Page 1

2012-2013 nummer 9

16 november 2012

Redactie: Henriëtte en Chantal

Agenda: 29 november: OR vergadering 3 december: Pietengym 5 december: Sinterklaasfeest 8 december: OPA 11 december: MR vergadering 19 december: GMR vergadering 20 december: Kerstdiner om 18.00 uur (alle leerlingen om 12.00 uur vrij!) 21 december: Eerste schoolkrant digitaal! 21 december: Kerstvakantie (om 12.00 uur)

Personeel Martijn Mulder heeft, als algemeen directeur, de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van het onderwijs binnen alle scholen van Stichting Wolderwijs. Martijn Mulder heeft, na een zorgvuldige overweging, Nathalie Bakker-Duinkerken gevraagd om op de Rozebottel in groep 7/8 voor een goed vervolg van het schooljaar te zorgen. Nathalie heeft de afgelopen jaren als invalkracht enthousiast mee ‘gebouwd’ aan het nieuwe concept van onze school en haar competenties zijn niet onopgemerkt gebleven. Nathalie heeft, hoewel zij met pijn in het hart vertrekt, besloten om deze uitdaging aan te gaan. Uiteraard zijn wij erg trots op Nathalie en we gunnen haar deze kans van harte, maar haar vertrek heeft wel consequenties voor onze school. We zijn dan ook blij dat we intern een oplossing hebben kunnen vinden. Agnes Spijker gaat naast Natalie Lanjouw werken in groep 6a (woensdag en donderdag). Sander Kats gaat op maandag naast Anneke v.d. Veen werken in groep 7a. Sander zal ook de vrijdagen dat Anneke haar studie volgt, in deze groep aanwezig zijn. Frederieke Bulthuis gaat haar taak uitbreiden met de vrijdagmorgen in groep 7b. Zij werkt dan de hele week (behalve op de expressiemiddag). Renate Tissing gaat op de vrijdagmorgen dat Anneke haar studie volgt haar taak uitbreiden in groep 8a, zodat Sander deze morgens in groep 7a kan werken. Wij wensen Nathalie een fijne tijd toe in Koekange!

Voordrachtwedstrijd De kandidaten van Het Groene Hart hebben erg hun best gedaan op de voordrachtwedstrijd. Een aantal kinderen won zelfs een prijs!

Groep 1/2: Pepijn Bakker 1e prijs. Groep 3/4 Bote Spijkerman en Bjorn Enting 1e Prijs Danisha Borger en Anne de Leeuw 2e Prijs Rosalie Bakker de aanmoedigingsprijs De voordrachten van Lenny Veldman, Joan Spijkerman en Iris Lowijs waren ook prachtig, maar zij hebben geen prijs gewonnen. We hopen dat er volgend jaar nog veel meer leerlingen hun kunsten gaan vertonen!

Fout in jaarplanner Een oplettende ouder heeft een fout ontdekt in onze jaarplanner. De weeknummers vanaf augustus 2013 kloppen niet. De week van 1 augustus heeft weeknummer 31 i.p.v. 32. Vanaf dit moment kunt u wellicht foutief verder tellen. De laatste week van de zomervakantie is dus week 33. Excuses voor het ongemak.

Oproepje Een leerling van groep 7b is een bibliotheekboek kwijt. De titel is: Dat heb ik weer / deel 2. Het boek zit in een groene Plus tas (avondvierdaagse). Heeft iemand dit boek gezien? Dan heel graag afleveren bij juf Frederieke. Alvast bedankt.

Uitslag verkiezingen MR Op de zakelijke ouderavond is de uitslag van de verkiezing van de nieuwe MR leden bekendgemaakt. Het stemmingspercentage was 32 %, 75 van de 232 gezinnen hebben een stem uitgebracht. Pascal Bunskoek en Ellen van 't Zand zijn gekozen. We wensen Pascal en Ellen een fijne tijd in de MR.

CJG De Wolden Het CJG De Wolden organiseert een themabijeenkomst over het thema Pesten. Donderdag 29 november 19.30 uur bent u van harte welkom in dorpshuis De Schakel in Koekange (Prinses Margrietlaan 1, 7958 SB Koekange). De avond begint om 19.45 uur en duurt tot ongeveer 21.45 uur. De avond is bedoeld voor ouders met kinderen in de groepen 7, 8 en het voortgezet onderwijs. Wie meer wil weten over hoe te reageren op geklier van kinderen onderling is van harte welkom. Ook voor wie zich zorgen maakt over zijn kind, omdat uw kind gepest wordt of anderen pest – is de avond erg interessant. Op een leestafel vindt u boeken en artikelen over pesten en weerbaarheid.


2

Nieuwsbrief o.b.s. Het Groene Hart

Opgave is verplicht en kan tot uiterlijk vrijdag 23 november naar info@cjgdewolden.nl. Er zijn geen kosten aan de avond verbonden. Attendeer andere ouders ook op deze bijeenkomst. U bent allen van harte welkom!

Brief van Sinterklaas Dag lieve meisjes, jongens en ouders/verzorgers, Wat fijn dat ik ook dit jaar weer in de Nieuwsbrief wat van mij mag laten horen. Het was een zware reis op dat kleine bootje, maar we zijn dan toch in Nederland aangekomen! Ik ben ontzettend nieuwsgierig naar jullie nieuwe school. Op 5 december zal ik deze gaan bekijken en jullie klassen met een bezoek verblijden, maar jullie moeten nog wel even geduld hebben. Daarom heb ik Piet de opdracht gegeven om op 27 november ’s nachts de schoenen te vullen van de kinderen van de groepen 1 t/m 4. Er moeten dan natuurlijk wel schoenen zijn om te vullen! Denken jullie eraan om op 27 november een schoen op school te laten?! Als ik op 5 december aankom, zou ik het heel leuk vinden wanneer jullie samen met jullie papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en meesters en juffen op het plein staan te zingen. Op deze dag mag je je fruittas thuis laten. Ik heb nu al zin in 5 december! Jullie ook? Hartelijke groeten van Sinterklaas en al zijn pieten.

161112%20Nieuwsbrief%20HGH%209  

http://www.groenehartzuidwolde.nl/media/com_jnews/upload/161112%20Nieuwsbrief%20HGH%209.pdf

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you