙΑ ΖΕΥΓΆΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΉ ΤΩΝ WEDDING TREATS & CAKES; Θεωρώ ότι ένα από τα πιο σημαντικά λάθη που γίνονται είναι τα λάθη της υπερβολής. Πολλά ζευγάρια θέλοντας να εντυπωσιάσουν και να πρωτοτυπήσουν «μπλέκουν» πολλές ιδέες, πολλά θέματα και κυρίως πολλές γεύσεις με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ταυτότητα. Είναι σημαντικό να κυριαρχεί η κομψότητα και φυσικά οι χαρακτήρες και οι προσωπικότητες του υποψήφιου ζευγαριού.

ΠΟΙΕΣ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΈΝΕΣ ΣΟΥ ΠΡΏΤΕΣ ΎΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΕΙΣ ΈΝΑ ΓΛΥΚΌ ΚΑΙ ΠΌΣΗ ΣΗΜΑΣΊΑ ΈΧΕΙ Η ΕΠΙΛΟΓΉ ΤΟΥΣ;

Σαφώς η επιλογή των καλύτερων υλικών και της καλύτερης ποιότητας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για ένα καλό αποτέλεσμα. Το πάντρεμα αυτών των υλικών για να πουν μεταξύ τους “yes I do” και να δημιουργήσουν ένα γλυκό είναι και λίγο χημεία όπως ακριβώς και στον έρωτα. Προσωπικά έχω μια αδυναμία στη σοκολάτα και στους συνδυασμούς της με μέντα, βιολέτα, λεβάντα.

ΚΑΙ ΌΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΠΏΣ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΉΣΟΥΜΕ ΕΚΤΌΣ ΨΥΓΕΊΟΥ;

Sweet

YES I DO & NO I DON’T

Yes I do

Στην κομψότητα Στα θεματικά γλυκά Στις «καθαρές» γεύσεις

No I don’t Στις υπερβολές Στην πολυχρωμία Στις αντιγραφές

ΧΜ… ΈΧΕΙΣ ΑΔΥΝΑΜΊΑ ΣΤΗ ΣΟΚΟΛΆΤΑ; ΆΡΑ ΣΊΓΟΥΡΑ ΣΕ ΈΝΑΝ FALL / WINTER WEDDING ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΊΠΕΙ ΑΠΌ ΤΙΣ ΠΡΟΤΆΣΕΙΣ ΣΟΥ!

Σίγουρα ναι, γιατί είναι εποχές που τους ταιριάζει! Γενικά όσον αφορά στην γεύση θεωρώ πως υλικά όπως το κάστανο, η καραμέλα και φυσικά η bitter σοκολάτα ειναι ιδανικά για φθινοπωρινό και χειμερινό γάμο. Όσον αφορά στην εικόνα και το «styling» γιατί όχι, μια τούρτα σε pal αποχρώσεις διακοσμημένη με πλατανόφυλλα κατασκευασμένα από ζάχαρη.

Yes I Do INFO Ο Χρήστος εκτός από εξαιρετικός pastry chef είναι καθηγητής ζαχαροπλαστικής, ενώ φέτος μπορείς να τον παρακολουθείς στην «Ελένη» στον Alpha!

Η ζαχαροπλαστική γενικότερα είναι μια ευαίσθητη τέχνη. Το ίδιο ευαίσθητα λοιπόν είναι και τα υλικά αλλά και το ολοκληρωμένο γλυκό. Σε καμία των περιπτώσεων λοιπόν, δεν θα πρέπει γλυκά τα οποία χρειάζονται ψυγείο να μείνουν εκτός αυτού. Εάν το παραπάνω δεν είναι εφικτό υπάρχουν και οι λύσεις των γλυκών τύπου cake που είναι πιο ανθεκτικά. Σαν παράδειγμα αναφέρω τα cup cakes, τα cake pops ή γιατί όχι και ένα carrot cake ή ένα red velvet cake με cream cheese frosting!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΌΜΩΣ, ΘΑ ΈΧΕΙΣ ΚΆΠΟΙΟ ΓΛΥΚΌ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΈΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΝΑ ΦΤΙΆΧΝΕΙΣ!

Νιώθω πολύ τυχερός στη δουλειά μου. Έχω την πολυτέλεια να πειραματιστώ, να χρησιμοποιήσω τη φαντασία μου, να εκφραστώ με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι τα περιθώρια για προτιμήσεις και για διακρίσεις δεν μου ταιριάζουν, καθώς, κάθε προετοιμασία με ολοκληρώνει!

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΆ ΖΑΧΑΡΟΠΛΆΣΤΗΣ ΓΕΝΝΙΈΣΑΙ Ή’ ΓΊΝΕΣΑΙ;

Σίγουρα γίνεσαι. Μιλώντας και σαν καθηγητής ζαχαροπλαστικής οι γνώσεις επάνω στο επάγγελμα αυτό μπορούν να μεταλαμπαδευτούν και μπορεί να γίνει κάποιος πολύ καλός ζαχαροπλάστης. Τώρα το τι θα κάνει τον κάθε ζαχαροπλάστη να ξεχωρίσει είναι καθαρά προσωπικό θέμα ανάλογα με την καριέρα που θέλει να ακολουθήσει.

PERSONAL

Yes I do No I Don’t Στην ειλικρίνεια Στην αγάπη Στην δημιουργία

Στους περιορισμούς Στις διακρίσεις Στα ημίμετρα

facebook Christos Vergados / Χρήστος Βέργαδος instagram @cvpastry twitter @cvpastry

77


από την Ευαγγελία Σιγάλα

10 WEDDING DESIGNERS

to follow

ΑΠΌ ΤΗ ΝΕΌΤΕΡΗ ΣΤΟ ΧΏΡΟ ΤΩΝ ΝΥΦΙΚΏΝ, ALBERTA FERRETTI, ΜΈΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΣΊΓΝΩΣΤΗ VERA WANG, ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΆΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 10 DESIGNERS ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ «ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΊΤΕ», ΠΟΥ ΑΛΛΟΎ; ΣΤΟ INSTAGRAM! ΜΕ ΚΆΘΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΉ ΔΊΝΟΥΝ ΝΈΑ ΠΝΟΉ ΣΤΗ ΝΥΦΙΚΉ ΜΌΔΑ. ΑΚΟΛΟΥΘΕΊΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ INSTAGRAM, ΘΑΥΜΆΣΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΊΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ «ΚΡΥΦΟΚΟΙΤΆΞΤΕ» ΜΈΣΑ ΣΤΑ ATELIER ΤΟΥΣ.

DONATELLE GODART Ένα νέο ταλέντο στο χώρο των νυφικών φορεμάτων που αξίζει την προσοχή σας είναι η Donatelle Godart. Κατάφερε να εντυπωσιάσει από την πρώτη της κιόλας συλλογή, μόλις τον περσινό Δεκέμβριο, με τις ανάλαφρες, ρομαντικές δημιουργίες της από μετάξι και δαντέλα. Follow her at: @donatellegodart

RUE DE SEINE Ερχόμενο από τη Νέα Ζηλανδία, το design studio Rue de Seine, απευθύνεται σε όλες τις νύφες με bohemian διάθεση! Λίγη έμπνευση από τις παραλίες της Καλιφόρνια, λίγη από την μποέμ κοσμοθεωρία και οι νυφικές δημιουργίες του studio γίνονται ονειρεμένες... Follow them at: @ruedeseinebridal

ELISE HAMEAU CELESTINA AGOSTINO Σχεδιάστρια με 20ετή πείρα στα custom made νυφικά φορέματα, η Celestina Agostino, είναι διάσημη για την επιμονή της να συναντά προσωπικά κάθε μέλλουσα νύφη ώστε να εμπνευστεί από την εκάστοτε προσωπικότητα και να δημιουργήσει ένα φόρεμα μοναδικό! Follow her at: @celestinaagostinostyle #yesIdogr

Έχετε φανταστεί το νυφικό σας παραδοσιακό αλλά με κομψές ρετρό λεπτομέρειες; Η Elise Hameau είναι γνωστή για αυτήν ακριβώς την ικανότητα... εμπνέεται από vintage φορέματα των 20s ή bohemian δημιουργίες των 70s και δημιουργεί φορέματα με υπέροχες καθαρές γραμμές. Follow her at: @elisehameau


10 WEDDING DESIGNERS

LAURE DE SAGAZAN Με ρετρό διάθεση, οι δημιουργίες της Laure de Sagazan ξεχωρίζουν για τις λεπτομέρειες τους, όπως τις δαντέλες Calais και τα βρετανικά κεντήματα με τις εντυπωσιακές πλάτες τους. Follow her at: @lauredesagazan

ALBERTA FERRETTI Η στυλίστρια Julie Bernier, δημιουργός του Atelier Anonyme, αγαπά τις απλές αλλά όμορφες γραμμές και δεν παύει ποτέ να σχεδιάζει καλαίσθητα νυφικά φορέματα. Ένα από τα μυστικά της; Ζητά πάντα τη βοήθεια και τη γνώμη των brides to be...

Ξεκίνησε να λανσάρει δική της σειρά νυφικών μόλις το 2014, αλλά η Alberta Ferretti έχει ήδη γίνει η αγαπημένη σχεδιάστρια πολλών! Οι αιθέριες σιλουέτες και οι ρομαντικές και bohemian δημιουργίες της από vintage δαντέλες, μετάξι και τούλι, μας έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Follow her at: @atelier_anonyme

Follow her at: @albertaferretti

ATELIER ANONYME

DELPHINE MANIVET Η Delphine Manivet ξεκίνησε να σχεδιάζει νυφικά φορέματα το 2005 και από τότε η εξέλιξή της είναι εντυπωσιακή! Αντλώντας έμπνευση από παραδοσιακά νυφικά φορέματα, δημιουργεί πλέον διαχρονικά κομμάτια. Follow her at: @delphinemanivet

VERA WANG

RIME ARODAKY

Η βασίλισσα, Vera Wang, τα τελευταία 20 χρόνια σχεδιάζει τα πιο elegant νυφικά φορέματα. Bridal dresses που δεν ακολουθούν τους κανόνες των συνηθισμένων νυφικών αλλά φλερτάρουν με την έννοια του έργου τέχνης.

Ξεπερνώντας τις παραδοσιακές γραμμές, παίζοντας με αισθησιακές λεπτομέρειες, πρωτότυπα κοψίματα και χρησιμοποιώντας το απόλυτο λευκό, η Rime Arodaky δημιουργεί νυφικές τουαλέτες για όλες τις rock and roll νύφες...

Follow her at: @verawanggang

Follow her at: @rimearodaky 79


από την Αθηνά Γκαντήραγα

Next Day 9 ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΆΝΕΙΣ

ΤΑ ΦΏΤΑ ΈΣΒΗΣΑΝ, Η ΑΥΛΑΊΑ ΈΠΕΣΕ, ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΌΤΗΜΑ ΈΠΑΨΕ ΝΑ ΗΧΕΊ ΣΤΑ ΑΥΤΙΆ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΡΊΣΚΕΙ ΤΟ ΞΗΜΈΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΠΌΜΕΝΗΣ ΜΈΡΑΣ. ΝΑΙ ΑΥΤΌ ΉΤΑΝ, ΑΝΉΚΕΤΕ ΠΙΑ ΚΙ ΕΣΕΊΣ ΣΤΟ CLUB ΤΩΝ ΠΑΝΤΡΕΜΈΝΩΝ! ΧΑΜΟΓΕΛΆΣΤΕ! Η ΕΠΌΜΕΝΗ ΜΈΡΑ ΕΊΝΑΙ ΕΞΊΣΟΥ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΉ ΟΠΌΤΕ ΜΗΝ ΑΦΉΣΕΤΕ ΟΎΤΕ ΛΕΠΤΌ ΝΑ ΠΆΕΙ ΧΑΜΈΝΟ!

1

 ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΆΞΤΕ ΤΟΝ ΆΝΤΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΆΤΑΙ ΔΊΠΛΑ ΣΑΣ. Είναι ο άντρας της ζωής σας. Πάρτε τον αγκαλιά και φιλήστε τον. Από σήμερα αρχίζει και επίσημα ο κοινός σας βίος!

2

 ΑΝ ΒΡΊΣΚΕΣΤΕ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΟ παραγγείλτε πρωινό στο κρεβάτι. Ναι, έχετε κουραστεί και οι δύο και σας αξίζει λίγη καλοπέραση. Απολαύστε το πρωινό σας μαζί.

3

 ΑΝ Ο ΓΆΜΟΣ ΈΓΙΝΕ ΕΚΤΌΣ ΑΘΗΝΏΝ και όλοι σας οι καλεσμένοι διανυκτέρευσαν κοντά σας, κανονίστε ένα πρωινό για όλους. Είναι πολύ ευγενικό εκ μέρους σας να τους ευχαριστήσετε που σας τίμησαν με την παρουσία τους. Επιπλέον, αν το budget σας το επιτρέπει μπορείτε να κανονίσετε ένα after wedding lunch για αυτούς που αποφάσισαν να μείνουν και την επόμενη μέρα μαζί σας!

4

 ΜΗΝ ΑΝΑΛΏΝΕΣΤΕ ΣΤΟ ΝΑ ΣΚΈΦΤΕΣΤΕ ΤΙ ΠΉΓΕ ΣΤΡΑΒΆ. Οι φίλοι σας που σας αγαπούν σίγουρα πέρασαν τέλεια ακόμα και αν το φαγητό ήρθε με καθυστέρηση ή αν ο DJ δεν ακολούθησε τη λίστα τραγουδιών που του είχατε δώσει!

5

KΛΕΊΣΤΕ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΚΡΕΜΌΤΗΤΕΣ. Τακτοποιήστε τις πληρωμές σας και ευχαριστήστε τους επαγγελματίες που εργάστηκαν για το γάμο σας. Χαρίστε τους μια μπομπονιέρα για να σας θυμούνται.

ΧΑΛΑΡΏΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΎΣΤΕ ΈΝΑ ΜΠΆΝΙΟ ΜΑΖΊ με τον σύζυγό σας. Θα σας αναζωογονήσει και θα σας ξεκουράσει. Αν βρίσκεστε μακριά από τη θάλασσα ανάψτε κεράκια, βάλτε μουσική και μπείτε μαζί στη μπανιέρα. Αν βρίσκεστε σε νησί απολαύστε τη μαγεία της θάλασσας και ανοίξτε ένα μπουκάλι κρασί στην αμμουδιά.

6

9

ΑΝ ΈΧΕΤΕ ΚΑΝΟΝΊΣΕΙ AFTER WEDDING ΦΩΤΟΓΡΆΦΙΣΗ την επόμενη μέρα συνεννοηθείτε με τους φωτογράφους για την ώρα και την τοποθεσία. #yesIdogr

7

 ΧΑΖΈΨΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ που έχουν τραβήξει οι φίλοι σας και γελάστε με τα ευτράπελα της βραδιάς. Σίγουρα ο καθένας θα έχει μια διαφορετική ιστορία να σας πει. Αν έχετε δημιουργήσει hashtag θα τις βρείτε πολύ πιο εύκολα.

8

ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΊΤΕ ΜΑΖΊ. Κάντε σχέδια για τη ζωή σας. Κανονίστε το ταξίδι του μέλιτος. Κρατήστε ο ένας τον άλλο από το χέρι και απολαύστε τη στιγμή. Τα καλύτερα έρχονται!


NEXT DAY

Care for your love rings

ΔΙΑΦΥΛΆΞΕ ΤΗ ΛΆΜΨΗ ΤΟΥ ΜΟΝΌΠΕΤΡΟΎ ΣΟΥ! H ΧΡΙΣΤΊΝΑ ΑΝΤΩΝΑΚΆΚΗ ΈΒΓΑΛΕ ΤΟ WEDDING RING ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΈΡΑΣΕ ΑΠΌ ΠΟΛΛΆ CRASH TESTS. ΤΕΛΙΚΆ ΕΠΈΖΗΣΕ ΚΑΙ ΈΤΣΙ ΕΊΠΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΊ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΊΑ ΤΗΣ

THE WASHING Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΎ ΕΊΝΑΙ ΑΠΛΉ και homemade. Φτιάξτε σε ένα δοχείο, ένα διάλυμα που αποτελείται από 1-2 σταγόνες σαπούνι για τα πιάτα και ζεστό (σχεδόν καυτό) νερό. Μουλιάστε το δαχτυλίδι ή/και τη βέρα σας για μισή ώρα με 40 λεπτά. Στη συνέχεια με μια μικρή μαλακή οδοντόβουρτσα καθαρίστε τα και αδειάστε το δοχείο. Γεμίστε ξανά με καθαρό νερό, αυτή τη φορά για να ξεπλύνετε τα κοσμήματα. Προτιμήστε να συνεχίσετε τη διαδικασία μέσα στο δοχείο με ασφάλεια, μακριά από νιπτήρες, ή νεροχύτες! Ακολούθως απλώστε ένα λευκό πανί σε μια λεία επιφάνεια και αφήστε τα να στεγνώσουν.

THE PROTECTION

THE STORAGE

DIAMONDS ARE FOREVER, ΝΑΙ ΜΕΝ ..ΑΛΛΆ! Όταν χρειάζεται να κάνετε «βαριές» δουλειές, φορέστε γάντια ή ακόμη καλύτερα αφήστε το μονόπετρό σας στην άκρη! Αποφύγετε επίσης την επαφή με χλωρίνη, ασετόν, μαγειρική σόδα ή οδοντόκρεμα διότι μπορούν να φθείρουν τόσο την πέτρα όσο και το μέταλλο!

ΤΑ ΔΙΑΜΆΝΤΙΑ ΕΊΝΑΙ ΜΊΑ ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ ΑΝΘΕΚΤΙΚΉ ΠΈΤΡΑ, αλλά ένα διαμάντι μπορεί να χαράξει πάντα ένα άλλο διαμάντι! Για το λόγο αυτό όταν δεν φοράτε το δαχτυλίδι ή τις βέρες σας, φροντίστε να τα αποθηκεύετε σε ξεχωριστά κουτάκια και μάλιστα το κάθε ένα στη δική του θέση, αν όχι μόνο του! Έτσι θα αποφύγετε να χτυπήσουν μεταξύ τους και να χαραχτούν.

THE REACTION ΣΕ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΛΈΞΕΤΕ ΝΑ ΒΓΆΛΕΤΕ ΤΑ ΚΟΣΜΉΜΑΤΆ ΣΑΣ πριν από κάποια δουλειά, προσέξτε να μην τα αφήσετε κοντά σε παράθυρα, νεροχύτες ή κάδους. Επίσης φροντίστε αν τα κρύψετε να είναι σε σημείο που για κάποιο λόγο είναι σημαντικό για εσάς έτσι ώστε να το θυμάστε μετά…για ευνόητους λόγους!

ΑΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΊΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΜΟΝΌΠΕΤΡΌ ΣΑΣ τρεμοπαίζει, ή δείτε να εξέχει κάτι ή νιώθετε να πιάνεται το δαχτυλίδι σας σε διάφορα υφάσματα, μην περιμένετε! Πηγαίνετε άμεσα σε κάποιον ειδικό και αναφέρετε το πρόβλημα. Επίσης ελέγξτε αν οι βέρες ή το δαχτυλίδι σας καλύπτονται από εγγύηση ώστε να μη χρειαστεί να αναλάβετε εσείς το κόστος της επισκευής.

81


από τη Μυρτώ Κάζη

Goodie Bag από χωριό!

ΠΡΙΝ ΟΡΓΑΝΏΣΕΙΣ ΤΑ GOODIE BAGS ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΉΣΕΙΣ ΣΤΑ ΞΕΝΟΧΟΔΕΊΑ ΣΚΈΨΟΥ ΚΑΛΆ ΤΟ LOCATION ΤΟΥ ΓΆΜΟΥ Ή ΠΙΟ ΑΠΛΆ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΉ ΣΑΣ! ΤΟ ΧΩΡΙΌ, ΤΟ ΝΗΣΊ, ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΊΑ, ΟΤΙΔΉΠΟΤΕ ΘΥΜΊΖΕΙ ΚΑΙ ΜΥΡΊΖΕΙ ΕΛΛΆΔΑ ΘΑ ΔΏΣΕΙ ΆΛΛΗ ΓΕΎΣΗ ΚΑΙ ΆΡΩΜΑ ΣΤΟ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΌ ΔΏΡΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΆΖΕΤΕ.

Αγαπημένα προϊόντα για Goodie Bags Λάδι Χυλοπίτες Χοντρό αλάτι Μαρμελάδες

w

Μέλι Μπαχαρικά Τραχανάς Κρασί

w

Αρωματικά φυτά Βαζάκια με άμμο από παραλία

Θες να δεις περισσότερες ιδέες για προϊόντα που μπορείς να βάλεις σε goodie bags; w Κάνε κλικ στο www.yolenis.com και στο www.farmersrepublic.gr

#yesIdogr

Στο δικό μας Goodie Bag τοποθετήσαμε Βιολογικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο από το Αγρόκτημα Δούρου (www.dourosfarm.gr) και χυλοπίτες και ξινό τραχανά με γάλα από το Εργαστήριο Παραδοσιακών Ζυμαρικών “Η Ανδρίτσαινα” του Γ. Γεωργακόπουλου (www.andritsainapasta.gr).


Bridal Beauty UPDATES

Η ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΉ ΝΎΦΗ ΑΠΟΛΑΜΒΆΝΕΙ ΑΠΑΛΈΣ ΚΑΙ ΦΊΝΕΣ ΑΠΟΧΡΏΣΕΙΣ, ΕΜΠΙΣΤΕΎΕΤΑΙ ΤΟ NATURAL LOOK ΚΑΙ ΚΆΝΕΙ ΜΙΚΡΈΣ “ΠΑΡΑΣΠΟΝΔΊΕΣ” ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝΊΣΕΙ ΤΗ ΘΗΛΥΚΌΤΗΤΆ ΤΗΣ Ή’ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΊΞΕΙ ΤΟ “SOMETHING BLUE”. Η ΝΎΦΗ ΦΈΤΟΣ ΕΊΝΑΙ ΓΉΙΝΗ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΏΔΗΣ, ΛΑΜΠΕΡΉ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΉ ΥΠΑΚΟΎΟΝΤΑΣ ΠΆΝΤΑ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ MAKEUP & BEAUTY TRENDS.

INTENSE EYES

3

1

Δώστε ένταση στο βλέμμα σας και αναδείξτε το make up στη στιγμή. Άλλωστε η δύναμη του μακιγιάζ “κρύβεται” πάντα στα μάτια...

2

COLOUR HAPPINESS

6 5

1. C outure Variation Palette Nude, YSL 2. The Eyeshadow Quad Fall Harvest 172 DOLCE & GABBANA 3. Couture Palette Fall Collection Metal Clash, YSL 4. Artist Palette Volume 1 - Nudes, MAKE UP FOR EVER, SEPHORA 5. Mes Incontournables de Parisienne, LANCOME

4

4

3

2

6

5 4

PASSIONATE LIPS

7

2

1

Ευρηματικοί συνδυασμοί χρωμάτων σε κομψές παλέτες, δημιουργούν φθινοπωρινά μαγικά looks.

1

1. A rtliner, Eyeliner Trace Dense, LANCOME 2. S tretch Lengthening & Defining Mascara, 5 MAKE UP FOR EVER, SEPHORA 3. A MC Eyeliner Gel 82, INGLOT 4. G randiose Wide Angle Fan Effect Mascara, LANCOME 5. Full Lash Volume Mascara, SHISEIDO 6. T he Passioneyes Duo Mascara, DOLCE & GABBANA 13

Επιλέξτε τη δική σας αγαπημένη απόχρωση ανάλογα με το ύφος του νυφικού σας και το στυλ του γάμου σας… Το μπορντώ είναι πάντα μία από τις επιλογές!

MADEMOISELLE NAILS

1. C lassic Cream Lipstick ANTIQUE ROSE 232, DOLCE & GABBANA 2. T he Sheer Shine Gloss Praline 102, DOLCE & GABBANA 3. G loss Volupte Fall Look 2015 n°53 Rose Strass, YSL 4. S OPHIA LOREN N.1 Lipstick, DOLCE & GABBANA 5. R ouge Pur Couture Kiss & Love Collection 19 Le Fuchsia, YSL 6. C olor Sensational Creamy Mattes 940, MAYBELLINE 7. L 'Absolu Rouge Rose de Ville 305, LANCOME 8. I nfallible Mega Gloss 305 Miami Vice, L'OREAL PARIS 9. I nfallible Mega Gloss 502 Call me close, L'OREAL PARIS

Οι αποχρώσεις των 5 πεσμένων φύλλων του φθινοπώρου και το δυνατό μπλε, έρχονται να ταράξουν την πρωτοκαθεδρία του french manicure. 7 1

6

8

2

10

8

3

9

4

9

1. S uper Stay 7 Days Tone on Tone No 875 Second Skin, MAYBELLINE 2. Super Stay 7 Days Tone on Tone No 878 Barely Yours, MAYBELLINE 3. The Nail Lacquer Jaipur Blue 716, DOLCE & GABBANA 4. The Nail Lacquer Tahitian Grey 712, DOLCE & GABBANA 5. Nail Colour 30 Pure Almond, KORRES 6. Nail Colour 62 Warm Khaki, KORRES 7. Bell-Bottom Blues, ESSIE 8. In The Lobby, ESSIE 9. Vernis in Love 468 Cuir De Nuit, LANCOME 10. Nailwear Pro+ Golden Femme, AVON 83


7

4

3

από τη Μυρτώ Κάζη

10 2

LUMINOUS FACE

To βασικό όπλο της φετινής νύφης είναι το λαμπερό της πρόσωπο. Και αυτό δεν είναι υπό διαπραγμάτευση. 1

6

1. Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector, LANCOME 2. Skinnergy, Go Moist Nourishing Cream, Bioten 3. Top Secrets Instant Moisture Glow, YSL 4. Aqua Vita BB Cream SPF20 Light, APIVITA 5. Masque Yeux Perle, SEPHORA 6. HD Corrective Primer Peach, INGLOT 7. 8 Flower Nectar Oil Cream, DARPHIN 8. Eye Balm, FREZYDERM 9. Thirstymud Hydrating Treatment, Glamglow, SEPHORA 10. Μαύρη Πέυκη Serum Oil, KORRES 11. Stick Foundation 103, INGLOT 12. Facial Scrub, FREZYDERM

1

3

8

9 5

12

BRIDAL NECESSITIES

1

6

Αυτά τα μικρά sweet little somethings που πρέπει να έχει μαζί της κάθε νύφη..

2 5

1. Eyelashes 66S, INGLOT 2. Ultimune Eye, SHISEIDO 3. A ll In One Whitening Toothpaste Snowmint, YOTUEL 4. N utra Effects Radiance Vibes, AVON 5. D ouble Effect Eye Make-Up Remover, NIVEA 6. Σ ερβιετάκια All Cotton με 100% βαμβακερό κάλυμμα, Everyday 7. Clarisonic Pedi- Buff, SEPHORA 8. Vitafix Weight, INTERMED 9. A ll Skin Types With Argan Oil, POMPON

3 7

4

2

4 5

FALL FOR PERFUMES

Το άρωμά σας είναι αυτό που θα απογειώσει το bridal look. Το ιδανικό bridal perfume συνδυάζει δυναμισμό και ρομαντική αίσθηση, all time classic νότες με μοντέρνα μεθυστική ενέργεια..

SHINY HAIR

Λαμπερά, υγιή μαλλιά θα μαγνητίσουν τα βλέμματα και τον φωτογραφικό φακό. Θυμηθείτε πως οτιδήποτε στυλιζαρισμένο ανήκει στο μακρινό παρελθόν. 1. Dry Satin Oils, ORZENE 2. One United, All in one MultiBenefti Treatment, REDKEN 3. Don’t Blow It Hair Styler, BUMBLE AND BUMBLE, SEPHORA 4. Hair Touch Up, Root Concealer, L’OREAL 5. Color Shine and Moisturizing Hair Mask with sunflower and honey, APIVITA 5 #yesIdogr

11

6

9

LOVE YOUR BODY

1

2

3

8

7

1. Black Sugar, Oriental Lilly, Violet, KORRES 2. M esmerising Oudh Accord & Gold, MOLTON BROWN, HEAVEN ON EARTH 3. Bamboo, GUCCI 4. La Nuit Tresor, LANCOME 5. La Vie Est Belle Intense, LANCOME 6. Everbloom, SHISEIDO 7. Black Opium, YSL

Με υπέροχες συνθέσεις και αρώματα, οι αφίξεις των προϊόντων για το σώμα δεν προσφέρουν μόνο ενυδάτωση αλλά και μια φθινοπωρινή νοσταλγική λάμψη. 1

1. V intage 2015 with Elderflower, Bath & Shower Gel, MOLTON BROWN, HEAVEN ON EARTH 2. PurCellin Oil, BIO-OIL 3. Sensual Touch, Body Lotion, BIOTEN 4. Q10 Conditioner Σύσφιξης Σώματος, NIVEA 5. B ellflower, Tangerine, Pink Pepper Body Milk, KORRES 6. F iery Pink Pepper Pampering Body Polisher, MOLTON BROWN, HEAVEN ON EARTH 7. H eavenly Gingerlily Caressing Body Polisher, MOLTON BROWN, HEAVEN ON EARTH

2

4 6

4 7

3

5


H A P P I L Y E V E R A F T E R


στην Ευαγγελία Σιγάλα

Stova Bambini ΧΕΙΡΟΠΟΊΗΤΑ ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΆ ΡΟΎΧΑ ..ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΆΡΙΚΗ ΔΙΆΘΕΣΗ!

ΣΤΥΛΆΤΑ ΧΕΙΡΟΠΟΊΗΤΑ ΡΟΎΧΑ, ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΕΤΑΙΡΊΑ ΚΑΙ ΈΝΑΣ ΠΟΛΥΜΉΧΑΝΟΣ ΙΔΙΟΚΤΉΤΗΣ. Ο ΣΤΈΛΙΟΣ ΜΑΝΩΛΆΣ, ΤΗΣ STOVA BAMBINI, ΝΤΎΝΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΌΜΟΡΦΑ ΒΑΦΤΙΣΤΉΡΙΑ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΤΑ ΌΝΕΙΡΑ ΚΆΘΕ ΓΟΝΙΟΎ! ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΉΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΛΉΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΆΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΌ ΡΟΎΧΟ, ΤΑ ΥΦΆΣΜΑΤΑ, ΤΑ ΥΛΙΚΆ, ΤΑ ΧΡΏΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΈΒΑΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΆ ΧΑΜΌΓΕΛΑ!

Yes I Do INFO H STOVA BAMBINI ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΉ επιχείρηση, ένα brand που εδώ και 30 χρόνια ντύνει τα πιο κομψά και παιχνιδιάρικα βαφτιστήρια. Από το 2004 στο τιμόνι της βρίσκεται ο Στέλιος Μανωλάς, με σπουδές στα Οικονομικά και το Μάρκετινγκ ο Στέλιος, αποφάσισε να αναλάβει την οικογενειακή επιχείρηση της Stova Bambini όταν διέκρινε ότι υπήρχε η τάση να σταματήσει η παραγωγή του χειροποίητου παιδικού ρούχου και του ιδιαίτερου χειροποίητου βαπτιστικού.

CREDITS Photos Άγγελος Μπαφατάκης Grooming Σαββίνα Σκεπετάρη Location Πύργος Πετρέζα

#yesIdogr


STOVA BAMBINI

ΠΌΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΉ ΕΊΝΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΉ ΤΟΥ ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΟΎ ΡΟΎΧΟΥ;

Είναι πολύ σημαντική, το βαπτιστικό ρούχο το αγοράζει κάποιος μόνο μία φορά. Είναι το ρούχο που φυλάσσεις ως κάτι πολύτιμο και το δείχνεις στο παιδί σου μετά από χρόνια χαμογελώντας με νοσταλγία.

Δείτε υπέροχα σχέδια στο www.stovabambini.gr

ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΊ ΈΜΠΝΕΥΣΉ ΣΑΣ ΣΤΗ ΣΧΕΔΊΑΣΗ ΤΩΝ ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΏΝ;

facebook Stova Bambini

Η μόνιμη έμπνευση είναι η μοναδικότητα του χειροποίητου ρούχου. Όταν σχεδιάζουμε μια συλλογή, το ρούχο ξεκινάει να ράβεται και στη συνέχεια στολίζεται. Με αυτή την αρχική, αφαιρετική οπτική δουλεύουμε και τελειοποιούμε την κάθε συλλογή.

ΠΟΙΌ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΌ ΥΛΙΚΌ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊ Η STOVA BAMBINI ΣΤΑ ΡΟΎΧΑ ΤΗΣ;

Τα υλικά είναι πολλά διότι η κάθε συλλογή αποτελείται από 30 μοντέλα και κάθε κωδικός είναι μοναδικός. Μπορώ να πω ότι η βάση μας είναι το βαμβάκι και οι δαντέλες. Και φυσικά όταν μιλάμε για ρουχισμό σε αυτές τις τρυφερές ηλικίες 1 έως 3 ετών, δεν είναι επιλογή, είναι απαραίτητη προϋπόθεση το χειροποίητο ρούχο.

ΠΡΟΣ ΜΈΛΛΟΝΤΕΣ ΝΟΝΟΎΣ & ΝΟΝΈΣ... h

Αρχίστε τις προετοιμασίες της βάπτισης τουλάχιστον ένα μήνα νωρίτερα. h

Διαλέξτε εμπνευσμένοι από το πρόσωπο της ημέρας και όχι από τη μόδα. h

Επιλέξτε κάτι formal αλλά όχι αυστηρό, η στιγμή είναι μοναδική, αντάξιο πρέπει να είναι και το ένδυμα. h

Αν αναζητάτε ένα βαπτιστικό ρούχο που θα είναι τόσο επίσημο όσο και ευκολοφόρετο αναζητήστε κάτι χειροποίητο.

instagram @StovaBambini

ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΕΤΙΝΈΣ ΒΑΠΤΊΣΕΙΣ ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΧΡΏΜΑΤΑ ΣΤΑ ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΆ

by Stova Bambini

Τα φετινά βαπτιστικά θα έχουν ethnic - boho επιρροές και έξυπνους mix & match συνδυασμούς.

h

Σταθερά χρώματα το off white, ροζ, μπεζ, γκρι, πούρο και σαν νέες προτάσεις έχουμε το κόκκινο και το blue jean. ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΊΤΣΙ Ταξιδεύουμε σε προηγούμενες δεκαετίες, κάθε ρούχο σηματοδοτεί μια δεκαετία, 30s, 60s, 70s και 90s

ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΌΡΙ Εμπνεόμαστε από το "easy to wear" και προωθούμε την ιδέα του Mix & Match και casual chic βαπτιστικού.

YES I DO & NO I DON'T TIPS BY STOVA BAMBINI ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΟ ΣΤΥΛΆΤΟ ΚΑΙ ΆΝΕΤΟ ΝΕΟΦΏΤΙΣΤΟ

Yes I do

1. Επιλέξτε ένα χειροποίητο ρούχο γιατί ξεχωρίζει σαν τις στιγμές σας. 2. Οι λεπτομέρειες κάνουν πάντα τη διαφορά. 3. Το ύφασμα ενός ρούχου πρέπει να συνάδει με την τρυφερή ηλικία.

No I Don’t

1. Μην ακολουθήσετε τους κανόνες της μόδας! Ανακαλύψετε το στυλ που αναδεικνύει ένα μικρό χαμόγελο. 2. Μην δαπανάτε χρόνο να βρείτε μεμονωμένες λύσεις νομίζοντας ότι αυτή η λύση είναι πιο οικονομική, προτιμήστε το ολοκληρωμένο πακέτο, είναι βέβαιο ότι συμφέρει. 3. Μην ακούτε κανέναν, οι γονείς και οι νονοί ξέρουν πάντα καλύτερα! 89 89


από τη Μυρτώ Κάζη

first time

mommy

TΑ ΠΙΟ ΓΛΥΚΆ ΡΟΎΧΑ ΕΓΚΥΜΟΣΎΝΗΣ, ΤΑ ΠΙΟ ΈΞΥΠΝΑ MOTO ΣΕ BABY ΦΟΡΜΆΚΙΑ, ΠΙΠΊΛΕΣ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΉΣΕΙΣ ΕΝΘΎΜΙΟ, ΣΑΛΙΆΡΕΣ ΠΟΥ ΕΎΧΕΣΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΡΩΘΟΎΝ ΠΟΤΈ ΚΑΙ Ό,ΤΙ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΊ ΜΙΑ ΜΑΜΆ, Η ΟΜΆΔΑ ΤΟΥ FIRSTIMEMOMMY ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΤΟ ΚΆΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ.

Yes I Do Collection ΓΙΑ ΕΥΝΌΗΤΟΥΣ ΛΌΓΟΥΣ, έχουμε “εθιστεί” με τη Yes I Do Collection καθώς και με τη σκέψη ότι ένας μπαμπάς μπορεί να κάνει πρόταση γάμου στη μαμά, μέσα από το φορμάκι του μωρού τους! Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που αγαπάει τα μωρά, αλλά προσέχει ιδιαίτερα τόσο τη μαμά όσο και τον μπαμπά!

website www.firstimemommy.gr facebook first time mommy.gr instagram @firstimemommy email info@firstimemommy.gr #yesIdogr


από την Πηνελόπη Τσάκαλου - Κουρτζή & την Αυγή Βάγια

ΔΎΟ ΒΈΡΕΣ ΣΤΗ ΧΏΡΑ ΤΗΣ ΑΓΆΠΗΣ Έ ΝΑ Π Α ΡΑ Μ ΎΘΙ ΙΑ

ΓΙΑ Μ

ΙΚ ΡΑ & Μ Ε ΓΑ Λ Α Π ΑΙΔ

ΚΆΠΟΥ, ΚΆΠΩΣ, ΚΆΠΟΤΕ... ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΆΝΕ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΔΎΟ ΧΡΌΝΙΑ, ΉΤΑΝ ΔΎΟ ΒΈΡΕΣ, ΔΗΛΑΔΉ ΔΎΟ ΧΡΥΣΆ ΠΟΛΎ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΆ, ΜΙΚΡΆ ΔΑΧΤΥΛΊΔΙΑ. ΚΆΘΟΝΤΑΝ, ΠΟΥ ΛΈΤΕ, ΣΤΗ ΒΙΤΡΊΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΊΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΟΎΣΑΝ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΎΣΕ ΑΠ’ ΈΞΩ. ΜΙΑ ΜΈΡΑ ΛΟΙΠΌΝ, ΕΚΕΊ ΠΟΥ ΜΌΛΙΣ ΕΊΧΑΝ ΚΆΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙΝΌ ΤΟΥΣ ΜΠΆΝΙΟ ΜΕ ΤΑ ΑΦΡΌΛΟΥΤΡΆ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΆΣΤΡΑΦΤΑΝ ΣΤΟΝ ΉΛΙΟ, ΛΈΕΙ Η ΜΕΓΆΛΗ ΒΈΡΑ ΣΤΗ ΜΙΚΡΉ...

Love #yesIdogr

Ε, Βερούλα μάντεψε! Τι έγινε Βερούλη; Του απάντησε η μικρή. Μας αγόρασαν! Το ακούς; Επιτέλους μας αγόρασαν! Δηλαδή; Τον ρώτησε η Βερούλα! Μας αγόρασε σου λέω αυτό το όμορφο ζευγάρι που μπήκε στο κατάστημα πριν λίγο. Θα φύγουμε από εδώ! Θα δούμε καινούργια μέρη! Αχ, επιτέλους! Είπε η μικρή βέρα και τεντώθηκε. Είχα αρχίσει να σκουριάζω εδώ πέρα τόσο καιρό. Και πού θα πάμε; Μήπως άκουσες; Α, θα πάμε σε γάμο! Σε τι; Ρώτησε η μικρή βέρα. Σε γάμο σου λέω! Μα καλά, δεν καταλαβαίνεις; Της απάντησε ο Βερούλης ξεφυσώντας. Τι είναι ο γάμος; Ρώτησε η Βερούλα και έσμιξε τα φρύδια της. Δεν θέλω να πάμε κάπου που δεν ξέρω, φοβάμαι... Καλέ, ο γάμος είναι το ωραιότερο πράγμα στον κόσμο, γέλασε ο Βερούλης. Θα ξετρελαθείς! Είναι σαν να πηγαίνουμε στην χώρα της αγάπης! Στην χώρα της αγάπης; Ρώτησε η Βερούλα. Καλά τόσο καιρό που είμαστε εδώ στο κοσμηματοπωλείο δεν έχεις πάρει χαμπάρι; Δεν έχεις δει πόσοι άλλοι φίλοι μας έχουν φύγει από εδώ και όταν περνάνε να μας πουν γεια δείχνουν τόσο ευτυχισμένοι; Γιατί μας πέρασες; Για δύο ΑΠΛΑ δαχτυλίδια; Όχι, όχι, όχι... Μα, αλήθεια πώς δεν είχα ποτέ αναρωτηθεί; Και εσύ Βερούλη γιατί ποτέ δεν μου εξήγησες; Μα τώρα ήρθε η ώρα μας, θα στα εξηγήσω όλα! Της χαμογέλασε.

Πριν προλάβει ο Βερούλης να αρχίσει να της εξηγεί, τσούπ, με μια γρήγορη κίνηση ένα χέρι τους άρπαξε και τους έβαλε προσεκτικά σε μια μεταξωτή μαλακή θήκη. Και μέχρι να συνειδητοποιήσουν τι τους είχε συμβεί κλααααπ... το απόλυτο σκοτάδι. Αμάν! Βερούλη; Είσαι μαζί μου; Είσαι εδώ; Δεν βλέπω τίποτα. Τι μας συμβαίνει; Εδώ είμαι, μην ανησυχείς. Κάτσε να συνέλθω μια στιγμή γιατί ζαλίστηκα από τα κουνήματα, της ψιθύρισε ο Βερούλης. Μίλα μου φοβάμαι τόσο πολύ. Δώσε μου το χέρι σου. Πού βρισκόμαστε; Πού μας πηγαίνουν; Ηρέμησε Βερούλα μου, ηρέμησε! Δεν πρόλαβα να σου πω ότι αυτό που μας συνέβη θα έπρεπε να το περιμένουμε με χαρά! Μας έχουν βάλει σε ένα πανέμορφο βελούδινο κουτάκι για να ξαπλώσουμε και να ξεκουραστούμε μέχρι να έρθει η μεγάλη μέρα... Δηλαδή δεν θα ξαναδούμε ποτέ πια το φως του ήλιου; Αναρωτήθηκε η Βερούλα. Μα τι λες; Ίσα ίσα τώρα αρχίζουν τα καλύτερα! Θα κάτσουμε αγκαλιά τα δυο μας εδώ μέχρι την ημέρα που είπε το ζευγάρι που μας αγόρασε ότι είναι ο γάμος. Και πότε είναι αυτό δηλαδή; Σε πέντε Βερομήνες; Σε δέκα Ασημοχρόνια; Σε είκοσι Πλατινομέρες; Όχι καλέ το άλλο Σάββατο. Τόσο σύντομα! Την καθησύχασε ο Βερούλης.


ΠΑΡΑΜΥΘΙ

Μέχρι να ολοκληρώσει την πρότασή του, ένιωσαν ξαφνικά να σηκώνονται και ουπς... σαν να πετάνε ψηλά και να προσγειώνονται απότομα σε μια σκληρή επιφάνεια. Μια πόρτα αυτοκινήτου ακούστηκε να ανοίγει και ευχάριστες φωνές. Βερούλη, άνοιξε λίγο το κουτί να δούμε από πού έρχονται τα γέλια. Να δούμε πού είμαστε, βρε παιδί μου! Του ψιθύρισε.

Ο Βερούλης φύσηξε και ξεφύσηξε, μάζεψε όλες του τις δυνάμεις και με ένα δυνατό σπρώξιμο κατάφερε να ανοίξει μια χαραμάδα στο κουτί. Ο Βερούλης και η Βερούλα ανασηκώθηκαν ίσα ίσα για να ρίξουν μια ματιά. Α, κοίτα κοίτα! Δυο σφιχταγκαλιασμένα χέρια, φώναξε η μικρή βέρα. Είδες που στα έλεγα; Χε, χε! Κοίτα τι ωραία που περνάνε. Σε αυτά τα χέρια θα είμαστε και εμείς πάντα σφιχταγκαλιασμένοι! Πώς θα γίνει αυτό; Αναρωτήθηκε η Βερούλα. Περίμενε, περίμενε, αυτό είναι έκπληξη για την ημέρα του γάμου!

Με αυτά και με αυτά, λίγο η μουσική, λίγο οι γλυκές κουβέντες που ακούγονταν, λίγο το κούνημα του αυτοκινήτου, έφεραν στις δύο βέρες μια γλυκιά νύστα και πολλά πολλά χασμουρητά. Έπεσαν, λοιπόν, σε έναν ύπνο τόσο βαθύ που ξύπνησαν κατευθείαν το Σάββατο, δηλαδή την ημέρα του γάμου! Αχ, πιάστηκα! Τεντώθηκε τεμπέλικα ο Βερούλης και άνοιξε τα μάτια του.

Γιατί με ξυπνάς; Νυστάζω τόσο πολύ. Γιατί ήρθε η μέρα του γάμου! Δεν ακούς τα τραγούδια; Θα μου πεις επιτέλους τι σημαίνει γάμος και τι δουλειά έχουμε εμείς με αυτόν τον κύριο Γάμο; Θα σου πω στα γρήγορα, και τα άλλα θα τα δεις μόνη σου γιατί δεν έχουμε πολλή ώρα. Όπου να ‘ναι αρχίζει και δεν θα μπορούμε να μιλάμε! Λοιπόν, ο γάμος είναι μια πολύ μεγάλη γιορτή στη ζωή των ανθρώπων, ανθρώπων οι οποίοι αγαπιούνται και αποφασίζουν να μείνουν για πάντα μαζί! Από τη χαρά τους, που λες, για αυτήν την απόφαση, διαλέγουν μία ημέρα, καλούν όλους τους αγαπημένους τους ανθρώπους και κάνουν ένα πολύ μεγάλο πάρτι! Αχ, τι ωραία όλα αυτά! Σαν παραμύθι ακούγεται! Αλλά εμείς τι δουλειά έχουμε με όλα αυτά; Μα, σου είπα δεν είναι μια οποιαδήποτε γιορτή! Φαντάσου ο γαμπρός, που είναι ο άντρας, φοράει το ωραιότερό του κοστούμι και η νύφη, που είναι η γυναίκα, ένα υπέροχο λευκό φόρεμα που λέγεται νυφικό. Ανταλλάσσουν μεταξύ τους όρκους για παντοτινή αγάπη και τότε περνούν στα χέρια τους εμάς σαν σύμβολο αυτής της αγάπης!

Αν θες να παραγγείλεις το δικό σου tailormade παραμυθάκι για το γάμο, τη βάφτιση ή τα γενέθλια, στείλε inbox στο info@yes-I-do.gr

Και δηλαδή θα μείνουμε για πάντα στο ίδιο δάχτυλο; Μα φυσικά! Και έτσι όποιος βλέπει βέρα σε χέρι καταλαβαίνει ότι αυτός που τη φοράει είναι παντρεμένος και ζει στη χώρα της αγάπης! Αχ! Ανυπομονώ να πάω και εγώ στη χώρα της αγάπης! Τελικά είμαστε πολύ τυχερά δαχτυλίδια! Αναφώνησε η Βερούλα. Και όχι μόνο αυτό. Είμαστε έτσι σχεδιασμένα που δεν έχουμε αρχή και τέλος ώστε η αγάπη να μην τελειώνει ποτέ! Της είπε ο Βερούλης.

Με ένα δυνατό χειροκρότημα σταμάτησε απότομα η ιστορία του Βερούλη και άρχισαν να κουνιούνται δυνατά και να απομακρύνονται... Ε! Πού πας, πού πας; Δεν μου το είπες ότι θα είμαστε σε διαφορετικά χέρια, του φώναξε η Βερούλα. Μην στενοχωριέσαι! Αφού μόλις παντρευτήκαμε! Για αυτό χειροκροτούν όλοι! Εμείς από εδώ και πέρα όλη την ημέρα θα σκεφτόμαστε ο ένας τον άλλο, θα προσέχουμε ο καθένας τον ιδιοκτήτη του και θα του θυμίζουμε την αγάπη τους. Και όταν θα επιστρέφουν σπίτι, όπως θα αγκαλιάζουν τα χέρια τους, θα αγκαλιαζόμαστε και εμείς και θα συζητάμε τις περιπέτειες της ημέρας μας! Η ζωή μας αρχίζει εδώ! Πάμε τώρα στο πάρτι να φάμε, να χορέψουμε και να κόψουμε μια μεγάλη γιορταστική τούρτα! Βερούλη, σε αγαπώ πολύ! Είπε με μάτια που έλαμπαν από χαρά! Ναι, ναι πάμε να κόψουμε την τούρτα! Και έχω μια πείνα με όλα αυτά! Και εγώ σε αγαπάω Βερούλα μου! Και θα σε αγαπώ για δέκα εκατομμύρια πλατινοχρόνια, είπε ο Βερούλης και της έστειλε ένα γαμήλιο φιλί… 93


Our Happily Ever Μ. Κόφου, Ε. Σιγάλα, Μ. Κάζη Α. Γιακούμα, Ν. Βιτζηλαίου

Ι. Τριανταφυλλίδου, Μ. Κάζη Δ. Τριανταφυλλίδου

A. Καρδάμη, Μ. Βορριά Β. Παππά, Μ. Κάζη, Ε. Σαρώφ

madame shou shou team

Τζ. Θεωνά

Δ. Στρέπκος, Τ.Μπίθας

ΣΤΑ ΔΎΟ ΧΡΌΝΙΑ ΖΩΉΣ ΤΟΥ YES I DO, ΟΙ ΔΎΟ ΑΠΌ ΤΙΣ ΕΠΤΆ ΓΊΝΑΜΕ ΜΑΜΆΔΕΣ, ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΉΚΑΜΕ, ΌΛΕΣ ΓΕΛΆΣΑΜΕ, ΚΛΆΨΑΜΕ, ΑΓΧΩΘΉΚΑΜΕ, ΒΓΉΚΑΜΕ, ΜΕΘΎΣΑΜΕ, ΠΙΕΣΤΉΚΑΜΕ, ΧΟΡΈΨΑΜΕ, ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΉΚΑΜΕ.. ΈΤΣΙ -ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΉ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΊΑ ΤΟΥ ΔΕΎΤΕΡΟΥ ΤΕΎΧΟΥΣ ΜΑΣ- ΕΊΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΆΣΟΥΜΕ! ΝΑ ΓΙΟΡΤΆΣΟΥΜΕ ΔΙΟΡΓΑΝΏΝΟΝΤΑΣ ΈΝΑ ΥΠΈΡΟΧΟ ΠΆΡΤΙ ΣΕ ΈΝΑ ΜΑΓΙΚΌ ΣΚΗΝΙΚΌ.

ΤΟ ΠΆΡΤΙ ΜΑΣ ΣΤΟ BLACK DUCK GARDEN ήταν για όλους μας ίσως το πιο ευτυχισμένο βράδυ της μέχρι τώρα πορείας μας! Για το πάρτι μας, ενώσαμε τις δυνάμεις μας με τις Πριγκιπώ, την Καλομοίρα, την Κέλλυ και όλη αυτή την υπέροχη ομάδα που αγαπάμε και αγαπάτε, όχι μόνο για τα σχέδιά τους αλλά κυρίως για την υπέροχη αύρα τους, αυτή τη γλυκιά αθωότητα που έχουν σε ό,τι κι αν κάνουν! Και έτσι το πάρτι έγινε Yes I Do / Πριγκιπώ Happily Ever After Party!

CREDITS Βέρες & Στέφανα | L by Πριγκιπώ Event Decoration & Event Branding λα φετ/la fête, Αναΐς Ευρυπιώτη

A. Κορωνάκης Γ. Χουλιαρά

Α. Τριάντης, Τ. Μπίθας Ε. Σιγάλα, Μ. Κόφου Μ. Καλφαγιάννης, Μ. Κάζη Α. Γιακούμα, Ν. Βιτζηλαίου

Μουσική επιμέλεια | Maestro Location | Black Duck Garden Photoshooting | Lulumeli Live Photoshooting στο ξωκλήσι Aπό τη Sony & τον Θοδωρή Μάρκου Drinks | Fisher & Strongbow Catering | Παπασπύρου Σπιτικό Παγωτό | Le Greche Χυμοί | Verve Αναψυκτικά | Vikos Κουφέτα και ξηροί καρποί | Era Nuts

???????

??????? GiPap

#yesIdogr

???????Τ . Μιχαηλίδου Μ. Γκόνου ???????Μαυρομιχάλη

Γ. Πράσσινος A. Αυγερινού - Παπαδοπούλου

Goodie bag με το ειδικά σχεδιασμένο για τη βραδιά κολιέ από τις Πριγκιπώ, προϊόντα Shiseido, Carroten, Bioten, PomPon & Batiste.


After Party

HAPPILY EVER AFTER PARTY

Χ. Αντωνακάκη

Μ. Καλογνωμά Ν. Παραδεισανού

Χ. Κουρτζής Π. Τσάκαλου

Μ. Μπαϊρακτάρη Π. Γρηγόριος Νανακούδης Τ. Μπίθας, Μ. Κάζη Α. Κρασσάς

Πριγκιπώ team

Α. Βελουδάκη, Α. Χρυσοχέρη Β. Λυμπεροπούλου

Ε. Κορδαλή

Λ. Δράκου, Σ. Συμεών Ν. Γαλακτερός με τη Σόφη

Lulumeli team

Ζ. Ρούμπος Χ. Αντωνακάκη

Β. Παππά Ε. Χαβιάρα

Δ. Μακαλιάς Γ. Βαγιάτας

Α. Κάβδας Μ. Φαφούτη

Ι. Τσέλιγκα, Π. Παρασκευοπούλου Κ. Κύργιου, Δ. Ψεματίκας, Μ. Κάζη

Νικηφόρος colorstories+thekid

Δ. Μακαλιάς, Σ. Σακάτος, Α. Κάβδας Σ. Βρεττός, Ι. Τριανταφυλλίδου Ν. Αγγελής, Μ. Κάζη, Γ. Πράσσινος

Α. Ευριπιώτη Α. Ευριπιώτη

Ι. Τσιούλης

Μ. Κάζη, Τ. Μπίθας Μ. Μαραγκός, Α. Χρυσοχέρη

Α. & Τ. Χατζηαναστασίου

??????? ???????

Ε. Πάρσα

95


Η ομάδα κοιτά ένα πορτραίτο της Δέσποινας.

Η Πέγκυ Σιμιτζή με την Ευαγγελία κρεμούν λουλούδια!

Φωτογράφηση αφ’ υψηλού για τον Ζήση Ρούμπο.

Κωνσταντίνα Μιχοπάνου και Ξένια Καπιζώνη ετοιμάζουν την miss «time for elegance»!

BACKSTAGE

@ Yes I Do Free Press Vol.3 Photoshooting

Χρήστος Στάης και Στέλιος Μανωλάς σε φωτογράφιση στη βεράντα του Πύργου Πετρέζα.

ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΑΓΑΠΆΜΕ ΚΆΘΕ ΦΟΡΆ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΣΕΙΣ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΚΛΊΜΑ, ΤΑ ΓΈΛΙΑ, ΤΑ ΣΧΌΛΙΑ ΚΑΙ ΌΣΑ ΣΥΜΒΑΊΝΟΥΝ BEHIND THE SCENES. ΑΥΤΉ ΤΗ ΦΟΡΆ, ΦΙΛΟΞΕΝΟΎΜΕΝΟΙ ΕΝΌΣ ΥΠΈΡΟΧΟΥ LOCATION, ΣΤΟΝ ΠΎΡΓΟ ΠΕΤΡΈΖΑ ΚΑΙ ΜΕ ΈΝΑΝ ΦΩΤΟΓΡΆΦΟ ΠΟΥ ΑΠΟΛΆΜΒΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΆ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΆΓΓΕΛΟ ΜΠΑΦΑΤΆΚΗ, ΠΕΡΆΣΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΈΣ SHOOTING DAYS!

Ο fashion director μας Σπύρος Σαββίνος ή αλλιώς το άγρυπνο μάτι!

Προετοιμασία του σκηνικού για τον Χρήστο Βέργαδο.

Αναζητώντας το κάδρο για τον Πάνο Γιαννακόπουλο.

Χωρίς τον Χρήστο Στάη όλα θα ήταν πολύ διαφορετικά! #yesIdogr


από την Δήμητρα Λ.

ΤΙ ΖΏΔΙΟ ΕΊΝΑΙ Η ΠΕΘΕΡΆ ΣΟΥ; WE LOVE TO HATE THEM. ΑΛΛΆ ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΎΜΕ: ΚΙ ΕΜΕΊΣ ΤΑ ΊΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΆΝΑΜΕ ΣΤΗ ΘΈΣΗ ΤΟΥΣ; ΦΑΎΛΟΣ ΚΎΚΛΟΣ. Η ΠΕΘΕΡΆ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΓΊΝΕΙ Η ΔΕΎΤΕΡΗ ΜΗΤΈΡΑ ΣΟΥ, ΑΝ ΤΗΣ ΔΏΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΊΑ. ΣΤΟ ΚΆΤΩ ΚΆΤΩ ΕΚΕΊΝΗ ΈΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΤΟΝ ΆΝΤΡΑ ΤΗΣ ΖΩΉΣ ΣΟΥ, ΕΜΕΊΣ ΣΟΥ ΔΊΝΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΆ TIPS ΒΆΣΕΙ ΤΟΥ ΖΩΔΊΟΥ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΟΣΎΝΘΕΣΉ ΤΗΣ ΑΛΛΆ ΟΥΔΕΜΊΑ ΕΥΘΎΝΗ ΦΈΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΌΛΟΙΠΟ ΧΆΡΤΗ ΤΗΣ!

ΠΕΘΕΡΆ ΚΡΙΌΣ

ΠΕΘΕΡΆ ΛΈΩΝ

ΠΕΘΕΡΆ ΤΟΞΌΤΗΣ

ΑΠΑΡΑΤΉΡΗΤΗ ΔΕΝ ΠΕΡΝΆΕΙ. Είναι βλέπεις ενθουσιώδης, δυναμική και πληθωρική προσωπικότητα. Είναι όμως και εγωΐστρια: τα ξέρει όοολα και της αρέσει να παίρνει πρωτοβουλίες, με (εριστική ουπς) διάθεση να επιβάλει την άποψή της, που πάντα (;!;) είναι «η σωστή». Το καλό είναι ότι διακρίνεται για τον αυθορμητισμό, την ευθύτητα και την ειλικρίνειά της, οπότε αν μη τι άλλο ξέρεις τι να περιμένεις από την πρώτη στιγμή, δεν υποκρίνεται. Κι αν τυχόν παρουσιαστούν προβλήματα, θα σπεύσει να υπερασπιστεί την οικογένειά της με θάρρος και μαχητικότητα, επομένως φρόντισε να την κερδίσεις –κάνοντας σαφές ωστόσο ότι αρχηγός στο σπίτι είσαι εσύ- και θα έχεις στο πλευρό σου μια γενναία σύμμαχο εφ’όρου ζωής.

ΠΕΡΉΦΑΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΉ με φλογερό ταμπεραμέντο, η πεθερά Λέων κάνει αισθητή την παρουσία της. Ναι, είναι εγωκεντρική και δογματική, θα υπερασπιστεί την άποψή της μέχρι τέλους, όμως ξεχωρίζει για την αριστοκρατικότητα και τη γενναιοδωρία της. Θα συνδράμει μέχρι και οικονομικά στο νοικοκυριό σας προκειμένου ο γιος και τα εγγόνια της να έχουν τη δέουσα ποιότητα ζωής –από τη μόρφωσή τους μέχρι τα ρούχα, το αυτοκίνητο και το σπίτι (η αλήθεια είναι πως λατρεύει την πολυτέλεια). Υιοθετήστε μια ευθεία, αξιοπρεπή στάση απέναντί της και θα σας το ανταποδώσει, γιατί απεχθάνεται τις μικρότητες και τα ψέματα. Κι εδώ που τα λέμε, πρίγκιπα δεν ονειρευτήκατε; Ε πάρτε και τη βασίλισσα μαμά του μαζί!

Η ΧΑΡΆ ΤΗΣ ΖΩΉΣ. Κοινωνική, χαμογελαστή, αισιόδοξη, εμφανίζεται στο σπίτι και μοιράζει απλόχερα τη θετική της ενέργεια. Περισσότερο φίλη παρά πεθερά εδώ που τα λέμε. Σπάμε το κεφάλι μας αλλά δεν μπορούμε να της προσάψουμε κάποιο ουσιαστικό ψεγάδι, ίσως το ότι είναι μονίμως αφηρημένη; Δεν απομνημονεύει εύκολα σημαντικές ημερομηνίες, μπορεί να ξεχάσει το ραντεβού που δώσατε, ή να της ξεφύγει άθελα κάποιο μυστικό, αλλά είναι τόσο καλοπροαίρετη που της το συγχωρείς. Λατρεύει τα ταξίδια, τις ατέρμονες φιλοσοφικές συζητήσεις και τα παιδιά –κάνουν από κοινού τις σκανταλιές. Μαζί της μπορείτε να γνωρίσετε κυριολεκτικά και μεταφορικά τον κόσμο. Δεν θα επέμβει ποτέ στη ζωή σας γιατί απλά είναι καλόβολη και δραστήρια!

ΠΕΘΕΡΆ ΤΑΎΡΟΣ

ΠΕΘΕΡΆ ΠΑΡΘΈΝΟΣ

ΠΕΘΕΡΆ ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ

ΜΙΑ ΚΛΑΣΙΚΉ ΠΕΘΕΡΆ: προσγειωμένη, ήρεμη, παραδοσιακή, ακολουθεί τα ήθη και τα έθιμα και θέλει να κρατά πάση θυσία την οικογένεια ενωμένη. Στον αντίποδα ωστόσο, είναι αρκετά κτητική και ξεροκέφαλη –στυλώνει τα πόδια στη γη σαν κανονικός Ταύρος και δεν της αλλάζεις εύκολα γνώμη. Κάτι επίσης σημαντικό: πρέπει να προσέχεις τους τρόπους σου γιατί απεχθάνεται ο,τιδήποτε προκλητικό και δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην αξιοπρέπεια και την αισθητική. Επιπλέον αγαπάει την καλή ζωή, η μιζέρια τη θλίβει, οπότε το σπίτι σου πρέπει να είναι όμορφο, με ευχάριστη ατμόσφαιρα, κι ένα πλούσιο γεύμα από τα χεράκια σου ή ένα (ακριβό) δώρο στα γενέθλιά της θα σου εξασφαλίσουν την απαραίτητη εύνοια.

ΕΊΝΑΙ ΛΙΓΆΚΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΈΝΗ γιατί όλοι την κατηγορούν πως είναι υποχόνδρια κι επικριτική. Πράγματι, είναι τελειομανής, υπεραναλύει τα πάντα, μιλάει ακατάπαυστα, είναι νευρική, έχει εμμονή με την καθαριότητα, την τάξη και την οργάνωση, και κάθε φορά που σας επισκέπτεται σημαίνει συναγερμός, σας νιώθουμε. Αλλά δεν είναι κακός άνθρωπος. Περισσότερο η ίδια υποφέρει από τους ψυχαναγκασμούς της. Στην πραγματικότητα είναι δοτική, ευαίσθητη και με ιδιαίτερα έντονο το αίσθημα της προσφοράς. Με πολλή προθυμία θα σας εξυπηρετήσει γιατί της αρέσει να νιώθει χρήσιμη. Αναθέστε της αρμοδιότητες και μοιραστείτε τυχόν προβληματισμούς μαζί της, ο λογικός και πρακτικός νους της εγγυάται πάντα άμεσες λύσεις!

ΕΊΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΉ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΉ. Δεν της αρέσουν οι προκλητικές συμπεριφορές και οι ακρότητες, και μολονότι είναι περήφανη και την ενδιαφέρει η θέση της οικογένειάς της κοινωνικά, διατηρεί χαμηλό προφίλ και κινείται πάντα με αξιοπρέπεια. Ναι είναι τελειομανής και αυστηρή και αυταρχική ενίοτε, όμως κρατάει πάντα τους τύπους και δεν δημιουργεί προβλήματα. Διακρίνεται για τη σοβαρότητα και την ευθυκρισία της, τηρεί αποστάσεις ασφαλείας και απολαμβάνει τις στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η οικογένεια εξάλλου είναι η αδυναμία της –μετά τη δουλειά. Αν είναι συνταξιούχος λοιπόν, μην της στερήσετε τη χαρά της συμμετοχής στην ανατροφή των εγγονιών της –άσε που θα αναλάβει όλα τους τα δίδακτρα.

ΠΕΘΕΡΆ ΔΊΔΥΜΟΣ

ΠΕΘΕΡΆ ΖΥΓΌΣ

ΠΕΘΕΡΆ ΥΔΡΟΧΌΟΣ

ΑΠΌ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΥΧΆΡΙΣΤΕΣ ΠΕΘΕΡΈΣ, οι Διδυμίνες έχουν χιούμορ, πολύ ενδιαφέρον και νεανική διάθεση (συνήθως και εμφάνιση), που κάνουν τα εγγόνια ειδικά να τις λατρεύουν. Το επικοινωνιακό τους χάρισμα εξάλλου τις κάνει εξαιρετικές στις διηγήσεις -ο θηλυκός Νίκος Πιλάβιος-, κάτι που απολαμβάνει όλη η οικογένεια. Βέβαια οφείλουμε να σας προειδοποιήσουμε ότι ελλοχεύει ο κίνδυνος της υπερβολικής φλυαρίας ή της ροπής για κουτσομπολιό –κανένα Reuters!-, οπότε σκόπιμο θα ήταν να προστατεύσετε τα μυστικά σας. Σε γενικές γραμμές όμως, κάθε άλλο παρά φορτικές είναι, έχουν τόσες πολλές δραστηριότητες και ασχολίες εξάλλου, που δεν θα σας γίνουν ποτέ βάρος.

ΜΑ ΤΙ ΌΜΟΡΦΗ ΠΕΘΕΡΆ (κυριολεκτικά, αφού έχει την Αφροδίτη κυβερνήτη)! Αυτό κατ’επέκταση σημαίνει πως αγαπά την αισθητική/καλαισθησία, είναι κοινωνική, έχει εξευγενισμένους τρόπους και επιδιώκει πάντα την αρμονία στην οικογένεια. Μπορεί να σας συγχωρέσει πολλά γιατί είναι καλός ακροατής και απόλυτα δίκαιη, αλλά το χειρότερό της είναι η μιζέρια, η κακογουστιά και η αγένεια. Πείτε της ό,τι θέλετε πλην όμως με σταθερό τόνο στη φωνή σας, ευγενικά και χωρίς εντάσεις. Και φορώντας κάτι κομψό –α, πάνω απ’όλα το στυλ! Ξέρει να κρατάει ισορροπίες και δεν θα ανακατευτεί στα ενδοοικογενειακά σας –απεναντίας θα έκανε τα πάντα για να μη διαλυθεί ένας γάμος. Κάντε της ένα κομπλιμέντο και είναι δική σας!

ΠΕΘΕΡΆ ΈΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΘΕΡΆ ΔΕΝ ΈΧΕΙΣ! Η πιο φιλελεύθερη κι εκκεντρική του ζωδιακού εξάλλου, δεν θα μπορούσε να κρατάει παραδοσιακή στάση στο θέμα της οικογένειας. Δεν είναι ότι αδιαφορεί γι’αυτή, απλά είναι πολύ προχωρημένη κι εναλλακτική στην προσέγγισή της, οπότε την ενδιαφέρει περισσότερο να ασχολείται με τα ευρύτερα κοινωνικά ζητήματα και τη φιλανθρωπία, απ’ότι με το ίδιο της το σπίτι. Δεν υπάρχει περίπτωση να σας δημιουργήσει πρόβλημα, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν θα είναι ποτέ παρούσα! Πάντα υπάρχει κάποιος φίλος που την έχει μεγαλύτερη ανάγκη, οπότε θα σπεύσει να βοηθήσει εκείνον αντί για εσάς. Ανεξάρτητη; Απρόβλεπτη; Αόρατη; Άντε να την περιγράψεις!

ΠΕΘΕΡΆ ΚΑΡΚΊΝΟΣ ΝΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΉ ΠΕΘΕΡΆ: γλυκιά, τρυφερή, ευαίσθητη, θα είναι πάντα στο πλευρό σας ό,τι κι αν συμβεί. Αρκεί να τη θεωρήσετε αληθινή σας μητέρα και να της το δείχνετε σε κάθε ευκαιρία. Ο λόγος είναι ότι έχει πολύ έντονο το μητρικό ένστικτο και γίνεται υπερπροστατευτική με τα παιδιά της, οπότε αν η διαίσθησή της την πείσει για τις αγνές σας προθέσεις απέναντι στον κανακάρη της, θα σας αγκαλιάσει με όλη της την αγάπη. Εντάξει, είναι λίγο κυκλοθυμική, και παραπονιάρα, και συναισθηματικός εκβιαστής («εγώ που κάνω τόσα για εσάς…»), και προσκολλημένη στο παρελθόν (δεν πετάει τίποτα, ούτε κουβέντες που έχετε ανταλλάξει, ούτε αντικείμενα), αλλά μαγειρεύει τέλεια, είναι εξαιρετική νταντά και κάνει όμορφα δώρα. Τι άλλο θέλετε;

ΠΕΘΕΡΆ ΣΚΟΡΠΙΌΣ

ΠΕΘΕΡΆ ΙΧΘΎΣ

ΥΠΆΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΚΑΤΆΛΗΨΗ με τις Σκορπίνες. Οι περισσότεροι τις θεωρούν ψυχρές, υποχθόνιες κι εκδικητικές και τις φοβούνται. Στην πραγματικότητα η πεθερά Σκορπιός δεν έχει κανένα λόγο να ανακατευτεί στα πόδια σας και να σας βλάψει από τη στιγμή που θα είστε απόλυτα ειλικρινής μαζί της, θα κινείστε στα όρια της αξιοπρέπειας και της ηθικής και θα φροντίζετε το γιο της και τα εγγόνια της με ευλάβεια. Ότι είναι αυστηρή κι ότι θα περάσετε από σκληρά τεστ για να πάρετε την έγκρισή της είναι δεδομένο. Είναι πολύ καλή στην οικονομική διαχείριση (έχει πάντα να σας δανείσει χρήματα!), εχέμυθη, εξαιρετικά διαισθητική και δεν ξεχνάει τί-πο-τα. Αποδείξτε της ότι είστε άξια εμπιστοσύνης και θα εντυπωσιαστείτε με την αφοσίωσή της.

ΈΝΑΣ ΧΕΊΜΑΡΡΟΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΆΤΩΝ, αυτό είναι η πεθερά Ιχθύς. Καλόκαρδη, φιλεύσπλαχνη, υπερευαίσθητη, θα θυσίαζε τα πάντα για την ευημερία σας –κι εδώ ακριβώς έγκειται ο κίνδυνος: μπορεί να προσκολληθεί πάνω σας και να γίνει πολύ παραπονιάρα, ότι δηλαδή δεν της ανταποδίδετε την ίδια αγάπη. Επίσης είναι τόσο ευσυγκίνητη, κυκλοθυμική και χαμένη στον κόσμο της που δύσκολα συνεννοείσαι μαζί της αφενός, αφετέρου δημιουργείται ένα χάσμα στη μέθοδο ανατροφής των παιδιών. Εσύ τους βάζεις κανόνες, κι εκείνη δεν έχει καμία αίσθηση της πειθαρχίας, τους κάνει όλα τα χατίρια και στο τέλος τα κακομαθαίνει. Αλλά η γλυκούλα θα σε αγαπήσει ανιδιοτελώς από την πρώτη στιγμή, σαν δεύτερη μαμά σου, για σκέψου το! 97


ΣΗΜΕΊΑ ΔΙΑΝΟΜΉΣ ATHENS

DOWNTOWN ART & CRAFT | Παγκράτι 33 DERMA CLINIC Λεωφόρος Αλεξάνδρας ANNA ANEMOMYLOU SHOWROOM | Κολωνάκι BLACK DUCK | Αθήνα B BOUTIQUE | Σύνταγμα CAFÉ ΑΊΓΛΗ | Ζάππειο CAFÉ ΦΊΛΙΟΝ | Κολωνάκι CELEBRITY SKIN SHOWROOM Χαριλάου Τρικούπη 162 DENNIS PYROMALLIS SHOWROOM | Κολωνάκι ΔΗΜΉΤΡΗΣ ΠΈΤΡΟΥ SHOWROOM | Κολωνάκι DOCKLAND | Κολωνάκι ΕRA NUTS | Κολωνάκι FAIRYNAILS | Κολωνάκι FAIRYNAILS | Σύνταγμα FEMME FANATIQUE | Κολωνάκι HAIR STUDIO 30 Καλλιμάρμαρο HOTEL PRESIDENT | Αμπελόκηποι IOANNA KOURBELA SHOWROOM | Πλάκα MEDICAL DERMA LASER Βασιλίσσης Σοφίας 123 MELINA PISPA SHOWROOM Κολωνάκι ΜΈΛΙ & ΑΜΎΓΔΑΛΟ | Λεωφόρος Ηρακλείου | Νέα Ιωνία ΜΟΥΣΕΊΟ ΚΥΚΛΑΔΙΚΉΣ ΤΈΧΝΗΣ | Κολωνάκι ΜΠΛΕ ΠΑΠΑΓΆΛΟΣ | Αθήνα NANNUKA HQS Πλατεία Μαβίλη ΠΡΙΓΚΙΠΏ SHOWROOM | Αθήνα RESTAURANT ΟΙΚΕΊΟ | Κολωνάκι ΣΚΟΥΦΆΚΙ BAR | Αθήνα SMALL 8 | Αρχελάου | Αθήνα SOLO VICTORIA ATELIER Πλατεία Αγίας Ειρήνης ST. GEORGE LYCABETTUS TS SPA | Λυκαβηττός STOVA BAMBINI | Αθήνα TITANIA HOTEL | Αθήνα

NORTH BODYSCAPE GYM & HEALTH CLUB | Χαλάνδρι BRONCO BAR | Κηφισιά CAFÉ – BAR ΠΑΛΙΆ ΑΓΟΡΆ Φιλοθέη CAKE | Κηφισιά CARAMELINO ART | Μαρούσι COMMON SECRET | Νέα Ερυθραία ELISSAVET MAUROGENNI BAGS & ACCESSORIES | Χολαργός ERA NUTS | Ψυχικό ΕΊΔΩΛΟ ΚΌΣΜΗΜΑ | Πεύκη FAIRYNAILS | Golden Hall FAIRYNAILS | Αγία Παρασκευή FAIRYNAILS | Βριλήσσια FAIRYNAILS | Ερυθραία FAIRYNAILS | Νέα Ιωνία FAIRYNAILS | Χαλάνδρι FAIRYNAILS | Ψυχικό

GASPAR FOOD & MOOD Ν. Ψυχικό GARDEN SHOP | Νέα Ερυθραία 23 HAIR CREATIONS | Πεύκη HALF & HALF | Κηφισιά HEAVEN ON EARTH | Κηφισιά KK JEWELRY LAB | Βύρωνας ΚΟΜΜΩΤΉΡΙΟ VOULA AGATHY | Νέα Φιλαδέλφεια ΚΟΜΜΩΤΉΡΙΑ IKONOMAKIS +VIP | Χαλάνδρι LIVE LOVE | Κηφισιά LOL THE BRAND | Κηφισιά LONDON BOUTIQUE | Χαλάνδρι MADAME SHOUSHOU SHOWROOM | Χαλάνδρι NIDODIDELA SHOWROOM Κηφισιά NIKO & NIKO | HAIRSTYLISTS Νέο Ψυχικό NILAYA | Κηφισιά RECIPE BAR | Κηφισιά SUNNY SPORTS CLUB Νέα Ερυθραία TEO HAIR SALON | Κηφισιά THE WORKSHOP SHOWROOM Λεωφόρος Κηφισίας 292 TILLAS ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ Νέα Φιλαδέλφεια WAVY’ S HAIR STUDIO Μαρούσι ZILLIONS | Κηφισιά ΚΟΥ ΠΕ ΠΕ | Νέα Πεντέλη ΜΑΙΕΥΤΉΡΙΟ ΙΑΣΩ | Μαρούσι ΝΆΣΟΣ ΝΤΌΤΣΙΚΑΣ SHOWROOM | Νέο Ψυχικό

SOUTH ANDRIANOPOULOS FASHION STORES | Πειραιάς ΆΝΝΑ ΚΟΛΌΖΗ | ΓΆΜΟΣ – ΒΆΠΤΙΣΗ Παλαιό Φάληρο BEAUTY HALL | Γλυφάδα CAFÉ – BAR – RESTAURANT ΕΝ ΠΛΩ | Βουλιαγμένη COLORSTORIES+THE KID BY NIKIFOROS STUDIO | Καλλιθέα CURE NAILWORKS | Γλυφάδα FAIRYNAILS | Athens Metro Mall FAIRYNAILS | Νέα Σμύρνη GAZI COLLEGE |Γλυφάδα HOLY SPIRIT | Γλυφάδα INBOX FASHION BOUTIQUE Νέα Σμύρνη I WISH CHIC EVENTS | Άλιμος OPUS | Γλυφάδα RUMORS | Βουλιαγμένη THE MARGI HOTEL | Βουλιαγμένη

EAST ΒEAUCOUP HANDCRAFTS Παλλήνη ΠΎΡΓΟΣ ΠΕΤΡΈΖΑ | Πικέρμι

THE DOCTORS ΑΛΈΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΊΘΑΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΊΟ | Κυψέλη ΆΣΠΑ ΙΩΑΚΕΙΜΊΔΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΊΟ | Πεύκη

ΒΑΣΊΛΗΣ ΜΙΛΙΌΝΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΊΟ | Παγκράτι ΔΗΜΉΤΡΗΣ ΔΟΎΣΗΣ ΔΕΡΜ. ΙΑΤΡΕΊΟ | Μελίσσια ΌΛΓΑ ΜΠΊΚΟΥ ΓΥΝ. ΙΑΤΡΕΊΟ | Μαρούσι ΧΡΙΣΤΊΝΑ ΑΝΔΡΕΟΠΟΎΛΟΥ ΔΕΡΜ. ΙΑΤΡΕΊΟ | Νέα Ερυθραία ΑΛΈΞΑΝΔΡΟΣ ΜΆΝΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΊΟ | Γλυφάδα

ΡΟΓΚΌΤΗ ΜΈΝΗ Β. Κορνάρου 19 | Κηφισία

VASILIKOS RESTAURANT Καμάρι | Σαντορίνη

THE BATHROOM Γρηγορίου Παλαμά 21 | Κέντρο

ΦΑΝΌΣ BEACH | Κουφονήσια

ISLANDS BLUE MONDAY BAR Φηρά- Σαντορίνη NEW STAND Mατογιάννη | Μύκονος

ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ ΑΧΊΛΛΕΙΟΝ | Κέντρο BIMBO | Τσιμισκή 47 CAROUZEL | Φιλιππουπόλεως 74 Αμπελόκηποι ERGON | GREEK DELI & CUISINE Κούσκουρα 5 Κέντρο CAFÉ – BAR SHARK | Σταυρούπολη CAFÉ LAZARISTES | Καλαμαριά HAPPY TEAPOT | Αναλήψεως 16 ΚΟΜΜΩΤΉΡΙΟ CUTS Ταξιαρχών 4 KINGS CAFÉ BAR | Κούσκουρα 2 & Μητροπόλεως, Κέντρο MOMENTI CAFÉ | Κομνηνών 67 ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΊΟ SMILES Δελφών 56 & Φλέμινγκ

BOOZE BAR | Σπέτσες Παλιό Λιμάνι CASA DEL SOL | Παροικιά - Πάρος

ΚΟΧΎΛΙΑ | Μυτιλήνη

AND MORE KYLLINI BEACH RESORT

Κυλλήνη ΚΟΥΦΈΤΟ | Χαλκίδα

ΠΈΤΡΑ&ΦΏΣ BOUTIQUE HOTEL SPA | Mάνη MARATHON BEACH RESORT

Νέα Μάκρη

CLIFF SIDE SUITES | Φηρά | Σαντορίνη

LE MARIAGE | Σπάρτη

CHOULIS SHOP | Απλωταριά - Χίος

ΝANTINA | Ναύπλιο

EPONYMO | Μυτιλήνη

ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΟ ΌΛΓΑ | Πήλιο

FISCARDO BAY HOTEL | Κεφαλονιά

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ LUCY | Χαλκίδα

IOS CLUB COCKTAIL BAR Ίος | Χώρα

ΠΡΩΤΟΜΆΣΤΟΡΑΣ ΕΣΤΙΑΤΌΡΙΟ | Άρτα

MADAM SOUSOU Ηράκλειο Κρήτης

THE LITTLE FABRICA | Καρδίτσα

MARE VISTA EPAMINONDAS HOTEL | Μπατσί - Άνδρος

27 WOODEN ACCESSORIES

NIXON ON THE BEACH | Αντίπαρος OLAS COLLECTION Απλωταριά | Χίος WHITE EVENTS | Ρόδος

VAPTISI | Κατερίνη

Καρδίτσα

…AND 110 MORE SPOTS AROUND GREECE!


Profile for minimalart

Yes I Do 3 | Fall/Winter 2015-2016  

Free press wedding magazine

Yes I Do 3 | Fall/Winter 2015-2016  

Free press wedding magazine

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded