Page 1

CARTA ALS REIS

2013-2014 http://www.xtec.cat/crp-esplugues/c-reis-13-14/

Escola Montserrat - A Sant Just Desvern

Institut Joanot Martorell Esplugues de Llobregat

Generalitat de Catalunya Departament d’Ensenyament Centre de Recursos Pedagògics Baix Llobregat VIII crp-esplugues@xtec.cat


Carta als Reis Mags

Estimats Reis Mags de l’Orient, Sóc l ‘Alba i tinc 6 anys. Us escric aquesta carta perquè m’agradaria que em coneguéssiu una miqueta millor. Vaig a l’escola Montserrat i m’agrada molt fer educació física . Els meus amics es diuen Rita i Carla. El meu color preferit és el rosa fort. A casa ajudo a la meva família a parar la taula. Com m’he portat bé m’agradaria demanar per aquest Nadal: Una barbi i un llit elàstic Us esperem amb il·lusió, pau i amor. Moltes gràcies i fins la nit de Reis.


Estimada Alba, Sóc el Rei Melcior, sé que ajudes a casa i que et potes molt be, no et conec gaire, però, m’agradaria que fossis molt bona. Ah recorda’t de posar aigua als camells, també posa’ns alguns polvorons i llet. Intentaré portar-te tot el que em dius, però, el llit elàstic es probable que no, perquè sou molts nens i nenes al món i això es molt car, potser a última hora ho tindrem.

Ah! Quasi m’oblidava de dir-te una cosa: ficat al llit molt d’hora que si no, no venim, eh!


Carta als Reis Mags

Estimats Reis Mags de l’Orient, Sóc l’Andreu i tinc 7 anys. Us escric aquesta carta perquè m’agradaria que em coneguéssiu una miqueta millor. Vaig a l’escola Montserrat i m’agrada molt fer Educacio Física . Els meus amics es diuen .Matias i Paula El meu color preferit és el dorat. A casa ajudo a la meva família a a .fer la pitzza Com m’he portat

be

m’agradaria demanar per aquest

Nadal: Un ordinador i un llibre.

Us esperem amb il·lusió, pau i amor.

andreu

Moltes gràcies i fins la nit de Reis.


El rei Melcior Hola Andreu ,sóc el rei Melcior i he llegit la teva carta i he vist que et portes bé, he vist que has demanat un llibre, però quin llibre vols? Et portaré un ordinador i el llibre que vulguis, ho pots dir als pares i ells m' ho diran a mi. O vine a la cavalcada i m' ho dius tu! Tens molt en comú amb mi, el meu color preferit és el daurat i m' agrada la pizza. Recorda't de posar aigua, galetes, llet i el que vulguis, i si pots deixam una pizza, per si tinc gana. T' espero a la cavalcada el 5 de gener, ah, se m'oblidava, vés-te'n aviat a dormir i lleva't aviat per veure els regals.

Records d' en Gaspar i en Baltasar. Segueix portant-te bé!.

Adéu!


Carta als Reis Mags

Estimats Reis Mags de l’Orient, Sóc la Carla i tinc 5 anys. Us escric aquesta carta perquè m’agradaria que em coneguéssiu una miqueta millor. Vaig a l’escola Montserrat i m’agrada molt fer música . Els meus amics es diuen Alba i la Noa El meu color preferit és el blau cel. A casa ajudo a la meva família a parar la taula. Com m’he portat molt be m’agradaria demanar per aquest Nadal: Unes trenes de colors i un llibre. Us esperem amb il·lusió, pau i amor. Moltes gràcies i fins la nit de Reis.


Estimada Carla, sóc el rei Melcior ,m'ha agradat molt la teva carta , jo crec que deia que tenies 5 anys , que vas a l'escola Montserrat i la teva assignatura preferida és música . Les teves amigues, Alba i Noa són molt simpàtiques. Tu i jo tenim el mateix color preferit ,que és el blau cel ,m'agrada molt que ajudis als teus pares a casa , perquè si tu et comportes bé amb ells, ells es portaran molt bé amb tu . Jo crec que tu et comportes molt bé ,així que et portarem les teves trenes de colors i el teu llibre. Recorda't de deixar menjar i beguda per nosaltres. BON NADAL

CARLA !!!

PETONSSSS :*!! El rei Melcior


Carta als Reis Mags

Estimats Reis Mags de l’Orient, Sóc la Daniela i tinc 6 anys. Us escric aquesta carta perquè m’agradaria que em coneguéssiu una miqueta millor. Vaig a l’escola Montserrat i m’agrada molt fer Anglès. Els meus amics es diuen Maria i Queralt. El meu color preferit és el granate. A casa ajudo a la meva família a para la taula. Com m’he portat molt be m’agradaria demanar per aquest Nadal: Glitsi glous al dufi gluglu.

Us esperem amb il·lusió, pau i amor. Moltes gràcies i fins la nit de Reis.


Sóc el rei Baltasar i et volia donar aquesta carta perquè he vist que vas a l'escola Montserrati i que t'agrada fer anglès . A mi l’assignatura que m'agradava de petit era català i francés . HE vist que tens molts companys i que ajudes a casa a parar la taula , m'agrada que ajudis a la teva família ja que això és molt important. Em dius que aquest any t'has portat molt bé i et volia dir que tenim previst passar per la teva casa . És clar has de seguir portant-te bé,perquè encara estem vigilant qui es porta malament… El que m'has demanat és una joguina que demanen molt , no sé si n’hi haurà per a tots. Hem demanat que ens en portin molts però com ja t’he dit moltes nenes ho han demanat . Recorda posar una mica d'aigua per als camells i unes galetes per mi i els meus companys, que costa molt anar per tot el món, et vull veure a la cavalcada!

Aquest any no hi faltis, que et tirarem caramels!

ATENTAMENT BALTASAR


Carta als Reis Mags

Estimats Reis Mags de l’Orient, Sóc l’Estrella i tinc 6 anys. Us escric aquesta carta perquè m’agradaria que em coneguéssiu una miqueta millor. Vaig a l’escola Montserrat i m’agrada molt fer plàstica. Els meus amics es diuen Rita, Vinyet i Carla. El meu color preferit és el .blau cel. A casa ajudo a la meva família a parar la taula. Com m’he portat

m’agradaria demanar per aquest

Nadal: Un llit elàstic per saltar.

Us esperem amb il·lusió, pau i amor. Moltes gràcies i fins la nit de Reis.


Estimada Estrella Sóc el Rei Baltasar. He llegit la teva carta i he vist que t’agrada molt les manualitats i ajudes la teva mare, això és bo. Jo no sóc ni molt gran ni molt petit, per això et puc entendre per que jo també ajudo al Melcior i el Gaspar. Per reis vols un llit elàstic és molt gran i no sé si els nostres camells ho podran agafar, però intentarem portar-te’l ,recorda que vindrem molt cansats perquè hem de donar regals a tots els nens del món, per això, si pots, posa aigua als camells i menjar per nosaltres per agafar totes les forces del món. Un gran petó per tu del teu rei Baltasar


Carta als Reis Mags

Estimats Reis Mags de l’Orient,

Sóc la Joana i tinc 5 anys. Us escric aquesta carta perquè m’agradaria que em coneguéssiu una miqueta millor. Vaig a l’escola Montserrat i m’agrada molt fer matemàtiques. Els meus amics es diuen Pablo i Mª Júlia. El meu color preferit és el rosa. A casa ajudo a la meva família a fer el llit . Com m’he portat molt bé m’agradaria demanar per aquest Nadal: Un carro de joguines.

Us esperem amb il·lusió, pau i amor. Moltes gràcies i fins la nit de Reis.


Carta als Reis Mags

Estimats Reis Mags de l’Orient, Sóc el Marc i tinc 6 anys. Us escric aquesta carta perquè m’agradaria que em coneguéssiu una miqueta millor. Vaig a l’escola Montserrat i m’agrada molt fer anglès. Els meus amics es diuen Rita i Iker . El meu color preferit és el daurat. A casa ajudo a la meva família a fer el llit i a para la taula. Com m’he portat bé m’agradaria demanar per aquest Nadal: Una comissaria de lego. Us esperem amb il·lusió, pau i amor. Moltes gràcies i fins la nit de Reis.


Estimat Marc, Em presento. Sóc en Baltasar, sento contestar-te una mica tard, però és que tinc molta feina llegint totes les cartes una a una. Si només demanes la comissaria de LEGO segur que t’ho portarem, però si demanes més coses potser no t’ho portarem tot, perquè aquest any els camells ja estan una mica vells i han de carregar-ho tot! T’has de portar encara millor i ajudar més a casa! Ah, i no t’oblidis de deixar aigua als camells! Bon Nadal i fins la nit de Reis! Baltasar.


Carta als Reis Mags

Estimats Reis Mags de l’Orient, Sóc el Marco i tinc 6 anys. Us escric aquesta carta perquè m’agradaria que em coneguéssiu una miqueta millor. Vaig a l’escola Montserrat i m’agrada molt fer Educació Física . Els meus amics es diuen Pol i German . El meu color preferit és el plata. A casa ajudo a la meva família a para la taula . Com m’he portat regular m’agradaria demanar per aquest Nadal: Un ordinador i un llibre

Us esperem amb il·lusió, pau i amor. Moltes gràcies i fins la nit de Reis.


Estimat Marco Sóc el Baltasar, ja sé que no t’has portat molt bé però de totes formes intentaré portar-te tot el que vols, però no és segur que ho portem tot perquè aquest any hi ha molts nens que volen el mateix que tu i no sabem si podrem tenir tantes joguines iguals. Intentarem reservar-te un ordinador i un llibre. Porta’t millor l’any que ve, d’acord? Deixa’ns una mica de torrons i aigua per als camells la nit de reis... treballem molt i tenim gana de matinada! I sobretot no et llevis si sents soroll, que som nosaltres! Així et portarem moltes més coses! BON NADAL!!!


Carta als Reis Mags

Estimats Reis Mags de l’Orient, Sóc en Marcos i tinc 6 anys. Us escric aquesta carta perquè m’agradaria que em coneguéssiu una miqueta millor. Vaig a l’escola Montserrat i m’agrada molt fer sumes. Els meus amics es diuen Javier i Ferrán. El meu color preferit és el vermell. A casa ajudo a la meva família a cuinar. Com m’he portat molt bé m’agradaria demanar per aquest Nadal: un vaixell i un cotxe amb comandament.

Us esperem amb il·lusió, pau i amor. Moltes gràcies i fins la nit de Reis.


Hola Marcos! Sóc el rei Gaspar, he llegit la teva carta i he de dir-te que dels dos regals que ens has demanat, el vaixell i el cotxe, a la millor només te’n podem portar un regal dels dos, perquè també hi ha nens molt pobres al món i a ells també els hem de portar regals. De tota manera com que has estat molt bon noi, em pensó que t’ho podrem portar tot! . Com que venim de molt lluny ens has de posar llet i galetes i als camells, llet, que vénen molt cansats. Espero que et portis bé. Hauràs de dormir aviat i venir a la cavalcada.

Una abraçada Gaspar


Carta als Reis Mags

Estimats Reis Mags de l’Orient, Sóc el Marc i tinc 5 anys. Us escric aquesta carta perquè m’agradaria que em coneguéssiu una miqueta millor. Vaig a l’escola Montserrat i m’agrada molt fer informàtica. Els meus amics es diuen Marco i Rocco . El meu color preferit és el daurat . A casa ajudo a la meva família a fer el llit . Com m’he portat

m’agradaria demanar per aquest

Nadal: Una comissaria de Play Mobil.

Us esperem amb il·lusió, pau i amor. Moltes gràcies i fins la nit de Reis.


Estimat Marc. Sóc el Baltasar i ja sé que vols la comissaria de Play Mòbil i encara tinc dubtes de si te la portaré perquè t´hem estat vigilant i no sempre t´has portat bé, perquè nosaltres sempre vigilem a tots els nens i nenes del món... però si vols que t´ho portem t’jas de portar bé fins la nit dels reis, Això no significa que només et portis bé fins la nit dels reis, sinó que t’has de portar bé tots els anys. Per cert, si t’agraden els caramels has de venir a veure’ns a la cavalcada dels reis perquè llançarem molts caramels! Ara ja ho saps: porta’t molt bé i sempre tindràs regals!. UN PETO MOLT GROS, BALTASAR


Carta als Reis Mags

Estimats Reis Mags de l’Orient, Sóc la Maria i tinc 6 anys. Us escric aquesta carta perquè m’agradaria que em coneguéssiu una miqueta millor. Vaig a l’escola Montserrat i m’agrada molt fer educasió física. El meu color preferit és el groc. Els meus acs són la Queralt i a Daniela. A casa ajudo a la meva família a fer el llit. Com m’he portat regular m’agradaria demanar per aquest Nadal: Un ordinador i un llibre.

Us esperem amb il·lusió, pau i amor. Moltes gràcies i fins la nit de Reis.


Estimada Maria, Sóc el Rei Melcior i et faig aquesta carta per respondre’t la teva carta als Reis. He triat la teva carta perquè m’ha agradat molt que hagis ajudat els teus pares , ets molt sincera dient que t´has portat regular però .... has de portar-te una mica millor. Saps una cosa? Tenim el mateix color preferit i quan era petit, l’Educació Física també m’agradava molt. Anem per feina, perquè vols un ordinador? Jo crec que les millors estones les passaràs jugant amb la teva família i amb els teus amics, encara que si puc te’l portaré, faré el possible per tenir-ne un per a tu, però és un regal que tots demaneu i no sempre en podem tenir tants com nens i nenes que el demanen... El conte que demanes, ben segur que te’l portaré . T’estimo, Maria! Posa’m menjar a la finestra que quan arribi tindré molta gana i el meu camell també tindrà molta set, deixa-li un cubell d’aigua fresqueta, que quan viatgem, es guarda l’aigua a la gepa per travessar el desert i se la va bevent per fer-me enveja! Un petó del teu Rei Melcior


Carta als Reis Mags

Estimats Reis Mags de l’Orient, Sóc la Mariona i tinc 6 anys. Us escric aquesta carta perquè m’agradaria que m coneguéssiu una miqueta millor. Vaig a l’escola Montserrat i m’agrada molt fer Música. Els meus amics es diuen Carla, Estrella i Rita. El meu color preferit és el daurat . A casa ajudo a la meva família a parar la taula. Com m’he portat molt bé m’agradaria demanar per aquest Nadal: Una estoig per pintar el cabell. Us esperem amb il·lusió, pau i amor. Moltes gràcies i fins la nit de Reis.


Estimada Mariona: Sóc el rei Melcior. Ja sé que t’agrada molt fer Música i que vas a l’escola Montserrat. Ja sé que tens molts amics, cuida’ls molt! El teu color preferit és el daurat? Quina casualitat, el meu també! Aquest any tenim molta feina perquè hem de portar regals als nens pobres i tot, i no crec que ens doni temps a repartir tots els regals que demanen tots els nens. En aquest cas tu ens has dit que et portes molt bé, doncs i si això és veritat sí que et portarem el que tu vols i demanes. No t’oblidis que la nit dels Reis te n’has d’anar a dormir aviat i ens has de deixar a nosaltres i als nostres camells unes galetes i uns gots de llet, perquè venim molt cansats i així podem menjar una mica. No t’oblidis d’anar a la cavalcada. A ,i tampoc t’oblidis de portar-te bé amb els pares, que jo sé que tu et portes molt bé! Adéu Mariona. El Rei Melcior.


Carta als Reis Mags

Estimats Reis Mags de l’Orient, Sóc en Matías i tinc 6 anys. Us escric aquesta carta perquè m’agradaria que em coneguéssiu una miqueta millor. Vaig a l’escola Montserrat i m’agrada molt fer dibuixos. Els meus amics es diuen Pol, Iker i Andreu. El meu color preferit és el blau. A casa ajudo a la meva família a cuinar. Com m’he portat molt bé m’agradaria demanar per aquest Nadal: Escailander i revistes.

Us esperem amb il·lusió, pau i amor. Moltes gràcies i fins la nit de Reis.


Estimat Matias, sóc el rei Baltasar i vinc de molt lluny. No se si podré portar-te el joc que vols,perquè al món hi ha molts nens i hi han d'haver regals per tothom. Crec que t'has portat bé,i potser t'ho portaré tot. Gairebé se m'oblida;recorda't de deixar llet amb galetes per nosaltres que tenim molta gana i també aigua per als camells. Porta't molt bé aquest any que ve i així t'ho podre portar tot! Vine a veure'm a la cavalcada i et tiraré caramels! Adéu,Baltasar.


Carta als Reis Mags

Estimats Reis Mags de l’Orient, Sóc el Miquel i tinc 6 anys. Us escric aquesta carta perquè m’agradaria que em coneguéssiu una miqueta millor. Vaig a l’escola Montserrat i m’agrada molt fer Educació Física. Els meus amics es diuen .Iker i Miquel El meu color preferit és el vermell. A casa ajudo a la meva família a parar la taula. Com m’he portat molt be m’agradaria demanar per aquest Nadal: La pista de las tortugues ninges. Us esperem amb il·lusió, pau i amor. Moltes gràcies i fins la nit de Reis.


Bon dia Miquel! Sóc en Baltasar i he llegit la teva carta, abans de parlar del teu regal, podries deixar-nos llet per als camells i galetes o vi per als reis, és que és molt dur anar des de l'Orient fins a totes les cases i amb moltíssims regals par a tothom, i com que som tan vellets... Doncs, ara parlarem del teu regal, una pista d'unes tortugues Ninges és molt bon regal, perquè, és divertit i barat. Porta't bé Miquel! Bon Nadal!


Carta als Reis Mags

Estimats Reis Mags de l’Orient, Sóc en Miquel

i tinc 6 anys. Us escric aquesta carta perquè

m’agradaria que em coneguéssiu una miqueta millor. Vaig a l’escola Montserrat i m’agrada molt fer Educació Física. Els meus amics es diuen Miquel i Bruno. El meu color preferit és verd fort. A casa ajudo a la meva família a fer la pizza. Com m’he portat regular m’agradaria demanar per aquest Nadal: El joc de Skylander Swap Force i unes bambes de scuax Us esperem amb il·lusió, pau i amor. Moltes gràcies i fins la nit de Reis.


Carta als Reis Mags

Estimats Reis Mags de l’Orient, Sóc la Noa i tinc 6 anys. Us escric aquesta carta perquè m’agradaria que em coneguéssiu una miqueta millor. Vaig a l’escola Montserrat i m’agrada molt fer piscina. Els meus amics es diuen Marco, Germán i Matías. El meu color preferit és el rosa. A casa ajudo a la meva família a fer el llit. Com m’he portat molt bé m’agradaria demanar per aquest Nadal: un gos dalmata amb corretja.

Us esperem amb il·lusió, pau i amor. Moltes gràcies i fins la nit de Reis.


Hola Noa, sóc el Rei Baltasar, ja sé que t’agrada molt fer piscina i que el teu color preferit és el Rosa. Jo no vaig aprendre a nedar fins que era ja força gran i m’agrada molt banyar-me a la piscina des que en sé ! A mi també m’agraden molt els gossos i la meva pel·lícula preferida és 101 Dàlmates. Intentaré portar-te un gosset però no és segur perquè això no és una joguina i no és un regal per a tu sola... es converteix en un membre més de la família a qui haureu de cuidar entre tots, donar-li menjar i portar-lo a passejar. Ho haurem de demanar als pares i a tots els de casa que també demanin un gosset dàlmata, perquè si no hi estan tots d’acord, no ho podrem portar. Si no és de veritat, te’l portarem de joguina, amb corretja i tot!

Petons del rei Baltasar.


Carta als Reis Mags

Estimats Reis Mags de l’Orient, Sóc l’Oriol i tinc 6 anys. Us escric aquesta carta perquè m’agradaria que em coneguéssiu una miqueta millor. Vaig a l’escola Montserrat i m’agrada molt fer Educació Fisica. Els meus amics es diuen Iker i Miquel A. El meu color preferit és el vermell. A casa ajudo a la meva família a fer la pizza Com m’he portat molt be m’agradaria demanar per aquest Nadal: Un ordinador i un helicòpter. Us esperem amb il·lusió, pau i amor. Moltes gràcies i fins la nit de Reis.


Hola Oriol, Sóc el rei Gaspar, m'alegro que t'hagis portat bé. Aquest any has demanat un ordinador i un helicòpter, potser no et portem tot perquè aquest any molts nens han demanat el mateix que tu i tenim molt pocs i a més hi ha molts nens i nenes que passen gana i també hem de portar-los menjar però de totes maneres ho intentarem, bé et deixo perquè Baltasar i Melcior m'estan demanant ajuda amb les altres cartes

Me n’oblidava! Espero que vinguis a la cavalcada i que després ens deixis alguna cosa de menjar a nosaltres i als nostres camells.

Gaspar


Carta als Reis Mags

Estimats Reis Mags de l’Orient, Sóc en Pol i tinc 6 anys. Us escric aquesta carta perquè m’agradaria que em coneguéssiu una miqueta millor. Vaig a l’escola Montserrat i m’agrada molt fer Educació Física. Els meus amics es diuen Germán i Oriol . A casa ajudo a la meva família a parar la taula.

Com m’he portat regular m’agradaria demanar per aquest Nadal: Un joc de Lego, una pista de cotxes i un joc de pokemon.

Us esperem amb il·lusió, pau i amor. Moltes gràcies i fins la nit de Reis.


Estimat Pol Villar: Hola Pol, crec que ja em coneixes sóc el rei Baltasar ‘’ el més negret”. Sé que tu vas a l’escola Montserrat i t’agrada fer molt l’Educació Física. També sé que t’has portat regular, però això no m’agrada gens. Sí que m’agrada moltíssim que ajudis a parar la taula. Total m’has de prometre que l’any que ve et portaràs millor. Crec que no podem portar-te tot el que voles perquè hi ha molts nens que volem el mateix que tu. Però sí portarem regals. Ah! I recorda que has de posar aigua per els camells i menjar per nosaltres. I recorda que el dia 6 és la cavalcada i jo et tirarè molts caramels! Fins aviat. Baltasar


Carta als Reis Mags

Estimats Reis Mags de l’Orient, Sóc la Queralt i tinc 5 anys. Us escric aquesta carta perquè m’agradaria que em coneguéssiu una miqueta millor. Vaig a l’escola Montserrat i m’agrada molt fer plàstica. Els meus amics es diuen Maria i Daniela. El meu color preferit és el granate. A casa ajudo a la meva família a parar la taula. Com m’he portat molt bé m’agradaria demanar per aquest Nadal: Glitzy gloss Us esperem amb il·lusió, pau i amor. Moltes gràcies i fins la nit de Reis.


Estimada Queralt. Sóc el Rei Baltasar. M’he llegit la teva carta i m’ha agradat molt que ajudis a parar la taula a casa, això està molt bé. El nom de la teva escola també és molt bonic , sabies que es diu com una muntanya que hi ha a Catalunya ? En tot cas, has de cuidar molt la Maria i la Daniela , que elles també t’estimen molt , però sobretot , sobretot , has de cuidar molt de la teva família com ells cuiden de tu . La nit de Reis ens espera un llarg camí . Venim cada any des de l’Orient i fem moltíssims quilòmetres a camell , i de vegades , de fer tant esforç ens entra una gana ... Així que ens agradaria que ens deixéssiu una mica de llet i alguna galeta, us ho agrairíem molt. I com has estat molt bona nena possiblement et portaré el que m’has demanat , però has de tenir en compte que hi ha molts nens i pocs regals , però no et preocupis que alguna coseta et portarem! Continua portant-te així de bé . Molts petons !! El Rei Baltasar.


Carta als Reis Mags

Estimats Reis Mags de l’Orient, Sóc la Rita i tinc 6 anys. Us escric aquesta carta perquè m’agradaria que em coneguéssiu una miqueta millor. Vaig a l’escola Montserrat i m’agrada molt fer Plàstica . Els meus amics es diuen Vinyet i Jana . El meu color preferit és el blau cel . A casa ajudo a la meva família a parar la taula . Com m’he portat

be

m’agradaria demanar per aquest

Nadal: Un pìn-i-pon i una tablet. Us esperem amb il·lusió, pau i amor. Moltes gràcies i fins la nit de Reis.


Hola Rita,sóc el rei Melcior i he llegit la teva carta. Jo he pensat que et podien portar una pin-i pon que està molt bé i si vols una altra nina també però com que hem de llegir totes les cartes de tots els nens, i hem de fer un viatge des de l’Orient ,a la millor no et podem portar tot el que demanes, perquè hi ha molts nens, i no tantes joguines però estic segur que si t’has portat bé et portarem moltes joguines, però si et portes malament, només et durem carbó!.

VINE A VEURE’NS A LA CAVALCADA !!!

Atentament Melcior


Carta als Reis Mags

Estimats Reis Mags de l’Orient, Sóc laVinyet i tinc6 anys. Us escric aquesta carta perquè m’agradaria que em coneguéssiu una miqueta millor. Vaig a l’escola Montserrat i m’agrada molt fer Plàstica. Els meus amics es diuen Rita, Noa i Estrella. El meu color preferit és el blau cel. A casa ajudo a la meva família a parar la taula. Com m’he portat

m’agradaria demanar per aquest

Nadal: Unes trenes de colors i nenuco lava i peina.

Us esperem amb il·lusió, pau i amor. Moltes gràcies i fins la nit de Reis.


Enhorabona per compartir paraules plenes d’il·lusions. Els nostres millors desitjos pel nou any 2014 a tots els participants!

Esc Montserrat _ INS Joanot Martorell  
Esc Montserrat _ INS Joanot Martorell  

Activitat col·laborativa "Carta als reis". Curs 2013-2014. Centre de Recursos Pedagògics Baix Llobregat VIII

Advertisement