Page 1

s w e N a z a l P c a v s! e a j v u u z i l g b a v a Kra b za i a 11 in v o p Ku

Maj 2013

Poruka manadžmenta Dragi zakupci, 11. izdanje našeg biltena još uvek sadrži odjeke proslave prvog rođendana Šoping centra Kragujevac Plaza, sa nekim od rođendanskih događaja koji su se nastavili u aprilu, i dodatnim dešavanjima u osvežavajućem duhu proleća.

Imali smo još jedan period pun zabave i mogućnosti za celu porodicu, sa takmičenjima i nagradama, igrama i plesom, obeležavanjem važnih praznika i ukazivanjem pažnje našim posetiocima kada im je važno.

Želeli bismo da se zahvalimo zakupcima koji nastavljaju da podržavaju naše marketinške aktivnosti. Tokom narednog meseca, nastavićemo da jačamo našu poziciju najboljeg mesta za kupovinu i zabavu u regionu, obezbeđujući brojne atraktivne programe za naše posetioce. Srdačan pozdrav, Menadžment tim Šoping centra Kragujevac Plaza


Vreme dodele nagrada u Šoping centru Kragujevac Plaza: Dan pobednika 20. april 2013. je bio dan za nagrade! Dan pobednika, sa velikim finalom rođendanske proslave Šoping centra Kragujevac Plaza: izvlačenje dobitnika rođendanske nagradne igre, kome je kupovina u vrednosti od 2.000 RSD u našem Šoping centru donela novi Fiat Punto Classic! To nije bio jedini pobednik tog specijalnog dana. Takođe smo nagradili 50.000-og „prijatelja“ naše Facebook stranice i dodelili nagrade pobednicima Facebook konkursa koji su bili održani u aprilu. Miša Marković, Menadžer Šoping centra, izvukao je dobitnički kupon, dok su atmosferu u glavnom Atrijumu zagrejali popularni DJ Šone, koji je obezbedio dosta dobre muzike, i Nemanja Nikolić, naš domaćin te večeri.

Kragujevac Plaza nagrađuje svoju generaciju! Tokom nastavka naših rođendanskih aktivnosti, pozvali smo sve roditelje da postave fotografije svojih beba rođenih u 2012. godini u aplikaciji „Rođendanski foto konkurs“ na našoj Facebook stranici, i da pozovu svoje prijatelje i rodbinu da glasaju. Pristiglo nam je mnogo slatkih fotografija, a 6. aprila, tri najbolje (sa najviše „lajkova“) osvojilo je vredne nagrade koje su ponosno sponzorisali naši zakupci Enci Menci, Chicco, Ciciban i Benetton.

Najbolji rođendan ikada!

50.000 „fanova“, i brojimo dalje!

Tokom perioda proslave, Kragujevac Plaza Facebook stranica je bila veoma aktivna. U još jednom foto konkursu, pozvali smo posetioce da postave najinteresantnije fotografije svoje nezaboravne rođendanske proslave u Facebook aplikaciji „Najbolji rođendan ikada“. 20. aprila, pobednici su dobili svoje vredne nagrade koje su ponosno sponzorisali naši zakupci Dexy Co, Galaxy Code, Games, Luna i T-group.

Zahvalni i ponosni na činjenicu da naši posetioci redovno dolaze i na našu Facebook stranicu, Kragujevac Plaza je nagradila svog 50.000-og „prijatelja“ koji je „lajkovao“ stranicu tokokm rođendanskog perioda. Trenutno imamo 53,800 „lajkova“, što je sjajno postignuće za prvu godinu poslovanja.


Pleši u Šoping centru Kragujevac Plaza! U susret Međunarodnom danu igre, 27. aprilu, predstavili smo svojim posetiocima međunarodni plesni fenomen – Harlem Shake. Naši Facebook prijateli su imali priliku da učestvuju u Harlem Shake ples konkursu slanjem video snimaka sebe kako plešu Harlem Shake, a pobednik je imao čast da započne Kragujevac Plaza Harlem Shake u 20 h. Dodatno, 27. aprila od 17 to 19.30 h, organizovali smo ceo dan besplatnih časova plesa za naše posetioce sa nekim od najboljih plesnih škola – plesnim grupama Dynamic, Fiesta, Kazina, Dolls i Link. Svi su pozvani da se prepuste ritmu, uživaju i učestvuju u prvom Harlem Shake plesu u Kragujevcu i Srbiji. Deo atmosfere možete videti na našoj YouTube stranici: www.youtube.com/kgplaza. Domaćin Međunarodnog dana igre bio je Nemanja Nikolić.


Uskršnje radosti u Šoping centru Kragujevac Plaza To je već je tradicija koju naši posetioci očekuju: mogu da uživaju u svim značajnim praznicima ne samo kod svoje kuće, već i na svom omiljenim mestu za kupovinu i zabavu: u Šoping centru Kragujevac Plaza. Naravno, to je bio slučaj i sa ovogodišnjim Uskrsom, koji je najveći hrišćanski praznik, proslava radosti, ljubavi, davanja i praštanja, usmeren pre svega na mlađu ciljnu publiku.

Za ovogodišnji Uskrs, Šoping centar Kragujevac Plaza je organizovao različite aktivnosti u skladu sa glavnim uskršnjim temama, koje su počele 30. aprila serijom dečjih uskršnjih radionica sa ukrašavanjem jaja, pravljenjem držača za jaja… i specijalnim Uskršnjim kutkom, gde su deca mogla da prave najslađe fotografije sa našim Kragujevac Plaza uskršnjim zekom. Više o uskršnjim radostima u Šoping centru Kragujevac Plaza – u sledećem broju ovog biltena.

Najbolja matura ikad! Za učenike, završetak škole i matura su dani kojih će se sećati do kraja života. Ovaj važan period je pun priprema i planova, i – naravno – drugarstva i zabave! Još jednom, Kragujevac Plaza i njeni zakupci su tu da pomognu … Zakupci su obezbedili specijalan popust u trajanju od čitavog jednog meseca. Popusti su namenjeni maturantima, na širok izbor odeće i dodatne opreme za dečake i devojčice – sada mlade dame i gospodu, a akcija je počela 25. aprila i nastavlja se do 26. maja. Pored popusta za maturante koje ste obezbedili vi, naši cenjeni zakupci, 26. aprila je počeo i novi foto konkurs na našoj Facebook stranici, u kom maturanti postavljaju svoje fotografije sebe i svog najboljeg druga ili drugarice iz srednje škole u aplikaciji „Drugovi zauvek!“. Više o tome sledeći put!


Pred nama Naredni period u Šoping centru Kragujevac Plaza donosi nastavak programa započetih u aprilu: uskršnje aktivnosti sa još programa i iznenađenja i kulminacijom jedan dan nakon Uskrsa, u ponedeljak, 6. maja, nakon čega ćemo imati foto konkurs sa uskršnjom temom na našoj Facebook stranici. Naši specijalni popusti i foto konkurs za maturante će takođe biti u fokusu. 11. maj će nam doneti još jedan Grazia Shopping Night, programe za najmljađe i specijalnog izvođača, dok za drugu polovinu meseca pripremamo jedinstven program, na dan takmičenja za pesmu Evrovizije …

Promotivne mogućnosti u Šoping centru Kragujevac Plaza Kragujevac Plaza nudi mnoge promotivne mogućnosti kako za svoje zakupce, tako i za spoljne partnere. Za više informacija i detalja, kontaktirajte Dunju Lukić na dunja.lukic@plazacenters.rs.

Za zakupce: saveti stručnjaka Besplatan seminar obuke zaposlenih za naše zakupce Kao što ste već obavešteni, Šoping centar Kragujevac Plaza, u saradnji sa uglednim međunarodnim preduzećem za obuku zaposlenih KFD Consulting, organizuje jedinstveni seminar za zaposlene svih naših zakupaca, bez naknade. Molimo naše zakupce da iskoriste ovu priliku da edukuju svoje radnike i unaprede generalno opažanje i svest o tome kako njihovo ponašanje može da utiče na realizaciju prodaje. KFD Consulting je američko preduzeće za pružanje usluga obuke zaposlenih sa sedištem u Beču Austrija, koje širom Evrope vrši obuku prilagođenu klijentu iz oblasti vođstva, građenja timova i profesionalnog razvoja. Seminar će biti održan od 13. do 17. maja. Ne zaboravite da nam pošaljete vaše formulare za prijavu!

Kontakt Miša Marković Kragujevac Plaza Shopping and Entertainment Center Shopping Center Manager Tel: +381 (0)34 619 5045; Mob: +381 (0)62 804 0534 Bulevar Kraljice Marije 56, 34000 Kragujevac, Serbia www.plazacenters.com / www.plazacenterserbia.rs

Kragujevac plaza  

Newsletter 11

Advertisement