Page 1

Elena i Joan


Dins del fons marí hi ha molts exemplars d ´animals com per exemple:


Viuen en el mar, tenen cos de peix i son uns excel路lents nedadors. Els dofins son mam铆fers, com nosaltres, amb un cervell molt desenvolupat i una vida social summament complexa i diversa.


• Els calamars tenen dues brànquies, i un

sistema circulatori tancat associat, format per un cor sistèmic i dos cors branquials. • Els seus tentacles musculosos estan dotats de ventoses, i si són arrancats no poden tornar a créixer.


• La balena blava (Balaenoptera musculus) és un mamífer marí que •

pertany al subordre dels misticets.[2] Amb una llargada de fins a 32,9 m i un pes de fins a 172 tones[3] o més, és l'animal més gran que ha existit mai.[4] El cos llarg i esvelt de la balena blava pot tenir una coloració de diverses tonalitats de girs blavós a la part dorsal, i una mica més clara a la part ventral.[5] N'hi ha almenys tres subespècies distintes: B. m. musculus del nord dels oceans Atlàntic i Pacífic, B. m. intermedia de l'oceà Antàrtic i B. m. brevicauda (també coneguda com a balena blava pigmea), de l'oceà Índic i el sud de l' oceà Pacífic. B. m. indica, que viu a l'oceà Índic, podria ser una quarta subespècie. Com en el cas dels altres misticets, la seva dieta es compon gairebé exclusivament d'uns crustacis petits anomenats krill.[

power point 4  

presentacio power point