Page 1

tis gra ree! ent

Welkom op het eerste live-outdoor festival van Pop&co! Maar liefst 14 bands laten zich vandaag horen op deze grande finale van het Pop&Co seizoen. De muzikanten showen in een bomvol programma het resultaat van het intensieve bandcoachingstraject van MIK. Ook staan er kraampjes met allerlei activiteiten voor kinderen. Een bar en eetgelegenheid ontbreekt natuurlijk niet. Kortom: geniet met volle teugen van dit muzikale festijn! 25 mei / 14:00-21:00 U / terrein Mariëndael Laan van Henkenshage 2 Sint-Oedenrode

1e liveoutdoor Pop&co festival!

Georganiseerd door:

Div Brian 14:00 Sticky Glue 14:35 No Elevator 15:05 Back Before Friday 15:55 Zuurstof 16:45 Yellow Pants 16:25 Headset 17:45 Seek ‘n Hide 18:15 The Well 18:45 Young 54 18:25 Another Time 19:00 Take Over 19:25 Juvenile 19:55 The Flying Tosti’s 20:45


The well

18:45 U

Dirk Schonk Drums

Kiki Klaver Zang

Hugo Peels Gitaar

Luuk Hermans Basgitaar

Wij zijn the Well, een bandje uit Vught. We zijn dit jaar begonnen bij Pop&co bandcoaching en spelen liedjes met pop en rock invloeden maar ook reggae en soul zijn stijlen die we tof vinden en daar proberen we onze eigen draai aan te geven. Alle bandleden hebben eigenlijk een heel verschillende smaak maar dat is juist goed, zo kan iedereen zijn eigen sound proberen toe te voegen aan een nummer.

div brian

14:00 U

Edward van Lieshout Keyboards

Max Louman Zang/Gitaar

Malou Simons Zang/Gitaar

Tijs de Leest Drums

Toby Thompson basgitaar

Wij zijn Div Brian, een jonge enthousiaste rock band bestaande uit Max (zang/gitaar), Malou (gitaar/zang), Edward (toetsen), Toby (bas) en Tijs (drums). We vinden het het leukste om zelf nummers te schrijven, maar spelen zeker ook een aantal covers. We hopen je hier te zien bij een van de volgende optredens!

The Flying Tosti’s Jeroen Rijnders gitaar

Marleen Boleij zang

Joost Verkaik basgitaar

Thijs Moerkens drums

20:45 U

Deze enthousiaste band met getalenteerde muzikanten is nu 2 jaar bezig. Goeie muziek en plezier maken staat voorop! De band bestaat uit Marleen Boleij (zang), Jeroen Rijnders (gitaar), Joost Verkaik (basgitaar) en Thijs Moerkens (drums). In het afgelopen jaar maakten ze van elk optreden een feestje! Het repertoire bestaat o.a. uit nummers van The Police, Bruno Mars, Moke en Anouk. Het fraaie stemgeluid van Marleen en de subtiele sound van de band zorgt ervoor dat je van begin tot het einde geboeid blijft! The Flying Tosti’s mag je niet missen!

Headset

17:45 U

Bruno Rats Gitaar

Louis Versteeg Gitaar

Jules Havenith Drums

Samir Mengari Basgitaar

Senna van Weert Zang

Deze jonge honden spelen nu voor het eerste jaar samen. Dit jaar is de bezetting uitgebreid met een gitarist en een nieuwe zangeres. De band bestaat uit Senna van Weert (zang), Louis Versteeg (gitaar), Bruno Rats (gitaar), Samir Mengari (basgitaar) en Jules Havenith (drums). Het repertoire bestaat o.a. uit nummers van Meredith Brooks, Taio Cruz, 3 Doors Down, Survivor, Kings of Leon en Train.

Juvenile

19:55 U

Anne Sleutjes Zang

Frank van Schijndel Toetsen/Gitaar

Bram Schoenmakers Drums

Wes Tempelers Gitaar

Yannic Branten Basgitaar

Juvenile is een enthousiaste band bestaande uit 5 personen. Anne Sleutjes (zang), Wes Tempelers (gitaar), Bram Schoenmakers (drum), Yannic Branten (basgitaar) en Frank van Schijndel (toetsen/gitaar). Sinds juni 2012 spelen we in deze formatie verschillende soorten muziek, zoals; (indie/alternatieve) rock en pop. Ons repertoire bestaat onder andere uit: Dewolff, The Black Keys, Imagine Dragons én we hebben sinds dit seizoen ook eigen nummers!


No Elevator Bas Aarts Bas

Niels Aarts Drums

Janique van Schayk Zang

Niels van Heel Toetsen/Gitaar

15:05 U

Vinnie Strijbos Gitaar

Klappende drums, snerpende gitaren, swingende toetsen, dreunende bas en een gepassioneerde zangstem, mag ik aan u voorstellen: No Elevator. Deze band, bestaande uit vijf rasechte muzikanten, staat sinds 2010 samen op de planken te rammen. No Elevator speelt eigen werk en covers met uiteraard een No Elevator twist, variërend van jazz naar rock en terug. Het zien en beleven van No Elevator ‘lift’ je naar een compleet nieuw niveau.

Seek ‘n Hide

18:15 U

Loes van de Sande Zang

Robin van Bruggen Toetsen

Max Denteneer Gitaar

Rowin Versteeg Drums

Veerle Mestrum Basgitaar

Deze band speelt nu voor het eerste jaar samen. Sinds kort is de bezetting compleet met een bassiste en een nieuwe gitarist, die een positieve inbreng brengen! Ze werken hard aan een nieuw repertoire. De band bestaat uit Loes van de Sande (zang), Max Denteneer (gitaar), Veerle Mestrum (basgitaar), Robin van Bruggen (Keys) en Rowin Versteeg (drums). Het repertoire bestaat o.a. uit nummers van de Foo Fighters, Greenday, Papa Roach en Anouk. Mede door de sounds van de toetsen is deze band in staat een gevarieerd repertoire te spelen. Door de fanatieke inzet van de bandleden is hun repertoire snel gegroeid. Het typische, fraaie stemgeluid van Loes maakt het plaatje compleet!

Sticky Glue

14:35 U

Evi Gijsbers Gitaar

Judith van der Velden Basgitaar

Malu de Kock Zang

Isaac Cromwell Drums

Liz van den Hurk Zang

Paul van Rooij Toetsen

Onze band heet Sticky Glue. We zijn samen op die naam gekomen. We spelen veel popmuziek. Dat is ook het genre waar we in verder willen. In onze band spelen: Malu de Kock, Zangeres, Komt uit Veghel ze speelt 6 jaar piano bij MIK en heeft een jaar les gehad bij Joey onze bandcoach. Ze zingt al haar hele leven. Sinds 2 jaar heeft ze les bij Irma. Paul van Rooij, Toetsenist, komt uit Boekel, Hij speelt 8 jaar keyboard bij Hubert Verest bij de MIK in Uden. Liz van den Hurk, Zangeres, komt uit Zijtaart, Zingt al 6 jaar. Isaac Cromwell, Drummer, Komt uit Veghel, Drumt 4 jaar. Evi Gijsbers,Gitarist, Komt uit Zijtaart, Speelt 3 jaar Gitaar. Judith van der Velden, Bassist, Komt uit Veghel, Speelt 3 jaar de bas. We repeteren elke woensdag in Veghel.

Take Over

19:25 U

Anniek Snoeijs Gitaar

Iris Verhoeven Zang

Bram Kanters Gitaar

Koen van Zutven Basgitaar/Zang

Willem Pladet Drums

Take Over is een band met jongeren waarbij muziek een grote passie is. Alle vrije tijd wordt dan ook opgezogen door het actief bezig zijn met muziek. Zo veel mogelijke muziekstijlen spelen met emotionele energie is dan ook het uitgangspunt. De leeftijden in deze band zijn verschillend, ze variëren van 12 t/m 18 jaar. Zo hebben we een drummer Willem Pladet, dit is zijn eerste jaar bij Pop&Co. Willem is de jongste. Anniek Snoeijs, een van de gitaristen uit de band, ook dit is haar eerste keer dat ze in een band speelt. Koen van Zutven speelt basgitaar/zang in de band en heeft hiervoor al in de Pop&Co band off key gespeeld. Bram Kanters is voor het 2de jaar actief bij Pop&Co en heeft samen met Iris Verhoeven vorig jaar in een andere band gezeten. Iris is de zangers en ook voor haar is dit het 2de jaar Pop&Co.


Yellow Pants Dries van Geel Drums

Max Boeren Toetsen

Gijs van Loosbroek Bas

Robin van Loosbroek Zang

16:25 U Tijn van Geel Gitaar

Sinds september 2010 repeteert deze jonge Veghelse band wekelijks bij Pop&Co waardoor ze als band flink aan het groeien zijn. Door een uitgebreid pop-rock repertoire (van Anouk tot Red Hot Chili Peppers via Herman Brood naar Gossip) en ruime podiumervaring staan de “Yellow Pants” garant voor spetterende optredens. Deze enthousiaste muzikanten waren ook al te beluisteren bij Oldies Back on Stage en Slokdarmfestival. Het zoeken naar een passende naam heeft niet lang geduurd. Met 2 Van Geels en 2 Van LoosBroeken in de gelederen ontstond al gauw de naam “Yellow Pants”.

Young 54

18:25 U

Gijs Schellekens Zang

Roy van Houtum Drum

Jules Leuvering Bas gitaar

Willem van Dinther Gitaar

Wij zijn Young 54 en we zijn nu 2 jaar bezig. We zijn deze band met een paar vrienden gestart omdat het ons leuk leek om met vrienden onder elkaar muziek te maken. De naam Young 54 hebben we bedacht omdat wij zelf nog jong zijn en bij ons in Schijndel de meeste telefoonnummers en postcodes met 54 beginnen. Wij spelen voornamelijk pop rock omdat wij dat het leukst vinden om te spelen en omdat daar voor elk instrument leuke stukken in zitten.

Zuurstof

16:45 U

Joep Koolmees Drums

Rutger Schimmel Gitaar

Ken Verstralen Gitaar

Stan Verstegen Keyboard

Susan Jasperse Zang

Dat de band best belangrijk is is op meerdere manieren uit te leggen: Om te beginnen is Zuurstof (ibb) de allereerste Pop&Co formatie in Uden (en op dit moment nog de enige) en in die hoedanigheid van groot belang voor Pop&Co en MIK. Voor de leden van de band is Zuurstof belangrijk omdat zij het gewoon lekker vinden om wekelijks in een band te spelen en daar ook mee te gaan optreden!

Another time Cas Habraken Bassist

Sandrine le Comte Gitarist

Loet van Berlo Drummer

Zara Schellekens Zangeres

19:00 U

Hallo allemaal. !! Wij zitten in een Rockband die ‘Another Time’ heet. Onze slogan is: samen muziek maken, maar ook zeker veel plezier en lol met elkaar hebben. We leren ook veel van onze bandcoach Marco en van elkaar. We gaan je zien in another place in Another Time.

Back before Friday Gijs van den Heuvel Zang/Gitaar

Koen Verhaegh Drums

Ivo Trompenaars Basgitaar

Ricardo Voss Gitaar/Backing Vocals

15:55 U

BackBeforeFriday is nieuwkomer in de poprock scene. Vier jongens die muziek spelen geïnspireerd door bands als Artic Monkeys, Mayday Parade en Our Last Night. Met ook eigen repertoire ontstaat een unieke sound. Met zang, gitaar, bas en drums keren we terug naar de basics van rock. BackBeforeFriday - Aanstekelijk, luid en tot vrijdag! T (073) 549 29 01 / info@mikweb.nl / popenco.nl / mikweb.nl

Pop&co Fest 2014  
Pop&co Fest 2014  
Advertisement