Page 1

Overblik Søger du

MiNALTAN A/S er leverandør af altan- og balkonløsninger til såvel private, ejer- og lejerforeninger, byggefirmaer, entreprenører, byggeselskaber og vi betjener arkitekter, administratorer og rådgivende ingeniører. Vi besidder de nødvendige kompetencer og har viljen til at løse og gennemføre jeres projekt professionelt og problemløst - fra start til slut.

Se mulighederne med MiNALTAN A/S. MiNALTAN A/S tilbyder modultilpassede løsninger til ethvert behov.

Marøgelhøj 11 · 8520 Lystrup · Tlf. 8678 6666 info@minaltan.dk · www.minaltan.dk Åbningstider: Alle hverdage mellem 08.00 – 17.00.


Fagfolk start til slut fra

MiNALTAN A/S har hovedsæde i Aarhus – men leverer kvalitetshåndværk til hele Danmark. Hos MiNALTAN A/S står vi for høj kvalitet og sikkerhed – og priser, hvor alle kan være med. MiNALTAN A/S giver dig mest for pengene, både når det gælder kvalitet, rådgivning og service.

Besøg

vores å showroom p Frederiks berg Oplev kvaliteten På Frederiskberg i København betjener vore projektingeniører og øvrige medarbejdere dagligt vore kunder i Københavnsområdet. Besøg MiNALTAN.dk og se nærmere på vores mange referenceprojekter i bl.a. København.

Vor medarbejdere er solide, professionelle fagfolk Hos os bliver kunderne betjent af vores projektingeniører.

Kvalitet - uden ekstraomkostninger ISO 9001-certificeret produktion. Vi opnår konkurrencedygtige priser via storproduktion og effektive montagemetoder.

Vi overholder vore aftaler og leverer til tiden Ingen ubehagelige overraskelser - ingen ekstraregninger.

Nem og smidig proces med MiNALTAN A/S som sparringspartner MiNALTAN A/S er den professionelle sparringspartner, der tager hånd om hele processen. Vi sørger for alt lige fra de statiske beregninger, samt myndighedsgodkendelser til færdig montage.

Vi kæler for detaljen Vore modulbaserede altaner sikrer det enkle, stilfulde design. Sikkerhed i købet Vi leverer et kvalitetsprodukt i varmgalvaniseret stål af bedste kvalitet, som tåler det danske vejr. Derfor yder vi op til 20 års garanti på vores produkter.

Vi er her også i fremtiden Vores hovedaktionær er Grundtvig Invest A/S, som er en velkonsolideret industriel investor. Showroom med mødefaciliteter - Se mulighederne i vores showroom på Frederiksberg og i Lystrup. Vi afholder, eller deltager gerne i informative og afklarende beboermøder, både i tilbudsfasen og undervejs i projektet. Det giver tryghed.

”Tryghed er kodeordet, når du vælger at købe din altan eller balkon hos MiNALTAN A/S. Byggeri er en tillidssag, og hos MiNALTAN A/S garanterer vi, at du er i trygge hænder i hele processen.

Hos os kan du stole på, at: vi overholder vores aftaler. vi leverer til tiden. Hos MiNALTAN A/S taler du med fagfolk hele vejen. Jonas Juul-Olsen, direktør MiNALTAN A/S

Udnyt vores vidensbank Vores tekniske afdeling hjælper dig med: Materialer til projektering og udbud. Afklare konstruktionsforhold. Afklare lovtekniske forhold. MiNALTAN A/S er de professionelles sparringspartner. Ryan Hald, teknisk chef MiNALTAN A/S

/minaltan-ogsaa-for-professionelle  

http://minaltan.dk/wp/wp-content/uploads/minaltan-ogsaa-for-professionelle.pdf

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you