Page 1

Redactie: Henriëtte

2012-2013 nieuwsbrief 30 Agenda 20 mei 21 mei 22 t/m 24 mei 23 mei 4 t/m 7 juni 6 juni 8 juni 11 juni 11 juni 13 juni 13 juni 18 juni 20 juni 25 t/m 28 juni 26 en 27 juni 3 juli 4 juli 4 juli 5 juli

Pinksteren Teamdag (lln. vrij) Schoolkamp groepen 6 Schoolfeest groepen 1 en 2 Wandelvierdaagse Inspectiebezoek OPA Schoolreis groep 4 TSO vergadering Schoolreis groepen 3 en 5 OR vergadering MR vergadering Rapport mee Schoolreis groep 8 Contactavonden Musicals groepen 8 Afscheid groep 8 Kennismaken leerlingen nieuwe groepen Zomervakantie (12.00

17 mei 2013 U hoeft deze dag geen drinken en fruit mee te geven. Wij hopen op een gezellige en zonnige dag! Denkt u ’s avonds aan het controleren op teken? Voetbaltoernooi Wat hebben de voetballers afgelopen vrijdag hun best gedaan op het toernooi! Geweldig! We hebben zelfs enkele teams die kampioen werden. We zijn trots op alle sportieve voetballers! Willen de ouders, die de tenues hebben gewassen, de tassen met tenues a.u.b. uiterlijk woensdag 22 mei inleveren? Aanstaande donderdag kunnen we dan de tenues sorteren en opbergen. Alle ouders die geholpen hebben en de enthousiaste toeschouwers willen we langs deze weg hartelijk bedanken! Schoolplein Helaas kan er nog niet gespeeld worden op het nieuwe plein. We hopen dat dit gauw wel mogelijk is!

uur)

Personeel Juf Natalie zal de komende week niet kunnen werken. Zij wordt vervangen door Robin Steenbergen. Meester Robin gaat ook mee op het schoolkamp van groep 6. Wij wensen de groepen 6 alvast heel veel plezier! Schoolreizen Wij verzoeken de ouders, die de schoolreizen nog niet hebben betaald, met klem om dit z.s.m. te doen. Wij willen graag aan onze verplichtingen voldoen, maar dat kan alleen wanneer de bedragen binnen zijn. U vindt in de bijlage/ kalender alle informatie die u nodig heeft. Kleuterfeest 23 mei Sprookjesfeest! Donderdag 23 mei is het zover, dan vindt het kleuterfeest plaats. Dit keer staat deze dag in het teken van ‘Sprookjes’. Uw kind mag verkleed op school komen. We gaan allerlei leuke spelletjes doen en lekker eten op school. Deze dag beginnen de leerlingen om 10.00 uur en om 14.00 uur kunnen ze weer worden opgehaald bij school. Mocht u in knel komen met opvang, dan kunt u in overleg met de leerkracht uw kind om 8.30 uur naar school brengen.

Oproepje leesouders We zijn nog op zoek naar een leesouder voor twee groepjes leerlingen uit groep 4, die om de week, op de maandag of woensdag in de even weken, met hen wil lezen. Informatie of opgave bij erna@groenehartzuidwolde.nl Bloemenactie De bloemenactie was een groot succes! Alle leerlingen hebben erg hun best gedaan en de bloemen waren weer prachtig. We danken de OR, leerlingen en natuurlijk Rolf de Gier voor deze geslaagde actie! Af te halen Bij juf Nineke zijn gratis zes houten pallets af te halen. Wie het eerst komt… Oproepje Wie heeft voor ons jongens- en meisjes onderbroeken die we kunnen gebruiken bij een ongelukje (met name voor de leerlingen uit groep 1/2)? Inleveren kan bij de leerkrachten. Wanneer er een ongelukje is gebeurd en uw kind komt met "schoolkleren" thuis, verzoeken wij u deze kleren zo snel mogelijk (gewassen) terug te geven aan de leerkracht van uw kind.


Pagina

Teamdag 21 mei Op 21 mei evalueert het team het afgelopen schooljaar. De leidraad hierbij is het schooljaarplan. Op de middag staat een teamactiviteit op het programma. Zwemvereniging de Watersnip Vind jij zwemmen ook zo leuk en beschik je over een A en B diploma? Bij Zwemvereniging de Watersnip ben je van harte welkom. Je kunt in de zomer drie keer per week meetrainen in het buitenbad in een groep van je eigen leeftijd. Samen zwemmen we verschillende slagen om hier beter en sneller in te worden. Je mag 2 keer gratis meetrainen om te zien of zwemmen wat voor jou is. We trainen op onderstaande tijden: Maandag en woensdag: 18.00-18.30 uur t/m groep 7 en van 18.30-19.00 groep 8 t/m klas 3 van het voortgezet onderwijs. Op de zaterdag trainen we voor de diploma's: 7.30-8.15 diploma C en Zwemvaardigheid en van 8.15-9.00 snorkelen/synchroon zwemmen. Een zomerlidmaatschap van de vereniging kost normaal 60 EUR, maar het eerste jaar kan dit tegen een aantrekkelijk tarief van 30 EUR. Graag zien we jullie in het zwembad. Mochten er nog vragen zijn dan kun je mailen met secretaris@zvdewatersnip.nl of zie de website: zvdewatersnip.nl. Ook kun je bij het zwembad je vragen stellen aan één van de trainers of bestuursleden. Een sportieve groet namens de Watersnip. NK Knikkeren Gemeente De Wolden 2013 De officiële voorronde van het NK knikkeren vindt plaats op woensdagmiddag 22 mei 2013 vanaf 13.30 uur op de parkeerplaats bij de sporthal in Zuidwolde. De kinderen uit de groepen 3 t/m 8 van alle basisscholen binnen de gemeente kunnen meedoen aan de voorronde van het kampioenschap. Tijdens de voorronde kun je een plekje veroveren voor de landelijke finale. Aanmelden of meer informatie? Je kunt je inschrijven voor deze activiteit via onze website www.dewoldensport.nl VakantieKids Zuidwolde Op de facebookpagina van VakantieKids Zuidwolde is een terugblik te zien van de activiteiten in de meivakantie! www.facebook.com/VakantiekidsZuidwolde Lang weekend De leerlingen hebben een lang (Pinkster) weekend voor de boeg. We hopen allemaal dat het mooi weer wordt en we wensen de leerlingen en ouders een heel fijn weekend!

-2-

Nieuwsbrief%2030%20170513  
Nieuwsbrief%2030%20170513  

http://www.groenehartzuidwolde.nl/media/com_jnews/upload/Nieuwsbrief%2030%20170513.pdf

Advertisement