Page 1

LARUS 4/13


Partiolippukunta Tampereen Lokit ry. H채meenpuisto 14 F 33210 Tampere www.tampereenlokit.fi

Larus


P채채toimittajalta


Hilja hypett채채


Sis채llysluettelo


Menneet tapahtumat


Tampereen Partiolaisten syysvaellus 17.足20.10.


Vuoden Lokki vastaa


Lokin joulu

Kiireetön aatto luoksesi saapuu, kun joulupuuro mahaasi kaatuu. Äitis ei takuulla oo rauhallinen, jos vilinä valtaa sen sydämen. Ikkunan takaa kurkkii tonttu, onko päälläsi jo joulukolttu? Punainen somistaa koko kotia, kuorrute piparkakkuja somia. Joulumuori piipahtaa hetken, on kuulemma tehnyt jo aikamoisen retken. Lahjakasa suuri on, riemu partiolaisen vallaton. Tyytyväisenä Lokki silmänsä sulkee, muistoissa tää joulu aina kulkee.


Sutkusivut Moro! Talvi on taas täällä. Toivottavasti kaikilla on tarpeeksi lämpimiä sukkia ja villahousuja kaapeissaan, koska ilman niitä lumisota on todella ikävää. Lumessa temmeltämisen lisäksi talvella voi tehdä kaikkea muutakin kivaa. Voi juoda kuumaa kaakaota, kutoa villasukkia tai kirjoittaa joulupukille. Kai te olette kaikki jo aloittaneet lahjatoiveiden listaamisen. Itse toivon ainakin sarjakuvia ja pipoa. Toivottavasti pukki muistaa jakaa lahjat. PS. Tässä teille vielä pieni tehtävä hyytävien pakkaspäivien varalle. Etsi kirjainten sekamelskasta nämä talviset sanat: lapaset, talvileiri, lumiukko, hiutale, nuha, joulu ja pulkka.

T. Saku


MYSKIPUUSTI Helsingissä 2.‐3.11.


Korvapuusti

Kahvi


i p p o o k S Pa r t i o


Kuuttien arvoitukset


The Lokki Games 22.­24.11. Lähtö pamaukselta. Satoi vähän tihkua ja ilta hämärtyi jo. Päästyämme perille matkasimme pienen matkan jalkasin kiintolaavulle. Pystytimme teltat ja laitoimme ruokaa. Pienen iltaohjelman jälkeen menimme nukkumaan. Seuraavana aamuna melkeinpä heti aamiaisen ja telttojen purkamisen ja pakkaamisen jälkeen oli lähtö Capitoliin! Matkalla vyöhykkeiden läpi piti tehdä tehtäviä, kuten Crazy aliasta ja solmutaitojen kertausta, sekä kaikkea muuta hauskaa.

Oli aikas pimeää saavuttuamme kämpälle. Vaikka matkalla olikin hauskaa, niin kyllä tuntui mukavalta olla viimein perillä! Siinä olikin sitten vain hetki aikaa lämmitellä ennen ruokailua (ruoka tarjoiltiin "Ikea:ssa" ja ruokana oli pottumuusia ja lihapullia) ruuan jälkeen mentiin maastopeliin! Sitten saunaan. Sen jälkeen tehtiin leirimerkkejä (lokkirintakoru). Sitten oli vielä iltapala ja sen jälkeen alikoi huikea iltaohjelma, jossa oli myös vartioiden itse kehiteltyjä näytelmiä. Juuri ennen nukkumaanmenoa keittiöstä pyydettiin sukka jokaiselta.


Aamulla herättiin puuron, glögin, ja piparin tuoksuun, sillä oli joulu! Sitten olikin jo kisakutosen aika. Siinä oli hassunhauskoja juttuja kuten Marioramporata, kävynheittoa, jännä ei-saa-koskea-toisiinsa-ottelu ja kaikkea muuta kivaa. Kisan jälkeen oli ruokailun aika. Sitten pakkasimmekin jo ja menimme pihalle palkintoenjakoon. Jaettiin myös hutilus, jonka pääpottina oli vessojen siivous. Sitten vain kaikki kamat parkkipaikalle ja suunta kohti kotia!


Larus 4/13  
Larus 4/13  
Advertisement