Page 1

TERROR A LA XARXA 1

Joan Riu Lozano 2n C Curs 2017-2018


FITXA DE LECTURA

Fitxa bibliogràfica

Autor o autora Antonio Lozano Sagrera, Álvaro Colomer Moreno

Títol Terror a la xarxa 1 Il·lustrador-a No te Editorial i Col·lecció: Edebé i Terror a la xarxa P

Nombre de pàgines 203 Data d’inici 5 de març Data de finalització 7 de març


Hores que has necessitat per llegir-lo -aproximadament3 hores i mitja

Personatges 1. Nom del o dels protagonistes i antagonistes (o personatges negatius) La nerea, L’ombra, En Derek, El alex, La Liz, Inspector Harry. 2. Els trets físics més rellevants del/la protagonista No diu res. 3. Els trets físics més rellevants de l’antagonista No diu res. 4. Per què et sembla que és l’antagonista o el personatge negatiu? Perquè segresta als nens 5. Quina és la manera de ser del/la protagonista? Es molt tossuda. 6. Quina és la manera de ser de l’antagonista (o personatge negatiu) No se sap res i per això es misteriós.

Temps a)Temps narratiu. Quant temps transcorre des que comença l’obra fins que acaba? Unes setmanes b) Temps històric. En quina època històrica està ambientada l’acció? En el 2011


2.4. Narrador. Qui explica els fets que transcorren a l’obra? En quina persona verbal parla el narrador? No

4. OPINIÓ PERSONAL 1. Digues la teva opinió sobre el llibre de manera general, si t’ha agradat o no, i el perquè. M’agradat el llibre perquè és misteriós i a la vagada te una mica d’intriga 2. Explica el detall del llibre que més t'ha emocionat, interessat, divertit o sorprès, etc. M’ha sorprés que la Nerea fos tant valenta. 3. Ara, suposa que t’ha agradat. Anima un company/a a llegir aquest llibre, com si parlessis a un amic o una amiga, sense explicar-li l’argument ni el final. T’agraden el llibres de misteri i intriga… Segur que aquest t’agradarà! 4. Inventa un anunci per promocionar el llibre que has llegit. Ha de tenir text i imatge.


Terror a la xarxa (1)  
Terror a la xarxa (1)  
Advertisement