Page 1

KIRJONTA LÄHTÖINEN

Mosaiikki kurssi 15-16.6.2019

|

KIRJAVILLA

OHJAAJA MILLA SCHAUMAN-LEHTINEN


TERVETULOA KIRJONTA LÄHTÖISELLE

Mosaiikkikurssille! Tämä tarkoittaa, että kurssilla valitaan mieleinen kuvio jostain kirjontatyöstä ja tehdään siitä mosaiikkitaidetta. Tule siis mukaan innostumaan ja uppoutumaan ihanaan mosaiikin maailmaan! Kurssi ei vaadi ennakkotaitoja.

Paikka: Kirjavilla Kurssipaikan osoite: Satamakatu 7, Tampere. Aika: Lauantaina 15.6 klo 10-15 ja sunnuntaina 16.6 klo 12-15 Hinta: 55€ / hlö / 2 päivää (materiaalit kuuluvat kurssin hintaan) Ilmoittautuminen ja lisätietoja: Puh. 050-5362881 tai millaslehti@gmail.com viimeistään 8.6 mennessä.


KURSSILLE

VOIT

OTTAA

MUKAAN:

Kirjontatöitä tai kirjontakuvia Pohja jolle teet mosaiikki (esim. saviruukku, tarjotin, kehys)

- puinen pohja tulee pohjustaa liimaseoksella ennen kurssin alkua. Toimi näin: hio hyvin sileä pinta hiomapaperilla. Sekoita 1 osa puuliimaa ja 2 osaa vettä. Maalaa pinta liimavesi seoksella. Jätä kuivumaan yön yli. Posliiniastioita, keramiikkaa, laattoja

- jos haluat jonkun tietyn värimaailman mosaiikkityöhösi niin tuo sen värisiä materiaalia mukanasi - materiaalien ei tarvitse olla samanpaksuisia mutta se voi helpottaa työskentelyä. Toisaalta eri paksuiset materiaalit tekevät pinnasta elävämmän. Omat eväät (jääkaappi löytyy mutta ei mikroa). Lähettyvillä on myös erilaisia ruokapaikkoja jos haluaa käydä lounaalla. Kahvi/tee tarjoilu kuuluu hintaan.

KIRJANSITOMO KIRJAVILLA ON PAIKKANA KUIN KEIDAS KESKELLÄ KAUPUNKIA! TULE KOKEMAAN KIRJAVILLAN LÄMPÖ JA SUVAITSEVA ILMAPIIRI. TÄÄLLÄ SAAT OLLA OMA ITSESI JA ANTAA LUOVUUTESI HERÄTÄ HENKIIN OMASSA TAHDISSA.

KIERTO TALOUTTA

OHJAAJANA TOIMII KÄDENTAITOJEN OHJAUKSEN ARTESAANI MILLA SCHAUMAN-LEHTINEN

Profile for Milla S-L

Mosaiikkikurssi/Milla Schauman-Lehtinen  

Kurssiesite

Mosaiikkikurssi/Milla Schauman-Lehtinen  

Kurssiesite

Profile for millas-l
Advertisement